Sokiai - 50 lt per men
ir t.t.
choras nemokamas
Keramikos burelis - 20 lt vienas kartas
Sokiai - 50 lt per men ir t.t. choras nemokamas
maniskis ir nelanko prailgintos, nors verziasi nors tu ka...
keramika noretu lankyt bet man kazkaip per brangu vienas kartas 20 lt, o daile simboliskai kainuoja, 5 lt kartui... seip viskas lyg ir neblogai sioj mokykloj, nepalyginsi kas buvo seniau... bet kas man asmeniskai netenkina taimaistas, nes dazniausiai vaikams buna desreles ir plovas, kiek klausi tai vis kaip desreles valgo taip desreles valgo...tai siuo klausimu kazkaip galetu paivairint raciona plius kad tos desreles nera sveika auganciasm organizmui... dar man nepatiko socialinis darbuotojas, na man toks negraziai pasakysiu bet na pacukas kuris per daug sau leidzia, o visa kita lyg ir neblogai QUOTE(ingabat @ 2010 04 12, 09:59) maniskis ir nelanko prailgintos, nors verziasi nors tu ka... keramika noretu lankyt bet man kazkaip per brangu vienas kartas 20 lt, o daile simboliskai kainuoja, 5 lt kartui... seip viskas lyg ir neblogai sioj mokykloj, nepalyginsi kas buvo seniau... bet kas man asmeniskai netenkina taimaistas, nes dazniausiai vaikams buna desreles ir plovas, kiek klausi tai vis kaip desreles valgo taip desreles valgo...tai siuo klausimu kazkaip galetu paivairint raciona plius kad tos desreles nera sveika auganciasm organizmui... dar man nepatiko socialinis darbuotojas, na man toks negraziai pasakysiu bet na pacukas kuris per daug sau leidzia, o visa kita lyg ir neblogai Gerb. mama, visose mokyklų valgyklose yra nustatytos normos. Tai yra, kokius produktus galima naudot, o kokius ne Pastoviai dešrelės ir plovas Ir dėl "pacuko"
Sveiki
Dairomes ir mes mokyklos busimam pirmokui. M.Dauksos kaip ir priklausytu pagal gyvenamaja vieta, bet paskelbti savivaldybes planai nuo 2011 m. rugsejo pirmos nebeformuoti 11 klases sioje mokykloje nelabai gerai nuteikia, manau, lygis kris. Gal galit kas pakomentuot, kaip mokykloj sita zinia vertinama, ar is tiesu vaikai tures galimybe cia pabaigti tik 10 klasiu, o tada ieskotis kitos vietos? http://www.mokyklos.tk/ QUOTE(Nele @ 2010 04 22, 12:34) Sveiki Dairomes ir mes mokyklos busimam pirmokui. M.Dauksos kaip ir priklausytu pagal gyvenamaja vieta, bet paskelbti savivaldybes planai nuo 2011 m. rugsejo pirmos nebeformuoti 11 klases sioje mokykloje nelabai gerai nuteikia, manau, lygis kris. Gal galit kas pakomentuot, kaip mokykloj sita zinia vertinama, ar is tiesu vaikai tures galimybe cia pabaigti tik 10 klasiu, o tada ieskotis kitos vietos? http://www.mokyklos.tk/ Pradžioje Užeikit į mokyklą apsižiūrėkit, pasikalbėkit, paklausinėkit. Gausit jums reikiamos informacijos QUOTE(ingabat @ 2010 04 12, 07:59) maniskis ir nelanko prailgintos, nors verziasi nors tu ka... keramika noretu lankyt bet man kazkaip per brangu vienas kartas 20 lt, o daile simboliskai kainuoja, 5 lt kartui... seip viskas lyg ir neblogai sioj mokykloj, nepalyginsi kas buvo seniau... bet kas man asmeniskai netenkina taimaistas, nes dazniausiai vaikams buna desreles ir plovas, kiek klausi tai vis kaip desreles valgo taip desreles valgo...tai siuo klausimu kazkaip galetu paivairint raciona plius kad tos desreles nera sveika auganciasm organizmui... dar man nepatiko socialinis darbuotojas, na man toks negraziai pasakysiu bet na pacukas kuris per daug sau leidzia, o visa kita lyg ir neblogai O tai kokios to soc. darbuotojo pareigos? Ka jis ten veikia su pirmokais ????
