Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankdarbiai iš odos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Monciūta
Sveikos supermamos,
Savaitgali Kaziuko mugej maciau labai graziu paveikslu is odos skiauciu. Prisiminiau, kad turiu namuose nemazai naturalios odos gabaliuku, pagalvojau, kodel gi pati negaleciau kazko panasaus pasigaminti g.gif Siaip ideju turiu ivairiu, tik neisivaizduoju kaip ta oda prie drobes ar popieriaus priklijuoti, nudazyti ir t.t., zodziu neismanau technikos sad.gif, o labai noriu kazka grazaus sukurti ax.gif
Gal jus turite kokiu pasiulymu ar patarimu kaip galeciau tas odos skiautes realizuoti, ka is jus grazaus padaryti(nebutinai tai turi buti paveiklsas mirksiukas.gif )?
Kirmele
As is odos skiauciu siuvu rankines. Darbo daug, bet daugiau niekas su tokia nevaiksto, be to, pasiuvu tokia, kokios tuo metu reikia.
Monciūta
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 07, 16:35)
As is odos skiauciu siuvu rankines. Darbo daug, bet daugiau niekas su tokia nevaiksto, be to, pasiuvu tokia, kokios tuo metu reikia.
*

Va cia superine ideja, bet kad as siuti nemoku doh.gif verysad.gif
O tu tik sau siuni mirksiukas.gif ?
Kirmele
Pirmiausia pramusu skylutes, tada apneriu vaseliu, o paskui susiuvu arba suneriu vaseliu.
Monciūta
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 07, 17:50)
Pirmiausia pramusu skylutes, tada apneriu vaseliu, o paskui susiuvu arba suneriu vaseliu.
*

O kaip tas skylutes pramusi?
Asta
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 07, 15:35)
*

O gal kokia nuotraukyte turi, a? blush2.gif Mes irgi pasidziaugtume tavo kurinukais... ax.gif
Kirmele
QUOTE(Asta @ 2005 03 07, 23:32)
O gal kokia nuotraukyte turi, a?  blush2.gif  Mes irgi pasidziaugtume tavo kurinukais... ax.gif
*

Deja, nes mūsų namuose dižiausias technikos stebuklas tik kompiuteris (na dar ir skalbimo mašina...)
Kirmele
QUOTE(monciuta @ 2005 03 07, 18:59)
O kaip tas skylutes pramusi?
*

Vinute ir plaktuku. Užima nemažai laiko (ir apneriant taip pat), be to kenčia pirštai ir namiškių (ypač vyro) ausys, kai aš nemokšiškai kalinėju.
Monciūta
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 08, 15:58)
Vinute ir plaktuku. Užima nemažai laiko (ir apneriant taip pat), be to kenčia pirštai ir namiškių (ypač vyro) ausys, kai aš nemokšiškai kalinėju.
*

Aciu kad atsakei wub.gif
Beje, uzuojauta yrui mirksiukas.gif biggrin.gif
madrid
as ish odos skiauchiu darau uzrashu knygutes. gaunasi tokios mielos, kad ishmest kai prirashai nesinori....
safarikids
Kazkada siudavau rankinukus tokia technika:
pirmiausia susiklijuoju is visokiu gabaleliu-lopineliu kazkuria detale (rankinuko ar kito gaminio galutine detale). Tie lopineliai-gabaleliai gali buti kokiu tik nori formu - klijuodavau viena prie kito pakarpydama, t.y. zirklemis pakoreguodama kaip norejau. Svarbu tik, kad tos detales viena ant kitos "uzsiklotu". Klijuodavau klijais "moment", bet svarbiausia ne labai gerai suklijuoti, o tik kad laikytusi forma, t.y. gali buti suklijuota keliais kliju lasai keliose vietose. Tada visas tas siules "prasiudavau" Singer siuvimo masina biggrin.gif biggrin.gif - tik be jokiu siulu ir storesne adata. biggrin.gif biggrin.gif . Prasiudavau palei abu "sudurimo" pakrascius. Gaudavosi skylutes, skirtos "mano siulems". O tada rankomis siudavau visokiomis dekoratyvinemis siulemis (na kaip mokykloje vaikysteje moke) stipresniais siulais (vos ne batams siuti biggrin.gif ). Tiesa - darbas ilgas, bet atrode ispudingai. Drauges mama net klause, kokia cia "specialia" masina taip susiuvau. Kai pasakiau, kad "rankomis", tai tik akis ispute...
Nezinau, ar cia aiskiai ka papasakojau blush2.gif blush2.gif
Kirmele
[quote=safarikids,2005 03 09, 14:57]
Kazkada siudavau rankinukus tokia technika:
pirmiausia susiklijuoju is visokiu gabaleliu-lopineliu kazkuria detale (rankinuko ar

