Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Diana
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Nostalgija
QUOTE(Mama.com @ 2006 05 13, 22:09)
Manau, kad šis vardas jau kiek pasenęs
*

drinks_cheers.gif
GieNa
nepatinka man šis vardas schmoll.gif
nmante
NELABAI
Sophi
Atsibodęs.
askyte
labai grazus vardas 4u.gif
Ledute
mergaitei yra labai fainas ir geras vardas, beto labai gerai jei keliauji, visom kalbom shy varda taria vienodai, nera sunkumu bandant ishtart ar ishverst ka reikshkai biggrin.gif
Liutas2006
Geras vardas, trumpas, aiskus, tarptautinis smile.gif
raimule
Nu negražus net negaliu paaiškinti ax.gif
plecha78
O man tikrai fainas vardas - tiek Lietuvoj, tiek užsieny! 4u.gif
alincikita
grazus,bet gana daznas rolleyes.gif
*tigriukas*
QUOTE(destination @ 2006 05 13, 20:01)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Diana.Ar dažnas?

Diana- lotynų: diva „deivė“, romėnų deivė Diana (Diviana), mėnulio ir medžioklės deivė
*

bigsmile.gif mano pacios toks vardas mirksiukas.gif labai grazus wub.gif thumbup.gif
baby_gaga
Gražus vardas Diana. Trumpas, gražiai rasosi, zinomas visame pasaulyje. beje angliskai jis tariamas Dajana smile.gif Asocijuojasi su garsia princese Diana.

Sutrumpintai vadinama Dija, arba tiesiog Di smile.gif

Pažįstu pora tokiu vardu paneliu. Skirtingos smile.gif

Taciau taip sutinku, kad sis vardas yra siek tiek atgyvenes ir jam reiktu palaukti geresniu laiku, kaip musu laikais Birutes, Onutes, Zitutes smile.gif

Nors Diana toks tarptautinis vardas, toks nesenstantis atrodo smile.gif
Sawlyte22
man grazus,kaip tik savo dukrele ketinu taip pavadinti..kadangi givenu anglijioje.. vyras kitatautis...as lietuve..tai visom 3 kalbom graziai skambes:)
visada turiu problemu del savo vardo..nieks jio neprisimena ir nemoka parasyti..
delto noriu lengvo vardo savo dukrytei kuri visi lengvai prisimintu..
Diana thumbup.gif
Loreta.xooma
Balsuoti dar negaliu, bet manau, kad vardas gana pabodes.. Net nezinau kaip ji taip nuvalkiojo g.gif
Sawlyte22
noreciau paklausti ka manote apie varda Dajana?ar jum grazu?
Ašaka
Vokietijoje būtų visai nieko, bet UK labiau tiktų Diana arba Dianna, arba Dayanna.
Arvena
būtent tokia forma NE schmoll.gif
Sawlyte22
na mes rasome diana,bet uk visi taria Dajana...tai va idomu kaip jum tai skamba?
odeta15
man visai nieko 4u.gif
Astulenka
Man tai atrodo, kai seni kaimo zmones neistaria Diana, sako DAJANA tongue.gif

Bet as nesupratau temos prasmes, nes autore turi dukra, vardu Diana, o klausia nuomones apie Dajana g.gif
Sawlyte22
QUOTE(Astulenka @ 2011 01 05, 05:51)
Man tai atrodo, kai seni kaimo zmones neistaria Diana, sako DAJANA  tongue.gif

Bet as nesupratau temos prasmes, nes autore turi dukra, vardu Diana, o klausia nuomones apie Dajana  g.gif
*

esme tame,kad Diana anglai vadina Dajana...tai va ir norejau suzinoti kaip jum skamba dajana..
l'eau
nekaip schmoll.gif
muminukas
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 20:26)
esme tame,kad Diana anglai vadina Dajana...tai va ir norejau suzinoti kaip jum skamba dajana..
*

o koks skirtumas? doh.gif o kaip Diana taria tajai ar papuasai, ar Amazonės indėnai?... kiekviena šalis/kalba visuotinai paplitusius vardus, o ir šiaip vardus, taria savo kalba, Lietuvoj niekas Dianos tikrai nevadins Dajana...
Nokyte
Gražus,stiprus, moteriškas vardas thumbup.gif
Bonux
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 19:33)
na mes rasome diana,bet uk visi taria Dajana...tai va idomu kaip jum tai skamba?
*

