QUOTE(Frija @ 2007 06 22, 15:33) Sveikutes, Mano krutines lasta plati o ir petukai platus, o pacios rankos laaaaabai jau plonos. Atrodo neproporcingai. Noriu graziu rankyciu kurios deretu prie mano virsutines dalies, bet tikaisku nenoriu tu ryskiu raumenuku kalnu.  Ar galit kas parekomnduot geru pratimu? pažiūrėjau, kad apie rankas niekas nieko nerašo. mano krūtinės ląsta taip pat plati, kartu ir pečiai, bet rankos kaip ir normalios, na, tiesą pasakius, patinka man mano rankos  sakyciau nei per daug, nei per mažai pas mane tų raumenukų. aš namų salygomis tokius pratimukus darau: pakilnoju hanteliukus, aišku nesunkius, po to darau atsispaudimus nuo kelių (kartu stiprinami ir krūtinės raumenys), o tricepsam galiu parekomenduoti tokį super pratimuką: pasiimi kėdę, atsisuki nugara į ją, na taip, lyg sėst norėtum. tada atsiremi rankomis į ją, į patį kraštą iš šonų. kojas ištiesi į priekį, atsiremi į grindis kulnimis, ir tada leidiesi žemyn ant rankyčių ir keliesi į viršų. alkūnės lenkiasi atgal, na ne į šonus. tikiuosi, pakankamai aišku  kai aš pirmą kartą pabandžiau daryt, tai taaaip sunku buvo, kad ne tas žodis, bet jau po kelių kartų lengviau būna. o pratimų serijas pati pasireguliuok. aš darau visko po kokius 20 kartų ir po 3 serijas. tai jei tavo rankos plonos, siūlau sportuot ir formuot raumenukus ir tada pakankamai proporcingai viskas atrodys  sėkmės
As tokia pacia problemyte turejau, bet lelius viska istaise--turiu 11 kg. hanteli
Mona187
2007 10 25, 22:12
Sveikutės, supermamos Ir aš nusprendžiau čia parašyti ir paprašyti didelio patarimo, ką man galėtumėt patarti. Net nepastebėjau kaip siaubingai sustorėjau, o pratimų padarau vos keliasdešimt, ir dar nereguliariai juos daraus, nes tiesiog jie man atrodo per sunkūs, labai greit pavargstu. O kitomis dieomis ir noro nėra. Esu truputį prie tinginio (na gal net ne truputį)  Tai kokius pratimus vertėtų pasirinkti, kad sugebėčiau juos atlikti iki galo, noras ir ryžtas nepraeitų, kaip visa tai pasiekti? Ir ar kasdien per savaitę turėčiau sportuoti, jei 3 - 4 kartus per savaitę, ar kaip? Kas svarbu atliekant pratimus? Ir dar dėl to, ką turėčiau iš mitybos mažinti ar atsisakyti gal pasakysit (nors čia ir ne į temą)? Ir kai čia matau antraštę Pilvo presas tai man rodos iš pradžių, kad juo užsiimti, tai reiktų "nudegint" tuos riebalus nuo pilvo. Kalbu asmeniškai apie save Problematiškiausios kūno vietos būtų blauzdos (viršūtinė jų dalis), na ir toliau kylant į viršų viskas - šlaunys iš abiejų pusių, klubai, sėdmenys, pilvas, liemuo, krūtinė (irgi noriu truputį riebaliukų padegint, kad centimetrų truputį mažiau būtų)
Vienos bedos....Visom kazko truksta  .Na ir as prie jusu...Pavyko suploneti,bet turiu stebuklinga vieta kuri nemazeja  ,o pratimuku tai vietai nerandu...Kitaip tariant uzpakalis nudziuvo ,o lasiniai tar uzpakalio ir liemens liko,dabar ta vieta atrodo didesne uz "ruriuka",arba is kelniu pazemintu liemeiu lipa lauk,nesutramdomas lasinys...ka su juo daryti...????  SOS
svajokle8
2007 12 19, 17:10
turiu problema  man visiskai nepatinka viena kuno dalis. tai prie krutines susikaupe riebaliukai. gal zinot kokiu pratimu, kad juos bent sumazinti?
