QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:07)
mano vaikui jau 1.3 m. bet dar maudomes kedutej , nes kitaip ja nulaikyt sunku , labai judrus vaikas.
Mes esam labai patenkinti maudynių kėdute. Ir mažylis patenkintas ir mamai tikras palengvinimas
kolkas dar neturim bet manau kad tikrai isigysime
Siaubas
Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių QUOTE(Keit @ 2010 03 26, 13:30) Mes vonioje maudėmės be jokių žiedų/kėdučių nuo vieno mėnesiuko. Iš pradžių tiesiog gulėdavo ir pratinosi prie vandenuko, mokėsi kas tai yra ir kad jo reikia saugotis kad į akytes, burnytę nepribėgtų. O aš mažiuką tik iš šono prižiūrėjau, t.y. nelaikiau visuomet. Jis labai greit išmoko pats būti vandenyje (žinoma aš VISADA buvau šalia) be jokių apsauginių kėdučių/žiedų. Ir laisvės daugiau turėjo. Išmokęs sėdėt maudėsi sėdomis, o kol nemokėjo tai ir ant pilviuko pasivartydavo neprigerdamas ir pašliaužiodavo vandenyje. Žodžiu nebuvo jokių sukaustymų, jokių baimių ir mes be jokiu keduciu, ziedu ar ratu maudomes
apsiejome ir be tokios kedutes net du kart...
Manau, kad maudynių kėdutė nepamainomas dalykas ir dėl patogumo mamytėms ir vaikučio saugumo tikrai verta įsigyti.
sunkiai issivaizduoju maudyma be jos
mums tokios kedutes neprireike, kadangi vaikas maudosi su vienu is musu, o jeigu i vonia neiseina lipt, tai tiesiog po 'dusu' (t.y. kranu
Man irgi super i kėdutė
Sitas mums lb patiko mothercare kilimelis-kedute i vonia
![]()
o kuo ten realiai skiriasi maudymosi kedutes babymarkete - viena kainuoja 62 lt, kita 85 lt.. nelabai supratau skirtumo... gal kas paaiskinsit?
QUOTE(Ingna @ 2010 06 02, 21:51) o kuo ten realiai skiriasi maudymosi kedutes babymarkete - viena kainuoja 62 lt, kita 85 lt.. nelabai supratau skirtumo... gal kas paaiskinsit? Ta brangesne kedute siaip yra patogesne, vaikuciui atrama visai kitokia, ir su guminiu paminkstinimu, nenuspaudzia nugarytes.
labai geras daiktas maudyniu ziedas,pirmam naudojom,dabar ateis laikas ir kitam naudoti.nesigailiu,kad pirkau,ji irasyciau i sarasa butinu vaikui daiktu
o gal zinote kurios firmos kedute dar sukasi aplink savo asi ???????
Man drauge atidave kazkada tokia naudota kedute, tai prie musu vonios net neprilipo
mes tai naudojom kedute ir su pirmu, ir siandien antrasis pirma karta eis maudytis sededamas
Kėdutė - super dalykas. Pas mus du viename - gultukas kol leliukas nesėdi, kuris persidaro į kėdutę, kai vaikas pradeda sėdėti. Pirkom www.vaikams.eu
mes keleta kartu maudemes su ziedu, kazkaip is smalsumo nusipirkau SM deveta, nore devetumo pozymiu ant ju nesimato
QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 10:49) jeigu ne ši kėdutė aš vargiai savo vijurką numaudyčiau, nes taip tai stojasi, griūna, vėl stojasi, lipa, o pasodinu į kėdutę, tai ramiai sau su žaisliukais žaidžia, o aš galiu ir normaliai ją numuoluoti ir galvytę išplauti. Pirkau per kažkokią mamytę čia SM, kur įvairiausius daiktus kūdikiams pardavinėja
nusipirkom ir mes kedute y vonia bet labai sunku is jos vaika istraukt, tai nzn koki reiktu nusipirkt kad lengvai atsidarytu, ir be problemu galeciau iskelt vaika...
labai ilgai galvojome, ka pirkti, ar kedute ar ta toki kilimeli su prilaikymais (jo kaina dvigubai brangesne negu tos kedutes) kol galiausiai nupirkom ta kilimeli is mothercare superinis daiktas
mums nebuvo ir nėra būtinas daiktas
Nei gultuko, nei kedutes nepirkome, o ir puikiausiai apsiejome
iš pradžių isigijom maudynių padangytę, o po to ir kėdutę, na labai smagiai joje žaidžia mažius, ir negriūna, neslysta
sveikos, o kazi ar apsimoka ta kedute pirkt i dusa?
