Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l/d "Bitutė" Taikos pr.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
smėliukė
Sis darzelis mums arciausiai namu...Bet apie ji lyg temos dar neradau. Atrodo nemazas darzelis, gal atsiras mamyciu, kurios pasidalins patirtimi apie ji? rolleyes.gif Labiausiai nerima kelia man jo teritorija.Nepatinka tos skyles tvorose ir tai, kad jis lyg bendro naudojimosi - ten zaidzia ir renkasi aplinkiniu kiemu vaikai ir ju mamytes, pasislepe ruko paaugliai, o vakarais ir naktimis visokie neaiskus slaistosi. Bet gal isore apgaulinga, gal cia tik ukio dalies personalo aplaidumas? Gal aukletojos nuostabios ir maistas geras?
Labai lauksiu mamyciu atsiliepimu... nes nuo rugsejo reikes pradet leist mazaja i lopseli... rolleyes.gif
klopedija
Na, apie darželį nežinau nieko, bet žinau, kad daugumos darželių teritorijos apgailėtinos, ypač tuose rajonuose, kur nėra jokių parkelių paaugliams "pasislėpti" arba "nuleisti garą". Galbūt, įstaigos vidus įrengtas gerai mirksiukas.gif Patarčiau ir Jums nueiti į tą teritoriją, paslampinėti su vaiku, paklausyti, kaip auklėtojos bendrauja su vaikais, o gal tik tarpusavy reikalus aptarinėja... Daugumoje įstaigų šį mėnesį vyksta atvirų durų dienos, organizuojami renginiai. Apsilankykite, pašniukštinėkite, gal nerimas išsisklaidys. Sėkmės 4u.gif
smėliukė
Va, kad buciau zinojus apie tas atviru duru dienas... doh.gif Praziopsojau, bet ka padarysi, eisim sia savaite pasisneket su direktore, gal bent preliminarus vidaus vaizdas susidarys... ax.gif
Na, bet darzelis nemazas, nejau nera mamyciu tu vaikuciu, kurie lanko ta darzeli? g.gif
Rugiaveide
Mano vyresnėlis jau dvejus metus lanko šitą darželį. Visko būna, kaip ir visur, bet nesiskundžiame. Išorė gal ir kiek apgailėtina, bet viduje - jauku. Beje, šis lopšelis darželis savaitinis, jame vaikus galima palikti visai darbo savaitei. Šiuo atveju yra didelis pliusas: kadangi mes kasdien pasiimame sūnų namo, tai padaryti galime net iki 20 valandos. Kai kuriuose kituose reikia pasiimti iki 19 ar 18 valandos, o daugelis tėvų tokiu laiku tik baigia darbą.
Lankėmės ir kituose gal kokiuose aštuoniuose darželiuose, bet juose arba nebuvo vietų, arba mums nepatiko, o vieno interjeras man aplamai sukėlė siaubą
Maurela
man irgi sis lopselis arciausiai namu..
mano pana priims tik nuo1.5 m arba 2m blush2.gif
labai nepatinka i kiema parukyti islekiancios aukletojos
vaidutedd
QUOTE(Maurela @ 2006 10 08, 16:35)
man irgi sis lopselis arciausiai namu..
mano pana priims tik nuo1.5 m arba 2m blush2.gif
labai nepatinka i kiema parukyti islekiancios aukletojos
*

Sveikute zinau si darzeli puikiai maistas jame tikrai geras taciau ugdymas tai doh.gif aisku kai reikia kokom nors progom aukletojos pasitempia bet as savo vaiko ten nevesciau jokiu budu jai tau arti namu sitas darzelis tai nepertoliausiai turetu buti ir ZIEDELIO darzelis jankaus gatvej ten ir ugdymas drinks_cheers.gif ir pedagoges kompetentyngos mano drauge ten dyrba tai teko daznai lankytis 4u.gif
suzadetine
Darzeliuose galite lankytis kiekviena diena nereikia jokiu atviru duru dienu, juk pamazu vaika
pratinant prie darzelio jus turite ji apziureti ir taip pamatysite manau daugeli jums rupinu klausimu, o apie aukletojas isbegancias parukyti i darzelio kiema tai kraupu, ir verta susimastyti.
Campariuke
QUOTE(vaidutedd @ 2006 11 19, 13:07)
Sveikute zinau si darzeli puikiai maistas jame tikrai geras taciau ugdymas tai doh.gif
*

