Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Diana
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
destination
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Diana.Ar dažnas?

Diana- lotynų: diva „deivė“, romėnų deivė Diana (Diviana), mėnulio ir medžioklės deivė
persefone
QUOTE(Converse @ 2006 05 13, 19:01)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Diana.Ar dažnas?

Mano kieme trys Dianos, bigsmile.gif bet skirtingo amžiaus. Ir geros pažystamos mergaitė irgi Diana blush2.gif . Manau g.gif , kad dažnas vardas.
Vilsen
Aš nepasakyčiau,kad labai jau dažnas.Aš vos kelias pažystu,o ir man visai gražus vardas.
Isila
tik vieną tokiu vardu žinau. Anksčiau šis vardas man buvo vienas nuostabiausių vardų wub.gif
Tepaluota
Manau, kad šis vardas jau kiek pasenęs
Utiuitiutė
Vardas buvo populiarus prieš kokius 30 metų, man jis nelabai schmoll.gif
SUNO
Vardas kai vardas,bet as savo dukrai neduociau,man nelabai.
lijo
man feee smile.gif
Sinuhe
QUOTE(Hestija @ 2006 05 13, 21:13)
Vardas buvo populiarus prieš kokius 30 metų, man jis nelabai  schmoll.gif
*

Prieš 30 blink.gif Pažįstu bent porą 18 - 20mečių tokiais vardais mirksiukas.gif
Man visai gražus 4u.gif
boruzhe
Man nelabai ax.gif Savo dukrai tikrai tokio neduočiau schmoll.gif O pažįstu net kelias ir labai skirtingo amžiaus smile.gif
Hermion@
Man labai patinka thumbup.gif
rena
Man atsibodes. Jau vien mokykloje ju buvo pilna doh.gif Dabar gal mergaites reciau vadina, bet mano amziaus Dianu ojojoj
Noa
Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten laugh.gif Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi... smile.gif
Erszebeth
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 15:24)
Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten laugh.gif Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi... smile.gif
*

A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą" biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute? hihihi.gif Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija lotuliukas.gif
Kristtute
Man normalus vardas smile.gif Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau g.gif
Tokio varianto nebuvo, tai neprabalsavau blush2.gif
yalissa
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 14, 16:09)
Man normalus vardas  smile.gif  Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau  g.gif
*

Aš lygiai tą patį pasakyčiau mirksiukas.gif
Noela
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 14:48)
A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  hihihi.gif Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija  lotuliukas.gif
*

Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai? blink.gif Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas.
Erszebeth
QUOTE(vilniske @ 2006 05 14, 18:46)
Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai?  blink.gif Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas.
*

Todėl, kad tu žiūri iš savo, o ne savo vaikų kartos perspektyvos. Mūsų kartai šie vardai - ne "senų bobų", tačiau mūsų mamų kartai Onutės ir Bronytės taip pat nebuvo "senų bobų", o mums jau "senų". Mūsų vaikams negražiausi atrodys mūsų (t.y. jų tėvų) kartos vardai, o jau senelių (mūsų tėvų) kartos bus pusėtini, tik kad mes, jų tėvai, piktinsimės lotuliukas.gif Ar nori anūkėlės Bronytės? Mūsų vaikų kartos Austėja turi šansų taip pavadinti savo dukrą. Mūsų tėvams bjaurūs atrodę (t.y. jų pačių tėvų, iš dalies - jų senelių kartos) vardai mums jau gražūs: Elžbieta, Kotryna (Katrė), Dorotėja (Darata), Eugenija, Domicelė... Mano prosenelis buvo Silvestras - nuostabus vardas būtų šiais laikais, jei turėčiau berniuką. Mano močiutė savo sūnui tokio vardo būtų nė už ką nedavusi, o močiutės vaikų (t.y. mūsų tėvų) karta irgi dar ne. Vardas "apsivalo" maždaug per 4 kartas rolleyes.gif
Polė
Vardas šiaip sau .Man dabar tie senoviniai nieko: Katrytė, Elzytė blush2.gif
gytulka
grazus vardas, mano antras vardas Diana mirksiukas.gif
Špoka
o man visai nieko ax.gif Bet, kaip ir keletas kitu mamyciu,savo dukryte rinkciau kitoki ........ g.gif
Noa
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 15:48)
A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  hihihi.gif
*

