Gal kas žinot kokius gerus meistrus, patyrusius ir ne turbo branginykus.
Mum visa aplinka (trinkeles, atramines is akmenu, baseinelis, apzeldinimas) dare firma ALGRAIMERA. ESU LABAI PATENKINTA !!!
Ir grazu ir palyginus su kitom firmom nebrangu.
Na jau pati dabar galiu parekomenduoti
Pagaliau vaikštau trinkelėmis QUOTE(Žmona @ 2005 07 28, 16:49) Na jau pati dabar galiu parekomenduoti Pagaliau vaikštau trinkelėmis Jei ne paslaptis, kiek visas tas malonumas kainavo? Mums dar toli iki to, nes perkame plika dezute ir, kol daeis reikalas iki trinkeliu, oj-joj-joj, kiek dar visko reikes pasidaryti. Bet vistiek idomu:) QUOTE(Ingruska @ 2005 07 29, 10:28) Jei ne paslaptis, kiek visas tas malonumas kainavo? Mums dar toli iki to, nes perkame plika dezute ir, kol daeis reikalas iki trinkeliu, oj-joj-joj, kiek dar visko reikes pasidaryti. Bet vistiek idomu:) Mes nemažai klojom t.y. 240 kvadratų o tai jau daug tai viso kainavo apie 17000Lt (trinkeles, darbas ir visos papildomos medziagos reikalingos kloti trinkeles) Tai kvadratas gavosi po 71 Lt., čia labai normaliai, nes kiti siūlė už kvadratą nuo 80 iki 100 Lt
Gal ir kvailas klausimas, bet aš nežinau kas yra TRINKELĖS, gal kas galėtų man paaiškinti
jei kam reikia vln numeriuko kas kloja trinkeles, rasykit i a.z.
869954552
cia sita firmele deda trinkeles, kainos tikrai padorios.
Mane tas pats domina, tik KLAIPEDOJE
O kur trinkeles pirkot? As nuvaziavau i Senukus tai nieko gero ir idomaus neradau, noreciau dvieju spalvu ir nestandartinio dydzio kaip plyta o mazesniu, arba net tokiu kaip mozaikiniu
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 03 30, 10:35) labas, zadam siemet deti trinkeles, plotas didelis, tai nesinoretu kad sudetu belekaip, o tu juos pazysti ar dejo pas jus tas trinkeles, cia as del kkokybes klausiu ????Aciu cia pazistami, bet galit paziuret ju darbu, pakalbet su savininkais. jie visus avizienius "kloja" cia ju darbas, Kaune
Mane irgi labai domina, gal kuri turite kelis metus sudeta: kaip prieziura, ar nusivalo riebalai,tepalai, nesamanoja, neissikilnoja? Mano kaimyne tai kas pora savaiciu su peiliuku skutineja tarpus nuo samanu, sake nesinori chemikalu pilti, nes mazi vaikai zaidzia
Mums siulo betonines kiemo dangas, bet irgi neasisprendziu ar bandete kas nors?tokios kaip cia Trinkeliu kaina apie 90lt, o sito betono apie 110lt QUOTE(jazy @ 2006 04 02, 12:56) Mane irgi labai domina, gal kuri turite kelis metus sudeta: kaip prieziura, ar nusivalo riebalai,tepalai, nesamanoja, neissikilnoja? Mano kaimyne tai kas pora savaiciu su peiliuku skutineja tarpus nuo samanu, sake nesinori chemikalu pilti, nes mazi vaikai zaidzia Mums siulo betonines kiemo dangas, bet irgi neasisprendziu ar bandete kas nors?tokios kaip cia Trinkeliu kaina apie 90lt, o sito betono apie 110lt Turim dveji metai. Yra atsiradusių keletą duobučių nedidelių, bet viskas sutvarkoma, to išvengt mano nuomone neįmanoma, nors viskas atlikta pagal visus reikalavimus. Dėl žolytės tai irgi pradeda kur ne kur lysti, (kol kas tikrai nedaug) bet viskas sutvarkoma nupurškus tam tikrom priemonėm (nemanau, kad po paros jos būtų kenksmingos QUOTE(jazy @ 2006 04 02, 13:56) Mums siulo betonines kiemo dangas, bet irgi neasisprendziu ar bandete kas nors?tokios kaip cia O kokia firma tuo užsiima
Mano klausimas gal nelabai i tema, bet gal kas zinosite. Noriu sode plyteles pasikeist, tos senosios standartines kvadratines jau kai kur sutrupeje. Is kur gauna zmones granitiniu, dar kazkokiu net nezinau is ko jos? Paminklininku reikia prasyt ar prekybcentriuose paieskot? Arba is kur gauti spalvotos skaldos, kuria irgi sode galima dekorui panaudot? Help!!!
