Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinimas mokyklose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3
insi
tai kokioj mokykloj mokais, gal jėzuituose kokiuose, kad vaikai kaip narve - užrakinti ir nevėdinamose patalpose? g.gif
Mercredi
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 20:14)
tai kokioj mokykloj mokais, gal jėzuituose kokiuose, kad vaikai kaip narve - užrakinti ir nevėdinamose patalpose? g.gif
*

Ne... Taikos pagrindinėj... Pati jos nemėgstu, bet atlankysiu ir viskas ax.gif
*Vasaros lietus*
Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas schmoll.gif Pašnekėjus su kitais tėvais, pasirodo, kad daugumos tokie nusiskundimai. Kai pagalvoji, už 4 litus aš nelabai padaryčiau pietus doh.gif Bet šilti tai turėtų būti unsure.gif
Mercredi
QUOTE(Cori @ 2007 12 21, 20:43)
Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas schmoll.gif Pašnekėjus su kitais tėvais, pasirodo, kad daugumos tokie nusiskundimai. Kai pagalvoji, už 4 litus aš nelabai padaryčiau pietus doh.gif  Bet šilti tai turėtų būti unsure.gif
*

Tada gal geriau jau brangina, bet padaro valgomus? g.gif Nors, iš kitos pusės, kad ir pabrangintų, matyt geriau nepasidarytų. Pas mus nors ir brangu, visko pasitaiko: ir šalto, ir neiškepusio, ir pašalinių daiktų prisivėlusio maisto doh.gif
insi
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 21, 20:47)
Tada gal geriau jau brangina, bet padaro valgomus?  g.gif Nors, iš kitos pusės, kad ir pabrangintų, matyt geriau nepasidarytų. Pas mus nors ir brangu, visko pasitaiko: ir šalto, ir neiškepusio, ir pašalinių daiktų prisivėlusio maisto  doh.gif
*

doh.gif ar ne geriau tada to karsto isvis nevalgyt? nes kiek pamenu pas mus daug kas tik picom ir atsinestiniu maistu mito
Mercredi
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 21:05)
doh.gif ar ne geriau tada to karsto isvis nevalgyt? nes kiek pamenu pas mus daug kas tik picom ir atsinestiniu maistu mito
*

Aš ir nevalgau ax.gif kiti rizikuoja ir valgo, bet jau labai mažai tokių beliko 4u.gif
insi
o tai ko tokio pasalinio tame maiste pasitaiko?
Mercredi
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 22:31)
o tai ko tokio pasalinio tame maiste pasitaiko?
*

Tai smulku, bet vistiek nemalonu. Plaukai, guma blink.gif ir pan. Gal užteks, nes nenoriu nuo mokyklos atbaidyt lotuliukas.gif (nors reikėtų blush2.gif )
krissste
MANO NEMEGSTA MOKYKLOS MAISTO, BEGA PER PERTRAUKA I PARD. BULKUCIU. DAZNAI NESASI SAVO SUMUSTINIUS. SAKE MOKYKLOJ NESKANU IR BRANGU
Jurga.~
Labai pabrango maistas mokyklose. Ir dabar pasidarė populiaru neštis sumuštinius ar kitokį maistą į mokyklą. Ir tai daro ne tik mažiukai, bet ir vyresni mokiniai cool.gif be to, tai tarsi maištas prieš dideles kainas. Ir negalvokite, kad kiti vaikai šaiposi iš tų, kuriems mamytės įdeda pietus. Juk namie gamintas maistas visada bus skanesnis negu kažkokios valgyklos. Namie maistas gaminamas su meile wub.gif
mieganti-saulute
QUOTE(Cori @ 2007 12 21, 19:43)
Mano dičkė dabar skundžiasi kad mokykloje ir porcijos mažos ir neskanu, be to maistas pasitaiko dažnai šaltas schmoll.gif Pašnekėjus su kitais tėvais, pasirodo, kad daugumos tokie nusiskundimai. Kai pagalvoji, už 4 litus aš nelabai padaryčiau pietus doh.gif  Bet šilti tai turėtų būti unsure.gif
*

As truputi galvoju, kad vaikai perdeda gal siek tiek pasakodami apie mokyklos maista. Porcijos yra tikrai normalios. Geda prisipazint blush2.gif , bet pietauti as pati lekiu ne i kokia kavine, o i salia esancia mokykla blush2.gif Man, suaugusiam zmogui, sriubos ir antro patiekalo uztenka visiskai, bunu soti. Ir nepasakyciau, kad brangu. Uz minetus patiekalus sumoku nuo 3.70 Lt iki 4.50 Lt.

