Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: DVD/VHS sporto tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
Gazelė
Sveiki! Šiuo metu lankau sporto klubą, tačiau greitu laiku pradėsiu darbuotis, tai norėčiau sportuoti namuose 4u.gif . Gal kas žinote kur būtų galima įsigyti kasečių su įrašyta sporto programa ax.gif .
Motina
Aūūūū
Negi nieks jokios kasetės nežinot? Man apšilimui fantazijos trūksta, todėl tai skausmingiausia sporto dalis cry.gif cry.gif O prieš teliką pastripinėt 10-15 min būtų įdomiau ax.gif
Gazelė
Aš irgi sakau aūūūūūūū biggrin.gif . Nieks nežino g.gif . Aš turėjau Sindy sporto programą, tačiau kasetę videkas susuko. O gavusi buvau iš draugės, kuri dabar Amerikoje gyvena sad.gif .
ajuka
As zinau! maciau hyper rimi zirmunuose pirkt smile.gif
Florexile
As Gariunuose pirkau, bet pries kelis metus
safarikids
Gal kas duotumete persirasyti?
As pati turiu tokia kasete, kurioje yra manksta, rodyta pries kelis metus per "Labas rytas", bet man nelabai patinka, nes ji ten taip surasyta - stepas-svoriuku kilnojimas-stepas-svoriuku kilnojimas. reikia persukineti. O ir pacios manksteles - po 5 min. Reikia visa laika persukineti kasete. Na arba labai gerai susimontuoti perrasant i kita blush2.gif
RAIMPAL
Gal žinot kur iš interneto būtų galima atsisiųsti ? 4u.gif Aš kiek ieškojau visur mokamos cry.gif Nejaugi niekur nėra g.gif
meškutė_Nida
[Turiu Klavdijos Sch. kasete, tik pirkta ji pries metus Gariunuose, kokybe- viespatie viespatie. Pasportavau gal 2 savaites ir pastojau. Dabar jos nemaciau gal metus,gerai, kad priminet apie toki dalyka. Nors, kiek atsimenu, sportuoti vienai pries telika reikejo labai didelio nusiteikimo. Kazkur skaiciau, kad netrukus pasirodys kasete su manksta mamoms ir vaikams. Tik bus brangu.]
varlyte
kas naudojat emule tai ten yra siek tiek sportiniu filmuku buvau parsisiuntus ir klaudia shifer ir kurnikovos dar kazokius jogos uzsiemimus tik tiesa sakant pabodo ta pati per ta pati ziuret ir dar daryt smile.gif
SuperMama
Aš turiu dvi vaizdajuostes, angliškas, su kažkokia aerobika. smile.gif
dontstop
Gal kas patartu, kur Kaune galima nusipirkti DVD su fiziniais pratimais, aerobika, seipingu? Niekur negaliu rasti... wub.gif O gal galeciau parsisiust is interneto?
AGFA
Vat ir aš norėčiau. Treniruoliai nuobodu, o į aerobika nešti savo gelbėjimo ratus, gėda.
Mil@na
Mane taip pat labai tai domintų ax.gif
JolePole
Jei jau mėgėjos sportuoti namuose, tai gal su teta iš Antilopės sportuodavote kai rytais rodydavo??
vysnaite
As irgi norejau rasti dvd bet parduotuvese nerasdavau, tai viena kart radau sendaikciu turguj. Ten pilates pratimai, o dvd puikiai rodo...bet kazkaip kai nusipirkau tai dingo noras sportuot namie:)tai stalciuj guli...
meškutė_Nida
vysnaite, DVD- sendaikčių turguj? g.gif
uolma
Aš nusipirkau šeipingo DVD už 10 lt. thumbup.gif Su SINDI KRAUFORD. Tai po vakarykščiio sporto šiandien nepasivelku. blush2.gif Ten pratimai beveik tokie pat kaip sporto klube trenerė surašius buvo + tempimo pratimų yra. Pas mane antra dalis nežinau kas yra pirmoje, nes nebuvo. Šiaip tai ieškojau aerobikos bet niekur nerandu, gal kas kur matė. O šitą tai pirkau parduotuvėje kur visokius muzikos ir filmų CD ir DVD parduoda.
VIOLA
aš paprastą kasetę su Cindy Crawford turiu, bet... nerandu laiko verysad.gif
ANTENA
QUOTE(dontstop @ 2005 06 26, 21:51)
Gal kas patartu, kur Kaune galima nusipirkti DVD su fiziniais pratimais, aerobika, seipingu? Niekur negaliu rasti...  wub.gif O gal galeciau parsisiust is interneto?
*

