Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kėdutė į vonią
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
jurst
Sveikos mamytės smile.gif Ką manot apie kėdutes į vonią ir gal žinot kur jos pasiieškoti g.gif .
ketti
Mes turim tokią kėdutę, tai mums ji nepamainomas daiktas nuo tada kai vaikiukas pats pradėjo sėdėti thumbup.gif . Iki tol maniškis nemėgo maudynių, o su ta kėdute, tai tikra pramoga mirksiukas.gif . Sėdi sau patenkintas, taškosi, žaidžia su vonios žaisliukais ar vandens srove, o man saugu, kad jis nepaslys, neiškris mirksiukas.gif . Aišku be priežiūros nepalieku, bet šiaip tai jis vienas vonioj taškosi ir jam be galo smagu ax.gif . Dabar aš maudynių neįsivaizduoju be šios kėdelės... rolleyes.gif

Pabandysiu pailiustruoti mirksiukas.gif

user posted image
lanaa
na man dazniausiai tenka maudyti vaika vienai. tai del to ir pirkom kedute. medziaginis gultas man nepatogus - vaikas malas, bando verstis ant sono, slysta i vandeni... doh.gif schmoll.gif negali ne sekundei nusisukt... o kedute naudojo mano drauge, tai ji ir parekomendavo. vakar isbandem - tikrai geras daiktas. is pradziu galvojau gal bus sudetinga vaika apipraust, bet is tikro nieko ten sunkaus. raz-bac ir procedura baigta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
besiba
o ar Lt imanoma kur pardej jas nupirkt? ar tik is uzsienio parsivezt imanoma? ax.gif
ketti
QUOTE(bonda @ 2006 05 08, 07:44)
o ar Lt imanoma kur pardej jas nupirkt? ar tik is uzsienio parsivezt imanoma? ax.gif
*

Mačiau Vilniuje "BabyCenter" parduotuvėje mirksiukas.gif
Kaune Megoje "Tutuu" parduotuvėje mirksiukas.gif
jurst
QUOTE(ketti @ 2006 05 08, 09:28)
Mačiau Vilniuje "BabyCenter" parduotuvėje mirksiukas.gif
Kaune Megoje "Tutuu" parduotuvėje mirksiukas.gif
*

O kur yra "Baby Center" parduotuvė?Gal žinot kiek kainuoja tos kėdutės? g.gif
ketti
QUOTE(jurst @ 2006 05 08, 10:41)
O kur yra "Baby Center" parduotuvė?Gal žinot kiek kainuoja tos kėdutės? g.gif
*

Lukšio g. 34, prie Banginio mirksiukas.gif
Kristuks
Aš mačiau panašių kėdučių (o gal ir tokių) Kotrynoj, Kaune... smile.gif
Kainos tiksliai nepamenu... kažkur apie 90-100 Lt.... ax.gif
Papildyta:
Deta, kokia kaina? bigsmile.gif
lanaa
nu va radau kedutes pilna vaizda

user posted image
minimaus
Aš net nežinojau kad tokių dalykų būna..... tongue.gif blink.gif
uk-girl
Mes irgi turime toke kedute... bet mes ja tik kelis kartus panaudojom kol dar mazasis nesedejo gerai, mano nuomone ji visai nereikalinga maniskis i ja neiuzka neseda, nes joje negali laisvai judeti ir megautis maudynemis ax.gif
lanaa
QUOTE(uk-girl @ 2006 05 08, 13:41)
Mes irgi turime toke kedute... bet mes ja tik kelis kartus panaudojom kol dar mazasis nesedejo gerai, mano nuomone ji visai nereikalinga maniskis i ja neiuzka neseda, nes joje negali laisvai judeti ir megautis maudynemis  ax.gif
*

na cia turbut nuo vaiko daugiau priklauso. panasiai kaip ir su zaislais. vienas zaidzia su dizdizusiu malonumu, o kitam ziurek geriau su kokiu mediniu saukstu per puodus tarskint biggrin.gif man kaip rasiau, maudant vaika vienai, sita kedute tikras issigelbejiimas. galiu bent ramiai nusisukti zinodama, kad vaikas nemurktels i vandeni rolleyes.gif
vaidele
QUOTE(lanaa @ 2006 05 08, 12:00)
nu va radau kedutes pilna vaizda

user posted image
*

Sitokia pat sestadieni pirkau kotrynoj, apie 90lt. Ar 89lt ar 98lt nebepamenu.
besiba
O as Kaune niekur neaptikau tokio daikto verysad.gif verysad.gif
ketti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 07:45)
O as Kaune niekur neaptikau tokio daikto verysad.gif  verysad.gif
*

