Kristtute
2007 07 28, 19:53
QUOTE(Dowilka @ 2007 07 28, 16:56) Galvoju kad tikrai kiekviena noretu nupirkt toki vezima tik dauguma teigia kad jis nepatogus ar testu neatlaikes...kaip galima taip teigt jai gyvenime jo nesi macius  Nu jau... O kodėl Jūs tokia užtikrinta, kad teigia tos, kurios jo nemačiusios? Ne tik mačiau, bet čiupinėjau... Čia ne deficitas  Londone pilna tų Bugaboo Ir nepatiko tiesa sakant. Kiekvieno reikalavimai vežimui skirtingi...
Laivite
2007 07 28, 20:45
Tai nuvaziuok i uzsieni ir pamatysi pati ar pasiskaityk daugaiu zurnalu ir kai pas mus tuciai tai pas juos sie vezimai o Vokietijoje visi tokiais vazinejasi tai manau vokieciai geriau nusimano apie ju kokybe nei tu ar as
Dėl funkcijų nieko nepasakysiu, nesidomėjau, nes tik pamačiusi, jis man nepatiko išoriškai. Na toks bjaurusis ančiukas (boo!) Aš labiau už tradicines formas. Ir kiek matau daug kam nepatinka, taigi galiu padaryti išvadą, kad ji bus sunku parduoti. Kad ir dabar skelbimų lentoje vyrukas ji labai pigiai parduoda, žemiau už savikainą, o niekas nesidomi ir neperka.
QUOTE(Laivite @ 2007 07 27, 19:23) Jo, as irgi kiek isbandziau vezimuku - sitas geriausias. O del to, kad ju pilnas miestas manau mamyte parase, kuri gyvena uzsienyje , o ne lietuvoje.Nes pvz londone kas antras vezimelis sutiktas mieste yra sitos firmos, o lietuvoje tai tikrai nelabai daznai sutiksi.Beje toks jo populiarumas uzsienyje manau parodo jo kokybe.
Kristtute
2007 07 29, 08:24
QUOTE(Laivite @ 2007 07 28, 19:45) Tai nuvaziuok i uzsieni ir pamatysi pati ar pasiskaityk daugaiu zurnalu ir kai pas mus tuciai tai pas juos sie vezimai o Vokietijoje visi tokiais vazinejasi tai manau vokieciai geriau nusimano apie ju kokybe nei tu ar as  1. Nevarinėk žmonių 2. Važiuoju į užsienį kelis kart metuose, todėl žinau, ką sakau 3. Žurnaluose ne visada rašoma tiesa, labai dažnai tai būna tiesiog reklaminis straipsnis 4. Kuo tie vokiečiai tokie ypatingi? 5. Išsitaisyk gramatines klaidas Pasikartosiu dar kartą, kad visų reikalavimai vežimams skirtingi. Vieniems jis super, o kitas net nežiūrėtų į jį... Ir piniginės storis neturi čia nieko bendro  Ne visi turintys milijonus vežioja leliukus su Bugaboo QUOTE(svirginija @ 2007 07 28, 22:44) Jo, as irgi kiek isbandziau vezimuku - sitas geriausias. O del to, kad ju pilnas miestas manau mamyte parase, kuri gyvena uzsienyje , o ne lietuvoje. Nes pvz londone kas antras vezimelis sutiktas mieste yra sitos firmos, o lietuvoje tai tikrai nelabai daznai sutiksi.Beje toks jo populiarumas uzsienyje manau parodo jo kokybe. Populiarumą labai dažnai lemia dar ir mada, ne tik kokybė
QUOTE(Kristtute @ 2007 07 29, 09:24) Populiarumą labai dažnai lemia dar ir mada, ne tik kokybė  Labai pritariu  . Be čia ne tik Bogaboo tas tinka Bogaboo pati neturėjau, tai kokybės nedrįstu vertinti, šiaip tikiu, kad tai gal ir kokybiškas vežimas, bet kiek teko gyvai čiupinėti, tai įvertinau, jog jis nepatogus vaikui. Lopšys nerealiai siauras, o sėdima dalis tai išvis minimalistinio stiliaus. Sakykit ką norit bet ilgiems pasivaikščiojimams ir miegui lauke nelabai tinkama  . Aišku nieko tam vaikiukui neatsitiks, bet kad nepatogu toje sėdimoje dalyje miegoti, tai jau tikrai  . O ir mūsų žiemai toks vežimas per daug atviras... Man tai čia labai dideli minusai.
