Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinimas mokyklose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3
Auksreda
Na jau siais metais tai siaubas.Nuo pat rugsejo antrosios vaikus maitina desrelemis ir taip kasdien.Kitu patiekalu nera.Ir tos desreles tik su pomidoru padazu.
Valedy
QUOTE(BALSAS @ 2009 09 10, 08:19)
Na jau siais metais tai siaubas.Nuo pat rugsejo antrosios vaikus maitina desrelemis ir taip kasdien.Kitu patiekalu nera.Ir tos desreles tik su pomidoru padazu.
*

Na tikrai siaubas blink.gif
Maniškis tai pasako ar kotletą valgęs ar blynų..na šiaip įvairus maistas...bet ,kad vien dešrelėm g.gif
Auksreda
na pagaliau , vakar sniceli vaikas valge.
delamorte
Užsakėm pusryčius, nes dar neįsivažiuojam į ritmą, ryte atsikėlusi valgyti nenori. Būna po pirmos pamokos, valgo ir kol kas nesiskundžia smile.gif , būna košės, blynai, dešrelės + keksiukai, bandelė ar sūrelis. Dėl pietų dar mąstom, bet galvoju palikinėti namie, kad pasišildytų, nes 1klasė, pamokos baigiasi anksti, tai bent žinosiu, kad tikrai pavalgė smile.gif
Moksliukė
mano sūnus net į valgyklą neina, taip joje smirdi, o apie valgymą tai nei pagalvoti, tai jie su draugais eina į miesto parduotuvę.
Kažin kaip tose valgyklose mautina ? O įvairiausios komisijos praneša : viskas labai gerai
lunam
Manoji niekaip nevalgo doh.gif . Galbūt ištikrųjų maisto kokybė yra tik patenkinama g.gif . Nes kiek gi tiems vaikams maisto privirt reikia doh.gif ! O ir maistas kainuoja ax.gif .
lod
manoji irgi valgo mokykloje,bet sako labai mazos porcjos.bet kartais uzmirsta pavalgyti,nepratus dar.
Dykuma5
Na, o maniškis jau antrokas.
Kas nori valgyti su visais valgykloje - tai mokytojai duoda 5 litus ir gauna sriubos, antro ir atsigerti - savo vaikui neduodu, nes ne visada jis mėgsta tai, ką ten duoda, o ir porcijų dydis... doh.gif doh.gif doh.gif
Įdedu į mokyklą pakelį sulčių (nes mokykloje stiklinė virš lito gerokai, o arbata - karšta, tai vaikas per pertrauką net nespėja paragauti, o ir apsipila, nes įpila iki viršaus.... g.gif )
Taip pat į sumuštinių dėžutę įdedu bandelę, sumuštinį ar dar ką nors prie sultyčių. Kadangi pusryčius pavalgom iki 7.30 (visada valgo), o jie valgo po 3 pamokų, tai dar 2 pamokas užkandęs pabūna ir namuose laukia pietūs.
O penktadienis - vaiko diena, sulčių įdedu, o jis nusiperka picą mokykloje (na, jos man tai nepatinka, bet vaikas labai nori, tai leidžiu kartą savaitėje) - ji kainuoja apie 2 lt.
Na, aš pati mokytoja toje mokykloje, bet valgyti beveik neinu į valgyklą - jau sočiau, skaniau ir pigiau kokioje picerijoje mažą picą suvalgyti ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Bulvių košės šaukštelį įmeta ir paskleidžia po lėkštę, kad daugiau atrodytų, truputį daržovių(tai kainuoja 1,80 - garnyras), na, o jeigu ir mėsytės, tai kainos nuo 5 litų prasideda (čia kotletukas), o jei kepsniukas - tai nuo 6 ir........... blink.gif
Litlle~woman
Mūsų valgykloje maistas pasibaisėtinas schmoll.gif
Pvz: bulvių košę su vandeniu atskiedžia-daugiau atrodo.
Garnyras:- du agurko gabaliukai,vienas mikroskopinis gabaliukas pomidoro ir kopūstų raugintų kurių vaikai nevalgo.
Aš jau geriau iki parduotuvės nulekiu per pertrauką ir nusiperku salotų...
Auksine73
Maniskiai jau vyresni,dukra lanko zirmunu gimnazija,sunus-sv.kristoforo pagr.mokykla...dukra labai patenkinta maistu,na,o vaikas... doh.gif nes porcijos mazos...kaip pauksciukam imeta...
egesichora
Norejau paklausti,ar negerai darau,kad pirmokui nebeuzsakiau spalio men .pietu..? Matote,pietus buna 11.30 (triskart per savaite tuo laiku baigiasi paskutines pamokos) ir tik dukart-12.30. Taip padariau del to pietu laiko ir todel,kad maniskis labai jau daznai desreles pietums ten valgo. Grizusio is mokyklos jo laukia rimti normalus pietus,kuriuos jis pats mikrobangeje ir pasisildo. Be to ir pusrycius socius namie pavalgo.
Laukiu nuomoniu ir patarimo.