QUOTE(svajokle8 @ 2007 12 19, 17:10) turiu problema  man visiskai nepatinka viena kuno dalis. tai prie krutines susikaupe riebaliukai. gal zinot kokiu pratimu, kad juos bent sumazinti? Prie krūtinės, turi omeny, šalia pažastų? Jei taip, tuomet reiktų daryti elementarius atsispaudimus, rankos į vidų, kūnas tiesus. Arba atsiguli, pasiimi hantelius, iškeli prieš save ir skėsčioji į šonus. riešo nesukinėji. O geriausia tam - BodyFlekso pratimas - deimantas. Beje, mano didelė problema - tikrai masyvios rankos. Nors esu labai normalaus kūno sudėjimo, sportuot pradėjau prieš 2 metus, tad labai staigiai užsipumpavo bicepsas, o tricas - tabaluoja. Nors jam darau pratimų - rankos ne kūdėja, o masyvėja, dėl didesnės raumenų masės. Vienas treneris sako daryt po mažai ir vidutiniu svoriu, kitas - mažu svroiu su didesniais pakartojimais, trečias - palikti rankas ramybėje, tegu savaime kūdėja. Ačiū.
Nirvyte
2008 01 01, 01:28
QUOTE(wuzhe @ 2006 05 15, 15:39) Na tokios temeles lyg ir neuzmaciau  Esu gan normalaus sudejimo,taciau jokiu rubu su šleikutem negaliu nesioti,nes issivercia tokia pliurze  Ar suprantat ka turiu omeny?  Svarbiausia ,taj kad daznai pamatau stambesne uz mane ,taciau be tu riebaliuku  Tai ir nezinau kaip man ju atsikratyti,gal turite kas kokiu patarimu, pratimu? QUOTE(Renatte @ 2006 06 06, 13:13) Man ta pati problema. Esu visai plonutė, o tos pliurzos prie pažastų negaliu atsikratyti. Ir per vestuves negalejau dėtis korseto vien dėl tos pliurzos. Ir darau įvairius pratimus, ir nieko. Nemažėja. Kad kas žinotų, kaip sumažinti... Man irgi taip buvo, bet atkreipiau demesi kad kai nugara tiesi tai ir tie lasinukai vos pastebimi, taigi manau tai nuo "kupreles" QUOTE(MEDUNE @ 2007 10 26, 17:33) Vienos bedos....Visom kazko truksta  .Na ir as prie jusu...Pavyko suploneti,bet turiu stebuklinga vieta kuri nemazeja  ,o pratimuku tai vietai nerandu...Kitaip tariant uzpakalis nudziuvo ,o lasiniai tar uzpakalio ir liemens liko,dabar ta vieta atrodo didesne uz "ruriuka",arba is kelniu pazemintu liemeiu lipa lauk,nesutramdomas lasinys...ka su juo daryti...????  SOS Kalbi apie apatine preso dali?  Jei taip tai zemiau pratimai apatinei pilvo daliai, dar idesiu ir "soninei" , nezinau kokiu tau reikia, bet patariu daryti visus, nes jei buna riebaliuku ant kurios is siu vietu tai neisvengiamai ir ant kitos  Daugiau rasi temose "Pilvo presas" ir "Sonine" Šiais pratimais treniruojami gilieji dubens bei pilvo apatinės dalies raumenys. ● Lengvesnis variantas Pradinė padėtis: atsigulkite ant nugaros, kojos sulenktos, pečiai atpalaiduoti, rankos guli prie šonų, delnais nukreiptos į grindis. Dubenį kelkite aukštyn, stenkitės įtempti visus dubenio raumenis, ir po keletos sekundžių grįžkite į pradinę padėtį. Sunkesnis variantas, skirtas pilvo presui Kartokite pirmą pratimą, tik dubenį keliant aukštyn, kartu kelkite ir pečius bei galvą. Rankos už galvos. Risekitės į kamuoliuką, bet rankomis galvos nestumkite naudokite nugaros ir pečių raumenų jėgą. Kildamos aukštyn iškvėpkite, grįždamos į pradinę padėtį įkvėpkite. ● Pradinė padėtis: atsigulkite ant nugaros, kojos sulenktos, pečiai atpalaiduoti, rankos virš galvos (ant grindų). Rankomis tvirtai į ką nors (stalo, lovos, spintelės kojeles) įsikibkite. Kojos sulenkiamos stačiu kampu (šlaunys pakeltos vertikaliai grindims). Kelius kelkite prie krūtinės (iškvėpkite) ir lėtai grįžkite į pradinę padėtį (įkvėpkite). 