Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daiktai, palengvinantys vaiko auginimą
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
BalBal
kad ir kokiu kalbu girdejus apie sokliuku zalinga poveiki vaikams, bet as ji turejau ir laaabai laabai buvau patenkinta. Daug veiklos vaikui, saugus.
user posted image
geltoniausia
Oi, prisiminiau biggrin.gif Jeigu tai galima priskirti prie palengvinimo auginant vaikus lotuliukas.gif Nu man tai nerealiai trūko tokio daikto, o dabar matau, kad jau ir pas mus atsirado - vežimėlio pirštinė bigsmile.gif Nugi, kaip patogu būtų, susikišai sau rankas ir varinėji šiltai, o kai dabar prisimenu savo pastoviai suledijusias rankas net ir su kailinėm pirštinėm, tai blink.gif Reikia dar vieno leliuko, kad galėčiau tokią pirštinę išbandyti, nes anksčiau tai nebuvo tokių biggrin.gif
pauliniausia
Mes naudojom graco.
user posted image
Jei vėl laukčiaus tai būtų prekė nr. 1 kurią įsigyčiau. Atidirbo sąžiningai, pagalbininkė tiek namie tiek atostogose, tiek svečiuose 4u.gif

ekona
QUOTE(lija @ 2011 08 31, 23:10)
vienareikšmiškai Babybjorn gultukas (geriau su originaliu žaisliuku)
*

o taip thumbup.gif
RamCamCam
Vaiku auginima palengina mociutes thumbup.gif biggrin.gif
maumė
QUOTE(BalBal @ 2011 11 30, 19:37)
kad ir kokiu kalbu girdejus apie sokliuku zalinga poveiki vaikams, bet as ji turejau ir laaabai laabai buvau patenkinta. Daug veiklos vaikui, saugus.
[/url]
*

Gaila, kad dėl savo patogumo mamos tas kalbas praignoruoja, o saugumas apsprendžiamas tuom kad vaikas neiškrenta iš šokliuko turbūt..Na o kaip vaiko stuburas, ar nerūpi, lengva ranka tuo rizikuojat dėl savo pasitenkinimo?
Vaikų auginimą man asmeniškai palengvino gultukas (max 1-2 val per diena), maža sesutė besisukinėjanti šalia ir tėtis, na o seneliai deja ne smile.gif
Arijieta
QUOTE(liaga @ 2011 05 17, 12:57)
babybjorn gultukas atsipirko 200 kartu, brangokas bet superinis daiktas drinks_cheers.gif
*

Pritariu 100% !

Babybjorn gultuką priskirčiau kūdikių treniruoklių grupei, kol vaikas sportuoja galima ką nors nuveikti thumbup.gif

Gelbėja ir supynės. Vibro funkcijos prireikia labai retai, o didesnio greičio poreikis didėja su kiekvienu mėnesiu g.gif

Spardukas - treniruoklis vaiko dėmesį kažkiek patraukia, galėtų būti didesnė įvairovė muzikos, švieselių ir žaisliukų.

Tai toks mūsų dabartinis top 3!

Kol kas lavinimo kilimėliai ir kt. nedomina mažylės (5 mėn.) tiek, kad norėtų užsiimti nors 5 minutes viena.

Nala24
Na man labiausiai padeje auginti mazyle daiktai buvo 2: vibro kedute-supyne (FP link-a-doos) ir maitinimo kedute thumbup.gif abu daiktus dar iki siol nadojam,nors mums jau metukai.
aneriute
Fisher price supynes thumbup.gif
-Migle-
su antru vaiku mums labai padeda vaikjuostė, ypač kai reikalingos laisvos rankos.
Averita
Fb vibro kedute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nedera
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 30, 12:28)
Vaiku auginima palengina mociutes  thumbup.gif  biggrin.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kuom ypatingi tie Baby Bjorn gultukai, kad toookie brangus? doh.gif blink.gif
zuikaa
lavinimo kilimelis, maistelio gaminimo kombainiukas smile.gif
sskiedra
Nesiokle ir blenderis, nors pastarasis ir ne vaikiska preke :-)
dre
4u.gif Mums labai pagelbėjo:

1. Tiny Love lavinimo kilimėlis
2.Fisher Price supynes
3. Veliau,toks daiktas biggrin.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.