Ačiū už naują idėją.
dziulka
mamytes,as galiu pasidalint patirtimi ax.gif esu baigusi meno is odos gamintojo specialybe,tai tokie darbeliai man ne naujiena...

oda geriausia klijuoti nairito klijais,jie ne per greit dziuna tai gali odos skiaute ikomponuot tinkamai,pora kartu atplest jei blogai uzdejai,ir su nagu gerai nusivalo jei susitepe.kai jau darbas pridziuna-bele kaip neatplesi....tik va beda ju gauti sunkoka.as eidavau pas batsiuvius prasyt,kad parduotu,nes jie tokiais pat batus klijuoja...

skylutems kalt yra spec.kaltukai yvairiu skersmenu,as juos turejau pirkt mokykloj kai istojau,juos pagal uzsakyma mokyklai gamina.tik va,nezinau kas.... g.gif

jei kas dar bus neaisku,klauskit,bandysiu pagelbet.... smile.gif
Kirmele
QUOTE(dziulka @ 2005 03 11, 00:55)
mamytes,as galiu pasidalint patirtimi ax.gif esu baigusi meno is odos gamintojo specialybe,tai tokie darbeliai man ne naujiena...

oda geriausia klijuoti nairito klijais,jie ne per greit dziuna tai gali odos skiaute ikomponuot tinkamai,pora kartu atplest jei blogai uzdejai,ir su nagu gerai nusivalo jei susitepe.kai jau darbas pridziuna-bele kaip neatplesi....tik va beda ju gauti sunkoka.as eidavau pas batsiuvius prasyt,kad parduotu,nes jie tokiais pat batus klijuoja...

skylutems kalt yra spec.kaltukai yvairiu skersmenu,as juos turejau pirkt mokykloj kai istojau,juos pagal uzsakyma mokyklai gamina.tik va,nezinau kas.... g.gif

jei kas dar bus neaisku,klauskit,bandysiu pagelbet.... smile.gif
*

O gal galima kuo nors kitu klijuoti (kad nereikėtų eiti kaulinti tų klijų pas batsiuvius)?
dziulka
[quote=Kirmele,2005 03 11, 11:49]
O gal galima kuo nors kitu klijuoti (kad nereikėtų eiti kaulinti tų klijų pas batsiuvius)?

tuose visokiu niekuciu kioskeliuose(jie dazniausiai buna prie turgaus)buna pirkti kliju batamas,odai klijuot,ir kaina ju nedidele...man atrodo kazkur iki 10lt. g.gif tie irgi visai neblogai klijuoja smile.gif
Kirmele
[quote=dziulka,2005 03 11, 14:07]
[quote=Kirmele,2005 03 11, 11:49]
tuose visokiu niekuciu kioskeliuose(jie dazniausiai buna prie turgaus)buna pirkti kliju batamas,odai klijuot,ir kaina ju nedidele...man atrodo kazkur iki 10lt. g.gif tie irgi visai neblogai klijuoja smile.gif
*

[/quote]

Dėkui, rytoj pat važiuosiu turgun, nes ką tik peržiūrėjau odos liučius - turėtų išeiti nebloga rankinė.
j.o.l.i.t.a.
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 11, 11:49)
*

