destination
2006 05 13, 19:01
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Diana.Ar dažnas?
Diana- lotynų: diva deivė, romėnų deivė Diana (Diviana), mėnulio ir medžioklės deivė
persefone
2006 05 13, 19:47
QUOTE(Converse @ 2006 05 13, 19:01) Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Diana.Ar dažnas?
Mano kieme trys Dianos,  bet skirtingo amžiaus. Ir geros pažystamos mergaitė irgi Diana  . Manau  , kad dažnas vardas.
Aš nepasakyčiau,kad labai jau dažnas.Aš vos kelias pažystu,o ir man visai gražus vardas.
tik vieną tokiu vardu žinau. Anksčiau šis vardas man buvo vienas nuostabiausių vardų
Tepaluota
2006 05 13, 20:09
Manau, kad šis vardas jau kiek pasenęs
Utiuitiutė
2006 05 13, 20:13
Vardas buvo populiarus prieš kokius 30 metų, man jis nelabai
Vardas kai vardas,bet as savo dukrai neduociau,man nelabai.
man feee
QUOTE(Hestija @ 2006 05 13, 21:13) Vardas buvo populiarus prieš kokius 30 metų, man jis nelabai  Prieš 30  Pažįstu bent porą 18 - 20mečių tokiais vardais Man visai gražus
boruzhe
2006 05 13, 23:14
Man nelabai  Savo dukrai tikrai tokio neduočiau  O pažįstu net kelias ir labai skirtingo amžiaus
Hermion@
2006 05 14, 12:18
Man labai patinka
Man atsibodes. Jau vien mokykloje ju buvo pilna  Dabar gal mergaites reciau vadina, bet mano amziaus Dianu ojojoj
Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten  Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi...
Erszebeth
2006 05 14, 14:48
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 15:24) Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten  Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi...  A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija
Kristtute
2006 05 14, 16:09
Man normalus vardas  Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau Tokio varianto nebuvo, tai neprabalsavau
yalissa
2006 05 14, 16:14
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 14, 16:09) Man normalus vardas  Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau Aš lygiai tą patį pasakyčiau
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 14:48) A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija  Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai?  Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas.
Erszebeth
2006 05 14, 18:39
QUOTE(vilniske @ 2006 05 14, 18:46) Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai?  Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas. Todėl, kad tu žiūri iš savo, o ne savo vaikų kartos perspektyvos. Mūsų kartai šie vardai - ne "senų bobų", tačiau mūsų mamų kartai Onutės ir Bronytės taip pat nebuvo "senų bobų", o mums jau "senų". Mūsų vaikams negražiausi atrodys mūsų (t.y. jų tėvų) kartos vardai, o jau senelių (mūsų tėvų) kartos bus pusėtini, tik kad mes, jų tėvai, piktinsimės  Ar nori anūkėlės Bronytės? Mūsų vaikų kartos Austėja turi šansų taip pavadinti savo dukrą. Mūsų tėvams bjaurūs atrodę (t.y. jų pačių tėvų, iš dalies - jų senelių kartos) vardai mums jau gražūs: Elžbieta, Kotryna (Katrė), Dorotėja (Darata), Eugenija, Domicelė... Mano prosenelis buvo Silvestras - nuostabus vardas būtų šiais laikais, jei turėčiau berniuką. Mano močiutė savo sūnui tokio vardo būtų nė už ką nedavusi, o močiutės vaikų (t.y. mūsų tėvų) karta irgi dar ne. Vardas "apsivalo" maždaug per 4 kartas
Vardas šiaip sau .Man dabar tie senoviniai nieko: Katrytė, Elzytė
gytulka
2006 05 14, 20:18
grazus vardas, mano antras vardas Diana
o man visai nieko  Bet, kaip ir keletas kitu mamyciu,savo dukryte rinkciau kitoki ........
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 15:48) A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute? Ne, nu ne taip paklausei  Bronytė ar Onytė - čia dar pusė velnio. Vat Janina, Regina, Irena, Zita ar Nijolė tai gal ir nenorėčiau būt  O šiaip - kad tas vardas nėr labai toks... Nu kaimiškas, ar kaip pasakyt  Buvo ten ledi Diana, dainininkių Dianų visokių kibirai. Dabartinių. Man regis, nebus jis toks "su kartos antspaudu"... Tų Dianų visada po truputuką būna, bet ne po daug  Pvz. Giedrių ar Vilmų ar Jurgitų pažįstu debesis. Kur tik nueini, į kokį kolektyvą - visada būna, ir ne po vieną  O Dianas per savo gyvenimą sutikau ar ne dvi  Beje, savo vaikui panašiai padariau  Daviau ne senos bobos - mat pas mane berniukas - bet vieną populiaresnių seimo narių vardą  Netyčia, tiesiog taip gavosi  Nu ką aš galėjau padaryt, jeigu jo vardas toks, tai ar man dabar jį būtinai Matu arba Roku pavadint reikėjo, kad būtų kaip visi? Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano"
Erszebeth
2006 05 14, 22:28
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 23:12) Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano"  Tai dar garbingas seimo narys, privaręs nesako "čia ne mano, aplinka kalta"  Galima būtų sužinoti, kuris čia narys, kad būtų galima pabalsuot per rinkimus?
