Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip aš krausčiausi iš proto:-)
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
Pages: 1, 2, 3
alles
Antrame lape skaitykite istorijos tęsinį bigsmile.gif

o ketvirtame lape istorija vėl graudžiai nutrūko verysad.gif

BET- tikiu, kad vis tiek pasakosiu savo trečiąją- sėkmingąją- istoriją!!!

Deja, aš ne nėštukė, nors tokia labai norėčiau būti. Ir mano istorija konkursui netinkama dėl tos pačios priežasties. Tačiau labai norėjau pasidalinti pora savo išprotėjusių mėnesių, kai tikėjausi, jog pavyks tapti nestuke.gif Neabejoju, kad ne viena patyrėte panašias laukimo akimirkas, gausybę abejonių, kai kurioms pasisekė ir klykėte iš džiaugsmo, pamačiusios dvi išsvajotas juosteles, o kai kurios, kaip aš, nukabinote nosis ir leidote sau pabūti labai silpna ir užsiraudoti kaip vaikystėje.
Šias eilutes rašiau dar nežinodama, ar laukiuosi, ar ne, ir taip jau sutapo, kad buvo paskelbtas šis konkursas, kai aš krausčiausi iš proto, laukdama “happy end”, t.y. dviejų juostelių.
Nusišypsokite smagiai, skaitydamos mano išprotėjusią istoriją ir tiesiog palinkėkite man sėkmės, kad nuostabus gegužės mėnuo padovanotų trokštamas dvi juosteles… Už palinkėjimus nedėkosiu, nes anot prietaro, dar neišsipildys
biggrin.gif

user posted image

Raudonas drugelis
Nutūpęs ant sniego
Du rausvi rėžiai bylojantys apie tave

Pirma dalis: Laukimas

Kasdien pagalvoju apie tave. Kaip būtų puiku, jei jau tu būtum pasirengęs pasirinkti mus. Tiesa, kad egzistuoja dvasinis nėštumas. Mes jau laukiame tavęs. Fizinė meilė sumišusi su keistu drovėjimosi jausmu, lyg kas stebėtų mus iš šalies. Tarsi ant kėdės atkaltės sėdėtų mažas dvasiukas ir kraipytų galvą žiūrėdamas, kaip kuriame krosnį kepti meilės duonai. Liečiame vienas kitą, kalbame meilės žodžius, kažkas ima kutenti nosį. Pravirkstu po visko. Verkiu iš begalinio grožio, jaučiuosi it upė, kuria plaukia neršiančios žuvys, pilna gyvybės.
Nemėgstu saldžių žodžių. Nevadinu tavęs nei angelėliu (jie ten aukštai, danguje), nei stebuklėliu, nei žirniuku (kuo čia dėtos daržovės). Man tu – mūsų žmogiukas. Ateinantis per mus. Gyventi savo gyvenimo.
Tavo laikas tiksi. Tikime, kad šią distanciją spėsi atbėgti iki finišo.

---------

Vyksta aktyvus pasirengimas. Dirbame iš peties. Mudu su tėtuku. Tau turbūt juokinga visai tai girdėti, tūnant ten kažkur aukštai. Tiesa, mes turim šuniuką. Vaikams juk patinka gyvūnėliai. Tai dar viena priežastis, kodėl būtų laikas tau pas mus ateiti.

-----------

Kvietėme tave per šventes. Laisvos dienos kaip tik atsipalaidavimui. Abu švelnūs, neįsitempę. Tačiau po visko man ima byrėti ašaros. Iš to gerumo. Dėl atplaukusios bangos. Dėl neršto galimybės.

-----------

Kartais tėtukas mane erzina. Dėl savų teorijų mane kartais atstumdamas. Nenoriu klausyti proto balso. Vartau SM kalendorių ir noriu jį čiupti ir išprievartauti, juk dabar “tos, gerosios” dienos. Bet paskui atsitokėju. Negi paskui teks pasakoti, kaip buvai pradėtas: mamytė užsivertė tėvelį ir uždususi spaudė iš jo paskutinius syvus. Neeee, noriu gražiai tave pradėti. Su begaliniu švelnumu, meile ir pasitikėjimu.

