Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Arbatos naujagimiams ir didesniems
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ENIGMA
Jei matini savo pieniuku manau, kad užtenka tavo pienelio smile.gif neklausyk mamos schmoll.gif
gytulka
nemanau kad daznai gerti arbateles yra gerai, gi arbatos isplauna is organizmio daug vitaminu, mes geriam ir uzsigeriam valgant tik vandenuku, labai retai kada arbateles
inore
Paskaičiau visą temą, bet nelabai susidariau nuomonę ar duoti savo mažiukui arbatos ar ne jam tik mėnuo. Patarkit 4u.gif
gytulka
QUOTE(inore @ 2006 05 03, 23:59)
Paskaičiau visą temą, bet nelabai susidariau nuomonę ar duoti savo mažiukui arbatos ar ne jam tik mėnuo. Patarkit 4u.gif
*

as arbatele pradejau duoti kaskur nuo men. bet tik todel kad pute pilvuka, tai daviau pankolio arbatos. Nemanau kad siaip gert arbata kasdien yra gerai lotuliukas.gif
astinija
As arbateliu labai retai duodu nors mus jau bus penki menesiai geriausiai virintas vandenukas thumbup.gif turiu nusipirkusi tik pankolio arbateles tai jei pilviuka papucia tai tiki tada duodu ax.gif man daktare sake kai buvom susirge kad ramuneliu arbatos duoti tik 20ml g.gif
rena
As tai su tom arbatelem esu suvargus doh.gif Maniskis nelabai jas geria. Pradzioje pirkau HIPP arbateles, gere visai neblogai, bet cia pasiskaitinejau book.gif (supermamaoje), kad nuo ju genda dantukai, tai nebeduodu. Tai pradejau virti savo arbateles: ciobreliu, ramuneliu, liepos ziedu. Nelabai patiko schmoll.gif Tai dabar daugiau geriam sultikes bigsmile.gif
Austre 123
Jūms gerai kad vaikučiai geria arbatėles mano tai neivienas negeria ištolo purtosi išbandžiau visokias bet neiviena netinka papraščiause nemėksta tik sultis gerem
Pretty
Čia paskaičius galima pasakyti, kad kiek žmonių tiek ir nuomonių apie arbatas ir jų davimą savo mažyliams.
Pasidalinsiu ir savo patirtimi... Kol maitinau savo pieneliu (t.y. iki 6 mėnesiukų) praktiškai visai arbatėlių neduodavau - labai jau retai Hipp pankolio koki 80ml ir po truputi sultyčių paragauti. Bet kai jau baigiau pati maitinti ir mažoji pradėjo valgyti nemažai normalaus maisto, juk norisi užsigerti, todel duodu arbatos tiek, kiek nori - buna, kad net po 3 buteliukus 125ml per dieną išgeria ir nematau tame nieko blogo g.gif
Dažniausiai duodu Hiipp "vaikišką arbatą", hipp "avietes su erškėtuogėm", Mažas "mėlynių". Taip pat dabar pradejau pati virti arbatėles iš aviečių, juodųjų serbentų lapų. Juk šitie krūmeliai katik sužaliavo ir vitaminu juose tikrai nemažai, o ir mažoji gerai pasigardžiuodama, žinoma truputi pasaldintą thumbup.gif
Anželika 2005
Daviau savo mažiai Hipp atsigert,bet dabar sužinojau kad nelabai jau tos arbatos geros,tai trupučiuka pasimetus..sad.gif g.gif
user posted image
besiba
mano negeria nei arbatu, nei vandens doh.gif
Anželika 2005
Labas o ka geria tavo mažiukas? ax.gif
rasazaza
mano vyrukas nepripažysta jokių hipp ir t.t. arbatėlių, vandenuko taip pat nemėgsta, tai turėjom didelę problemą, kol gydytoja pasiūlė nusipirkti erškėtrožių sirupo. Su šiuo sirupėliu padarytas arbatėles maniškis geria labai noriai.
Cimbalimba
Mano zuikiui ryt metai, bet jis jokiu arbatu negeria. Skysciai tik misinukas ir vandenukas. As per daug nepergyvenu, ateis laikas ir gers tas arbatas kaip didelis. Buvau pripirkus HIPP visokiausiu - visas ismeciau doh.gif
Sigitute
Sveikos mamos smile.gif mums jau beveik 3 menesiukai, nakti dar atsigeriam MP, bet diena jau misinukai blush2.gif taigi as ir susimasciau: ar reikia duodi arbateliu atsigerti ir kokiu metu: po pienuko prawejus valandai... na, pasimeciau ir nezinau. geriau jau jus mamos man patarkite, kaip jus darote ir jei duodatebateliu, tai kokiu? 4u.gif
Papildyta:
vajei, viena ranka vaika laikau (nes jis mano rankinukas), o su kita vienu pirstu rasau, tad ir priveliau klaidu... atsiprasau labai.. turejau galvoje, ne bateliu, o arbateliu.. ech lotuliukas.gif
nebijau
QUOTE(Sigitute @ 2006 11 24, 14:36)
Sveikos mamos smile.gif mums jau beveik 3 menesiukai, nakti dar atsigeriam MP, bet diena jau misinukai blush2.gif taigi as ir susimasciau: ar reikia duodi arbateliu atsigerti ir kokiu metu: po pienuko prawejus valandai... na, pasimeciau ir nezinau. geriau jau jus mamos man patarkite, kaip jus darote ir jei duodatebateliu, tai kokiu? 4u.gif
Papildyta:
vajei, viena ranka vaika laikau (nes jis mano rankinukas), o su kita vienu pirstu rasau, tad ir priveliau klaidu... atsiprasau labai.. turejau galvoje, ne bateliu, o arbateliu.. ech lotuliukas.gif
*

