QUOTE(Grytute @ 2006 05 18, 22:43) Grynaveisle lietuvaite, nors ir be ilgu geltonu kasu.  Si antradieni busiu Vilniuje ir perduosiu kopija Karmen. O si savaitgali tikiuosi dar viena kopija perduoti Valentinkai, kuri tikiuosi pasidalins su Mildute. Na, ir pamazu kaip nors apdalinsim visas. O del kituose miestuose gyvenanciu tariuosi su vienu kompiuteristu - bandysim rasti iseiti.  Na jei bus kokiu naujienu del kitu miestu, tai rasyk, nesikuklink
kregzde
2006 05 19, 19:54
QUOTE(Grytute @ 2006 05 18, 21:43) Grynaveisle lietuvaite, nors ir be ilgu geltonu kasu.  Si antradieni busiu Vilniuje ir perduosiu kopija Karmen. O si savaitgali tikiuosi dar viena kopija perduoti Valentinkai, kuri tikiuosi pasidalins su Mildute. Na, ir pamazu kaip nors apdalinsim visas. O del kituose miestuose gyvenanciu tariuosi su vienu kompiuteristu - bandysim rasti iseiti.  Sakai lietuvaitė Karmen, įmesk man žinutę, kai turėsi, gal ir aš kaip nors iš tavęs gausiu tą filmuką?
ausravait30
2006 05 20, 09:55
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 19:57) Pries pora savaiciu grizau is Anglijos ir parsiveziau labai gera dalykeli.  Isvaziuojant sesuo su vyru padovanojo DVD "THE COMPLETE PRE&POST NATAL FITNESS PLAN", nes zinojo kaip esu susirupinusi del savo nekrentancio svorio. Labai patiko. Ten tiesiog aerobika - pasireidi DVD ir strakalioji pries telika.  Viskas anglu kalba. Labai noreciau pasidalinti su visom, bet formatas per didelis, kad galeciau ikelti. Jei kuri nors norite taip pasportuoti gal turit pasiulymu kaip galeciau pasidalinti savo dovanele su visom?  Butu fantastika turetu sita dvd. Zinai, nors man svoris po gimdymo atsistate gana lengvai net po 3 menesiu taciau raumenys labai suglebe, o ir mano pilas nudribes ties bamba. Keleta metu gana intensyviai sportavau: lankiau fitnesa, plaukiojau, begiojau ir lankiau aerobikos treniruotes. Kai atsirado sunelis musu seimoje, tikrai nebera laiko eiti i kazkokias treniruotes. Butu saunu turetu toki dvd. As greitu laiku vaziuosiu i Vilniu, gal mes susitartume kaip nors del to dvd?
babouziuke
2006 05 20, 20:09
QUOTE(Neštuke2006 @ 2006 05 12, 21:46) Esu didele treniruočių namuose gerbėja. Gali sportuoti kada nori, niekur važiuoti nereikia, ir pats pasirenki kokios treniruotės nori. Taigi išparduodu savo didelę kolekciją: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=88797Kam pirkti ir dar už tiek pinigų, kai per porą dienų gali gauti nemokamai. Pas mane krūva video filmų tarp DVD diskų. Ne visi labai geros kokybės, bet geri. Ir labai vertinu savo kolekciją Merginos, jeigu kas žiauriai nori sportuoti namuose ir neturiu iš kur paimti ar gaila pinigėlių nusipirkti, taigi galim pasidalinti. Nu pvz.: jūs man tuščią DVD kompaktą - aš jums pilną  . Beje, nerealią programą turiu namuose  Aprašymas: Programos bruožai: 1. Neribotas priėjimas prie virtualaus asmeninio trenerio; 2. Maisto planavimas ir patarimai dėl maistingumo; 3. Dinamiškos treniruotės, kad būtumėte skatinami ir toliau mankštintis. Kalba: anglų Dydis: 1,1 