Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lopšeliai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
dimona
Norėjau pklausti gal kas žinote lopšelius Klaipėdoje, kurie priima mažylius nuo 1metų amžiaus?
linute1979
bigsmile.gif
QUOTE(dimona @ 2006 05 05, 23:02)
Norėjau pklausti gal kas žinote lopšelius Klaipėdoje, kurie priima mažylius nuo 1metų amžiaus?
*

sveiki priklauso kur tu gyveni,yra alksnynej vadinasi "ALKSNIUKAS"
Leilla
L/D "Ruta" simonaitytes g-eje
daliosss
As vedziau vaika nuo 1.5 men. i lopseli - darzeli "Aitvarelis". Man labai patiko lopselis, nes ten ismoke savarankiskumo. Labai buvo malonios aukletojos, jos su vaikais uzsiimdavo, juos atpratino nuo pampersu per trumpa laika, ismoke valgyti su sakute, piesti suprantamus piesinius, vaikas ismoko dalintis vaisemis. Grupeje buvo 6-9 vaikai, jos turejo laiko kiekvienam vaikeliui. Man labai patiko lopselis cia.
Pacankė
QUOTE(daliosss @ 2006 06 23, 00:30)
As vedziau vaika nuo 1.5 men. i lopseli - darzeli "Aitvarelis". Man labai patiko lopselis, nes ten ismoke savarankiskumo. Labai buvo malonios aukletojos, jos su vaikais uzsiimdavo, juos atpratino nuo pampersu per trumpa laika, ismoke valgyti su sakute, piesti suprantamus piesinius, vaikas ismoko dalintis vaisemis. Grupeje buvo 6-9 vaikai, jos turejo laiko kiekvienam vaikeliui. Man labai patiko lopselis cia.
*

kur jis randasi?
ezra
Aitvarėlis yra Laukininkų g. 54.
florida
QUOTE(ezra @ 2006 08 02, 17:22)
Aitvarėlis yra Laukininkų g. 54.
*

labas erza, sakyk kaip tau tas darzelis? cia tas kur laukininku g., gale salia dar ir rusu yra? mes galvojam i ta leisti savo berniuka. o tu nuo kada leidai savo? rolleyes.gif
ezra
QUOTE(florida @ 2006 08 02, 18:41)
labas erza, sakyk kaip tau tas darzelis? cia tas kur laukininku g., gale salia dar ir rusu yra? mes galvojam i ta leisti savo berniuka. o tu nuo kada leidai savo?  rolleyes.gif
*

Tiesa pasakius, Florida, aš nič nieko nežinau apie tą darželį blush2.gif Tiesiog klausė kur jis yra, aš ir parašiau.
Bet gal kas parašys apie jį. mirksiukas.gif
Katiusa
sveikutes, visa info apie darzelius yra http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...=110&pathId=129
as asmeniskai vedu savo stebukleli i Bangele, Nidos g. esu be galo patenkinta. beje mes irgi i rusakalbe grupe einam
Prula
"Aitvarėlyje" stovim eilėj, tikiuos nuo rugsėjo ten pereiti. O dabar lankom šalia "Du gaidelius" rolleyes.gif
florida
QUOTE(Prula @ 2007 01 05, 15:25)
"Aitvarėlyje" stovim eilėj, tikiuos nuo rugsėjo ten pereiti. O dabar lankom šalia "Du gaidelius"  rolleyes.gif
*

mes irgi uzsirasem nuo rugsejo, tik dabar i kita bandysim eiti. gal aprode jums ta darzeli? mums tai ne g.gif
eris
o kur tie "du gaideliai" yra? nes as kaip tik siandien buvau dviejose darz. ir visur man aiskino kad priima vaikus tik nuo 1,5m verysad.gif gyvenu banduziu g-vej
amirrr
QUOTE(eris @ 2007 01 08, 17:49)
o kur tie "du gaideliai" yra?
*