Maitinant misineliu vaika, turi buti triju-keturiu valandu pertrauka tarp maitinimu. Jei vaikas ramus, gerai tustinasi, ramiai miega-viskas gerai. Jei muistosi, rekia, neramus, o visos neramumo priezastys kaip ir pasalintos-pabandyk duoti arbateles. Jei vaikas nori gerti-jis gers, jei neramumo priezastis ne gerimas, liezuviu isstums ir reks toliau 4u.gif Primenu-nesvarbu, kad arbatele tarp maitinimu gere-misinukas vis tiek duodamas grieztai pagal rezima, nes tai ne MP, bet kada duoti negalima 4u.gif
O arbateles gali buti skirtingos:viena diena ramuneliu, kita liepziedziu, trecia paprasta juodu arbatzoliu(tik vos vos nudazytu vandenuka). Gali pirkti tirpias, paruostas specialiai vaikams 4u.gif Jei arbata pati virsi-ar cukru desi ar ne, tavo pasirinkimas. Vienos deda, kitos mamos ne, vieningos nuomones nera. Dar galima duoti ir paprasta vandenuka virinta be jokiu pagardu ten-geriausiai malsina troskuli biggrin.gif
oriste
zinai man ir toks klausimelis buvo iskiles,nes nuo men maitinau misinuku.Sesute sake arbata nerekomenduojama,gydytoja grieztai liepe duot tik vandenuka ir kai bus laaabai karsta,bet tu isiklausyk i savo vaikuti,manoji tai isgerdavo pieneli ir po 5 min dar arbatos atsigerdavo,tik tada uzmigdavo!!!!arbatos duodavau tiek kiek pati traukdavo,na kai matydavau kad jau daug isgere,atimdavau.Pirkau tik tirpias hipp nuo gimimo ir toliau pagal amziu,bet mums geriausi buvo "Gera savijauta",ten nera prideta anyziu,kurie labai smirdi doh.gif
Bet pritariu pries tai rasiusiai mamytei:matinimas yra maitinimas,o arbata tik atsigerimas,beja del tu ramuneliu ar kmynu ar siaip namudiniu,paskaityk temose,labai priestaringu nuomoniu yra,pagal pediatrus ramuneliu arbata nerekomenduojama.
Sigitute
ir as norejau nupirkti arbateliu mazyliams, bet dar neradau kur. nelabai pastebejau cia, kur gyvenu... verysad.gif bet maciau maziuku skyriuj pirkti vandenuka, tinkanti ir leliukams tokiems. gal to reikes pabandyti. be to, tustinasi mano berniukas nei per kietai nei per skystai tongue.gif , o gerti lyg noretusi jam tik vakare, taip pakanka ir pienuko...
aciu uz patarimus 4u.gif
kvailiuke
guledama ligoninei klausiaiu pas kitu moteru ar galima duoti vaikiukui , na naujagymiui arbateles, man jos pasake kad iki men negalima. man tai atrodo nesveika, tai ka vaikiukui tik piena duoti. blink.gif
nieko nesuprantu paaiskinkite man nuo kada galima duoti arbateles ir kokias.
man tikrai labai rupi kad mano vaikiukas jaustusi gerai.
Rasiliukas
Jei pati maitini, tai iki puses metu uzteks vaikiukui tavo pienelio. Jokiu arbateliu, sultyciu ir t.t. tikrai nereikia. Yra nemazai literaturos sia tema. Pasiskaityk 4u.gif
Mamos pienelis yra pats geriausias maistelis!
Papildyta:
QUOTE(Rasiliukas @ 2006 12 10, 13:57)
Jei pati maitini, tai iki puses metu uzteks vaikiukui tavo pienelio. Jokiu arbateliu, sultyciu ir t.t. tikrai nereikia. Yra nemazai literaturos sia tema. Pasiskaityk  4u.gif
Mamos pienelis yra pats geriausias maistelis!
*