--------------
Velnias, kaip maudžia kiaušidę. Nustumiu brangiausiąjį nuo kompo ir vėl domiuosi visokiais fiziologiniais dalykais. Kas man? Ovuliacija, kiaušinėlio apvaisinimas, ar nesveikos fantazijos vaisius? Visą dieną surūgusi prasivalioju lovoje, maigydama nuotolinio valdymo pultelį. Diedas nedavė. Nu nieko sau, jaučiuosi kaip sekso ištroškusi nimfetė. Mane, brandžią, tobulą moterį atstumti? Na ir tegu, tegu gimdosi pats. Medicina kartais daro stebuklus. Išgarsės kaip antras vyras po Švarcnegerio, pagimdęs vaiką. O aš? O kaip gi mano neapvaisinti kiaušinėliai? Fui, kokia negraži man fiziologinė terminija, visai neromantiška ta žmogaus pradžia.
O dar tie vėžliški spermiukų žingsniai, nors sklando legendos apie jų judrumą, šliaužia tik maždaug 2–3 mm per valandą greičiu. Ir kur taip galima nušliaužti? Laimė, kad mano nuostabieji gimdos ir kiaušintakių raumenys savo susitraukimais padeda kosminiu greičiu atsidurti ten, kur reikia. Na, gal ir ne taip greitai, bet vis sparčiau, negu vinguriuojant buožgalviška uodegyte.
Nors tiek gerai, kad pradedu gaudytis, kas ir kaip darosi, kai klojami pamatai žmogiuko namukui.

--------
cha, “gavau”. Gal ir post faktum, bet vistiek mano moteriškas orumas triumfuoja.

---------

Va, prasideda. Noriu į tuliką. Kaži, čia šiaip noriu, ar tai ženklas? Prasideda įkyrus savo savijautos tyrinėjimas. Apsiramink, moterie, niekas dar nesidaro. Bet kipšas, tupėdamas ant kairio peties šnibžda, o gal TAI įvyko anksčiau nei tu manai, gal jau dalijasi ląstelės, gal vyksta paslaptinga alchemija. Et, žmogeli žmogeli, gal geriau tu būk jau pas mane, nes kitaip mamkai protelis visai susisuks.

---------

hmmm, maudena pilvą. Vaidenasi, tau moteriške, vaidenasi. Pakelk šikną nuo kėdės ir pasivaikščiok. Viskas nuo sėdėjimo ir kalenimo klavišais.

Ir vėl tas “O gal”…

--------

Aš trenkta- vos po poros dienų nuo menamos ovuliacijos pasidariau nėštumo testuką. Ir arkliui aišku, kad nieko dar nerodo. Ir kas per nekantrumas. Turbūt taip jaučiasi savižudžiai, po truputį pjaudami venas: baisu, skauda, bet juntamas mazochistiškas malonumas, nors ir žino, kad paskui laukia neigiamas rezultatas.
Sukinėjau testuką prieš šviesą lyg paslėpto lobio ieškodama. Iš įtempto žiūrėjimo net akyse ėmė raibuliuoti. Vaidentis ėmė jau šimtai juostelių. Nusiraminam ir išmetam į šiukšlinę.
… rausiamės po šiukšlinę. O gal įvyko stebuklas.
… raudonuoju. Žinoma, nieko nėra. Tik išknista šiukšlinė ir mano orumas šiek tiek sumažėjęs.
Kaži, ar visos moterys, laukiančios nėštumo, tokios trenktos kaip aš?

----------

Jaučiuosi baisiai nelaiminga. Kas netingi, tas “nėštinasi”, gimdosi, augina. O aš vis laukiu. Na, laukiu dar tik keturis ilgus mėnesius po tos baisios diagnozės: nesivystantis nėštumas. Ir dar tik pirmą mėnesį po bandymo vėl pastoti. Jei visai tiksliai, savaitę su uodegėle. Ooo, koks laikas reliatyvus dalykas. Kartais vos gali jį nuvaldyti kaip nirtų žirgą, o kartais įmanytum keliais šliaužioti, kad tik jis paskubėtų. Laike, mano paguoda ir mano vilties grobike, paskubėk, meldžiu.

-------

Mano kūrybinės galios apmirė. Kiek pasakų, eilių, istorijų sukūriau, kurias norėčiau tau papasakoti. Paaiškinti, kas, kaip, kodėl, iš kur. O dabar štilis.
Dabar galiu tik pati savęs klausti: ar tu jau esi čia. Ir viskas sustingę. Lyg visa energija būtų skirta kūrybai. Bet ne tai. O tavęs.

--------

Nuotaika: lengvas liūdesys ir nusivylimas.
…Kaip smirda kava. Niekad jos kvapas man nepatiko, bet dabar ypatingai atgrasus.
Noriu ką nors nudobti, ir dar apvemti.
Kaip būtų gera namie ant sofos voliotis…. Galva tokia sunki, kokių akmenų kas ten prikišo? Ir dar spengia.
… ir vis dėlto, kaip smirda ta kava.

--------

Daug ko bijau. O labiausiai- kad dar ne laikas. Nenoriu ieškoti jokių karminių priežasčių ar dar kokių filosofijų. Tiesiog labai noriu tavęs. Žmogaus. Mūsų mažo žmogeliuko.
… et, apsisnargliavau kaip kokia kvėša. Kad ir kaip panaši į kaktusą, bet kartais ir jam norisi sužydėti, pumpuras plėšia iš vidaus.

