Skambute
2006 06 02, 09:40
QUOTE(Acacia @ 2006 06 02, 09:03) Mes tai pirkom paprastus skaldytus akmenis ir juos supylėm. Pirmą savaitę žinoma nebuvo labai lygu, bet laikui bėgant tie akmenys labai gerai susigulėjo ir pasidarė gana lygus paviršius. kiek suprantu mazus akmenelius pirkot??? o kur ir kiek mokejot???
Vyckaju
2006 06 06, 10:27
O idomu ar galima butu ant senos betonines kiemo keliuko dangos pavirsiaus isbetonuoti nauja sluoksni is lauko akmenu. Kaip patvarumas sios konstrukcijos ir ar nesubyretu po ziemos salciu???
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 06 02, 10:40) kiek suprantu mazus akmenelius pirkot??? o kur ir kiek mokejot??? Na bijau sumeluot, koks tas dydis - nelabai maži; lygtais frakcija 32:48. Jei bus per maži, tuomet gali kurį laiką klimpti ratai mašinos Mes po trinkelėmis tiesiai ant įvažiavimo pasipylėm mažesnių, tai kol nepadarė trinkelių - netgalėjom į kiemą įvažiuot  Užsikasdavom Pirkom iš Pagirių karjero, kaina apie 36 lt už toną (tik dabar irgi nepamenu, ar čia jau su PVM, ar be)
Sveiki, Susiruosiau kloti TRINKELES kieme ir noreciau kad pasidalintumet patirtim, jei kas patys klojot dekui
mes patys klojom, puslapiu aukščiau aprašiau kas kiek kainavo, ir ką po ko darėm
zigasore
2006 07 25, 09:41
QUOTE(Acacia @ 2006 06 12, 08:59) mes patys klojom, puslapiu aukščiau aprašiau kas kiek kainavo, ir ką po ko darėm  O koki rasta pasirinkot? Gal zinot, kur galima i-nete trinkeliu klojimo rastu pasiziureti?
O ar zinot gal kas atsiimtu sutvarkyti keliukus nes ziemos metu mums trinkeles keistokai iskele  keliukas toks nelygus pasidare ar jums taip neatsitinka
muminukas
2007 12 09, 10:50
ooo, žiūriu, senokai tema neliesta ----------------------- taigi noriu pasitarti. kiemą grįsime trinkelėmis. mūsų namas yra raudonų plytų, yra truputis tinkuotų vietų ir truputis medžio apdailos. stogas raudonas. langų rėmai balti. aš labai noriu raudonų trinkelių. mb sako, kad labai nusiraudoninsime (namą pirkome, ne patys statėme). aš jam sakau, kad prie pilkų namų juk kloja pilkas trinkeles ir niekas nesako, kad nusiilkina (kad ir mūsų kaimynas - namas pilkšvas, trinkelės irgi asfalto spalvos). kaip jūs manote? ar yra tekę matyti tokių variantų su raudonu namu ir raudonomis trinkelėmis? gal tiesiog lietuviai bijo per daug išsisikirti
Vik_torija
2007 12 09, 19:04
QUOTE(muminukas @ 2007 12 09, 10:50) kaip jūs manote? ar yra tekę matyti tokių variantų su raudonu namu ir raudonomis trinkelėmis? gal tiesiog lietuviai bijo per daug išsisikirti  mūsų būsimi kaimynai turi raudonu stogu, raudonais langais namą. Vartai ir tvora raudoni. O trinkelės didžioji dalis pilkos su isvingiuotais raudonais takeliais į garažą ir į namo įėjimą. Jei būtų visos raudonos, būtų jau perraudona
muminukas
2007 12 09, 19:22
mūsų namas ne visiškai raudonas - langai balti, tinkas irgi baltas, na, dramblio kaulo, o medis - medžio spalvos
QUOTE(Acacia @ 2006 05 25, 07:59) Na neturiu dar, tik šiandien turi pabaigti trinkeles dėt  Nufotografuosiu (jei tik nepamiršiu)  Acacia vis dar laukiam foto
JaunaDvynukuMamyte
2008 02 26, 16:23
Sveikos, mano sesei praeita vasara UAB Aveja atrodo trinkeles klojo.. Tai labai graziai padare, labai patenkinta ji buvo ir dar tie patys apzeldino aplinka. Poto jie ten ir dar keliems kaimynas dare  Nebrangininkai. Labai tvarkingi ir darbstus vyrukai dare. Tai jei kam reikes nuosirdziai patarciau. +37061279864 Valdas Beje dirba Vilniuje ir jo apylinkese.
