Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auskaras bamboje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
inuciuke
Sveikos mamytes, as norejau paklausti jusu, vieno dalykelio... rolleyes.gif
Ar is jusu esanciu nestukiu ar jau tapusiu mamyciu, turejote bamboje auskara? Ar auskaras netrukde?Ar nestumo metu reikia auskara issiverti is bambos?Labai smalsu smile.gif
Zemfira
Sweika nestuke.gif INUCIUKE!!!
Taip as turejau auskariuka! pirmuosius menesiukus daktare nieko del jo nesake, pati diskomforto nejauciau, tai laiminga ir puosiau savo beauganti pilveli rolleyes.gif Bet sulaukus 4 su puse menesio daktare patare ji trumpam pamirsti!!! Dabar jo nenesioju, bet karts nuo karto prasiduriu skylute kad ji neuzgytu!!! Sekmes tau nestuke.gif
Netyciuke
neten pasirasiau unsure.gif
Leliuka
Turejau..
Dabar turiu randa sad.gif
...issiplete ta skylute, nors auskara ir issiemiau ir nuo jos ciut strijos nuejo..
zodziu, baisu mad.gif
atsukciau laika atgal - nei uz ka nesidurciau huh.gif
Nata
Turiu ir dar kol kas neissiemiau nors mums jau beveik 35 sav. Manau, kad issiimsiu tik per gimdyma. Pradzioje nesiojau grazius spec.bambai auskariukus, o dabar issiverus skirta ausims auksine grandinele (tokia senovine su bumbuliuku) ji niekur netempia ir duoda pilvukai laisvai augti thumbup.gif Siaip skylutes biski padidejo, tikesimes, kad paskui susitrauks wink.gif
raimute
QUOTE (Leliuka @ 2004 07 18, 21:20)
Turejau..
Dabar turiu randa sad.gif
...issiplete ta skylute, nors auskara ir issiemiau ir nuo jos ciut strijos nuejo..
zodziu, baisu mad.gif
atsukciau laika atgal - nei uz ka nesidurciau huh.gif

o pas tave taip ir liko tas randas?nes pas mane dabar ziuriu irgi atsirado randas,nors skylute neuzgijo.Bet as galvojau kad po gimdymo praeis....
Leliuka
sad.gif huh.gif huh.gif sad.gif sad.gif sad.gif
bet tau bus viskas tvarkoj ir susitrauks, ir skylutes sumazhes, pamatysi clap.gif rolleyes.gif
nestuke.gif negalima jaudintis biggrin.gif wub.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Nu as irgi turiu ir daktare niekonesake ir pati gerai jauciuosi su juo. dabar kai pilvukas atsikises, tai kartais besirengdama sugebu uzkliuti, tai paskauda kartais (tada trumpam issiimu). O jei matysiukad nera gerai man su juo tai tada ir issiimsiu.
ne
kolkas neturejau, bet dabar labai noriu. tik neramu del vieno dalyko: vaikiukas mazas, daznai ant ranku, bijau kad nesimakaluodamas neuzkabintu ir neisplestu blink.gif
ka apie tai galvojate? g.gif
Zemfira
Zinot mergaites, snd buvau mieste, vaiks tinejau su reikaliukais ir savo heart.gif tetusiu. Per tris valandas priskaiciavome 8 nestuke.gif ir 3 is ju buvo su auskariukais! Gryzus namo as irgi isiveriau, ne specialu o auksine rinkele rolleyes.gif Labai sexualu, grazu ir visai netempia odos thumbup.gif
Dzimute
Mano grupioke skundesi, kad liko randas po nestumo bamboje. Ir labai negraziai atrodo. Dabar ji iesko kur pasidaryti plastine operacija... blink.gif
Giedrule
Man gydytoja pasakė kad labai issitampys oda. bet as zadu issiimti tik per gimdyma.kol kas man viskas graziai atrodo...man jau 38savaites
Zemfira
QUOTE (Giedrule @ 2004 07 22, 19:09)
Man gydytoja pasakė kad labai issitampys oda. bet as zadu issiimti tik per gimdyma.kol kas man viskas graziai atrodo...man jau 38savaites

Saunu, as irgi issiimsiu tik pries gimdyma wub.gif
*Nendria*
Ash irgi ishsiimsiu tik jei trukdys.Vidaus gyd liepe ishsiimti,bet mano ginekologe nemato problemos.Manau,kad jei ishsitampiusi oda po gimdymo susitraukia,tai ir skylute turetu susitraukti.Tikiu,kad viskas bus chiki wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1091047265[/mergetime]
Ash irgi ishsiimsiu tik jei trukdys.Vidaus gyd liepe ishsiimti,bet mano ginekologe nemato problemos.Manau,kad jei ishsitampiusi oda po gimdymo susitraukia,tai ir skylute turetu susitraukti.Tikiu,kad viskas bus chiki wink.gif
saulute111
As tai issiemaiu senokai, nes pilvas labai didelsi ir bamba anksti i prieki issiverze, o ir bambos auskaras jau butu per trumpas, nes, viskas issitempe, bet kiek kartu pabandziau dar neuzgije, tai tikiuosi po gimdymo, kai viskas vel susitrauks sekmingai nesioti toliau
Prime
As tai visada labai svajojau apie auskara bamboje, bet dabar po gimdymo(nors jau metai praejo) toks pilvuzas, kad geda butu parodyti kam sad.gif
Tengene
As irgi kol kas dziaugiuosi aukariuku bamboj, ir ziuriu jus neblogu minciu cia idejote apie grandinele ir panasiai clap.gif o tai jau nezinojau ka daryti kaip cia isissukti jo neisiverus, nes dabar kai isveriau , tai abu su vyru nusprendem kad su auskariuku visdelto graziau nei be jo smile.gif
Strielka
as turiu auskara jau 2 metai... pernai budama nescia issiveriau, sakiau jei usaugs skyle tai tegul... bet po kudykelo gimimo po keliu menesiu be vargo vel isiveriau, o ir tas auskaras nors jo dabar beveik nedemonstruoju, bet skatina pasitempt, palaikyt figura, padaryt bent kelis atsilenkimus...