na del ugdymo neturiu ka prikisti. vedem vaika i kita darzeli tvirtoves gatvej, ten vaiko palikt neiseidavo be asaru. nepatiko siaubinbai jam. beja ir auklytes tokios parazites. ir pasiimti iki 18 val butina. nors siaip apie 17 val istustedavo jau. o vat bitutej viskas ok. net ir pasilikdavo kelioms dienoms jei zinodavo kad ryte teks keltis lb anksti, kad eiti i darza. tik viena beda, kad va berniokas sugalvojo pora kartu per tas nelemtas skyles pralindes gryzti pas mus namo. nu ko noret, namas matos is darzelio kiemo biggrin.gif bet pasikalbeta buvo ir tai nepasikartojo. siandien uzrasiau jau ir savo dukryte. ten pat. sake turetu prieiti eile kol prireiks darzelio paslaugu. o gal net or lopselio reikes.
pamaiva-22
na,dziugu,kad apie si darzeli neradau gausybes blogu atsiliepimu,pati snd pravaziavau daugiau,nei 50lt,kol apejau lopselius ir sitas paliko kolkas geriausia ispudi thumbup.gif sutinku su nuomone,kad isore ne pati nuostabiausia,bet viduje tikrai jauku.nzn kokios ten aukletojos,labiausiai noreciau,kad eitu i zioguciu grupe,ir tik vakare pervestu pas nykstukus.girdejau is vienos auklytes,taip geriau ax.gif na,ziuresime-uz men parasysiu,nes turetume papulti rolleyes.gif
Birbiziukas
na, o aš apie šį darželį nieko gero pasakyt negaliu, mano šeimos narys jame dirbo ir žinau visas blogybes to darželio, auklėtojų yra ten visokių ir malonių ir nelabai, maisto vaikam duodama ne tiek kiek priklauso, nuvagiama yra nuo vaikų, pats maistas ne pats skaniausias, nemoka virėjos skaniai pagamint, o visų baisiausia yra darželio vedėja, aš suprantu kam mamytėm kurip neteko matyt jos iš "arti", nežinančiom jos charakterio ir viso kito sunku ką apie ją pasakyt, bet patikėkit, nieko gero iš jos, kalbu taip ne dėl to, kad ji man ar būtų ką blogo padarius, tikrai ne, tiesiog žinau kad ji nekoks žmogus, kišininkė baisinė, dėl pinigų velniui dūšią parduotų ir šiaip labai ji moka visur išsisukt "sausa" arna kitos darbuotojas ją "užglaisto" unsure.gif
smėliukė
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 19, 23:46)
na del ugdymo neturiu ka prikisti. vedem vaika i kita darzeli tvirtoves gatvej, ten vaiko palikt neiseidavo be asaru. nepatiko siaubinbai jam. beja ir auklytes tokios parazites. ir pasiimti iki 18 val butina. nors siaip apie 17 val istustedavo jau. o vat bitutej viskas ok. net ir pasilikdavo kelioms dienoms jei zinodavo kad ryte teks keltis lb anksti, kad eiti i darza. tik viena beda, kad va berniokas sugalvojo pora kartu per tas nelemtas skyles pralindes gryzti pas mus namo. nu ko noret, namas matos is darzelio kiemo biggrin.gif bet pasikalbeta buvo ir tai nepasikartojo. siandien uzrasiau jau ir savo dukryte. ten pat. sake turetu prieiti eile kol prireiks darzelio paslaugu. o gal net or lopselio reikes.
*

Nu man viskas nuskambejo baisiai... blink.gif Vaika palikt darzelyje kelioms dienoms, jai namas pro langus matosi??? blink.gif Ir dar - darzelio aukletojos nieko nesako jei vaikas pro skyles islenda? O gal isvis nepastebejo, kad jo nera??? blink.gif blink.gif Nu po tokio ivykio tikrai darzelyje vaiko nebepalikciau! gerai, kad parejo namo, gerai, kad koks zmogus nenuvede arpo ratais nepakliuvo. Kosmaras ! tokius dalykus toleruoti ir sakyti, kad geras darzelis... g.gif schmoll.gif
pamaiva-22
va dabar ir pasimeciau..siaubingai bijau savo pupa kazkur palikti,bet neturiu jokios iseities,bandziau pati atidaryti darziuko grupele namie,bet nelabai kas gavosi:butas nors ir jaukus,taciau nera didelis,plius aukstas,lifto nera..ai zodziu,dabar man i sita dareli irgi baisu bus vesti,jei vaikai per skyles lando..
sviesi spalva
Mes į šį darželį ateidavom vasarą porai mėnesių.Tai mano zuikis eidavo kaip į katorgą.Paskutiniais metais prieš mokyklą išvis nevedžiau.Vaikas tiesiog verkdavo.
Atėjus krito į akis auklėtojų abejingumas(mat mes laikini).Vaikai buvo raginami slėpt žaislus nuo "ateivių"(iš kitų darželių), kad nesulaužytų.Nors mokėjom pilną kainą ir dar visokių skalbimo priemonių pareikalavo, nesuprantu kam, nes kaip supratau vaikas kiekvieną dieną pietų miegelio miegojo vis KITOJ LOVOJ.