---------

… Kaži, kaip ten tas testukas šiukšlinėje?… Gerai, kad ne namie esu…

---------

Sunkus tas laukimo laukimas. Kai gyveni savo malonumui, kapt dienas kaip žemuoges iš saujos ir jų nebėra. O dabar net ir valandos sunkios kaip švinas.

-----------

Pokštas: vakar iš ryto darytas testukas grįžus po darbo vakare parodė rausvą antros juostelės vaiduoklį. Ištiko euforijos priepuolis. Džiaugsmo ašaras keitė pati idiotiškiausia šypsena, kokią tik begalima įsivaizduoti. Striksėjau palei langą kaip beprotė. BET – įsijungė protas. Juk antra juostelė pasirodė tik po daugelio valandų ir dar testukas RapiPreg, kuris ne vienai forume parodė vaiduoklį, po kurio, deja, atžygiavo raudonoji armija. Taigi, vėl nusileidau ant žemės. Ir taip visą vakarą tryzniojau: tai šypsena nuo ausies iki ausies, tai abejonės kirminas graužia. Šio ryto juostelinis testukas susilamdė ir vaiduoklių paieškai nebetinkamas. O riebesnės juostelės nė velnio nerodo. Ar tik nebūsiu apgauta?

------

Diena kuo toliau tuo labiau darosi sušikta. Nei ten mane blogina, nei ką. Net ir to vienintelio požymio nebėra.

----------

Įdomu, kur parduoda kantrybę? Paprašyčiau, kad pasvertų keletą kilogramų. Vartočiau kas pusvalandį užgerdama stikline vandens kaip tikrus vaistus.

--------

Du apsisioti testukai palikti namie stalčiuje. Kuo toliau nuo pagundos. Vienas buvo skaisčiai baltas, o kitas rodė “pieno riebumą”. Lyg ir švystelėjo rausvas vaiduoklis, lyg ir šalia dar vienas įsižiebė. Kas čia per velniava- trys juostelės. Negi dvynukai??? Graudžiai šyptelėjau. Brokuotas testukas, tikriausiai.
… Be abejo, knieti sužinoti, kaip ten tie testukai. Gal apaugo rožių krūmais, o kiekviename pumpure kaip saldžiausia svajonė miega kūdikėlis? Visas kambarys pakvipęs dangiškais migdolais, grindimis kaip ežeru plaukioja gulbės, o ausyse skamba sidabrinių arfų melodijos. Aha, kur gi ne. Dar apie kvietimą į gimdymo namus pasvajok.
… Vis kovoja manyje cinikas ir romantikas. Džeržgia špagos, suremiamos lemiamais momentais.

--------

Rytoj darysiuos vėl testuką. Ir niekam nesakysiu, be abejo. Išvadins visiška “tuk tuk”, kad mano hobis rytais sisiot į indelį.

------

Mažasis, labai noriu tave pajausti. Gauti patvirtinimą, kad nėra pasaulyje labiau mylinčios širdies nei manoji. Laukiu, kada liesime vienas kitą delnais: tu iš vidaus, o aš iš išorės. Ta siena, skirianti mus, yra laikina. Nelaukiu ateities, kuri mums padovanos tūkstančius dalykų. Laukiu tavęs Čia ir Dabar.

--------

Pojūčiai: sultys atrodo nenormaliai rūgščios, erzina kvapai, lyg ir seilių burnoj daugiau ir jos tokios rūgštokos. Pilvą negaliu sakyti, kad maudžia, bet kad visai nieko nejaučiu – irgi ne tiesa. Ypač, kai sėdžiu. Kartais nupurto toks lengvutis šleikštuliukas. Nesuprantu, ar tai tikrai jaučiu, ar tai tik įaudrintos mano vaizduotės padariniai.

Mano viltie, mano mažoji svajone, nepalik manęs. Ląstele po lastelės kabinkis į mane, kabinkis gyvenimui. … Keista kalbėtis su tuo, ko net nežinai ar yra. Gal jau pradedu išprotėti?

---------
pilve perversmas- taip burbuliuoja, kad rodos kupinas puodas vandens verda. Kuo toliau, tuo labiau jaučiuosi nelaimingesnė. Stinga man tvirto žinojimo, kad viskas gerai, kad gavosi tai, ko trokštame. Ta nelemta antra juostelė niekaip nesirodo. Tiesa, tos dienos dar nevėluoja, tačiau norėtųsi bent mažyčio vaiduokliuko, menkos užuominos, to atspirties taško, kuris sukeltų begalinį džiaugsmą ir dovanotų ramybę. O dabar blaskausi viduje.

