Sveiki! Šiuo metu lankau sporto klubą, tačiau greitu laiku pradėsiu darbuotis, tai norėčiau sportuoti namuose
Aūūūū
Negi nieks jokios kasetės nežinot? Man apšilimui fantazijos trūksta, todėl tai skausmingiausia sporto dalis
Aš irgi sakau aūūūūūūū
As zinau! maciau hyper rimi zirmunuose pirkt
As Gariunuose pirkau, bet pries kelis metus
Gal kas duotumete persirasyti?
As pati turiu tokia kasete, kurioje yra manksta, rodyta pries kelis metus per "Labas rytas", bet man nelabai patinka, nes ji ten taip surasyta - stepas-svoriuku kilnojimas-stepas-svoriuku kilnojimas. reikia persukineti. O ir pacios manksteles - po 5 min. Reikia visa laika persukineti kasete. Na arba labai gerai susimontuoti perrasant i kita
Gal žinot kur iš interneto būtų galima atsisiųsti ?
[Turiu Klavdijos Sch. kasete, tik pirkta ji pries metus Gariunuose, kokybe- viespatie viespatie. Pasportavau gal 2 savaites ir pastojau. Dabar jos nemaciau gal metus,gerai, kad priminet apie toki dalyka. Nors, kiek atsimenu, sportuoti vienai pries telika reikejo labai didelio nusiteikimo. Kazkur skaiciau, kad netrukus pasirodys kasete su manksta mamoms ir vaikams. Tik bus brangu.]
kas naudojat emule tai ten yra siek tiek sportiniu filmuku buvau parsisiuntus ir klaudia shifer ir kurnikovos dar kazokius jogos uzsiemimus tik tiesa sakant pabodo ta pati per ta pati ziuret ir dar daryt
Aš turiu dvi vaizdajuostes, angliškas, su kažkokia aerobika.
Gal kas patartu, kur Kaune galima nusipirkti DVD su fiziniais pratimais, aerobika, seipingu? Niekur negaliu rasti...
Vat ir aš norėčiau. Treniruoliai nuobodu, o į aerobika nešti savo gelbėjimo ratus, gėda.
Mane taip pat labai tai domintų
Jei jau mėgėjos sportuoti namuose, tai gal su teta iš Antilopės sportuodavote kai rytais rodydavo??
As irgi norejau rasti dvd bet parduotuvese nerasdavau, tai viena kart radau sendaikciu turguj. Ten pilates pratimai, o dvd puikiai rodo...bet kazkaip kai nusipirkau tai dingo noras sportuot namie:)tai stalciuj guli...
vysnaite, DVD- sendaikčių turguj?
Aš nusipirkau šeipingo DVD už 10 lt.
aš paprastą kasetę su Cindy Crawford turiu, bet... nerandu laiko
QUOTE(dontstop @ 2005 06 26, 21:51) Gal kas patartu, kur Kaune galima nusipirkti DVD su fiziniais pratimais, aerobika, seipingu? Niekur negaliu rasti... tiriu gana nebloga cd, bet jo nerodo per dvd, galima tik per kompa ziureti. kai issiaiskinsiu is kur persisiunte draugas is interneto, tada parasysiu.
Man tinka ir per kompą.
Taigi parsisiūskit iš eMulės
Man tai reikėtų ajerobikai audeo kasetės.Lankom Kupiškyje sporto klubą,kur tik tokia technika
Na uzsisakiau ir as emulej, kaip jus pataret, tai jau vakar atsisiunte sindy crauford aerobika, o siandien dar body dance turetu parsisiust, dar nebandziau nei vieno, tai uzsisakiau kelis, kad nenuobodu butu vis ta pati ir dar, jei kuris nepatiktu ar per sunku man butu, tai, kad tureciau is ko rinktis...
Sveiki. Niekaip Emule nerandu, kas susiję su aerobika ir pan. Gal galėtumėt parašyti, kaip tiksliai vadinasi įrašai su Sindy Crauford. Ačiū.