Sveikutes, neirito kliju siais laikais niekur neimanoma nusipirkti, bet oda gana sekmingai galima suklijuoti 'moment' klijais ir ju kaina nera auksta apie 4-5lt, tik mielosios darbstuoles nepamirskite,kad klijai kurie klijuoja oda ganetinai dvokia, tad dirbkite tik gerai vedinamose patalpose! g.gif
dziulka
QUOTE(j.o.l.i.t.a. @ 2005 03 14, 22:50)
Sveikutes, neirito kliju siais laikais niekur neimanoma nusipirkti, bet oda gana sekmingai galima suklijuoti 'moment' klijais ir ju kaina nera auksta apie 4-5lt, tik mielosios darbstuoles nepamirskite,kad klijai kurie klijuoja oda ganetinai dvokia, tad dirbkite tik gerai vedinamose patalpose! g.gif
*

kad negalima niekur gaut nairito kliju turiu papriestaraut,nes mano tevas is pazystamo batsiuvio man ju parnesa tongue.gif o kas del momento...jis laaabai ilgai dziuna ir ziauriai dvokia... schmoll.gif
aguliero
Gal kas gali papasakoti, kaip pasidaryti uzrasu knygutes ar kokius pauosalus is odos skiauciu. Ar kokius kitokius originalius dalykelius biggrin.gif
dziulka
uzrasu knygute buvo mano kursinis darbas smile.gif galiu trumpai aprasyt technologija:
1.nusipiesti eskiza
2.is kartono issipjauti knygutes nugarele(virseli)
3.persipiesti eskiza ant kartono,pasidaryti trafaretus jei reikia
4.issipjauti oda,nepamirskit palikti apie 1cm.krastu uzlenkimui smile.gif
5.nusklembti krastus(kitaip sakant aplink visa odos gabala nuskusti krastus kuriuos reikes uzlenkti kai uzklijuosit oda ant virselio mazdaug 1cm.plocio,kad oda tose vietose suplonetu per puse savo storio.kuo puikiausiai nuskusti galima su britva.)
6.klijuoti oda ant kartono(kitaip sakant realizuoti savo ideja)
7.uzlenkti krastus
8.kitoje nugareles puseje paslepti uzlenkimo krastus t.y.is balto arba spalvoto popieriaus(storesnio)issipjauti beveik nugareles dydi atitinkancius lakstus(2-3mm.mazesnius nei nugarele)ir graziai uzklijuoti

o toliau seka lapu irisimas,bet tai labai kvaila ir daug kruopstumo reikalaujanti technika,todel siulyciau nusipirkt paprasta uzrasu knygute,ir paprasciausiai ''perdaryt''virseli savaip smile.gif tada nereikes ir kartono pjaustyt nugarelems(2)

na tikiuosi nors kiek padejau... smile.gif
gal ko neparasiau ar neaiskiai parasiau,tai klauskit ax.gif
dziulka
kas del papuosalu,tai visai nesunku juos pasidaryt,tik reikia fantazijos.
pirmiausia nusipiesti ji ant popieriaus...paskui issipjaustyt is kartono trfareta,ji graziai apklijuoti oda,galima panaudoti ivairios furnituros,gintaru,karoliuku,kailiuku ir t.t. ir pan.
galima nusipinti sau originalu dirza,tik tam reikalui reikia labai daug ilgu odos juosteliu,pinti tai mazdaug kaip ir su siulais...
savo dukrai esu pridariusi odiniu egtuku i plaukus,paprasciausiai padariau gelyciu is odos ir uzklijavau jas ant paprastu segtuku,ir niekas daugiau tokiu neturi biggrin.gif
dar grazu is odos padarytos dideles geles(rozes,ramunes,saulegrazos...)jas galima pritvirtinti prie rankinuku arba rubu...

