QUOTE(VVaiva @ 2013 01 05, 12:00)
Yra kelios merginos, kurios brangesniais daiktais domisi, tai tik pazistamu rate tokius daiktus ir parduodu
Dar va, Jcrew greit nuperka

Bet siaip tai rizika pirkt brangesni ruba ar batus. Gali but, kad teks laikyt spintoj, jei nenoresi dar kelis kartus pigiau parduoti, nei mokejai
Man su odinuke taip - visoms grazi, nereali, o pirkt niekas neperka, nors parduodu uz dzinsu kaina
Papildyta:
Beje, didziulis aciu MM uz pagauta Badgley Mischka odinuke

Nereali, kad tik tiktu
Aš irgi paprastai tik savų rate
Odinukė superinė tiesiog
QUOTE(pgituke @ 2013 01 05, 12:11)
mergaites gal turite atsiliepimu apie si daikciuka?

kaina nedidele lyg
http://www.hautelook.com/event/26098
As
toki turejau, tai man patankejo blakstienos man atrodo, na atsigavos sakykime tai tikrai
QUOTE(NORIKA @ 2013 01 05, 12:30)
Susigalvojau naują
NORIU

Ir noriu pudros 2in1, čia turiu omenyje kuri yra ir presuota, ir tuo pačiu padrėkintą galima naudoti, tai bus kaip a la skysta

Gal kuri galit patart, padėt, parekomenduot ką
Arba tiesiog noriu crempudros, bet tokioj pakuotėj kaip prespudros, ne skystam pavidale, nu gal supratot ką noriu pasakyt...
Esu turejusi tokia is Shiseido, nes labai norejau

bet man tas tepimas paslapinus nelabai patiko, kadangi ji vistiek tokia klampi, na tirsta sakykime lieka, ir dengiasi ne taip graziai, kaip kremine. Ir be to, kai ji tokia kietesne, isryskina rauksleles ir pan. ir man lyg oda sausejo.
Man asmeniskai tai atmuse nora kitas net ir bandyti, nes siaip Shiseido kosmetika labai megstu. Man vistik geriausiai - guerlain kremine + meteoritai arba biri pudra.
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2013 01 05, 13:14)
Kas zinot ,ar BCBGMAXAZRIA rubai atitinka dydzius?
Padidinti dydziu, kiek man papuole. Viena svarkeli net turiu XS dydzio (nors S-M nesioju siaip)