GB Aprašymas: Kai įsijungiate programą, jums pirmiausiai reikės nusistatyti savo ūgį, svorį, pulso greitį, atlikti pabandymui kelis pratimukus. Maya jums sudarys visos savaitės meniu, jeigu jūs pasirinksite kiek norėtumėte suvartoti kalorijų per dieną. Meniu su visais receptais ir paaiškinimais kaip gaminti valgį. Turėsite taip pat nusistatyti kiek laiko norite per dieną sportuoti ir kokiomis savaitės dienomis. Reikės ir pažymėti kokį sporto inventorių turi namuose iš 4 galimų: svarmenų, didelio kamuolio, stepams skirtos kėdutės ir pulso matuoklio. Aišku, kad galite rinktis ir juos visus, jeigu turite. Kai jau suvesite visą reikalingą informaciją apie save, galite pradėti sportuoti. Pasirinksite jums patinkančią ir norimą muziką, vietovę, kurioje Maya jums rodys fitneso pratimus. Na ir viskas, beliko daryti tik taip, kaip jums rodys ir aiškins Maya. Pratimų metu bet kada galite nuspausti pauzės mygtuką, pasikeisti muziką ir treniruotės sunkumo lygį. Beje, jeigu nežinosite kaip reikia tiksliai atlikti vieną ar kitą pratimą, paprasčiausiai paspausite mygtuką "tutorial", kur jums bus viskas vaizdžiai parodyta ir paaiškinta. Treniruotės metu, jūs kelis kartus būsite klausiamas ar nebuvo per sunku. Visus jūsų atsakymus Maya įsidėmės ir turės omeny kitą kartą. Po treniruotės jums Maya parodys kiek šiandien sudeginote kalorijų. Taip pat pamiršau paminėti, kad po fitneso treniruotės galima užsiimti joga atsipalaidavimui. Maya - tai virtuali mergina, kuri yra sukurta labai tikroviškai. Aš pati asmeniškai išbandžiau šitą programą ir buvau labai nustebus, nes padaryta tikrai kokybiškai. Ir visiems ją rekomenduoju kas tingite ar neturite laiko kada nueiti į sporto klubą, o beje ir pinigų sutaupysite. Šita programa tinka tiek vyrams, tiek ir moterims, nors visus patimus atlieka tik moteris robotė. Ir kaip jums?
QUOTE(babouziuke @ 2006 05 20, 22:09) Aš pati asmeniškai išbandžiau šitą programą ir buvau labai nustebus, nes padaryta tikrai kokybiškai. Ir visiems ją rekomenduoju kas tingite ar neturite laiko kada nueiti į sporto klubą, o beje ir pinigų sutaupysite. Šita programa tinka tiek vyrams, tiek ir moterims, nors visus patimus atlieka tik moteris robotė. Ir kaip jums?  Skamba tikrai patraukliai!!! O kaip tau perduoti kompakta? As ir is Vilniaus...
babouziuke
2006 05 20, 20:52
Merginos, yra dar vienas niuansas, kurio neparašiau, nes tik visai neseniai su juo susidūriau. Kad galėtų veikti šitą programa, turi būti įstatyta kompe atitinkama vaizdo korta - jeigu paprasčiau: turi būti galima ant jūsų kompo žaisti įvarius žaidimus, tada ir šita programa veiks. Pirma įsitikinkit ar jūsų kompai paneš šitą programą (ta prasme, ar veiks). O tada dėl kontaktų rašysit man į AŽ ir tarsimės
Valentinka
2006 05 22, 11:52
QUOTE(Valentinka @ 2006 05 14, 11:50) Valeninka, manęs nepamišk
O nieks neturit Bodyflexo kompakto ar DVD?
babouziuke
2006 05 22, 19:06
QUOTE(vesna @ 2006 05 22, 19:04) O nieks neturit Bodyflexo kompakto ar DVD? Kaip tik dabar siunčiuosi Bodyfelx'o VHS'Rip'ą.
