tai kokioj mokykloj mokais, gal jėzuituose kokiuose, kad vaikai kaip narve - užrakinti ir nevėdinamose patalpose?
Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas
QUOTE(Cori @ 2007 12 21, 20:43) Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas Tada gal geriau jau brangina, bet padaro valgomus? QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 21, 20:47) Tada gal geriau jau brangina, bet padaro valgomus?
o tai ko tokio pasalinio tame maiste pasitaiko?
MANO NEMEGSTA MOKYKLOS MAISTO, BEGA PER PERTRAUKA I PARD. BULKUCIU. DAZNAI NESASI SAVO SUMUSTINIUS. SAKE MOKYKLOJ NESKANU IR BRANGU
Labai pabrango maistas mokyklose. Ir dabar pasidarė populiaru neštis sumuštinius ar kitokį maistą į mokyklą. Ir tai daro ne tik mažiukai, bet ir vyresni mokiniai
QUOTE(Cori @ 2007 12 21, 19:43) Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas As truputi galvoju, kad vaikai perdeda gal siek tiek pasakodami apie mokyklos maista. Porcijos yra tikrai normalios. Geda prisipazint O vaizdeliu visokiu prisiziuriu pietaudama mokykloj. Vaikai net nesuvalgo visos jiems skirtos porcijos. Dazniausiai suvalgo tik bulves, o kodletuka nesa atgal Bet uztad kaip jie megsta saslykus su pomidoru padazu (ten mokykloj yra toks patiekalas). Dabar vaikai valgo kuo astresni maista, visokius cipsus, gazuotus gerimus. O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka. Nes jie jau yra priprate prie maisto, kuriame prideta visokiu skonio stiprikliu. As taip galvoju. Papildyta: QUOTE(3xmama @ 2007 12 17, 19:33) prastas maistas mokyklose klausiu: kas pietu buvo, sako: sriuba ta pati kur visuomet buna ir kurios mes niekada nevalgom Toj mokykloj, kur pietauju, kiekviena diena buna vis kitokia sriuba. Cia turbut daug kas nuo mokyklos valgyklu vireju sazines priklauso QUOTE O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka. ne sveikesnį, o pigesnį tikrai sveikas ir kokybiškas valgis yra didelė prabanga šiais laikais.
Vaikų nuodijimas tas maitinimas mokyklose. Vaikai valgo patys nežino ką, ir nežino kas toje bulvių košėje ar tame kotlete pridėta
Kad tik pigiau. Kad tik sutaupyt. Porcijos kuo tolyn, tuo mažyn. QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 02 22, 11:37) As truputi galvoju, kad vaikai perdeda gal siek tiek pasakodami apie mokyklos maista. Porcijos yra tikrai normalios. Geda prisipazint O vaizdeliu visokiu prisiziuriu pietaudama mokykloj. Vaikai net nesuvalgo visos jiems skirtos porcijos. Dazniausiai suvalgo tik bulves, o kodletuka nesa atgal Bet uztad kaip jie megsta saslykus su pomidoru padazu (ten mokykloj yra toks patiekalas). Dabar vaikai valgo kuo astresni maista, visokius cipsus, gazuotus gerimus. O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka. Nes jie jau yra priprate prie maisto, kuriame prideta visokiu skonio stiprikliu. As taip galvoju. Gal toje mokykloje kur pietauji yra didelės porcijos, skanu, pripažįstu, tokių mokyklų yra. Bet mažuma. Ir tikrai nemanau kad vaikai perdeda (aišku, čia nuo pačio vaiko priklauso).
manasis nesiskundzia
Maniškiai abu valgo mokykloj ir nesiskundžia, na kartais sako jog plovas su lašiniais ar kotletas neskanus, namanau jog mokyklose labai baisus maistas, valgyt galima
Pas mane mokykloj maistas tai KATASTROFA maiste daznai randama plauku, nagu, stiklo sukiu, dar vienas mano klasiokas plauku gumyte rado
Dar maciau, kad su plikom rankom majoneza deda, o turetu det su saukstu Arba kai pardavejas ateina su ranka prakaita nuo kaktos nusivalo, ir tada ima pinigus. Tai nekarta maciau kaip mokiniai kurie is jo pirko maista, iskart ismeta i siuksliadeze.
Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės.
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 11:51) Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės. Kuri mokykla yra prestižinė, jei ne paslaptis?
Maniske, tai sake " mama, kad tu zinotum kaip tos virejos maista i lekstes drebia". Isivaizduoju, kaip jos verda.