Antra dalis: Nusivylimas

Deja deja, svajonės sudužo per vieną vienintelę minutę. Atėjo turbūt pats pasaulyje nekenčiamiausias dalykas- mėnesinės. Pasaka baigėsi.

Pradėsim is naujo vėl. Vėl kopsime į kalną.

Trečia dalis: Nauja pradžia

Ak, kaip svaigina nuostabus gegužis… Kokia laimė man buvo gimti šį mėnesį, kaip džiaugėsi mano tėvai, per žiedų pūgą nešdamiesi savo mažylę namo. Trokštu, kad visa gamtos jėga įsikūnytų mažytėse ląstelėse, kurios ilgainiui išaugtų į mano žmogeliuką. Mano mielas, eikš, pradėkime viską iš naujo, lyg nieko niekada nebūtų buvę. Mes pasirengę. Mažyli, mes tavęs laukiam.

user posted image
Otaip
wub.gif wub.gif wub.gif
Taip gražiai aprašyt tuos momentus, tą laukimą... Busta, turi didelę Dievo dovaną rašymui 4u.gif
Tikrai taaip pažistami momentai .. tas testuko žiūrinėjimas prieš lempą,prieš saulės šviesą doh.gif .. krūva su viena juostele testukų stalčiuj .. doh.gif taaaaip pažįstama 4u.gif
Tegu tavo džiaugsmas ilgai netrukęs atkeliauna su tais pavasariniais žiedais saulės šiluma pas jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif - kad greitu laiku sulauktumėm ax.gif "Iš nėštukės dienoraščio" tavo pasakojimo tęsinio su soske.gif pabaiga wub.gif
Rucelie
palinkėsiu, kad po mėnesio galėtum aprašyti jau konkursinę istoriją biggrin.gif wub.gif
FF
Kaip gražu cray.gif Kaip viskas pažystama cray.gif
Pasakos viso turi laimingą pabaigą, taip, kad ruoškis, tuoj tuoj bus ir ji mirksiukas.gif
Taistė
cray.gif cray.gif cray.gif vajetau kaip grazu.. sedziu kompa apsikabinus ir bliaunu.. tikrai.. cray.gif
Labai labai labai labai labai nuosirdziai linkiu kad tas ant debeselio sedintis angeliukas nebekankintu daugiau savo busimos mamtytes ir greitai atplasnotu pas jo taip trokstancius tevelius wub.gif
EEmama
busta, nu jau taip sugraudinai ,akd ne tas zodis verysad.gif bet mums turi pasiseks tiesiog T U R I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saula*
Aš ir vėl neturiu žodžių..... wub.gif tik ašaros akyse..... wub.gif Busta tavo žmogutis jau visai šalia.... manau jis tik laukia jam gražiausio laiko... gražiausio laiko kaip ir tau - žydėjimo.... žydėjimo kai jis išvys pasaulį.... wub.gif
-Aiva-
Sveikutė Busta, laaaabai sujaudinai ir labai gražiai aprašei savo išgyvenimus wub.gif , linkiu, kad šių metų žiedų pūga atneštų tau išsvajotą stebuklą nestuke.gif . Po ilgų pergyvenymų ir bandymų pagaliau dabar laukiuosi smile.gif. Pamatysi pasiseks ir tau biggrin.gif
alles
Kaip minėjau pradžioje, nė vienai nedėkosiu už linkėjimus ir paramą bigsmile.gif
Tik džiaugiuosi, kad ne aš viena tokia išprotėjusi biggrin.gif
Būsiu labai laiminga, jei pavyks savo gimtadienį atšvęsti su pačia geriausia žinia pasaulyje wub.gif
Anistėja
Tik vienas žodis - TOBULA!

--------------------------------------------------

... tau negali nepasisekti...
Matelyk
cray.gif wub.gif

palinkėsiu tau daug daug kantrybės, stiprybės ir neprarasti vilties 4u.gif
linkiu kuo greičiau tos džiugios naujienos wub.gif
Keiti
Sakoma, kad tereikia labai norėti. Tikiu, kad tavonorėjimas greitai turės rezultatų.
bestini
Linkiu tau kuo greiciau pamatyti 2 juosteles. Ir gero daktaro, kuris pades ta stebukla issaugoti. 4u.gif Mano pirmas nestumas buvo nesivystantis. Ir antras 100% butu toks, jei ne mano gydytoja. smile.gif
jovituxss
cray.gif ašaros rieda ir negaliu jų sustabdyti.... cray.gif cray.gif cray.gif tik nežinau kodel jos byra:ar dėl to kad visa žiema pati taip jaučiausi ir tai elgiausi ar dėl to kad mano jautrumas padidėjęs dėl manyje pakančios antros širdutės g.gif
Stiprybės tau ir kantrybės nes tikrai sulauksi tų nelemtų rausvų juostelių.... rolleyes.gif
Sauluteq
Labai susigraudinau, labai graziai viskas parasyta. Tikiu ir linkiu, kad tuoj ateis ta diena, kai pamatysi tikras dvi rozines juosteles. Mes ir laukeme vienerius metus, to stebuklelio, ir panasius isgyvenimus isgyvenau. smile.gif Tik nenustok TIKETI! Sekmes!
jėga
SUPER wub.gif wub.gif wub.gif