Pasiskaityk 4u.gif http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=10052
kvailiuke
na ka as zinau .o dar sako truputi gliukoze saldinta vandenuka. o ka jie gerti nenori ar kai geri nori pienuka reikia duoti. nieko nebesuprantu. as jau db labai pasimeciau. tokiu kvailu klausimu man milijonai iskyla.
blink.gif
Rasiliukas
Jei pati maitini jokiu vandenuku nereikia. Motinos piene yra apie 80 proc. vandens. Zisdamas kruti vaikelis pirma atsigeria, paskui pavalgo. Pradzioj pienelis bega skystesnis, o baigiant valgyt - tirstesnis. Kol kas tikrai nieko neduok isskyrus savo pienuka. 4u.gif Ir maziau klausyk mociuciu ir bobuciu smile.gif Sioje temoje http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=10052 rasi daug naudingos info.
Pasitikek savimi ir viskas bus OK. 4u.gif Tu esi pati geriausiai mama savo vaikui.
Roza_Liuksemburg
Kvailiuke...patariu pasiskaityti literatūros apie žindymą, kurios pilna visur, kad ir supermamoj. Tau neturėtų kilti toks klausimas, nes visur yra akcentuojama, kad iki 6 mėn. vaikui pilnai užtenka motinos pieno. Visokie primaitinimai ir prigirdymai- pirmas žingsnis, kad sumažėtų pieno.
Vienu žodžiu, maitink savo pienu ir labiau pasidomėk visais tais dalykais, o ne klausyk bobučių patarimų.
mughetto
Na mano gydytoja iskart patare karts nuo karto duoti maziukei pankolio arbateles nuo pilvuko, nes labai raitydavosi.Nors ir nemaitinau pati bet mums sita arbatele labai padejo ir dabar visai nieko. O siaip jei reikia tai "plika" virinta vandenuka geriame su vit D.Labai pasigardziuodama geria. Jau geriau duot vandenuka paprasta su vit D nei saldinta. Nes saldini tikrai negalima 4u.gif
Rasiliukas
QUOTE(asariux @ 2006 12 10, 20:30)
Na mano gydytoja iskart patare karts nuo karto duoti maziukei pankolio arbateles nuo pilvuko, nes labai raitydavosi.Nors ir nemaitinau pati bet mums sita arbatele labai padejo ir dabar visai nieko. O siaip jei reikia tai "plika" virinta vandenuka geriame su vit D.Labai pasigardziuodama geria. Jau geriau duot vandenuka paprasta su vit D nei saldinta. Nes saldini tikrai negalima 4u.gif
*