QUOTE(TINA316 @ 2006 02 09, 13:53) Sveiki. Niekaip Emule nerandu, kas susiję su aerobika ir pan. Gal galėtumėt parašyti, kaip tiksliai vadinasi įrašai su Sindy Crauford. Ačiū. As tai uzrasiau Cindy Crawford ir ziurejau ka ismes.Issirinkau ta, kur daugiausia zmoniu turi, nes greiciai, tai mazi -bijojau, kad is viso neparsisius arba reiks laukti puse metu. Vadinasi tas, kur as parsisiunciau: Aerobic - Cindy Crawford-Moldea tu cuerpo Bet kalba tai man rodos ten italu, bet man tai nesvarbu, vistiek viska parodo, uztat greit atsiunte. Gal tu ne prie to serverio prisijungi, ne visuose yra...
Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli.
Esu didele treniruočių namuose gerbėja. Gali sportuoti kada nori, niekur važiuoti nereikia, ir pats pasirenki kokios treniruotės nori. Taigi išparduodu savo didelę kolekciją:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=88797
Gal paklausk skyreli "dazniausiai uzduodami klausimai" gal zinos kaip ideti sporto programele
Oi, kaip butu faina
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 19:57) Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. Ir as laaaaaabai noreciau QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 18:57) Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. DVD tikrai neikelsi. Tai yra labai dideli atminties kiekiai. Reiketu pergeneruoti i koki nors video formata kuris tiktu internetui. Bet jei dvd ilgas, sakykim 1 val, vis tiek atminties daug. Man paciai butu idomu ir galeciau padeti pirmom besidomaujanciom. Sakykim, jei paskolintum ir susirinktu tam tikras kiekis moteru galeciau padaryti kazkiek dvd kopiju. Tik niekam nesakykit, nes jei dvd legalus, tai neteiseta :-)
Tai tada taip ir galim padaryti. As taip pat galiu iskepti kelis kompaktus.
As labai norečiau
Ir galėčiau prikepti DVD padėti
Aš irgi labai labai norėčiau to DVD bet esu Vilniuje
Gal kaip nors per paštą būtų galima Išlaidas apmokėčiau
ir as noreciau
Na, mes kartais atvaziuojam su mazyliu pasivaikscioti po sostine. Jei kuri mamyte atsiustu kontaktini telefona, galeciau kopija duoti, o jau tada galesite pasidalinti.
Aš tau parašiau savo tel į AŽ
O kada planuoji atvažiuot į sostinę?
Atvaziuosim kita savaite, tikslios datos dar nezinau - parasysiu.
O kaip gauti ne Vilniuj ir ne Kaune?
būtų puiku gauti DVD kopiją, aš irgi vilnietė.
QUOTE(myliu @ 2006 05 14, 15:14) As nieko nepazadu, bet pabandysiu kur nors internete patalpinti ir duoti adresa. Bet nesu tikra ar pavyks. O siaip, galima bandyti pastu. Galu gale dabar duosiu kelioms mamytems kopijas, tikiuosi pades jomis aprupinti ir kitas. Dar tikiuosi, kad gavusios parasysite savo nuomone, ar patiko.
Tai mums is kitu miestu be sansu gauti
Ir aš labai norėčiau
Gyvenu ne Vilniuje ir ne Kaune. Esu pusantro mėnesio po gimdymo ir man labai jau reikėtų pataisyti visus išlinkimus Nepalikite ir manęs QUOTE(Grytute @ 2006 05 14, 20:20) As nieko nepazadu, bet pabandysiu kur nors internete patalpinti ir duoti adresa. Bet nesu tikra ar pavyks. O siaip, galima bandyti pastu. Galu gale dabar duosiu kelioms mamytems kopijas, tikiuosi pades jomis aprupinti ir kitas. Dar tikiuosi, kad gavusios parasysite savo nuomone, ar patiko. Rašiau tau AŽ, ar gavai? nes vakar labai SM streikavo QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 18:57) Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. Grytute, tu tikriausiai ne lietuvaitė, kad siūlai pasidalinti DVD Merginos, kai turėsite Vilniuje, gal galėtumėte parašyti AZ, ir aš norėčiau gauti jį
Grynaveisle lietuvaite, nors ir be ilgu geltonu kasu.
O del kituose miestuose gyvenanciu tariuosi su vienu kompiuteristu - bandysim rasti iseiti.
Oi būtume dėkingos
galėsim parašyti kaip "gražėti" sekėsi. |