Linkiu sėkmės soske.gif
alles
Ačiū visoms už gerumą, už įvertinimą 4u.gif

Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Taigi, vis dėlto dalyvavau su jumis konkurse pati to nežinodama wub.gif

Ak, kaip gera ir ramu wub.gif
Matelyk
QUOTE(Busta @ 2006 05 30, 09:06)
Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

bigsmile.gif nuoširdžiausiais sveikinu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
lengvo nešiojimo mirksiukas.gif 4u.gif
Isila
labai labai gražiai parašyta thumbup.gif perskaičiau ir norėjosi dar šito pasakojimo tęsinio. tikiuosi galėsi paskaityti ir konkursinę istoriją mirksiukas.gif
Nikota
QUOTE(Busta @ 2006 05 30, 09:06)
Ačiū visoms už gerumą, už įvertinimą  4u.gif

Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
Taigi, vis dėlto dalyvavau su jumis konkurse pati to nežinodama  wub.gif

Ak, kaip gera ir ramu  wub.gif
*

Sveikinu 4u.gif

Ašarėlės byra iš džiaugsmo thumbup.gif

Po daugelio metų galėsi savo laukimo istoriją skaityti leliukui... wub.gif o gal ir tęsinys bus..kiekvienas leliuko vystumosi mėnesis bigsmile.gif
alles
QUOTE(Nikota @ 2006 06 02, 12:28)
o gal ir tęsinys bus..kiekvienas leliuko vystumosi mėnesis  bigsmile.gif
*

Gera mintis, reiks atnaujinti pasakojimą mirksiukas.gif biggrin.gif
alles

Kaip sakoma, skaitytojų pageidavimu: istorijos tesinys bigsmile.gif

------------

Na ką, pradėjom vėl iš naujo.
Bandau įpūsti entuziazmo, nes nosis buvo gerai nutįsusi žemyn. Kas per betvarkė, visi požymiai diktuoja, kad turim jau pilvinį, o tos, raudonosios, rupūžės, atsivilko neprašytos. Iškeikiau paskutiniais žodžiais, išsiblioviau, o ką, žmogus, daugiau bedarysi, negi strykt pastrykt iš laimės. Dar niekada taip nekenčiau moteriškos fiziologijos.

---------

Ilgai laukas poilsis prie jūros. Visur tuščia, bauginantis miestas, vėjuota, tik kartais saulė kyšteli susiraukusį snukutį, apsižvalgo, sprigteli į kaktą ir vėl lenda į pūkus nusnausti valandėlę. Vaikštinėjam dviese, keistas jausmas, lyg plauktume rūke. Ką daugiau veikti tokiomis vėsiomis dienomis, jei ne voliotis lovoje, meilautis ir mažiuką kviestis.
Entuziazmas nuslopęs, tačiau dirbam dirbam.
Lengva kvėpuoti.
Ir kas iš to.

-------

Grįžtant namo vis dairiausi į kelią, gal pamatysiu gandrų porelę ar lizdą. Kur tau, varlinėja po vieną, niekšai. Mintyse deklamuoju:
Gandre, gandre, ga-ga-ga
Tavo pati ragana.
Išvažiavo žagarų,
Parvažiavo be nagų.

Gal, sakau, išmes kokį vaikiuką skrisdamas gandras, norėdamas apginti savo pačios garbę ir orumą. Kur tau, matyt, mintyse pritarė, kad ta pati vis tik tikra ragana.

Ogi kas gi čia – pilkasermėgių gervių porelė. Pirmą kartą matau šiuos paukščius. Kaip įdomu.

----------

prasideda maniakiniai priepuoliai: testuką testuką testukąąąąą. Pinigėje skurdas ir neviltis, tačiau pakovojusi su savimi ir apsidairiusi lyg daryčiau nusikaltimą vėl sliūkinu į vaistinę. Stengiuosi vaistines keisti, nes švelniai tariant jau gėda.
Namuose tikro kolekcionieriaus pasididžiavimo verta testukų kolekcija.

--------

Naujas nacionalinis sportas: bandymas testukę įžiūrėti milijono vertą antrą juostelę. Stebėjimas prie vienokio apšvietimo, kitokio, saulei plieskiant ir prietemoje. Kol kas matoma (ir labai aiškiai) didelė ir riebi špyga vietoje antros juostelės.

