Birželio 13d.(diena, kurią turėtum gimti, mažyte) Kur tu? Nebūk tinginiukas, pasirodyk, man jau draugai ir giminės ramybės neduoda su tais įkyriais skambučiais Tu dar ne?... Ne, mamyte, man čia labai šilta ir ramu, o naujas pasaulis mane gąsdina. Palauksiu kol baigsis visas tas prezidento rinkimų šurmulys, tos juokingos Antaninės (neduokdie gimti Antanina!) ir futbolo čempionatai, kuriuos tėtukas girdėjau žiūri iki išnaktų..Įpusėjo tėvelio atostogos.. Kas rytą jis vis klausia: Gal jau? Žinau, jis Tavęs labai laukia... Birželio 18d. Švinta. Keistas jausmas pilvo apačioje. GAL JAU? Bandau nusnūsti, bet skausmas vis aštrėja ir neduoda ramybės.. 6.00. Tėtuk, stebėk laikrodį, atrodo Mes Jau.. Sąrėmiai lygiai kas 5 minutes. Keista, bet viduje tokia ramybė, o ne baimė ar juo labiau panika.. O brolis šventai tikėjo, kad viskas bus kaip amerikiečių filmuose riksmai, greitoji pagalba ir t.t. Lendu į šiltą dušą, o Tu, mažyte, lyg nekantraudama vis spiri kur į šoną. Ir kas pasakė, kad mažyčiai nurimsta prieš gimimą? 8.00. Ramiai papusryčiauju, nežinia kada dabar gausiu padoraus maisto.. Sąrėmiai kas 4 minutes. 9.30. Susirenkame krepšius ir, sėdę į taksi, jau šiek tiek su lengvu nerimu, skubame į Krikščioniškuosius gimdymo namus. Ankstyvas rytas, daug pacienčių, todėl mūsų neskuba priimti.. 10.00. Pagaliau.. Sutvarkyti visi formalumai, skubame į susitikimą su Tavimi, vaikeli. Apžiūra. Atsidarymas dar tik 1cm (jokios pažangos..). O aš jau gerokai iškankinta sąrėmių.. Ką gi, abu su tėtuku laukiame priešgimdyminėje palatoje. Tos kelios valandos slenka kaip amžinybė.. Labai nejauku, nes šalia, gimdykloje, gimdo kita moteris. Nutariau, mažute, Tau padaryti mažą dovanėlę išsiunčiau tėtuką Tau nupirkti gimimo dienos Kauno dieną(žiauru, bet Tavo močiutė sekančią dieną su šiuo laikraščiu išvalė langus...) ir žurnalą Panelė, kurį gausi dovanų per savo aštuonioliktąjį gimtadienį. Turėtų būti įdomu, ar ne? 16.00 Nebegaliu tverti sąrėmių, tikriausiai jau greitai susitiksime.. Pasirodo, klystu. Atsidarymas vis dar 1cm! O šitiek prasikankinta 12valandų skausmo ir jokios pažangos.. Gydytojai tariasi.. Nuleidžiami vandenys.. Skausmas nebepakeliamas.. Epidūras. Tas auksinis žodis, primenantis dabar tą prašviesėjimą akyse ir ramybę.. Įstengiu netgi nusnūsti valandėlę, manau Tau irgi ramiau, vaikeli.. 17.30. Mamyte, kelkis! Kelkis, sakau! Atrodo, jau norėčiau išlysti.. Išdrįsau pagaliau..Vėl apžiūra. Pilnas atsidarymas! Man sudreba širdis taip sparčiai artėja ta minutė, kada Tu, vaikeli, spurdėsi nebe pilvelyje, o ant mano krūtinės.. Velniškai norisi stumti, bet man neleidžia, nes tu, mažyt, nerandi kelio.. Vis įspiri man, žiogeli, kur šonan, leisdama žinoti, kad Tau viskas gerai. 19.30. Pagaliau galvutė gražiai įsistatė, bandau stumti, girdžiu kaip klykia kita moteris gimdykloje, girdžiu ką tik gimusį jos vaikelį.. Tai trikdo, bet tėtukas mus palaiko savo buvimu šalia.. Jaučiuosi mylima, lyg ir apsaugota. Džiūsta lūpos (taip norėčiau tos tėtuko Fantos, bet negalima..), galvoje spengia nuo stūmimo, kaip vėliau pasirodė - dar ir trūkinėja akių kapiliarai, bet tuo momentu mintis tik viena Tu artėji! 19.42. O, atrodo turite juodaplaukį vaikelį! Dar, dar kartelį.. Ir šlapią, šiltą mažą kūnelį man uždeda ant pilvo.. Jūsų dukrytė tėvelio kopija! ...Keista, ta vyro ir mano dalelė, ilgai nešiota ir laukta, dabar guli, iškelia galvutę ir plačiai atmerkia dar nieko nematančias akutes.. Teįstengiu ištarti Dukryte.. ir imu verkti iš džiaugsmo.. Galvoje tik viena mintis Sveika, Mija, aš Tavo MAMA...
tenelga
2004 07 18, 13:24
labai gražiai papasakota istorija Aukit sveiki ir laiminga
jolitav
2004 07 18, 13:26
Na ka cia gali pasakytai -NUOSTABU.  Sugraudinai iki asaru...