Ne, nu ne taip paklausei hihihi.gif Bronytė ar Onytė - čia dar pusė velnio. Vat Janina, Regina, Irena, Zita ar Nijolė tai gal ir nenorėčiau būt hihihi.gif

O šiaip - kad tas vardas nėr labai toks... Nu kaimiškas, ar kaip pasakyt smile.gif Buvo ten ledi Diana, dainininkių Dianų visokių kibirai. Dabartinių. Man regis, nebus jis toks "su kartos antspaudu"... Tų Dianų visada po truputuką būna, bet ne po daug g.gif Pvz. Giedrių ar Vilmų ar Jurgitų pažįstu debesis. Kur tik nueini, į kokį kolektyvą - visada būna, ir ne po vieną smile.gif O Dianas per savo gyvenimą sutikau ar ne dvi g.gif

Beje, savo vaikui panašiai padariau smile.gif Daviau ne senos bobos - mat pas mane berniukas - bet vieną populiaresnių seimo narių vardą laugh.gif Netyčia, tiesiog taip gavosi laugh.gif Nu ką aš galėjau padaryt, jeigu jo vardas toks, tai ar man dabar jį būtinai Matu arba Roku pavadint reikėjo, kad būtų kaip visi? laugh.gif
Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano" biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 23:12)
Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano" biggrin.gif
*

Tai dar garbingas seimo narys, privaręs nesako "čia ne mano, aplinka kalta" lotuliukas.gif Galima būtų sužinoti, kuris čia narys, kad būtų galima pabalsuot per rinkimus? lithuania.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noa
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 23:28)
Tai dar garbingas seimo narys, privaręs nesako "čia ne mano, aplinka kalta"  lotuliukas.gif Galima būtų sužinoti, kuris čia narys, kad būtų galima pabalsuot per rinkimus?  lithuania.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Ajjjk tu, ten jų keli, patys gerieji laugh.gif Ir šiaip politikoj... Ne Rolandėlis, ne laugh.gif Ir ne Algirdėlis - Mykoliukas laugh.gif Nu spėk. Mažius pats apie save sako, kad yra Vėtujis... bigsmile.gif

Patikslinu - pirmasis išsireiškimas buvo "Mano - nedosiu" bigsmile.gif

Erszebeth
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 23:35)
Ajjjk tu, ten jų keli, patys gerieji laugh.gif Ir šiaip politikoj... Ne Rolandėlis, ne laugh.gif Ir ne Algirdėlis - Mykoliukas laugh.gif Nu spėk. Mažius pats apie save sako, kad yra Vėtujis... bigsmile.gif

Patikslinu - pirmasis išsireiškimas buvo "Mano - nedosiu" bigsmile.gif
*

Uspaskis tada g.gif
Siracusa
man irgi toks--senokas schmoll.gif
Langoza
kai dabar kas trecias vaikas emilija, austeja ar kokia ugne, smilte (nors man grazus, bet labai jau dazni vardai), tai diana dar puse bedos. nors nera tas pats paciausias.. nors mano puseseres mergyte diana ir man visai grazu. aj, jei tik mamytei tinka mirksiukas.gif
Nieko sau
Mano mama turi draugę Dianą, aš turėjau porą klasiokių Dianų, manau, jog mano sūnus jau neturės draugių tokiu vardu schmoll.gif . Nebemadingas šis vardas cool.gif
kamileh
Man tai jis negražus. Dar kaip rusakalbiai žmonės taria "Dzijana" doh.gif
SANTA
Normalus tas vardas ,bet savo mergytei tikrai tokio neduociau schmoll.gif .Pries koki 25 m sis vardas buvo ant bangos,o dabar schmoll.gif
muminukas
MAn gražus šis vardas. Pažįstu ne vieną įvairaus amžiaus dianą, visos jos fainos. Turėjau ir klasiokę Dianą. Tai klasiokas, kuris ją įsimylėjęs buvo, dabar turi 2 m. dukrą, vardu Diana smile.gif
Ne_gera
QUOTE(gytulka @ 2006 05 14, 22:18)
grazus vardas, mano antras vardas Diana  mirksiukas.gif
*