QUOTE(iride @ 2006 04 03, 18:46) Mano klausimas gal nelabai i tema, bet gal kas zinosite. Noriu sode plyteles pasikeist, tos senosios standartines kvadratines jau kai kur sutrupeje. Is kur gauna zmones granitiniu, dar kazkokiu net nezinau is ko jos? Paminklininku reikia prasyt ar prekybcentriuose paieskot? Arba is kur gauti spalvotos skaldos, kuria irgi sode galima dekorui panaudot? Help!!! visko yra "Seniuose", dar ir firmose kur akmenim prekiauja. kaune zinau kur, bet kituose miestuose nlb. QUOTE(iride @ 2006 04 04, 18:44) Seniuose ko ieskot? Skaldos, granito plyteliu ar visko? Aciu uz patarima, ryt leksiu pas Senius, tik noreciau zinot, ko ten ieskot seniuose klausk del visko. tik kaune yra atskiras pastatas plytoms, trinkelems ir t.t. kaip pas jus nzn. seip del trinkeliu tai yra nemazai firmu, tik reikia issirinkt teisingai, nes kai kurie labai pigiai daro, bet tikrai neverta pirkti, nes jos grynos cementines, jos susivazines, ten kur ivaziavimas tarkim masinos i garaza. bet jei tau kokia firma darys turetu patarti. be to jie ir nuolaidas nemazas turi.
Na va ir as turiu siek tiek informacijos apie kaip buvo rasyta paminkline medziaga. Mano tevas pries kokius 4 metus jos nusipirko is paprasciausio paminklu pardavejo, taip kad manau ir dabar ten galima nusipirkti, labai graziai atrodo kai isdejo ant takeliu. Na is pradziu dejo cementa ir i ji lipde tuos gabalelius. Na as cia rasau ne kaip meistre, o kaip stebetoja, tad nepykit.
QUOTE(Dominykaj @ 2006 04 12, 11:52) Na va ir as turiu siek tiek informacijos apie kaip buvo rasyta paminkline medziaga. Mano tevas pries kokius 4 metus jos nusipirko is paprasciausio paminklu pardavejo, taip kad manau ir dabar ten galima nusipirkti, labai graziai atrodo kai isdejo ant takeliu. Na is pradziu dejo cementa ir i ji lipde tuos gabalelius. Na as cia rasau ne kaip meistre, o kaip stebetoja, tad nepykit. o tai butinai icementuoti? O ant zoles negalima?
Norejau paklausti apie kiemo danga, gal kas ka esate pasidare ta prasme pigesnio nei trinkeles??? gal kokiasi akmenukai issidenge ivaziavima, kazkaur maciau tokias akmenim ispilta visai nieko atrodo??gal kas ka pasiulytumet is savo patirties?? Aciu
Mes dar nedarem, bet planuojam prie namo taip daryti.Misru ivaziavima.Tai yra maisyti trinkeles su akmenais.Ten kur masinos vaziuojamoji dalis bus, grisim akmenais-ju jau daug turime sukaupe, o kur vaiksciojamoji dalis..ten trinkeles.Ir grazu...ir nelabai brangu
Papildyta: cia rasi pavyzdziu,kaip galima derinti trikeles su akmenim Papildyta: Dar norejau pasakyti...kad vieni musu pazystami yra akmens skalda kieme issipyle.Grazu,labai seip tai jie spjaudosisu tokia danga, ir kiek zinau sia vasara ketina trinkeles deti, rado tokias dideles nebrangiai 50 cmx 50 cm(cia tokie ju ismatavimai)
Kaip manote ar sudetinga tokia danga kieme pasidaryti?ir ar vaikstant ja kulniukai nesmigs
Sunku pasakyti
mums irgi labai aktuolu siuo metu danga"rado tokias dideles nebrangiai 50 cmx 50 cm(cia tokie ju ismatavimai) "gal zinai kur jie rado ir po kiek
QUOTE(Nemeja @ 2006 05 12, 19:11) Mes dar nedarem, bet planuojam prie namo taip daryti.Misru ivaziavima.Tai yra maisyti trinkeles su akmenais.Ten kur masinos vaziuojamoji dalis bus, grisim akmenais-ju jau daug turime sukaupe, o kur vaiksciojamoji dalis..ten trinkeles.Ir grazu...ir nelabai brangu o tie akmenys skaldyti turi buti slifuoti ar paprasti