tiriu gana nebloga cd, bet jo nerodo per dvd, galima tik per kompa ziureti.
kai issiaiskinsiu is kur persisiunte draugas is interneto, tada parasysiu.
uolma
Man tinka ir per kompą. ax.gif
Estrella...
Taigi parsisiūskit iš eMulės mirksiukas.gif tikrai yra labai daug Cindy Crawford,Pilates,Tae Bo ir t.t thumbup.gif Tik reikia per serverius pereiti,nes nevisuose yra mirksiukas.gif
jolitag
Man tai reikėtų ajerobikai audeo kasetės.Lankom Kupiškyje sporto klubą,kur tik tokia technika blush2.gif .O jau 3 metai ta pati muzikėlė doh.gif
aaagnex
Na uzsisakiau ir as emulej, kaip jus pataret, tai jau vakar atsisiunte sindy crauford aerobika, o siandien dar body dance turetu parsisiust, dar nebandziau nei vieno, tai uzsisakiau kelis, kad nenuobodu butu vis ta pati ir dar, jei kuris nepatiktu ar per sunku man butu, tai, kad tureciau is ko rinktis...
TINA316
Sveiki. Niekaip Emule nerandu, kas susiję su aerobika ir pan. Gal galėtumėt parašyti, kaip tiksliai vadinasi įrašai su Sindy Crauford. Ačiū.
aaagnex
QUOTE(TINA316 @ 2006 02 09, 13:53)
Sveiki. Niekaip Emule nerandu, kas susiję su aerobika ir pan. Gal galėtumėt parašyti, kaip tiksliai vadinasi įrašai su Sindy Crauford. Ačiū.
*

As tai uzrasiau Cindy Crawford ir ziurejau ka ismes.Issirinkau ta, kur daugiausia zmoniu turi, nes greiciai, tai mazi -bijojau, kad is viso neparsisius arba reiks laukti puse metu.
Vadinasi tas, kur as parsisiunciau:
Aerobic - Cindy Crawford-Moldea tu cuerpo
Bet kalba tai man rodos ten italu, bet man tai nesvarbu, vistiek viska parodo, uztat greit atsiunte.
Gal tu ne prie to serverio prisijungi, ne visuose yra...
Grytute
Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. good.gif Isvaziuojant sesuo su vyru padovanojo DVD "THE COMPLETE PRE&POST NATAL FITNESS PLAN", nes zinojo kaip esu susirupinusi del savo nekrentancio svorio. Labai patiko. Ten tiesiog aerobika - pasireidi DVD ir strakalioji pries telika. assa.gif Viskas anglu kalba. Labai noreciau pasidalinti su visom, bet formatas per didelis, kad galeciau ikelti. Jei kuri nors norite taip pasportuoti gal turit pasiulymu kaip galeciau pasidalinti savo dovanele su visom? mastau.gif
Michaella
Esu didele treniruočių namuose gerbėja. Gali sportuoti kada nori, niekur važiuoti nereikia, ir pats pasirenki kokios treniruotės nori. Taigi išparduodu savo didelę kolekciją:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=88797
rena
Gal paklausk skyreli "dazniausiai uzduodami klausimai" gal zinos kaip ideti sporto programele sokiai.gif
Navi
Oi, kaip butu faina 4u.gif
Mildute
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 19:57)
Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. good.gif  Isvaziuojant sesuo su vyru padovanojo DVD "THE COMPLETE PRE&POST NATAL FITNESS PLAN", nes zinojo kaip esu susirupinusi del savo nekrentancio svorio. Labai patiko. Ten tiesiog aerobika - pasireidi DVD ir strakalioji pries telika. assa.gif Viskas anglu kalba. Labai noreciau pasidalinti su visom, bet formatas per didelis, kad galeciau ikelti. Jei kuri nors norite taip pasportuoti gal turit pasiulymu kaip galeciau pasidalinti savo dovanele su visom?  mastau.gif
*

Ir as laaaaaabai noreciau 4u.gif
Jatropha
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 18:57)
Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli. good.gif  Isvaziuojant sesuo su vyru padovanojo DVD "THE COMPLETE PRE&POST NATAL FITNESS PLAN", nes zinojo kaip esu susirupinusi del savo nekrentancio svorio. Labai patiko. Ten tiesiog aerobika - pasireidi DVD ir strakalioji pries telika. assa.gif Viskas anglu kalba. Labai noreciau pasidalinti su visom, bet formatas per didelis, kad galeciau ikelti. Jei kuri nors norite taip pasportuoti gal turit pasiulymu kaip galeciau pasidalinti savo dovanele su visom?  mastau.gif
*

DVD tikrai neikelsi. Tai yra labai dideli atminties kiekiai. Reiketu pergeneruoti i koki nors video formata kuris tiktu internetui. Bet jei dvd ilgas, sakykim 1 val, vis tiek atminties daug.
Man paciai butu idomu ir galeciau padeti pirmom besidomaujanciom. Sakykim, jei paskolintum ir susirinktu tam tikras kiekis moteru galeciau padaryti kazkiek dvd kopiju. Tik niekam nesakykit, nes jei dvd legalus, tai neteiseta :-)
Grytute
Tai tada taip ir galim padaryti. As taip pat galiu iskepti kelis kompaktus. biggrin.gif
Valentinka
As labai norečiau blush2.gif blush2.gif Stoju į eilę biggrin.gif biggrin.gif