tai va, kad nemaitinai. Maitinanciai mamai jokiu arbateliu vaikuciui duoti nereiketu schmoll.gif
loncelotas
Aš irgi buvau įsitikinus, kad mamos pieno turi pilnai užtekt. Bet dėl labai stiprių pilvo dieglių, net keli gydytojai liepė duoti kūdikėliui pankolių arbatytės. Tačiau aš neduodu, o pati geriu po 3-4 stiklines per dieną ir padeda mirksiukas.gif
uhu
kvailiuke (ot vardeli pasirinkai smile.gif),

turbut dar neturi maziuko. kai as buvau nescia, man net keistai atrode vienos mamos zurnale parasytas tvarkarastis, kad 6 men. kudikis dar valgo nakti. sakiau vyrui - tu matai?

kai pagimdai ir reikia is karto visu ziniu, supranti, kiek daug nezinojai ir kokie elementarus dalykai stebino. po to darai, kas reikia ir tiek.

jeigu maitinsi pati, vaikui, kaip rase tau mamos, uzteks pieno. zindancios neduoda jokiu arbateliu ir net virinto vandens, nes nori, kad vaikutis pasiimtu visa turta, kuris yra motinos piene, bent iki 6 men., nes veliau jau reikia ir kitokio maistelio. tik isimtinis zindymas (be jokiu priedu smile.gif) dabar ir ateityje vaika apsaugos nuo daugybes ligu. zinoma, tu privalai stebeti, ar to pieno pakanka. dazniausiai gamta surede, kad mamai gaminasi butent tiek, kiek reikia. vaikuciui pakanka, kai jis per para prisiusioja ne maziau 6 vystyklu, normaliai auga svoris (pasako pliklinikoj kas menesi), jis bent jau is pradziu turi valgyti kas dvi-tris valandas, reciau kas keturias.

del pankolio arbatos, mazdaug 5 men. norejau duoti vaikui del to nelemto pilvuko putimo. vienas dalykas negere (tik apie 10 ml), antras dalykas perskaiciau, kad gamintojai vis tiek deda cukru. ir kam? reikia visada labai atidziai skaityti etiketes.

kvailiuke, jeigu nesidomesi pati, o klausinesi bobuliu ligoninese, irgirsi tokiu nesamoniu, kad plaukai pasisiaus. reikia truputi paciai ideti darbo, paskaitineti. rolleyes.gif
Velniukė
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 10, 21:04)
Kvailiuke...patariu pasiskaityti literatūros apie žindymą, kurios pilna visur, kad ir supermamoj. Tau neturėtų kilti toks klausimas, nes visur yra akcentuojama, kad iki 6 mėn. vaikui pilnai užtenka motinos pieno. Visokie primaitinimai ir prigirdymai- pirmas žingsnis, kad sumažėtų pieno.
Vienu žodžiu, maitink savo pienu ir labiau pasidomėk visais tais dalykais, o ne klausyk bobučių patarimų.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiskai pritariu nereik vaikuciui jokiu papildomu skysciu mirksiukas.gif
Maniskiui jau be poros dienu 11 men. jis valgo jau normalu maista,bet gerti atsisako visko ,pripazysta tik MP ir kaip matot sveikas gyvas ir be arbateliu tongue.gif
plazma
as nuo pat gimimo daviau pankoliu arbatytes.
Tangi
kol maitinau MP nedaviau arbatytes, o pati gerdavau HIPP arbata skirta maitinancioms. vaikui nuo pilvuko buvo thumbup.gif , nes viskas gi patenka i MP. Dabar kai pieno nebeturiu, tai duodu HIPP "Mazylio pilvukui" arba virinta vandenuka su gliukoze. nemanau, jog siek tiek pasaldindama pakenksiu vaikui, paprasto vandens jis grieztai atsisako.
manekene
Manau nuo kokiu 6 menesiu, nes iki to pienukas vaikuciui atstoja ir valgi, ir gerima 4u.gif
Meka Pinavija
Aš dukrytei pradėjau duoti Hipp arbatytės nuo 6 mėnesių, kai pradėjau papildomai duoti daržovynes, nes iki 6 mėnesių valgėm tik MP bigsmile.gif
mamalaura
Sveikos mamytes? 4u.gif
Man idomu kokias arbateles duodate savo kudikeliams? Maniskiui 4,5 men ir nzn kokios galima, kokios ne. g.gif
aga&nik
QUOTE(mamalaura @ 2007 01 11, 16:56)
Sveikos mamytes? 4u.gif
Man idomu kokias arbateles duodate savo kudikeliams? Maniskiui 4,5 men ir nzn kokios galima, kokios ne. g.gif
*