giedre.v
2008 02 27, 11:29
Sveikos, as tai svajoju apie tokias akmenines trinkeles, kur senamiescius grindzia su tokiomis. mazutes keturkampes  bet dar negreit tas nusimato
o gal kas zinot kokios kainos trinkeliu klojimo siai dienai?
korn_korn
2008 02 29, 12:27
QUOTE(fokker @ 2008 02 29, 07:53) o gal kas zinot kokios kainos trinkeliu klojimo siai dienai? labas, kiek zinau siais metais kainos nuo praeito rudens nelabai ka pasikeite, nu gal pakilo 5-10 lt. Dabar nuo 45 - 60 tik uz darba..mes jau domejomes ir susiradom..butent skambinau is to skelbimo kur siek tiek auksciau..
Nasty Fairy
2008 03 05, 13:31
Skubiia reikia pagalbos. Gal aks zino kur pigiau nusipirkti tokiu storu dideliu saligatvio plyteliu? Mums reikes kazkur apie 4-5kv. Maciau Senukose uzsakineti yra, bet kaina 40lt/kv ir laukti pora savaiciu.
Kishkute
2008 03 05, 15:03
QUOTE(tikurila @ 2008 03 05, 13:31) Skubiia reikia pagalbos. Gal aks zino kur pigiau nusipirkti tokiu storu dideliu saligatvio plyteliu? Mums reikes kazkur apie 4-5kv. Maciau Senukose uzsakineti yra, bet kaina 40lt/kv ir laukti pora savaiciu. Galime dykai atiduoti...
QUOTE(Acacia @ 2006 05 22, 15:09) Kaisiadoryse, kaip veliau suzinojau, galima gauti po 27 lt/m2 - jei didesni kieki pirkt, tai tikrai apsimoka parsivezt. Labas, o gal adresa Kaisiadoryse zinai?
reginiki
2008 03 08, 05:41
QUOTE(muminukas @ 2007 12 09, 12:50) ooo, žiūriu, senokai tema neliesta :hm ----------------------- taigi noriu pasitarti. kiemą grįsime trinkelėmis. mūsų namas yra raudonų plytų, yra truputis tinkuotų vietų ir truputis medžio apdailos. stogas raudonas. langų rėmai balti. aš labai noriu raudonų trinkelių. mb sako, kad labai nusiraudoninsime (namą pirkome, ne patys statėme). aš jam sakau, kad prie pilkų namų juk kloja pilkas trinkeles ir niekas nesako, kad nusiilkina (kad ir mūsų kaimynas - namas pilkšvas, trinkelės irgi asfalto spalvos). kaip jūs manote? ar yra tekę matyti tokių variantų su raudonu namu ir raudonomis trinkelėmis? gal tiesiog lietuviai bijo per daug išsisikirti :mastau: Galiu nuotrauka atsiusti, pilkas namas raudonos trinkeles ir zinau kas klojo pas mus,neblogai gavosi.Ptys paprase kad galetu i interneta isideti. :rolleyes:
reginiki
2008 03 08, 06:01
QUOTE(fokker @ 2008 02 29, 09:53) o gal kas zinot kokios kainos trinkeliu klojimo siai dienai? Ziurint kur?Kiek as domejausi tai pas mus Klaipedoj 100lt ir daugiau,bet cia jau su visomis medziagomis. Sake kad gali buti pigiau jeigu susistovejes ir geras gruntas.Reginiki
QUOTE(tikurila @ 2008 03 05, 14:31) Skubiia reikia pagalbos. Gal aks zino kur pigiau nusipirkti tokiu storu dideliu saligatvio plyteliu? Mums reikes kazkur apie 4-5kv. Maciau Senukose uzsakineti yra, bet kaina 40lt/kv ir laukti pora savaiciu. Perdangoje. www.perdanga.lt  , as ten pigiausias nuperku  Mamytes, gal kam is trinkeliu laiptus dare kas nors. Uzkniso chalturscikai, pernai pradejo imone gerbuvi daryti, vien brokas, kur ne pasisuksi, jauciu neprasysiu kad tuos laiptus darytu, ieskosiu kitu.