Žodžiu, aš tai šoke.Be to jis dar savaitinis.Kai ateidavau pasiimt savo vaiko apie 17 - 18 val., auklėtojų beveik nematydavau.Nežinau, kur jos sulindę būdavo.O tas kitų vaikelių, kurie savaitę ten gyvena liūdnas žvilgsnis taip širdį spausdavo.
Man tai ten kaip vaikų namuose.Nžn, jei turit kokių kitų galimybių...
Ir dar skonio reikalas.Aš tai nepatenkinta
aaagnex
As apie si darzeli esu blogos nuomomnes, nes kai rugpjucio men staigiai prireike darzelio, tai buvau nuejus ir ten - pazadejo, kad rugsejo men tikrai atsiras vietu, sake pasiskambint rugsejo pradzioj. Kai paskambinau, tai sako, kad atejo daug vaiku is kitu metu, vietu tikrai nebus, iki lapkricio men galit nesitiket, o kai paklausiau, kad gi ji man zadejo rugseji, kad priims, tai mandrai pareiske, kad maza ka zadejo.
Taigi, per daug nepasitikekit direktore.
pamaiva-22
As labai labai piktaĄman irgi zadejo,kad ppriims,paskui pasikviete pas save,pries tai girdejau mamai vienai liepe nupirkti puodeliu ir saukstu i grupe,sako po pora servizu,ten mama kazka sumurmejo:'suprantu',-o man iejus is kart pradejo suokti kita giesmele,nei praeita karta.Juk pazadejo priimti po men,o,kai atejau,pasake:'nesedekite cia ir nelaukite,tikrai nepriimsime',-ir tai man sake direktore,kuri lygiai pries men liepe net anksciau pasiskambinti,nes gali likti laisvu vietu,kai iskels i darzeli lopselinukus paaugsiusĄ
kazkaip nesinorejo man ten zemintis ir jaustis dar didesne kvailele,negu ji priverte mane pasijusti..tad pakilau ir dar padekojau(realiai uz nieka).
Susidariau ispudi,kad poniai direktorei asmenybes susidvejinimas..
june1
Sis darzelis man prie pat namu.vieta butu ideali,bet,kai paskaiciau jusu pasisakymus,dauguma blogi,tai net nezinau,ka cia daryti.parasykit dar,kaip sekasi jusu maziukams,ar esate patenkinti?Gal tada lengviau butu apsispresti... g.gif
pamaiva-22
patariu ten neiti,realiai mes einame i silinuka,nors nuomones nekokios buvo ir apie si,bet sutinku su nuomone,kad nuo personalo daug kas priklauso,o ne nuo vietos patogumo,ar darzelio isvaizdos.bituteje,kai buvau nuejusii,nei aukletojos malonios nepasirode,nei direktore pasitikejimo nekele.o dar uzlankste,kad jai atsakomybe uz toki vaika maza labai didele(nors pries tai buvo priimta mama,uz kavos serviza,su dar pora men mazesniu leliku).pasake,kad buves ivykis,kai vaikas darzelyje numire,uzpringo,o po teismus ne tevus,bet vadovus tampe blink.gif o tai kuo cia tevai kalti?kad aukletojos nepriziuri g.gif zodziu,isejau dar ir apsidziaugusi,kad nepalieku savo vaiko tokiems idijotams
vaidutedd
drinks_cheers.gif
QUOTE(june1 @ 2007 03 08, 23:49)
Sis darzelis man prie pat namu.vieta butu ideali,bet,kai paskaiciau jusu pasisakymus,dauguma blogi,tai net nezinau,ka cia daryti.parasykit dar,kaip sekasi jusu maziukams,ar esate patenkinti?Gal tada lengviau butu apsispresti... g.gif
*

La jai jau sis darzelis prie namu tai ir ziedelio darzelis netoli Jankaus gatvej as ten vedu savo vaika ir esu labai patenkinta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
june1
Buvau pasikalbeti su direktore,parasiau prasyma.bet savo vaiko i si darzeli nevesiu.Nes:nepatinka,kad l.dideles grupes po 22 vaiku,cia savaitinis darzelis.Tad ji lanko l.daug socialiai remtinu tevu vaiku.Nesu pries,vaikai tikrai del to nekalti(jus galit pykti ant manes,lai...),bet, mano teise rinktis... cool.gif ir siaip,palyginus su Ziedeliu,kuriame buvau,tvarkos maziau.Na,privalumas tiek,kad siame darzelyje orentuojasi i drama,teatra.Tai vaikai ugdomi(bent taip direktore sake).O ji kalbejo su manim maloniai,tik,kai suzinojo,kur dirbu,kazkodel pasake,kad mano profesijos mamos i si darzeli neveda... g.gif
Campariuke
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 07, 13:15)
Nu man viskas nuskambejo baisiai... blink.gif  Vaika palikt darzelyje kelioms dienoms, jai namas pro langus matosi??? blink.gif  Ir dar - darzelio aukletojos nieko nesako jei vaikas pro skyles islenda? O gal isvis nepastebejo, kad jo nera??? blink.gif  blink.gif  Nu po tokio ivykio tikrai darzelyje vaiko nebepalikciau! gerai, kad parejo namo, gerai, kad koks zmogus nenuvede arpo ratais nepakliuvo. Kosmaras !  tokius dalykus toleruoti ir sakyti, kad geras darzelis... g.gif  schmoll.gif
*

kadangi vaiko mama dingo neaisku kur, o tevas yra nematantis, vaika palikdavau ten, nes man paciai reikedavo i mokykla eiti. ir tai pat yra labai daug vaiku, kurie turi tecius, kurie nesirupina, o mamos dirba pvz iki 24 val didziuosiuose prekybos centruose ir vaiku pasiimti negali. ir kaip tada vaika parsivesti namo? kas ji ziures?
labai gerai kai galima palikti vaika nakciai.

vaikas buvo jau 5 metu ir puikiai zinojo kur gyvena seneliai, tai ir paspruko. nieko cia ipatingo. tevai kartais "praterioja" ir viena vaika turedami. o grupej vaiku daug.