man tai jis labiau atrodo patogus mamai, o ne vaikui . nesakau, kad jis blogas, bet tas minimas uzsienis yra siltesnio klimato, bent jau ziemos tai tikrai svelnesnes, sniego ir nevalytu keliu ten tikrai tiek nebuna. man sis vezimas atrodo skirtas miestui, "shopping`ui",kelionems. labai patogu. bet jau sportine dalis  nesuprantu, vos ne kaip auto kedute, juk ji neissitiesia. tai maziukui kazkaip gal nelabai
Dowilka
2007 08 01, 00:38
QUOTE(triule @ 2007 07 29, 18:13) man tai jis labiau atrodo patogus mamai, o ne vaikui . nesakau, kad jis blogas, bet tas minimas uzsienis yra siltesnio klimato, bent jau ziemos tai tikrai svelnesnes, sniego ir nevalytu keliu ten tikrai tiek nebuna. man sis vezimas atrodo skirtas miestui, "shopping`ui",kelionems. labai patogu. bet jau sportine dalis nesuprantu, vos ne kaip auto kedute, juk ji neissitiesia. tai maziukui kazkaip gal nelabai  Nu as nezinau, vezinu savo leliu nuo 6 menesio sedimoje dalyje ir tikrai tinkamas miegojimui, jis juk atsilenkia labai puikiai.. O kas del klimato tai tu teisi, gal Lt ziema tikrai saltesne. Bet jai jau saltoka bus, tai yra specialus zieminis koju uzvalkalas,jame tikrai labai silta O kas del to, kad jis labiau mamai, tai tiesos irgi yra..stilingas vezimas...bet ir vaikui jame nuo to sedeti tikrai ne blogiau Papildyta:QUOTE(ketti @ 2007 07 29, 10:28) Labai pritariu  . Be čia ne tik Bogaboo tas tinka Bogaboo pati neturėjau, tai kokybės nedrįstu vertinti, šiaip tikiu, kad tai gal ir kokybiškas vežimas, bet kiek teko gyvai čiupinėti, tai įvertinau, jog jis nepatogus vaikui. Lopšys nerealiai siauras, o sėdima dalis tai išvis minimalistinio stiliaus. Sakykit ką norit bet ilgiems pasivaikščiojimams ir miegui lauke nelabai tinkama  . Aišku nieko tam vaikiukui neatsitiks, bet kad nepatogu toje sėdimoje dalyje miegoti, tai jau tikrai  . O ir mūsų žiemai toks vežimas per daug atviras... Man tai čia labai dideli minusai.Visi vezimai yra atviri manyciau,o ypac sedimoji dalis..taip ,kad nereikia teigt, kad jis atviras...kaip ir prie visu vezimu ,tai pat ir siam yra ziemai skirti koju uzklotai... Todel tame minuso nematau..
Ar kas žiūrėjo reklaminį filmuką esantį bugaboo tinklapyje? Ten parodyta, kad vežant vaiką smėlėta pakrante nuima priekinius ratus. Tai gerai jei važiuoji ir važiuoji, o jei reikia sustoti pailsėti, tai jau tenka tą vežimą kartu su vaiku guldyti ant žemės, nes nestovi gi jis pats ant dviejų ratų.
Dowilka
2007 08 01, 16:52
QUOTE(Chloe @ 2007 08 01, 16:06) Ar kas žiūrėjo reklaminį filmuką esantį bugaboo tinklapyje? Ten parodyta, kad vežant vaiką smėlėta pakrante nuima priekinius ratus. Tai gerai jei važiuoji ir važiuoji, o jei reikia sustoti pailsėti, tai jau tenka tą vežimą kartu su vaiku guldyti ant žemės, nes nestovi gi jis pats ant dviejų ratų.  Tie ratai nenusiima  o susideda vienas remas prie kito  ir mazuciu ratuku per didelius nesimato... Taip kad nematau reikalo statyt vezimo ant dvieju ratu...
sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos  , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot. Aciu
Dowilka
2007 08 03, 02:19
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 10:41) sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos  , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot. Aciu as tau tikrai atsiusciau fotkiu bet nezinau kaip jas i supermama reik ikelt  ,as cia dar nesenai tai dar niekad neteko ikelinet ,jai nori galiu atsiust i meila
Geikutux
2007 08 03, 09:07
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 11:41) sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos  , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot. Aciu Pasiziurek gamintojo tinklalapy. Kad bugab'e irgi kojos uzkeltos ir neissitiesia Teko matyt kaip atrodo sis brangusis vezimas po dvieju metu veziojimo - ne kas
O kas po 2 metų būna? Ar medžiagos susigumuliavusios, ar ratai labai nudėvėti, ar rėmas girgžda?
Dowilka
2007 08 03, 11:14
QUOTE(Chloe @ 2007 08 03, 10:55) O kas po 2 metų būna? Ar medžiagos susigumuliavusios, ar ratai labai nudėvėti, ar rėmas girgžda? O kas su kitais vezimais buna po poros metu????? Mano vezimui bus tuoj metai,atrodo kaip naujas... O ir isvis jei tu priziuri vezima tai bet koks vezimas ir po 3 metu atrodys super... Papildyta:QUOTE(Geikutux @ 2007 08 03, 09:07) Teko matyt kaip atrodo sis brangusis vezimas po dvieju metu veziojimo - ne kas  O kas su kokiu Tuciu po poros metu buna? Bet manau, kad ne tik bugaboo gali susidevet nepriziurimas.... Beje nori pasakyt kad kiti vezimai jau stebuklingi?
Nu čiupinėjau aš tą vežimėlį...Nu manevringas..lengvai valdomas..Bet niekada nemokėčiau tokių pinigų..neverta..O kad šitas vežimėlis labai populiarus užsienyje..man ne rodiklis..  ..O pirkti tam, kad pasirodyti..kad va žiūrėkit kokį aš vežimą turiu..tai geriau jau susilaikysiu nuo tolimesnių komentarų..O ir vaikas nuo to nebus laimingesnis, kad vežiojamas brangiame ir "krūtame" vežimėlyje..  .. Bet kiekvienas renkasi tai, ką nori..Kiekvieno teisė rinktis tai, kas jam priimtina..ir tinkama..  ..
QUOTE(Geikutux @ 2007 08 03, 09:07) Pasiziurek gamintojo tinklalapy. Kad bugab'e irgi kojos uzkeltos ir neissitiesia Teko matyt kaip atrodo sis brangusis vezimas po dvieju metu veziojimo - ne kas  o tu nri, kad veimukas po 2 metu atrodytu kaip naujas  , viskas tarnauja, ir kaip jis atrodys kai man jo nebereikes kazkaip neturi reiksmes, be to vezimka reikia priziureti, tada ir isvaizda bus gera  , beje galim tuos pacius batus aptart, as pvz galiu nesiot 2 ir 3 seznus r atrodys  , o kitam net sezonui buna neuztenka
Kol nezinojau, kad tie vezimeliai tokie brangus ir a la stilingi (  ), pamacius mieste pagalvodavau, kad jau geriau tuti nusipirke butu. Nu tie mazi ratukai nekoki vaizda sudarydavo, o ypac, kai pamaciau mama bevaziuojancia su vienu suluzusiu ratuku  Dizainas isvis atgrasus, nu tikrai bjaurusis anciukas. Ir tikrai sportine dalis labai jau atvira  Savo vaiko tikrai jame neveziociau. Kad ir kur jis ten pirmose vietose bebutu...