man asmeniskai labiausiai patinka daryti paveikslus,kiek padarau,visus isdovanoju,vienetiniai kuriniai ax.gif kai viena padarau,kito tokio pat jau nebesugebu padaryt thumbup.gif
aguliero
Aciu Dziulka! Tu tikra drauge!! thumbup.gif Atrodo kas cia yra pasidaryti, bet kartais taip truksta patarimo is sono!!! Gal apie apyrankes 4u.gif ka nusimanai?
aguliero
Man atrodo, kad paveikslai tai visai ne tik neiveikiama bet ir neisivaizduojama tvirtove tongue.gif Kaip Tu juos shturmuoji? wub.gif
dziulka
visada prasom drinks_cheers.gif padesiu kuo galesiu ax.gif

o su apyrankem tai as maziausiai esu susidurusi,prisipazinsiu net nesu bandziusi daryt blush2.gif man ant ranku geriau metalas ziurisi biggrin.gif bet jei reiketu ka padaryt,tai manau bandyciau varstyt panaudojant visokius karoliukus,perliukus,gal netgi plunksnas:hm arba kaip nors ydomiai papint g.gif o paskui dar prie tos apyrankes priderint koki plauku papuosa g.gif na manu ideju galima daug prigalvot thumbup.gif
dziulka
QUOTE(Vasilė @ 2005 03 16, 21:48)
Man atrodo, kad paveikslai tai visai ne tik neiveikiama bet ir neisivaizduojama tvirtove  tongue.gif  Kaip Tu juos shturmuoji? wub.gif
*

pamatau inete ar kur kitur grzau,idomu paveiksliuka ir paskui bandau ji realizuot.bet dazniausiai galutinis rezultatas gaunasi visai kitoks nei bunu sumascius biggrin.gif praeita vasara per juros svente maciau pardavinejo labai grazius paveikslus ir kainos ohoho kokios buvo ohmy.gif tai po sventes prisedau ir pasidariau panasu kokius ten pardavinejo smile.gif

ir paveikslus ne visada darau tik is odos,man mama is darbo parnesa visokiu krabiuku,kriauklyciu,idomesniu akmenuku,medzio sakeliu kokiu idomiau susiraiciusiu kankoreziu,netgi smelio nuo juros...(ji dirba juros muziejuje),tai is tu gerybiu dar esu nemazai prigaminusi ax.gif
dziulka
QUOTE(Vasilė @ 2005 03 16, 21:48)
Man atrodo, kad paveikslai tai visai ne tik neiveikiama bet ir neisivaizduojama tvirtove  tongue.gif  Kaip Tu juos shturmuoji? wub.gif
*

ir tikrai visai nesunku juos daryt smile.gif prisedi,turimas medziagas visaip delioji,dekoruoji ir vuolia,gaunasi rezultatas kurio net pati nesitiki biggrin.gif
aguliero
O koks turi buti pagrindas? Kartonas ar koks lino gabalas? Eina pirma fonas, o paskui tik dėlioji kompozicija? Idek koki paveiksleli, jei gali. Butu labai smagu akis paganyti. O kaip paskui su rėmais? Ar iš anksto jau buni numačiusi, ar paskui ieškai?
dziulka
pagrindas visada kartonas,o jau paskui ant jo pasidarai fona,jei nori tas fonas gali buti ir lino gabalas,paprasciausiai uzklijuoji ji ant kartono smile.gif
pirmiausia pasidarai fona,o tada delioji detales smile.gif
pries pradedant daryti paveiksla as pirmiausia isigyju remus,bet vietoj remu galima panaudoti ir graziu saku,arba apklijuoti siaudais,arba kriauklem,taip daug originaliau ir graziau,svarbiausia nebijoti fantazuoti biggrin.gif
Rima24
Sveikos,

