Sveikos mamytės
Mes turim tokią kėdutę, tai mums ji nepamainomas daiktas nuo tada kai vaikiukas pats pradėjo sėdėti
Pabandysiu pailiustruoti
na man dazniausiai tenka maudyti vaika vienai. tai del to ir pirkom kedute. medziaginis gultas man nepatogus - vaikas malas, bando verstis ant sono, slysta i vandeni...
o ar Lt imanoma kur pardej jas nupirkt? ar tik is uzsienio parsivezt imanoma?
Aš mačiau panašių kėdučių (o gal ir tokių) Kotrynoj, Kaune...
Kainos tiksliai nepamenu... kažkur apie 90-100 Lt.... Papildyta: Deta, kokia kaina?
nu va radau kedutes pilna vaizda
Aš net nežinojau kad tokių dalykų būna.....
Mes irgi turime toke kedute... bet mes ja tik kelis kartus panaudojom kol dar mazasis nesedejo gerai, mano nuomone ji visai nereikalinga maniskis i ja neiuzka neseda, nes joje negali laisvai judeti ir megautis maudynemis
QUOTE(uk-girl @ 2006 05 08, 13:41) Mes irgi turime toke kedute... bet mes ja tik kelis kartus panaudojom kol dar mazasis nesedejo gerai, mano nuomone ji visai nereikalinga maniskis i ja neiuzka neseda, nes joje negali laisvai judeti ir megautis maudynemis na cia turbut nuo vaiko daugiau priklauso. panasiai kaip ir su zaislais. vienas zaidzia su dizdizusiu malonumu, o kitam ziurek geriau su kokiu mediniu saukstu per puodus tarskint
O as Kaune niekur neaptikau tokio daikto
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:23) tai kad megoj visas vaikiskas apejau...ka ieskojau mazei viska gavau, isskyrus ta kedyte Mačiau "Tutuu" ar kaip ten ta pardė vadinas Bet aš prieš kelis mėnesius Kaune buvau.. Gal dabar jau nebėra Geriausia klausk pardavėjos, nes bent jau aš tai atsitiktinai pamačiau, nes tos kėdutės visai užkištos buvo, galima ir nepastebėt
Nezinau ar kas rashe, bet yra keduciu pirkti Vilniuje Baby center pardeje, kainoja 70 lt
Mačiau tokias kėdutes "Karolio" internetiniame psl. Kaina apie 100 Lt.
As su baime maudau savo 3 menesiu panele ant ranku, o ji, gudruole, is karto jaucia ir tempia lupa. Tad nusipirkom kedute, kur pusiaugula vaikas sedi. Tinkama iki 8 men. arba 8 kg. Kai paaugs, jau turime ir kedute, kur vaikas normaliai sedet gales.
Mažesniems leliukams patogus ir toks Deltim daiktelis:
![]()
Siandien jau nusipirkom kedute,tik dar neisbandem,truputi sloguojam.Mokejom 45 lt
QUOTE(ketti @ 2006 05 07, 11:11) Mes turim tokią kėdutę, tai mums ji nepamainomas daiktas nuo tada kai vaikiukas pats pradėjo sėdėti Pabandysiu pailiustruoti ![]() ir mes tokia turim
O man atrodo kad šis daiktas visai nebereikalingas
Manau, kad ta kėdutė daugiau skirta ne maudymui, kiek vaikui vonioj pasiturkšt
As ir va- prisikaichiau kaip smagiai vaikai tiurskias tose kedutese, susigundziau ir savam numipirkau...ir kaip manot- mes net nesedejom joje- nei karto. pas mane labai judrus vaikis- tai jam ta kedute paskutinej vietoj,. Gerai nors tiek- ka pirkau is vienos SM mamos- ir sakychiau uz simboline kaina- tad negaila buvo ir perleist kazkam kitam dziaugtis ja. Kiek zinau- tas kitas berniuks laaaabai dziugaujas ir naudoja sekmingai. sakychiau nuo vaiko priklauso----mes pvz net nesedim kaip maudomes- nes tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek reikalu vonioj apeit reikia...... apchiupineti.. tai va- mums kedute- visai nereikalingas daiktas.
na taip
Jei maudote vaiką viena, tai šitas daiktas yra tikrai labai reikalingas
O pirkti galima Vilniuje parduotuvėse "Karolis", "Vaikų miestas".
