Naudojam nuo 6,5 mėnesio, nes iki tol kažkaip nestabiliai sėdėdavo mažėlis. O dabar liuks daiktas
Turim ir mes
QUOTE(Mamytedalyte @ 2007 07 06, 11:10) Mes irgi turm tokia kedute. Nors ir atrodo,kad saugi,bet vis vien niekada nenusuku zvilgsnio i sali,maza kas. Kedute naudojam ne kiekviena karta,nes dukrai patinka atsistoti,vel atsisesti,vel atsistot ir tt...Ir dar paropoti vonioj buvo uzsimaniusi na maniskis sedi duso kabinoje, galetu ir be kedutes sedet, bet man ramiau kai keduteje, sedi sau su dusu zaidzia ir tiek. Nebenori voneles isvis, lipa, arba judina ta vonele, reikia laikyt ir vaika, ir vonele, bo abu apvirstu
Merginos, o kur jus ta kedute pirkot?
QUOTE(Monaving @ 2007 07 03, 18:25) Turim tokia kedute ir naudojam nuo 5.5 menesiu, negalejau atsidziaugti isigijus, maudynes patapo nebe kankyne mano nugarai, nes tikrai nereikia vaiko istisai prilaikyti. Dabar 10 menesiu berniukeliui ir vis dar naudojam kasdien, siuo metu tik duse, nes gyvenam vasara name be vonios, vakare isodinu i kedute, pasitasko kiek tik nori, as tuo metu galiu ramiai prie kriaukles pati veida nusipraust, kremais issiteplioti ir t.t. zodziu, galiu lepintis jau, o vaikas tuo metu pats dziugesyje taskosi visiskai saugus. Jei Vilniuje, tai "Karolis " turi/ Paziurek ju svetainej
Mes taip naudojam nuo 6 men,iki šiol-super daiktas
Mes kėdutę nauduojam maždaug nuo 5,5 mėnesių ir iki šiol. Nepamainomas daiktas. Tikrai super reikalingas. ir vaikas linksmai sėdi ir pliuškenasi, žaidžia su žaisliukais ir tėveliams lengviau vaiką išmaudyti.
Mes turim Flipper žiedą. Patogu. Tik reikia vystykliuką įtiest, nes nugarytę nusibrūžina į plastmasę.
Papildyta: Pirkom Vaikutyje.
O pas mus tik duso kabina ar joje tinka tokia kedute, tik gal vandeni nelabai pasiekia pataskyt?
labai geras dalykas,as leidziu vaikams ilgiau pazaisti vonioja ir nebijoti kad gali paslysti
turejom ir mes sita gera daigta, super dalykelis, tik greitai isaugom
QUOTE(alvydux @ 2007 07 30, 16:05) aukščiau mamytės rašė, kad sėkmingai žiedą naudoja ir duše O kuo skiriasi maudyniu ziedas ir maudyniu kedute? Mes norime jau pirkti, bet nesuprantu skirtumo. O vaikus maudyt, tai kankine mnao ir vyro nugarai, ypac kai du reik maudyti. Tai po viena maudom, bet isivaizduoju, kad galeciau abu kartu maudyt. Ir patiems bus smagiau pasipliuskenti draugiskai. Tai siulykit, kas dar turit.
mes ir turim kedute
mokejom 97lt bet nesigailiu
Aš manau, kad tai laikinas daiktas, ir mums jos neprireikė
sakykit mamytes,iki kokio amziaus ir svorio vaikuciui tinka maudyniu ziedas ar kedute.maniskei 11men .iki siol maudemes savo voneleje.bet vis dazniau dukra stojasi joje ,taigi tenka viena ranka laikyt,kita prausti...vis mastau gal isigyti?bet ar neperdidele mano pana?nors siaip ji nediduke..ir sveria 11kg.tik kazin ar sedes..
sakykit is praktikos kas geriau didesniam vaikiukui kedute ar ziedas? QUOTE(jufike @ 2007 08 14, 00:58) O kuo skiriasi maudyniu ziedas ir maudyniu kedute? Mes norime jau pirkti, bet nesuprantu skirtumo. O vaikus maudyt, tai kankine mnao ir vyro nugarai, ypac kai du reik maudyti. Tai po viena maudom, bet isivaizduoju, kad galeciau abu kartu maudyt. Ir patiems bus smagiau pasipliuskenti draugiskai. Tai siulykit, kas dar turit. Na tikrai kedute ir ziedas skiriasi,mes turejom abu.Kedute yra medziagine,tokia pusiau gulima,as joje vaika maudziau nuo gimimo ik tol kol pradejo sedet.O zieda naudojom jau nuo 5men.iki 12men kazkur.
ar patogu vaika isprausti, kai jis tame ziede? galvoju, kaip cia pasilengvint maudymasi
Naudoju kedute, labai dziaugiuosi, kad pirkau, nes nugarai blogai buvo, neislaikydavau, slysdavo vaikas.Mano kedute tokia panasi, kaip kazkurios mamytes nuotraukelej.Plastmasine, su guminiais skrituliais apacioj prilimpa prie vonios.Imetu vaika, numaudau ir ramybe, sedi sau issisiepes.Patariu visoms, butinai nusipirkit, palengvinsit savo nugarai.Nezinau Lietuvoj ar yra, pirkau Ispanijoj apie 20 euru
QUOTE(jurst @ 2006 05 06, 09:49) Visa laika labai norejau, bet niekur neradau pirkti, nei Vilniui nei kaune firminese pardose, o siame puslapyje dar nebuvau uzsiregistravus. Tad ikrai patarciau ismeginti, pirkti yra siame portale, skelbimuose.