Kipšiukas
2004 07 18, 13:28
LABAI,LABAI grazi istorija  ir teveliai saunuoliai. Aukit diduciai ir bukit sveikuciai
Oi kaip graziai parasei... eiliny karta beskaitydama bisky pablioviau.. Saunuole mamyte, labai jausminga ir grazu. Auk Mija didele ir sveika, taves taip lauke siame pasauly tevelis ir mamyte, buk laiminga mazute
Nuostabu, primine man ir mano gimdyma As irgi negliu pamirst to jausmo kai slapia kuneli paguldo ant krutines - is laimes atrodo, kad visas pasaulis dabar sukasi tik aplink tave ir vaika.
Chilli, tavyje slypi rashytojos talentas  Laaaaaaabai grazhiai papasakota istorija.
saules_spindulelis
2004 07 18, 14:07
Grazi istorija...Bukit sveiki, ir laimingi!
smalsute
2004 07 18, 14:13
Chilli, ir as susigraudinau, nuostabi istorija
Labai grazi Mijos kelione pas tevelius  Sekmes juodaplaukei mergytei
Jau-Mamyte
2004 07 18, 16:06
Cilli, labai sveikinu susilaukus dukrytes!!!  Tikrai istorija papasakojai nuostabiai, esu tikra, kad po gimdymo stebuklo rasytojo dvasia aplanko...  Sekmes, sveikatos ir laimes!!!
nuostabi istorija, chilli.
Kristina 25
2004 07 18, 20:10
Tikrai uz sirdies griebianti istorija Nuosirdziausi sveikinimai!!!
Ziogutis
2004 07 18, 21:04
Ir dar viena proga verkti is laimes Sekmes jums
burbulyte
2004 07 19, 07:27
Nu Chilli tavo gimdymo istorija tiesiog asaros pacios rieda
Na va, susigraudinau... Vis tik nuostabus jausmas patirti to mazo zmogucio atejima i pasauli
Ausriukas1
2004 07 19, 09:51
Nuostabi istorija  ! Chili, tu buvai teisi musu gimdymai tikrai labai panasus.
vilnele
2004 07 19, 10:26
Sveikinu, Chilli!!!!! Aukite ir stiprekite!!! Ar likai patenkinta gydytoju darbu? Ar buvo taip kaip norejai? Sveikatos Tau ir Tavo dukrytei! Labai graziai papasakojai savo istorija  SEKMES
Oi grazu, graziai mama cia viska surasei sveikinam sulaukus Mijos mes turim Gija l panasus vardai ir gyvenam eiguliuos gal panos i viena darzeli leks  sekmes jums .
Digliuke
2004 07 19, 11:50
Sveikinu. Tikrai labai nuostabi istorija. Bukit laimingi.
| QUOTE (gaziga @ 2004 07 19, 10:27) | Sveikinu, Chilli!!!!! Aukite ir stiprekite!!! Ar likai patenkinta gydytoju darbu? Ar buvo taip kaip norejai? Sveikatos Tau ir Tavo dukrytei! Labai graziai papasakojai savo istorija SEKMES |
gaziga, deja,gydytoja Banga nespejo gryzti is atostogu pajuryje  tai gimdziau pas ka pakliuvo,bet viskas vyko taip kaip ir tikejausi
Aushrinė
2004 07 19, 13:00
Smaližė
2004 07 19, 15:36
Labai grazi istorija..  Aukit didutes, sveikutes ir grazutes..
Racegirl
2004 07 19, 21:46
sveikinu pagaliau sulaukus stebuklo
na, mamyte, tu tiesiog rasytoja  , labai graziai viska perpasakojai
Kokia miela ir jaudinanti istorija!!ir ko as asaroju?... Su dukryte tave Chili!
labai grazu
Zemfira
2004 08 17, 15:47
[COLOR=red]Nuostabu[SIZE=7]
Kažkodėl visada apsiašaroju, paskaičiusi tokias istorijas... Atrodo, taip seniai jau viskas praeity, bet tokie pažįstami jausmai... Sveikinu
ramaske
2004 08 17, 18:07
perskaicius taip viskas paprasta atrodo...nors istikruju turbut baisiai dar negimdziau tai ir nezinau
Labai TU cia meniskai parasei  gal kita specialybe laikas keisti Aukit ir bukit zvalios!!!
LOCKETS
2004 09 03, 16:58
labai grazu  laiminga tavo dukryte
Zhiema,turbut prisimeni mane is tako forumo  Vilke22
iskeliu i virsu,gal naujokems bus idomu paskaitinet
Na, Chili, ir pravirkdei  Ka čia bus, kai nuo ankstyvo ryto kruvinom ašarom verkiu
mlimbute
2004 11 12, 17:16
Perskaiciau ir susigraudinau... Tavo mazyle labai laiminga, kad turi tokia mylincia mamyte... Sekmes ir bukit sveikos!!!
| QUOTE (mlimbute @ 2004 11 12, 18:17) | | Perskaiciau ir susigraudinau... |
nu nesigraudinkit,mamkos,gi neliudna istorija
Oi, Chilli, kaip grazu Ir su tuo Paneles zurnalu gerai sugalvojai
Giedrule
2004 11 19, 20:43
labai graži, jaudinanti istorija, net ašarėlę išspaudė
Labai gražiai parašei  Aukit sveikutės ir gražutės
Dew drop
2005 03 03, 16:11
Sugraudino istorija, nubraukiau asara. Chili, turi rasytojos talenta, parenki taiklu zodi.
|
|