Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
mami
heart.gif Kol buvau nescia ,neturejau ramybes. Net naktimis dukra neduodavo miegoti.
Gim4 ji Liepos 1- aja. Daug kas negali patiketi , kad as pagimdziau per 10 minuciu.
Esu labai smulki, tod4l gydytojai galvojo , kad pati pagymdyti negalesiu.
Bet pagimdziau....... clap.gif
Dukryte gime 2.900 kg, 51 cm.
Atsimenu kaip gydytojai pradejo juoktis kai pamate mazyles pirstukus - buvo labai ilgi thumbup.gif blink.gif
Bet man vistiek jie pasirode graziausi pasaulyje heart.gif wub.gif wub.gif
rusne
Labai jau trumpa, mami, tavo istorija tiek pacio gimdymo, tiek ispudziu wink.gif. O tu viena gimdei ar ir vyras prisidejo moraliniu palaikymu?
SiDo
Trumpa ir aiski gimdymo istorija - surasyti visi svarbiausi momentai thumbup.gif wink.gif
saules_spindulelis
QUOTE (mami @ 2004 07 17, 11:18)

Atsimenu kaip gydytojai pradejo juoktis kai pamate mazyles pirstukus - buvo labai ilgi thumbup.gif blink.gif

Turbut uzaugusi bus pianiste g.gif wub.gif

mami
Jo labai trumpa mano istorija bet norejau surasyti svarbiausius faktus. Mano vyras irgi dalyvavo ir tikrai viena gymdyti nenoreciau blink.gif clap.gif
origa
clap.gif clap.gif clap.gif SVEIKINU clap.gif clap.gif clap.gif
mami
Aciu Origa tau. tikrai linkiu ,kad visos istorijos butu tokios sekmingos . .....ir greitos clap.gif clap.gif clap.gif
alex
sekmes jums wub.gif
Zemfira
heart.gif wub.gif heart.gif
Lexana
Trumpa ir aiski istorija! Smagu! Linkejimai Jusu seimynai. smile.gif
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.