Mačiau vietoje trinkelių sudėtus tokius kaip kelmus, na aišku jų paviršius tokiam lygyje kaip ir gruntas. Kiek mačiau klojant, tai kelmai buvo supjauti nestorai - kokio 15 cm aukščio, o klojo panašiai kaip ir trinkeles - po apačia žvyras ir pan. Atrodo tai nerealiai gražiai, bet tik pernai susidėjo, tai dabar stebim, sekam būklę - jei ilgai bus gražu, gal ir mes sode dėsimės taip
pas mus pusę kiemo akmens skalda išklota - dydis 16:32 lygtais. Smulkesni tai sminga, uzklimpt galima
kita puse dedam trinkelem - apie 70 kvadratiniu metru. Na kainuos tai ojojoj Trinkeles pirkom aukstuosiuose paneriuose Vilniuje, po 37 lt/m2, ismatavimai 10x20 cm. Kaisiadoryse, kaip veliau suzinojau, galima gauti po 27 lt/m2 - jei didesni kieki pirkt, tai tikrai apsimoka parsivezt. QUOTE(Acacia @ 2006 05 22, 15:09) pas mus pusę kiemo akmens skalda išklota - dydis 16:32 lygtais. Smulkesni tai sminga, uzklimpt galima kita puse dedam trinkelem - apie 70 kvadratiniu metru. Na kainuos tai ojojoj Trinkeles pirkom aukstuosiuose paneriuose Vilniuje, po 37 lt/m2, ismatavimai 10x20 cm. Kaisiadoryse, kaip veliau suzinojau, galima gauti po 27 lt/m2 - jei didesni kieki pirkt, tai tikrai apsimoka parsivezt. Kokios trinkelės ??? Kieno gamybos? Kokia firma? Kontaktai ????? QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 05 22, 16:57) Mes Vilniuje pirkome Žarijų gatvėj UAB Lithun (betono statiniai), tiksli kaina (turiu sąskaitą po ranka) 0,6542 lt be PVM už 1 vnt. Išmatavimai 10x20 cm, taigi kvadrato kaina 32,71 lt be PVM, + 5 proc nuolaida, žodžiu galutinė kaina 36,66 lt su PVM. Paprastos pilkos trinkelės Bet turbūt domino kontaktai Kaišiadoryse, kur po 27 lt Aš jų neturiu. Mano giminės gyvena ten, ir kai prasitariau apie trinkeles, man pasakė tokią kainą. Informacija deja nepatvirtinta, bet reiktų pasidomėti. Net ir firma kaip vadinasi neprisimenu, kažkas susiję su "gelžbetoniu", bandykit internete pasiieškot, ar įmonių kataloguose... Nemanau, kad tame rajone daug gamyklų, kurios gamina betono gaminius. QUOTE(Acacia @ 2006 05 23, 10:43) Mes Vilniuje pirkome Žarijų gatvėj UAB Lithun (betono statiniai), tiksli kaina (turiu sąskaitą po ranka) 0,6542 lt be PVM už 1 vnt. Išmatavimai 10x20 cm, taigi kvadrato kaina 32,71 lt be PVM, + 5 proc nuolaida, žodžiu galutinė kaina 36,66 lt su PVM. Paprastos pilkos trinkelės Bet turbūt domino kontaktai Kaišiadoryse, kur po 27 lt Aš jų neturiu. Mano giminės gyvena ten, ir kai prasitariau apie trinkeles, man pasakė tokią kainą. Informacija deja nepatvirtinta, bet reiktų pasidomėti. Net ir firma kaip vadinasi neprisimenu, kažkas susiję su "gelžbetoniu", bandykit internete pasiieškot, ar įmonių kataloguose... Nemanau, kad tame rajone daug gamyklų, kurios gamina betono gaminius. Ačiū už info - po truputį pradedu ieškoti .......... O kiek dar klojimas ir kiti paruošimo darbai ???? Kas būtina prieš klojant? Koks pagrindas??? QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 05 23, 11:52) Ačiū už info - po truputį pradedu ieškoti .......... O kiek dar klojimas ir kiti paruošimo darbai ???? Kas būtina prieš klojant? Koks pagrindas??? Irgi nemažai vargo ir pinigėlių... Galiu surašyti, ką mes darėme (bet tai turbūt nereiškia, kad čia vienintelis teisingas variantas). Visos šitos medžiagos - apie 80 kvadratų plotui: Nukasėme juodžemį iki smėlio, gavosi apie 0,5 metro gylio duobė. Tada pylėme mašiną (10 tonų) smulkios skaldos, kas kainavo su atvežimu 420 lt. (Manau, be jos galima apseit ir surast pigesnę medžiagą pagrindui). Tada dvi mašinos žvyro, po 140 lt viena, - tada nuomavomės trobmavimo aparatą, kad tas pagrindas kietas būtų, nuoma 100 litų parai. Ir tada mašina akmens dulkių, taip pat 140 lt. Dar kažkiek cemento pagrindui po