Kaune kartais Jonelio kiemely būna mirksiukas.gif
O aš ir Megoj mačiau tokią paprastą kėdutę mirksiukas.gif
besiba
QUOTE(ketti @ 2006 05 16, 16:10)
Kaune kartais Jonelio kiemely būna mirksiukas.gif
O aš ir Megoj mačiau tokią paprastą kėdutę mirksiukas.gif
*

tai kad megoj visas vaikiskas apejau...ka ieskojau mazei viska gavau, isskyrus ta kedyte doh.gif o kurioj pardej? g.gif
ketti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:23)
tai kad megoj visas vaikiskas apejau...ka ieskojau mazei viska gavau, isskyrus ta kedyte doh.gif o kurioj pardej? g.gif
*

Mačiau "Tutuu" ar kaip ten ta pardė vadinas g.gif
Bet aš prieš kelis mėnesius Kaune buvau.. Gal dabar jau nebėra g.gif
Geriausia klausk pardavėjos, nes bent jau aš tai atsitiktinai pamačiau, nes tos kėdutės visai užkištos buvo, galima ir nepastebėt doh.gif
lovely
QUOTE(Rustė @ 2006 09 22, 19:22)
ir mes ieškom tokios kėdutės
*

Jeigu jus ieskote savo mazylei, tai pagal amziu nelabai jau apsimoka pirkti, nes jos skirtos nuo 6 iki 15 menesiu mirksiukas.gif
Čėska
Nezinau ar kas rashe, bet yra keduciu pirkti Vilniuje Baby center pardeje, kainoja 70 lt 4u.gif
vilmase
Mačiau tokias kėdutes "Karolio" internetiniame psl. Kaina apie 100 Lt.
Nanett
As su baime maudau savo 3 menesiu panele ant ranku, o ji, gudruole, is karto jaucia ir tempia lupa. Tad nusipirkom kedute, kur pusiaugula vaikas sedi. Tinkama iki 8 men. arba 8 kg. Kai paaugs, jau turime ir kedute, kur vaikas normaliai sedet gales.
kamilyte
Mažesniems leliukams patogus ir toks Deltim daiktelis:

user posted image

user posted image
Daivulyte
Siandien jau nusipirkom kedute,tik dar neisbandem,truputi sloguojam.Mokejom 45 lt wub.gif thumbup.gif
daivaV
QUOTE(ketti @ 2006 05 07, 11:11)
Mes turim tokią kėdutę, tai mums ji nepamainomas daiktas nuo tada kai vaikiukas pats pradėjo sėdėti thumbup.gif . Iki tol maniškis nemėgo maudynių, o su ta kėdute, tai tikra pramoga mirksiukas.gif . Sėdi sau patenkintas, taškosi, žaidžia su vonios žaisliukais ar vandens srove, o man saugu, kad jis nepaslys, neiškris mirksiukas.gif . Aišku be priežiūros nepalieku, bet šiaip tai jis vienas vonioj taškosi ir jam be galo smagu ax.gif . Dabar aš maudynių neįsivaizduoju be šios kėdelės...  rolleyes.gif