Dykuma5
QUOTE(egesichora @ 2009 09 27, 13:13)
Norejau paklausti,ar negerai darau,kad pirmokui nebeuzsakiau spalio men .pietu..? Matote,pietus buna 11.30 (triskart per savaite tuo laiku baigiasi paskutines pamokos) ir tik dukart-12.30. Taip padariau del to pietu laiko ir todel,kad maniskis labai jau daznai desreles pietums ten valgo. Grizusio is mokyklos jo laukia rimti normalus pietus,kuriuos jis pats mikrobangeje ir pasisildo. Be to ir pusrycius socius namie pavalgo.
Laukiu nuomoniu ir patarimo.
*

Manau, kad gerai. Aš saviškiui įdedu į mokyklą sumuštinį ar dar ką nors (juos veda valgyti 10.30), sulčių pakelį ir vaikas patenkintas.
Ryte pavalgo pusryčius, o apie 13 val. jau būna namie. Čia ir valgo pietus.
*Radvileee
Mano dukra pirmokė. Pamokos baigiasi 11.40, mokykloje valgo tik priešpiečius, pietauja namuose.
Padrushkyte
QUOTE(*Radvileee @ 2009 09 27, 17:18)
Mano dukra pirmokė. Pamokos baigiasi 11.40
*

Oho, kaip anksti pamokos baigiasi g.gif
ernoja
pas mus mokykloj būna po kelis patiekalus, tai yra iš ko rinktis. Pvz. virti varškėčiai, naminis kotletas, žemaičių blynai, sriuba. Arba varškės apkepas, vištienos maltinis, guliašas. Ir pan. Kadangi pati valgau, tai tikrai galiu pasakyt, kad skanu ir pigu. Bet pas mus valgykla nepriklauso kokiam UAB, o mokyklai, t.ty. savivaldybei.
Subjektyvi
Pietauja mokykloje ir labai palyginus geri pietūs, pati ragavau. Vienam vaikui kainuoja 4 lt. kompleksas: sriuba, karštas, kompotas. Sriubas renkasi iš kelių variantų, karštus taip pat. Per visą savaitę meniu kasdien skirtingas. Namuose tik pusryčiai ir vakarienė rolleyes.gif Dar kasdien 2 Lt priešpiečiams: arbata ir bandelė ar pan. Anksčiau dėdavau su savimi, bet man buvo pasakyta, kad "ne lygis" lotuliukas.gif , "lygis" pirkti patiems. Nuo to laiko nebededu.
Dykuma5
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 27, 18:25)
Pietauja mokykloje ir labai palyginus geri pietūs, pati ragavau. Vienam vaikui kainuoja 4 lt. kompleksas: sriuba, karštas, kompotas. Sriubas renkasi iš kelių variantų, karštus taip pat. Per visą savaitę meniu kasdien skirtingas. Namuose tik pusryčiai ir vakarienė rolleyes.gif Dar kasdien 2 Lt priešpiečiams: arbata ir bandelė ar pan. Anksčiau dėdavau su savimi, bet man buvo pasakyta, kad "ne lygis" lotuliukas.gif , "lygis" pirkti patiems. Nuo to laiko nebededu.
*

O pas mus 5 litai ir jokio pasirinkimo - ką randa ant stalo, tą turi valgyti......... g.gif
Subjektyvi
Dėl tos galimybės rinktis labai džiaugiuosi, nes tarkim sriubos būna arba daržovių, arba pieniškos, o jei nemėgsta pieniškų, tai valgo daržovių. Kas iš to, kad išpirkti pietūs, o vaikas nevalgys. Jau geriau leisti rinktis bent iš dviejų patiekalų.
MELDA
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 28, 18:26)
Dėl tos galimybės rinktis labai džiaugiuosi, nes tarkim sriubos būna arba daržovių, arba pieniškos, o jei nemėgsta pieniškų, tai valgo daržovių. Kas iš to, kad išpirkti pietūs, o vaikas nevalgys. Jau geriau leisti rinktis bent iš dviejų patiekalų.
*

o gal kam nors kaip tik gerai, kad vaikai nesuvalgo, gal kokias kiaules pašeria g.gif

beje, ar žino mamos vaikų meniu ,tarkim kitos savaitės? g.gif
ernoja
QUOTE(MELDA @ 2009 09 28, 18:31)
o gal kam nors kaip tik gerai, kad vaikai nesuvalgo, gal kokias kiaules pašeria g.gif