QUOTE(june1 @ 2007 03 21, 22:14)
cia savaitinis darzelis.Tad ji lanko l.daug socialiai remtinu tevu vaiku.Nesu pries,vaikai tikrai del to nekalti(jus galit pykti ant manes,lai...)
*

jei nepastebejote, tai darzelis yra akluju mikrorajone. ir savoka "socialiai remtinas" siuo atveju yra I-II grupes regejimo invalidas, o ne asocialus asmuo.
rutadobke
sveikos,
siaubas o ne darzelis.
Mano princese megsta eiti i darzeli i savo (Radastele), bet musu darzas vasara ilsisi tai teko pora metu eiti ten, oi kokiu as dalykeliu ten prisiziurejau......... doh.gif schmoll.gif schmoll.gif ,
pvz girtas aukletojas, vaika gali pasiimti bet kas , net nepaklausia kas tu toks esi (ilga istorija, bet taip buvo)
ir+ dar niekad taip manoji neverke kaip reikedavo eiti i si darzeli.
Vaikai pastoviai murzini , o ,,auklytes " kaip ant ju rekia doh.gif doh.gif doh.gif
Dziaukites tos kurios ten nepapuolet, netraumuosit savo vaiku
jolciukas
Mano mergaitė irgivasaros metu eina į Bitutę, tai neduok dieve, kaireikia palikti,tai prisižliumbiu ir ašir ji. O auklėtojų elgesys nerealus,net nebandonuraminti vaikiuko,prisikalbinti,tik burba,kad pravirkdys mažiukus vaikus.
Tiesą sakant, apie šitą darželį negaliu pasakyti nei vieno gero žodžio.
Greičiau laukiu rugsėjo,kad sugrįžtume į savo Žiogelį 4u.gif
rutadobke
QUOTE(jolciukas @ 2007 08 19, 11:37)
Mano mergaitė irgivasaros metu eina į Bitutę, tai neduok dieve, kaireikia palikti,tai prisižliumbiu ir ašir ji. O auklėtojų elgesys nerealus,net nebandonuraminti vaikiuko,prisikalbinti,tik burba,kad pravirkdys mažiukus vaikus.
Tiesą sakant, apie šitą darželį negaliu pasakyti nei vieno gero žodžio.
Greičiau laukiu rugsėjo,kad sugrįžtume į savo Žiogelį  4u.gif
*

nepaligynsi ,,ziogelio " aukletoju su sio smile.gif)
mano ziogeli buvo aukletoja, dar dabar ten dirba, tik silti ir mieli prisiminimai apie Zana wub.gif
Rugiaveide
Nu, košmaras: nekokią nuomonę susidariau, kai perskaičiau Jūsų atsiliepimus. Jei tie atsiliepimai būtų buvę prieš trejus metus, tai turbūt būčiau savo vyresniojo vaiko ten nevedus. O dabar jau beveik trys metai kaip lanko.
Tada kaip ir neturėjau išeities: mažiukas kaip tik susirgo (ilgam...), o prie namų į darželį nepriėmė: buvo akivaizdu, kad nori kyšio vien jau dėl to, kad net į eilę įrašytų... Pareiškimą palikau, bet turbūt taip ir neįrašė, nes dar iki šiol skambučio nesulaukiau (dėl smalsumo nepasakiau, kad jau kitą darželį lankom: įdomu, kada čia eilė ateis). Ir dar auklėtojos streiką rengė, vaikus palikusios vienus, kai prašymus ten nešiau.
Daugelyje Kauno darželių nebuvo vietų, pora buvo aplamai baisūs, net šiurpas nugara praėjo, keletas - rusakalbių, vienas - katalikiškas. Vienam vaikai miegojo ant plono čiužinio ant grindų, valgykloje buvo apmusiję rožančiais apkabinėti šventųjų paveikslai, o žaislai buvo visi aplaužyti... Taigi, apsižiūrėjusi nusprendžiau, kad "Bitutė" visai nieko. Beje, "servizą" irgi nupirkau, net nesigilinau, nes man tada ne tas rūpėjo... Vaikui buvo dveji, tai ėjo į "Nykštukų" grupę.
O kai suėjo trys, nenorėjo perkelti iš lopšelio į darželį, nors iš anksto žadėjo (pagal amžių jau kaip ir privalu buvo): pareiškė rudenį, kad perkels po metų, kai sueis keturi metai, nes vietų daržely nėra... O lopšelio grupėj be jo vyriausias 1,5 metų, tai ką apie bendrą ugdymą galvot? Ir dar vaikas pradėjo sakyt, kad valgyt per mažai (paaugo visgi). Šįkart nesitaiksčiau, pakėliau didžiulį triukšmą - ir vieta atsirado kažkaip... Lanko darželį, didelių problemų kaip ir nebuvo. O jei atsiranda smulkių, stengiamės sutvarkyti.
Pliusas irgi yra: vaikas pasidarė savarankiškas, sugeba už save pakovoti. O to irgi kartais reikia... O grupėje irgi gana jauku, ir vaikas visai patenkintas. Tik irgi labai jau glumina, kai mus, išeinančius namo, stebi liūdnos pasiliekančiųjų nakvoti akys... Bet kai kuriems tėvams gal ir nėra kitos išeities.
coconut
Gyvenu visai šalia "Bitutės", bet savo vaiko TIKRAI TEN NELESČIAU. Visų prima, pirmas įspūdis - vargana aplinka - atrakcionų daugelis aplužę, kai kurie net pavojingi, su aštriais kampais. Yra tokia raketa be dugno, jei vaikas ten įliptų ir įkristų, tai net nžn kaip iškrapšyt iš ten reikėtų. Daug šiukšlių, čerpių, stiklų primėtytą. Žodžiu vaikams saugia aplinka nesirūpinama. unsure.gif
Vaikus į lauką veda retai. O kai pamačiau vieną katrą auklėtojas su vaikais - tai net apstulbau. Jos kaip kokie žandarai su vaikais - begiot neleidžia, grubiai ant jų rėkia. Neleidžia net gėlyčių skint blink.gif
Aš vieną mergytę švelniai užkalbinau, tai tie vaikai mane aplipo visi, kibirą gėlių man priskynė wub.gif Matosi, kad žmogiškos šilumos jiems ten labai trūksta, pagailo labai man tų vaikiukų, jie ten kaip vaikų namuose... verysad.gif
Beje vedeja, kaip pastebejau,su prabangiu pegeotu važinėja... doh.gif
Birbiziukas
QUOTE(coconut @ 2008 04 28, 14:45)

