QUOTE(Dūle @ 2010 05 01, 10:21) Mes pradėjom eit tik prieš keletą mėn. ir dukrelei jau trys metukai  Ji savarankiška, pati darželyje nueina į tualetą ir pati viską nusivalo..  Pamperių ir čiulptuko atsisakėm 2metukų. Jei dar liko laiko, bandyk atpratint jau dabar, nes kol išmoks iki kol visai nebeprisisios net iki 3-4mėn., tai nėra taip sunku kaip atrodo ir nuo čiulptuko ir pamperių, bus lengviau ir pačiam vaikui- kuo ankščiau tuo lengviau. Tiesa, su darželiu vaikų įpročius dar lengviau pakeist, nes pasikeičia aplinka, vaiko dėmesys pastoviai užimtas, nebus kada kaip namie žiūrėt į lubas ir čiulti tiūtę... Dėl buvimo kartu pirmas dienas ar savaitę, patarčiau pačiai irgi rodyti iniciatyvą kaip geriau vaiką pratinti, pasitariant kartu su auklėtojomis ir stebint kaip vaikas elgiasi ir kaip jaučiasi, nes tik mama mato, kas geriausia jos vaikui, o auklėtojos dar jo nepažįsta..  Vaikas turi susipažinti su aplinka, ją priimti, ir kai ji jau jam neatrodo svetima, tik tada jį galima palikti vieną, "nebėkite" nuo vaiko, reikės atsisveikinti ir tik tada išeit.. Man atrodo, mama gali būti iki savaitės, nes vėliau vaikas manys, kad darželyje būsite kartu, o jis juk liks vienas... Aš šiaip prieš per ankstyvą vedimą į darželį, nes tik nuo 2 metukų vaikas pradeda "bėgt "nuo mamos, ir apie trečiuosius metus jau tikrai pakankamai savarankiškas ir stiprus psichologiškai, kad galėtų atsisveikint su mama ir visą dieną išbūt vienas, tai tikrai labai svarbu vaiko psichologinei raidai , jo vidiniam užtikrintumui, saugumui.. Juk tai jo pirmas išėjimas į visuomenę..Jokie pinigai, darbai neverti, kad atimtų iš vaiko tai..  labai aciu uz paskatinimus, butinai pameginsim tapt dar savarankiskesniais  butinai rudeni parsysim kaip mums sekasi ir atsiliepimus apie darzeli, bet kol kas tikiuosi kad viskas bus gerai
Sveikos, Ką tik grįžau iš šio darželio, pasitikslinti ar viskas gerai, ar mano sūnelis yra sąrašuose. Taigi, nuo rugsėjo žygiuosim į darželį.Dar laiko yra, bet jau dabar neramu darosi
O koks meniu, koks maistas, gal kas gali pakomentuoti?
QUOTE(siroma @ 2010 05 19, 14:13) Sveikos, Ką tik grįžau iš šio darželio, pasitikslinti ar viskas gerai, ar mano sūnelis yra sąrašuose. Taigi, nuo rugsėjo žygiuosim į darželį.Dar laiko yra, bet jau dabar neramu darosi  mes irgi keliausim i si darzeli nuo rugsejo  kolkas mano nuomone apie si darzeli tik labai teigiama  P.S. gal lankantys si darzeli galetu isduoti kiek pinigeliu tenka kas menesi sumoketi uz vaikiuko lankyma? nes kiek bandziau ieskoti, tai visur visi skirtingai moka  juk reik nusiteikt kazkokia suma atseiketi
QUOTE(Daria @ 2010 05 20, 20:44) O koks meniu, koks maistas, gal kas gali pakomentuoti? Sveika  , pačiai teko paragauti, tai labai švelnaus skonio, be ypatingų prieskonių, labai įvairus ir pačios auklėtojos jį valgo ... mano dukrelė irgi puikiai valgo Papildyta:QUOTE(joRytė @ 2010 05 30, 08:35) mes irgi keliausim i si darzeli nuo rugsejo  kolkas mano nuomone apie si darzeli tik labai teigiama  P.S. gal lankantys si darzeli galetu isduoti kiek pinigeliu tenka kas menesi sumoketi uz vaikiuko lankyma? nes kiek bandziau ieskoti, tai visur visi skirtingai moka  juk reik nusiteikt kazkokia suma atseiketi  Sveikute Vaiko diena darželyje kainuoja 9,66Lt.