Mano drauge jau senai gamina odinius papuosalus, man jie patinka. Taciau tiessiog noreciau isgirsti daugiau nuomoniu, ypac blogu apie papuosalus is odos. Aciu. smile.gif . Kaikuriuos is ju galite pamatyti cia: Odiniai papuosalai
Jumi
Labai grazus!!!!
Labai patiko pakabukai ir dezutes papuosalams. Beje,smalsu kainos wink.gif Nors tokie dalykai pigiai nekainuoja.... sad.gif
Mytis
As irgi vis planuoju ka nors grazaus pasidaryti, bet kol kas tik planuoju. Tiesa, pradzia jau yra. Nusipirkau knygute, nepamenu, ,,Seimininkes" ar ,,Meisterio" knygynelis, tai ten yra aprasyta, kaip daryti ivairius gaminius is odos, netgi kaip oda (zalia) apdoroti. Tiesa, ji senesniu metu leidimo, bet dar maciau Kaune, ,,Ukininko patarejo" redakcijoje yra.
*MONAMI*
norėčiau priminti pamirštą psl ax.gif gal yra mačiusių kur ar žinančių kokių psl su darbais iš odos gabalėlių .
naca
gal kas atsakys, kaip tą odą visaip išraito, raukšles padaro.
Marzde
Na kiek čia paskaičiau,tai supratau,kad tepi klijais odą ir klijuodama prie kartono datrai tas raukšles.Kur nori suspaudi,kur nori pamaigai.
Aš turiu nusiskenavus kažkokią rusišką knygą apie odą. Jei įdomu,galiu paviešint.Bet ne dabar,neturiu laiko. Pasistengsiu vakare,nors vėlai grįšiu,tai nežinau ar gausis smile.gif
naca
QUOTE(Marzde @ 2006 04 25, 12:50)
Na kiek čia paskaičiau,tai supratau,kad tepi klijais odą ir klijuodama prie kartono datrai tas raukšles.Kur nori suspaudi,kur nori pamaigai.
Aš turiu nusiskenavus kažkokią rusišką knygą apie odą. Jei įdomu,galiu paviešint.Bet ne dabar,neturiu laiko. Pasistengsiu vakare,nors vėlai grįšiu,tai nežinau ar gausis  smile.gif
*

man neskubu. šiaip mėgstu kartais su oda pasiterliot ir įdomu žinot, gal pritaikyčiau. bet jei labai sudėtinga, tai nevark. o šiaip ačiū už idėją dėl tū raukšlių.
Kozete
Gal žinote kur Vilniuje galėčiau gauti plonų, maždaug 1 ar 1,5m odos skiaučių?
saullute
QUOTE(Kozete @ 2006 04 28, 15:02)
Gal žinote kur Vilniuje galėčiau gauti plonų, maždaug 1 ar 1,5m odos skiaučių?
*

Maciau prie kalvariju turgaus audiniu parduotuvej. Kvadratinio metro kaina apie 36 litus buvo.
Marzde
Kur galima būtų įdėti nuskenuotos knygos nuotraukas? Paviešinčiau žadėtą knygą apie odą.
irmulia
Gal kam teko daryti skulpturas is odos. Atrodo oda reikia kazkaip tempti ar kaip... kas zino, pasidalinkite savo patirtimi...
GinCherry
Norint daryti skulpturas ish odos, tikrai reikia pagrinda pirma tureti ant ko oda klijuoti.Pagrinda galima pasidaryti keliais budais: nuimti forma gipso bintu nuo norimo daikto tada kai sudzius pilti gipsa, daryti atlieja ir tada ant tos gipsines atliejos formuoti pagrinda papje mashe technika, kitas budas karkasa daryti ish vieluciu ir vel apklijuoti papje mashe ir dar galima forma nuimti papshe mashe technika ishkart nuo norimo daikto, taip pat galima lipdyti ish skulpturinio plastelino bet vis tiek papje mashe reiks klijuot,kad nebutu sunki skulpturele, dar galbut galima forma ish putoplasto padaryti apgruntuot ir tada traukti oda.Daugiau budu shiuo metu nesugalvoju smile.gif O paskui jau galima imtis formavimo, arba traukti ish gabaliuku, labai gerai sujungiant siules arba ish didelio odos gabalo raukshlenant ir pan.Oda reiktu imti plonesne, o jei jau imat stora tai butina ja gerai sudrekint.Naudokite miltu klijus, nes oda buna paslanki, ilgiau dziusta taigi ilgiau galima koreguoti smile.gif Gal pradziai tiek, jei kas neaishku klauskit smile.gif Miltu klijai verdami ish vandens ir miltu ant mazos ugnies, tiek nepamenu kokiu santykiu smile.gif Teshlauri buti skystesne nei lietiniam blynam smile.gif