Grytute
2006 05 23, 19:43
O siaip tai butu saunu, jei kuri nors duotumet patarimu kaip ta visa "reikaliuka" i interneta ikelti? Butu patogiausia visoms. Gal kuri nors esate superkompiuteriste arba drauge, drauga, vyra toki turit?
oi as irgi labai noreciau,nes dar kariauju su po gimdymo uzsilikusiais 6kg.O jie niekseliai visai nenori nuo manes pabegti. Gal galit pastu persiusti ar kaip,uz islaidas sumokeciau
as apie joga siunciuosi
Grytute
2006 05 25, 23:04
I Elektrenus, Ukmerge, Jonava, Siaulius, Joniski galiu ir atvezti arba per draugus perduoti, tik man bent jau mobilu tel. i asmenine zinute parasyk.  Menesio begy tureciau perduot.
Pamparam
2006 05 26, 08:29
Man irgi labai reiktų, aš Šiauliuose  O dėl patalpinimo į internetą, tai pabandysiu vyro paklaust, jis tikrai žinos, kaip tą padaryt ir parašysiu
Jatropha
2006 05 26, 09:35
QUOTE(Grytute @ 2006 05 23, 19:43) O siaip tai butu saunu, jei kuri nors duotumet patarimu kaip ta visa "reikaliuka" i interneta ikelti? Butu patogiausia visoms. Gal kuri nors esate superkompiuteriste arba drauge, drauga, vyra toki turit?  Galima i bet kokia uploadu puslapi ikelti. Bet pirma reikia is dvd padaryti koki avi, ar mpg formata. pabandysiu is Karmen gauti ir pasizaisti. Blogiausiu atveju galesiu i savo ftp serveri ikelti.
aš esu iš Vilniaus, labai labai norėčiau ir aš
Valentinka
2006 05 27, 15:06
Aš jau turiu tą DVD Tik mergaitės, kaunietės, kantrybės ok? Prašysiu vyrą kad nukopintų, pačioms tik pasiimti reikės Parašysiu kai turėsiu kelias kopijas, nes leliukas mums abiems ne visada duoda atsikvėpti
Rasandra
2006 05 27, 18:20
Valentinka, į pagalbą tau prašausi  Ar gavai mano laiškutį į AŽ? Grytute, tu šaunuolė  Reikėjo paprašyti 1 Lt už kopiją, būtum turtuolė!
Grytute
2006 05 27, 20:41
Et mamytes, kad tik padetu! Ar patiko Valentinka? Ar nors ka nors gero radai? As tai pastrikalioju rytais. Egoist, pirmadieni tikiuosi kaip nors pavyks tau kopija perduoti.  Dusele bus rami, kad ir vilnietes tures. O i Siaulius nugabensiu ateinanti savaitgali, jei tik pavyks su Pamparam susisiekti. Beje, daug smagiau dalintis, nei pardavineti. As juk ir pati dovanu gavau.  [
Grytute, o kaip su Klaipėda?
O gal kuri vilnietė galėtų atsiųsti į Visaginą?  Labai patogu į autobusą įdėt  Būčiau be galo dėkinga
sveikos, ar į Vilnių jau atkeliavo laukiamas DVD? Aš Vilniuje, Justiniškėse. Praneškit, nepamirškit ir manęs. Reikia pakrutinti likusius riebaliukus, o šiaip stipinėti tingisi. Būtina pagalba-fitneso programėlė
QUOTE(Valentinka @ 2006 05 27, 16:06) Aš jau turiu tą DVD Tik mergaitės, kaunietės, kantrybės ok? Prašysiu vyrą kad nukopintų, pačioms tik pasiimti reikės Parašysiu kai turėsiu kelias kopijas, nes leliukas mums abiems ne visada duoda atsikvėpti  Nu kaip laukiu
Valentinka
2006 05 30, 18:49
Jei Kaune dar kam reikia, rašykit į AŽ Mildute ir Siggy, jums jau paruošti Žvarba, tau parašiau AŽ
Grytute
2006 05 30, 20:00
QUOTE(Elita @ 2006 05 27, 22:47) Grytute, o kaip su Klaipėda?  Kaip matau nelabai man pavyks po visur isvezioti. Na, tiek to. Mamytes is tu miestu, kuriu negaliu pasiekti - parasykite savo adresus ir pasistengsiu greiciau issiusti. Bet i viena miesta, viena DVD. Tada jau turesit dalintis. Beje, ar Druskininkietiems ir Joniskietems reikia? Si savaitgali truputi keliausime.