Nicole
Labas.As taip pat ilga laika turejau si papuosala,nes ilgai mano pilvuko kaip ir nesimate,bet...veliau pradejo temtis pilvo oda,bambute isoko i virsu.Tai tarsi nepatogumas.O kas nepatogu,busimoms mamytems geriau atsisakyti.Juk mes turime jaustis puikiai biggrin.gif
inuciuke
aciu mamytes,kad papasakojote apie savo auskariuka nestumo metu... smile.gif
geltona1
dabar man 30sav.bet as dar nesioju,man jis visai netrugdo.mano daktare man nieko nesako.galvoju kad issiimsiu kai vaziuosiu gimdyti.
SOWELU
as taj dar laukiu ka rejkes daryti....kolkas pilvuko pakitimu nera...tai ir toliau dziaugiuosi auskariuku smile.gif
sunku jej rejkes su juo skirtis po 4metu
Zemfira
QUOTE (VILTE20 @ 2004 08 21, 18:24)
as taj dar laukiu ka rejkes daryti....kolkas pilvuko pakitimu nera...tai ir toliau dziaugiuosi auskariuku smile.gif
sunku jej rejkes su juo skirtis po 4metu

Taigi skiriesi ne visam laugh.gif O per ta laika tikrai skylute neuzgis nestuke.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
g.gif O as gavau dabar issiimti auskara, nes praeita savaite nuejus pas daktare gavau velniu, skylute buvo uzpuliavus, bet cia vis mano pilvuzas kaltas. Jis toks atsikises, kad as vis sugebu besirengdama uzkliut uz jo. Bet dabar jau lygtais pasitvarke, tai galesiu vel detis. Man visai nepatinka mano pilvuzas be auskariuko laugh.gif
DaNa..:)
Na aš irgi turiu auskarą bambukėje, bet man jis visai netrukdo, o per gimdymą sakiau išsiimsiu..smile.gif
Vudis
oi, kaip nepatariu. labai jau laikinas tas grozis. man po nestumo liko tik skyle ir dar plemas kazkoks rudas. galvojau ant virsaus prasidurt, bet pagalvojau, kad po to isvis tragiskai atrodo. gailiuos, kad dariau.
4 dienas pries gimdyma apturejau fotosesija nestumine, tai nuotraukos super gavosi, kur nuretusuota, bet kur ne, tai baisu: skyle viduryje pilvo stukso.
tikrai nepatariu.
Agnele
Pas mane irgi išsitempė ir dabar negražu sad.gif Nors praėjo jau daug metų, bet ji pas mane neužauga sad.gif Nežinau,bet mano skylutės neužauga, nei ausyse, nei bamboje... g.gif
kipshiuke
Mums tai jau 34 savaites, bet as vis dar su auskariuku smile.gif .Turejau vargo, kai bamba padidejo ir auskara plesti,t.y. tempti labai pradejo. Tai ieskojau tokio ilgesnio. Galiausiai radau, nusipirkau, dabar jis man visai netempia, vietos yra, o kai uzkabinu kur nors, tai su peroksidu isvalau. Manau, turetu buti viskas thumbup.gif .