Vaika maudyt be kedutes mano nugarai butu prabanga
Bet dabar, kai turim du bernaicius, tai be kedutes maudymas butu tiesiog neisivaizduojamas (bent jau sudetingesnis tai tikrai). Maudosi jie visuomet kartu ir veikla vonioj oi kokia vyksta
mes ir dziaugiames maudyniu kedute, maudomes nuo tada kai pradejo sedet, labai jai patiko zaist, primetam zaislu aplinkui ir turskiasi, o maudytis ji megsta ilgai ir man nereik but prie jos pasilenkus
as butinai pirksiu tokia kedute! as manaukad sumanimas
mes jau įsigijome kėdutę į vonią, mažylė labai patenkinta
O gal žinot kur Kaune rast? Perskambinau parduotuves vos ne visas ir niekas neturi
aš taip pat pirkau kėdutę,labai geras daiktas.Naudojom bveik iki metukų,tik kai mažoji išmoko vonioj atsistoti jos jau nebereikėjo.
turim ir mes kedute , labai praverte kai mazasis sedet pradejo
QUOTE(Gamar @ 2007 01 26, 20:42) O gal žinot kur Kaune rast? Perskambinau parduotuves vos ne visas ir niekas neturi SM labai greitai nuperka jei kox skelbimukas pasirodo
Nusipirkome siandien kedute Babycentre, kainavo berods 75, kitur panasiu maciau po 115, tikiuosi radau ta geriausia varianta, ne pati brangiausia ir geros kokybes. Issimaudem, liuks, berniukelis patenkintas, o ir man nereikejo isitempus saugot.
Jei turit kokių giminių ar pažįstamų Anglijoje, tai tuos maudymosi žiedus jie jums be problemų gali atsiųsti, nes ten jų kaina nuo 3 svarų, aišku + siuntimo išlaidos
www.tutuu.lt apie 67 Lt kainuoja
tik kad jie klaipedoje, siuntimas i kita miesta jau jusu reikalas.
Sveikutes mus dar tik 6men bet jau 7 ne uz kalnu ir kai sedes
ir noreciau tokios kedutes kur galmetu ja isigyti?
tokia uz 45 lt, zianu kur yra
Tos kėdutės labai jau trumpas naudojimas.Mūsų mažoji nuo 6,5 mėn pati sėdi vonioje
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 17, 00:03) Tos kėdutės labai jau trumpas naudojimas.Mūsų mažoji nuo 6,5 mėn pati sėdi vonioje o mums atvirksciai, vonioj labai slysta sedit jis, o cia - kedutej ne, nes po uzpakaliuku yra toks padarytas pavirsius kad neslystu
Mes irgi turime maudynių kėdutę..bet pas mus į vonią jinai netelpa
Bet kėdutę sakėme panaudosime lauko baseine vasarą...Galės taškytis mažoji..sedėdama kėdutėje QUOTE(Nikota @ 2007 05 06, 08:13) Mes irgi turime maudynių kėdutę..bet pas mus į vonią jinai netelpa Bet kėdutę sakėme panaudosime lauko baseine vasarą...Galės taškytis mažoji..sedėdama kėdutėje Mano nuomone kėdutės visai nereikalingos-mažiai labiau mėgsta būti laisvi,o beto mama ar tėtis vistiek būna šalia kai maudomas vaikiukas ir jį prižiūri.Kai gimė mano mažoji nusprendžiau įsigyti maudymosi stovelį(ar kaip jį pavadint),kuris įsideda į vonelę ,vaikas ant jo guli,laikoma galvytė.Tai gerai ,kad pirkau patį pigiausią,nes panaudojau du kart ir galiu pasakyt,kad visiškai nepatogu nei vaikučiui joje gulėti,nei mamytei jį maudyti. QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 10:49) Turim tokia kedute ir naudojam nuo 5.5 menesiu, negalejau atsidziaugti isigijus, maudynes patapo nebe kankyne mano nugarai, nes tikrai nereikia vaiko istisai prilaikyti. Dabar 10 menesiu berniukeliui ir vis dar naudojam kasdien, siuo metu tik duse, nes gyvenam vasara name be vonios, vakare isodinu i kedute, pasitasko kiek tik nori, as tuo metu galiu ramiai prie kriaukles pati veida nusipraust, kremais issiteplioti ir t.t. zodziu, galiu lepintis jau, o vaikas tuo metu pats dziugesyje taskosi visiskai saugus. QUOTE Turim tokia kedute ir naudojam nuo 5.5 menesiu, negalejau atsidziaugti isigijus, maudynes patapo nebe kankyne mano nugarai, nes tikrai nereikia vaiko istisai prilaikyti. Dabar 10 menesiu berniukeliui ir vis dar naudojam kasdien, siuo metu tik duse, nes gyvenam vasara name be vonios, vakare isodinu i kedute, pasitasko kiek tik nori, as tuo metu galiu ramiai prie kriaukles pati veida nusipraust, kremais issiteplioti ir t.t. zodziu, galiu lepintis jau, o vaikas tuo metu pats dziugesyje taskosi visiskai saugus. Mes irgi turm tokia kedute. Nors ir atrodo,kad saugi,bet vis vien niekada nenusuku zvilgsnio i sali,maza kas. Kedute naudojam ne kiekviena karta,nes dukrai patinka atsistoti,vel atsisesti,vel atsistot ir tt...Ir dar paropoti vonioj buvo uzsimaniusi |