10. Apkraus tiesųjį ir vidinį įstrižinį pilvo raumenis. Atsigulk ant pilvo, kojų pirštai ir alkūnės turi stačiu kampu remtis į grindis. Kūnas visą laiką tiesus ir įtemptas. Tokioje padėtyje iškvėpk ir lėtai kelk, nuleisk dubenį, bet nepadėk ant žemės. Kontroliuok, kad nugara būtų tiesi, nevalia išriesti. 12. Apatiniam pilvo presui. Atsigulk ant nugaros, rankas sunerk už galvos, pakelk kojas. Kelk viršutinę kūno dalį ir tuo pat metu kilstelėk užpakaliuką į viršų. Kartok 3 kartus po 10 atsilenkimų. Ir dar yra geras toks: stovi, kojos peciu plotyje, desine ranka ant klubo, o kaire iskelta i virsu ir kiek tik gali lenkiesi i desine [turi justi lengva raumenu tempima], ir tokioje pozoje isbuni 1min. [as pradzioj tik 10sek. isbuvau  labai tempe], veliau legva amplitude spiruokliuok i kiekviena puse po 50 kartu, o veliau viska kartok i kita puse  Patikek, po visu pratimuku jausi ka treniravai Sekmes!
Sveikutės Kadangi esu didelė Graikijos mylėtoja...tam priežasčių turiu pakankamai, tai taip netikėtai klausydama graikiškos muzikos sugalvojau tokia mankštinimosi sistemėlę, kuri ir smagi ir labai daug pastangų nereikalauja... bet kiek pastebėjau iš diskusijų tai čia visoms tai ir yra svarbiausia Na ką galiu pakomentuoti... Sirtakis trunka 4 minutes. Pagal šią smagią ir ritmišką muziką darau raumenų tempimus. Vienas dainos pragrojimas - raumenų tempimas vienai raumenų grupei  na aš darbuojuos su apatine kūno dalimi, nors laisvai galima pajungti ir kitas raumenų grupes Tai pvz. programikė būtų: 1sirtakis užpakaliukui: gulim ant pilvo, kojos suglaustos, ritmiškai pagal sirtakį įtraukiam ir atpalaiduojam raumenis. 2sirtakis kojų raumenims: gulėdami vis dar ant pilvo, kojos pečių plotyje, kojų pirštai ištiesti... ritmiškai pagal sirtakį įtraukinėjame kojų raumenis. 3 - 4 sirtakiai vėl kojom: taip pat kaip 2 sirtakis, tik jau dirbam su kiekviena koja atskirai (galim tada raumenis ne tik įtraukinėt pagal ritmą, bet ir kilnoti į viršų gulėdamos ant pilvo vis dar) 5 sirtakis: verčiamės ant šoniuko, vieną kojytę permetame per kitą, tą koją, kuri lieka po apačioje, ištiesiame ir vėl ritmiškai įtraukinėjame ir atpalaiduojam raumenis. 6 sirtakis: toks pat kaip 5asis tik jau ant kito šoniuko. 7sirtakis: jau gulime ant nugaros, kojos suglaustos. Pagal sirtakio melodiją įtraukinėjame tai vienos tai kitos kojos raumenis. 8 sirtakis: gulime ant nugaros, kojos sulenktos per kelius ir suglaudžiam vieną koją su kita pėdomis.. na nžn kaip čia aiškiau išaiškinti  tokioje pozoje keliai nesiekia žemės, nebent jau lb išsitreniravusios mamytės  Taigi vėl kaip anksčiau pagal tą mačią muzikytę įtraukinėjame ir atpalaiduojame raumenis. Taigi suminis mankštos laikas: 32 minutės... galima aišku mažinti sirtakių skaičių, jeigu labai tingisi  bet man kadangi nenusibosta sirtakis tai kai užsivedu negaliu sustot Jeigu labai