-----------

Griežtai susitariau su savimi, kad šį mėnesį nebus jokio Įsikalbito. Nejausiu jokių nesąmoningų požymių. Ir ką- nejaučiu nieko. Visiškai nieko. Kartais tik sudilgsi krūtinė, bet taip nežymiai, kad net pačiai neįdomu.
O dabar kas- liguistai noriu CocaColos. Bėgu į parduotuvę ir nedatempusi iki namų atsisuku butelį ir godžiai plempiu. Ir taip kelios dienos. Taigi aš to šlamšto nemėgstu.

----------

Sabakutis toks meilus pasidaręs pastaruoju metu, vis grūdasi man už nugaros į fotelį, kad skaniai sau parptų, kol nugara man užkais. Padeda galvą man ant krūtinės ir giliai atsidūsta. Mano mielas žvėrelis.

----------

ganėtinai rami šį mėnesį, kažkokia nugesusi po ano karto. Vilties nedaug, bet noriu, labai noriu. Iki skausmo noriu tos pradžių pradžios

Na ką, sena tarka, šiandien tavo gimtadienis. Ir kam čia įdomu. Eikit visi š..kt. Kvailas testukas, baltas kaip sniegas ir riebi viena juostelė. O jau ryt turėtų ateiti mmm.

-----------

Jei švęsti, tai švęsti. Nenori – nereikia. Pasidarysiu patį paskutinį testuką, ir eilinį kartą išvydusi vieną juostelę, gersiu taurę ne vieną, kad praskiesčiau kraujyje savo troškimą.
O čia kas per nesąmonė: pasidariau testuką, įmečiau į chalato kišenę ir nuėjau į virtuvę pavalgyti, juk koks skirtumas, nėštumo tai nėra. Grįžau gal po 10 min., - šviečia antra juostelė. Nesąmonė, blogas testukas, juk čia tas RapiPreg, kuris man aną mėnesį parodė vaiduoklį, po kurio atėjo raudonosios. Netikiu. Net minties, kad gal čia teisybę rodo, toks stiprus apsauginis mechanizmas.
Baliavojam, tačiau praktiškai negeriu. Kažko nesinori, na, gal dar ir dėl viso pikto. Bet apie galimą nėštumą negalvoju.

----------

Pakeliui į darbą nusiperku testukų. Juoko dėlei pasidarau RP. Arba aš kvaila, arba testas blogas, arba iš viso nieko nesuprantu: vėl dvi juostelės. Sėdžiu ant klozeto ir mintiju. Negi bus nutikęs metų pokštas. Ir tada suvokiu, kad penktadienio testukas buvo lygiai tokio pačio ryškumo kaip ir šiandien, joks ten ne vaiduoklis.

---------

Ar aš normali: įsivaizdavau, kad pamačius dvi juosteles imsiu spiegti iš laimės, šokinėsiu, spinduliuosiu iš laimės, mintyse buvau ne kartą surepetavusi šią sceną, o dabar elgiuosi kaip kelmas, esu totaliai pasimetusi ir labai įtari. Juk visiškai nieko panašaus į nėštumo požymius nejaučiau. Gal aš sergu kokia paslaptinga liga, kurią nustato tik nėštumo testai, parodydami dvi juosteles.

-----------

taip aš virškinau šią naujieną kelias dienas. Jei atvirai, tebevirškinu iki šiol. Negaliu patikėti. Sunku suvokti, kad tiesiog atsirado mažas savarankiškas sutvėrimas manyje, kuris elgiasi savavališkai, nepaisydamas jokių nustatytų nėštuolizmo taisyklių. Šaiposi iš manęs, kikena susiriesdamas savo keliomis mažytėmis ląstelėmis, sako “še tau už visas praėjusio mėnesio fantazijas”. Žavingas niekšelis. Šypsausi jam, jaučiamės sąmokslininkai, tik tu ir aš, du šaunūs žmogeliukai.

----------

Saulute tu mano skaisčioji, supi savo delnais mano mažyli, lietau lietau, skalsus dovanų, žiedai pavasario, kupini gyvybės ir jėgų, saugokit ir globokit mano mažiuką, juk jis – jūsų dalis, jūsų išsūpuotas, išmyluotas, gaivaus vėjo atneštas ant obels žiedlapio.

--------

Miegok ramiai, mažyli, tavęs laukia visas gyvenimas, pasidžiauk savo ola, kur teška vandenys, burbuliuoja paslaptingi sutvėrimai ir garsiai tiksi mano širdis ten kažkur virš tavo galvelės. Niekad niekam tavęs neatiduosiu, kol neateis laikas ir neatsivers vartai. O tada tave pasitiks visas pasaulis ir didelės sudrėkusios mylinčio tėčio akys.

