Oi, prisiminiau
Mes naudojom graco.
![]() Jei vėl laukčiaus tai būtų prekė nr. 1 kurią įsigyčiau. Atidirbo sąžiningai, pagalbininkė tiek namie tiek atostogose, tiek svečiuose
Vaiku auginima palengina mociutes
QUOTE(BalBal @ 2011 11 30, 19:37) kad ir kokiu kalbu girdejus apie sokliuku zalinga poveiki vaikams, bet as ji turejau ir laaabai laabai buvau patenkinta. Daug veiklos vaikui, saugus. [/url] Gaila, kad dėl savo patogumo mamos tas kalbas praignoruoja, o saugumas apsprendžiamas tuom kad vaikas neiškrenta iš šokliuko turbūt..Na o kaip vaiko stuburas, ar nerūpi, lengva ranka tuo rizikuojat dėl savo pasitenkinimo? Vaikų auginimą man asmeniškai palengvino gultukas (max 1-2 val per diena), maža sesutė besisukinėjanti šalia ir tėtis, na o seneliai deja ne QUOTE(liaga @ 2011 05 17, 12:57) Pritariu 100% ! Babybjorn gultuką priskirčiau kūdikių treniruoklių grupei, kol vaikas sportuoja galima ką nors nuveikti Gelbėja ir supynės. Vibro funkcijos prireikia labai retai, o didesnio greičio poreikis didėja su kiekvienu mėnesiu Spardukas - treniruoklis vaiko dėmesį kažkiek patraukia, galėtų būti didesnė įvairovė muzikos, švieselių ir žaisliukų. Tai toks mūsų dabartinis top 3! Kol kas lavinimo kilimėliai ir kt. nedomina mažylės (5 mėn.) tiek, kad norėtų užsiimti nors 5 minutes viena.
Na man labiausiai padeje auginti mazyle daiktai buvo 2: vibro kedute-supyne (FP link-a-doos) ir maitinimo kedute
Fisher price supynes
su antru vaiku mums labai padeda vaikjuostė, ypač kai reikalingos laisvos rankos.
Fb vibro kedute
lavinimo kilimelis, maistelio gaminimo kombainiukas
Nesiokle ir blenderis, nors pastarasis ir ne vaikiska preke :-)
1. Tiny Love lavinimo kilimėlis 2.Fisher Price supynes 3. Veliau,toks daiktas
|