norisi galima ir pabandyt patį sirtakį šokti... oj greit išsilakstys visi lašinukai Pati visai neseniai sumasčiau tokį variantą, nežinau kaip seksis, bet kojos tikrai tvirtėja, o pilvo presas visada mano buvo pasididžiavimas, tai nesiskundžiu labai  Tai ar jungsitės kas nors prie mano sugalvotos programėlės? Gal sakau visai ir seksis mums Lauksiu atsiliepimų P.S. Jei neturit Sirtakio to gabaliuko.. galiu atsiųsti, bet turit pažadėt, kad darysit mankštą SĖKMĖS grakštėjant
Na maniau sulauksiu daugiau palaikymo ir reakcijos, bet žiūriu, kad nelabai kam įdomūs nauji išradinti ir linksmi dalykėliai Nenorit kaip sau norit  O aš ir toliau plušu sirtakio ritme ir galėsiu džiaugtis vasarą pagražėjusiom kojom
Nirvyte
2008 01 29, 19:00
QUOTE(Godyte @ 2008 01 29, 01:36) Na maniau sulauksiu daugiau palaikymo ir reakcijos, bet žiūriu, kad nelabai kam įdomūs nauji išradinti ir linksmi dalykėliai Nenorit kaip sau norit  O aš ir toliau plušu sirtakio ritme ir galėsiu džiaugtis vasarą pagražėjusiom kojom  Na sekmes tau  As tai jau isprocio kai kuriuos kojyciu raumenukus sutraukineju daznu tempu kad ir ka veikcau, tai jau tapo iprociu nuo vaikystes, net nejusdama tai darau, tik beda kad nevisos ramenu grupes istreniruotos  Isbandysiu tavo varianta ziurint telika ar pan.  Tik be muzikytes gerai bus
dancin'
2008 02 25, 16:13
Sveikos, Susidūriau su tokia problemėle ir viliuosi, gal žinosite, kaip ją išspręsti. Tai va, turiu nemažą sėdynę ir tuo didžiuojuosi.  Tačiau problema ne tame. Nugaroje esancios slaunys, na, kaip cia issireiskus, tiesiai po uzpakaliu, yra labai nelygios ir dabar stengiuosi tuos nelygumus panaikinti. Na , ne, ten ne celiulitas, tiesiog riebalu sankaupos. Taip pat, atlikineju namie pora pratimu, skirtu sedynes riestinimui. Ir gal kas zinote budu ar kokiu pratimu namie (o gal sporto klube) ir KAIP juos reiketu atlikineti kad isnyktu tie nelygumai, o svarbiausia - neprarasciau uzpakalio didumo.  Bijau kazka daryti, nes paskiau kai isnyks, tai saukstai po pietu.
Nirvyte
2008 02 25, 19:18
O pas mane vidines slaunu pases tragiskos  Bet subinyte gera... irgi ta beda
mergaites su sita problema labai puikiai dorojasi intensyvus probleminiu vietu masazas. jis padeda isivaikscioti riebalu sankaupoms probleminese vietose
Ponia.Popo
2008 05 26, 11:07
taigi. kokius pratimus namie galima daryti, kad būtų plonesnės ir stangresnės rankos? kaip daznai, ir aisku, pats svarbiausias klausimas, kada galima tiketis rezultatu?
QUOTE(petsi @ 2008 03 27, 19:47) mergaites su sita problema labai puikiai dorojasi intensyvus probleminiu vietu masazas. jis padeda isivaikscioti riebalu sankaupoms probleminese vietose Kas čia per masažas, ar galima jį atlikti namie?
Sveikutes O gal zinute kokius pratimus rankoms? Dekui
aiste20
2008 06 16, 08:57
Sveikos, Siaip esu normalaus kuno sudejimo, krutines forma ir dydis tenkina, aisku kojos galetu buti lieknesnes bet is esmes viskas neblogai. Taciau turiu didele problema, gan dideli atsikisusi pilvuka, kuris labai akivaizdziai iskrinta is mano esamu proporciju taigi busiu dekinga uz jusu patarimus, dietas butent efektyvias, siai kuno daliai.
