QUOTE(Patieška @ 2006 05 18, 19:01) Tada visi konkursai pilni tokių "diskriminacijų", nes nėra konkurso į kuriuos tiktume visiškai visi. Vardynos ir krikštynos ne tas pats  Vardą mano vaikas turi nuo gimimo, dokumentus su vardu po savaitės nuo gimimo, o krikštas - kas kita (krikštijom tikrai ne po savaitės)  Niekas nieko nesumaišė - konkusas paskelbtas kaip tik toks, kokio pageidavo mamos. Tam (konkurso temų pasiūlymams) yra atskira tema, tereikia užeiti ir pasiūlyti.  Va čiaMano vaikų vardynos buvo, kai vienam buvo jau 5 metai, o kitam 8 mėn.
Kutuliukas
2006 05 18, 18:10
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 19:09) Mano vaikų vardynos buvo, kai vienam buvo jau 5 metai, o kitam 8 mėn.  O aš tada vardynų temai neturėčiau ko pasiūlyt  , nes tai ne krikštas, o vardynų nedarėm.
QUOTE(Patieška @ 2006 05 18, 19:10) O aš tada vardynų temai neturėčiau ko pasiūlyt  , nes tai ne krikštas. Dėl manęs galėtai dėti krikštynų nuotrauką  Na nebegadinkim eterio blevyzgom, o pasidžiaukim gražiom konkursinėm nuotraukom
Kutuliukas
2006 05 18, 18:14
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 19:12) Dėl manęs galėtai dėti krikštynų nuotrauką  O dėl manęs jin visiškai netiktų, nes vardo suteikimas ir įsijungimas į krikščionišką bendruomenę mažumėlę skirias
Oi, kiek daug gražių panelyčių į Roko krikštynas susirinko!Nereali nuotrauka
Gitatuka
2006 05 18, 18:43
 mazasis musu dar nekrikstytas  ..vis neprisiruosiam...na teks dukros nuotraukytes paieskot, kuri daryta pries 8- nerius metus
Krisliukas
2006 05 18, 19:28
,,Pakrikštyta maža princesė - Kristina" ši nuotrauka man labai graži. Mergytė tikra princesė. Ir dar mano bendravardė
Pilvuke
2006 05 18, 20:03
Kazkoks absurdas Papildyta:turejau omeny tas konkursas.O leliukai pipiriukai labai grazus
QUOTE(Pilvuke @ 2006 05 18, 20:03) Kazkoks absurdas Papildyta:turejau omeny tas konkursas.O leliukai pipiriukai labai grazus Kodel apsurdas?  Mano nuomone labai grazus konkursas
Agotukas
2006 05 18, 20:41
Ieškot, moteros sliekų, kur jų nėra  Konkursas kaip konkursas, nematau jokių problemų ar diskriminacijų
Matelyk
2006 05 18, 20:51
Mamyte Rasa
2006 05 18, 22:05
Norejau paklausti kodel musu nuotraukytes y sita konkursa nepatvirtina?
Gitatuka
2006 05 18, 22:34
QUOTE(Mamyte Rasa @ 2006 05 18, 22:05) Norejau paklausti kodel musu nuotraukytes y sita konkursa nepatvirtina?  ..  rytoj patvirtins
Pakrikstyta maza princese - Kristina O sitoj man kazkodel i akis krenta tik krikstamotes skrybele, o vaiko nesimato  O butu superine fotke.... Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau (Rokas su Krikšto mama ir močiute)
mazhulia
2006 05 19, 04:04
o as viena is 3 balsu tikrai atiduosiu siai pilnai elegancijos ir grozio nuotraukai: Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau
(Rokas su Krikšto mama ir močiute)nuostabi, isskirtine nuotrauka
Nu pasisakysiu ir aš šį kartą... Vien dėl to, kad kažkada mūsų nuotrauka nebuvo patvirtinta dėl to, kad buvo 'neryški', o dabar konkurse dalyvauja viena tokia be problemų...
