ziurinejau, bet apie "riesuteli" nieko neradau. nejaugi niekas nelanko?
QUOTE(flamingo @ 2006 05 18, 08:16) mes lankom,viščiukų grupę ir esam labai patenkinti,o jūs kokioj?Voveriukų?Mes labai patenkinti savo Linute,ir šiaip kompanija,tik labai gaila,ad nuo rudens grupę išskirstys,bent jau buvo tokios kalbos,o mūsų grupę atiduos sporto salei,nuomos kažkam. QUOTE(alfija @ 2006 06 19, 22:29) mes lankom,viščiukų grupę ir esam labai patenkinti,o jūs kokioj?Voveriukų?Mes labai patenkinti savo Linute,ir šiaip kompanija,tik labai gaila,ad nuo rudens grupę išskirstys,bent jau buvo tokios kalbos,o mūsų grupę atiduos sporto salei,nuomos kažkam. Uzrasiau savo pana nuo rugsejo i Riesuteli Daznai ten nueiname i zaidimu aikstele pazaisti.Aplinka tvarkinga,maziausiuju grupeje sudejo plastikinius langus.
Lopselinuku grupes bus 2,bet tikrai ne mazos-po 15 "sarasiniu" vaiku
QUOTE(coco @ 2006 08 09, 07:54) mes kai pradejom lankyti irgi sarasiniu vaiku buvo apie 15-18. nera reikalo pergyventi, niekada nebuna visu vaiku. pakaitom, vieni serga, paskui kiti. realiai 10 vaiku grupej.. i kuria grupe uzraset? mes buvom meskiuku, nuo rudens i riesuteliu (priesmokykline) QUOTE(flamingo @ 2006 08 10, 09:11) mes kai pradejom lankyti irgi sarasiniu vaiku buvo apie 15-18. nera reikalo pergyventi, niekada nebuna visu vaiku. pakaitom, vieni serga, paskui kiti. realiai 10 vaiku grupej.. i kuria grupe uzraset? mes buvom meskiuku, nuo rudens i riesuteliu (priesmokykline) Pazistama pasake,kad centre grupes po 25 vaikus,tai nusiraminau,nes musu dar nedidele bus Siandien eisiu prasymo rasyt,tai ir paaiskes,i kuria pakliusim
Planuoju ir as savo
O jus jau siais metais palnuojat leisti savo zuikius? QUOTE(liutas @ 2006 08 23, 13:54) Manau,kad rugsejis-pats leidimo i darzeli pikas,nes kiek pasiklausiu,tai daugelis mamyciu planuoja butent nuo sio menesio leist savo maziukus i darzeli. Mes busim "Drugeliu" grupeje
Ugne lanko si darzeli jau 2 sav. Pratinasi sunkiai,bet tikiuosi progreso.Aukletojos geros,grupes po kol kas nedideles.
Sveikutes
Taip, kad rasykit, mamytes, kaip jusu Nu, zodziu, rasykit viska viska!!! QUOTE(coco @ 2006 09 20, 17:42) Ugne lanko si darzeli jau 2 sav. Pratinasi sunkiai,bet tikiuosi progreso.Aukletojos geros,grupes po kol kas nedideles. Kaip smagu!!! Tai kiek vaikiuku grupeje db yra? Kaip aukletojos?...
Labas, mamytės,
Simona irgi pradės (dar šį mėnesį) lankyti "Riešutėlį". Kodėl būtent jį? Todėl, kad kituose aplinkiniuose visur pilnos grupės. Vėlai susigriebėm P.S. O tai, kad grupėje iš 18 vaikų lanko tik 10, tai rodiklis ne koks. Aš girdėjau atsiliepimus apie darželį Kaune, montesorinė grupė, kur auklėtojos taip prižiūri vaikus, kad jie praktiškai neserga ir lankomumas beveik 100%-inis. QUOTE(simsim @ 2006 10 12, 16:36) Labas, mamytės, Simona irgi pradės (dar šį mėnesį) lankyti "Riešutėlį". Kodėl būtent jį? Todėl, kad kituose aplinkiniuose visur pilnos grupės. Vėlai susigriebėm P.S. O tai, kad grupėje iš 18 vaikų lanko tik 10, tai rodiklis ne koks. Aš girdėjau atsiliepimus apie darželį Kaune, montesorinė grupė, kur auklėtojos taip prižiūri vaikus, kad jie praktiškai neserga ir lankomumas beveik 100%-inis. Vaikai pirmus metus daug serga lopseliuose ne del neprieziuros,o del psichologiniu adaptaciniu mechanizmu.Tiesiog naujos aplinkos stresas ir isprovokuoja tas ligas. Tai va,noriu labai pagirti Ugnes grupes aukletojas ir auklyte-auksiniai zmones QUOTE(gasa @ 2006 10 06, 06:32) Sveikutes Taip, kad rasykit, mamytes, kaip jusu Nu, zodziu, rasykit viska viska!!! Kaip smagu!!! Tai kiek vaikiuku grupeje db yra? Kaip aukletojos?... Mes darzeli lankom jau 3men.''voveriuku''grupe,ir labai patenkinti, QUOTE(jurgita_111 @ 2006 12 05, 01:45) Mes darzeli lankom jau 3men.''voveriuku''grupe,ir labai patenkinti, Tai smagu Sakei, kad aukletojos dirba puse dienos... O tai kita puse - auklyte?