Valgyti maziau ir sportuoti, o ka cia dar galima pasiulyti  be abejo, dar yra plastine chirurgija
Karjeriste
2008 06 16, 13:01
QUOTE(aiste20 @ 2008 06 16, 10:57) Sveikos, Siaip esu normalaus kuno sudejimo, krutines forma ir dydis tenkina, aisku kojos galetu buti lieknesnes bet is esmes viskas neblogai. Taciau turiu didele problema, gan dideli atsikisusi pilvuka, kuris labai akivaizdziai iskrinta is mano esamu proporciju taigi busiu dekinga uz jusu patarimus, dietas butent efektyvias, siai kuno daliai. laabai labai abejoju, kad galetu but dieta pilvui  jei uzsiimsi kokia dieta ,tai automatiskai lieknesi visur. valgyt reikia daznai ir ne po daug.. o aisku labiausiai cia pades sportas.. pratimai pilvo presui ..
Alegorija
2008 06 16, 13:03
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 16, 14:01) valgyt reikia daznai ir ne po daug.. o aisku labiausiai cia pades sportas.. pratimai pilvo presui ..  Manau, kad tempimo pratimai turėtų padėti
Rozyte23
2008 06 16, 13:06
ir as turiu sia beda manau, kad su virskinimu pas mane kazkas blogai, nes kai nevalgius ir pilvo nera - tik uzvalgau - jau pupso jau 2 sav darau bodyflex pratimus ir paprastus atsilenkimus - laukiu efekto
Karjeriste
2008 06 16, 13:10
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 16, 15:06) ir as turiu sia beda manau, kad su virskinimu pas mane kazkas blogai, nes kai nevalgius ir pilvo nera - tik uzvalgau - jau pupso jau 2 sav darau bodyflex pratimus ir paprastus atsilenkimus - laukiu efekto  hm  na as nesu stambi,,tvirto pilvo preso pas mane irgi nera.. tai kai atsikeliu ryte ,aisku pilvo nebuna ,atrodo super.. o pavalgiu ima rysket atsikises pilvukas.. ir per diena jis vis labiau isryskeja.. bet as tai kazkaip manau , kad cia gi del maisto . jis turi kazkur pasidet. kol yra pasalinamas...  o gal kvailai mastau... bet del virskinimo kokiu negalavimu ,tai nepajauciau ..  laukiam daugiau nuomoniu
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 16, 14:06) ir as turiu sia beda manau, kad su virskinimu pas mane kazkas blogai, nes kai nevalgius ir pilvo nera - tik uzvalgau - jau pupso jau 2 sav darau bodyflex pratimus ir paprastus atsilenkimus - laukiu efekto  genetika  pas mane lygiai tas pats
Anokia cia genetika.Kai as valgau mazom porcijom, tai pilvas buna susitraukes ir neatsikises, o kai daug ir daznai kemsu, tai kaip pas nescia  ar zinot, kad zmogaus skrandis kumscio dydzio(neistampytas) vadinasi ir porcijos turi buti tokios, suderinto ir lengvai virskinamo maisto
Karjeriste
2008 06 16, 14:10
Galbūt pilvukas dar gali atsikišti dėl netaisyklingos laikysenos? Kai panos vaikšto labai "sukniubusios", tai ir pilvas kartais sukrenta į rinkes... Aišku, savo laikysenos pavyzdine nelaikau, pati mėgstu pasikūprinti. O pilvukas mano taip pat būna atsikišęs, kai persivalgau (o taip būna dažnai  ) Bet nieko, mokaus valgyt dažnai po nedaug...
aiste20
2008 06 16, 17:46
pas mane taip pat ryte pilvuko nera tik kai uzvalgau ir iki vakaro jis vis dideja
Karjeriste
2008 06 16, 18:04
QUOTE(aiste20 @ 2008 06 16, 19:46) pas mane taip pat ryte pilvuko nera tik kai uzvalgau ir iki vakaro jis vis dideja valgau taip : pasidalinu maista 4-5 kartams/dienoje , gaunas mazesnem porcijom, ir po truputi vaizdas gereja.. aisku reiktu dar sportuot.. bet tam truksta ryzto
Nirvyte
2008 06 17, 07:57
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 16, 13:06) ir as turiu sia beda manau, kad su virskinimu pas mane kazkas blogai, nes kai nevalgius ir pilvo nera - tik uzvalgau - jau pupso Ir man..