--------

Galvojau, kad jau daugiau nebeįmanoma mylėti. Pasirodo, meilei ribų nėra, neegzistuoja joks metras, galintis išmatuoti mano jausmus tau, mažyčiam sutvėrimui, suleidusiam šaknis į purią dirvą. Auk, mažiuk, dar tik pirmas mėnuo tiksi, dar daug turėsiu tau papasakoti.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Taistė
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif clap.gif Zinojau kad tau pasiseks!!! ploja.gif
Sveikinu neispasakytai 4u.gif 4u.gif Lengvo nesiojimo 4u.gif
Audre
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip sakoma,viskam savas laikas clap.gif.Tavo pasakojimai,tiesa pasakius ,tikrai verti demesio.Saunuole thumbup.gif.Sekmes tau!
regen
4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Patirk Meile, su kiekviena diena didejancia tavyje...
Patirk Meila, kiekviena diena augancia tavo akyse....
Leisk Meiléi dvigubeti, dalintis, daugintis...!
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nikota
thumbup.gif thumbup.gif didžiausi sveikinimai jums nuo mūsų 4u.gif 4u.gif Aukite dideli ir sveiki bigsmile.gif wub.gif
zulika
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
wub.gif wub.gif
4u.gif
Saulės pūga
Tu tikras talentas! Skaityčiau ir skaityčiau.

Manau būtent tokie žmonės kaip Tu verti susilaukti vaikų. Žmonės, kurie laukia ir tikisi.
Sigitaa
nuostabiai aprasyta!!!! thumbup.gif thumbup.gif
sekmes jums augant stiprejant, isvystant pasauli.... 4u.gif

-Aiva-
SVEIKINIMAI kuo nuosirdziausi tapus nestuke.gif !!!
Skaitant pirmaja istorijos dali susigraudinau ir negalejau sulaikyti asaru, o skaitant tesini zliumbiau kaip vaikas ir dziaugiausi uz tave biggrin.gif !!!
Tai vistik ta ziedu puga padare tau taip linketa stebukla wub.gif thumbup.gif !!!
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif !!!
snickers
Istorija verta tesinio. thumbup.gif Smagu paskaityt apie uznestejusia nestuke.gif lietuviskaja Bridzita Dzouns biggrin.gif
*Nendria*
vajeeee,kaip grazuuu wub.gif ir gera skaityti apie tavo dzhiaugsma!!!
user posted image
JaunaDvynukuMamyte
verysad.gif
Labai graziai parasyta....
Linkiu kad griciau pastotum nestuke.gif
ir turetum taip laukiama maziuka soske.gif
Sekmes!!!! thumb_yello.gif
Bertute
lithuania.gif lithuania.gif
Sveikinu, taip viska perskaičiau, nu labai džiaugiuosi kad tu nestuke.gif . Tikiuosi tesinys bus
Gerbera
busta, sveikinu labai, atsimenu, kad beveik kartu buvom oastije, o paskui tau nepavyko... linkiu kad viskas butu gerai, ir tik labai gerai.
Finna
Sveikinu 4u.gif Svajones pildosi... clap.gif clap.gif clap.gif
Algertina
Na kokie grazus zodziai na tikrai !!! Labai grazus laikimas tavo maziuko ir pagaliau jau jis tavyje kaip dziukgu !!! Sveikinu !!! Dabar daug daugiau graziu zodzu atsiras laukdama savo stebukleli i pasauli !!! Sekmes !!! Augitirstiprekit !!!
žalia
Sveikinu. Tu to verta
ema
thumbup.gif
nuosirdziausi sveikinimai ir laukiam tesiniu kitose temose drinks_cheers.gif
alles
nuoširdžiai dėkoju visoms už sveikinimus ir palinkėjimus 4u.gif

deja, ir šis stebuklas užgęso....

trečiadienį atsisveikinsiu su savo antruoju mažiuku...

jaučiuosi suskeldėjusi dykumos žemė...

bet atėjus laikui vėl kelsiuosi ir eisiu...
gitule
Jau taip dziaugiausi, kad jums pagaliau pavyko, dziaugsmo asaros trysko skaitant, taciau.... kai paskaiciau paskutine tavo zinute, vos neapsiverkiau is netiketumo ir liudesio verysad.gif verysad.gif .
Ir kodel gyvenimas toks ziaurus, kodel negali padovanoti tokios laimes tiems, kurie troksta gyvybes stebuklo visa sirdimi. Tai taip neteisinga....

