Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip aš krausčiausi iš proto:-)
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
Pages: 1, 2, 3
ausra37
Nuosirdziausi linkejimai kuo greiciau pamatyti 2 juosteles 4u.gif smile.gif rolleyes.gif wub.gif
liuce
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 27, 11:15)
Kaip gaila, kad temos autorė "išregistruota"  blink.gif Tokia graži istorijos pradžia, o laimingos pabaigos tikriausiai ir nesulauksim  g.gif nebent kitu vardu  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Alsė
Perskaiciau visa istorija.Taip graziai ir nuosirdziai viskas aprasyta wub.gif labai gaila, kad pabaiga tokia liudna verysad.gif taip tikejausi perskaityti, kad pagaliau autorei pasiseke, kad bus parasiusi geras naujienas nauju nicku ax.gif
tikrai labai tikiuosi, kad jai pagaliau pasiseke 4u.gif
Mrs Freken Bok
Taip graziai ir nuosirdziai viskas aprasyta 4u.gif autorei linkiu didelės sėkmės 4u.gif
Burbuliuke2010
Nuostabi istorija. Tokia šilta ir su meile.. wub.gif
tikiuos pagaliau pamatys tas laimingas dvi juosteles. wub.gif
Glen
Lauksim tesinio su laiminga pabaiga 4u.gif
ievaleksas
viskas zinoma ir kaip saloma savo kailiu patirta...nuostabi bet graudi istorija tikiuos tesinys bus su laiminga pabaiga wub.gif
vivo
labai gražiai papasakota, reikia tikėtis laimingos pabaigos smile.gif
Lotyna
Be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif ir liudna ..
Puppy
wub.gif
Najade
QUOTE(alles @ 2006 05 10, 09:07)
Ak, kaip svaigina nuostabus gegužis… Kokia laimė man buvo gimti šį mėnesį, kaip džiaugėsi mano tėvai, per žiedų pūgą nešdamiesi savo mažylę namo.

pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims wub.gif

Gimimo istorija 4u.gif
Auksaranke7
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 22:24)
pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą  biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė  wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims  wub.gif

Gimimo istorija  4u.gif
*

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif nuostabiausia gimtadienio dovanėlė- ilgai lauktos svajonės išsipildymas wub.gif wub.gif Turbūt begalo džiaugiatės? Būkit sveikos ir laimingos thumbup.gif
vega2
pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą  biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė  wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims  wub.gif

Gimimo istorija  4u.gif
*

Oooooooo thumbup.gif wub.gif sveikinu su laiminga pabaiga!!!!!
DiorDior
*

Kaip gražu wub.gif Sveikinimai didžiausi jūsų šeimai!
dijanute
didziausi sveikinimai wub.gif
Tiva
Nuostabi istorija smile.gif
Sėkmės Jums dideliausios 4u.gif
J.Evute
kazin kur rasti jsuu gimdymo istorija? turi buti nuostabus paskojimas kaip ir sie wub.gif
Red&Red
Dar tik perskaičiau laukimo istorijas ir liūdnas žinias, bet esu be galo sujaudinta wub.gif
Autorė turi didžiausią dovaną - sugebėti taip perteikti jausmus, tokia rašymo dovana bigsmile.gif
Labai džiaugiuosi, kad pagaliau jau turi stebukliuką!!
Lekiu skaityti gimdymo istorijos wub.gif bigsmile.gif
Jau dabar žinau, kad bus nuostabu bigsmile.gif
Didžiausi sveikinimai ir nuoširdžiausi ir šilčiausi linkėjimai 4u.gif ax.gif
cud@bury
wub.gif wub.gif cray.gif -kaip viskas jaudinanciai
tuatra
"Sukinėjau testuką prieš šviesą lyg paslėpto lobio ieškodama. Iš įtempto žiūrėjimo net akyse ėmė raibuliuoti. Vaidentis ėmė jau šimtai juostelių. Nusiraminam ir išmetam į šiukšlinę.
… rausiamės po šiukšlinę. O gal įvyko stebuklas."

Siuo metu isgyvenu rausimasi po siuksline verysad.gif

Sekmes jusu seimai 4u.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 23:24)

Gimimo istorija  4u.gif
*

Kaip džiaugiuosi už Jus wub.gif Vis užsukdavau pažiūrėti, ar nėra laimingos pabaigos - ir va, YRA bigsmile.gif
Gera.......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.