Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čili Mijos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Čili
Birželio 13d.(diena, kurią turėtum gimti, mažyte)

Kur tu? Nebūk tinginiukas, pasirodyk, man jau draugai ir giminės ramybės neduoda su tais įkyriais skambučiais „Tu dar ne?“...
„Ne, mamyte, man čia labai šilta ir ramu, o naujas pasaulis mane gąsdina. Palauksiu kol baigsis visas tas prezidento rinkimų šurmulys, tos juokingos Antaninės (neduokdie gimti Antanina!) ir futbolo čempionatai, kuriuos tėtukas girdėjau žiūri iki išnaktų..“Įpusėjo tėvelio atostogos.. Kas rytą jis vis klausia: „Gal jau?“ Žinau, jis Tavęs labai laukia...

Birželio 18d.

Švinta. Keistas jausmas pilvo apačioje. GAL JAU? Bandau nusnūsti, bet skausmas vis aštrėja ir neduoda ramybės..
6.00. „Tėtuk, stebėk laikrodį, atrodo Mes Jau..“ Sąrėmiai lygiai kas 5 minutes. Keista, bet viduje tokia ramybė, o ne baimė ar juo labiau – panika.. O brolis šventai tikėjo, kad viskas bus kaip amerikiečių filmuose – riksmai, greitoji pagalba ir t.t. Lendu į šiltą dušą, o Tu, mažyte, lyg nekantraudama vis spiri kur į šoną. Ir kas pasakė, kad mažyčiai nurimsta prieš gimimą?
8.00. Ramiai papusryčiauju, nežinia kada dabar gausiu padoraus maisto.. Sąrėmiai kas 4 minutes.
9.30. Susirenkame krepšius ir, sėdę į taksi, jau šiek tiek su lengvu nerimu, skubame į Krikščioniškuosius gimdymo namus. Ankstyvas rytas, daug pacienčių, todėl mūsų neskuba priimti..
10.00. Pagaliau.. Sutvarkyti visi formalumai, skubame į susitikimą su Tavimi, vaikeli.
Apžiūra. Atsidarymas dar tik 1cm (jokios pažangos..). O aš jau gerokai iškankinta sąrėmių.. Ką gi, abu su tėtuku laukiame priešgimdyminėje palatoje. Tos kelios valandos slenka kaip amžinybė.. Labai nejauku, nes šalia, gimdykloje, gimdo kita moteris.
Nutariau, mažute, Tau padaryti mažą dovanėlę – išsiunčiau tėtuką Tau nupirkti gimimo dienos „Kauno dieną“(žiauru, bet Tavo močiutė sekančią dieną su šiuo laikraščiu išvalė langus...) ir žurnalą „Panelė“, kurį gausi dovanų per savo aštuonioliktąjį gimtadienį. Turėtų būti įdomu, ar ne?
16.00 Nebegaliu tverti sąrėmių, tikriausiai jau greitai susitiksime.. Pasirodo, klystu. Atsidarymas vis dar 1cm! O šitiek prasikankinta – 12valandų skausmo ir jokios pažangos.. Gydytojai tariasi.. Nuleidžiami vandenys.. Skausmas nebepakeliamas..
Epidūras. Tas auksinis žodis, primenantis dabar tą prašviesėjimą akyse ir ramybę.. Įstengiu netgi nusnūsti valandėlę, manau Tau irgi ramiau, vaikeli..
17.30. „Mamyte, kelkis! Kelkis, sakau! Atrodo, jau norėčiau išlysti.. Išdrįsau pagaliau..“Vėl apžiūra. Pilnas atsidarymas! Man sudreba širdis – taip sparčiai artėja ta minutė, kada Tu, vaikeli, spurdėsi nebe pilvelyje, o ant mano krūtinės..
Velniškai norisi stumti, bet man neleidžia, nes tu, mažyt, nerandi kelio.. Vis įspiri man, žiogeli, kur šonan, leisdama žinoti, kad Tau viskas gerai.
19.30. Pagaliau galvutė gražiai įsistatė, bandau stumti, girdžiu kaip klykia kita moteris gimdykloje, girdžiu ką tik gimusį jos vaikelį.. Tai trikdo, bet tėtukas mus palaiko savo buvimu šalia.. Jaučiuosi mylima, lyg ir apsaugota.
