As negaliu perskaityti savo az gautu zinuciu
Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas. Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau. Sistemos administratoriai
kol kas viskas jėgovai veikia
QUOTE(sysadmin @ 2006 09 19, 10:29) Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas. Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau. Sistemos administratoriai Kodėl ši informacija negalėtų "kabėti" kaip reklama , tik įėjus į forumą?
Į el. paštą gaunu pranešimus apie naujų atsakymų paskelbimą tipo mano užsiprenumeruotose temose. Tačiau aš jų neprenumeravau, o ir įlindus į tas temas turbūt nė karto nebuvau
O į Favorites įlįsti man neleidžia, todėl negaliu pažiūrėti ko gi aš ten "prisiprenumeravus". Paspaudus ant Favorites išmeta tuščią lapą. Gelbėkit, nusibodo trinti iš el.pašto visiškai nereikalingas žinutes
Užprenumeruotas temas reikia žiūrėti ne per Favoritus, o per "Mano valdymo skydas", skiltyje Prenumeratos.
Ačiū, prenumeratas ištryniau. Bet nesuprantu, kokiu būdu aš jas "užsiprenumeravau"
O Favorites man vistiek nerodo, atidaro tuščią lapą. Kodėl?
Kodel mane pastoviai atjunge?ieinu i foruma,prisijungiu,randu norima tema noriu ten parasyti sms ir ismeta kad as neprisijungus.arba jau parasau SM ir ismeta kad ivyko klaida ir as neturiu teisiu skelbt ats sioje temoje.
ar as ka ne taip darau?esu dar naujokas ir kompe nelabai gal gaudausi ir dar kaip padaryti kad visada butu linijinis tekstas?kad nereiktu pastoviai spaudinet
Spėju, kad klausi apie standartinį, o ne linijinį - toki atveju papaust viršuj dešinėj ant užrašo "standartinis"...
Man Bendraamžių neatidaro
tik parašiau ir viskas tvarkoje
Uzstrigo Naujokiu burelis (Sportas ir dietos). Neatidaro paskutinio puslapio ir neleidzia rasyti atsakymu
Jau viskas tvarkoje
Sveikutes!
SOS!!! Reikalinga Klaipėdoje auklė 2m. 3mėn. berniukui. Gal kas galite rekomenduoti?
Ir aš noriu paklaust. Kodėl visą laiką įeinant į SM turiu prisijungti
Kai pagaliau prisiloginu,rodo tuščius favoritus. Visos temos ir žinutės skaitytos, kurių net nemačiau
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir uždėk varnelę dar kartą.
o man nepatinka, kai temą įsidedu į favoritus, tai turėtų vėl grąžinti į tą pačią skaitomą temą, o išmeta į pagrindinį forumo puslapį. žinau kad taip nebūdavo ankščiau
Labas rytas, Supermamos Informuojame, jog pirmasis forumo optimizavimo darbų etapas jau baigtas, todėl labai laukiame Jūsų atsiliepimų kaip sekasi naudotis forumu, ar greitai veikia, ar nėra sutrikimų ir pan.? Visos smulkios problemėlės, kurias išdėstėte auksčiau šioje temoje dažniausiai kyla dėl klaidingų nustatymų kompiuteryje ar pan. priežąsčių. Mus labiau domina pats faktas, ar be sutrikimų veikia forumas, kaip greitai ir t.t. Taip pat atminkite, jog forumo greitis tiesiogiai priklauso nuo Jūsų interneto ryšio spartos, todėl jeigu lėtai veikia ir kiti puslapiai, tai jau ne forumo problema.. Lauksime Jūsų atsiliepimų, jie mums labai svarbūs siekiant ir toliau tobulinti forumą. Dėkojame Sistemos administratoriai
Sveikutės,