Beje vedeja, kaip pastebejau,su prabangiu pegeotu važinėja...  doh.gif
*

o ką, vairuot pradėjo blink.gif greit teises dėl girtavimo atims lotuliukas.gif
mylimama
QUOTE(Granta @ 2008 04 30, 00:34)
o ką, vairuot pradėjo  blink.gif greit teises dėl girtavimo atims  lotuliukas.gif
*

mes gyvenem priesais darzelio kiema matom kada veda vaikucius (gana retai)
verysad.gif kad mamytes eina su mazameciais pasivaiksciot ten nematau nieko blogo,pati einu su savo suneliais 3m.suneliu ir 2,5men.ten einama tik tada kai vaikuciai buna jau paimti is darzelio,geriau pazet reikia ne kas lauke vaiksto,o i vidu ateina. blink.gif mano vyresnysis sy darzeli lanke nuo 1.3men.iki 2m.ir tai priima tik nuo 1,5m.vaiko dokumentai buvo suklastoti direktore net nezinojo kad jis neturi pusantru m.bet akivaizdziai matesi kad mazas dar,aisku viene aukletoja ji tikrai priziurejo bet kita ir seimininkute po ju dabojimo vaika pasimdavau fanaruota su melynem jis lipdavo jos net nepaziuredavo kad nenukristu.persirasem i kita darzely nuo tos dienos kai isgirdau atejus kad ant mano vaiko saukiama yra.su vyru nutarem ten jo nepalikt.ziema langai pradaryti as su vaiku prabuvau ant biletenio is 12men.gal 9men.pas mane vien nedarbingumo lapeliai,vaikus priima visokius sergancius su sloga,temperatura,jos ten ko laukia tai tik kol ka atnesi jom.daug galeciau pasakot kiek macius kiek girdejus,uzteko kai pamaciau vaikus paliktus su girta moterim kuri ten net nedirba kaip tasomas buvo mano vaikas,gal buciau nepatikejus jai kas butu pasake bet cia maciau viska savo akim.
Geruteee
tongue.gif labutis, stai ir mes pradejom lankyti "bitute" negaliu pasakyt tiksliai kaip ten, bet pirmosios savaites einasi gana gerai, turiu omeny aukletojas, gana fainos, nors ir mano mazute ir verkia, nes mieliau namuciai schmoll.gif , bet nieko su laiku pripras. schmoll.gif biggrin.gif
gizmas
mano viena drauge veda i bitute tai vakare atejo pasiimt duris uzrakintos ,paskui prisibelde siaip ne taip aukletoja girta nezino kur vaikai,rado visai kitoj grupej apsidirbes iki pazastu,sako pas mane ausyse kamsciai negirdziu kaip beldziasi,siaubas db jau planuoja i kita l.d perkelt
Birbiziukas
QUOTE(gizmas @ 2008 09 13, 21:58)
mano viena drauge  veda i bitute tai vakare atejo pasiimt  duris uzrakintos ,paskui prisibelde siaip ne taip aukletoja girta nezino kur vaikai,rado visai kitoj grupej apsidirbes iki pazastu,sako pas mane ausyse kamsciai negirdziu kaip beldziasi,siaubas db jau planuoja i kita l.d perkelt
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geruteee
[B][I][COLOR=deeppink] smile.gif Sveiki, mes jau lankome si darzeli 3menesius, maziausiuju grupeja, aukletojos fainos, patalpos jaukios, labai silta, beto manoji net jau nebeverkia, pradejo net patikti, nelyginant, kas daresi kai pradejo eiti doh.gif , tragedija, dabar rytais pati rengtis puola ir panasiai. zodziu, jokiu nusiskundimu, vskas gerai thumbup.gif
wowerike
O kiek daug kaimynių bigsmile.gif 4u.gif