Sveikučiai, žiūriu, gerų naujienų padavė, gėris, kad viskas pasikeitė, laikysiu špygas, kad direktorė išliktų iki mano vaikui reiks eit į mokyklą, nes vistik noriu, kad lankytų maniškę, 18-oji man nejauki nors tu ką...
QUOTE(ritavol @ 2010 02 01, 17:16) Ar tik ne Perlavičius O šiaip, va, vis prašot pasiūlyt gerą mokytoją pirmokui, esą tai labai svarbu, na, sakykim, gal ir gerai gaut idealią, bet net jei ir baisią gausit (tik kiek supratau, dabar tokių ten nebėr), daug svarbiau, kokie bus klasės draugai ir kaip patys vaiką auklėsit... Kalbu iš savo varpinės kaip Baronaitės keturis metus ėstas žmogus (mat mane pirmą klasę tėvai į mokyklą vedžiojo, tai amen, tyčiojosi kur tik papuldama) ir turėjusi nuostabią auklėtoją Beinoravičiūtę Žiūrėkit kaip į loteriją, man rods, mielos būsimų pirmokų mamytės P. S. Jei katra norit "daugiau" apie mokytojas, tai apie keturias iš jų yra vaikų įspūdžiai - čia - http://www.mdauksa.vilnius.lm.lt/, skyrius Mokykla-Mokykla šiandien-pirmieji įspūdžiai...
Sveikos,
Musiškis eis į 5-tą klasę. Gal yra mamyčių/tėvelių ką nors žinančių apie būsimų 5-tokų auklėtojas? Būtų įdomu ką nors sužinoti... Kažkaip niekaip nesulaukiam pranešimo iš m-klos apie žadėtą susirtinkimą, kuris turi įvykti Kaip minėjo direktore susirinkimo metu bus sprendžiama, kokias "susitiprintas" klases formuoti - viskas priklausys nuo tėvelių poreikio. QUOTE(Vilyte @ 2010 06 07, 20:08) Sveikos, Musiškis eis į 5-tą klasę. Gal yra mamyčių/tėvelių ką nors žinančių apie būsimų 5-tokų auklėtojas? Būtų įdomu ką nors sužinoti... auklėtojų reikalas sprendžiamas prieš pat rugsėjį, nes jos pačios apie tai sužino tik grįžusios po atostogų. Taip, kad ramiai tuo klausimu QUOTE(laumme @ 2010 02 11, 13:55) Tos mokytojos pavarde Kiskyte. Ji studente, daznai buna sesijose. Vaiku is vis nemyli Prašom kalbėti už save. Nes aš galiu pasakyti, kad "daugelis vaikų ir jų tėvelių yra labai ja patenkinti". Nepatenkinti yra tik tinginiai vaikai ir jų tėveliai.Puiki jauna mokytoja. Taip, ji reikalauja iš vaikų. Ir teisingai daro. Daugiau mokytojų sąžiningai dirbtų savo darbą, o ne pataikautų tėvelių įgeidžiams, geriau gyvent
Gal kas is penktoku parduoda mergaitiska pradinuku uniforma?Jei tiktu mielai nupirktume
QUOTE(mititėja @ 2010 07 10, 17:18) Prašom kalbėti už save. Nes aš galiu pasakyti, kad "daugelis vaikų ir jų tėvelių yra labai ja patenkinti". Nepatenkinti yra tik tinginiai vaikai ir jų tėveliai. Puiki jauna mokytoja. Taip, ji reikalauja iš vaikų. Ir teisingai daro. Daugiau mokytojų sąžiningai dirbtų savo darbą, o ne pataikautų tėvelių įgeidžiams, geriau gyvent Is ties labai dziugu, jei jums tinka si mokytoja
Sveiki,
Gal yra cia busimu penktoku mamyciu/teveliu? Jau galutinai apsisprendem ir sutvarkem sunaus dokumentus sioje mokykloje...
Kita rudeni pradesime eiti i mokykla. Gal galima butu suzinoti mamyciu nuomone apie pradinuku ketvirtoku mokytojas? Butumeme labai dekingi. Galima rasyti ir AZ.