Aha, man irgi grazus sitas vardas thumbup.gif , mano pirmas vardas yra Diana lotuliukas.gif
Bet Adriana, arba Ariana būtų buvę būti geriau lotuliukas.gif
micietta
man sis vardas siet tiek nuvalkiotas rolleyes.gif
dauga
Man nieko, bet dukrytei neduočiau schmoll.gif
Eglantina
Man tai kazkoks lenkiskas, nes pazystu viena lenkaite, tai turbut is to ir kyla barbiskos asociacijos:)
NirN
Man iskarto norisi tokia mergyte vadinti mazaja princese...
Kelsey
Mano vardas Diana lotuliukas.gif Man visai patinka. Nesiskundziu smile.gif
Soni
Vardas kaip vardas, bet labai atsibodęs, savo dukrai tikrai neduočiau.
groovy
Gal ir dažnas (nors ne toks dažnas kaip Kristina pvz.), bet neatsibodęs man ir gražus visai mirksiukas.gif
aktema
man irgi grazus 4u.gif
chriss
Gal ir atsibodes sis vardas,bet man jis vistiek grazus thumbup.gif
Ne_gera
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16)
Mano vardas Diana  lotuliukas.gif  Man visai patinka. Nesiskundziu  smile.gif
*

Mano irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(monie @ 2006 05 15, 12:39)
Man tai jis negražus. Dar kaip rusakalbiai žmonės taria "Dzijana" doh.gif
*

Aha, pastebejau ir aš kad taip taria mano vardą doh.gif
destination
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16)
Mano vardas Diana  lotuliukas.gif  Man visai patinka. Nesiskundziu  smile.gif
*

QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 26, 20:43)
Mano irgi  drinks_cheers.gif

Ir mano liezuvis.gif Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti.. blush2.gif
Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi lotuliukas.gif
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija wub.gif
Ne_gera
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44)
Ir mano  liezuvis.gif Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti..  blush2.gif
Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi  lotuliukas.gif
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija  wub.gif
*

Nu, kad Diana vardas dažnas nesutinku schmoll.gif , aš pati tik kelias Dianas pažįstu...

Aš pati norėčiau būti ne Diana,o AD RI A N A
wub.gif
Noa
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44)
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija  wub.gif
*

biggrin.gif Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų biggrin.gif Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj biggrin.gif

Nors Smilte arba Mija vadintis būtų visai nieko rolleyes.gif
Ne_gera
QUOTE(Noa @ 2006 07 26, 19:47)
biggrin.gif Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų biggrin.gif Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj biggrin.gif

Džiolana bigsmile.gif visai gražus vardas ax.gif
Plepė
Vardas kaip vardas, man visai nieko-gražus.
Memory
mano dukra Diana thumbup.gif mano vyras medziotojas...o kadangi Diana tai medziokles kazkokia deive (tiksliai neprisimenu) tai pasirinkimo dukros vardui neturejau wink.gif nors ir daznai dabar sutinkamas...bet man patinka. Manau jau po kokiu 10 metu zmones su tokiais paprastais vardais jau liks vienetai. Juk dabar pilneja visokiausiu Izoldu, Izabelliu, Adrijanu ir dar kitu Luisu Mariju..... doh.gif
***smile***
na man Diana iprasta suaugus moteris, bet juk prie visko galima priprast, siaip grazus vardas ir nepasakyciau kad dabar labai daznas 4u.gif
raganaa
Gražus vardas.Pažįstu kelias dideles ir mažas Dianas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.