teko gyventi UK, pati esu siuo vardu, tai pase ir parasyta Diana, o skaite Dajan, tai nematau jokiu problemu, kad jie taip taria, svarbu, kad perskaito biggrin.gif
dar jie megsta, jei telefonu sakai varda, perrasyti i Diane, cia turbut vokiskas variantas g.gif
bet siaip jokiu problemu nematau, neiskaipo vardo tikrai, ner ko pergyvent cool.gif
mamyčiukas
Diana jau pasenęs vardas ir niekuo neįpatingas.
Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas. rolleyes.gif
Auksinė saulė
Man patinka smile.gif
Ašaka
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 00:01)

*

Mano nuomone, Jūs visiškai neteisi - sunku įsivaizduoti, kad 3000 metų istoriją turintis vardas 3025-aisiais metais staiga taptų "pasenusiu". Antra, šis vardas visgi yra gana ypatingas, nes yra vienas iš nedaugelio moteriškų vardų, vienodai rašomų lietuviškai ir angliškai. Žinoma, UK gyvenančiai mamytei tektų susitaikyti su tuo, kad jos dukrelė bus skirtingai vadinama Lietuvoje ir UK...
lepunele22
labai grazus man sis vardas ir tikrai visiskai nenuvalkiotas 4u.gif
Dominyyka
visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk.
Papildyta:
absurdiskos mintys doh.gif
Ašaka
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 14, 23:54)
visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk.
Papildyta:
absurdiskos mintys  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Diaaa
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 05, 23:01)
Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai  aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas. rolleyes.gif
*

o jus man paaiskinkit kaip gali vardas pasenti?? biggrin.gif biggrin.gif gal ir amziu jo zinote? nekeliu sio vardo i aukstumas vien todel kad pati esu Diana, man vardas kaip vardas, nei jis nuostabus, nei jis atgrasantis (nu ne Inpisita vis gi, kaip teko girdet toki doh.gif ). aisku dabar sakykit yra visokios Lejos Tejos, tai jau cia skaitosi "jauni" ane? vardas mielosios nesensta mirksiukas.gif taip, jis tariamas ir duodamas gimusioms mergaites zymiai ilgiau nei kad pvz ta pati Leja, bet pasenti jis negali, tiesiog vienoms jis patinka, kitoms ne ax.gif
Ruby Tuesday
Man jis toks blizgantis fyfos vardas. Gal todel, kad vienintele pazistama Diana tokia buvo ax.gif
DirOl*
Buvusi grupiokė, ir vis dar draugė mano. Man šitas vardas laaaaaabai gražus smile.gif wink.gif
Dingusi_diena
QUOTE(Nokyte @ 2011 01 05, 02:57)
Gražus,stiprus, moteriškas vardas  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
l'eau
man gražus smile.gif
raidele
Jei nebūčiau pati Diana, tai tikrai dukrą taip pavadinčiau biggrin.gif Man jis laaabai patinka. Draugės vis pasakoja kaip vaikystej nemėgo savo vardo, o aš visada buvau išskirtinė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tad jis buvo labai retas. Ateidavo moteriškės pas mano mamą ir prašydavo, kad ant popieriuko užrašytu vardą (kad nepamiršt) biggrin.gif Poto jau labai dažnas pasidarė, bet man gražu.
dijana.r
QUOTE(raidele @ 2011 12 02, 12:51)
Jei nebūčiau pati Diana, tai tikrai dukrą taip pavadinčiau  biggrin.gif  Man jis laaabai patinka. Draugės vis pasakoja kaip vaikystej nemėgo savo vardo, o aš visada buvau išskirtinė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tad jis buvo labai retas. Ateidavo moteriškės pas mano mamą ir prašydavo, kad ant popieriuko užrašytu vardą (kad nepamiršt)  biggrin.gif  Poto jau labai dažnas pasidarė, bet man gražu.
*

O man atvirksciai doh.gif mokykloje buvau baisiai nepatenkinta, kad buvau vienintele Diana, net vyresnese klasese Dianu nebudavo, iskodavau kalendoriaus lapelyje savo vardo, bet jo nebudavo schmoll.gif veliau ( manau tada, kai toji Didziosios Britanijos princese atsirado) ispopulerejo sis vardas g.gif
Giuste
Grazus 4u.gif
kaleva
negrazus rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.