Ir mane labai domintu ketvirtokeliu mokytojos,nes mes irgi kita rudeni pradesime eiti i sia mokyklele
aš prieš porą metų baigiau šią mokyklą. per tuos 12 metų ji taip neatpažįstamai pasikeitė ir tik į gerąją pusę tiek vidumi, tiek išore. atsirado daugiau tvarkos, pagarbos. visai kitaip nei buvo anksčiau. iš ties džiaugiuosi baigusi šią mokyklą, nes tikrai yra verta savo vardo. be abejo, mokytojų buvo visokių, jie ką nors kas nors domina klauskit, kol dar gerai viską atsimenu
Labai labai buciau dekinga, jei pasidalintumet informacija apie dabartiniu ketvirtokeliu mokytojas
Man irgi butu labai idomi informacija apie busimas pirmoku mokytojas - Aldona Ciuladiene, Vanda Kiguoliene, Feodotija Grachovskaja. Gal kas ka nors zinote?
O mane labai domina dabartinių trečiokų situacija
Ačiū
Sveikos
As taip pat labai noreciau suzinoti kitu nuomones apie Feodotija Grachovskaja, pasidalinkite, jei kas "moeketes" pas ja
Kalbejau su mokyklos direktore,i tevu norus pas kokia mokytoja mokysis vaikas neatsizvelgiama. Prasyme nurodome pakraipa, o kai bus bandomosios pamokeles vaikams vasara,jose nedalyvaus busimu pirmokeliu mokytojos. Ir po siu pamokeliu,kurias stebes ir psichologe ir mokytojai,bus skirstymas i kokias klase kuris vaikas eis.
Apie mykotija,kuria paminejote, girdejau ir gera ir labai bloga nuomone.
Sunūs mokėsi pas mokytoją Feodotiją Grachovskają. Apie mokymą galiu pasakyti tik gera, nes vaikus puikiai paruošė vyresnėms klasėms. Tačiau kaip žmogus yra reikli, griežta ir gyvuliais pavadinti vaikų nevengia. Kadangi sūnui norėjau griežtos mokytojos, viskas gerai. Bet dukros pas šią mokytoją tikrai neleisiu, ji pas mane jautri mergaitė.
Gal kas galėtų pasisakyti dėl pirmokų uniformų. Pvz. ar reikalaujama kasdien vilkėti uniformą? Ir kas būtu tas privalomas komplektavimas berniukui? Kaip jus leidot savo berniukus-pirmokus į mokyklą kasdien? Nes dabar svarstau ką čia reikėtų užsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 06 09, 18:07) Gal kas galėtų pasisakyti dėl pirmokų uniformų. Pvz. ar reikalaujama kasdien vilkėti uniformą? Ir kas būtu tas privalomas komplektavimas berniukui? Kaip jus leidot savo berniukus-pirmokus į mokyklą kasdien? Nes dabar svarstau ką čia reikėtų užsakyti uniforma vilkima kasdien QUOTE(mylu-mylu @ 2011 06 10, 11:14) kas yra uniforma ir kam ji yra skirta, kaip ir aišku Be to, teiravausi tėvelių, kieno vaikai lanko šitą mokyklą Kaip yra kasdienybėje? Bandysiu konkretizuot klausimą. T.y. kaip Jūsų berniukai kasdien eina į mokyklą? Su liemene, kaklaraiščiu, švarku ir kelnėm? Ačiū už konkretų atsakymą QUOTE(lavaza @ 2011 06 10, 13:44) kas yra uniforma ir kam ji yra skirta, kaip ir aišku Be to, teiravausi tėvelių, kieno vaikai lanko šitą mokyklą Kaip yra kasdienybėje? Bandysiu konkretizuot klausimą. T.y. kaip Jūsų berniukai kasdien eina į mokyklą? Su liemene, kaklaraiščiu, švarku ir kelnėm? Ačiū už konkretų atsakymą Sveika, Danieliui uzsakiau dzemperi, liemene ir kaklarasti. QUOTE(cenzura @ 2011 06 10, 18:27) Sveika, Danieliui uzsakiau dzemperi, liemene ir kaklarasti. Gerai supratai, bet kaklaraisti panaudosi lygiai viena karta, rugsejo 1. Su