Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kėdutė į vonią
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
egle2003
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:07)
Kaip manot, ar verta pirkti tokia kedute 10 men. vaikams? g.gif
Ar jau nebeapsimoka? g.gif
*

mano vaikui jau 1.3 m. bet dar maudomes kedutej , nes kitaip ja nulaikyt sunku , labai judrus vaikas. doh.gif
araminta
jei iki siol isivertet, tai tikrai nebeapsimoka ir vaikas priprates ir Jums gerai, tai kam?
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:07)
Kaip manot, ar verta pirkti tokia kedute 10 men. vaikams? g.gif
Ar jau nebeapsimoka? g.gif
*

Ggggreta
Mes esam labai patenkinti maudynių kėdute. Ir mažylis patenkintas ir mamai tikras palengvinimas thumbup.gif
vaiwulee
kolkas dar neturim bet manau kad tikrai isigysime thumbup.gif
Keit
Siaubas doh.gif atsiliepimų temą pavertėt skelbimų lenta blink.gif

Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių thumbup.gif
ciku_caku
QUOTE(Keit @ 2010 03 26, 13:30)

Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių  thumbup.gif
*

ir mes be jokiu keduciu, ziedu ar ratu maudomes thumbup.gif patinka vandenukas, mankstas vandenyje lankom, o namie irgi megaujames taskymaisis ir maudynemis dideleje vonioje thumbup.gif
Merisa
apsiejome ir be tokios kedutes net du kart... schmoll.gif
jolantamed
QUOTE(Merisa @ 2010 04 09, 20:43)
apsiejome ir be tokios kedutes net du kart... schmoll.gif
*

jeigu yra kas pades maudant vaika mirksiukas.gif -tai aisku jo ne reikia,bet vienai,ir jei vaikas judrus doh.gif ,geriau tureti ,kad paskui nebutu oi,oi unsure.gif (iki siol baisu prisiminti.)
Eglemo
Manau, kad maudynių kėdutė nepamainomas dalykas ir dėl patogumo mamytėms ir vaikučio saugumo tikrai verta įsigyti. thumbup.gif
virsukalne
sunkiai issivaizduoju maudyma be jos smile.gif
bim-bam
mums tokios kedutes neprireike, kadangi vaikas maudosi su vienu is musu, o jeigu i vonia neiseina lipt, tai tiesiog po 'dusu' (t.y. kranu biggrin.gif ) nuprausiu ax.gif
Svajūnė

! 
Ši tema skirta aptarimui, pasidalinimui patirtimi apie kėdutes į vonią.

Skelbimams yra skirta Skelbimų lenta!

murce
Man irgi super i kėdutė thumbup.gif Maudomės nuo to laiko, kai pradėjo sėdėti...labai geras daiktas rolleyes.gif
Priedanga
Sitas mums lb patiko mothercare kilimelis-kedute i vonia thumbup.gif
user posted image
erikiuxxx
QUOTE(jolantamed @ 2010 04 09, 20:47)
jeigu yra kas pades maudant vaika  mirksiukas.gif  -tai aisku jo ne reikia,bet vienai,ir jei vaikas judrus doh.gif  ,geriau tureti ,kad paskui nebutu oi,oi  unsure.gif (iki siol baisu prisiminti.)
*

drinks_cheers.gif , man tai labai prireikia jos , be jos neisivaizduoju maudymo smile.gif
Ingna
o kuo ten realiai skiriasi maudymosi kedutes babymarkete - viena kainuoja 62 lt, kita 85 lt.. nelabai supratau skirtumo... gal kas paaiskinsit? doh.gif doh.gif
diana.uoga
QUOTE(Ingna @ 2010 06 02, 21:51)
o kuo ten realiai skiriasi maudymosi kedutes babymarkete - viena kainuoja 62 lt, kita 85 lt.. nelabai supratau skirtumo... gal kas paaiskinsit? doh.gif  doh.gif
*