Geikutux
2007 08 10, 06:36
QUOTE(:)22 @ 2007 08 06, 10:25) o tu nri, kad veimukas po 2 metu atrodytu kaip naujas  , viskas tarnauja, ir kaip jis atrodys kai man jo nebereikes kazkaip neturi reiksmes, be to vezimka reikia priziureti, tada ir isvaizda bus gera  , beje galim tuos pacius batus aptart, as pvz galiu nesiot 2 ir 3 seznus r atrodys  , o kitam net sezonui buna neuztenka  Nu nesitaske zmones nei po purvynus, nei ant saules vaika vezime kepino, bet medziagos nubluko, nubrizgo. Niekas naujo nenori po 2 metu, bet susidare ispudis, kad lygiaverciai ( kainos atzvilgiu vezimai) naudojami ilgiau
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 11:41) sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos  , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot. Aciu  
man tai labai labai sitie vezimai, labai patogus, o ir vaikui patinka, maniske pamaciusi iskart soko sestis  jei turesiu antra, tai butinai sita pirksiu, daruge turi, pabandziau labai patogus, o ir ji jau metus naudoja, tai tikrai nieko jis ten nenudrizgo ir neisbluko. pirmajai turejau bebe confort, tai irgi dziaugiausi labai, labai patogu tas dalykas, kad kedute ant remo statosi. o del kainos, tai aisku galetu but pigiau, bet ka dabar darysi, o ir ne vienam menesiui perki
antrakartmamyte
2007 08 18, 08:33
Kaži kiek mažius sitokioj padėty gulėt gali ?
zuikiausia
2007 08 26, 18:10
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 16, 13:21) Na mane irgi renkantis vežimą, dėl šio modelio pristabdė tai, kad nėra normalios gulimos padėties  . Nesuprantu šitoj vietoj gamintojų motyvų ir dar kad neįmanoma pirkti be lopšio  O šiaip tai mados dalykas ir tiek - aišku mano nuomone  Mes šiandien kaip tik buvome apžiūrėti bugaboo babycenter..Apie kokia gulima padėtiį tu kalbi? Kodėl ji nenormali? Sportinio varianto yra 3 padėtys ir viena jų pilnai gulima..na o lopšio tai savaime gulima.. Gal gali daugiau parašyt, kas ten netaip? Į ką dėmesį atkreipt, kol nenusipirkom dar
QUOTE(zuikiausia @ 2007 08 26, 19:10) Mes šiandien kaip tik buvome apžiūrėti bugaboo babycenter..Apie kokia gulima padėtiį tu kalbi? Kodėl ji nenormali? Sportinio varianto yra 3 padėtys ir viena jų pilnai gulima..na o lopšio tai savaime gulima.. Gal gali daugiau parašyt, kas ten netaip? Į ką dėmesį atkreipt, kol nenusipirkom dar  Nugaros padėtis galima sakyti gulima, bet vaiko kojytės lieka pakeltos, o tas miegojimui nėra patogu Man dar nepatinka tai, kad Boogaboo lopšys siauras.
QUOTE(zuikiausia @ 2007 08 26, 18:10) Mes šiandien kaip tik buvome apžiūrėti bugaboo babycenter..Apie kokia gulima padėtiį tu kalbi? Kodėl ji nenormali? Sportinio varianto yra 3 padėtys ir viena jų pilnai gulima..na o lopšio tai savaime gulima.. Gal gali daugiau parašyt, kas ten netaip? Į ką dėmesį atkreipt, kol nenusipirkom dar  kaip čia paaiškinus... pvz. yra kėdė, tai jei tu ja paguldai ant grindų, tai ji vistiek lieka kėde, tik gulimoj padėtyj, o užpakaliu vaikas ir gulint sėdi.
zuikiausia
2007 08 27, 11:00
Sakykit, ar bugaboo lopšį galima kaip chicco lopšį tvirtinti automobilyje? Kaip jūs darėte? Kokios firmos autokėdutę pirkote? Ar ja patenkintos? Mums rekomendavo maxi cosi.. gal kas išbandę šį derinuka?