marskiniais vaikai neina. Leimenes irgi buvo apsirenge du kartus, rugsejo 1 ir per pirmoku svente. Kelniu irgi nepirkit, nes galima eiti su paprastai dzinsais. QUOTE(cenzura @ 2011 06 10, 18:27) Sveika, Danieliui uzsakiau dzemperi, liemene ir kaklarasti. Laba, Aš vis apie švarką galvojau ... kai direktorė pasakė, kad jis privalomas Ir tikrai jei rinktis tarp švarko ir džemperio, tai pirma, daug pigiau, o be to ir praktiškiau, t.y. džemperiuką tai gi ir išskalbti pačiam galima. Ačiū, Ginta. už patarimus Ginta. , o kaip tavo vaikas ar išaugo per metus iš uniformos QUOTE(lavaza @ 2011 06 11, 17:18) Laba, Aš vis apie švarką galvojau ... kai direktorė pasakė, kad jis privalomas Ir tikrai jei rinktis tarp švarko ir džemperio, tai pirma, daug pigiau, o be to ir praktiškiau, t.y. džemperiuką tai gi ir išskalbti pačiam galima. Ačiū, Ginta. už patarimus Ginta. , o kaip tavo vaikas ar išaugo per metus iš uniformos Sveikute, o vakar mokytoja per susirinkima nieko nesake? Musu tai sake,bet gerai nepamenu, kaip del berniuku. Del mergaiciu sarafanas privaloma ir tureti baltus marskinukus, o kasdienai gales ir golfiuka ar kitos spalvos baltinukus apsirengti. Ir kaip ir svarkas,bet kai matuojant su keliomis mamomis kalbejau,tai sake svarkas nepatogus ir vaikas taip ir neuzsivilko,tai neuzsakiau. Tik kai vakar isaiskejo kad musu klase sokanti dainuojanti bus ir renginiuose dalyvaus,tai galvoju,gal tada reikia svarka uzsakineti, o tai isinores kad dar ir svarka vilktusi,bet kai pagalvoju,kad su juo tarkim, nepatogu sokti,tai gal issiversiem be jo. Gal kitos mamytes,kurios turite mergaites,parasykite,ar tikrai mergaitems svarku "neprisireikia"? P.S. Lavaza musu klaseje yra nemazai teveliu turinciu vyresniu vaiku,tai sake uniformas kuo greiciau geriau uzsakyti,nes paskui tik spalio menesiui pasiuva, nespeja.Aisku butu galima jei turit pazystama siuveja,tai pasisiuti patiems, siuvejos zino kur ir tokiu medziagu gauti ir net pigiau QUOTE(vaiduliuks @ 2011 06 14, 11:49) Sveikute, o vakar mokytoja per susirinkima nieko nesake? Musu tai sake,bet gerai nepamenu, kaip del berniuku. Del mergaiciu sarafanas privaloma ir tureti baltus marskinukus, o kasdienai gales ir golfiuka ar kitos spalvos baltinukus apsirengti. Ir kaip ir svarkas,bet kai matuojant su keliomis mamomis kalbejau,tai sake svarkas nepatogus ir vaikas taip ir neuzsivilko,tai neuzsakiau. Tik kai vakar isaiskejo kad musu klase sokanti dainuojanti bus ir renginiuose dalyvaus,tai galvoju,gal tada reikia svarka uzsakineti, o tai isinores kad dar ir svarka vilktusi,bet kai pagalvoju,kad su juo tarkim, nepatogu sokti,tai gal issiversiem be jo. Gal kitos mamytes,kurios turite mergaites,parasykite,ar tikrai mergaitems svarku "neprisireikia"? P.S. Lavaza musu klaseje yra nemazai teveliu turinciu vyresniu vaiku,tai sake uniformas kuo greiciau geriau uzsakyti,nes paskui tik spalio menesiui pasiuva, nespeja.Aisku butu galima jei turit pazystama siuveja,tai pasisiuti patiems, siuvejos zino kur ir tokiu medziagu gauti ir net pigiau Mūsų mergina baigė pirmą klasę, tai švarką realiai buvo užsivilkusi kelis kartus švarkas iš tikrųjų vaikams labai