Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas.
Svejkos mamytes,
Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas.
Skaiciau, kad dar asaru liaukos negamina asaru. Neatsimenu kada pradeda gaminti. Gal ne visiems vienodai. Maniskiai neatsimenu kada, bet jau keliu menesiu.
galiu tik parasyti, lauk ir sulauksi. nebijok neliks tavo vaikas be asaru . mano irgi , ispradziu be asaru verke, bet po kiek laiko, pradejo verkt su asaromis. negaliu parasyti keliu men pradejo su asaromis verkti , nes nelaikau tai reiksmingu ivykiu .
maniske su asaromis pravirko 2 menesiuku
Mano
valio
O jau buvau isigandus.
Maniskiui asareles atsirado antra menesi. Tada jau buvo galima labai gerai atskirt, kada jis siaip zyzia ir kada jau verkia
Sveikute,manau,kad veltui pergyveni.Man buvo panasei...pirmonis savaitemis dukrytes visai nesigirdejo tik kartais pakriuksedavo ir viskas.Laikui begant viskas pradesit verkti.Sekmes.
ir gerai, kad asharos nerieda -reishkia asharu kanalelis atviras
va kai akutes naujagimiui asharoja - tada jau problema.
Maniskiui trecias menuo eina, ir jau kai "is dusios" verkia tada blakstienytes suslampa. Matyt greitai ir asaryciu sulauksim
mano mazylis asaroti pradejo nuo 2 men. ir tai tik kai labai uzsiverkia.kai pamaciau asareles,net graudu pasidare...
Kazkur apie antra menesi pasirode ashariukes..
Istryshko kai mazhulis labai skaudziai verke Dabar mamyte dar labiau stengias neleist mazhuliui uzsiverkt
Visx normaliai, nepergyvenk!
O maniškis tai mokėjo verkt su ašarom beveik nuo pat gimimo. Tik pastebėjau viena: kai verkia šiaip sau, tai ašarų - nė kvapo. Bet jeigu ką nors skauda - tai ašaros kaip pupos rieda - net pačiai širdį suspaudžia.
O mano pirma dukryte verke be asaru, nes buvo uzake asaru latakai
Oj sena mano tema atnaujinot
na kiek as zinau leliukai pradzioj verkia be asaru, mums irgi pradzioj nebego, uztat dabar asaros kaip pupos bega
Maniškiui irgi nebėga ašaros, kiek žinau, kūdikiams iki kažkurio laiko ašaros nebėga
kol nepaskaiciau, net nepagalvojau, kad gal tai gali būti problema..
.. ar taip kam buvo?????...
mazylis gi su asarom pradeda tik nuo kokio menesio arba dvieju menesiu verkti...mano pana pradejo su asarytem verkti tik nuo 2.5men...na bet dabar tai asaros kaip pupos byra kaip verkia
maniskiui irgi kokiam antram menesi pasirode asareles..
QUOTE(Ellen @ 2004 07 21, 15:25) Svejkos mamytes, Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas. Tai čia normalu, juk tik nuo antrojo mėnesio ir turi pasirodyti ašarėlės...
musu berneliui asarikes pasirode 5,5 men, net keista buvo matyt, nes taip iprate buvom, kad asarikiu nera. o asaru kanalus buvo isvale jau 3 menesiu. as tada ir paklausiau, kada asarytes turi pasirodyt? tai nusijuoke tipo is durno klausimo ir nepasake
mums asaros pasirode 4 menesiu
Mūsų mažylei bėgo ašaros gal nuo savaitės, tačiau kitiems vaikams ašarų liaukos tvarkosi net iki mėnesio ... Tačiau manoji kai verkia Jai ne visada bėga ašaros. Nebėga tuomet, kai Ji tiesiog rėkia, kai nuobodu ar nori dėmesio ...
Bega asaros verkiant nuo savaites
oho kaip anskti leliukai pradejo verkti, maniskis tai gal nuo kokio 3-4men tiktai, bet ir taip kai verkia sugraudina mama, o dar kai su asarom tai isvis
Kadangi maziuke beveik neverkdavo tai sakyciau pirmasias asaras pamaciau ,kaip skiepijom pirmaji skiepa poliklinikoj
Pirmosios asareles pasirode 1,5 men, puikiai atsimenu, nes ta diena diploma atsiemiau ir mano mazylis pirma karta verke su asaromis (aisku ne is dziaugsmo)
Kaip smagu, kad aš radau šią temelę
Man neramu, kad man leliukui ant dienų bus aštuoni menesiai, o ašarėlių dar nėra Kai buvo puse metų, patikrinau akis ir pasakiau gydytojai, kad nebėga. Ji nusijuoke ir patiklsino, kad sulauksim. Kaip kiekvienai mamai svarbu, gal galetume patarti del ašaryčių ir užsiklykančio verkimo. Ačiū visoms is anksto
Manajai jau ryt menesiukas bet dar be asaru verkiam
juokas juokas,bet mano dukryte pirma asara parode budama puses metuku
QUOTE(jordan @ 2011 09 10, 00:26) juokas juokas,bet mano dukryte pirma asara parode budama puses metuku Tai, kad zinociau, kad viskas gerai ir buciau rami. O dabar gali visko prisigalvoti. QUOTE(ativel @ 2011 09 12, 14:14) Tai, kad zinociau, kad viskas gerai ir buciau rami. O dabar gali visko prisigalvoti. va ir mums jau septyni mėn. o ašarų dar nebuvo. rodos verkia ir net kūkčioja, o ašaryčių nėra... klausiau gyd. sakė pasirodys. dar sakė jei būtų užsikimšę ašarų kanalai tintų akytės.
Pavydžiu Jums, kad ašarų savo mažiukų nematot
pas mus ašarytės nebėgo pirmą mėnesį, o dabar kaip pupos byra.
|