mes ir nusipirkom, tiksliau uzsisakem bugaboo vezimeli ir maxi cosi kedute prie jo. kiek teko girdeti, jie yra vieni is geriausiu vezimeliu, o ir renkantis kazkaip labiausiai patiko beja rugseji jie prades pardavineti truputeli patobulintus, tai kas galvoja pirkti, tai verta palaukti pora savaiciu o lopsys nesitvirtina masinoj, bent kiek as zinau, bet lopsy kalima palikt vaikiuka miegoti ir per nakti
Geikutux
2007 08 30, 18:18
QUOTE(zuikiausia @ 2007 08 26, 19:10) Mes šiandien kaip tik buvome apžiūrėti bugaboo babycenter..Apie kokia gulima padėtiį tu kalbi? Kodėl ji nenormali? Sportinio varianto yra 3 padėtys ir viena jų pilnai gulima..na o lopšio tai savaime gulima.. Gal gali daugiau parašyt, kas ten netaip? Į ką dėmesį atkreipt, kol nenusipirkom dar  Pilnai gulimos sportiniam variante padeties tikrai nera - taip nugara issitiesia , bet tada vaiko kojos pakeltos lieka, vaikas negales miegoti ant sono. Pati nekarta buvau centre, pademontravo visas funkcijas tikrai nuosirdziai, nes man butent buvo aktualu ta 'nelaiminga' sportine dalis. Aisku jei planuojat tureti kelis vezimus vienu metu, tai kodel nenusipirk, kaip cia kazkuri rase - del "pachazuchos"  juokauju.
QUOTE(china @ 2007 08 30, 15:35) <...> o lopsys nesitvirtina masinoj, bent kiek as zinau, bet lopsy kalima palikt vaikiuka miegoti ir per nakti  Na manau per naktį miegoti vaikiuką palikti galima bet kokiam lopšį, ne vien Bugaboo..
QUOTE(Salne @ 2007 08 30, 21:17) Na manau per naktį miegoti vaikiuką palikti galima bet kokiam lopšį, ne vien Bugaboo..  kiek man teko dometis, tai ne visai visuose vezimeliuose galima migdyti nakciai, nors galiu but ir neteisi, nes kiekvienas kitaip sako. bet siaip visi vezimeliai yra skirti tam paciam reikalui, kaip masinos ir kiti daigtai, taip, kad reik rinktis pagal poreikius ir galimybes
QUOTE(happy @ 2007 01 10, 10:46) cm nepasakysiu  ,bet mes tilpom iki 7 menesiu.. Hmmm na as tarp bugaboo ir quinny buzz metausi, ciupinejau ir lietuvoje quinny buzz ir cia kur gyvenu jav, pravaziavau ir tuo bugaboo(cia beja kas antras tosk vezimas Manhetene  ), bet man groziu quinny buzz grazesnis ir lopsys fainesnis platesnis, nes bugaboo lopsiukas siauras, bet quinny buzz shopping basket mazesnis nei bugaboo, zodziu dilema, ratai man super tiek triracio tiek bugaboo  Tiesa pasakius nelabai isivaizduoju kaip galima tilpti i bugaboo lopsiuka 7 menesiu  (nebent vaikas gime labai maziukas  )Maximum ji naudociau iki 4 men
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 08, 05:15) <...> Tiesa pasakius nelabai isivaizduoju kaip galima tilpti i bugaboo lopsiuka 7 menesiu  (nebent vaikas gime labai maziukas  )Maximum ji naudociau iki 4 men  Vaikai gi skirtingi..ir nebutinai priklauso nuo gimimo svorio..Kiti gimę mažiukais greitai užauga..Daug kas nuo genų priklauso..  ..O kad yra vaikiukų, kurie net sptynių mėnėsių tilptų į lopšį pilnai tikiu..nes tokį vieną jau paaugintą turiu..Mano dukrytė iki 8 mėnėsio dar tilpo į lopšį..tik jos ten niekas nelaikė..nes ji pati to nenorėjo..norėjo sedėti ir stebėti pasaulį, o ne lopšiuke gulėti..  ..
Geikutux
2007 09 16, 07:51
O kaip ten su saugos dirzais??  Jei fiksuoti prie nugareles, tai ne kas - vaikas kaip prikaltas sedi ....