*

manau, kad, jei pasidomėtų, tai gal ir sužinotų bent poros dienų į priekį. Aš net sūnaus darželyje nežinau, kas bus kitom dienom blush2.gif
MELDA
QUOTE(zinulė @ 2009 09 28, 18:45)
manau, kad, jei pasidomėtų, tai gal ir sužinotų bent poros dienų į priekį. Aš net sūnaus darželyje nežinau, kas bus kitom dienom blush2.gif
*

JEI PRADĖS kas 2 dienos domėtis,ką vaikas valgys, tai greit nusibos ir dar nenormalia paskaitys... šiaip tie valgiaraščiai yra sudaryti pastovūs, bet kažkaip sunku juos gauti...
MELDA
Vaisiai ir daržovės mokyklose
ziedute
Taip, pačioje pradžioje valgė, dabar - nebe. Pati ragavau, maistas tikrai labai skanus ir jokių priekaištų neturiu. Deja, praėjus kuriam laikui vaikai nenorėjo valgyti, mat pietūs būdavo labai ankstyvi, 10:30val, ir jie tiesiog nepraalkdavo dar po pusryčių namuose tokiam ankstyvam laikui pietauti. Tai teko atsisakyti mokyklos pietų, nes tiesiog nemačiau reikalo mokėti pinigus už pietus jei vaikas nebenori ir nebevalgo jų. Aš kai pas mokytoja pasidomėdavau ar mano vaikai valgo, ir kai atsako kelis sykius kad deja nebevalgė, tad teko atsisakyti petų, tiesiog nemačiau reikalo švaistyti pinigus. Nors man asmeniškai būtų patogiau ir geriau jei jie mok-je valgytų.. Na bet juk neversi vaikų...
martinka
maniskis pirmokelis, tai juos veda valgyti po dvieju pamoku, apie puse desimtos. rolleyes.gif tai maniskis ne visada suvalgo, nes pusrycius pavalgo namuose.bet kadangi jis buna prailgintoje grupeje iki 15 val. tai jau gryzes namo vos duris praveres praso valgyti. tongue.gif
Kriiste
QUOTE(MELDA @ 2009 09 28, 18:31)

*

as zinau visos savaites - nes jau 4 metai - ir kaskart pirmadieni blynai, antradieni cepelinai, treciadieni varskeciai, ketvirtadieni zuvis, penktadieni sklindziai - aisku yra sriubos pasirinkime, keotletai ar kepsniai - bet maniskis tu nevalgydavo schmoll.gif
Man asmeniskai pasirinkimas nepatiko - nes patiekalu kainos skirias, nezinai kiek sumoket, o davus grynais - nesi tikras kad valge, o ne cipsu nusipirko toje pat valgykloje esanciame kioske blush2.gif , ar saldainiu is to aparato kur labai smagu imest ir paspaudus gaut doh.gif
ernoja
QUOTE(MELDA @ 2009 09 29, 10:19)
JEI PRADĖS kas 2 dienos domėtis,ką vaikas valgys, tai greit nusibos ir dar  nenormalia paskaitys... šiaip tie valgiaraščiai yra sudaryti pastovūs, bet kažkaip sunku juos gauti...
*

na gal kai kur ie pastovūs, pas mus tai nepastebėjau to schmoll.gif sakykim vaikai labai mėgsta virtus varškėčius, tai jų būna vos ne kas dieną ir tai ne visiems užtenka. Na šiandien buvo tie patys silkė, varškėčiai, plovas, naminis kotletas, burokėlių sriuba, sultys, na aišku dar ten bandelės, sūreliai ir t.t... Kadangi pas mus pigu, tai valgančių mokinių daug. Sumokėjau šiandien už sriubą, plovą ir sultis 3,54 lt thumbup.gif nežinau, jei valgyklą atiduotų kokiai IĮ, ko gero mokėtume daug daugiau ir valgančių sumažėtų...
Martyna
Maniškis skudžiasi, kad maistas šaltas beveik visada būna verysad.gif
vavute
Maniskis tai neisrankus, valgo viska, nors parejes ir pasisako, kad buvo neskanu. Bet ka noreti, kad uz 3-5 litus, duotu kazkoki restoranini maista???
matrix99
QUOTE(MELDA @ 2009 09 29, 10:19)
JEI PRADĖS kas 2 dienos domėtis,ką vaikas valgys, tai greit nusibos ir dar  nenormalia paskaitys... šiaip tie valgiaraščiai yra sudaryti pastovūs, bet kažkaip sunku juos gauti...
*

Gėda, jei darželis nepasirūpina, kad tėvai būtų informuoti apie valgiaraštį. Daugumoje Kauno darželių visose grupėse būna iškabintas visos savaitės valgiaraštis, manau tai labai gerai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.