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 16, 18:04) valgau taip : pasidalinu maista 4-5 kartams/dienoje , gaunas mazesnem porcijom, ir po truputi vaizdas gereja.. aisku reiktu dar sportuot.. bet tam truksta ryzto  na netikgek bus daug geriau
QUOTE(daisha @ 2007 07 02, 16:16) pažiūrėjau, kad apie rankas niekas nieko nerašo. mano krūtinės ląsta taip pat plati, kartu ir pečiai, bet rankos kaip ir normalios, na, tiesą pasakius, patinka man mano rankos  sakyciau nei per daug, nei per mažai pas mane tų raumenukų. aš namų salygomis tokius pratimukus darau: pakilnoju hanteliukus, aišku nesunkius, po to darau atsispaudimus nuo kelių (kartu stiprinami ir krūtinės raumenys), o tricepsam galiu parekomenduoti tokį super pratimuką: pasiimi kėdę, atsisuki nugara į ją, na taip, lyg sėst norėtum. tada atsiremi rankomis į ją, į patį kraštą iš šonų. kojas ištiesi į priekį, atsiremi į grindis kulnimis, ir tada leidiesi žemyn ant rankyčių ir keliesi į viršų. alkūnės lenkiasi atgal, na ne į šonus. tikiuosi, pakankamai aišku  kai aš pirmą kartą pabandžiau daryt, tai taaaip sunku buvo, kad ne tas žodis, bet jau po kelių kartų lengviau būna. o pratimų serijas pati pasireguliuok. aš darau visko po kokius 20 kartų ir po 3 serijas. tai jei tavo rankos plonos, siūlau sportuot ir formuot raumenukus ir tada pakankamai proporcingai viskas atrodys  sėkmės  Na ką tik pabandžiau padaryti, tai vos 5 teištvėriau. Labai matosi efektyvus pratimas. Bet mane labiau domina, kaip likviduoti lašinius nuo nugaros. Atrodo, ką suvalgau, viskas ten ir susikaupia. Net pati laisviausia liemenėlė atrodo nekaip, negaliu jokios vienspalvės prigludusios bliuzelės apsirengti. Vis išsišauna ringės tose vietuose. Nors kitur tai vien "kaulai ir skūra". Kokius žinote pratimus, kuriuos galima būtų daryti namų sąlygomis.
Žaliai lyja
2008 11 23, 20:52
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 16, 14:06) ir as turiu sia beda manau, kad su virskinimu pas mane kazkas blogai, nes kai nevalgius ir pilvo nera - tik uzvalgau - jau pupso O galvojau aš viena tokių problemų turiu  Visada buvau liekna (na ir dabar esu), bet va pilvas kartais atsikišt mėgsta. Net keista, jei tik pavalgai ir tiek įtakos turi...
kauke26
2009 02 24, 13:37
Kazin o jeigu pilvo presa gerint, gal ir pilvas neissikistu?
Sveikos, Tikiuosi Jūs man pagelbėsite patardamos, kaip sustiprinti vidinius šlaunų raumenis  . Niekada neturėjau tokios problemos,tačiau pastebėjau,kad nuo sėdimo darbo ir dar po sočios žiemos, mano šlaunys pastambėjo,jos tiesiog liečiasi stovint tiesiai.......labai noriu atsikratyti šitos bėdos.Maitinuosi saikingai, vakarais visada mankštą darau,tik vat nežinau jokių veiksmingų pratimų šiai sričiai..