P.S Shiaip geriausia naudoti augalinio rauginimo oda, nes ji dregna super gerai formuojas, bet deja LT sunkoka jos isigyti.Zinau, kad tik kazkas veza ish uzsienio, bet ir tai sau, berods.Kaina gal 1.80 lt uz decimetra.
aagnyte
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 08, 15:57)
*

Kirmele, noriu su tawim pasidalinti "skyluciu" darymu. Gaminau ir as odine rankine is trikampiuku. As nunesiau sawo trikampiukus draugei ir ji apsiuwo siuwimo masina su stora adata ir siulais. Tada labai gerai apnerti, o pabaigoje siulus (apsiutus siuwimo masina) nuardziau thumbup.gif Buwo keliose wietose isire dugsniai, nes siuwant nereikia uztwirtinti, tai skylutes buwo tarytum "prapuolusios".
Taigi, jei turi siuwimo masina ar drauge su siuwimo masina - geriausias wariantas apsiuti.
Papildyta:
QUOTE(aagnyte @ 2006 05 04, 14:12)
Kirmele, noriu su tawim pasidalinti "skyluciu" darymu. Gaminau ir as odine rankine is trikampiuku. As nunesiau sawo trikampiukus draugei ir ji apsiuwo siuwimo masina su stora adata ir siulais. Tada labai gerai apnerti, o pabaigoje siulus (apsiutus siuwimo masina) nuardziau  thumbup.gif  Buwo keliose wietose isire dugsniai, nes siuwant nereikia uztwirtinti, tai skylutes buwo tarytum "prapuolusios".
Taigi, jei turi siuwimo masina ar drauge su siuwimo masina - geriausias wariantas apsiuti.
*

Gal kuri bandete daryti is odos papuosalus??? Labai iseina thumbup.gif , o ir fantazijai ribu nera......

Pasidalinkime informacija:Kaune odos atraizu yra Sawanoriu pr. "Juodasis alksnis" parduotuweje ("Anukely"). Gal zino kaunietes kitu "tasku"?
Calendula
ar yra odininkių?

kas mokėtų ir apsiimtų pagelbėti man suorganizuojant vyrui dovaną- odinį dokumentų dėklą, nedidelį, paso formos.

Daugiau info čia:
ieškau kas galėtų padaryti odinį dokumentų dėklą

labai prašu pagalbos per gegužės mėn.
Ligičiukas
Dar Kaune įvairių odos atraižų-gabalų yra ir Rėdoj,antrame aukšte siuvimo parduotuvėj.
JuodaVarna
М. Синеглазова, 1000 мелочей из кожи
Parsisiųsti galima iš čia
,PDF, 13.63 MB
user posted image
Издательство: Профиздат, 2002 г.
Мягкая обложка, 136 стр.
ISBN 5-255-01413-3
Тираж: 5000 экз.
Формат: 70x100/16
Rusų kalba apie knygą:
От издателя
Общедоступность и дешевизна такого популярного материала, как кожа, возможность использовать для работы самые маленькие ее кусочки, в том числе от старых изделий, пластичность, богатая цветовая гамма, легкость в обработке - все это выделяет кожу из разнообразных материалов для творческого труда. Работать с нею могут взрослые и дети, профессиональные художники и начинающие мастера. Она не требует сложных, дорогостоящих инструментов и материалов для обработки. Кожа благодарно отзовется на ваше внимание к ней - из ваших рук выйдут красивые, оригинальные изделия, которые украсят костюм и интерьер, станут приятным подарком друзьям.
Все эти качества кожи позволяют сосредоточиться на художественной стороне процесса, проявить собственный вкус и творческие возможности.