mum 7men.re mes gerem tik HIPP arbateles.mum patinka.na dar pradejau kompotus virt. drinks_cheers.gif
Tutikutė
Mes tai nuo 2 menesiu geriam kmynu, ramuneliu, ciobreliu ir Hipp arbatas. Labiausiai patinka kmynai, o ir pilvukui labai gerai thumbup.gif O arbatas as pasaldinu ne cukrum, o vaisiu fruktoze, tai yra daug sveikiau nei cukrus thumbup.gif
neringuša
Aš kol kas daviau dar tik pankolių arbatytę ir virintą vandenuką, nes maitinamės MP ir kol kas nėra didelio poreikio blush2.gif , o ir nelabai geria ax.gif
laukinukė
QUOTE(Tutikutė @ 2007 01 11, 16:08)
Mes tai nuo 2 menesiu geriam kmynu, ramuneliu, ciobreliu ir Hipp arbatas. Labiausiai patinka kmynai, o ir pilvukui labai gerai thumbup.gif O arbatas as pasaldinu ne cukrum, o vaisiu fruktoze, tai yra daug sveikiau nei cukrus thumbup.gif
*

Skaičiau, kad visos vaistažolių arbatos turi savo poveikį ir jų mažiams nereikėtų duoti tiesiog atsigerti. Ir lyg forumo pediatrė nepagyrė mamytės, girdžiusios vaikutį kmynais, nes kai dažnai jų geriama, pilvelyje prasideda puvimo procesai. Bet čia tik tai, ką skaičiau, gal ir ne visai tiesa.
Mes pradėjom gerti nuo 5 mėn vandenį ir Hipp arbatą "Mažylio pilvukui".
Bet va man toks klausimas kyla, ar duoti gerti tiek, kiek mažei norisi, o nori ji daug. Maitinu dar mp ir grūdų košėm, nes esam baisiai kūdenos. Kažin, ar per tą arbatą nesumažės pienuko?
Tutikutė
QUOTE(laukinukė @ 2007 01 11, 17:31)
Skaičiau, kad visos vaistažolių arbatos turi savo poveikį ir jų mažiams nereikėtų duoti tiesiog atsigerti. Ir lyg forumo pediatrė nepagyrė mamytės, girdžiusios vaikutį kmynais, nes kai dažnai jų geriama, pilvelyje prasideda puvimo procesai. Bet čia tik tai, ką skaičiau, gal ir ne visai tiesa.
Bet va man toks klausimas kyla, ar duoti gerti tiek, kiek mažei norisi, o nori ji daug. Maitinu dar mp ir grūdų košėm, nes esam baisiai kūdenos. Kažin, ar per tą arbatą nesumažės pienuko?
*