Pirkau vakar Kotrynoj (Ukmerges g. Vilniuj) uz 63lt (Flipper), bet paskutine
[quote=linusia5,2008 03 27, 21:08]
Naudoju kedute, labai dziaugiuosi, kad pirkau bet joje vaikas turi gerai jau sedet?
Nu cia
O as dar galva suku kaip man vaika issimaudyti Esiu ir as maudynem patogumu iekoti
Sveikutes,
wqau, koks geras daikciukas
Mano mažajai labai patiko,o ir man buvo patogu naudojant kėdutę.Pirkau SM,pardaviau taip pat čia
O kur galima tokia gyvai paciupineti?
www.babymarket.lt/lt/greitapaieska/,offset.0
jei nerodys tai ziurekit prie prekiu: voneles, naktiniai puodukai ir pigiu ir brangiu ir visu spalvu maudyniu ziedu-keduciu ir gultuku
[Super daiktas, nepamainomas vonioje. vaikas jauciasi suagiai, o ir mamos rankos laisvos
as irgi nusiziurejau www.babymarket.lt savo bambyzui, nes jau nugara skauda ji maudant... Tik yra dveiju rusiu -vieni brangesni, kiti pigesni, kazin kurie geriau...?
http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1387 http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1709
O kokie super daikciukai - butinai nusipirksiu, mane suzavejo, paskaiciua babymarket.lt, kad vienas su termometru ir paminkstinimu padupsiukui, o kitas be siu priedu, manau imsiu ta pagerinta
Labai geras daiktas,kedute i vonia
Parsisiuntem internetu is Babymarket.Super daikciukas
Yra ir musu pardese ir naudota galima nusipirkti is kokios mamos,nes jie nelabai buna nunaudoti
mano mazoji,kai perejo is voneles i vonia,tai ramiausiai sedi vonioj ir zaidzia su zaisliukais.Suvarzyta nemegsta buti
super dalykas tie maudyniui ziedai!!
mano judruolei tikras dziaugsmas buvo taskytis, griebti viska, o man ramybe kad nepasinardins. Beje mes ta zieda naudojom ir kaip maitinimo kedute. Mazai vietos uzima keliaujant, gerai prilimpa prie stalo, taigi pasodindavom, o mociutes be problemu maitindavo kosytem QUOTE(jurgaita @ 2009 01 26, 16:25) super dalykas tie maudyniui ziedai!! mano judruolei tikras dziaugsmas buvo taskytis, griebti viska, o man ramybe kad nepasinardins. Beje mes ta zieda naudojom ir kaip maitinimo kedute. Mazai vietos uzima keliaujant, gerai prilimpa prie stalo, taigi pasodindavom, o mociutes be problemu maitindavo kosytem Kaip gerai kad pamaciau sia temuke, net nezinojau kad yra tokiu
as tai irgi is cia pirkau jau antra produtka is babymarket.lt tai super.. ir kokybiskos keduciu lipuskes nes dragelis turejo kaskokia tai vonioje atlipdavo kaip vandens gaudavo.. bet jis pirko is ebejaus, irgi nauja...
o as skaitau kad tai nebutins daiktas
Man si kedute
![]() O kadangi pas mus vonia gan slidi,tai dabar naudoju toki ciuzinuka,taip pat begalo esu patenkinta
Mes uz kedute
super dalykas, mes jau isaugom, dabar turim gumini kilimeli i vonia, kad neslidinetumem, nes nesisedi kazkaip vienoj vietoj
vel tu keduciu nerandu... viena karta pirkom babymarkete - nesem dovanu, dabar vel norejom davanoti, bet babymarkete nerandu... hmmm. Siaip doavana tai super - maloniai nustebima mamytes
Mes turejom maudyniu zieda. Super dalykas. Praverte maudantis ir vonioje ir duse. Dabar atidavem kitam leliukui. Ir patogu ir saugu. Pravercia ne tik vonioj. Kai vaikiukas dar gerai pats nesedi, tai galima naudoti bet kur - isodini ir sedi mazius, negriuvineja
QUOTE(Marisa @ 2009 03 02, 22:48) Mes turejom maudyniu zieda. Super dalykas. Praverte maudantis ir vonioje ir duse. Dabar atidavem kitam leliukui. Ir patogu ir saugu. Pravercia ne tik vonioj. Kai vaikiukas dar gerai pats nesedi, tai galima naudoti bet kur - isodini ir sedi mazius, negriuvineja o mes iki siol ieskom |