Tik neramu, kad ant pilvo atsiradus ta vadinama negro juosta, o ties mbamba ji dar ryskesne. Bet juk ilgainiui ta juosta pradingsta? Tai kodel tada turetu ties bamba tas rudumas likt?
zylyte
As irgi auskara turiu bamboje, net nezinau ka daryti... sunerimau Jusu istoriju paskaicius blink.gif
experiment
As ishsiveriau,tai liko labai negrazi ruda skylute,ir bamba issokusi i virsu, Ishsiemiau nes labai tempesi oda, auskaras kliuvo uz rubu ir nepatogu buvo. Gal ir paskui vel prasiversiu,kai pilvukas susitrauks...
SOWELU
as 23 svaiciu issiveriau, nes nenorejau kad skylute issitampytu
o seip,manau, neturetu uzaugti ta skylute smile.gif
Keiti
QUOTE(Nata @ 2004 07 20, 11:01)
Turiu ir dar kol kas neissiemiau nors mums jau beveik 35 sav. Manau, kad issiimsiu tik per gimdyma. Pradzioje nesiojau grazius spec.bambai auskariukus, o dabar issiverus skirta ausims auksine grandinele (tokia senovine su bumbuliuku) ji niekur netempia ir duoda pilvukai laisvai augti thumbup.gif Siaip skylutes biski padidejo, tikesimes, kad paskui susitrauks  wink.gif
*

Oi kaip ačiū už idėją!!! thumbup.gif
Aš auskariuką išsivėriau 28 savaitę, nes kliuvo, šiek tiek tempė, bet va bijojau, kad užaugs, o dabar įivėriau grandinėlę, na tokį auskariuką, kaip tu rašai, tai liuks, jo gale širdelė prigudusi prie odos, niekur nekabina, labai patogu smile.gif
cherry coke
QUOTE(geltona1 @ 2004 08 21, 09:49)
dabar man 30sav.bet as dar nesioju,man jis visai netrugdo.mano daktare man nieko nesako.galvoju kad issiimsiu kai vaziuosiu gimdyti.
*

pas mane auskaro bamboj nera, bet vis tik idomu, kodel jau kelinta minit,kad issiversit tik vaziuodamos gimdyti? juk vaikiukas su auskaru prie bambos neprisegtas ..... kam ji verti? pagimdziau 2 vaikus ir nekarto nieks mano bambos neliete g.gif
Gal neisvertas auskaras kaip tik padetu pilvui graziau susitraukt?
cia siaip toks pafilosofavimas..... 4u.gif
BooMe
as issiveriau tik suzinojus kad laukiuosiu net nezinau kodel g.gif kazkaip tai savaime gavosi. tik dabar nerinaut pradejau del tu issitasiusiu skyliu, tikiuosi man taip nebus ax.gif
Bony
as issiveriau.. ne del to, kad buvo nepatogu ar neleido gydytoja, o del to, kad maciau bamba, kurios savininke ilgai vaiksciojo su juo. paprasciausiai sugadino bamba. gal ir ne visoms taip g.gif bet kam rizikuoti mirksiukas.gif juk isiverti atgal visada spesi mirksiukas.gif
Edita
O aš irgi turiu auskariuką, išsivėriau būdama jau su didoku pilvuku, bet dėl to, kad gydytoja vis užkabindavo, kai žiūrėjo ultragarsu, bet nieko nesakė, ji kaip ir netyčia, bet pagalvojau, kad nepamaišytų niekam, išsiversiu... Va va, o dabar dar vis negaliu įsiverti auskaro, tą tokį apvalų nešioju, kur į ausis, gal prasitampys skylutė biggrin.gif g.gif . Tai jeigu susitvarkysiu su savo pilvuku, būtinai toliau nešiosiu, man labai gražu.... biggrin.gif
lanaa
QUOTE(Vudis @ 2004 11 14, 21:37)
oi, kaip nepatariu. labai jau laikinas tas grozis. man po nestumo liko tik skyle ir dar plemas kazkoks rudas. galvojau ant virsaus prasidurt, bet pagalvojau, kad po to isvis tragiskai atrodo. gailiuos, kad dariau.
4 dienas pries gimdyma apturejau fotosesija nestumine, tai nuotraukos super gavosi, kur nuretusuota, bet kur ne, tai baisu: skyle viduryje pilvo stukso.
tikrai nepatariu.
*

drinks_cheers.gif va va tame ir esme, kad laikinas. as dabar turiu totalu galvos skausma, ka su ta uzakusia skyle daryt g.gif doh.gif kazkaip vel durti nekyla rankos, taip palikt irgi nekas...blink.gif ir kokio as velnio duriaus fool.gif
lady cat
Sveikutės, visos bijo kad skylė išsitampys, kad kaip tik pagimdžius ji susitraukia. O dabar man labai tinka Jūsų pasakymas kad liko užakusi skylė ir rudas plėmas, na dar gal koks tuntas strijų aplink. Tad jei dar kartą tą skylę kaip nors ir vėl pradurčiau būtų tikrai negražu. Gal kas turite patirties kaip atsikratėte to rudo plėmo?