Na mano nuomone apie dabartinius patarimus auginant vaikus tikrai nekokia schmoll.gif (bet tai tik mano nuomone mirksiukas.gif ) as savaji auginu taip kaip augino mane, kaip augo mano mama...O apie kmynus tai negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio, tai mums buvo pirma pagalba kai pusdavo pilveli (jokie pankoliai ir espumizanai taip nepadedavo, kaip mano mociutes darze uzauginti kmynai). O pvz. ramunelius duodu vakare, nes jie turi sioki toki raminanti ir pries uzdegimini poveiki (labai gerai, kai dantukai dygsta), liepu ziedu arbata, kai yra salciau ir panasu pasidaro, kad galet slogyte prasideti...Zodziu iki siol neturejau jokiu problemu del arbatyciu (ti aisku nereikia labai stipriu nuoviru daryti, pvz. 50ml vandens ir kokie 15-20 kmynu grudeliu). O ir sultis morku ir obuoliu mano vaikas nuo 2men, gavo ir mesytes dedu i darzovienes nuo 3,5men. Mano daktare i tai reagavo labai ramiai (ji priklauso dar senesnei kartai) kad jeigu viska darai su protu, pratini po biski, mazomis porcijomis tai nieko blogo nebus, su arbatom tas pats thumbup.gif (nu bet aisku daugiau nei puse sio forumo mamyciu turbut pasmerktu mane, kad vaikui nuo 3men mesa duodu lotuliukas.gif , bet tai tik mano ir mano vaiko reikalas, esam sveiki ir laimingi, neturejom jokiu alergiju, jokiu kitu ligu ar problemu su skrandziu thumbup.gif )
laukinukė
QUOTE(Tutikutė @ 2007 01 11, 16:58)
Na mano nuomone apie dabartinius patarimus auginant vaikus tikrai nekokia schmoll.gif (bet tai tik mano nuomone mirksiukas.gif ) as savaji auginu taip kaip augino mane, kaip augo mano mama...
(nu bet aisku daugiau nei puse sio forumo mamyciu turbut pasmerktu mane, kad vaikui nuo 3men mesa duodu lotuliukas.gif , bet tai tik mano ir mano vaiko reikalas, esam sveiki ir laimingi, neturejom jokiu alergiju, jokiu kitu ligu ar problemu su skrandziu thumbup.gif )
*

Aišku, kiekvienos mamos reikalas, kaip ji augina savo vaiką, bet teisybės dėlei turiu pastebėti, kad bent jau dabartinių 30-mečių karta nėra iš sveikiausių. Greičiausiai, ne viskas, kas buvo daroma tada, buvo idealu, kad ir maitinimas pagal griežtą grafiką kas 3 val. O ką tam mažiui daryt, jei jis gerti nori - belikdavo rėkti. Žiūrėsim, kokie išaugs mūsų mažyliai g.gif
Alvydė
Duodavau įvairias arbatėles, nors piktnaudžiauti tik arbatžolėm( vaistažolėm) kaip ir nereikėtų. Reikai keisti ir pratinti prie įvairių skonių. Kai augo mano dukra, tai daugiausia gerdavo ne arbatėles, o vandenuką. Kai jai buvo 4-5 men. buvo karšta vasara, tai tik vandenuką siurbčiodavo.Ir sveika, ir skanu.
Kerroly
Mes pirma karta arbatos paragavom 6men, kai susirgom, temperatura pakilo, tai daktare patare siltos arbatytes pagirdyt. Geriam Hipoo "misko uogu" ir "vaikiska arbata", su melisa, ramunelem, pankuoliu, cebrelem. Bet pastaraja,kai negaluojam, o "misko uoguom" kartais kosyte uzgeriam.
dvyne2
na o mes....net nezinau...pirma kart paragavo arbatos kaip buvo 11 men:) buvom nuleke i chicaga, tai drauge turejo hipp arbateles...labai manishkei ji patiko...bet kai grizau i michigana....ieshkojau ieshkojau arbateles...o gi nera jos niekur pirkt... tai nupirgkau ramuneliu shiaip arbatos ish maishelio...labai nepatiko jai:) taip kad jei ir toliau nerasiu arbatos niekur pirkt...tai vandeni ir toliau gersim...mum vanduo labai labai patinka...negeria ir jokiu sulchiu...jai speju per saldu... bieko saldaus jai isiulyti negaliu:) taip kad geriam tik mishinelius ir vandenuka....
Aušritukas
Na mes tai turėjome problemėlių su pilvuku, iš pradžių duodavau pankolių arbatytės, bet gydytoja patarė duoti geriau paprastą virintą vandenuką. Nežinau ar tai sutapimas, bet pilvuką pūsdavo mažiau kai gerdavo vandenį. O seselė jau siūlė nuo 3 mėn. duoti skiestas obuolių ar morkų sultis. Tiesa apie HIPP arbatas girdėjau, kad jos nelabai gerai mažiukams, nes yra labai saldžios.
vaidilutė
QUOTE(laukinukė @ 2007 01 11, 18:31)
*