Nusipirkau Smoby maudyniu zieda su dideliu veiklos centriuku ir pasirodo per didelis musu voniai
Labai
Turėjau žiedą,bet tikrai nepasiteisinęs pirkinys.Nepatiko mano panai visai
visiskai nepasiteisines pirkinys
ir vaika sunku numaudyti,nes istraukt is tos kedes reik ir pan.,o ir pati vaikas nebuvo suzaveta ta kedute/ziedu. Nusipirkom neslystanti kilimeli i vonia su ivairiais gyvunais,tai ui,kiek dziaugsmo,gyvunus lecia,pasakoja man kazka apie juos,o ir numaudyti daug lengviau,nevirsta,isimt/idet nereikia
turim sita http://ecx.images-amazon.com/images/P/B001...V251555134_.jpg
O kam toks daiktas reikalingas????
sveiki, as ir is vienos mamytes nusipirkau maudyniu kedute, taciautik vienas lipukas priekinis gerai prilimpa, ir piestu stojas .taip jos laukiau....dabar itariu reiks perparduot
Dukrą išauginau be tos kėdutės,dabar sūnui irgi nepasigendu tokio daikto
Mes turim kėdutę, man pasiteisino, kol tvirtai nesėdėjo. Maniškė mėgsta pažaisti vandenį, tai labai patogu buvo, ir man ramiau. Dabar tarnauja kaip maitinimo kėdutė pas senelius
sveikos.. sumasciau, kad ir man reikia tokio daigto.. kadangi turiu du vaikucius, tai galeciau vienu metu abu maudyt.. tik vat man ydomu, iki kokio amziaus tinka tos kedutes.. manasis jau metu, tai kazi ar nebus per maza ta kedute?
Sveikutes
Turim maudyniu zieda, kuris mums labai patiko, dabar jau galvoju apie ta sedima zieda-kedute manau ir turetu but puiku ir vaikeliui ir man
Mes naudojom nuo tada, kai pradejo sedeti 6-7 menesiu. Man labai pasiteisino
Kol sedi jame ir zaidzia su zaisliukais, as ji nuplaunu, dar ir plaukucius pakerpu Mes turim stai tokia ![]() Mums jau 11 menesiu, o mes piuikiausiai naudojames maudysiu kedute, ir nesistoja joje. Turiu ir kilimeli neslystani, bet ji naudojam kai uzpakaliuka plaunam ir kai isimu is kedutes tap koju nuplauti, ta stovi ant kilimelio, kad neslystu kojos.
sveikos, mes naudojom nuo 8 men, superinis dalikas, db mum 1metai ir 7 men, sveriam 13kg. uzpakialiukas laisvai telpa, tik kojos ilgokos, tai sunkiau ikist
turim tokia, ir jau laikas mums su ja atsisveikit http://public.fotki.com/Oskaromama/vonios-keedute/
Mes naudojome tokia pat bebe (tik ne roziniai, o zali-melsvi motyvai), labai geras daiktas! Tiek duse, tiek vonioje buvo labai patogu
QUOTE(Nastia85 @ 2012 03 22, 19:16) sveikos, mes naudojom nuo 8 men, superinis dalikas, db mum 1metai ir 7 men, sveriam 13kg. uzpakialiukas laisvai telpa, tik kojos ilgokos, tai sunkiau ikist turim tokia, ir jau laikas mums su ja atsisveikit http://public.fotki.com/Oskaromama/vonios-keedute/ |