Įkraunama...
Įkraunama...

isberti zandukai

nebemaitinu savo dukros savo pienu. valgo similac advance 1. truputi buvo paberti zandukai, tai galvojau kad nuo mano pieno, nes pienas nebesigamino, maitinau tik karta per para ir todel leidau sau daugiau visko pavalgyti. bet dabar ziuriu atsirado daugiau spuogiuku. ar tai pozymis kad netinka misinelis?
Atsakyti
Iš tikrųjų labai gaila, kad jau Jūs nebemaitinate savo pienu. Todėl labai svarbu, kai kūdikis yra tik 1 mėnesio, pasirinkti tokį pieno mišinį, kuris vaiko nealergizuotų, o svarbiausia brandintų jo žarnyno gleivinę, kad ji nebūtų pralaidi stambioms baltymo molekulėms. Tos baltymo molekulės ir alergizuoja organizmą.
Todėl galvoju, kad šis mišinys Jūsų kūdikiui nėra tinkamas, nes alergizuoja. Todėl ilgiau juo maitinti nepatariu, nes stiprės alerginės reakcijos, ir kuo toliau, tuo sunkiau vaiką bus išgydyti nuo alergijos.
Jei pirmųjų mėnesių kūdikiui pasireiškia alerginės reakcijos ir mama pati nemaitina, tokiu atveju reikia pereiti prie hidrolizuotų pieno mišinių, kuriuose stambios baltymo molekulės yra susmulkintos ir organizmo nealergizuoja. Jais reikėtų kūdikį maitinti iki 5-6 mėn.( o tuo laiku jau subręsta kūdikio žarnyno gleivinė) ir po to pamažu pereiti prie paprastų pieno mišinių, stebint, ar neatsiranda alerginės reakcijos.
Taigi Jums rekomenduočiau pakeisti pieno mišinį į HiPPHA1- tai yra prevencinis hidrolizuotas mišinys ir Jūsų kūdikiui turėtų tikti. Jį galite nusipirkti Taikos pr. 76 vaikų poliklinikos 1 aukšte įsikūrusioje Korio vaistinėje, arba Rimi prekybos tinklo parduotuvėse.
Ir tikrai nepatariu eksperimentuoti ir rinktis įprastos sudėties tik kitų firmų mišinius, arba pereiti prie sojos mišinių. Nes didelė tikimybė, kad ir nuo sojos mišinių bers, o sojos baltymas kūdikiui nėra toks vertingas, blogiau įsisavinamas, o be to sojos mišiniuose nėra laktozės, kuri labai svarbi normaliai kūdikio žarnyno veiklai ir skatina kalcio įsisavinimą.
heart.gif
Atsakyti