Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sena tema: ČIA

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 29 gruodžio 2012 - 22:37
Dėkoju viosim 4u.gif
Dar kalusimėlis. Noriu megzti panašaus dizaino suknelę į šias
suknele 1
suknele 2
1. Pradedu nuo apačios.
2. Uždėti turbūt dvigubai akių nei bus liemuo, kad gautūsi tas pasibangavimas?
3. Po to jau kai baigsis tas pasibangavimas ir bus perėjimas į liemenį reikia vienoje eilutėje sumažinti tiek akių koks jau bus liemuo?
4. Dėl rūbo matmenų. Išmatavus dukrytę kiek reikėtų uždėti mezginiui cm, kad drabužis nei per didelis būtų nei per aptemptas?
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, kaip megzti pynę, kad blogoje pusėje nesimatytų persukimo. Mezgu 2g, 2b, 2g ir kai persuki tris ir tris, blogoje puseje matosi. Mačiau taip parduotuvėje numegztą šalį. Pardavėja sakė, kad blogas akis reikia laikyti priekyje. Gal kas supranta, kaip čia reikia padaryti. Ačiū.
Atsakyti
žydinti_pieva, paprasčiau būtų pradėti nuo tos vietos, kur prasideda pasibangavimas, paskui numezgus suknelę surinkti akis ir megzti žemyn.

O dėl centimetrų, tai čia labai sunku pasakyti, kokios suknelės nori, taip ir daryk- jei kaip tik tokios, kad nebūtų per laisva, tai megzk tokią, kiek yra centimetrų matuojant, jei žadi vilkti ant golfo, tai daryk didesnę. Aš siūlyčiau daryti didesnę, nes vaikai greit auga, gaila paskui išmesti ar išardyti gražų išaugtą daiktą. O dar yra tokia galimybė, kad kol mamos numezga, vaikai spėja išaugti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite man padėti su šiuo raštu.
user posted image
user posted image
user posted image

nusinėriau pavyzdėlį. Bet man jis gaunas kažkokia nesąmonė. Ypač tas "voratinklis". Lyg per laisvas ar kas jam, ir nežinau ar galiu čia kažką pakeisti. Ir kaip apsiskaičiuoti tokį raštą kiek man reikės raportų? nesuprantu.
Atsakyti
nu kas ir knkreciai tau neaisku?Viskas labai aiskiai schemuteje isdestyta.Raportas yra
18 kilpeliu ir 8 eiles i virsu.Ismatuoji,kiek tai sudaro cm i ilgi ir i auksti.Tada dedi tiek kaetu i savo ismatavimus,kiek telpa ir tiek kartu i b visrdu,kiek reikia ir suzinai,kiek raportu reiks numegzt i ilgi ir kiek eiliu i auksti.Jei neaisku,klausk paaiskinsiu issamiau.
Pvz,siuo atveju raportas yra 18 kilpeliu i ilgi ir 10 eiliu i auksti.Kai numegsi tai(del tikslumo gali numegzt 2 3-raportus,bet matuot viena),isskalbk ir isdziovink ir arba isgarink su lygintuvu arba islygink,nezinau,kokie tavo siulai.Tada turesi tikslu raporta.Ismatuok ji is ilgio ir is aukscio,pasimatuok save ir kiek kartu tilps raportas i tavo cm ilgi ir auksti,tiek reikes uzdet kilpeliu ir tiek cm reiks megzt i auksti.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 12 30, 19:30)



Cionais pas tave arba storoki siulai, arba vaselis per didelis (sunku is foto pakomentuoti). Pabandyk pakeisti i mazesni vaselio nr. - manau turetu graziau gulti rastas.

O Agneciute labai teisingai viska tau paaiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sventem!
kaip reikia standinti nerinius? pakrakmolyti serveteles moku, bet si karta reikia, kad nerinys islaikytu forma i auksti, g.gif kaip vaza g.gif bandziau krakmolyti, bet tik nerinys standesnis, bet nestovi ax.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus, pagelbėjot 4u.gif

QUOTE(Boombate @ 2013 01 02, 11:01)
Su sventem!
kaip reikia standinti nerinius? pakrakmolyti serveteles moku, bet si karta reikia, kad nerinys islaikytu forma i auksti,   g.gif kaip vaza g.gif  bandziau krakmolyti, bet tik nerinys standesnis, bet nestovi  ax.gif

Aš nertą vazelę standinau lipalu. Bet būna, kad lipalas pageltonuoja (aš nežinau ar pageltpnavo su laiku, nes buvo padovanota), jei baltas nerinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 02 sausio 2013 - 11:52
QUOTE(Boombate @ 2013 01 02, 13:01)
Su sventem!
kaip reikia standinti nerinius? pakrakmolyti serveteles moku, bet si karta reikia, kad nerinys islaikytu forma i auksti,  g.gif kaip vaza g.gif  bandziau krakmolyti, bet tik nerinys standesnis, bet nestovi  ax.gif


Idėkit daugiau krakmolo ir stovės kaip kareiviukas biggrin.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena

Mezgu atsegamą megztinį iš labai plonų siūlų. Bijau kad užsegimas išsitąstys ir skvernai taps ilgesni nei visas megztinis. Taip jau nutiko ne vieną kartą. Patarkit kaip to išvengti ax.gif
Atsakyti