QUOTE(Dūle @ 2010 05 30, 08:52) Sveika  , pačiai teko paragauti, tai labai švelnaus skonio, be ypatingų prieskonių, labai įvairus ir pačios auklėtojos jį valgo ... mano dukrelė irgi puikiai valgo Papildyta:Sveikute Vaiko diena darželyje kainuoja 9,66Lt.  na nieko sau  kazkaip buvau prisiskaicius kad pigiau  gerai kad is anksto paklausiau, tai bent sokas neistiko  kazkodel galvojau kad gaunasi apie 140lt menesiukui
pavasariop
2010 06 30, 13:44
QUOTE(Daria @ 2010 05 20, 20:44) O koks meniu, koks maistas, gal kas gali pakomentuoti? Maistas gaminamas paciame darzelyje(tai didelis pliusas), dar vaikai zinoma gauna sulciu is pakeliu, vafliu, sausainiu, mandarinu, kriausiu, tortu (kai kiti vaikai gimtadienius svencia). Mes visada prasom aukletojos, kad neduotu to sintetinio maisto, visu purkstu vaisiu, bet deja alergiskas vaikas darzelyje valgo mandarinus
Rossini
2010 07 13, 07:11
QUOTE(Daria @ 2010 05 20, 20:44) O koks meniu, koks maistas, gal kas gali pakomentuoti? Cia keliu dienu meniu Pusryciai:Grikiu kose su sviestu, sausainiai, kakava, obuolys. Ryziu kose su sviestu,batonas su sviestu ir desra, kava su pienu. Virtas kiausinis su majonezu, duona su sviestu, kmynu arbata. Pietus:Zirniu sriuba su perlinemis kruopomis, duona, virtu bulviu cepelinai su mesa, sviesto - grietines padazas, sultys. Burokeliu sriuba su grietine, mesos maltinis su sviesto - grietines padazu, bulviu kose, svieziu agurku - pomidoru salotos su grietine, rabarbaru kompotas. Kopustu sriuba su grietine, duona. Mesos, ryziu ir darzoviu troskinys su padazu, marinuoti pomidorai, rabarbaru kompotas. Vakariene:Bulviu kose su sviestu, rugpienis, meduolis. Mieliniai blyneliai su uogiene, arbata, kriause. Manu kose su sviestu ir uogiene, kava su pienu, sausainiai.
sveikos mamytes  ar zinot kanors apie darzeli lopseli Riesutelis
Rossini
2010 09 09, 15:37
Sveikos mamytes  gal galit papasakot placiau apie Eziuku grupe  kas lanke ar lankot. Mus is lopselio perkele i Eziuku grupe. Lopsely viskas buvo gerai, ejo noriai, net kai sirgdavom ir budavom namuose, ji verkdavo nes nevaziuojam i darzeli. O kai pradejom Eziuku grupe lankyti, vaikas mano pasikeite  Jau kelinta diena vis verkia ir verkia, sako, kad nenori i darzeli, nenori pas vaikus. Kai grysta namo, as jos klausiu kaip sekesi, ji buna linksma, sako viskas gerai. Tai net nezinau ka ir galvot. Gal dar persilausim
volkiene
2010 09 13, 08:36
QUOTE(Rossini @ 2010 07 13, 08:11) Cia keliu dienu meniu Pusryciai:Grikiu kose su sviestu, sausainiai, kakava, obuolys. Ryziu kose su sviestu,batonas su sviestu ir desra, kava su pienu. Virtas kiausinis su majonezu, duona su sviestu, kmynu arbata. Na, kad maista gamina darzelyje tai tikrai labai gerai. Jis visada bus siltas ir sviezias. Bet man nesuprantami dalykai yra del pusryciu gerimu. Kaip pvz. 2-3 metu vaikui galima duoti kava su pienu  kmynu arbata beje irgi labai pavojinga .... ta prasme, kad jei vaikas turi problemu su viduriukais ir pan. Jei man kas duotu isgerti puodeli kmynu arbatos, man butu sakes  mano vaikui taip pat. Ar nera galimybes vaikams pusryciams duoti normalios arbatos?