ernesin
2009 04 24, 16:10
QUOTE(daisha @ 2007 07 02, 15:16) pažiūrėjau, kad apie rankas niekas nieko nerašo. ... o tricepsam galiu parekomenduoti tokį super pratimuką: pasiimi kėdę, atsisuki nugara į ją, na taip, lyg sėst norėtum. tada atsiremi rankomis į ją, į patį kraštą iš šonų. kojas ištiesi į priekį, atsiremi į grindis kulnimis, ir tada leidiesi žemyn ant rankyčių ir keliesi į viršų... Daisha, o ar šis pratimukas tau stangrina rankas tose vietose kur "kabo", na nuo alkūnės iki pažasties? Šiaip tai čia superinis pratimėlis jau po kelių pabandymų jaučiasi kad darai  , bet man tas kabančias skūrytes norėtūsi sustangrinti
ernesin
2009 04 24, 16:36
QUOTE(Soda @ 2006 03 07, 14:39) labute ...atsistoji, kojos pečių plotyje, šiek tiek sulenktos per kelius. užpakaliukas išriestas, nugara tiesi. tūpti iki pusės kelių ir judėti nedidele amplitude, gaunasi toks sėdmenų judinimas aukštyn - žemyn. turi jaustis tempimas sėdmenų ir dvigalvio raumens srityje. na čia panašiai tūpti reikia kai senais laikais tuoletai - tūpyklos buvo  QUOTE(Nirvyte @ 2008 01 01, 01:28) ...Pradinė padėtis: atsigulkite ant nugaros, kojos sulenktos, pečiai atpalaiduoti, rankos guli prie šonų, delnais nukreiptos į grindis. Dubenį kelkite aukštyn, stenkitės įtempti visus dubenio raumenis, ir po keletos sekundžių grįžkite į pradinę padėtį... Sekmes!  Čia pratimukai iš temelės, kurios klausėte dėl užpakalinės šlaunų pusės, tikrai neblogi Soda minėjo kad jos pratimukas ir priekinei šlaunų pusei padeda, gal dar priekinei pusei kokiu kas žinote, man verkiant reikia stangrinti oda virš kelių, help!!!
*tiute*
2009 05 11, 19:02
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 14:37) Kazin o jeigu pilvo presa gerint, gal ir pilvas neissikistu? Butent! Esant silpnam pilvo presui, vidaus organai linke slinkti zemyn, nes silpni raumenukai neislaiko "vidinio" kruvio, todel ir turite ispustus pilvukus Ne tik pilvo presa reiktu stiprinti, bet ir nugaryte, kad butu taisyklinga laikysena QUOTE(DiaDi @ 2009 03 30, 16:11) Sveikos, Tikiuosi Jūs man pagelbėsite patardamos, kaip sustiprinti vidinius šlaunų raumenis  . Niekada neturėjau tokios problemos,tačiau pastebėjau,kad nuo sėdimo darbo ir dar po sočios žiemos, mano šlaunys pastambėjo,jos tiesiog liečiasi stovint tiesiai.......labai noriu atsikratyti šitos bėdos.Maitinuosi saikingai, vakarais visada mankštą darau,tik vat nežinau jokių veiksmingų pratimų šiai sričiai.. Na, kad juos ir sustiprinsi, apimties labai nesumazinsi, jei isliks tiek pat lasinuku... o sedimas darbas "kaupia" lasinukus  , tad apmciu ploninimui - cardio ir mityba Zmones kalba ryte manksta kudinimuisi yra efektingesne, kam as linkusi pritarti, juk, po mankstos dar kuri laika dega kalorijos, ypac, jei toliau judi, o juk vakare... einame miegoti... Kalorijos pradeda degti po 30-40 minuciu mankstos.
čikuraku
2009 05 11, 20:08
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 19:02) Kalorijos pradeda degti po 30-40 minuciu mankstos. po 20 min intensyvaus kardio jau pradeda tirpti lasiniai, ir svarbu apsilimas poto pratimukai, su svoriais ar siaip ir gale treniruotes vis cardio... geriau veikia...
Aisku, geriausia yra sportuoti, taciau kartais belaukiant rezultatu gali siek tiek paslepti savo kuno trukumus  jei tau idomu, duodu nuoroda, kaip galima asirengti ir paslepti tam tikras problemines kuno vietas  ) http://nifty.lt/index.php?cid=705&element_id=74
zenitas111
2009 09 08, 15:25
Geriausia pilvo isiskisima mazinti mokykliniu pratimu "tiltuku" Is visu bandytu - geriausia dave rezultata.
