Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nebėga ašaros
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Ellen
Svejkos mamytes,
Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas. vacation1.gif Mes tai dar tikrai ne... Kaip tik dabar pats darbymetis... Suneliui 2 sav su trupuciu clap.gif . Na aisku kaip ir kiekvienas mazuliukas kartais pakriuksi, parekia, laugh.gif bet dar niekados asaros nebego. O pati maciau kai musu kaimynui ligoninej jau pirma diena asaros kaip pupos riedejo. Gal galit patart?
Vaidaaa
Skaiciau, kad dar asaru liaukos negamina asaru. Neatsimenu kada pradeda gaminti. Gal ne visiems vienodai. Maniskiai neatsimenu kada, bet jau keliu menesiu.
Happymother

galiu tik parasyti, lauk ir sulauksi. nebijok neliks tavo vaikas be asaru . mano irgi , ispradziu be asaru verke, bet po kiek laiko, pradejo verkt su asaromis. negaliu parasyti keliu men pradejo su asaromis verkti , nes nelaikau tai reiksmingu ivykiu .
Renacikas
maniske su asaromis pravirko 2 menesiuku smile.gif
Jomke
QUOTE (Renacikas @ 2004 07 21, 19:36)
maniske su asaromis pravirko 2 menesiuku smile.gif

Mano 2.gif anksti irgi pasirode asareles,bet ir dabar nevisuomet asareles rieda,apgaudineja mane laugh.gif buna rekia o ziurek asaru nera,paimi ant ranku ir sypsosi sau,o jau kai su asarelem rekia tai kai pasiemi ant ranku dar siek tiek paasaroja reik nuraminti,paguosti rolleyes.gif wink.gif Tikrai nepergyvenk atsiras tos asaros,mano drauges 2.gif tik metuku laiko pasirode asareles.
$
biggrin.gif o as išvis nė neatkreipiau dėmesio,su ašarom verkė ar be biggrin.gif
Ellen
valio clap.gif clap.gif

O jau buvau isigandus. blush-anim-cl.gif Ir ka as be Jusu daryciau. Na kaip sake happymother lauksim ir sulauksim biggrin.gif . Ach tos naujai iskeptos mamos. Prisimenu kai turejau pirma dukra tai net greitaja iskvieciau, nes ilgai reke. O gydytoja tik arbateles dave ir vaikas uzmigo biggrin.gif .Aciu dar karta
Cigale
Maniskiui asareles atsirado antra menesi. Tada jau buvo galima labai gerai atskirt, kada jis siaip zyzia ir kada jau verkia smile.gif
vabaliukas
Sveikute,manau,kad veltui pergyveni.Man buvo panasei...pirmonis savaitemis dukrytes visai nesigirdejo tik kartais pakriuksedavo ir viskas.Laikui begant viskas pradesit verkti.Sekmes.
ragnez
ir gerai, kad asharos nerieda -reishkia asharu kanalelis atviras laugh.gif laugh.gif laugh.gif
va kai akutes naujagimiui asharoja - tada jau problema.
Limcamca
Maniskiui trecias menuo eina, ir jau kai "is dusios" verkia tada blakstienytes suslampa. Matyt greitai ir asaryciu sulauksim wub.gif
ASTUKE
mano mazylis asaroti pradejo nuo 2 men. ir tai tik kai labai uzsiverkia.kai pamaciau asareles,net graudu pasidare...
Leliuka
Kazkur apie antra menesi pasirode ashariukes.. rolleyes.gif
Istryshko kai mazhulis labai skaudziai verke sad.gif
Dabar mamyte dar labiau stengias neleist mazhuliui uzsiverkt wub.gif
ore|gano
Visx normaliai, nepergyvenk! wink.gif Dar prigamins tavo vakelis asareliu gyvenime... Zinoma, kuo maziau, tuo geriau smile.gif Va, jei jau vyresnis kudikis staiga pradeda verkt be asaru, tai, kiek zinau, reiskia, jog jam truksta skysciu g.gif
Vilkute
O maniškis tai mokėjo verkt su ašarom beveik nuo pat gimimo. Tik pastebėjau viena: kai verkia šiaip sau, tai ašarų - nė kvapo. Bet jeigu ką nors skauda - tai ašaros kaip pupos rieda - net pačiai širdį suspaudžia.
Mona
O mano pirma dukryte verke be asaru, nes buvo uzake asaru latakai sad.gif . Mane irgi ramino, kad nepergyvenciau- viskas susitvarkys, bet deja... nesusitvarke. Teko tuos latakus isvalyt (gana nemaloni procedura) cray.gif
Ellen
Oj sena mano tema atnaujinot smile.gif Kaip grait laikas bega smile.gif Viskas mums gerai, asarytes istryksta kai labai nuliustame, ar issigastame cry.gif Bet jau geriau jos neteketu biggrin.gif
s.saulute
na kiek as zinau leliukai pradzioj verkia be asaru, mums irgi pradzioj nebego, uztat dabar asaros kaip pupos bega cry.gif jeigu tik kas, tik nereikia pergyventi ir viskas bus gerai smile.gif
braske1
smile.gif 4u.gif
TINA316