Ryte viena aukletoja,po pietu kita,o seimininkele nuo ryto iki 16 ar 17val. tikrai dziaugiames,kad lsnkom si darzeli!!!
QUOTE(coco @ 2006 11 30, 18:07) Vaikai pirmus metus daug serga lopseliuose ne del neprieziuros,o del psichologiniu adaptaciniu mechanizmu.Tiesiog naujos aplinkos stresas ir isprovokuoja tas ligas. Tai va,noriu labai pagirti Ugnes grupes aukletojas ir auklyte-auksiniai zmones 100proc. prisidedu prie coco žodžių - auklėtojos - super COCO, o tai ką kitais metais auklėtojos pasikeis?
Riesutelis labai geras darzelis,nes jame dirba saunios aukletojos
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 01, 09:27) Vyresnioji dukra lankė šį darželį. Deja, nusivyliau, ypač paskutiniais metais, tad mažąją užrašėm į kitą. Kol kas esu nerealiai patenkinta viskuom: nuostabi auklėtoja, požiūris į vaikus ir bendravimas skiriasi kaip diena nuo nakties nuo Riešutėlio. Nesakau, kad Riešutėlio visos auklėtojos blogos (nors beje vasarą teko susidurti su tikrom raganom, buvau tiesiog šokiruota), bet požiūris į darbą ir į vaikus šiame daržely yra 'valdiškas'. QUOTE(vija @ 2007 10 01, 07:56) Vyresnioji dukra lankė šį darželį. Deja, nusivyliau, ypač paskutiniais metais, tad mažąją užrašėm į kitą. Kol kas esu nerealiai patenkinta viskuom: nuostabi auklėtoja, požiūris į vaikus ir bendravimas skiriasi kaip diena nuo nakties nuo Riešutėlio. Nesakau, kad Riešutėlio visos auklėtojos blogos (nors beje vasarą teko susidurti su tikrom raganom, buvau tiesiog šokiruota), bet požiūris į darbą ir į vaikus šiame daržely yra 'valdiškas'. Nezinau pas kokias aukletojas jus buvot pateke,nes musu ir buvusios ir dabartines labai fainos!!!
O gal kurios vaiką prižiūrėjo auklėtoja Jolanta (vyresnio amžiaus)? Būtų įdomu sužinoti apie šią auklėtoją
As daug ka zinau apie aukletoja JOlanta.Ji buvo labai gera,tik gaila,kad isejo.kiek girdejus tevu atsiliepimu apie ja tai visi sake,kad nuostabi ir labai mylinti vaikus.labai graziai su jais bendrauja.ir siaip labai nemego kai i ja vaikai kreipesi ,,aukletoja" visad sakydavo vadinkit mane vardu. o siaip ji lb liux aukletoja[COLOR=red]
Ketinu leisti maziu i si darzeli, nes sis mums priklauso, taciau nustebau kad tiek nedaug informacijos, o ir ta pati nekokia!!
negi tiek nedaug kas lanko si darzeli, atsiliepkite, mamytes!!!
Nuo pirmadienio vesiu savo dukryte i si darzeli
QUOTE(maliutka @ 2008 09 21, 09:59) Nuo pirmadienio vesiu savo dukryte i si darzeli vėliau pasidalinkit ir Jūs savo įspūdžiais - labai domina
Praejo musu pirmosios valandos darzelyje, kol kas ispudziai tiik patys geriausi, nes nebuvo jokiu pykciu, pradzioj kelios asaros bet tik trumpam, "Drugeliu" grupe neseniai suremontuota, sutvarkyta, tikrai jauki, aukletoja Vida is pirmo zvilgsnio labai maloni pasirode, seimininkute taip pat
Svarbiausia kad mano mergytei ten patiko
Sveiki
ar kas lanko šį darželį iš didesnių vaikų?>2003 gimimo?noriu sužinoti kokios auklėtojos,ar patenkinti?
Na , pasidalinsiu ir as savo ispudziais. .lankome mes Kiskuciu grupe, tai vaikas nuo rugsejo menesio jau sirgo 3 kartus . bet siaip eina labai noriai ir butu ten kiek tig galetu, tik va neramu man del tu ligu. .Aukletijos cia tikrai rupestingos ir geros, o auklyte tiesiog
QUOTE(Spurge @ 2008 10 29, 12:24) Na , pasidalinsiu ir as savo ispudziais. .lankome mes Kiskuciu grupe, tai vaikas nuo rugsejo menesio jau sirgo 3 kartus . bet siaip eina labai noriai ir butu ten kiek tig galetu, tik va neramu man del tu ligu. .Aukletijos cia tikrai rupestingos ir geros, o auklyte tiesiog Mes atejom rugsejo pabaigoj sveiki, o po 2savaiciu susirgom, nes pilna serganciu vaikuciu QUOTE(maliutka @ 2008 10 30, 10:21) Mes atejom rugsejo pabaigoj sveiki, o po 2savaiciu susirgom, nes pilna serganciu vaikuciu na taip ,vienas vaikas ten jau visa menesi su sloga vaiksto, QUOTE(Spurge @ 2008 11 06, 16:26) na taip ,vienas vaikas ten jau visa menesi su sloga vaiksto, ne, mes drugeliu grupej
O mes jau 3 dienas sėkmingai atlankėme viščiukų grupėje. Pirma diena naujam darželyje, aišku, buvo su ašarom, o dabar jau apsiprato.