Ta brangesne kedute siaip yra patogesne, vaikuciui atrama visai kitokia, ir su guminiu paminkstinimu, nenuspaudzia nugarytes.
Miglee
labai geras daiktas maudyniu ziedas,pirmam naudojom,dabar ateis laikas ir kitam naudoti.nesigailiu,kad pirkau,ji irasyciau i sarasa butinu vaikui daiktu smile.gif
Lėja_
o gal zinote kurios firmos kedute dar sukasi aplink savo asi ???????
Žaislų Karalienė
Man drauge atidave kazkada tokia naudota kedute, tai prie musu vonios net neprilipo verysad.gif pasirode ne tos formos vonia g.gif
nnina
mes tai naudojom kedute ir su pirmu, ir siandien antrasis pirma karta eis maudytis sededamas lotuliukas.gif i kedute kartu su broliu,tikiuosi patiks
Šilta
Kėdutė - super dalykas. Pas mus du viename - gultukas kol leliukas nesėdi, kuris persidaro į kėdutę, kai vaikas pradeda sėdėti. Pirkom www.vaikams.eu
Mamukas***
mes keleta kartu maudemes su ziedu, kazkaip is smalsumo nusipirkau SM deveta, nore devetumo pozymiu ant ju nesimato lotuliukas.gif nenusivyliau, vaikas gali laizciau sedet, be baimes nugriut... mes kai maudomes, tai prisipilam vos ne iki virsaus vonia, paplaukiojam su pripuciamu ant kaklo ratu, paskui puse nuleidziam ir sedam i zieda smile.gif) liuks, mums patinka drinks_cheers.gif
redxshi
QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 10:49)
Sveikos mamytės  smile.gif Ką manot apie kėdutes į vonią ir gal žinot kur jos pasiieškoti  g.gif .
*

jeigu ne ši kėdutė aš vargiai savo vijurką numaudyčiau, nes taip tai stojasi, griūna, vėl stojasi, lipa, o pasodinu į kėdutę, tai ramiai sau su žaisliukais žaidžia, o aš galiu ir normaliai ją numuoluoti ir galvytę išplauti. Pirkau per kažkokią mamytę čia SM, kur įvairiausius daiktus kūdikiams pardavinėja ax.gif
lina_kiss
nusipirkom ir mes kedute y vonia bet labai sunku is jos vaika istraukt, tai nzn koki reiktu nusipirkt kad lengvai atsidarytu, ir be problemu galeciau iskelt vaika...
Raselija
labai ilgai galvojome, ka pirkti, ar kedute ar ta toki kilimeli su prilaikymais (jo kaina dvigubai brangesne negu tos kedutes) kol galiausiai nupirkom ta kilimeli is mothercare superinis daiktas thumbup.gif visas kilimelis prilimpa kuo puikiausiai nes turi daugybe tu kibuku, tie prilaikymai irgi, tik jis nesisuka ratu (gal kai kam cia minusas, bet mums ne smile.gif ).visas kilimelis graziais drugeliais nupaisytas, vienas nurodo ar ne per karstas vanduo, o ir dukrytei labai smagu, kai daugiau laisves turi negu tam rate, nes prilaiko tik is priekio ir is nugarytes, taip kad vaikas neiskrenta smile.gif o kai mazoji jau bus didesne, tuos prilaikymus isimsim ir bus kuo puikiausias paprastas kilimelis i vonia, kad ji neslydinetu smile.gif
*Svajone*
mums nebuvo ir nėra būtinas daiktas smile.gif
Virbalė
Nei gultuko, nei kedutes nepirkome, o ir puikiausiai apsiejome smile.gif aisku, galbut, jeigu butu teke vaika maudyti vienai, turbut be jos nebuciau apsiejusi ax.gif Na bet turbut ji butu buvusi naudinga tik koki menesi, nes tik pradejusi sedeti, po menesio ji jau tvirtai sedejo savo voneleje. Pirkome tik neslystanti pada i ja smile.gif
elelele
iš pradžių isigijom maudynių padangytę, o po to ir kėdutę, na labai smagiai joje žaidžia mažius, ir negriūna, neslysta biggrin.gif aš už smile.gif
petrauskyte90
sveikos, o kazi ar apsimoka ta kedute pirkt i dusa? smile.gif
egllute