AURAma ziviliuke MICKEYO Inga-mama , Jūsų atsiųstų nuotraukų pavadinimuose trūksta vaikučių krikšto vardų. Todėl nuotraukos ir atsidūrė tarp "Neužpildytų". Įrašykite vardus ir siųskite iš naujo. Ačiū.
"Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau "- kas per grožis moteriškių  . Apskritai foto labai graži, įspūdinga
Agotukas
2006 05 19, 08:36
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 09:07) "Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau "- kas per grožis moteriškių  . Apskritai foto labai graži, įspūdinga  Šiaip sutinku, tik kad vaiko beveik nematyt, o juk čia vaikų krikštynos, o ne pasipuošusių damų
Gitatuka
2006 05 19, 11:04
 nieko ten ispudingo toj nuotraukoj nematau, tik issipusciusias damutes  ...nieko negali prikisti damos tikrai dailios, bet vaikiuko veiduko nematyt, o taip noretusi, kad galvyte butu pakeles grazi ir ramybes pilna "Dievo glėby, Dangaus lopšy... "
o man dabar iskylo klausimas, o jeigu mes krikstyjom, be jokiu kriksto rubeliu?? tai jau negalima dalyvauti??
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 19, 11:54) o man dabar iskylo klausimas, o jeigu mes krikstyjom, be jokiu kriksto rubeliu?? tai jau negalima dalyvauti??  Bet tai krikstijant butinai reikia zvakes ir kriksto rubo  suprantu vaikas nebutinai turi but ispuost belekokiom ten sukniom pustom ir pan. Maniske vyresnioji su paprastu ruzavu kostiumeliu buvo
jau mus patvirtino  nors mes neissipuste, bet laabai laimingi
daniele
2006 05 19, 13:06
Oj, tiek graziu nuotrauku..Ir kaip parinkti graziausia?
Krisliukas
2006 05 19, 16:13
Labai gražus konkursas. Tik va sudalyvauti mes negalėsim. Mums neleidžia įdėti nuotraukos, jau net nežinau kaip ir bedėti. Visus variantus išbandžiau. Ankščiau darydavau tą patį ir nuotrauką įkeldavo, o dabar tik baltas fonas atsiranda ir viskas, nieko net neparašo kas negerai.
Kutuliukas
2006 05 19, 16:22
QUOTE(Krisliukas @ 2006 05 19, 17:13) Labai gražus konkursas. Tik va sudalyvauti mes negalėsim. Mums neleidžia įdėti nuotraukos, jau net nežinau kaip ir bedėti. Visus variantus išbandžiau. Jei jau visai beviltiška  , bandyk siųst Aurėjai e-mailu, jei tiks - tikrai atsiras konkurse
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 19, 03:28) O sitoj man kazkodel i akis krenta tik krikstamotes skrybele, o vaiko nesimato  QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 09:07) "Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau "- kas per grožis moteriškių  . Apskritai foto labai graži, įspūdinga  moteriškių, gal ir grožis...  bet tas, kuris čia svarbiausias  jo ir nesimato QUOTE(Agotukas @ 2006 05 19, 09:36) Šiaip sutinku, tik kad vaiko beveik nematyt, o juk čia vaikų krikštynos, o ne pasipuošusių damų   vat būtent. Pozuoja dvi išdidžios poniutės
grazus konkurselis, bet ir sudetinga tema, mano nuomone.. Labai tinkanti pavadinimui "prie kriksto saltinio" - "Čia Nikitai tik 40 dienelių" - pagarba fotografui - stengesi pagauti akimirka zavinga - ir pavyko, paciu laiku spusteltas mygtukas. "Austėja - Marija su tėveliais  " - miela nuotraukyte, butina seimos albumui, primins tokia svarbia diena ir jos puikia nuotaika. "Pakrikštyta maža princesė - Kristina." irgi liuksiska nuotaika. tikrai zavi maza princese. Paaugusi, dziaugsis mazulyte tokia nuotrauka... "Cecilija, aš tave krikštiju...", velgi pacio sakramento akimirka. Vaikucio veiduko nelabai matosi, bet taip pat pagauta svarbi akimirka... sekmes visiems dalyvaujantiems!