Mes irgi praktiškai Bitutės kieme gyvenam smile.gif Va vien dėl to labai patogu buvo, ypač kad senelis galėdavo paimt (jis sunkiai vaikšto, toli nueit su vaiku būtų sunku). Išgyvenom. Tiesa, vaikas imlus pasitaikė, tai gana anksti pradėjo domėtis raidėm, skaičiais, knygom. Ir daržas jai nusibodo. Ten tokių sąlygų nėra, todėl į paruoštukus ėjom kitur.
Dėl atidarytų langų ir specialiai sukeliamų skersvėjų - manau, teisybė. Mergaitė daug sirgo, kas iš karto baigėsi išėjus iš darželio.
Pagrindinis užsiėmimas grupėj, kaip suprantu, buvo teliko žiūrėjimas. Tada visi ramūs tylus ir auklėtojai netrukdo.
Valgyt tai duodavo. Bet pastoviai reikdavo atnešt tualetinio popieriaus, indų ploviklių ir pan.
Dėl priėmimo - nuėjom su lauknešėliu, pradėjo lankyt nuo kitos dienos. Vat jums eilės lotuliukas.gif
Ledine shirdis
nu sakes,gerai,kad uzsukau paskaityti,nes jau planavau eiti ten savo maziuka uzrasyti,nes maciau,kad laisvu vietu lopseli yra doh.gif dabar jau aisku kodel cool.gif
MAZULKOS
MES JAU PABAIGEM SI DARZELI.NIEKO BAISAUS NEBUVO ATSITKE. VISUOSE DARZELIOSE BUNA IR GERO IR BLOGO. MAN NEPATIKO ASMENISKAI VIENAS DALYKAS,KAI BUVOM MAZUJU GRUPEJ,ATEJO NAUJA DARBUOTOJA,SU VAIKAIS NEMOKEJO BENDRAUT,SEDEJO KAIP PABUCIOTA,O VELIAU MAN KITA AUKL.PASAKE KAD JI ATEJO PAS JUOS DIRBT IS " blink.gif TELEKOMO blink.gif ,MAN AKS ANT KAKTOS ISSOKO.PAPRASIAU KAD MUS PERVESTU I KITA GRUPE,PAPUOLEM PAS LABAI FAINA UKL.LAIME IR AUKLYTE LABAI GERA. thumbup.gif
NA IR VYRESNIOSE GRUPESE TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE
mylimama
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 22, 16:55)
MES JAU PABAIGEM SI DARZELI.NIEKO BAISAUS NEBUVO ATSITKE. VISUOSE DARZELIOSE BUNA IR GERO IR BLOGO. MAN NEPATIKO ASMENISKAI VIENAS DALYKAS,KAI BUVOM MAZUJU GRUPEJ,ATEJO NAUJA DARBUOTOJA,SU VAIKAIS NEMOKEJO BENDRAUT,SEDEJO KAIP PABUCIOTA,O VELIAU MAN KITA AUKL.PASAKE KAD JI ATEJO PAS JUOS DIRBT IS " blink.gif TELEKOMO blink.gif ,MAN AKS ANT KAKTOS ISSOKO.PAPRASIAU KAD MUS PERVESTU I KITA GRUPE,PAPUOLEM PAS LABAI FAINA UKL.LAIME IR AUKLYTE LABAI GERA. thumbup.gif
NA IR VYRESNIOSE GRUPESE TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif  CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE
*

sakai nieko baisaus nebuvo atsitike,tai ko kovojai su aukletojom?
ko grupe keitet?darzeliuose to neturi but jai jau ateina naujas darbuotojas tai ne is bet kur turi but istrauktas....
mes lankom darzely "liepaite"neturim jokiu bedu vaikas net sestadieny pabudes klausia kada eis i darzely,o sitam su asarom tekdavo palikt.zinau ir aukletoja laim.tikrai gero daug nepasakyciau,padlaiziauja kai mato kad kysiu sulauks,man ji gryna viedmaine.
Maurela
Laba diena,
As ir kaiminysteje gyvenu.
Visi kaimynai atkalbinejo ...
kas vede vaikus, visi keite darzus.
Ivardijo kad vaikai nervingi tapo ir nenorejo net i to darzo puse ziureti.
Nekalbant apie tai...kad "langai vedinami" tam kad maziau vaikiuku butu ir lengviau dirbtusi mad.gif
Birbiziukas
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 22, 14:55)
TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif  CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE
*