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 04:51) Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės. Kavos puodeli
Mano ozkyte tai is viso atsisako mokyklinio maisto...dar iki 3 klases valgydavo..po to prasidejo sumustiniai is namu...tik va baisu kaip dabar i penkta perejus..prisipirks ten valgykloj visokiu nesamoniu...o su skranduku bedu jau turime ir taip..
Ne, mano nepietauja mokyklose.
namie islepusi, o mokykloje sveicia viska ir vis truksta
Valge kai buvo nemokamas maitinimas, valgo ir dabar, pietus dienai kainuoja 3 lt jei be sriubos, jei su ja- 3,5 lito. Siaip nesiskundzia
Gyvenime nevalgysiu mokykloje
QUOTE(Ru_te_le @ 2009 02 13, 21:41) Gyvenime nevalgysiu mokykloje kiek valgyklų aplankei? Valgo, pietūs dabar 4 lt, bet skanu, patenkintas. Atiduoda mokytojai už visą savaitę.
Valgo, patinka ir skanu.
maniskis tai megsta pavalgyti ir mokykloje valgo viska , nesiskundzia , tai as patenkinta kad jam patinka maistas mokyklos .
Manoji valgo, nors ir labai mažai
mano kartais valgo bet praso kad nutraukciau maitinima
Maniškis jau antri metai valgo ir nesiskundžia
Aš savo pirmokui įdedu sumuštinį ir sulčių, o pietus pavalgo namuose.
Jam ne visada patinka duodamas maistas. O jei perkant mokykloje - dienai - 5 lt., bet kad prastai duoda, tą patį, ką ir gaudavo nemokamai [ už 3,5 lito]
Maniškis labiau linkęs kokį sumuštinį nusinešti, klasėj arbatos išverda, o pietus valgo namie, nes nelabai jis susižavėjęs mokykliniu maistu.
mano dukrai labai patinka valgyt mokykloj, dažnai nevalgo nes namie būna pagaminta bet kai negaminu tai patenkinta valgo mokykloj
Valgo ir yra dažniausiai patenkinta
Gyvenime nevalgysiu savo mokyklos valgykloje....
Dabar kaip aukletoja leidzia pietu pertraukomis buti kabinete tai visi turim virduli prisiverdam arbatos dar koki sausaini ar sumustini susitepam - ypac ziema labai smagu.... ir kolektyvas darneja "seima" pradejom vadintis
Mano vaikas valgo mokykloj priešpiečius ir yra labai patenkintas, sako, kad skanu. Iš pradžių duodavau pinigų, kad nusipirktų bandelę ir arbatos, bet jis labai greitai pareiškė, kad nori valgyti "normalų maistą"
Manau, kad jeigu vaikas šiaip turi gerą apetitą, tai jam tinka tas mokyklinis maistas. O jeigu jam ir namie sunku ką nors įsiūlyti, tai mokykloj tuo labiau nevalgys.
mano dukra (Ikl) kadangi nevalgo pusryciu, tai per pertrauka eina pati i valgykla ir nusiperka ko nori (zinoma tai buna bandele su sokoladu, pica ar blynai)
maniskiui dar nuo darzelio didziausia baime - valgykla. Del to nenorejo vaiksciuoti
Mano pirmokas jau 2 dienas valgo mokykloje
net jei man sumoketu nevalgyciau valgykloj...
Mokykloje valgau nebent bandeles ar tinginius. Normalaus maisto nevalgau, nes nepasitikiu valgyklos virėjomis. Pradinėse klasėse valgiau sriubą ir joje radau plauką, mano klasiokas picoje rado sagą... Mačiau, kad kiti valgo, bet aš potraukio nejaučiu. Gal vėliau kai bus daugiau "langų" ir turėsiu daugiau laisvo laiko pradėsiu valgyti ten
Dukrytė jau trečius metus valgo mokyklos valgykloje, pirmoje klasėje pirkdavo visus pietukus, po to apsisprendėme pasitenkinti tik sriubyte, labai gerai žiemą.....apšyla....ji patenkinta kad gali pasirinkti iš kelių, ne taip kaip namie, reikia valgyt tai kas pagaminta.....ji džiaugiasi....ir man ramu....
QUOTE(renatux32 @ 2009 09 08, 22:56) Dukrytė jau trečius metus valgo mokyklos valgykloje, pirmoje klasėje pirkdavo visus pietukus, po to apsisprendėme pasitenkinti tik sriubyte, labai gerai žiemą.....apšyla....ji patenkinta kad gali pasirinkti iš kelių, ne taip kaip namie, reikia valgyt tai kas pagaminta.....ji džiaugiasi....ir man ramu.... kažin ar ji tą sriubą suvalgo?
Sūnus valgo irgi mokykloje pietus trečius metus ,na būna visko,būna ,kad viską suvalgo,būna ,kad tik pakrapšto
|