QUOTE(Mama.com @ 2006 05 13, 22:09)
nepatinka man šis vardas
NELABAI
Atsibodęs.
labai grazus vardas
mergaitei yra labai fainas ir geras vardas, beto labai gerai jei keliauji, visom kalbom shy varda taria vienodai, nera sunkumu bandant ishtart ar ishverst ka reikshkai
Geras vardas, trumpas, aiskus, tarptautinis
Nu negražus net negaliu paaiškinti
O man tikrai fainas vardas - tiek Lietuvoj, tiek užsieny!
grazus,bet gana daznas
Gražus vardas Diana. Trumpas, gražiai rasosi, zinomas visame pasaulyje. beje angliskai jis tariamas Dajana
Sutrumpintai vadinama Dija, arba tiesiog Di Pažįstu pora tokiu vardu paneliu. Skirtingos Taciau taip sutinku, kad sis vardas yra siek tiek atgyvenes ir jam reiktu palaukti geresniu laiku, kaip musu laikais Birutes, Onutes, Zitutes Nors Diana toks tarptautinis vardas, toks nesenstantis atrodo
man grazus,kaip tik savo dukrele ketinu taip pavadinti..kadangi givenu anglijioje.. vyras kitatautis...as lietuve..tai visom 3 kalbom graziai skambes:)
visada turiu problemu del savo vardo..nieks jio neprisimena ir nemoka parasyti.. delto noriu lengvo vardo savo dukrytei kuri visi lengvai prisimintu.. Diana
Balsuoti dar negaliu, bet manau, kad vardas gana pabodes.. Net nezinau kaip ji taip nuvalkiojo
noreciau paklausti ka manote apie varda Dajana?ar jum grazu?
Vokietijoje būtų visai nieko, bet UK labiau tiktų Diana arba Dianna, arba Dayanna.
būtent tokia forma NE
na mes rasome diana,bet uk visi taria Dajana...tai va idomu kaip jum tai skamba?
man visai nieko
Man tai atrodo, kai seni kaimo zmones neistaria Diana, sako DAJANA
Bet as nesupratau temos prasmes, nes autore turi dukra, vardu Diana, o klausia nuomones apie Dajana
nekaip
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 20:26) o koks skirtumas?
Gražus,stiprus, moteriškas vardas
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 19:33) teko gyventi UK, pati esu siuo vardu, tai pase ir parasyta Diana, o skaite Dajan, tai nematau jokiu problemu, kad jie taip taria, svarbu, kad perskaito dar jie megsta, jei telefonu sakai varda, perrasyti i Diane, cia turbut vokiskas variantas bet siaip jokiu problemu nematau, neiskaipo vardo tikrai, ner ko pergyvent
Diana jau pasenęs vardas ir niekuo neįpatingas.
Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas.
Man patinka
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 00:01) Mano nuomone, Jūs visiškai neteisi - sunku įsivaizduoti, kad 3000 metų istoriją turintis vardas 3025-aisiais metais staiga taptų "pasenusiu". Antra, šis vardas visgi yra gana ypatingas, nes yra vienas iš nedaugelio moteriškų vardų, vienodai rašomų lietuviškai ir angliškai. Žinoma, UK gyvenančiai mamytei tektų susitaikyti su tuo, kad jos dukrelė bus skirtingai vadinama Lietuvoje ir UK...
labai grazus man sis vardas ir tikrai visiskai nenuvalkiotas
visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk.
Papildyta: absurdiskos mintys QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 14, 23:54) visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk. Papildyta: absurdiskos mintys QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 05, 23:01) Diana jau pasenęs vardas ir niekuo neįpatingas. Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas. o jus man paaiskinkit kaip gali vardas pasenti??
Man jis toks blizgantis fyfos vardas. Gal todel, kad vienintele pazistama Diana tokia buvo
Buvusi grupiokė, ir vis dar draugė mano. Man šitas vardas laaaaaabai gražus
man gražus
Jei nebūčiau pati Diana, tai tikrai dukrą taip pavadinčiau
QUOTE(raidele @ 2011 12 02, 12:51) Jei nebūčiau pati Diana, tai tikrai dukrą taip pavadinčiau O man atvirksciai
Grazus
negrazus
|