šiaip jei ką tai kvitelius ne auklėtojos išrašinėja, o buhalterė rolleyes.gif ir auklėtojos visiškai neatsako kas parašyta kviteliuose g.gif
JovitaKe
Siaip si darzeli mano sunenas lankyt pradejo neseniai. Nezinau kas ivyko, is pradziu kaip ir vaikui patiko, bet dabar kai tik nuveda i darzeli nuveda prasideda isterijos iki apsivemimo blink.gif . O dar palikti vaika pusvalandi tualete, kad apsiramintu, tai isvis nesuprantu kaip taip galima blink.gif
mylimama
lanke ir mano sunus apie metus kol savo akim nepamaciau savo ausim neisgirdau kaip rekia ant mano vaiko,o man atejus burnojo ant vaiku o naktine aukletojo nzn kuris mano vaikas
( nes per darba karta teko velai pasimt,)man atejus kaip griebe vaika uz rankos kaip tempe nuo zemes i virsu,patikekit kaip pasiutau tai nezinojo ka ir pasakyt kvailesniu pasiaiskinimu ir negirdejau,mat ji pikta nes vaiko vaistu neranda.papasakokit ar darzely serganty vaika reik laikyt ir jam vaistus girdyt......
karalaittte
sveikos mamytes ,vakar turejau pirma diena vesti savo mazyte i si darzeli !
Privaziuojam su vyru ir vaikais prie darzelio langu ,islipam is masinos ,ir matau per uzuolaidas toki vaizdeli - aukletoja griebia kaldra ir sveicia is visu jegu ant kazkurio vaikelio ! po to pribega prie kito vaiko, kuris kaip supratau sedejo lovyteje ,ir kad griebe ji ir pradejo purtyti ,as apakau !!! Viskas vyko apie 12.30 - 13.00 val ,kaip supratau vaikuciams pietu metas buvo . Netekau zado ! Isedom i masina ir isvaziavom . Dabar realiai labai delto gailiuosi ,reikejo nulekti ir patrankyti ja pacia i siena ! Nes paskaiciusi cia visus komentarus ,apie sia istaiga ,matau ,kad niekas nesiima jokiu priemoniu ir vaikai metu metais kencia ten patycias .Reikia kazkur kreiptis ,kad tam tikros instancijos patikrintu sita darzeli ir ispurtytu visa bruda is ten... Gal kas zinote ar turite pasiulymu kur kreiptis ? Bandysiu kazka rasti savivaldybes puslapyje .Dekoju dievuj ,kad butent tuo metu atvaziavom ir visa tai pamaciau !!!
linulia40
QUOTE(karalaittte @ 2010 09 02, 21:44)
sveikos mamytes ,vakar turejau pirma diena vesti savo mazyte i si darzeli !
Privaziuojam su vyru ir vaikais prie darzelio langu ,islipam is masinos ,ir matau per uzuolaidas toki vaizdeli - aukletoja griebia kaldra ir sveicia is visu jegu ant kazkurio vaikelio ! po to pribega prie kito vaiko, kuris kaip supratau sedejo lovyteje ,ir kad griebe ji ir pradejo purtyti ,as apakau !!! Viskas vyko apie 12.30 - 13.00 val ,kaip supratau vaikuciams pietu metas buvo . Netekau zado ! Isedom i masina ir isvaziavom . Dabar realiai labai delto gailiuosi ,reikejo nulekti ir patrankyti ja pacia i siena ! Nes paskaiciusi cia visus komentarus ,apie sia istaiga ,matau ,kad niekas nesiima jokiu priemoniu ir vaikai metu metais kencia ten patycias .Reikia kazkur kreiptis ,kad tam tikros instancijos patikrintu sita darzeli ir ispurtytu visa bruda is ten... Gal kas zinote ar turite pasiulymu kur kreiptis ? Bandysiu kazka rasti savivaldybes puslapyje .Dekoju dievuj ,kad butent tuo metu atvaziavom ir visa tai pamaciau !!!
*

Truputi ziauru,paskambinkit,man Lina-863993906,bandysim kartu aiskintis,kas ten vyksta.
Maurela
Sia vasara viena menesi maniske lanke Bitute.
Mums papuole tokia gana nebloga sviesi aukletoja, jai pretenziju neturiu.
Bet kad ryte vaikai ateina ir suseda prie TV ziureti multiko,
o vakare ta tvarka "laukiam teveliu " tai man kazkaip labai keistai atrode.
blink.gif
Pavasarėlis
Mamos, negaliu nepapasakoti, nes širdis visą dieną daužosi, pati auginu darželinukus. Ryte vyras paskambinęs papasakojo, kad gavo adrenalino dviem metams i priekį.

Vidury Taikos prospekto prigriebė 1,5 metu vaikutį, [B]metuku su puse!, kurio vos nepartrenkė autobusas.[/B] Mažius jau buvo atkeliavęs i antrą eilę. Vyras važiavo trečia ir sustojęs pasiėmė jį. blink.gif Aplink tėvų jokiu neradęs, susivokė, kad greičiausiai iš kieme esančio darželio Bitutė atklydęs, ir pasirodo iš tiesu. Sakė kiemas be vartų, vaikai kieme vieni, auklėtojų nematyti.... Nuėjęs pas direktorę Ritutę Širmulienę vėją kėlė... na vienu žodžiu be komentaru. Paskui atsipeikėjęs pagailėjo, kad ne į policija ta vaikelį nuvežė.