Pabandysiu pailiustruoti mirksiukas.gif

user posted image
*

ir mes tokia turim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mokejom ~50 lt. tiksliai jau nebepamenu ax.gif cia, supermamoje viena mamyte jas parduoda biggrin.gif
*Svajone*
O man atrodo kad šis daiktas visai nebereikalingas schmoll.gif aš neseniai apsilankiau parduotuvėj tiesiog ieškojau dovanėlės naujagimiui priėjo prie manęs pardavėja ir paklausė ko ieškanti g.gif atsakiau kad ieškau dovanos naujagimiui 2.gif ji dar paklausė už maždaug kokią sumą atsakiau maždaug už 100litų wink.gif ir ką jūs manote ogi pasiūlė šitą kedutę kur įsodini vaiką ir maudai bigsmile.gif ji kaip tik kainavo 99litus pasakė man kad tai labai praktiškas dalykas ir kurį labai perka blink.gif aš kažkaip pagalvojau ir atsakiau žinot ką užauginau tris vaikus ir tokios kėdutės tikrai nebuvau nė karto pasigedus schmoll.gif tai jinai taip užpyko ant manęs numetė šią kėdutę ir nuėjo lotuliukas.gif turbūt tas kėdutes tiesiog nori greičiau iškišti nes nėra jos jau tokios praktiškos neįsivaizduoju kaip galima vaiką joje maudyti juk reikia vistiek jį iškelti kai trini doh.gif su trim vaikais jos tikrai nepasigedau ir nenorėčiau dovanų gauti schmoll.gif
a79
Manau, kad ta kėdutė daugiau skirta ne maudymui, kiek vaikui vonioj pasiturkšt ax.gif Mano didžiąjam pats smagumas vonioj žaislus susikrovus vandeny sėdėt, net maudytis laiko nėr. Tai, kai buvo mažesnis, tokia kėdutė būt pravertus.
Babetta
As ir va- prisikaichiau kaip smagiai vaikai tiurskias tose kedutese, susigundziau ir savam numipirkau...ir kaip manot- mes net nesedejom joje- nei karto. pas mane labai judrus vaikis- tai jam ta kedute paskutinej vietoj,. Gerai nors tiek- ka pirkau is vienos SM mamos- ir sakychiau uz simboline kaina- tad negaila buvo ir perleist kazkam kitam dziaugtis ja. Kiek zinau- tas kitas berniuks laaaabai dziugaujas ir naudoja sekmingai. sakychiau nuo vaiko priklauso----mes pvz net nesedim kaip maudomes- nes tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek reikalu vonioj apeit reikia...... apchiupineti.. tai va- mums kedute- visai nereikalingas daiktas. 4u.gif
daivaV
na taip biggrin.gif mano maze gana ilgai sedi kedutej ir zaidzia su zaisliukais, putomis biggrin.gif veliau as jai isplaunu galvyte ir iki puses isprausiu, o kita dali jau kvieciu teveli padeti sveisti ax.gif
neuzmirstuole
Jei maudote vaiką viena, tai šitas daiktas yra tikrai labai reikalingas thumbup.gif Mūsų dreaugai tokią turi ir labai džiaugiasi. O mes nenaudojam, kadangi sūnelis maudosi kartu su tėčiu, kuris atstoja jam ir kėdute, ir gultą lotuliukas.gif
O pirkti galima Vilniuje parduotuvėse "Karolis", "Vaikų miestas".
mumrikas
Vaika maudyt be kedutes mano nugarai butu prabanga tongue.gif Kai turejom dar tik viena vaika, tai visuomet kartu maudydavosi vyras arba as. Tuomet tikrai kedutes nereikejo. Bet maudant vaikuti viena ir ypac kai jis dar gan nedidukas ir reikia prilaikyt, tai menkas smagumas butu pasilenkus ir rankas istiesus but.