QUOTE(muminukas @ 2007 12 09, 10:50) ooo, žiūriu, senokai tema neliesta ----------------------- taigi noriu pasitarti. kiemą grįsime trinkelėmis. mūsų namas yra raudonų plytų, yra truputis tinkuotų vietų ir truputis medžio apdailos. stogas raudonas. langų rėmai balti. aš labai noriu raudonų trinkelių. mb sako, kad labai nusiraudoninsime (namą pirkome, ne patys statėme). aš jam sakau, kad prie pilkų namų juk kloja pilkas trinkeles ir niekas nesako, kad nusiilkina (kad ir mūsų kaimynas - namas pilkšvas, trinkelės irgi asfalto spalvos). kaip jūs manote? ar yra tekę matyti tokių variantų su raudonu namu ir raudonomis trinkelėmis? gal tiesiog lietuviai bijo per daug išsisikirti  matau,kad senai buvo klausimas,bet galiu pasakyti,kad mačiau tokį raudoną namą su raudonom trinkelem.Man nusiraudoninta atrodė,bet ką aš žinau,gal kitiems patinka.Turiu nuotrauką kompiuteryje,bet čia nemoku įdėti,galiu atsiųsti į elektroninį paštą.
Na va, siaip ne tai pavyko ikelti man ta nuotraukele Siaip viskas atrodo nerealiai tvarkingai, bet del to raudonumo, tai istiesu... siek tiek padauginta  . Nors manau, cia kiekvieno skonio reikalas Papildyta:Aciu Airise uz nuotraukele, tik gaila, kad ja teko tiek sumazinti, tai nebelabai aiskiai matosi  . Originalas zymiai ryskesnis...
Nasty Fairy
2008 03 19, 15:34
QUOTE(emilka @ 2008 03 08, 22:04) Perdangoje. www.perdanga.lt  , as ten pigiausias nuperku  Aciu uz nuoroda, jauciu daug naudingos info rasiu QUOTE(Cica @ 2008 03 08, 23:20) Na va, siaip ne tai pavyko ikelti man ta nuotraukele Siaip viskas atrodo nerealiai tvarkingai, bet del to raudonumo, tai istiesu... siek tiek padauginta  . Nors manau, cia kiekvieno skonio reikalas Papildyta:Aciu Airise uz nuotraukele, tik gaila, kad ja teko tiek sumazinti, tai nebelabai aiskiai matosi  . Originalas zymiai ryskesnis... O man visai grazu, net labai labai grazu, mano galva daug geriau negu viskas marga
mamylio
2008 03 19, 16:11
gal galit parasyt trinkeliu klojimo kaina aciu
Skambute
2008 03 28, 11:43
reikalinga informacija, Kaune kur pirkti skalda, gal kas pirkot uz keik ir kur????
sveikos merginos, pas mus namas raudonas su medziu, tai mes derinom pilkas ir raudonas trinkeles. kazkas doemejotes del laiptu is trinkeliu, tai mes daremes, idesiu foto. Papildyta:
^Braškytė^
2008 03 31, 21:05
QUOTE(Nemeja @ 2006 05 17, 12:50) Kaip manote ar sudetinga tokia danga kieme pasidaryti?ir ar vaikstant ja kulniukai nesmigs  is fotkes prastai matosi,isonu aina akmenys o per viduri acijos,su kulniukais nepatartina vaikscioti.patarciau daryti kitaip isonu palikti akmenis o pervidury iskloti juodas trinkeles sudetingumo tai cia nera,bet brangiai kainuotu.priklauso nuo akmenu kokie akmenys? jei lauko tai brangiai,o jei skaldyti tai biski pigiau.pernai akmenu klojimas kainavo 150lt uz kvadrata
QUOTE(mng @ 2008 03 30, 10:32) sveikos merginos, pas mus namas raudonas su medziu, tai mes derinom pilkas ir raudonas trinkeles. kazkas doemejotes del laiptu is trinkeliu, tai mes daremes, idesiu foto. Papildyta: Na ir grazumelis  Tokia siluma ir ramybe dvelkia
QUOTE(mng @ 2008 03 30, 08:32) sveikos merginos, pas mus namas raudonas su medziu, tai mes derinom pilkas ir raudonas trinkeles. kazkas doemejotes del laiptu is trinkeliu, tai mes daremes, idesiu foto. Papildyta: Labai labai grazu
aciu, cia visa isdestyma meistrai pasiule, nesamdem jokiu dizaineriu. patare kaip spalvas delioti ir pan. dar viena ju ideja pasinaudojom: girnos po lauko sviestuvais. o ramybe tikrai dvelkia, tik ir traukia namo.
Nasty Fairy
2008 04 02, 08:15
mng, nu kaip grazu cia pas jus  labai labai man patinka Papildyta:Vat man dabar iskilo klausimas ar imanoma patiem tokias salygantvio trinkeles pasigaminti  Atsimenu skaiciau cia kazkur forume, kad vienos forumietes "MB" su dar kazkieno pagalba patys isliejo. Idomu kur falima isigyti formas ir dazomo pigmento? Aiku darbelio nemazai ir laiko uzimtu, bet kas taupo, gal kiek pigiau gautusi?