QUOTE(Geikutux @ 2007 09 15, 23:51) O kaip ten su saugos dirzais??  Jei fiksuoti prie nugareles, tai ne kas - vaikas kaip prikaltas sedi .... Viskas ten su tais dirzais ok
nusisypsok:)
2007 10 18, 22:15
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 17, 16:01) Taip parduotuvė pardavinėja. Bet ir jie nepaaiškino  , kodėl nuspręsta nedaryti visai gulimos padėties sportinei dalei  Ar bendei važinėti, kad ir Neringos miškais, miško takeliais , ne asfaltu? Kaip tie mažieji ratai? Man tai aktualu, nes ten vasarojam . Nesuprantu is kur Jus istrauket kad sportine dalis neturi gulimos padeties?
nusisypsok:)
2007 10 18, 22:33
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 10 19, 00:15) Nesuprantu is kur Jus istrauket kad sportine dalis neturi gulimos padeties?  be to, nezinau prie ko galima prisikabinti, lopsys tikrai ne mazas, nebent jus kalbat apie frog'á arba gecko, tai jie aplamai mazesni, bet va jau su cameleonu tai viskas ten gerai, neisivaizduoju ar gali buti kazkas geriau.pati turiu ir dar kolkas neradau jame nei vieno minuso, o kaina didesne nei kitokiu vezimu, bet kokybe ja tikrai pateisina. nebuvo minutes, kad buciau gailejusis del savo apsisprendimo pirkti butent bugaboo cameleon. tai kokybe ,o ne kaip kazkam pasirode, vardas arba "pakazucha".
Geikutux
2007 10 22, 13:56
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 10 18, 23:33) be to, nezinau prie ko galima prisikabinti, lopsys tikrai ne mazas, nebent jus kalbat apie frog'á arba gecko, tai jie aplamai mazesni, bet va jau su cameleonu tai viskas ten gerai, neisivaizduoju ar gali buti kazkas geriau.pati turiu ir dar kolkas neradau jame nei vieno minuso, o kaina didesne nei kitokiu vezimu, bet kokybe ja tikrai pateisina. nebuvo minutes, kad buciau gailejusis del savo apsisprendimo pirkti butent bugaboo cameleon. tai kokybe ,o ne kaip kazkam pasirode, vardas arba "pakazucha". Iš parduotuvės (babycenter) ir ištraukėm  Butent PILNAI gulimos padėties nebuvimas, lėmė mano sprendima nepirkti šio vežimo.
QUOTE(Geikutux @ 2007 10 22, 05:56) Iš parduotuvės (babycenter) ir ištraukėm  Butent PILNAI gulimos padėties nebuvimas, lėmė mano sprendima nepirkti šio vežimo. Na labai teisingai zmogus sako, pilna gulima padetis yra tik lopsys, o sportine dalis ji reguliuojasi, pasidaro ta neva vadinama gulima padetis bet vaiko kojos juk virsuje kabo, gaunasi kad tai ne pilna gulima padetis ir tiek, kam ko reikia... as pati pirksiu si vezima jau apsisprendziau bent manau kad mum lopsio pakankamai uzteks o veliau vaikas jau nori dairytis i pasauli o ne gulet pasislepes ,tai jei kartais ir uzmigs ir tos kojos pakibs padebesiais nieko tokio neivyks, delto dar nei vienam vaikui stubras neiskrypo taip kaip mano musu mamos  pagal jas tai ir car seat vaiko negalima deti nuo gimimo ten juk irgi nera gulimos padeties, tai kaip tada vaika veziot ant ranku?? man tai visiskai nepriimtina ir nesaugu, o visi tie dalykai tik pliusas jei mama uz vairo sedi ir vaikas saugus ir mamai ramu Pas mus visa amerika vaikus vezioja tik car seat ir tik car seat, ir situ vezimu kas antras bent jau NYC
rimas19
2007 10 25, 09:51
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 25, 04:16) Na labai teisingai zmogus sako, pilna gulima padetis yra tik lopsys, o sportine dalis ji reguliuojasi, pasidaro ta neva vadinama gulima padetis bet vaiko kojos juk virsuje kabo, gaunasi kad tai ne pilna gulima padetis ir tiek, kam ko reikia... as pati pirksiu si vezima jau apsisprendziau bent manau kad mum lopsio pakankamai uzteks o veliau vaikas jau nori dairytis i pasauli o ne gulet pasislepes ,tai jei kartais ir uzmigs ir tos kojos pakibs padebesiais nieko tokio neivyks, delto dar nei vienam vaikui stubras neiskrypo taip kaip mano musu mamos  pagal jas tai ir car seat vaiko negalima deti nuo gimimo ten juk irgi nera gulimos padeties, tai kaip tada vaika veziot ant ranku?? man tai visiskai nepriimtina ir nesaugu, o visi tie dalykai tik pliusas jei mama uz vairo sedi ir vaikas saugus ir mamai ramu Pas mus visa amerika vaikus vezioja tik car seat ir tik car seat, ir situ vezimu kas antras bent jau NYC  Geriau mokytis iš svetimų klaidų nei iš savų.