Džiūsta lūpos (taip norėčiau tos tėtuko „Fantos“, bet negalima..), galvoje spengia nuo stūmimo, kaip vėliau pasirodė - dar ir trūkinėja akių kapiliarai, bet tuo momentu mintis tik viena – Tu artėji!
19.42. „O, atrodo turite juodaplaukį vaikelį!“
Dar, dar kartelį.. Ir šlapią, šiltą mažą kūnelį man uždeda ant pilvo..
“Jūsų dukrytė – tėvelio kopija!“
...Keista, ta vyro ir mano dalelė, ilgai nešiota ir laukta, dabar guli, iškelia galvutę ir plačiai atmerkia dar nieko nematančias akutes.. Teįstengiu ištarti „Dukryte..“ ir imu verkti iš džiaugsmo.. Galvoje tik viena mintis – „Sveika, Mija, aš – Tavo MAMA“... heart.gif
tenelga
labai gražiai papasakota istorija
Aukit sveiki ir laiminga smile.gif
jolitav
Na ka cia gali pasakytai -NUOSTABU. wub.gif wub.gif wub.gif Sugraudinai iki asaru...
Kipšiukas
LABAI,LABAI grazi istorija thumbup.gif ir teveliai saunuoliai.
Aukit diduciai ir bukit sveikuciai wub.gif
happy
Oi kaip graziai parasei... eiliny karta beskaitydama bisky
pablioviau.. Saunuole mamyte, labai jausminga ir grazu.
Auk Mija didele ir sveika, taves taip lauke siame pasauly
tevelis ir mamyte, buk laiminga mazute heart.gif
SiDo
Nuostabu, primine man ir mano gimdyma wub.gif
As irgi negliu pamirst to jausmo kai slapia kuneli paguldo ant krutines - is laimes atrodo, kad visas pasaulis dabar sukasi tik aplink tave ir vaika.
Eos
Chilli, tavyje slypi rashytojos talentas smile.gif Laaaaaaabai grazhiai papasakota istorija.
saules_spindulelis
Grazi istorija...Bukit sveiki, ir laimingi! wub.gif
smalsute
Chilli, ir as susigraudinau, nuostabi istorija wub.gif
temi
Labai grazi Mijos kelione pas tevelius wub.gif Sekmes juodaplaukei mergytei thumbup.gif
Jau-Mamyte
Cilli, labai sveikinu susilaukus dukrytes!!! thumbup.gif Tikrai istorija papasakojai nuostabiai, esu tikra, kad po gimdymo stebuklo rasytojo dvasia aplanko... rolleyes.gif Sekmes, sveikatos ir laimes!!! clap_1.gif
sicile
nuostabi istorija, chilli. wub.gif
Kristina 25
Tikrai uz sirdies griebianti istorija wub.gif
Nuosirdziausi sveikinimai!!! heart.gif
Ziogutis
Ir dar viena proga verkti is laimes smile.gif
Sekmes jums thumbup.gif
burbulyte
Nu Chilli tavo gimdymo istorija tiesiog thumbup.gif
asaros pacios rieda wub.gif
Elvita
Na va, susigraudinau... Vis tik nuostabus jausmas patirti to mazo zmogucio atejima i pasauli wub.gif
Ausriukas1
Nuostabi istorija wub.gif ! Chili, tu buvai teisi musu gimdymai tikrai labai panasus. wink.gif
vilnele
Sveikinu, Chilli!!!!! Aukite ir stiprekite!!! Ar likai patenkinta gydytoju darbu? Ar buvo taip kaip norejai? Sveikatos Tau ir Tavo dukrytei! Labai graziai papasakojai savo istorija thumbup.gif SEKMES
tulpe
Oi grazu, graziai mama cia viska surasei sveikinam sulaukus Mijos mes turim Gija l panasus vardai ir gyvenam eiguliuos gal panos i viena darzeli leks g.gif smile.gif rolleyes.gif sekmes jums .
Digliuke
Sveikinu. Tikrai labai nuostabi istorija. Bukit laimingi.
Čili
QUOTE (gaziga @ 2004 07 19, 10:27)
Sveikinu, Chilli!!!!! Aukite ir stiprekite!!! Ar likai patenkinta gydytoju darbu? Ar buvo taip kaip norejai? Sveikatos Tau ir Tavo dukrytei! Labai graziai papasakojai savo istorija thumbup.gif SEKMES