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 19, 17:56) "Čia Nikitai tik 40 dienelių" - pagarba fotografui - stengesi pagauti akimirka zavinga - ir pavyko, paciu laiku spusteltas mygtukas. Man ta nuotrauka irgi labai grazi, momentas labai geras, bet....Jei tai butu buvusi mano nuotrauka, as buciau "apkarpiusi" kitus krikstynu veikejus (nes jie priduoda kazkokio chaoso butent sioje foto...akys ziuri tai ten, tai ten...  ) ir palikusi butent ta svarbu momenta, du veikejus- Nikita ir jo krikstytoja  Buciau sukoncentravusi visa demesi butent i tai kas svarbu  Tada nuotrauka butu dar geresne  Cia mano nuomone  Bet pats momentas nepakeiciamas
Agotukas
2006 05 19, 19:42
Man tai kai kurios fotkės primena operacijas  Visi taip susikaupę, kaip daktarai prie vaiko palinkę...
QUOTE(Patieška @ 2006 05 19, 16:22) Jei jau visai beviltiška  , bandyk siųst Aurėjai e-mailu, jei tiks - tikrai atsiras konkurse  kad viskas ok, jau patvirtinau! QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 19, 17:56) grazus konkurselis, bet ir sudetinga tema, mano nuomone..
O prašymų organizuoti šį konkursą per pastaruosius 2 metus buvo visai nemažai, tad patys sau užduotis užsikrovėt Rašant konkuros sąlygas, nesivertė liežuvis pasakyt kaip visada - "siųskit įdomias nuotraukas"  , bet pasirodo net ir tokioje temoje galima pagaut topinių vaizdelių, pvz. viena naujausių: "Airinos - Agnietės sapnas"  arba panelytės Roko krikštynose
Krisliukas
2006 05 19, 20:18
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 19, 20:45) viskas ok, jau patvirtinau!
Ačių Aurėja už pagalbą. Smagu
Airinos - Agnietės sapnas
Sese, mano sese, kaip tave myliu, Šventas Angelėli, prie tavęs guliu  nuotrauka
o man labai patinka si Tai šiandien mane krikštys.... (Liepos-Gabrielės krikštynos)  nu nezinau, bwt labai jau traukia si mergyte..
Dar neturiu savo favoričių, bet konkursas mielas, smagu žiūrėti į tuos išpuoštus angeliukus. Angelas, nusileidęs ant debesėlio (Ignas) Nepaprasto grožio vaikiukas Dar įstrigo nuotrauka, kur mergaitė ant skrynios sėdi. Labai gražūs krikšto rubeliai ir mergytė tokia linksmutė.
SUPER HERA
2006 05 20, 17:20
vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta  tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio,,?užtat savo sūnaus portreta-nuotrauka ir idėjau.man atrodo svarbu vaiko gera nuotaika,jo žavesys tuo nuostabiu momentu.ir labai nepatiko poniu fotkė,kur dorai net vaikiuko nesimato.turime ir mes su šeimos nariais ,pvz.krikšto tėvais,kryžiu kalne darytu nuotraukų,bet nedėjome.man tai panašiau i savotiška reklamą,juk ne artimieji,o vaikas svarbiausias tuo metu.vat berniukas lopšyje begalo patiko,gerai,jei kur nors pilamas vanduo ir tas momentas pagautas,gražu.ir konkursas idomus ,ir kad tik daugiau tokių būtų.sėkmės dalyviams konkurse
Kutuliukas
2006 05 20, 18:44
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 20, 18:20) vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta  tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio? Kaip suprast nepylė? ...nebūna krikšto be vandens gi  ...o tepa krizma... na yra kur vanduo nepilamas, o vaikutis panardinamas į jį ar dar kaip, bet krikšto be vandens nebūna O dėl konkurso - juk nebūtina pagauti paties pilamo vandenuko momentą - svarbu kad tai būtų tos šventės akimirka.