QUOTE(volkiene @ 2010 09 13, 09:36) Na, kad maista gamina darzelyje tai tikrai labai gerai. Jis visada bus siltas ir sviezias. Bet man nesuprantami dalykai yra del pusryciu gerimu. Kaip pvz. 2-3 metu vaikui galima duoti kava su pienu  kmynu arbata beje irgi labai pavojinga .... ta prasme, kad jei vaikas turi problemu su viduriukais ir pan. Jei man kas duotu isgerti puodeli kmynu arbatos, man butu sakes  mano vaikui taip pat. Ar nera galimybes vaikams pusryciams duoti normalios arbatos? Sveika Na kava mane irgi nustebino, bet ji , įsivaizduoju labai labai silpna, o dėl kmynų-daugiau valgykit vaisių, daržovių, jos nereikėtų atsisakyti, nes ji ir skani ir sveika ir tikrai normali
Scarlett
2010 09 28, 18:15
Darželyje vyks anglų kalbos būrelis! Užsiėmimai 2 kartus per savaitę. Įdomūs, naudingi, smagūs užsiėmimai bei gera nuotaika garantuota! Bus mokoma dainelių, žaidimų, bei piešimo principu.
Daugiau informacijos ir registracija darželyje
Mokytojos el.paštas - happyenglish@pda.lt
pavasariop
2010 10 22, 13:26
QUOTE(Scarlett @ 2010 09 28, 19:15) Darželyje vyks anglų kalbos būrelis! Užsiėmimai 2 kartus per savaitę. Įdomūs, naudingi, smagūs užsiėmimai bei gera nuotaika garantuota! Bus mokoma dainelių, žaidimų, bei piešimo principu.
Daugiau informacijos ir registracija darželyje Mokytojos el.paštas - happyenglish@pda.lt Kokio amziaus vaikams skirtas sis burelis?
agnesse
2010 11 24, 14:43
QUOTE(volkiene @ 2010 09 13, 09:36) Na, kad maista gamina darzelyje tai tikrai labai gerai. Jis visada bus siltas ir sviezias. Bet man nesuprantami dalykai yra del pusryciu gerimu. Kaip pvz. 2-3 metu vaikui galima duoti kava su pienu  kmynu arbata beje irgi labai pavojinga .... ta prasme, kad jei vaikas turi problemu su viduriukais ir pan. Jei man kas duotu isgerti puodeli kmynu arbatos, man butu sakes  mano vaikui taip pat. Ar nera galimybes vaikams pusryciams duoti normalios arbatos? As kazkada dirbau darzelyje, tai ta kava su pienu yra tas pats kas kakava O kmynu arbata tai atvirksciai ramina, kiek zinau, tai ji specialiai geriama kai norima nuslopinti pilvo putima Nezinau kaip sitam darzelyje, bet tos ale ,,kavos'' tai duodamos tik koki 1 kart per savaite, siaip arbatos arba pienas.
Sveikos.Mano berniukas "Eziuku grupeje " Turi nuostabias aukletojas Viena puiki pedagoge,vaiku drauge o kita griezta bet teisinga.Adasptacija vaikui gali buti bet kuriame darzelyje, reikia su tuo susitaikyti, o ir maistas kaip ir visuose darzeliuose " Smulkusis urmas " veza  Yra karate burelis, keramika, ir labai patinka mano vaikui.Kad yra anglu tai nezinojau  buciau nuvedusi  Siaip labai fainas personalas ,rupinasi ir priziuri pati darzeli;visos sventes labai linksmos, vaikas nenuobodziauja, buna ivairiu spektakliuku ir uzsiemimu.