Busta, stiprybes tau, laikykis. Nuosirdziai uzjauciu 4u.gif console.gif
vaistininke
Nera teisybes zemeje... verysad.gif Laikykis ir TIKEK TIKRAI JI TURESI 2.gif
Bertute
verysad.gif labai labai noriu ir laukiu geru ziniu ir tikiu kad ju bus 4u.gif
alles
širdy taip tuščia...
Bet tikiu,kad ateis laikas ir vėl liesis džiaugsmingos eilutės.
jau dabar esu nusiteikusi kovai.
ačiū visoms.
ŽuvelėNEauksinė
brangute,tikek ir toliau,nepasiduok!!!!!
kaip man viskas pazystama....ech...8men jauciausi lygiai tap pat,kiek asaru buvo pralieta,kiek nusivilymu buvo... verysad.gif kai atrode kad jau jau,viskas bus gerai isnesiosim,bet ir vel viskas veltui...pasakydavom sudie nespeja istarti labas!!!
bet mes nepasidavem,oi ne...tvirtai tikejo ir laukem...niekada nebuvau is tu tikinciuju,bet ta kart kiekviena sekmadieni dievuli lankydavom,kartais ir dazniau,jei tik budavo pakeliui,prasydavau ir melsdavaus dievulio pagalbos...ir tas didelis begalinis tikejimas mums padejo...viena sventa,kupina tikejimo,kuciu vakara mums pavyko... rolleyes.gif ta diena jis pas mane pilvelyja apsigyveno rolleyes.gif patikejau tik 4men niestumo,kai jau tikrai supratau kad mums pavyks isgyventi... rolleyes.gif
dabar jau mums 7men.ir begalinis laukimas kudikio gimimo,ir zinoma dauk nerimo turim(kaip ir visoms)ne tiek jau dauk ir beliko...tikimes viskas bus gerai rolleyes.gif
Tad linkiu nepasiduoti ir su begaliniu tikejimu zenkti pirmyn!!!Sekmes. nestuke.gif
Taistė
console.gif Linkiu kad trecias kartas nebepameluotu... 2.gif 4u.gif
upe_5

Labai graziai aprasyta...sekmes nestuke.gif
2.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Busta @ 2006 07 02, 17:37)
nuoširdžiai dėkoju visoms už sveikinimus ir palinkėjimus 4u.gif

deja, ir šis stebuklas užgęso....

trečiadienį atsisveikinsiu su savo antruoju mažiuku...

jaučiuosi suskeldėjusi dykumos žemė...

bet atėjus laikui vėl kelsiuosi ir eisiu...
*

Kaip baisu blink.gif uzjauciu verysad.gif
dautan
Busta, nuosirdziai tikiu ir linkiu, kad trecias kartas ateis ir pasiliks kartu su Tavimi.
Tvirtybes ir zinoma....sekmes 4u.gif
Eimutė
Busta, nuostabiai viską aprašei wub.gif nors pabaiga ir ne tokia kaip norėjai verysad.gif Linkiu stiprybės, kantrybės ir tikiu, kad sulauksi išsvajotojo Žmogeliuko wub.gif Sėkmės 4u.gif
savitre
Skaičiau šią istorija ir atrode taip lyg Busta būtų aprašiusi mano jausmus ir išgyvenimus. Gera žinoti kad esu ne vienintelė kuriai kiekvieną mėnesį vaidenasi tas mažas žmogeliukas po širdim. Tiesa aš testais jau nebetikiu, tai jų net nebeperku, nes kartą dariausi testą kaip tyčią mėnesinės vėlavo ir testas buvo teigiamas. džiaugiausi buvau pati laimingiausia pasaulyje. Jau po kelių dienų nuėjau pas gydytoją. Jos žodžiai buvo patys skaudžiausi "jūs nesilaukiate" dar ir dabar skamba ausyse.
Linkiu to niekam nepatirti. geriau tetas iškart parodytų teisybę, o dar geriau kad gydytoja sakytų "sveikinu jūs tapsit mama".
linkiu visoms sėkmės laukiant žmogeliukų ir juos planuojant. smile.gif
Papildyta:
Skaičiau šią istorija ir atrode taip lyg Busta būtų aprašiusi mano jausmus ir išgyvenimus. Gera žinoti kad esu ne vienintelė kuriai kiekvieną mėnesį vaidenasi tas mažas žmogeliukas po širdim. Tiesa aš testais jau nebetikiu, tai jų net nebeperku, nes kartą dariausi testą kaip tyčią mėnesinės vėlavo ir testas buvo teigiamas. džiaugiausi buvau pati laimingiausia pasaulyje. Jau po kelių dienų nuėjau pas gydytoją. Jos žodžiai buvo patys skaudžiausi "jūs nesilaukiate" dar ir dabar skamba ausyse.
Linkiu to niekam nepatirti. geriau tetas iškart parodytų teisybę, o dar geriau kad gydytoja sakytų "sveikinu jūs tapsit mama".
linkiu visoms sėkmės laukiant žmogeliukų ir juos planuojant. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.