Bet dabar, kai turim du bernaicius, tai be kedutes maudymas butu tiesiog neisivaizduojamas (bent jau sudetingesnis tai tikrai). Maudosi jie visuomet kartu ir veikla vonioj oi kokia vyksta lotuliukas.gif Paprasciausiai bedukdamas vyresnelis mazaji nuburbulintu doh.gif Taskosi jie, duodasi, putas tarso - mazasis gi negali atsilikt. O kadangi keduteje, tai murkteleti po vandeniu nera sansu (tiesiam ant dugno ir gumini kilimeli, bet vis tiek tokiam varliui tiek ir tereikia, kad paslyst). O sededamas keduteje viska pasiekia, bet yra tuo pat metu ir saugus. O as ramiai sau salia vonios sedziu ir knyga skaitau drinks_cheers.gif
nerko
mes ir dziaugiames maudyniu kedute, maudomes nuo tada kai pradejo sedet, labai jai patiko zaist, primetam zaislu aplinkui ir turskiasi, o maudytis ji megsta ilgai ir man nereik but prie jos pasilenkus smile.gif
nika
as butinai pirksiu tokia kedute! as manaukad sumanimas thumbup.gif
Tukana
mes jau įsigijome kėdutę į vonią, mažylė labai patenkinta thumbup.gif , o ir mamai rankos laisvesnės smile.gif
Luneta
O gal žinot kur Kaune rast? Perskambinau parduotuves vos ne visas ir niekas neturi schmoll.gif SM irgi nesimato tokių skelbimų verysad.gif Gal kas galit padėti g.gif
*Lina*
aš taip pat pirkau kėdutę,labai geras daiktas.Naudojom bveik iki metukų,tik kai mažoji išmoko vonioj atsistoti jos jau nebereikėjo.
eimė
turim ir mes kedute , labai praverte kai mazasis sedet pradejo thumbup.gif ir tevu nugarai nereali pagalba biggrin.gif po poros savaiteliu pardavinesim , nes bernas jau nebenori sedet , lipa lauk is kedutes mirksiukas.gif
Tukana
QUOTE(Gamar @ 2007 01 26, 20:42)
O gal žinot kur Kaune rast? Perskambinau parduotuves vos ne visas ir niekas neturi  schmoll.gif SM irgi nesimato tokių skelbimų  verysad.gif Gal kas galit padėti  g.gif
*

SM labai greitai nuperka jei kox skelbimukas pasirodo rolleyes.gif po nesėkmingų paieškų SM teko pirkti naują. Pirkau Kotrynoj, kainavo 69 lt, dar mačiau ir vaikų mieste, bet ten 99 lt (su termometru), tai buvo beveik prieš mėnesį ax.gif
Monaving
Nusipirkome siandien kedute Babycentre, kainavo berods 75, kitur panasiu maciau po 115, tikiuosi radau ta geriausia varianta, ne pati brangiausia ir geros kokybes. Issimaudem, liuks, berniukelis patenkintas, o ir man nereikejo isitempus saugot.
Fenomenali
Jei turit kokių giminių ar pažįstamų Anglijoje, tai tuos maudymosi žiedus jie jums be problemų gali atsiųsti, nes ten jų kaina nuo 3 svarų, aišku + siuntimo išlaidos mirksiukas.gif O siuntinys neregistruotu paštu pasiekia Lietuvą maksimums per savaitę rolleyes.gif
Onora
www.tutuu.lt apie 67 Lt kainuoja
tik kad jie klaipedoje, siuntimas i kita miesta jau jusu reikalas.
user posted image
sinta
Sveikutes mus dar tik 6men bet jau 7 ne uz kalnu ir kai sedes biggrin.gif
ir noreciau tokios kedutes kur galmetu ja isigyti?
user posted image
AG@TA
tokia uz 45 lt, zianu kur yra bigsmile.gif
user posted image
Margita
Tos kėdutės labai jau trumpas naudojimas.Mūsų mažoji nuo 6,5 mėn pati sėdi vonioje thumbup.gif ,o kėdutėj neišlaikysi schmoll.gif
AG@TA
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 17, 00:03)
Tos kėdutės labai jau trumpas naudojimas.Mūsų mažoji nuo 6,5 mėn pati sėdi vonioje thumbup.gif ,o kėdutėj neišlaikysi schmoll.gif
*

o mums atvirksciai, vonioj labai slysta sedit jis, o cia - kedutej ne, nes po uzpakaliuku yra toks padarytas pavirsius kad neslystu ax.gif tad labai esu patenkinta mirksiukas.gif
natylli
QUOTE(odetee @ 2007 04 13, 05:44)
o gal kurios vietoj keduciu klojat tik vonios kilimeli?ar patogu ?kur ju galima isigyti?gal kuri mamayte parduoda?
*

maciau ju IKI parduot.Zirmunuose prie vaiku skyriaus,ir kaina tiksliai nepamenu ,bet nedidele iki 25LT.
Lucie
user posted image
QUOTE(Benitux @ 2007 04 24, 21:34)
Gal kuri nors noretu parduoti maudymosi kedute  ax.gif
*