Stebuklinga
2009 09 08, 18:27
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 01:11) Gal but kvailas klausimas, bet kardio tai kas?  Dviracio minimas, elipsiukas? Jeigi i tema speju, tai kokiu intensuvumu reiketu jais sportuoti, kad greiciausiai ar efektyviausiai lasinukai "degtu"?
QUOTE(ernesin @ 2009 04 24, 17:10) Daisha, o ar šis pratimukas tau stangrina rankas tose vietose kur "kabo", na nuo alkūnės iki pažasties? Šiaip tai čia superinis pratimėlis jau po kelių pabandymų jaučiasi kad darai  , bet man tas kabančias skūrytes norėtūsi sustangrinti  ,,,skuryte geriau masažuoti, suaktyvinat kraujotaka, tuomet ji pasidarys tampresnė, tai ir pakankamai darbo ir užsisipirymo reikalaujantis procesas.
Sveikutės, kazkurioj temoj klausiau, tik dabar neberandu  Tai rasau cia..Esu smulki nuo mazens, o po 2 mazyliu dar labiau sukūdau  Specialiai nesikūdinau, tiesiog taip gavosi.Labai norėciau patarimo kokiais pratimukais pastorint kojas, ir tuo paciu- pilvukui kokiu pratimuku  Visada turėjau grazu pilva, taciau po 2 gimdymu siek tiek prasitampė oda.Stovint jis neatrodo padribes, tik kai atsisėdi.Ar galima kaip nors ta skūryte panaikinti?O gal jau per vėlu?  Aciu is anksto visoms uz atsakymus, labai lauksiu P.S. Galiu sportuoti tik namie. oi, dar labai gerai ir užpakaliukui būtų kokių pratimukų
ingutera
2010 03 18, 12:42
O pilvuką mažina atsilenkimai? po kiek reiktų daryti kas  dien?
ackarike
2010 04 24, 20:19
Siaubinga, zodziu turiu problemele, negaliu mautis maikuciu ant sleikuciu, nes prie mano pazastu yra tokie 2 lyg riebalu maiseliai, jie atrodo kaip, na gal nesakysiu kaip kas, bet gal yra pratimeliu kurie juos sumazintu ar visai panaikintu?
BEST_QUALITY
2010 04 25, 19:39
QUOTE(ackarike @ 2010 04 24, 22:19) Siaubinga, zodziu turiu problemele, negaliu mautis maikuciu ant sleikuciu, nes prie mano pazastu yra tokie 2 lyg riebalu maiseliai, jie atrodo kaip, na gal nesakysiu kaip kas, bet gal yra pratimeliu kurie juos sumazintu ar visai panaikintu? na manau reikia daryti pratimus krutinei ir rankom
ingridatam
2010 10 07, 13:16
Sveikos, na ir as nusiteikiau namie pasportuoti, nes kazkaip jau nebepatogiai jauciuosi Gal kas turit kokia iprasta programele sportuoti namie, na tiesiog iprasti pritupimai, atsilenkimai, lanko sukimas, turiu hanteliukus. Zodziu noriu pasportuoti namu salygomis, bendrai visam kunuo, tik ieskau patarimu nuo ko geriau pradeti, kiek laiko daryti ir t.t. Buciau labai dekinga uz informacijos pasidalinima
naura14
2011 02 01, 09:58
QUOTE(ingridatam @ 2010 10 07, 14:16) Sveikos, na ir as nusiteikiau namie pasportuoti, nes kazkaip jau nebepatogiai jauciuosi Gal kas turit kokia iprasta programele sportuoti namie, na tiesiog iprasti pritupimai, atsilenkimai, lanko sukimas, turiu hanteliukus. Zodziu noriu pasportuoti namu salygomis, bendrai visam kunuo, tik ieskau patarimu nuo ko geriau pradeti, kiek laiko daryti ir t.t. Buciau labai dekinga uz informacijos pasidalinima  Pabandykite internete paieskoti kalanetikos arba pilateso pratimuku, net ir sportuojant po 30min per diena 2-3 kartus per savaite, rezultatai tikrai buna labai geri  Jei nerasite, galite man i AZ parasyti savo el.pasta, persiusiu kelis
laurarrr
2011 02 02, 10:19
as namie darydavau joga. Uztrunka valanda. Bet po vaiko gimimo ner kada
|
|