Man tai nesuvokiami dalykai, manau tėvai leidžiantys vaikus į šį darželi turi žinoti kaip prižiūrimi jų vaikai.

doh.gif
Baisu, rašysiu i kokia redakcija dar.
mylimama
Mamytes cia ne aukletoju kalte,gyvenu prie darzelio viska matau,kol direktore nebus pakeista tol tvarkos nebus,o dabar ten visoms viskas galima.moteriskes isidarbine aukletojom nuo senu laiku ir sedi minkstai savo vietoj nieko neveikdamos,o vaikuciai tai kaip minejo mamyte viena arba telika ziuri arba ka nori ta daro.manisky kai pradejo lankyt atejus radau ant rasomo stalo sedejo o aukletoja kitam gale buvo(tuo metu vaikui buvo 1,5 metu.bet po keliu graziu netiketumu isejom is ten.
smiltute11
gal kas lanko si darzeli?
Nicola
žiauri situacija, bet, aciū Dievui ar vyrui, kuris susiprotėjo ir paėmė vaikiuką. Sunku įsivaizduoti pasekmes. Na, o iš viso reiktų kalbėti su valdžia apie tai, kad visi darželiai turi būti aukštomis tvoromis ir rakinamais vartais.
Rebeka
doh.gif
QUOTE(Pavasarėlis @ 2011 06 03, 15:36)
Mamos, negaliu nepapasakoti, nes širdis visą dieną daužosi, pati auginu darželinukus. Ryte vyras paskambinęs papasakojo, kad gavo adrenalino dviem metams i priekį.

Vidury Taikos prospekto prigriebė 1,5 metu vaikutį, [B]metuku su puse!, kurio vos nepartrenkė autobusas.[/B] Mažius jau buvo atkeliavęs i antrą eilę. Vyras važiavo trečia ir sustojęs pasiėmė jį.  blink.gif Aplink tėvų jokiu neradęs, susivokė, kad  greičiausiai iš kieme esančio darželio Bitutė atklydęs, ir pasirodo iš tiesu. Sakė kiemas be vartų, vaikai kieme vieni, auklėtojų nematyti.... Nuėjęs pas direktorę Ritutę Širmulienę vėją kėlė... na vienu žodžiu be komentaru. Paskui atsipeikėjęs pagailėjo, kad ne į policija ta vaikelį nuvežė.

Man tai nesuvokiami dalykai, manau tėvai leidžiantys vaikus į šį darželi  turi žinoti kaip prižiūrimi jų vaikai.

doh.gif
Baisu,  rašysiu i kokia redakcija dar.
*

doh.gif swoon.gif
urte83
Mamos,kurios vedad savo maziukus i lopselio grupes parasykit atsiliepimus g.gif g.gif g.gif
Edikute
QUOTE(urte83 @ 2011 08 08, 13:25)
Mamos,kurios vedad savo maziukus i lopselio grupes parasykit atsiliepimus g.gif  g.gif  g.gif
*

ir man butu idomu isgirsti, nes pries tai buve komentarai kaip is siaubo filmo, ar tikrai ten taip blogai???
vicuke
Gerbiamos Mamytes, kurios mylite savo mazuosius, patariu savo atzalu nevesti i darzeli lopseli "Bitute" esancio taikos pr. Mano mazajam nera dar triju metuku. taciau darzelyje ji paskyre i vaiku grupe nuo 3-5 metu i Sauluciu grupe kurios aukletoja Dana (pavardes nezinau nes prisistate). Rugsejo pirmaja mus sutiko arogantiska, nemalonaus veido aukletoja. Na pirmas ispudis buvo tikrai nekoks nes ir bendravo labai nemaloniai. Beja mes i darzeli nuejome tik 4 kartus po 3,5 val. taip pratinom bet mano mazasis jau susirgo nervoze naktimis prabudes saukia kad nenori i darzeli, karta sake kad aukletoja jam liepe eiti zaisti nes kitaip gaus i kaili. Po siandienos mano vaikas su temperatura net nezinau nuo ko ar nuo nervu del baimes i darzeli eiti ar del to kad pastoviai atidaryti langai ir visur skersvejai, todel ir grupeje mazai vaiku. Tai dar ne viskas siandien ji mano vyruj kai jis paklause gal ryt jau palikti pietu miegelio kad papratinti ji pareiske cituoju "as jo nemygdysiu nes jis vis verkia, jis man prikels visus vaikus", as jums siulau susirasti aukle arba ji vesti i privatu darzeli. Tai sakykit ar tai normalus elgesys? Ten jokio uzsiemimo su vaikais patikekit manim, jei vaikas atejes pries kelias dienas i darzeli stovi kampe verkia o jos nieko nedaro, tai ar tai yra normalu? Mes su vyru labai nusivylem nes per 4 dienas musu vaikas akyse pasikeite jauciasi pavarges, neramus, stresuoja ir t.t. Taigi nezinau kaip del kitu grupiu, juolab del lopselio grupiu, bet galiu pasakyti jei turit galimybe veskit vaikucius savo i kitus darzelius.

P.S. Mes kreipemes i kita dartzeli noredami persivesti savo mazyli, ir kai to darzelio pavaduotoja ir vienos grupes aukletoja paklause koki mes lankeme, pasakem "Bitute" jos tik susizvalge ir pakraipe galvas. Taigi manau tai viska pasako.
P.P.S. Vyras vaziuos atsiimti dokumentu.tad laukite tesinio
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.