Vakar vakare, parduotuvėje, mažylis sako: auklėtoja labai mėgsta saldainius. reikia nupirkti ką gi daryt, jei tėvai patys nesusiprotėja
Sveikos mamytės,
Nuo kokio amžiaus priima darželyje vaikus? Ar reikia būtinai vest nuo rugsėjo? Aš norėčiau vesti nuo kovo pvz. tada mažei būtų 1m 10 mėn. QUOTE(Night @ 2008 11 12, 12:44) Sveikos mamytės, Nuo kokio amžiaus priima darželyje vaikus? Ar reikia būtinai vest nuo rugsėjo? Aš norėčiau vesti nuo kovo pvz. tada mažei būtų 1m 10 mėn. Labas, pas mus grupej viena mergaite buvo 1,5 metuku, ir berniukai 1 metu 10 menesiu. bet maniskis tai 2,4 pradejo, tai pats tas, nes tie mazuliukai laaabai jau ilgai adaptavosi.Kai norejau pradeti vesti nuo pavasario, tai vedeja patare nuo rugsejo
Sveikos mamos,
kadangi renku vaikui darzeli, kur ji uzregistruoti, gal galite parasyti, kokie sio darzelio pliusai ir minusai? is anksto aciu uz atsakymus QUOTE(trupiniene @ 2009 02 14, 15:56) Sveikos mamos, kadangi renku vaikui darzeli, kur ji uzregistruoti, gal galite parasyti, kokie sio darzelio pliusai ir minusai? is anksto aciu uz atsakymus Užrašykit į kelis darželius Asmeniškai aš užrašiau į du darželius esančius arčiausiai namų. O vėliau domėsiuos auklėtojom, nes manau, kad ne darželis svarbiausia, o auklėtoja
Sveiki, abiejose lopselinuku grupese superines aukletojos ir auklytes, bet aisku kiekvienam kaip
QUOTE(Spurge @ 2009 01 05, 16:01) ..Kai norejau pradeti vesti nuo pavasario, tai vedeja patare nuo rugsejo tai kad taip jiems patogiausia: kad kuo maziau vaiku liktu vasarai, nes atostogu metas. Del to ir pataria nuo rugsejo. O jus isivazduokit kad i savaite jie gali priimti tik koki 2-3 vaikus, nes jei priimtu daugiau tai reiketu tikrai daug daugiau aukliu grupej, nei 1-2. Tai jei grupej apie 15 vaiku, tai jusu vaikas patektu tik ipusejus rudeniui. (cia ne siaip sau pamastymai, o pagristas faktas), tad jei jus esat uzsirase tarkim nuo 2009 m, ir yra grupeje laisvu vietu geriau butu jei atsizvelgtu i jusu nuomone, kada vaikui yra geriausia.
la,mes lankėme ir susidūrėme su labai valdišku požiūriu ir kategorizmu,nėra dialogo su auklytėmis (Nijolė ir Rita),visiškai nenoriai bendrauja su tėvais,o šiaip grupės smagios,tvarkingos kaip ir daugelyje daržiukų šalta.
man smalsu,nes turiu dukriuka uzrasyti,bet esame is kito rajono,turime ieskotis lopselio,nes musu rajone yra tik darzelis... Todel bandau skaitineti apie lazdynu darzelius,nes jie mums pakeliui gal zinote kiek reikia moketi uz priemima i lopseli?? QUOTE(varle123 @ 2009 04 24, 08:11) man smalsu,nes turiu dukriuka uzrasyti,bet esame is kito rajono,turime ieskotis lopselio,nes musu rajone yra tik darzelis... Todel bandau skaitineti apie lazdynu darzelius,nes jie mums pakeliui gal zinote kiek reikia moketi uz priemima i lopseli?? Nieko nereikia mokėti
Sveikos mamytes,
parasykite prasau, ar siame darzelyje priima sergancius vaikus? pas kokia aukletoja geriau prasytis? kokie yra bureliai? aciu.
bet zinau viena darzeli (pavadinimo nesakysiu) kur tikrai zinau kad prima sergancius.
kaip Riesutelyje?
Sergančius kuo?
peršalimas, temperatūros, slogos, kosuliai - visu pirma, vaikui geriau issiguleti namie, antra, jis gi kitus gali uzkrest. o jei kokia sezonine alergija, kurios ner kaip isvengti, nu tada gal tiek to
Ar gali kas nors, kas zino parasyti, ar Riesutelyje aukletojos priima vaikus su kosuliu, sloga ir tempa?
aciu uz atsakymus.
kuku
ar yra maziuku, kurie eis i darzeli nuo rugsejo? |