Geikutux
2007 10 25, 14:15
Butent ispudis, mano asmeninis , kad tai daugiau madingas vezimas, o nenaudingas. Dar paziurekit kiek holivudiniu zviagzdeliu vezioja savo vaikus... Maniskis megsta miegoti lauke, nors jau 1 metu su uodegele, tad i joki lopsini netelpa. Miega po 1-2 val., tai siame "kaboti" vienoje padetyje tiek laiko ..
QUOTE(rimas19 @ 2007 10 25, 01:51) Geriau mokytis iš svetimų klaidų nei iš savų. Matai dazniausiai turbut mokomasi is savo klaidu, o ne is kitu, pirmas uzaugo be jokiu klaidu sededamas net po 6H kelionei car seat ir stubras pats tiesiausias taip kad cia zinai, negyvenkim tarybiniu laiku nuomonem, juk ne akmens amzius
zose gargasaite
2007 11 11, 01:26
del lopsio.as visalaik maniau kad musu bugabugo cameleono lopsys yra mazesnis nei kitu vezimeliu.ir likau nustebinta pardaveju konsultantu kai pirkausi paklodeles lopsiukui,kurie man paaiskino jog,lopsiuko dydis nesiskiria nuo kitu ir pg reikalavimus visi lopsiukai yra vienodu dydziu.na nezinau,man taip paaiskino ir nusipirkus paklodele tinkancia visiems lopsiukams pamaciau kad ji tinka ir bugabugui . aciu uz demesi. a minusa dar viena rasau.mums sketukas suluzo po keliu dienu.turiu omeny sketi prie vezimo kur tvirtinas.
Geikutux
2007 11 17, 15:57
NY yra NY...Auuu gal kas jau vazinejates per lapkricio purvynus??? Kaip tie mazieji rateliai?? Valymas, prieziura. Gal yra kokios patirties?
alfa159
2007 11 17, 22:37
Kiek Lietuvoje kainuoja bugaboo bee ir kur ji galima pamatyti gyvai? Siandien Vaiku parodoje apziurinejau pristatomus ir mamyciu atsiveztus vezimus. Visi pasirode tokie vienodi ir tokie sunkus. Labai nenoriu griozdo. Tai bee butu lyg ir iseitis. Idomu butu isgikrsti, ar patenkinti tie, kurie vaikus paaugine su siuo vezimeliu.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 08, 04:15) Tiesa pasakius nelabai isivaizduoju kaip galima tilpti i bugaboo lopsiuka 7 menesiu  (nebent vaikas gime labai maziukas  )Maximum ji naudociau iki 4 men  jei ka tai vaikas gime lygiai 4kg  o tilpom nes buvo vasara ir jokiu prirengimu nereikejo..Ir vaikas kai guli jis neguli isitieses kaip styga ,jo kojos buna sulenktos -taip kelis cm sutaupom,.. Man lopsys daug labiau uz sportine daly patiko, todel naudojau kol galejau.