это книга которая исчерпывающе описывает процесс создания из кожи множества вещей, браслет, бумажники и многое многое другое с подробным пошаговым описанием.
Помимо этого описаны процедуры раскраски и инкрустации кожаных изделий - и всё это конечно же описывается подразумевая изготовление в домашних условиях.
В общем - супер книга для тех, кто интересуется этим.
---
KAIP PARSISIŲSTI iš rapidshare.de:

1. Paspaudus ant nuorodos, atsidaro langas, kuriame nurodyta:
You want to download FAILO_VARDAS.rar
Šiame lange reikia spausti mygtuką FREE

2. Tuomet pereinama į kitą langą, kuriame yra pranešimas (nurodoma, kiek sekundžių laukti):
Download-Ticket reserved. Please wait KAZKIEK_SEKUNDZIU seconds.

3. Praėjus nurodytam laikui, vėl pereinama į kitą langą, kuriame reikia įvesti nurodytą kodą ir spausti mygtuką "DOWNLOAD ..."
No premium-user. Please enter NURODYTAS_KODAS here:
JuodaVarna
Изделия из кожи, панно сувениры украшения
Parsisiųsti galima iš čia, ZIP archyvas, 9.15 MB
user posted image
Автор: Т. А. Селиванова
Издательство: МСП
Год: 2000
Из натуральной кожи можно сделать много интересных и полезных вещей: игрушки, украшения, пояса, картины. Наверняка у вас в хозяйстве найдутся кожаные вещи, которыми вы давно уже не пользуетесь. Не спешите их выбрасывать - попробуйте дать коже вторую жизнь. Эта книжка поможет вам научиться работать с кожей и любить ее.
JuodaVarna
Объемные картины из кожи
Parsisiųsti iš čia arba iš čia, JPG, 6,7MB
user posted image

Rusų kalba apie knygą:

Автор: Скребцова Татьяна
Страниц: 58
Качество: Среднее
Язык: Русский
Издавна кожа использовалась в утилитарных целях. В этой книге мы предлагаем сделать из кожи оригинальные настенные панно, пейзажи, композиции из цветов, вазы для цветов. Все эти изделия могут быть замечательными подарками и украшениями в домашнем интерьере. Доступность материала, инструментов, легкость в обработке позволяют заняться изготовлением художественных изделий из кожи буквально любому человеку.
(опущены страницы с общими сведениями по работе с кожей. Только цветные вклейки и описания работ.)
JuodaVarna
PDF formatas peržiūrimas su Adobe Acrobat Reader programa, ji nemokama, galima rasti www.adobe.com tinklapy...
... p.s. ... na gal nebūtina, norint užduoti vieną neilgą klausimą, cituoti visą ilgą tam pačiam puslapy esančią žinutę... g.gif
gugile
Juoda varna dekuj uz nuostabias knygas, tik paskutine jau nebeparsisiuncia gal galima dar kaip kitaip butu ja parsisiusti? Ale is kur tiek ir gauni? tiksliau laiko turi? schmoll.gif [/COLOR] bigsmile.gif rolleyes.gif
Endendu
QUOTE(gugile @ 2006 10 31, 11:09)
Juoda varna dekuj uz nuostabias knygas, tik paskutine jau nebeparsisiuncia gal galima dar kaip kitaip butu ja parsisiusti? Ale is kur tiek ir gauni? tiksliau laiko turi? schmoll.gif [/COLOR] bigsmile.gif  rolleyes.gif
*

Palauk mazdaug valanda, ir vel bandyk. Rapidshare turi limita parsisiunchiamu duomenu kiekiui.

P.S. Juoda Varna, achiu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.