gaziga, deja,gydytoja Banga nespejo gryzti is atostogu pajuryje doh.gif tai gimdziau pas ka pakliuvo,bet viskas vyko taip kaip ir tikejausi wink.gif
Aushrinė
Saunuolė , CHILLI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Smaližė
Labai grazi istorija.. heart.gif Aukit didutes, sveikutes ir grazutes.. wub.gif
Racegirl
sveikinu pagaliau sulaukus stebuklo 2.gif
kendi
na, mamyte, tu tiesiog rasytoja smile.gif thumbup.gif , labai graziai viska perpasakojai wub.gif
meska
Kokia miela ir jaudinanti istorija!!ir ko as asaroju?...
Su dukryte tave Chili!
origa
clap.gif wub.gif wub.gif SVEIKINU wub.gif wub.gif wub.gif
Rožytė
labai grazu smile.gif
Nata
Labai grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Zemfira
[COLOR=red]Nuostabu[SIZE=7]
Miaška
Kažkodėl visada apsiašaroju, paskaičiusi tokias istorijas... rolleyes.gif
Atrodo, taip seniai jau viskas praeity, bet tokie pažįstami jausmai... smile.gif
Sveikinu biggrin.gif
ramaske
perskaicius taip viskas paprasta atrodo...nors istikruju turbut baisiai biggrin.gif
dar negimdziau tai ir nezinau biggrin.gif
Čili
QUOTE (ramaske @ 2004 08 17, 18:08)
perskaicius taip viskas paprasta atrodo...nors istikruju turbut baisiai biggrin.gif
dar negimdziau tai ir nezinau biggrin.gif

skausmas pasimirsta ta pacia minute,kai tik prie krutines priglunda siltas slapias lelius heart.gif smile.gif
Vėja
Nors atrodo pati neseniai visą tai patyriau,bet vistiek........................................iki ašarų..........................................................
heart.gif wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif
slibe
Labai TU cia meniskai parasei thumbup.gif gal kita specialybe laikas keisti g.gif
Aukit ir bukit zvalios!!! wub.gif
LOCKETS
Tikrai labai grazi istorija rolleyes.gif
Kazkodel as susigraudinu beskaitydama gimdymo istorijas wub.gif wub.gif wub.gif
Ulė
labai grazu wub.gif laiminga tavo dukryte wub.gif
Zhiema
na jau taip graziai ir siltai viska papasakojai... wub.gif wub.gif wub.gif saunuoliai jus visi 3 clap_1.gif
Čili
Zhiema,turbut prisimeni mane is tako forumo laugh.gif Vilke22 laugh.gif wink.gif
Čili
iskeliu i virsu,gal naujokems bus idomu paskaitinet laugh.gif
Magi
Na, Chili, ir pravirkdei heart.gif Ka čia bus, kai nuo ankstyvo ryto kruvinom ašarom verkiu smile.gif
mlimbute
Perskaiciau ir susigraudinau...
Tavo mazyle labai laiminga, kad turi tokia mylincia mamyte...
Sekmes ir bukit sveikos!!!
Čili
QUOTE (mlimbute @ 2004 11 12, 18:17)
Perskaiciau ir susigraudinau...

nu nesigraudinkit,mamkos,gi neliudna istorija laugh.gif
Kaila
wub.gif kokia grazi istoria!!!!!! Net ir as susigraudinau,as taip pat laukiuosi dukrytes, tai mano pirmoji... nestuke.gif liko du menesiai ir as pamatysiu savo mazaji stebukleli....Linkiu jums daug laimes ir sveikatos aukite didutes ir grazutes kaip pavasario saulutes.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čili
QUOTE (Kaila @ 2004 11 18, 19:07)
wub.gif kokia grazi istoria!!!!!! Net ir as susigraudinau,as taip pat laukiuosi dukrytes, tai mano pirmoji... nestuke.gif liko du menesiai ir as pamatysiu savo mazaji stebukleli....Linkiu jums daug laimes ir sveikatos aukite didutes ir grazutes kaip pavasario saulutes.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

lengvo gimdymo jums ir daug pienuko lelytei wink.gif heart.gif
miau
Oi, Chilli, kaip grazu wub.gif
Ir su tuo Paneles zurnalu gerai sugalvojai thumbup.gif
Giedrule
labai graži, jaudinanti istorija, net ašarėlę išspaudė
Betina
Labai gražiai parašei smile.gif Aukit sveikutės ir gražutės smile.gif wub.gif
Dew drop
Labai grazu... cry.gif cry.gif 4u.gif
aukit sveikos ir laimingos wub.gif
Kleoja
Sugraudino istorija, nubraukiau asara. Chili, turi rasytojos talenta, parenki taiklu zodi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.