na kai auginau vyresniaja dukrytę tai nuo gimimo girdžiau HIPP arbatėlėm ir išmaitinau MP iki 1m8mėnir pienuką mamos gėrė ir arbatėlės kiek norėjo biggrin.gif o daba neduodu arbatelių(jinai pati jų neima net į burną) schmoll.gif bandžiau pripratinti kokiu 3mėn bet ji kai pagerdavo arbatėlęmažiau valgė MP tai kai pasisvėrėm gydytoja išrašė velnių doh.gif ir pasakėjei vaikui užtenka MP tai nėra ko čia naglai jam tas arbateles kišti g.gif ir vaikui apetitą numušam ir mamai pienuko mažiau gaminasi ir gali visai nebesigaminti blink.gif g.gif tai mes ir negeriam nei arbatėlių nei vandenuko tikMP biggrin.gif ax.gif
kristal
mano mazei 6,5 men bet jokiu arbateliu dar negereme schmoll.gif O kam??? Pati maitinu savo pieneliu, ji ir atsigeria ir pavalgo MP tongue.gif O duoti visokiu arbateliu ir sultyciu dar spesime veliau. Na kartais duodu atsigerti virinto vandenuko po kosytes. Pora kartu buvau ipilusi slakeli Hipp obuoliu sulciu i vandenuka ir viskas. ax.gif
Velniukė
Geriausios arbateles yra naturalios blush2.gif Kmynu arba ramuneliu arbatele ax.gif
laukinukė
QUOTE(vaidilutė @ 2007 01 11, 19:00)
na kai auginau vyresniaja dukrytę tai nuo gimimo girdžiau HIPP arbatėlėm ir išmaitinau MP iki 1m8mėnir pienuką mamos gėrė ir arbatėlės kiek norėjo biggrin.gif o daba neduodu arbatelių(jinai pati jų neima net į burną) schmoll.gif bandžiau pripratinti kokiu 3mėn bet ji kai pagerdavo arbatėlęmažiau valgė MP tai kai pasisvėrėm gydytoja išrašė velnių doh.gif ir pasakėjei vaikui užtenka MP tai nėra ko čia naglai jam tas arbateles kišti g.gif ir vaikui apetitą numušam ir mamai pienuko mažiau gaminasi ir gali visai nebesigaminti blink.gif  g.gif tai mes ir negeriam nei arbatėlių nei vandenuko tikMP biggrin.gif  ax.gif
*

Nu va, tai kaip iš tiesų yra su tuo pienelio mažėjimu unsure.gif . Mažiukei nuo košių pradėjo kietėti viduriukai, tai gydytoja liepė daugiau skysčių duoti - pienelio ir vandens. Papildomai per visą dieną išgeria apie 150 ml, lyg nedaug, tai gal pavyks ir toliau pačiai maitinti.
Jacina
Mes tai geriam ramuneliu,pankoliu ir kmynu arbateles thumbup.gif
Nemarioji
mes geriam Hipp arbateles ir Hipp sultis skiestas su vandenuku.
loncelotas
Mano merginai jau 5mėnesiai, bet išskyrus MP dar nėra nieko ragavus. Manau arbatytės ir vandenukas prasidės, kai pradėsim valgyt košytes mirksiukas.gif
Aistulle
mes tai geriam hipp arbateles, pankolio ir mazylio pilvukui... biggrin.gif labai patinka, ypac po kosytes atsigerti thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.