4u.gif Jeigu nebega asaros gali buti uzsikimse asaru liaukos.Manyciau, reiketu kreiptis i savo apylinkes gydytoja. 4u.gif
DaliaG
Maniškiui irgi nebėga ašaros, kiek žinau, kūdikiams iki kažkurio laiko ašaros nebėga lotuliukas.gif
"Svarbi"
kol nepaskaiciau, net nepagalvojau, kad gal tai gali būti problema.. g.gif maniskei jau tuoj astuoni mėnesiukai, o asareliu taip ir nematėm...tik kiek sudrėkusios akutės..ar ištiesų tai rimta?? verysad.gif
.. ar taip kam buvo?????...
madlena
mazylis gi su asarom pradeda tik nuo kokio menesio arba dvieju menesiu verkti...mano pana pradejo su asarytem verkti tik nuo 2.5men...na bet dabar tai asaros kaip pupos byra kaip verkia ax.gif
uoga83
maniskiui irgi kokiam antram menesi pasirode asareles.. ax.gif
baltė
QUOTE(Ellen @ 2004 07 21, 15:25)
Svejkos mamytes,
Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas. vacation1.gif  Mes tai  dar tikrai ne... Kaip tik dabar pats darbymetis... Suneliui 2 sav su trupuciu  clap.gif . Na aisku kaip ir kiekvienas mazuliukas kartais pakriuksi, parekia, laugh.gif bet dar niekados asaros nebego. O pati maciau kai musu kaimynui ligoninej jau pirma diena asaros kaip pupos riedejo. Gal galit patart?
*

Tai čia normalu, juk tik nuo antrojo mėnesio ir turi pasirodyti ašarėlės...
Ausre_
musu berneliui asarikes pasirode 5,5 men, net keista buvo matyt, nes taip iprate buvom, kad asarikiu nera. o asaru kanalus buvo isvale jau 3 menesiu. as tada ir paklausiau, kada asarytes turi pasirodyt? tai nusijuoke tipo is durno klausimo ir nepasake unsure.gif
SVETA K.
mums asaros pasirode 4 menesiu 4u.gif
Daivama
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 07, 14:52)
maniskiui irgi kokiam antram menesi pasirode asareles.. ax.gif
*

mano kukulis irgi, gal antra menesi pirmos asareles pasirode, bet gal tik dvi, o vliau triju men
_Foxy_
Mūsų mažylei bėgo ašaros gal nuo savaitės, tačiau kitiems vaikams ašarų liaukos tvarkosi net iki mėnesio ... Tačiau manoji kai verkia Jai ne visada bėga ašaros. Nebėga tuomet, kai Ji tiesiog rėkia, kai nuobodu ar nori dėmesio ...
Soy
Bega asaros verkiant nuo savaites smile.gif
Aureliza
oho kaip anskti leliukai pradejo verkti, maniskis tai gal nuo kokio 3-4men tiktai, bet ir taip kai verkia sugraudina mama, o dar kai su asarom tai isvis smile.gif
zance
Kadangi maziuke beveik neverkdavo tai sakyciau pirmasias asaras pamaciau ,kaip skiepijom pirmaji skiepa poliklinikoj smile.gif taip graudu man pasidare.... blush2.gif
wwwww
Pirmosios asareles pasirode 1,5 men, puikiai atsimenu, nes ta diena diploma atsiemiau ir mano mazylis pirma karta verke su asaromis (aisku ne is dziaugsmo) biggrin.gif
ativel
Kaip smagu, kad aš radau šią temelę biggrin.gif
Man neramu, kad man leliukui ant dienų bus aštuoni menesiai, o ašarėlių dar nėra g.gif Kai buvo apie du men. nei is to nuriedejo po ašarelę iš kiekvienos akytes. Ir viskas. Užsigaunam verkiam, bet ašarų nėra. Aplamai, man dabar atrodo, kad mes mažai verkiam. Labiau pazyziam ir tiek. Papykstam ir sulaukia mamos dėmesio. Net nežinau, gal aš prisigalvoju g.gif
Kai buvo puse metų, patikrinau akis ir pasakiau gydytojai, kad nebėga. Ji nusijuoke ir patiklsino, kad sulauksim.
Kaip kiekvienai mamai svarbu, gal galetume patarti del ašaryčių ir užsiklykančio verkimo.
Ačiū visoms is anksto 4u.gif
Austejos*Mamyte
Manajai jau ryt menesiukas bet dar be asaru verkiam smile.gif
jordan
juokas juokas,bet mano dukryte pirma asara parode budama puses metuku smile.gif ir nematau tame nieko keista,jeigu vaikui viskas gerai,nieko neskauda,tai ko jam asaroti wub.gif
ativel
QUOTE(jordan @ 2011 09 10, 00:26)
juokas juokas,bet mano dukryte pirma asara parode budama puses metuku  smile.gif ir nematau tame nieko keista,jeigu vaikui viskas gerai,nieko neskauda,tai ko jam asaroti  wub.gif
*

Tai, kad zinociau, kad viskas gerai ir buciau rami. O dabar gali visko prisigalvoti. g.gif O kad kitakart skauda, tai matau, kaip uzsigauna, nes labai judri ir keliauja visur keturiomis.
juulyte
QUOTE(ativel @ 2011 09 12, 14:14)
Tai, kad zinociau, kad viskas gerai ir buciau rami. O dabar gali visko prisigalvoti. g.gif  O kad kitakart skauda, tai matau, kaip uzsigauna, nes labai judri ir keliauja visur keturiomis.
*

va ir mums jau septyni mėn. o ašarų dar nebuvo. rodos verkia ir net kūkčioja, o ašaryčių nėra... klausiau gyd. sakė pasirodys. dar sakė jei būtų užsikimšę ašarų kanalai tintų akytės. g.gif tai va ir aš nežinau ar verta jaudintis g.gif
egvida
Pavydžiu Jums, kad ašarų savo mažiukų nematot smile.gif
Giveta
pas mus ašarytės nebėgo pirmą mėnesį, o dabar kaip pupos byra. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.