Aciu moderatorems, kad istaisete klaida mano nuotraukos pavadinime  Jau galvojau, kad cia paviesins pavadinima su klaida  o as neapdairi kartais
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 20, 18:20) vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta  tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio,,?užtat savo sūnaus portreta-nuotrauka ir idėjau.man atrodo svarbu vaiko gera nuotaika,jo žavesys tuo nuostabiu momentu  kaip taip gali būti  tai kas per krikštas? QUOTE(Patieška @ 2006 05 20, 19:44) Kaip suprast nepylė? ...nebūna krikšto be vandens gi  ...o tepa krizma... na yra kur vanduo nepilamas, o vaikutis panardinamas į jį ar dar kaip, bet krikšto be vandens nebūna
Kutuliukas
2006 05 20, 20:28
Angele sarge, man paskirtasis, Būk prie manęs tu, mano gerasis. Rytą vakarą, naktį ir dieną Saugok tu mano žingsnį kiekvieną... Gerda-Kotryna O mane šita "užkabino": ir vaikutis ir pavadinimas - maldelė, kurią labai aiškiai atsimenu nuo ruošimosi pirmąjai komunijai (kunigas išmokė), kai visa kita užsimiršdavo, o va šitoji liko iki šiol... nuo tarybinių laikų. Kookia aš sena
Krisliukas
2006 05 21, 15:00
Angelas tarp žvaigdžių-labai graži nuotrauka. Nuostabi mergytė ir labai gražūs krikšto rūbeliai. Nuotrauka matyta mamos puslapyje irgi krikstynu konkurse
 man tai patinka "skybėliuota nuotrauka"......... Su savo nuotaika.
Po savaitgalio turėtų atsirasti daug naujų nuotraukyčių
Lauryteb
2006 05 21, 22:08
Aciu uz konkursa
QUOTE(Džinė @ 2006 05 21, 21:56) Po savaitgalio turėtų atsirasti daug naujų nuotraukyčių  viskas kas buvo per savaitgalį atsiųsta (kas atitiko taisykles) per šias pora dienų patvirtinta  Tiesa, kažkas šį savaitgalį krikštijosi - lauksim
QUOTE(nes @ 2006 05 21, 21:07)  man tai patinka "skybėliuota nuotrauka"......... Su savo nuotaika.  Man tai krikšto mama toj nuotraukoj labai graži
QUOTE(garbane @ 2006 05 17, 19:14) siaip tai problema butu isspresta jei konkurse vietoj zodzio "krikstynos" butu "vardynos". Taisyklėse skelbiama, kad šis konkursas yra krikštynų tema. Pats žodis "pakrikštyti" pagal "Dabartinės lietuvių kalbos žodyną" turi dvi reikšmes: 1. bažn. suteikti krikštą. 2. prk. duoti vardą. Tad logiškai išeitų, jei vadovautis antrąja žodžio reikšme, tai ir nuotrauka, kur pavaizduotas, tarkim, vardo suteikimas neprieštarauja konkurso taisyklėms. Aš asmeniškai nematau nieko blogo, jei tame pačiame konkurse dalyvautų ir kitų religijų atstovai su mažylių nuotraukomis jų apeigų metu - ar tai tiksliai vadintųsi vardynos, ar iniciacija. Na, bet, aišku, šiuo klausimu gali būti ir kita nuomonė, gal aš klystu, nežinau.  Bet šiaip būtų visai įdomu pamatyti ir kitų religijų apeigas.
pupulis+
2006 05 22, 11:08
QUOTE(Dalilė @ 2006 05 22, 04:34) Man tai krikšto mama toj nuotraukoj labai graži  Tai,kad cia ne graziausios mamos ar skrybeles konkursas Grazios visos nuotraukos Guoda-Kotryna Eimantas-Jonas - simpatiska nuotraukyte, Šypsena Angelui - tikrai,kad jau ta sypsena angelui Airinos - Agnietės sapnas - puiku! MODESTAS-ANTANAS JAUNIUS -PIJUS - fainuoliai Angelas, nusileidęs ant debesėlio (Ignas) -grozis Dievo glėby, Dangaus lopšy... Augusto krikštynos - Silta nuotraukyte Ui,cia ju labai daug puikiu-super konkursas
" Angelėlis Domantas iš dangaus atneša visiems džiaugsmo,laimės ir ramybės... "
|
|