"Du gaideliai" pats paskutinis darželis Laukininkų g.
Pūkis
QUOTE(eris @ 2007 01 08, 18:49)
o kur tie "du gaideliai" yra? nes as kaip tik siandien buvau dviejose darz. ir visur man aiskino kad priima vaikus tik nuo 1,5m verysad.gif gyvenu banduziu g-vej
*

siulau pasiskambinti i svietimo skyriu ten jums pasakys nuo kokio amziaus amziaus priima vaikus koks l/d ir ar yra vietu. 4u.gif as taip padariau smile.gif
eris
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 15, 12:46)
siulau pasiskambinti i svietimo skyriu ten jums pasakys nuo kokio amziaus amziaus priima vaikus koks l/d ir ar yra vietu. 4u.gif  as taip padariau  smile.gif
*

Rytoj kaip tik busiu netoli merijos ir viska issiaiskinsiu: nuo keliu turi priimti ar yra eiles o jei yra tai kas laukia?
ODRE28
QUOTE(Prula @ 2007 01 05, 15:25)
"Aitvarėlyje" stovim eilėj, tikiuos nuo rugsėjo ten pereiti. O dabar lankom šalia "Du gaidelius"  rolleyes.gif
*

Sveiki:)) ir kaip jums sekasi,mums irgi 1,3 noreciau pabandyt vest,uzsirasem i aitvareli,bet priims rudeni tik,busim vienoj gr.tikriausiai
Prula
QUOTE(ODRE28 @ 2007 01 17, 02:02)
Sveiki:)) ir kaip jums sekasi,mums irgi 1,3 noreciau pabandyt vest,uzsirasem i aitvareli,bet priims rudeni tik,busim vienoj gr.tikriausiai
*

Tikiuosi, kad Aitvarėlį susitiksim thumbup.gif O "du gaideliuose" sekasi neblogai. Savaitę lankėm, savaitę sirgom, dabar vėl lankom rolleyes.gif tik būna iki pietų, net nežinau kada čia miegot paliksiu... žiūrėsim ką auklėtojos patars g.gif
Papildyta:
Siūlau diskusijas pratęsti čia Klaipėdos darželiai ir lopšeliai čia ir mamų dažniau užsuka, ir patarimų daugiau būna 4u.gif
Rasmuze
o Klaipedos centre kas nors vedat savo angelelius i darzeli. g.gif Nes visi atsiliepimai, tik apie nauja rajona g.gif mes gyvename prie seno turgaus
makalaika
sveikos mamos,
norejau paklausti gal kas ka zinot apie lopseli "eglute" mums jis labiasia tinka pagal gyvenama vieta, patarkit mirksiukas.gif
agatuke
as irgi noreciau isgirsti atsuliepimu apie lopselius Klaipedos centre, noriu savo auksa patiket i geras rankas rolleyes.gif
UPĖ777
Sveikos, mamos. Gal ka zinote apie DRUGELI Sportininku gt. ir ATZALYNA, Mazajam kaimely?
Baltike
QUOTE(UPĖ777 @ 2007 02 13, 22:11)
Sveikos, mamos. Gal ka zinote apie DRUGELI Sportininku gt. ir ATZALYNA, Mazajam kaimely?
*

Nueik į abu darželius, pasikalbėk su vedėjomis, pasiprašyk į lopšelinukų grupes ir pamatysi milžinišką skirtumą. Tačiau "Atžalyne" eilės į lopšiuką didelės ir jaunesnius nei 1m. 8mėn. priima nenoriai.
Varliuke
Sweikos mamos smile.gif Jei dar kyla klausimu apie darzeli AITVARELI tai galiu pasakyti kad ten tikrai puikus darzelis man paciai ten teko atlikti praktika tai buvau labai patenkinta kad ten pakliuvau ir aplinka patiko o ypac pacios aukletojos labai fainos daug uzsiima su vaikais smile.gif
florida
QUOTE(Varliuke @ 2007 02 15, 00:25)
Sweikos mamos smile.gif Jei dar kyla klausimu apie darzeli AITVARELI tai galiu pasakyti kad ten tikrai puikus darzelis man paciai ten teko atlikti praktika tai buvau labai patenkinta kad ten pakliuvau ir aplinka patiko o ypac pacios aukletojos labai fainos daug uzsiima su vaikais smile.gif
*