O vaizdeliu visokiu prisiziuriu pietaudama mokykloj. Vaikai net nesuvalgo visos jiems skirtos porcijos. Dazniausiai suvalgo tik bulves, o kodletuka nesa atgal g.gif
Bet uztad kaip jie megsta saslykus su pomidoru padazu (ten mokykloj yra toks patiekalas). Dabar vaikai valgo kuo astresni maista, visokius cipsus, gazuotus gerimus. O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka. Nes jie jau yra priprate prie maisto, kuriame prideta visokiu skonio stiprikliu. As taip galvoju. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(3xmama @ 2007 12 17, 19:33)
prastas maistas mokyklose schmoll.gif
klausiu: kas pietu buvo, sako: sriuba ta pati kur visuomet buna ir kurios mes niekada nevalgom biggrin.gif
*

Toj mokykloj, kur pietauju, kiekviena diena buna vis kitokia sriuba. Cia turbut daug kas nuo mokyklos valgyklu vireju sazines priklauso cool.gif
Pangasija
O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka.

ne sveikesnį, o pigesnį mirksiukas.gif
tikrai sveikas ir kokybiškas valgis yra didelė prabanga šiais laikais.
Jurga.~
Vaikų nuodijimas tas maitinimas mokyklose. Vaikai valgo patys nežino ką, ir nežino kas toje bulvių košėje ar tame kotlete pridėta schmoll.gif

Kad tik pigiau. Kad tik sutaupyt. Porcijos kuo tolyn, tuo mažyn.
Mercredi
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 02 22, 11:37)
As truputi galvoju, kad vaikai perdeda gal siek tiek pasakodami apie mokyklos maista. Porcijos yra tikrai normalios. Geda prisipazint blush2.gif , bet pietauti as pati lekiu ne i kokia kavine, o i salia esancia mokykla  blush2.gif Man, suaugusiam zmogui, sriubos ir antro patiekalo uztenka visiskai, bunu soti. Ir nepasakyciau, kad brangu. Uz minetus patiekalus sumoku nuo 3.70 Lt iki 4.50 Lt.

O vaizdeliu visokiu prisiziuriu pietaudama mokykloj. Vaikai net nesuvalgo visos jiems skirtos porcijos. Dazniausiai suvalgo tik bulves, o kodletuka nesa atgal  g.gif
Bet uztad kaip jie megsta saslykus su pomidoru padazu (ten mokykloj yra toks patiekalas). Dabar vaikai valgo kuo astresni maista, visokius cipsus, gazuotus gerimus. O mokykloje stengiamasi sveikesni maista gaminti. Jis neastrus, neriebus, nesurus, todel vaikams gal ir nepatinka. Nes jie jau yra priprate prie maisto, kuriame prideta visokiu skonio stiprikliu. As taip galvoju. 4u.gif
*

Gal toje mokykloje kur pietauji yra didelės porcijos, skanu, pripažįstu, tokių mokyklų yra. Bet mažuma. Ir tikrai nemanau kad vaikai perdeda (aišku, čia nuo pačio vaiko priklauso).
*Vasaros lietus*
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 21, 22:51)
Tai smulku, bet vistiek nemalonu. Plaukai, guma  blink.gif ir pan. Gal užteks, nes nenoriu nuo mokyklos atbaidyt  lotuliukas.gif (nors reikėtų  blush2.gif )
*

Maniškė ir skundžias, kad kotlete ar dar kur randa plaukų doh.gif Nemanau kad išsigalvoja schmoll.gif gal ten virėjos be skarelių g.gif
Semile
manasis nesiskundzia schmoll.gif lyg ir patenkintas maistu g.gif tik kad eiles ilgos,ir valgyt gali eit tik po ketvirtos pamokos doh.gif
Adietka
Maniškiai abu valgo mokykloj ir nesiskundžia, na kartais sako jog plovas su lašiniais ar kotletas neskanus, namanau jog mokyklose labai baisus maistas, valgyt galima wink.gif
vikutea
Pas mane mokykloj maistas tai KATASTROFA maiste daznai randama plauku, nagu, stiklo sukiu, dar vienas mano klasiokas plauku gumyte rado biggrin.gif
Dar maciau, kad su plikom rankom majoneza deda, o turetu det su saukstu sad.gif
Arba kai pardavejas ateina su ranka prakaita nuo kaktos nusivalo, ir tada ima pinigus.
Tai nekarta maciau kaip mokiniai kurie is jo pirko maista, iskart ismeta i siuksliadeze.
doh.gif schmoll.gif
Doncewa
Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės. bigsmile.gif Valgykla irgi neprastesnė. Maistas tikrai skanus o pati valgykla gražiai įrengta.
Mercredi
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 11:51)
Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės.  bigsmile.gif Valgykla irgi neprastesnė. Maistas tikrai skanus o pati valgykla gražiai įrengta. 
*