QUOTE(tikurila @ 2008 04 02, 09:15) mng, nu kaip grazu cia pas jus  labai labai man patinka Papildyta:Vat man dabar iskilo klausimas ar imanoma patiem tokias salygantvio trinkeles pasigaminti  Atsimenu skaiciau cia kazkur forume, kad vienos forumietes "MB" su dar kazkieno pagalba patys isliejo. Idomu kur falima isigyti formas ir dazomo pigmento? Aiku darbelio nemazai ir laiko uzimtu, bet kas taupo, gal kiek pigiau gautusi? formas tikrai maciau senukuose
Nasty Fairy
2008 04 02, 12:32
QUOTE(Iriska @ 2008 04 02, 12:28) formas tikrai maciau senukuose  a mazdaug kurioi vietoi jeskoti? Ir kokiu "konfiguraciju" matei?
QUOTE(tikurila @ 2008 04 02, 13:32)  a mazdaug kurioi vietoi jeskoti? Ir kokiu "konfiguraciju" matei? Zinok maciau ukmerges g. senukuose Vilniuje, lauke prie sienos su trinkeliu pvz. Bet gal pries metus, dabar neatkreipiau demesio.
Nasty Fairy
2008 04 02, 13:45
QUOTE(Iriska @ 2008 04 02, 14:31) Zinok maciau ukmerges g. senukuose Vilniuje, lauke prie sienos su trinkeliu pvz. Bet gal pries metus, dabar neatkreipiau demesio. Aciu labai zu info. Butinai pajeskosiu, nes manau paciam tikrai pigiau butu pasidaryti
tai niekas pavasari aplinkos negrazinsit, kad tema "numirus"?
QUOTE(mng @ 2008 04 04, 10:58) tai niekas pavasari aplinkos negrazinsit, kad tema "numirus"? tai kad toli dar iki tos dangos
Sveikos supermamos  Gal kas žino kur galima rasti trinkelių klojimo raštų?
manau "pagooglint" reiketu...
Agniesulka
2008 04 14, 13:33
jai ka domina turiu meistru tel uzsiema aplinkos tvarkimu(vejos irengimas,drenazo irengimas,trinkeliu klojimas itt) daro greitai ir kokibiskai ir nebrangiai tel 860467647, 867351954trinkeliu kaina atrodo 45-50 lt
QUOTE(Agniesulka @ 2008 04 14, 14:33) jai ka domina turiu meistru tel uzsiema aplinkos tvarkimu(vejos irengimas,drenazo irengimas,trinkeliu klojimas itt) daro greitai ir kokibiskai ir nebrangiai tel 860467647, 867351954trinkeliu kaina atrodo 45-50 lt  o jie ir tamstai dejo trinkeles ar cia reklama?m?
Agniesulka
2008 04 15, 07:20
QUOTE(mng @ 2008 04 14, 21:47) o jie ir tamstai dejo trinkeles ar cia reklama?m?  taip mano broliui dejo o dabar mes statomes nama ir mums des  ir zolyte ses
QUOTE(Agniesulka @ 2008 04 15, 08:20) taip mano broliui dejo o dabar mes statomes nama ir mums des  ir zolyte ses dejo tavo broliui, o tu lyg tarp kitko ipylei cia didziausioms raudonom raidem ju kontaktus?  idomu... bet tiek to
Agniesulka
2008 04 15, 08:34
QUOTE(mng @ 2008 04 15, 09:05) dejo tavo broliui, o tu lyg tarp kitko ipylei cia didziausioms raudonom raidem ju kontaktus?  idomu... bet tiek to  tiesiog labai graziai ir kokibiskai padare mes sau irgi juos imam ir dalinuosi kontaktais nes pigiai ir greitai daro
Skambute
2008 04 15, 09:08
o kei tas pigiai, keik paeme uz kvadrata trinkeliu klojimo?
Agniesulka
2008 04 15, 13:52
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 04 15, 10:08) o kei tas pigiai, keik paeme uz kvadrata trinkeliu klojimo? mokejo 45 uz kvadrata ir mums sake kad daris po 45
Skambute
2008 04 15, 20:10
o cia 45 lt trinkeles padejimas uz kv/m???
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 04 15, 21:10) o cia 45 lt trinkeles padejimas uz kv/m??? "padejimas"... jas reikia sudeti, taip kad tvirtai laikytusi:"sukalti", suvibruoti, uzsluoti tarpelius ir t.t.
|
|