Amiletta
2011 02 13, 12:15
Sveikos. Mano mažoji lanko Viščiukų grupę. Esu labai patenkinta auklėtojomis ir šeimininkute.  Labai nelaukiu jų atostogų, nes praeitą kartą tokia auklėtoja pasitaikė, kad vaje vaje. Tenka ir su Ežiukų auklėtojomis pabendrauti, nes grupės šalia, tai labai malonios pasirodė. QUOTE(Dūle @ 2010 09 13, 17:46) Na kava mane irgi nustebino, bet ji , įsivaizduoju labai labai silpna, o dėl kmynų-daugiau valgykit vaisių, daržovių, jos nereikėtų atsisakyti, nes ji ir skani ir sveika ir tikrai normali  Aš irgi kai pirmą kartą pamačiau, kad vaikai gers kavą, nustebau. Bet ji tikrai nėra tokia kava, kokią geriam mes.  Ji panaši į kakavą.  O kmynų arbata tikrai yra skanu ir sveika. Šiaip, aš esu labai patenkinta darželiu. Jau anskčiau esu rašiusi, kad adaptaciją praėjom puikiai. Net nesitikėjau, kad taip lengvai mažoji prisitaikys.  Auklėtojos malonios, su vaiku užsiima, pastoviai naujų eilėraščių ir dainelių mokosi, organizuoja šventes, daro darbelius, kuriuos auklėtojos po to iškabina, kad tėveliai galėtų pažiūrėti. Dar maniškė lanko karate, tai irgi labai džiaugsmingai pasakoja apie užsiėmimus.  O ko daugiau reikia...  Tiesa, maistas tikrai gaminamas darželyje, tai nelabai supratau pasisakymo apie smulkų urmą.
QUOTE(Amiletta @ 2011 02 13, 13:15) Sveikos. Mano mažoji lanko Viščiukų grupę. Esu labai patenkinta auklėtojomis ir šeimininkute.  Labai nelaukiu jų atostogų, nes praeitą kartą tokia auklėtoja pasitaikė, kad vaje vaje. Tenka ir su Ežiukų auklėtojomis pabendrauti, nes grupės šalia, tai labai malonios pasirodė. Aš irgi kai pirmą kartą pamačiau, kad vaikai gers kavą, nustebau. Bet ji tikrai nėra tokia kava, kokią geriam mes.  Ji panaši į kakavą.  O kmynų arbata tikrai yra skanu ir sveika. Šiaip, aš esu labai patenkinta darželiu. Jau anskčiau esu rašiusi, kad adaptaciją praėjom puikiai. Net nesitikėjau, kad taip lengvai mažoji prisitaikys.  Auklėtojos malonios, su vaiku užsiima, pastoviai naujų eilėraščių ir dainelių mokosi, organizuoja šventes, daro darbelius, kuriuos auklėtojos po to iškabina, kad tėveliai galėtų pažiūrėti. Dar maniškė lanko karate, tai irgi labai džiaugsmingai pasakoja apie užsiėmimus.  O ko daugiau reikia...  Tiesa, maistas tikrai gaminamas darželyje, tai nelabai supratau pasisakymo apie smulkų urmą.  Sveikute Mano nuomonė vis dar tokia pati ,nesikeičia- puikus darželis  Maniškė lanko "teatriuką" tai laaabai yra patenkinta  (tiesa lanko ir keramikos būrelį). Kartą atėjau jos ankščiau paimti namo, tai užuot ėjusi su manimi iš to džiaugsmo mane pamiršo ir vos neišėjo su teatriuko vadove, atėjusia pasiimti vaikų..