Kuri mokykla yra prestižinė, jei ne paslaptis? 4u.gif
mildaj392
Maniske, tai sake " mama, kad tu zinotum kaip tos virejos maista i lekstes drebia". Isivaizduoju, kaip jos verda.
Titia
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 04:51)
Mano eina į prestižinę mokyklą. Tai ten yra ir valgykla ir svetainė. Svetainė tai tokia lyg ir kavinukė mokykloje. Ten ir mokytojai valgo. Va ten tai tikrai niekuom nesiskundžia maniškė. Nusiperka kavos puodelį dar šiltą varškės spurgą ar kokios mišrainės.  bigsmile.gif Valgykla irgi neprastesnė. Maistas tikrai skanus o pati valgykla gražiai įrengta. 
*

Kavos puodeli g.gif Nezinau kiek metu jusu dukrai, bet as nenoreciau, kad mano vaikai mokykloje kava gurksnotu smile.gif
ratafia
Mano ozkyte tai is viso atsisako mokyklinio maisto...dar iki 3 klases valgydavo..po to prasidejo sumustiniai is namu...tik va baisu kaip dabar i penkta perejus..prisipirks ten valgykloj visokiu nesamoniu...o su skranduku bedu jau turime ir taip.. g.gif
Akutore
Ne, mano nepietauja mokyklose. smile.gif Atsineša patys ar nusiperka
Anita35
namie islepusi, o mokykloje sveicia viska ir vis truksta biggrin.gif
DonAlma
Valge kai buvo nemokamas maitinimas, valgo ir dabar, pietus dienai kainuoja 3 lt jei be sriubos, jei su ja- 3,5 lito. Siaip nesiskundzia
Nebijoklė
QUOTE(Anita35 @ 2009 01 25, 22:45)
namie islepusi, o mokykloje sveicia viska ir vis truksta biggrin.gif
*

Mano lygiai tas pats, aš gailiuosi, kad vyresnio neįkalbu valgyti, jei vaikas kūdutis, tai toks nereguliarus valgymas (kai valgo tik namie) net kenksmingas. ax.gif
virgante
smile.gif mano suneliai mokikloje taipt acisake antro patiekalo .valgo tik bandelia su arbata.ir dar nesasi i mokikla sumustynius is namu. smile.gif
Ru_te_le
Gyvenime nevalgysiu mokykloje schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Desreles isvirtos bet ju spalva zalia, bulves karcios, salotos.. be zodziu. doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif Geriau paciam nusinest. Daugumoje mokyklos valgyklu, tos desreles zalios spalvos lotuliukas.gif
ernoja
QUOTE(Ru_te_le @ 2009 02 13, 21:41)
Gyvenime nevalgysiu mokykloje  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Desreles isvirtos bet ju spalva zalia, bulves karcios, salotos.. be zodziu.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  Geriau paciam nusinest. Daugumoje mokyklos valgyklu, tos desreles zalios spalvos  lotuliukas.gif
*

kiek valgyklų aplankei?

Valgo, pietūs dabar 4 lt, bet skanu, patenkintas. Atiduoda mokytojai už visą savaitę.
Ru_te_le
QUOTE(zinulė @ 2009 02 13, 23:57)
kiek valgyklų aplankei?

Valgo, pietūs dabar 4 lt, bet skanu, patenkintas. Atiduoda mokytojai už visą savaitę.
*