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 23:28) Ajjjk tu, ten jų keli, patys gerieji  Ir šiaip politikoj... Ne Rolandėlis, ne  Ir ne Algirdėlis - Mykoliukas  Nu spėk. Mažius pats apie save sako, kad yra Vėtujis...  Patikslinu - pirmasis išsireiškimas buvo "Mano - nedosiu"
Erszebeth
2006 05 14, 23:18
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 23:35) Ajjjk tu, ten jų keli, patys gerieji  Ir šiaip politikoj... Ne Rolandėlis, ne  Ir ne Algirdėlis - Mykoliukas  Nu spėk. Mažius pats apie save sako, kad yra Vėtujis...  Patikslinu - pirmasis išsireiškimas buvo "Mano - nedosiu"  Uspaskis tada
Siracusa
2006 05 14, 23:40
man irgi toks--senokas
Langoza
2006 05 15, 08:00
kai dabar kas trecias vaikas emilija, austeja ar kokia ugne, smilte (nors man grazus, bet labai jau dazni vardai), tai diana dar puse bedos. nors nera tas pats paciausias.. nors mano puseseres mergyte diana ir man visai grazu. aj, jei tik mamytei tinka
Nieko sau
2006 05 15, 08:50
Mano mama turi draugę Dianą, aš turėjau porą klasiokių Dianų, manau, jog mano sūnus jau neturės draugių tokiu vardu  . Nebemadingas šis vardas
kamileh
2006 05 15, 10:39
Man tai jis negražus. Dar kaip rusakalbiai žmonės taria "Dzijana"
Normalus tas vardas ,bet savo mergytei tikrai tokio neduociau  .Pries koki 25 m sis vardas buvo ant bangos,o dabar
muminukas
2006 05 15, 11:40
MAn gražus šis vardas. Pažįstu ne vieną įvairaus amžiaus dianą, visos jos fainos. Turėjau ir klasiokę Dianą. Tai klasiokas, kuris ją įsimylėjęs buvo, dabar turi 2 m. dukrą, vardu Diana
Ne_gera
2006 05 18, 19:49
QUOTE(gytulka @ 2006 05 14, 22:18) grazus vardas, mano antras vardas Diana  Aha, man irgi grazus sitas vardas  , mano pirmas vardas yra Diana Bet Adriana, arba Ariana būtų buvę būti geriau
micietta
2006 05 18, 23:38
man sis vardas siet tiek nuvalkiotas
Man nieko, bet dukrytei neduočiau
Eglantina
2006 05 26, 15:17
Man tai kazkoks lenkiskas, nes pazystu viena lenkaite, tai turbut is to ir kyla barbiskos asociacijos:)
Man iskarto norisi tokia mergyte vadinti mazaja princese...
Mano vardas Diana  Man visai patinka. Nesiskundziu
Vardas kaip vardas, bet labai atsibodęs, savo dukrai tikrai neduočiau.
Gal ir dažnas (nors ne toks dažnas kaip Kristina pvz.), bet neatsibodęs man ir gražus visai
man irgi grazus
Gal ir atsibodes sis vardas,bet man jis vistiek grazus
Ne_gera
2006 06 26, 18:43
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16) Mano vardas Diana  Man visai patinka. Nesiskundziu  Mano irgi Papildyta:QUOTE(monie @ 2006 05 15, 12:39) Man tai jis negražus. Dar kaip rusakalbiai žmonės taria "Dzijana"  Aha, pastebejau ir aš kad taip taria mano vardą
destination
2006 07 26, 16:44
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16) Mano vardas Diana  Man visai patinka. Nesiskundziu  QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 26, 20:43) Mano irgi  Ir mano  Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti.. Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija
Ne_gera
2006 07 26, 18:41
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44) Ir mano  Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti.. Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija  Nu, kad Diana vardas dažnas nesutinku  , aš pati tik kelias Dianas pažįstu... Aš pati norėčiau būti ne Diana,o A D R I A N A
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44) Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija   Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų  Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj Nors Smilte arba Mija vadintis būtų visai nieko
Ne_gera
2006 07 28, 17:12
QUOTE(Noa @ 2006 07 26, 19:47)  Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų  Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj  Džiolana  visai gražus vardas
Vardas kaip vardas, man visai nieko-gražus.
mano dukra Diana  mano vyras medziotojas...o kadangi Diana tai medziokles kazkokia deive (tiksliai neprisimenu) tai pasirinkimo dukros vardui neturejau  nors ir daznai dabar sutinkamas...bet man patinka. Manau jau po kokiu 10 metu zmones su tokiais paprastais vardais jau liks vienetai. Juk dabar pilneja visokiausiu Izoldu, Izabelliu, Adrijanu ir dar kitu Luisu Mariju.....
***smile***
2006 08 04, 21:20
na man Diana iprasta suaugus moteris, bet juk prie visko galima priprast, siaip grazus vardas ir nepasakyciau kad dabar labai daznas
raganaa
2006 08 04, 21:22
Gražus vardas.Pažįstu kelias dideles ir mažas Dianas
|
|