QUOTE(happy @ 2007 11 20, 10:37) jei ka tai vaikas gime lygiai 4kg  o tilpom nes buvo vasara ir jokiu prirengimu nereikejo..Ir vaikas kai guli jis neguli isitieses kaip styga ,jo kojos buna sulenktos -taip kelis cm sutaupom,.. Man lopsys daug labiau uz sportine daly patiko, todel naudojau kol galejau. Nagi isbandysim ir mes kiek mes ten gulesim  jau turiu ta vezimuka namie, bet itariu ilgai lopsio tikrai nenaudosiu  nes jau 4 menesiu vaikui daug kas darosi idomu tai jau ir sest bando, todel jauciu kad pavasariop ji tikrai perdarysiu i sportine dali, taip geriau ir jam ir man.... juola vartosi tos padetys sedimos dalies tai nematau bedos jei jis ten numigs gera posma, atsikels ir vel gali dairytis i pasauli o ne tik i dangu  siaip as pries juos nusiteikus labai ilgai buvau, isbandziau tikrai geras daiktas ir isigijau, bet va kaip as vairuoju kasdien tai man bus jau matau problem su jo deliojimu i masina ir is jos, kad tik vaiksciociau is namu ir i namus tada taip bet su bagazines reikalais man jo gabaritai nelabai ir deliojimo procesas  na bet visko viename nebuna, kiekvienam pagal poriekius, susilankstymo reikalu tai maclaren ir peg perego sketukai geriausias varinatas, abu turejau buvo super, na bet vazinesim bugaboo si karta Maciau ta bugaboo bee gyvai nu man jis tikras nesusipratimas galejo ka nors grazesnio sugalvot
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 24, 05:02) bet va kaip as vairuoju kasdien tai man bus jau matau problem su jo deliojimu i masina ir is jos, kad tik vaiksciociau is namu ir i namus tada taip bet su bagazines reikalais man jo gabaritai nelabai ir deliojimo procesas man lankstymas ir nepatiko,nepatiko,kad vaziuojant su sportiniu variantu-nuimi "sedima daly",tada lankstai ratus ir kisi i bagazine.. O jei butu reikeje nesiot laiptais tai isvis buciau nusisovus,nes nors jis ir lengvas,bet dvi dalis nesiot nepatogu
alfa159
2007 11 24, 22:02
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 24, 06:02) Maciau ta bugaboo bee gyvai nu man jis tikras nesusipratimas galejo ka nors grazesnio sugalvot  Parduotuveje ar gatveje? Man irgi idomu pamatyti. Jei jis didelis, tai turetu atrodyti gana idomiai. Bet jei koks miniatiurinis mizeris, tai niii. Sunku suprsti apie gabaritus is interneto info.
QUOTE(happy @ 2007 11 24, 07:37) man lankstymas ir nepatiko,nepatiko,kad vaziuojant su sportiniu variantu-nuimi "sedima daly",tada lankstai ratus ir kisi i bagazine.. O jei butu reikeje nesiot laiptais tai isvis buciau nusisovus,nes nors jis ir lengvas,bet dvi dalis nesiot nepatogu  Ech nu ka darysi jis aisku labai patogus zmonem gyvenantiems manhetene kur viskas vyksta pesciomis nereikia masinomis vazinet tai jauciu super, bet kai vairuoji daug tai nebus praktiska labai nu bet kaip nors...vat del tos sedimos dalies ir lopsio kad nusiema, tai quinny buzz yra geresnis siuo klausimu nereikia nuiiminet ju jei nori ji idet i bagazine ir taip susilanksto, ir dar ta rankenele bugaboo nusiema visiskai, o quinny buzz viena puse atsisega ir ji tiesiog pasisuka norint issimt vaika...na tokie niuansai zodziu Gerai aisku kad ne lengvoji masina pas mane tai tilps visur QUOTE(alfa159 @ 2007 11 24, 14:02) Parduotuveje ar gatveje? Man irgi idomu pamatyti. Jei jis didelis, tai turetu atrodyti gana idomiai. Bet jei koks miniatiurinis mizeris, tai niii. Sunku suprsti apie gabaritus is interneto info.  Parduotuve parduotuvej maciau, na man jis nepatiko visiskai jo isvaizda turiu omeny, jau onlin ejis man berysio pasirode galvoju ar bus paklausa, nu bet velgi NYC juso perka, zinai vien tik del vardo sakyciau "modnas" neva tai  bet gatvej jis man toks pasirode kaip buda ir dar ziauriai issisketes, cia skonio reikalas bet neee idedu tau pora foto tokiu naminiu jis tik lengvai naudotas paziek kaip atrodo sakykim namu salygom fotkintas gal ideja turesi..... man kazko jame truksta ir viskas 
alfa159
2007 11 26, 21:32
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 26, 18:37) Vaizdas skurdokas, svelniai tariant.  Aciu uz realia foto, labai padejo prablaiveti.
|
|