*Camelia*
2011 03 07, 22:33
O kaip su priėmimu į šį darželį? Gal kas esat pradėję vesti nuo pavasario? Mums šiaip pagal gyvenąmą vietą priklauso kitas, bet į jį tik rugsėjį pateksim, vasara nieko nepriima, o ir pats darželis uždaromas...  tai dabar esam paieškose kur vaiką leisti iki rugsėjo
Darželis tikrai neblogas, direktorė labai maloni pasirodė. Aplinka šviesi tvarkinga. Maistas geras (bent jau palyginus su kitais darželiais). Logopede maloni, kompetetinga, bet tik karta per sav. dirbanti. Auklėtojos galėtu būti ir tolerantiškesnes. Yra visai netikusiu tokiu, Jei ne viskas puikiai nenori bendrauti su tėvais, nieko nepasakoja. Bendradarbiavimo 0. Yra tokiu, kad dėl savo nekokios sveikatos Retai arba ir visai neišeina į lauka, o išėjus neleidžia palakstyti, dažnai tik pora ratų aplink darželi, susikibus rankomis apeina ir atgal i grupe  liudna. Labai jau rimtos kai kurios auklėtojos, ne su vaikais joms dirbti Dar vienas nemalonus dalykas...kartais meluoja vaikams. Neleidžia imti žaislu, kuriu yra tikrai per daug visokio šlamšto (suprantama kad sudėtinga butu viska sutvarkyti po to) bet gi nesąmone vaikams kaip muziejuje vaikščioti ir nieko neliesti.
volkiene
2011 08 16, 09:29
Sveikutes, na ka, mes nuo rugsejo keliausim i Kiskuciu grupe. Gal yra daugiau pradesianciu eiti i sia grupe? Gal zinot kokia aukletoja bus? Ir kaip del rugsejo 1 d.? Kelinta val. ir kaip? Bandysiu eiti paskutine rugpjucio sav. dar tiksliai viska susizinot
volkiene
2011 08 23, 12:22
Matau lankanciu Riesuteli nelabai yra. Na gal kam bus aktualu. Direktore sake, kad Kiskuciu grupes aukletojos bus abi Almutes. Rugsejo 1 d. tokiem maziukam nevyks jokia svente. Jie per mazi ir pan. I darzeli vaikucius galima pradeti vesti per visa rugsejo men. pirmadieniais. Jei visgi atsiras, kurie lanke pas Almutes, labai laukiam atsiliepimu
Kaip cia pirmadieniais... tai tik karta per savaite galima ateiti? hm..
volkiene
2011 08 27, 12:30
QUOTE(Daria @ 2011 08 26, 11:30) Kaip cia pirmadieniais... tai tik karta per savaite galima ateiti? hm.. Jei pradedi lankyti darzeli naujai tai direktore sake pradeti nuo pirmadienio nes ji pirmadieniais kazkaip tai dirba (priemimo val.). T.y. vaika pradeti vesti rugsejo 5, 12, 19 arba 26 d. Nes atejus reikia eiti pirmiausia pas direktore su dokumentais ir pazymom ir tada jau direktore palydes i grupe.
QUOTE(volkiene @ 2011 08 27, 12:30) Jei pradedi lankyti darzeli naujai tai direktore sake pradeti nuo pirmadienio nes ji pirmadieniais kazkaip tai dirba (priemimo val.). T.y. vaika pradeti vesti rugsejo 5, 12, 19 arba 26 d. Nes atejus reikia eiti pirmiausia pas direktore su dokumentais ir pazymom ir tada jau direktore palydes i grupe. aaa supratau, aciu jei pradesit lankyti nuo 23d. tai ir moketi reikes tik nuo 23d. pries tai visos dienos pateisintos bus., na nereikes uz visa men. moketi.
volkiene
2011 08 28, 21:27
QUOTE(Daria @ 2011 08 28, 21:07) aaa supratau, aciu jei pradesit lankyti nuo 23d. tai ir moketi reikes tik nuo 23d. pries tai visos dienos pateisintos bus., na nereikes uz visa men. moketi. As taip manau. 100% nezinau, bet logiska butu moketi nuo tada, kada pradedi lankyti. Nes ir pati direktore sake, kad rugsejis pratinimosi menuo. Ir dar geriau kai vaikai kas savaite nauji ateina. Ir aukletojai ir vaikams geriau. Jus gal kartais i Kiskuciu grupe eisit?