na va dar viena gera nuomone apie ta darzeli, smile.gif mes esam uzsirase i "lineli" ir i "aitvareli" bet va pradesim eiti i "lineli, "aitvarelis" butu tik nuo rugsejo. va idomu kaip grupes atrodo? nes vedeja nelabai noriai bendravo, o va "linelyje" vedeja super thumbup.gif visur apvaiksciojom ir i grupe nuvede.
o Varliuke sakyk, tu apie lopselio aukletojas kalbi ?
Varliuke
QUOTE(florida @ 2007 02 15, 12:04)
na va dar viena gera nuomone apie ta darzeli,  smile.gif  mes esam uzsirase i "lineli" ir i "aitvareli" bet va pradesim eiti i "lineli, "aitvarelis" butu tik nuo rugsejo. va idomu kaip grupes atrodo? nes vedeja nelabai noriai bendravo, o va "linelyje" vedeja super  thumbup.gif  visur apvaiksciojom ir i grupe nuvede.
*

Siaip pati buvau ne lopselio grupeje bet merginos kurios buvo lopseli tai jos irgi buvo labai patenkintos aukletojomis ne palyginsi sio darzelio tikrai su PURIENA teko ir ten man atlikti praktika tai nebuvau tiek patenkinta smile.gif
Varliuke
QUOTE(Varliuke @ 2007 02 15, 12:30)
Siaip pati buvau ne lopselio grupeje bet merginos kurios buvo lopseli tai jos irgi buvo labai patenkintos aukletojomis ne palyginsi sio darzelio tikrai su PURIENA teko ir ten man atlikti praktika tai nebuvau tiek patenkinta smile.gif
*

Dar pavaiksciojus po kambarius prisiminiau kad ir pas mus i grupe ateidavo aukletoja viena is lopselio sita aukletoja tai irgi thumbup.gif O grupiu siaip visu gerai neprisimenu kai vaiksciojau po jas tai seip gan siltos jaukios tokios smile.gif
Rasmuze
yra nemazai darzeliu ar kas nors ten vedat savo atzaleles?
Rasmuze
PATAISA APIE CENTRO DARZELIUS
Anandita
QUOTE(dimona @ 2006 05 05, 22:02)
*

mano dukrytė nuo metukų ir mėnesiuko pradėjo lankyti lopšiuką "Rūta" thumbup.gif
Rasmuze
kur ta ruta randasi ir kokius atsiliepimus galit pasakyti. g.gif
ramirėja
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 16:50)
kur ta ruta randasi ir kokius atsiliepimus galit pasakyti. g.gif
*

I. Simonaitytės g. 25
Rasmuze
zinau ta darzeli, kaip jisai? gal kokius atsiliepimus galit parasyti.
rutkute
Gal kas vedam savo vaikučius į lopšelį Žiogelis? Norėčiau išgirst atsiliepimus.
Rasmuze
QUOTE(rutkute @ 2007 02 23, 16:03)
Gal kas vedam savo vaikučius į lopšelį Žiogelis? Norėčiau išgirst atsiliepimus.
*

bent jau as taip manau, kad viskas priklauso ne nuo darzelio ar jo pavadinimo, o nuo aukletoju
rutkute
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 23, 17:46)
bent jau as taip manau, kad viskas priklauso ne nuo darzelio ar jo pavadinimo, o nuo aukletoju
*

tai va, as ir norejau suzinot ka nors apie lopseli Ziogelis, kokios aukletojos, nes ketinam savo mazaji pradeti vesti. Gal kas yra lanke? Butu idomu isgirsti atsiliepimu.
Valerija
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 01, 13:59)
o Klaipedos centre kas nors vedat savo angelelius i darzeli. g.gif Nes visi atsiliepimai, tik apie nauja rajona g.gif  mes gyvename prie seno turgaus
*

Aš saviškį vedu į "Radastėlę", čia prie senojo turgaus. Pradėjome nuo 1.4 m, grupėje buvo vaikas ir 1,2m, tai suprantu, kad nebūtinai nuo 1,5metų vaikai priimami. Eilėje jokioje nereikėjo stovėti, galėjome nors rytoj eiti.
Esu labai patenkinta, auklėtojos labai fainos, o auklytės dar mielesnės - kaip močiutės vaikams.
Man labiausiai patiko, kad su vaukais elgiasi vienodai, ir nėra jokių ten numylėtinių ir atstumtųjų.
Rasmuze
zinau ta radasteli reikes eiti apsilankyti
Olialia86
Sveikos mamytes ,gal kas apie pumpureli turit atsiliepimu,noreciau savaja pradet vesti bet noriu pirma susizinoti nuomoniu ax.gif smile.gif g.gif smile.gif
liniukas11
Man taip pat Radastėlėje labai patika auklėtojos ir auklytės....Kaip Valerija ir sakė...O mes Valerija man atrodo į viena grupę savo mažuosius vedame....
Lexana
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 17:11)
zinau ta darzeli, kaip jisai? gal kokius atsiliepimus galit parasyti.
*