Gal kokiu randų kremu tepti? Ar lazerio pagalbos reikia, o kiek tai galėtų kainuoti?
Thierry
Aš išsivėriau auskariuką. Labai gaila, bet jis man kliudo. Jai skylutė neužaugs vėl įsiversiu. biggrin.gif
Mojito
smile.gif
agotele+
kai tuokiausi tai turėjau išsiimti auskarą iš bambutės nes per suknelė vestuvinę negalėjau būti su juo. Tai kai išsiiėmiau daugiau ir nesidejau. Nes prasidūriau Lietuvoje o teko pora metėlių gyventi anglijoje ir pastoviai pūliuodavo, manau, akd dėl drėgno klimato. tai kai išsiėmiau per vestuves daugiau jo ir nesidėjau ir užgijo, nu dabar matosi randukas bet nelabai didelis. džiaugiuosi, kad užsigydžiau dar iki pastojimo, nes kažin kaip čia būtų atrodžius skylė pilve g.gif
kristulia
Aš turėjau bamboje auskarą ir galvoju, kad kai pagimdysiu vis dar turėsiu. Kažkur nuo 5 mėn. akušerė patarė išsiverti, na kad atseit vaikiuko nespaustų, ar kokia infekcija nesusidarytų. Bet man atrodo, kad ji nelabai įsivaizduoja, kaip ten su tuo auskaru yra. Juk tada reikėtų ir iš ausų auskarus pašalinti. O spausti tai irgi nieko ten jis nespaudžia.
Na aš jį visdėlto išsiėmiau. Dėl šventos ramybės. Na ir paskui jau kai pilvukas pasidarė didesnis per daug kur jis man užkliūdinėt pradėjo, pavyzdžiui beglostant pilviuką. Dabar kol dar nepagimdžius vis karts nuo karto jį ten įsisegu, kad neužgytų. O pagimdžius manau, kad ir toliau kuo puikiausiai galėsiu nešioti.
kaktussi
As vis dar nesioju auskara ir man labai grazu 4u.gif veliau issiimsiu,bet po gimdymo butinai v 4u.gif el isiversiu
Valentinka
Tik neseniai išsiėmiau, nes pamačius draugės skylutę išsigandau - labai jau išsitempus atrodo ir negraži, nes tik 8 mėn išsiėmė doh.gif Juk pilvukas tempiasi ir skylutė irgi.... Vieną kartą į savaitę vis praduriu su auskaru, kad neužgytų ir kol kas apsiesiu be jo blush2.gif Vėliau būtinai vėl įsiversiu bigsmile.gif
BooMe
[man dabar jau pilveli pradejo tempti o kartu ir skylute auskaro, auskaro jau nebenesioju kelios savaites. bet vaizdelis vis tiek nekoks doh.gif tikiuosi po gimdymo eis kaip nors ta skylute susitvarkyt kad graziai atrodytu g.gif
DLC
As irgi nesiojau iki kol pilvukas stipriai padidejo. Bet labai tikiuosi, kad neuzaugs mano skylute ir vel galesiu isiverti po gimdymo ax.gif
bulbul
as tai issiveriau budama 20savaiciu nescia, nes pilvas atsikiso ir pradejo kabintis auskaras uz rubu, o po menesio skyluto uzaugo verysad.gif
norejau isiverti, patikrint ar neuzgijo ir nebeilindo auskaras
na bet nors neissitemps skylute, po gimdymo vel galesiu prasidurt (jei dar noresiu)
minimaus
Aš ir prieš savaitėlę išsivėriau, nes daktaras patarė ax.gif bet po gimdymo vėl norėčiau įsiverti, nu, aišku, jei gelbėjimo ratų aplink pilvą nebus lotuliukas.gif
ugniuke
Na as kai pastojau beveik is karto ir issiemiau auskariuka (mazdaug treciam nestumo menesy).. Kai pagimdziau ir pilvas visiskai susitvarke, susitrauke, bamba atsistate i savo vieta ir pilvas pasidare toks pat koks buvo, nusprendziau vel isivert, nes tas randelis nelabai grazu (skylute buvo uzakus)... Na nuejau ir prasiduriau, dabar vel sekmingai nesioju thumbup.gif
Onora
As dar neiissiemiau, man niekas neliepe.
tik kai issiveriu- tai mano ta skyle labai negiliai- baisu kad perplys oda, nes ka be auskaro- tai labai isitempusi atrodo ir skyle tad labai pailgai issitempia. Kiek galesiu - tol nesiosiu. Jauciu trukdyti gali tik jei bamba issivers ir isore, tikiuosi, kad taip nebus ax.gif Man labai grazu toks papuostas leliuko namelis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.