QUOTE(volkiene @ 2011 08 28, 21:27) As taip manau. 100% nezinau, bet logiska butu moketi nuo tada, kada pradedi lankyti. Nes ir pati direktore sake, kad rugsejis pratinimosi menuo. Ir dar geriau kai vaikai kas savaite nauji ateina. Ir aukletojai ir vaikams geriau. Jus gal kartais i Kiskuciu grupe eisit? Mes eisim i visciuku lygtai
erikiuxxx
2011 09 05, 15:36
gal yra lankanciu Eziuku grupe?
Rossini
2011 09 07, 13:12
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 05, 16:36) gal yra lankanciu Eziuku grupe? Yra, yra
erikiuxxx
2011 09 10, 08:24
QUOTE(Rossini @ 2011 09 07, 13:12) Yra, yra  ir kaip sekasi?  kaip aukletojos?
Rossini
2011 09 12, 07:56
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 09:24) ir kaip sekasi?  kaip aukletojos? Viskas labai gerai  ir aukletojos labai geros. Vaiku amzius grupej ivairus nuo 3 ir vyresni.
vasareja123
2011 09 19, 09:47
gal kas žino logopedės vardą ir pavardę "Riešutėlio", ar esate susidūrę,kaip sekėsi bendrauti ar bendradarbiavo noriai, užduodavo namų darbų vaikučiui?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 05, 17:36) gal yra lankanciu Eziuku grupe? Laba, Mano sunus lanke sia grupe. Skauda sirdi ne del grupes, bet del darzelio administracijos. Aukletojos puikios, bet nurodymai is "virsaus" tai zeminantys ir tas pacias aukletojas, ir tevus, ir traumuojami yra vaikai.
volkiene
2011 09 28, 19:16
Ar yra mamyciu, kuriu vaikiukai lanko Kiskuciu grupe? Norejau pasiteirauti jusu nuomones del vyriausios aukletojos... tiksliau turbut del seniausios.... Mano nuomone, 70 -etei moteriskei nelabai vertetu dirbti su lopselinukais, juolab kad ji visiskai su jais nesusitvarko, nesugeba su jais bendrauti, nezinau kaip "prieiti" prie vaikuciu. Man net baisu savo vaika palikti rytais, kai ji buna Skambinau i svietimo skyriu, bet sake kad pirmiausia reikia su direktore kalbeti... bet viena tai nieko nepadarysiu Tai gal atsiras ir daugiau nepatenkitu sia aukletoja. va kita aukletoja Alma tai superine  moka ir bendrauti ir zino kada geriau eiti prie vaikelio, kada geriau ji palikt viena ir pan.
QUOTE(volkiene @ 2011 09 28, 21:16) Ar yra mamyciu, kuriu vaikiukai lanko Kiskuciu grupe? Norejau pasiteirauti jusu nuomones del vyriausios aukletojos... tiksliau turbut del seniausios.... Mano nuomone, 70 -etei moteriskei nelabai vertetu dirbti su lopselinukais, juolab kad ji visiskai su jais nesusitvarko, nesugeba su jais bendrauti, nezinau kaip "prieiti" prie vaikuciu. Man net baisu savo vaika palikti rytais, kai ji buna Skambinau i svietimo skyriu, bet sake kad pirmiausia reikia su direktore kalbeti... bet viena tai nieko nepadarysiu Tai gal atsiras ir daugiau nepatenkitu sia aukletoja. va kita aukletoja Alma tai superine  moka ir bendrauti ir zino kada geriau eiti prie vaikelio, kada geriau ji palikt viena ir pan. Laba, O seniausios auklėtojos vardas irgi Alma.
volkiene
2011 09 29, 21:11
QUOTE(aididi @ 2011 09 29, 13:01) Laba, O seniausios auklėtojos vardas irgi Alma. taip
QUOTE(volkiene @ 2011 09 29, 23:11) Pas sia aukletoja lanke grupe visi mano vaikai. taip, suprantu, kad nerima gali kelti jos amzius, bet neturejau jokiu bedu. Ypatingo lavinimo gal ir nebuvo, bet visada pas ja vaikai buvo sausi, aprengti ir pamaitinti. Nepaisant to, labai buvo zavu ziuret , kai randi ja su vaikuciais kartu ant kilimo susedusius ir zaidziancius ir pan. Beje, pas sia aukletoja i grupe savo pirma vaika pervedziau is prestizines grupes. Deja, ten vaikus lavino, bet per pietu miega neleido eit sisioti, nesodindavo ant puoduko ir t.t. Ale, vaikus perlausim, bet prie vaiku nesitaikysin.