Mano dukra lanko "Rūta" darželį. Šiaip gana neblogas. Maistas normalus. Dažnai kviečia tėvus papietauti ar papusryčiauti, kad įvertinti maistą. Inventori.us neblogas. Va tik kad auklėtoja viena yra labai mylima, o kita nepatinka visiems vaikams. Ne kartą užtikau ją šaukiančią ant vaikų. g.gif
virugie
QUOTE(UPĖ777 @ 2007 02 13, 23:11)
*

na apie šiuos lopšelius ar nieks ir negalit patart, net nežinau į kurį nuo rudens bandyt vest? help.gif help.gif help.gif
Prula
Dar kartą kartoju, daugiau info galėtumėt sužinoti šitoj temoj darželiai - lopšeliai čia daugiau lankosi tos mamos, kurių vaikai jau lanko lopšelius darželius. Jei po daugybę temų nesisklaidytumėme, ir atsakymų greičiau sulauktumėme ax.gif
saulaite77s
QUOTE(Prula @ 2007 01 17, 11:32)
Tikiuosi, kad Aitvarėlį susitiksim  thumbup.gif O "du gaideliuose" sekasi neblogai. Savaitę lankėm, savaitę sirgom, dabar vėl lankom  rolleyes.gif tik būna iki pietų, net nežinau kada čia miegot paliksiu... žiūrėsim ką auklėtojos patars  g.gif
Papildyta:
Siūlau diskusijas pratęsti čia Klaipėdos darželiai ir lopšeliai čia ir mamų dažniau užsuka, ir patarimų daugiau būna  4u.gif
*

Mes it gi į Aitvarėlį nuo rugsėjo eisim smile.gif
Nuostabu girdėti, kad šis lopšelis nepeikiamas, o giriamas smile.gif
augjogx
QUOTE(florida @ 2007 02 15, 12:04)
na va dar viena gera nuomone apie ta darzeli,  smile.gif  mes esam uzsirase i "lineli" ir i "aitvareli" bet va pradesim eiti i "lineli, "aitvarelis" butu tik nuo rugsejo. va idomu kaip grupes atrodo? nes vedeja nelabai noriai bendravo, o va "linelyje" vedeja super  thumbup.gif  visur apvaiksciojom ir i grupe nuvede.
*

Sveikos
Aitvareli mes lankom, siemet is lopšio grupės pereinam i darželio grupę. Tai galiu pasakyti kad reikia ne su vedeja o su pavaduotoja viska derinti. Galiu pasakyti kad puiki moteris visa laika galima užeiti ir pasikalbėti. Jei neaprodė tai gal tiesiog laiko nebujo jai, nes šiaip tai tikrai visa laika apvedzioja supažindino su auklėtojomis. Va ir šiandien jau supažindino su grupės auklėtojom su kuriom vaikai bendraus nuo rudens. Galvojau keisti darzeli, bet apsigalvojau ir paliekam vaika Aitvarelyje.
Papildyta:
[quote=saulaite77s,2007 05 16, 22:03]
Mes it gi į Aitvarėlį nuo rugsėjo eisim smile.gif
Nuostabu girdėti, kad šis lopšelis nepeikiamas, o giriamas smile.gif
*

[/quote
Užleidžiam mažiukams vietas, labai gaila palikti auklėtojas ir šeimininkėlę thumbup.gif . Tikrai labai esu dėkinga už didelį rūpestį ir meilę visiems vaikams. nebuvo nei vieno išskirtinio vaiko visus myli vienodai ir atsakingai smile.gif
optuke
Sveikutes,gal kas gali parasyt atsiliepimu apie lopseli"Ažuoliukas" Mogiliovo g. ir ar priima vaikus nuo 1 metuku,taip pat noriu paklausti ar priima kiti lopseliai,jei esi ne is to rajono?,gal kas sisiduret?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.