Mes turim "Cootons" kedute, pirkom Kotrynoj. Jau mazai naudojam, planuojam parduot. Siaip geras daiktas, saugu ir patogu.
Nikota
Mes irgi turime maudynių kėdutę..bet pas mus į vonią jinai netelpa doh.gif Tiksliau vonios dugnas per siauras kad priliptų tie lipdukai verysad.gif O vonia tai iš naujesnių..pirkome visai neseniai...
Bet kėdutę sakėme panaudosime lauko baseine vasarą...Galės taškytis mažoji..sedėdama kėdutėje thumbup.gif thumbup.gif
NYLE MA
QUOTE(Nikota @ 2007 05 06, 08:13)
Mes irgi turime maudynių kėdutę..bet pas mus į vonią jinai netelpa  doh.gif  Tiksliau vonios dugnas per siauras kad priliptų tie lipdukai  verysad.gif  O vonia tai iš naujesnių..pirkome visai neseniai...
Bet kėdutę sakėme panaudosime lauko baseine vasarą...Galės taškytis mažoji..sedėdama kėdutėje  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mano nuomone kėdutės visai nereikalingos-mažiai labiau mėgsta būti laisvi,o beto mama ar tėtis vistiek būna šalia kai maudomas vaikiukas ir jį prižiūri.Kai gimė mano mažoji nusprendžiau įsigyti maudymosi stovelį(ar kaip jį pavadint),kuris įsideda į vonelę ,vaikas ant jo guli,laikoma galvytė.Tai gerai ,kad pirkau patį pigiausią,nes panaudojau du kart ir galiu pasakyt,kad visiškai nepatogu nei vaikučiui joje gulėti,nei mamytei jį maudyti. schmoll.gif Kai savo mažuosius pradėsit maudyti didelėje vonioje patariu įsigyti prilipinamą kilimėlį į vonią.Tikrai geras daiktas,vaikutis visiškai neslysta sėdėdamas,na ,o kol dar mažius- vistiek reikia gerai prižiūrėti,todėl siūlau mamoms vonioje pasistatyti mažą kėdutę-nepaskaus nugara pasilenkus,o vaikiukas galės ilgiau pasiturkšt.Sekmės 4u.gif Smagių maudynių 4u.gif
Monaving
QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 10:49)
Sveikos mamytės  smile.gif Ką manot apie kėdutes į vonią ir gal žinot kur jos pasiieškoti  g.gif .
*

Turim tokia kedute ir naudojam nuo 5.5 menesiu, negalejau atsidziaugti isigijus, maudynes patapo nebe kankyne mano nugarai, nes tikrai nereikia vaiko istisai prilaikyti. Dabar 10 menesiu berniukeliui ir vis dar naudojam kasdien, siuo metu tik duse, nes gyvenam vasara name be vonios, vakare isodinu i kedute, pasitasko kiek tik nori, as tuo metu galiu ramiai prie kriaukles pati veida nusipraust, kremais issiteplioti ir t.t. zodziu, galiu lepintis jau, o vaikas tuo metu pats dziugesyje taskosi visiskai saugus.
Mamytedalyte
Turim tokia kedute ir naudojam nuo 5.5 menesiu, negalejau atsidziaugti isigijus, maudynes patapo nebe kankyne mano nugarai, nes tikrai nereikia vaiko istisai prilaikyti. Dabar 10 menesiu berniukeliui ir vis dar naudojam kasdien, siuo metu tik duse, nes gyvenam vasara name be vonios, vakare isodinu i kedute, pasitasko kiek tik nori, as tuo metu galiu ramiai prie kriaukles pati veida nusipraust, kremais issiteplioti ir t.t. zodziu, galiu lepintis jau, o vaikas tuo metu pats dziugesyje taskosi visiskai saugus.

Mes irgi turm tokia kedute. Nors ir atrodo,kad saugi,bet vis vien niekada nenusuku zvilgsnio i sali,maza kas.
Kedute naudojam ne kiekviena karta,nes dukrai patinka atsistoti,vel atsisesti,vel atsistot ir tt...Ir dar paropoti vonioj buvo uzsimaniusi blink.gif tai kai griebiau lauk,nes priburbuliuti galetu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.