Mielos mamos, jeigu jau palikote vaikus darželio auklėtojų globai, pačios išrinkdamos savo vaikams Jūsų požiūriu tinkamą darželį, tai reikėtų jo tinkama globa ir pasitikėti.. Juk iš tikrųjų nematot kaip iš tikro auklėtojos moka ir prižiūri tuos vaikus, kiaurai sieną nematote.. O tie bobiški pletkai panašiu būdu kaip matau Čia ir sklinda... Jei esate kažkuo nepatenkintos ir tikros savo tiesa tai išdrįskite auklėtojoms tiesiai ir išsakyti savo nuogąstavimus vienos, o ne ieškokite bandos..Juk bijo tik tas, kas nesijaučia teisus... Sėkmės visoms
QUOTE(Dūle @ 2011 10 02, 11:33) Mielos mamos, jeigu jau palikote vaikus darželio auklėtojų globai, pačios išrinkdamos savo vaikams Jūsų požiūriu tinkamą darželį, tai reikėtų jo tinkama globa ir pasitikėti.. Juk iš tikrųjų nematot kaip iš tikro auklėtojos moka ir prižiūri tuos vaikus, kiaurai sieną nematote.. O tie bobiški pletkai panašiu būdu kaip matau Čia ir sklinda... Jei esate kažkuo nepatenkintos ir tikros savo tiesa tai išdrįskite auklėtojoms tiesiai ir išsakyti savo nuogąstavimus vienos, o ne ieškokite bandos..Juk bijo tik tas, kas nesijaučia teisus... Sėkmės visoms  Su aukletoja bandziau tiesiai pasikalbeti praejusia savaite. Oho ho koks pokalbis ivyko. Kaip slapiu skuduru per veida pasijauciau gavusi. Pasiima vaikus ir mes nieko nematom, bet vaikai kalba ir akyvaizdzios traumos matomos plika akimi.
volkiene
2011 10 02, 17:57
Na nemanau, kad si aukletoja jau labai su tais vaikuciais susitvarko. Manoji prasesi sisiuko ir jos nenuvede... o po to aukletoja teisinosi, kad ji nezinojo, jog mes be pampersu  Juk ne pirma diena einam i darzeli ir ne pirma diena pas sia aukletoja, o ji jau kelintas kartas vaiko neleidzia i tualeta ir vaikas prisisioja. Ir siaip jos tarybiniai metodai tai ka as zinau  Kita aukletoja jei vaikas verkia bando ji sudominti ir kazkaip ji uzimti... ar tai eina lipdyti ar karpyti popieriukus, o sita senute tai pasiemus minkstus dulketus zaislus ir ciu ciu ciu Na man tikrai ji nepatinka ir viskas. Kad as su ja pakalbesiu nuo to niekas nepasikeis. Reikia kalbeti visai grupei ir ziureti ar daugeliui ji priimtina ar ne. Tikiuosi susirinkimas jau greit bus
Ir vis dėl to, esame visi žmonės, nueikite pas vedėją, po vieną ir pasikalbėkite apie tai, kas Jums nepatinka..O jei "akivaizdžios traumos" tai suprantu, kad jau iš darželio vaikelį atsiėmėte? Vaikai darželį ir auklėtojas priima tokiu pačiu nepasitikėjimu ir baime kaip ir Jūs, mamos, todėl nesunku įsivaizduot kaip baisiai, neužtikrintai jie ten jaučiasi.. Greičiau išspręskite pirmiausia savo problemas su darželiu- auklėtojomis, vedėja, nes dėl to sunkiau tik vaikams.. Tas noras kolektyviai "nuteisti" būtent tarybinis...