trinkelėmis - neskaičiavau kiek, nes kartu dar darėmės tvorą, tai dauguma jo suėjo ten stulpų betonavimui. O už patį klojimą dar nežinau, kiek paims (daro pažįstami darbininkai), tuo labiau jie ir tvorą mums darė, tai kai pasakys bendrą sumą... Girdėjau, kad vilniuje kainos siekia 40 lt / m2 (už darbą) - bet tiksliai nežinau, gal kas kitas jei dėjosi, gali parašyt. QUOTE(Acacia @ 2006 05 23, 12:57) Irgi nemažai vargo ir pinigėlių... Galiu surašyti, ką mes darėme (bet tai turbūt nereiškia, kad čia vienintelis teisingas variantas). Visos šitos medžiagos - apie 80 kvadratų plotui: Nukasėme juodžemį iki smėlio, gavosi apie 0,5 metro gylio duobė. Tada pylėme mašiną (10 tonų) smulkios skaldos, kas kainavo su atvežimu 420 lt. (Manau, be jos galima apseit ir surast pigesnę medžiagą pagrindui). Tada dvi mašinos žvyro, po 140 lt viena, - tada nuomavomės trobmavimo aparatą, kad tas pagrindas kietas būtų, nuoma 100 litų parai. Ir tada mašina akmens dulkių, taip pat 140 lt. Dar kažkiek cemento pagrindui po trinkelėmis - neskaičiavau kiek, nes kartu dar darėmės tvorą, tai dauguma jo suėjo ten stulpų betonavimui. O už patį klojimą dar nežinau, kiek paims (daro pažįstami darbininkai), tuo labiau jie ir tvorą mums darė, tai kai pasakys bendrą sumą... Girdėjau, kad vilniuje kainos siekia 40 lt / m2 (už darbą) - bet tiksliai nežinau, gal kas kitas jei dėjosi, gali parašyt. ačiū QUOTE(Acacia @ 2006 05 22, 15:09) pas mus pusę kiemo akmens skalda išklota - dydis 16:32 lygtais. Smulkesni tai sminga, uzklimpt galima kita puse dedam trinkelem - apie 70 kvadratiniu metru. Na kainuos tai ojojoj Trinkeles pirkom aukstuosiuose paneriuose Vilniuje, po 37 lt/m2, ismatavimai 10x20 cm. Kaisiadoryse, kaip veliau suzinojau, galima gauti po 27 lt/m2 - jei didesni kieki pirkt, tai tikrai apsimoka parsivezt. o gal turi kokia nuotrtauka ideti is savo darbu ir rezultatu???? butu labai fain!!!!
Na neturiu dar, tik šiandien turi pabaigti trinkeles dėt
Nufotografuosiu (jei tik nepamiršiu) QUOTE(ringa @ 2006 05 18, 19:03) Mačiau vietoje trinkelių sudėtus tokius kaip kelmus, na aišku jų paviršius tokiam lygyje kaip ir gruntas. Kiek mačiau klojant, tai kelmai buvo supjauti nestorai - kokio 15 cm aukščio, o klojo panašiai kaip ir trinkeles - po apačia žvyras ir pan. Atrodo tai nerealiai gražiai, bet tik pernai susidėjo, tai dabar stebim, sekam būklę - jei ilgai bus gražu, gal ir mes sode dėsimės taip Sveikos,ir man labai aktuali ši tema Mes irgi tokiais kelmeliais klosim takelius,bet jai norim,kad jie ilgai tarnautų ir išvaizda nepasikeistų,juos reikia impregnuoti,o dar geriausia tą dalis kuri pasikavoja ištepti smala,kad taip greit medis nesupūtų.Kiemą mes irgi klosim trinkelėmis kartu su skaldytais akmenimis,man labai gražu Gal kas žinot kur pigiai galima skaldytų akmenų nusipirkti
Skaldytus akmenis pirkome iš Pagirių karjero.
Bet nepasakyčiau, kad pigiai, tona apie 35-40 lt. Ir kuo didesni, tuo lygtais brangesni... QUOTE(edituka @ 2006 05 18, 16:30) na ,kaip cia tau pasakius....is lauko akmenu bus laabai sunku pasidaryti lygu ivaziavima.O skaldyti ar slifuoti, manau,neturi reiksmes.Svarbu,kad butu panasaus dydzio, ir bent vienas pavirsius lygus. O mes tai desim is tokiu,kur grindiniai anksciau gatviu buvo isgrysti.Mat buves namo savininkas pasistenge, ir ju atsigabeno, kai netoli namo buvo ardomas toks grindinys ir liejamas asfaltas
Mes tai pirkom paprastus skaldytus akmenis ir juos supylėm. Pirmą savaitę žinoma nebuvo labai lygu, bet laikui bėgant tie akmenys labai gerai susigulėjo ir pasidarė gana lygus paviršius.
|