Nusipirkau Smoby maudyniu zieda su dideliu veiklos centriuku ir pasirodo per didelis musu voniai doh.gif O taip dziaugiausi pirkiniu, bet nelaikysiu jo tik del to, kad zaidimu padekliuka prilipdyciau prie vonios plyteliu, teks ieskoti kito, kad tilptu. Taigi perkantiems siulau is pradziu pasimatuoti vonia ir tik issiaiskinus kedutes matmenis ja isigyti...
mymo
Labai thumbup.gif dalykas, ypac auginant dvynukus, neisivaizduoju kaip reiketu maudyti abu is karto smile.gif
rapoja
Turėjau žiedą,bet tikrai nepasiteisinęs pirkinys.Nepatiko mano panai visai schmoll.gif
spanieliuke
visiskai nepasiteisines pirkinys schmoll.gif
ir vaika sunku numaudyti,nes istraukt is tos kedes reik ir pan.,o ir pati vaikas nebuvo suzaveta ta kedute/ziedu. Nusipirkom neslystanti kilimeli i vonia su ivairiais gyvunais,tai ui,kiek dziaugsmo,gyvunus lecia,pasakoja man kazka apie juos,o ir numaudyti daug lengviau,nevirsta,isimt/idet nereikia smile.gif
Raselija
turim sita http://ecx.images-amazon.com/images/P/B001...V251555134_.jpg thumbup.gif daugiau negu super daiktas thumbup.gif nors kaina kandziojasi doh.gif naudojam nuo tada kai mazoji sedeti pradejo iki dabar, o kai nebereiks, ta apsauga nusiima ir lieka neslystantis kilimelis thumbup.gif
juridine_kontora
O kam toks daiktas reikalingas????
dzordze29
sveiki, as ir is vienos mamytes nusipirkau maudyniu kedute, taciautik vienas lipukas priekinis gerai prilimpa, ir piestu stojas .taip jos laukiau....dabar itariu reiks perparduot verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Vygta
Dukrą išauginau be tos kėdutės,dabar sūnui irgi nepasigendu tokio daikto g.gif
daivytiaa
Mes turim kėdutę, man pasiteisino, kol tvirtai nesėdėjo. Maniškė mėgsta pažaisti vandenį, tai labai patogu buvo, ir man ramiau. Dabar tarnauja kaip maitinimo kėdutė pas senelius thumbup.gif
ANGELIUKSTE
sveikos.. sumasciau, kad ir man reikia tokio daigto.. kadangi turiu du vaikucius, tai galeciau vienu metu abu maudyt.. tik vat man ydomu, iki kokio amziaus tinka tos kedutes.. manasis jau metu, tai kazi ar nebus per maza ta kedute? g.gif
Jurgit@_
Sveikutes 4u.gif
Turim maudyniu zieda, kuris mums labai patiko, dabar jau galvoju apie ta sedima zieda-kedute manau ir turetu but puiku ir vaikeliui ir man 4u.gif
Lolitusik
Mes naudojom nuo tada, kai pradejo sedeti 6-7 menesiu. Man labai pasiteisino thumbup.gif
Kol sedi jame ir zaidzia su zaisliukais, as ji nuplaunu, dar ir plaukucius pakerpu thumbup.gif
Mes turim stai tokia user posted image
Mums jau 11 menesiu, o mes piuikiausiai naudojames maudysiu kedute, ir nesistoja joje. Turiu ir kilimeli neslystani, bet ji naudojam kai uzpakaliuka plaunam ir kai isimu is kedutes tap koju nuplauti, ta stovi ant kilimelio, kad neslystu kojos.
Nastia85
sveikos, mes naudojom nuo 8 men, superinis dalikas, db mum 1metai ir 7 men, sveriam 13kg. uzpakialiukas laisvai telpa, tik kojos ilgokos, tai sunkiau ikist biggrin.gif
turim tokia, ir jau laikas mums su ja atsisveikit smile.gif))))
http://public.fotki.com/Oskaromama/vonios-keedute/
virsukalne
Mes naudojome tokia pat bebe (tik ne roziniai, o zali-melsvi motyvai), labai geras daiktas! Tiek duse, tiek vonioje buvo labai patogu smile.gif Tik kedutes skirtos vonioms su lygiu dugnu (todel mums puikiai tiko), o ne isgaubtu, nes kitaip jos neprilimpa taip kaip reiketu, i tai reiketu atkreikti demesi svarstant reikalinga ji ar ne.

QUOTE(Nastia85 @ 2012 03 22, 19:16)
sveikos, mes naudojom nuo 8 men, superinis dalikas, db mum 1metai ir 7 men, sveriam 13kg. uzpakialiukas laisvai telpa, tik kojos ilgokos, tai sunkiau ikist biggrin.gif
turim tokia, ir jau laikas mums su ja atsisveikit smile.gif))))
http://public.fotki.com/Oskaromama/vonios-keedute/
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.