volkiene
2011 10 02, 19:57
QUOTE(Dūle @ 2011 10 02, 19:58) Ir vis dėl to, esame visi žmonės, nueikite pas vedėją, po vieną ir pasikalbėkite apie tai, kas Jums nepatinka..O jei "akivaizdžios traumos" tai suprantu, kad jau iš darželio vaikelį atsiėmėte? Vaikai darželį ir auklėtojas priima tokiu pačiu nepasitikėjimu ir baime kaip ir Jūs, mamos, todėl nesunku įsivaizduot kaip baisiai, neužtikrintai jie ten jaučiasi.. Greičiau išspręskite pirmiausia savo problemas su darželiu- auklėtojomis, vedėja, nes dėl to sunkiau tik vaikams.. Tas noras kolektyviai "nuteisti" būtent tarybinis... Direktore nieko nedaro. Jai atrodo, kad ji ilgai labai dirba,myli vaikus ir to uztenka. Bet as manau kad viskam savo laikas. Nors ir ilgai dirba jau su vaikais, nors ir juos myli, bet jau amzius ne tas. Nesusitvarko ji akivaizdziai su jais. Svietimo skyrius pasake, kad jei yra daugiau nepatenkintu teveliu, tai pirmiausia turi kazka daryti darzelio administracija. Del to ir klausiu ar yra daugiau nepatenkintu... Kad as viena pasikalbejau su direktore, tai nuo to niekas nepasikeite. Ta pacia diena vaika apsisisiojusi pasiemiau, del tos priezasties apie kuria jau rasiau. Ir po tos dienos vaikas dar ir susirgo. Tai kol kas gydomes
QUOTE(volkiene @ 2011 10 02, 20:57) Direktore nieko nedaro. Jai atrodo, kad ji ilgai labai dirba,myli vaikus ir to uztenka. Bet as manau kad viskam savo laikas. Nors ir ilgai dirba jau su vaikais, nors ir juos myli, bet jau amzius ne tas. Nesusitvarko ji akivaizdziai su jais. Svietimo skyrius pasake, kad jei yra daugiau nepatenkintu teveliu, tai pirmiausia turi kazka daryti darzelio administracija. Del to ir klausiu ar yra daugiau nepatenkintu... Kad as viena pasikalbejau su direktore, tai nuo to niekas nepasikeite. Ta pacia diena vaika apsisisiojusi pasiemiau, del tos priezasties apie kuria jau rasiau. Ir po tos dienos vaikas dar ir susirgo. Tai kol kas gydomes Nelabai suprantu, auklėtoja neleidžia vaikui eiti į tualetą?
denisse
2011 10 03, 15:13
Na mes irgi lankom kiskuciu grupe  kolkas viskas gerai
QUOTE(denisse @ 2011 10 03, 17:13) Na mes irgi lankom kiskuciu grupe  kolkas viskas gerai  mano du vaikuciai lanke kiskuciu grupe,nusiskundimu neturejau.Sekmes ir jus.
erikiuxxx
2011 11 24, 19:12
mano mazylis eis i Kiskiukus  bet paskaiciau komentarus ir sudvejojau  buvom siandien i grupe uzeja,tai buvo akletoja sviesiaplauke,tokia miela trode  kitos dar nematem beda tame,kad mes keiciam darzely ir bijau,kad veliau nesinoretu grizti atgal
denisse
2012 01 27, 22:39
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 24, 20:12) mano mazylis eis i Kiskiukus  bet paskaiciau komentarus ir sudvejojau  buvom siandien i grupe uzeja,tai buvo akletoja sviesiaplauke,tokia miela trode  kitos dar nematem beda tame,kad mes keiciam darzely ir bijau,kad veliau nesinoretu grizti atgal  mano mazute irgi rudeni eis i kiskuciu grupe  o vyresnioji dabar lanko ta grupe  as priekaistu jokiu neturiu  aukletojos geros  tiek jauna tiek senesne  dukryte labai noriai eina i darzeli, visada su sypsena, problema buna ja namo pasiimti, nes ji nori likti ir zaisti su vaikais  taip kad neboijokit  viskas ten gerai
|
|