Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivi pieniniai dantukai

Mano vaiko nuolatinis virsutinis priekinis dantukas - truputeli kreivas. Gal kas nors turejot panasia problema? Jeigu taip, tai ka daret? Kur kreipetes ir kiek visa tai kainuoja?
Atsakyti
Jegu kreivas - pas stomatologus, dabar tiek visokiausiu galimybiu wink.gif
Atsakyti
Siaip ziurint kuris kreivas ,pas mus salia pirmuju antrieji dantys kreivi isaugo ,o dabar tiesinasi .Buvom pas ortodontus ir pasake kad kol neisaus visi vis viena nieko nedaro smile.gif Tai gal savaime issitiesins . O jei ne kabutes yra. Bet kuriuo atveju nedaro maziems . mums 8 metai smile.gif
Atsakyti
Aciu Renax. Mums 7m. O kreivas dantukas tas, kuris tarp pirmo priekinio ir iltinio. O pas koki ortodonta vedziojai? Gal vaiku stomotologinej klinikoj yra? Mes vilnieciai.
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 01 08, 18:15)
Jegu kreivas - pas stomatologus, dabar tiek visokiausiu galimybiu wink.gif


Gal zinot nebloga stomatologa Vilniuje?Mes turim kitu problemu.Kai paskambinu i stomatologini,klausia, kiek vaikui metu.kai pasakau, kad 3, tai nenori niekas darbo imtis.
Atsakyti
Musu siek tiek istrizas apatinis nuolatinis. Nuvedziau pas stomatologa. Nuramino, kad anksti juadinames. Jam tiesiam buti trukdo pieninis dantukas, truksta vietos. Galima ta pienini rauti anksciau, bet ir siaip, kai jis iskris, o vietoj jo isaugs nuolatinis, tada bus matyt. Greiciausiai- issitiesins. O jei ne, tai laukia ploksteles mad.gif . Zodziu, laukiam, kada iskris pieninis dantukas, dukra ji pastumdo liezuviu. Tada vel eisim pas ordodontologa.
Atsakyti
Jei vaikas 3 metu geriausiai zalgirio stomotologine klinika ,jie moka ir gerai dirba su vaikais . O mes ten ir ejome pas ortodonta .Su siuntimu ,nieko nekainuoja .
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 01 08, 22:39)
Buvom pas ortodontus ir pasake kad kol neisaus visi vis viena nieko nedaro smile.gif Tai gal savaime issitiesins . O jei ne kabutes yra. Bet kuriuo atveju nedaro maziems . mums 8 metai smile.gif

Na, kartais daro, nes kaikuriais atvejais ir kabutes gali nepadeti. Bet tikriausiai ne jusu atveju biggrin.gif Kartais reikia isanksto plesti zandikauli spec. plokstem, t.y. skatinti kad jis vystytusi platesnis ir tilptu platesni nuolatiniai dantys. Kai visi dantys sudygsta ir jei nebelieka vietos (jokio laisvo tarpudancio), tai tu kreivu dantu niekur ir neistumsi su kabutem (plokstele), bus velu. Tada breketai, ilgas, brangus ir sudetingas gydymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RebekaG: 10 sausio 2004 - 22:46
QUOTE (renax @ 2004 01 09, 10:13)
Jei vaikas 3 metu geriausiai zalgirio stomotologine klinika ,jie moka ir gerai dirba su vaikais . O mes ten ir ejome pas ortodonta .Su siuntimu ,nieko nekainuoja .


Mes buvom Zalgirio ir su siuntimu, bet tik konsultacija buvo nemokama, o gydymas kainavo, nors dejo tik laikina plombute.Be to, kai grizom namo, po valandos ta plomba iskrito ir vel turejom vaziuoti atgal.Sutvarke, bet jau vaikui ne koks prisiminimas. Gal mes ne pas labai gera specialista buvom.Kiek pamenu - tos gydytojos pavarde Juskiene, tikrai savo vaiko pas ja daugiau nevezciau, o ir kitoms nepatariu. mad.gif
Atsakyti
Del dantu tiesinimo reiketu ziureti, kai jau daugmaz isdyge visi dantys, tik septinti kruminiai dar ne. As pirmoj klasej turejau ziauriai dideli tarpa tarp priekiniu virsutiniu dantu, o dabar nesioju breketus, nes, kai visi dantys isaugo, neuzteko vietos ant zandikaulio smile.gif Ir dar del rovimo. Man per anksti viena pienini danti islupo, nes dantiste taisyt tingejo, tai jisai tik pries metus dygti pradejo...
Atsakyti
Išdygo kreivi pieniai apatiniai dantukai. sad.gif Labai jau negraziai atsikiše. Jaučiu, kad bus problemu ir su kitais. Man atrodo, kad net apatinis žandikaulis siek tiek atsikišes. Nuo kokio amžiaus galima kreiptis pas ortodonta?
Atsakyti
Siaip jau pas ortodonta reikia kreiptis kai pradeda dygti nuolatiniai dantukai. Bet jei anomalija labai ryski, gal nuveskite ir dabar.. g.gif Bet tada patarciau kreiptis i ortodontus kuriose nors klinikose, nes ten jie mieliausiai siuncia konsultuoti pas kitu sriciu specialistus, jei to prireiktu.
Atsakyti