Bretane
2006 05 31, 08:11
QUOTE(Grytute @ 2006 05 30, 20:00) Kaip matau nelabai man pavyks po visur isvezioti. Na, tiek to. Mamytes is tu miestu, kuriu negaliu pasiekti - parasykite savo adresus ir pasistengsiu greiciau issiusti. Bet i viena miesta, viena DVD. Tada jau turesit dalintis. Beje, ar Druskininkietiems ir Joniskietems reikia? Si savaitgali truputi keliausime.  O mane pamiršai
vilnietės, ar jau turit fitneso programėlę? Labai labai prašau ir su manim pasidalinti
Arijietė
2006 06 02, 13:01
QUOTE(babouziuke @ 2006 05 22, 19:06) Kaip tik dabar siunčiuosi Bodyfelx'o VHS'Rip'ą.  O iš kur siuntiesi?  Man emule nieko neišmeta... O gal ne taip įvedžiau?
Grytute, ar kitos mamytes kurios jau turit DVD, gal kas galit pasidalint. Beda, kad as ne Lietuvoje, nezinau ar galetumete atsiust, as islaidas apsimokeciau  O gal kas per Skype pabandyt galetu  . Parasykit i AZ. Is anksto dekoju
Grytute
2006 06 04, 11:14
Siaulietes del DVD kreipkites i Pamparam, o vilnietes i Bretane. Bretane, kada busi Ukmergej? Duosiu tau pora kopiju.  Hakura, ar galetum man savo adresa i AZ parasyt? Issiusiu. To paties noreciau paprasyti ir Elitos, bei mamytes is Visagino.
Bretane
2006 06 04, 16:42
QUOTE(Grytute @ 2006 06 04, 11:14) Siaulietes del DVD kreipkites i Pamparam, o vilnietes i Bretane. Bretane, kada busi Ukmergej? Duosiu tau pora kopiju.  Hakura, ar galetum man savo adresa i AZ parasyt? Issiusiu. To paties noreciau paprasyti ir Elitos, bei mamytes is Visagino.  Kitą savaitgalį važiuosim
Lurdesita
2006 06 05, 15:22
tai kaip su Klaipėda? ar sulauksim mes to stebuklingo dvd? jei gali atsiųsti man, kopijas aš padaryčiau.
Pamparam
2006 06 06, 08:08
Dėkui Grytutei už DVD. Šiaulietės, jei kam reikia, rašykit AŽ. Žadėjo vyras padaryt nuorodą, kad būt galima parsisiųsti, tik dabar biški užsiėmęs. Bet tikiuos ištaikys momentą
vaiduokle2
2006 06 06, 09:24
 sveikutes... as irgi labai labai noreciau truputi pastrikineti nors pries televizoriu ir atgauti jegas bei formas... tai jei kartais kopija atkeliautu ir iki Klaipedos ir as LABAI noreciau kaip nors... ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU visom geradarem - net gyvenimas prasviesejo, kai paskaiciau sita foruma ir pamaciau kiek daug geru ir jokio atlygio nereikalaujanciu mamayciu cia yra.... GYVENIMAS tikrai yra GRAZUS...