nepatogus rūbas, juolab kad pasiuva jį didoką, kad bent keliems metams tiktų. QUOTE(ieva.grudalas @ 2011 06 14, 13:22) Mūsų mergina baigė pirmą klasę, tai švarką realiai buvo užsivilkusi kelis kartus švarkas iš tikrųjų vaikams labai nepatogus rūbas, juolab kad pasiuva jį didoką, kad bent keliems metams tiktų. Vieni retai kada dedasi svarka, kiti kone kasdien nesioja. O pasiuva toki- koki uzsako teveliai.. nei didesnio nei mazesnio, juk kiekviena vaika matuoja individualiai, nebent teveliai pageidavimu neisreiskia QUOTE(lavaza @ 2011 06 11, 17:18) Laba, Aš vis apie švarką galvojau ... kai direktorė pasakė, kad jis privalomas Ir tikrai jei rinktis tarp švarko ir džemperio, tai pirma, daug pigiau, o be to ir praktiškiau, t.y. džemperiuką tai gi ir išskalbti pačiam galima. Ačiū, Ginta. už patarimus Ginta. , o kaip tavo vaikas ar išaugo per metus iš uniformos kelnes išaugo kurias buvau nupikusi gal per puse metu, bet gerai, kad su dzinsais leido eiti, tai bedos nebuvo, dzemperis toks ant ribos, bet naujo neuzsakinesiu, gal kaip nors issiversim. Jeigu ji uzsakinesit tai prasykit kuo didesni kad siutu. Maniskiui buvo pasiuve beveik per maza, nu kaip tik vasaros pradziai, nors kaip matavo kelis kartus prasiau, kad didesnis butu. Tai po to persiuvo is naujo, nes net rugsejui buvo per mazas, be vel nepersistenge, kad didesnis butu. Liemene manau bus gera visus 4 metus. QUOTE(Agneetėlė @ 2009 01 26, 17:38) Žinau tik apie vieną mokytoją, Dailydienę. Kaip suprantu, šį rugsėjį ji bus pirmokėlių mokytoja. Išties šauni, rūpestinga (gal net kiek per saldi) mokytoja Oi, oi, sudetinga truputi su sia mokytoja. Mano vaikis pries 7 m mokesi pas B.Dailidiene, to saldumo per krastus Bet dalyku mokytojos vyresniokams labai neblogos - pasivijom bendra lygi ir jau mokykla tikimes baigti labai gerai. Direktore - nereali Papildyta: QUOTE(chakis @ 2011 08 04, 18:54) Dauksta tikrai baige Kubilius. Gi dar 2010 rugsejo -1osios sventej dalyvavo
Labas
Noriu pasiteirauti dabartinių 4-okų tėvelių apie mokytojus. Nes mano sūnus rudenį bus 1-okas. Kaip sėkėsi šioje mokykloje? O vyresnėlis būsimas 5-okas. Norėčiau abu juos leisti į vieną mokyklą.
Laba diena,
Padėkite apsispręsti, kurią mokytoją parinkti būsimai pirmokėlei - ar Marytę Jagminienę, ar Renatą Biveinienę? Būsių labai dėkinga už Jūsų patarimus. QUOTE(jurgitaz @ 2012 01 16, 14:04) Laba diena, Renatą Biveinienę. Labai šauni mokytoja. Reikli, bet rami, išlaikyta, šiurkštaus žodžio nepasakys.Padėkite apsispręsti, kurią mokytoją parinkti būsimai pirmokėlei - ar Marytę Jagminienę, ar Renatą Biveinienę? Būsių labai dėkinga už Jūsų patarimus. Apie Jagminienę nieko nežinau, gal irgi gera mokytoja. QUOTE(jurgitaz @ 2012 01 16, 14:04) Laba diena, Padėkite apsispręsti, kurią mokytoją parinkti būsimai pirmokėlei - ar Marytę Jagminienę, ar Renatą Biveinienę? Būsių labai dėkinga už Jūsų patarimus. Mano sūnus mokėsi pas Biveinienę. Buvau labai patenkinta tiek mokslo rezultatais, tiek jos elgesiu su vaikais.
Sveiki Dauksiukai:)
planuojam sunu atleisti pas jus nuo rugsejo i 5 klase. gal kokiu patarimu turit? pvz. kokia aukletoja ar klase butu smagesne? dekoju |