Vilniuje pilna mokyklu [viduriniu] kur desreles zalios lotuliukas.gif
Adelle
Valgo, patinka ir skanu. smile.gif
musyte015
maniskis tai megsta pavalgyti ir mokykloje valgo viska , nesiskundzia , tai as patenkinta kad jam patinka maistas mokyklos .
vaidavel
Manoji valgo, nors ir labai mažai rolleyes.gif todėl dabar perkam ne pilną porciją, kainuojančią virš 5 lt, o pamažintą, už kurią mokam 3,5 lt rolleyes.gif
kristina0903
mano kartais valgo bet praso kad nutraukciau maitinima
valiusiuke
Maniškis jau antri metai valgo ir nesiskundžia thumbup.gif
Dykuma5
Aš savo pirmokui įdedu sumuštinį ir sulčių, o pietus pavalgo namuose.
Jam ne visada patinka duodamas maistas.
O jei perkant mokykloje - dienai - 5 lt., bet kad prastai duoda, tą patį, ką ir gaudavo nemokamai [ už 3,5 lito]
Ata74
Maniškis labiau linkęs kokį sumuštinį nusinešti, klasėj arbatos išverda, o pietus valgo namie, nes nelabai jis susižavėjęs mokykliniu maistu.
Sarlatane77
mano dukrai labai patinka valgyt mokykloj, dažnai nevalgo nes namie būna pagaminta bet kai negaminu tai patenkinta valgo mokykloj
Saloniki
Valgo ir yra dažniausiai patenkinta rolleyes.gif , ir dar kokį sumuštinį nusineša. Beje, man svarbu, kad mokykloje dar ir pakankamai atsigertų. Tam klasėje vandenį pirkome, ir šiaip vandens įduodavau į mokyklą.
Liepaaa
Gyvenime nevalgysiu savo mokyklos valgykloje.... schmoll.gif Visu pirmiausia kvapas jau nekoks tenai, visu antra pasiziurejus i valgyklos darbuotojas - murzes ir pats nesvarus pradedi jaustis ka jau kalbeti apie maista kuri jos liecia savo rankomis. Mane pakraupino kai mes per pertraukas mokame jai pinigus - duodame i rankas monetas (visvien rankos nesvarios) ir paskui neradus salia sakutes karta pradejo kepsnius deti rankomis schmoll.gif schmoll.gif ne ne as jau geriau isvis nevalgius busiu... O dar kaip drauge valgydama pietus rado musyte ar plauka bulvu kosei tai isvis fantazija atsoko doh.gif
Dabar kaip aukletoja leidzia pietu pertraukomis buti kabinete tai visi turim virduli prisiverdam arbatos dar koki sausaini ar sumustini susitepam - ypac ziema labai smagu.... ir kolektyvas darneja "seima" pradejom vadintis lotuliukas.gif vienas uz sumustinius kitas uz cukru, arbata trecias uz sausainukus atsakingas smile.gif
Sabina22
Mano vaikas valgo mokykloj priešpiečius ir yra labai patenkintas, sako, kad skanu. Iš pradžių duodavau pinigų, kad nusipirktų bandelę ir arbatos, bet jis labai greitai pareiškė, kad nori valgyti "normalų maistą" lotuliukas.gif Bet jo klasėje yra vaikų, kurie pastoviai palieka nesuvalgytas porcijas. Per tėvų susirinkimą vienas tėvelis sukėlė triukšmą, kad maistas neskanus, jo vaikas nevalgo g.gif
Manau, kad jeigu vaikas šiaip turi gerą apetitą, tai jam tinka tas mokyklinis maistas. O jeigu jam ir namie sunku ką nors įsiūlyti, tai mokykloj tuo labiau nevalgys.

Elfuze
mano dukra (Ikl) kadangi nevalgo pusryciu, tai per pertrauka eina pati i valgykla ir nusiperka ko nori (zinoma tai buna bandele su sokoladu, pica ar blynai) biggrin.gif Na o pietus pavalgo namie mirksiukas.gif
Fyja
maniskiui dar nuo darzelio didziausia baime - valgykla. Del to nenorejo vaiksciuoti verysad.gif ir mokykloje nevalgo. Atsisako kategoriskai. darau sumustinius, o pietauja namie
Piccola
Mano pirmokas jau 2 dienas valgo mokykloje thumbup.gif Labai priesinosi, bet kai pamate kad visi jo klasiokai pietauja mokyklos valgykloje, tai ir pats uzsimane, na ir dabar labai patenkintas rolleyes.gif
Daniela.
net jei man sumoketu nevalgyciau valgykloj... doh.gif jau geriau nevalgyt... doh.gif bent jau zinau kad maistas imtas svariai... smile.gif o valgykla as nepasitikiu
Padrushkyte
Mokykloje valgau nebent bandeles ar tinginius. Normalaus maisto nevalgau, nes nepasitikiu valgyklos virėjomis. Pradinėse klasėse valgiau sriubą ir joje radau plauką, mano klasiokas picoje rado sagą... Mačiau, kad kiti valgo, bet aš potraukio nejaučiu. Gal vėliau kai bus daugiau "langų" ir turėsiu daugiau laisvo laiko pradėsiu valgyti ten g.gif
renatux32
Dukrytė jau trečius metus valgo mokyklos valgykloje, pirmoje klasėje pirkdavo visus pietukus, po to apsisprendėme pasitenkinti tik sriubyte, labai gerai žiemą.....apšyla....ji patenkinta kad gali pasirinkti iš kelių, ne taip kaip namie, reikia valgyt tai kas pagaminta.....ji džiaugiasi....ir man ramu....
MELDA
QUOTE(renatux32 @ 2009 09 08, 22:56)
Dukrytė jau trečius metus valgo mokyklos valgykloje, pirmoje klasėje pirkdavo visus pietukus, po to apsisprendėme pasitenkinti tik sriubyte, labai gerai žiemą.....apšyla....ji patenkinta kad gali pasirinkti iš kelių, ne taip kaip namie, reikia valgyt tai kas pagaminta.....ji džiaugiasi....ir man ramu....
*

kažin ar ji tą sriubą suvalgo? ax.gif
Valedy
Sūnus valgo irgi mokykloje pietus trečius metus ,na būna visko,būna ,kad viską suvalgo,būna ,kad tik pakrapšto ax.gif ..pats pasisako kiek ko suvalgęs ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.