QUOTE(Grytute @ 2006 06 04, 11:14) Siaulietes del DVD kreipkites i Pamparam, o vilnietes i Bretane. Bretane, kada busi Ukmergej? Duosiu tau pora kopiju.  Hakura, ar galetum man savo adresa i AZ parasyt? Issiusiu. To paties noreciau paprasyti ir Elitos, bei mamytes is Visagino.  Parasiau tau adresa, labai lauksiu  , Sirdingai dekoju Papildyta:QUOTE(vaiduokle2 @ 2006 06 06, 09:24)  sveikutes... as irgi labai labai noreciau truputi pastrikineti nors pries televizoriu ir atgauti jegas bei formas... tai jei kartais kopija atkeliautu ir iki Klaipedos ir as LABAI noreciau kaip nors... ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU visom geradarem - net gyvenimas prasviesejo, kai paskaiciau sita foruma ir pamaciau kiek daug geru ir jokio atlygio nereikalaujanciu mamayciu cia yra.... GYVENIMAS tikrai yra GRAZUS...  Sveika vaiduokle2  , uzmaciau, kad ir tu kovinuka turi, uzsuk i bendraamziu skyreli 2006 kovo burbuliukai  . Ten siaip faina paplepet su mamytem ir labai daug info apie maziuku auginima gali rast
Lurdesita
2006 06 06, 21:47
tai niekas nenori padėt klaipėdietiems taisyt figūrų?
vaiduokle2
2006 06 07, 09:01
Sveika vaiduokle2  , uzmaciau, kad ir tu kovinuka turi, uzsuk i bendraamziu skyreli 2006 kovo burbuliukai  . Ten siaip faina paplepet su mamytem ir labai daug info apie maziuku auginima gali rast  [/quote] butu tikrai smagu - kazkaip vis "neuzejau" tokio skyrelio...
merginos as irgi noriu.. please... mano vyras grizta sio menesio pabaigoje, o as dar keleta kilu prisiauginau. labai labai prasau, jei galima kaip nors sumokesiu visas pasto islaidas Papildyta:QUOTE(lad @ 2006 06 06, 22:47) tai niekas nenori padėt klaipėdietiems taisyt figūrų?  dar viena krasteite noretu....
O gal kas turit jogos programėlių. mielai nusipirkčiau
Grytute
2006 06 07, 22:40
Ziede ir Iad laukiu jusu adresiuku AZ.  Ar patiko Pamparam? Gal nors viena mamyte galit parasyt savo nuomone?
Lurdesita
2006 06 08, 12:18
parašiau savo adresą
ramune84
2006 06 21, 16:53
Sveikos merginos būkit geros padėkite išifruoti ką reiškia tas AŽ niekaip nesuprantu priimkit naujokią į savo rata pakolkas nieko nesugaudau Esu Kaunietė ir aš norėčiau pataisyti figūrą labai ačiū
QUOTE(Grytute @ 2006 06 07, 23:40) Ziede ir Iad laukiu jusu adresiuku AZ.  Ar patiko Pamparam? Gal nors viena mamyte galit parasyt savo nuomone? as irgi parasiau, bet jokio Atsako
Bretane
2006 06 22, 11:41
QUOTE(ramune84 @ 2006 06 21, 16:53) Sveikos merginos būkit geros padėkite išifruoti ką reiškia tas AŽ niekaip nesuprantu priimkit naujokią į savo rata pakolkas nieko nesugaudau Esu Kaunietė ir aš norėčiau pataisyti figūrą labai ačiū  AZ reikia asmenine zinute
ramune84
2006 06 22, 11:53
QUOTE(Bretane @ 2006 06 22, 12:41) AZ reikia asmenine zinute   Žinoma tai smulkmena bet labai ačiū dabar jau žinosiu
Grytute
2006 06 22, 18:19
Perskaičiau, kad Pamparam vyras padarys nuorodą, iš kur galima būtų parsisiųsti DVD. Tada būtų nesvarbu, iš kokio miesto esi, jei gerai supratau? Būtų malonu gauti tokią nuorodą.
Mergaites,as irgi noreciau gauti ta nuoroda,kur bus ta fitneso programele.Nes iki siolei dar kariauju su keliais likusiais kilogramais
|
|