Ir galėčiau prikepti DVD padėti blush2.gif
Karmen
Aš irgi labai labai norėčiau to DVD bet esu Vilniuje unsure.gif
Gal kaip nors per paštą būtų galima g.gif
Išlaidas apmokėčiau rolleyes.gif
rena
ir as noreciau ax.gif as ir stoju i eile, bet kaip galeciau pasiimti ta kopija g.gif As tai ne is Kauno doh.gif
Grytute
Na, mes kartais atvaziuojam su mazyliu pasivaikscioti po sostine. Jei kuri mamyte atsiustu kontaktini telefona, galeciau kopija duoti, o jau tada galesite pasidalinti. biggrin.gif
Karmen
Aš tau parašiau savo tel į AŽ 4u.gif
O kada planuoji atvažiuot į sostinę?
Grytute
Atvaziuosim kita savaite, tikslios datos dar nezinau - parasysiu. biggrin.gif
myliu
O kaip gauti ne Vilniuj ir ne Kaune? g.gif
opium
būtų puiku gauti DVD kopiją, aš irgi vilnietė.
Grytute
QUOTE(myliu @ 2006 05 14, 15:14)
O kaip gauti ne Vilniuj ir ne Kaune? g.gif
*

As nieko nepazadu, bet pabandysiu kur nors internete patalpinti ir duoti adresa. Bet nesu tikra ar pavyks. O siaip, galima bandyti pastu. Galu gale dabar duosiu kelioms mamytems kopijas, tikiuosi pades jomis aprupinti ir kitas. Dar tikiuosi, kad gavusios parasysite savo nuomone, ar patiko. biggrin.gif
rena
Tai mums is kitu miestu be sansu gauti doh.gif g.gif
Elita
Ir aš labai norėčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Gyvenu ne Vilniuje ir ne Kaune. Esu pusantro mėnesio po gimdymo ir man labai jau reikėtų pataisyti visus išlinkimus verysad.gif
Nepalikite ir manęs 4u.gif
Valentinka
QUOTE(Grytute @ 2006 05 14, 20:20)
As nieko nepazadu, bet pabandysiu kur nors internete patalpinti ir duoti adresa. Bet nesu tikra ar pavyks. O siaip, galima bandyti pastu. Galu gale dabar duosiu kelioms mamytems kopijas, tikiuosi pades jomis aprupinti ir kitas. Dar tikiuosi, kad gavusios parasysite savo nuomone, ar patiko.  biggrin.gif
*

Rašiau tau AŽ, ar gavai? nes vakar labai SM streikavo doh.gif
Mildute
QUOTE(Valentinka @ 2006 05 17, 10:02)
Rašiau tau AŽ, ar gavai? nes vakar labai SM streikavo  doh.gif
*

As irgi ta DVD prasiau, jei tu pirmesne gausi, tai tuomet taves graziai paprasysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif Mes gi kaimynes cool.gif
Valentinka
QUOTE(Mildute @ 2006 05 17, 10:20)
As irgi ta DVD prasiau, jei tu pirmesne gausi, tai tuomet taves graziai paprasysiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif Mes gi kaimynes cool.gif
*

Būtinai pasidalinsiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif Kai tik gausiu bigsmile.gif Nukopinti man ne problema mirksiukas.gif
Mildute
QUOTE(Valentinka @ 2006 05 17, 20:13)
Būtinai pasidalinsiu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Kai tik gausiu  bigsmile.gif Nukopinti man ne problema  mirksiukas.gif
*

jeeega, jei netycia as gausiu, tai tau pranesiu, manau susimatysim 4u.gif
kregzde
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 18:57)
*

Grytute, tu tikriausiai ne lietuvaitė, kad siūlai pasidalinti DVD lotuliukas.gif

Merginos, kai turėsite Vilniuje, gal galėtumėte parašyti AZ, ir aš norėčiau gauti jį ax.gif
Grytute
Grynaveisle lietuvaite, nors ir be ilgu geltonu kasu. verysad.gif Si antradieni busiu Vilniuje ir perduosiu kopija Karmen. O si savaitgali tikiuosi dar viena kopija perduoti Valentinkai, kuri tikiuosi pasidalins su Mildute. Na, ir pamazu kaip nors apdalinsim visas.
O del kituose miestuose gyvenanciu tariuosi su vienu kompiuteristu - bandysim rasti iseiti. thumbup.gif
Elita
Oi būtume dėkingos 4u.gif na ir fainuolė tu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
galėsim parašyti kaip "gražėti" sekėsi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.