Nuo vakar dienos, kai įeinu į kokią nors temą, viršuj rodo pirma žinutę, o apačioj tik medį visų atsiustų žinučių pavadinimus (pačių žinučių teksto nesimato, reikia atskirai įeiti į kiekvieną postą). Anksčiau rodė viską iš eilės su žinučių tektais. Čia reikia kažkur nustatyti, ar čia visoms taip? QUOTE(Laki @ 2006 09 22, 10:05) Sveikutės, Nuo vakar dienos, kai įeinu į kokią nors temą, viršuj rodo pirma žinutę, o apačioj tik medį visų atsiustų žinučių pavadinimus (pačių žinučių teksto nesimato, reikia atskirai įeiti į kiekvieną postą). Anksčiau rodė viską iš eilės su žinučių tektais. Čia reikia kažkur nustatyti, ar čia visoms taip? labas Linijinis · [ Standartinis ] · Linijinis+ QUOTE(sysadmin @ 2006 09 22, 09:09) Labas rytas, Supermamos Informuojame, jog pirmasis forumo optimizavimo darbų etapas jau baigtas, todėl labai laukiame Jūsų atsiliepimų kaip sekasi naudotis forumu, ar greitai veikia, ar nėra sutrikimų ir pan.? Visos smulkios problemėlės, kurias išdėstėte auksčiau šioje temoje dažniausiai kyla dėl klaidingų nustatymų kompiuteryje ar pan. priežąsčių. Mus labiau domina pats faktas, ar be sutrikimų veikia forumas, kaip greitai ir t.t. Taip pat atminkite, jog forumo greitis tiesiogiai priklauso nuo Jūsų interneto ryšio spartos, todėl jeigu lėtai veikia ir kiti puslapiai, tai jau ne forumo problema.. Lauksime Jūsų atsiliepimų, jie mums labai svarbūs siekiant ir toliau tobulinti forumą. Dėkojame Sistemos administratoriai Puslapiai atsidaro pakankamai greitai. Siandien apie 16 val man neleido ieiti i foruma. Pranesime buvo rasoma, kad man draudziama naudotis forumu.
Man viskas veikia kuo puikiausiai
QUOTE(Laki @ 2006 09 22, 12:05) Sveikutės, Nuo vakar dienos, kai įeinu į kokią nors temą, viršuj rodo pirma žinutę, o apačioj tik medį visų atsiustų žinučių pavadinimus (pačių žinučių teksto nesimato, reikia atskirai įeiti į kiekvieną postą). Anksčiau rodė viską iš eilės su žinučių tektais. Čia reikia kažkur nustatyti, ar čia visoms taip? Man irgi tas pats.tik jau kelias savaites.nors ir paspaudziu ant standartinio atidaro tik ta puslapi normaliai,o jei nori ieit i kita vel tas pats. Ir galu gale kiek galima prisijungineti is naujo?pastoviai atjunge arba isvis ismeta kad draudziama naudotis forumu!arba isvis neturite teisiu skelbt sioje temoje!!!!!!!
Jeigu nustatytas naršyklėje aukštas apsaugos lygis, kuris blokuoja visus "coockies", naršyklė "neprisimena" tavo nustatymų.
Dėl draudimo skelbt temas: yra tam tikros temos keliuose skyreliuose, kurios užprogramuotos taip, kad jose gali būti tik vienas atsakymas, šios temos yra Konsultacijų skyreliuose - ten nariai negali skelbt atsakymų. Bet apie tai plačiau parašyta "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje. Munika, pasiskatyk šios temos bent du paskutinius puslapius, buvo rašyta, jog buvo vykdomi darbai forume, dėl kurių jis laikinai neveikė. Tikimės, kad tie darbai užtikrins sklandų forumo darbą.
Forumas gerai vartosi o kai noriu pisijungt prie asmeniniu zinuciu va ka meta
mySQL query error: SELECT COUNT(*) as msg_total FROM ibf_message_topics WHERE mt_owner_id=603 AND mt_vid_folder != 'unsent' mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired mySQL error code: Date: Sunday 24th of September 2006 06:25:17 PM QUOTE(renax @ 2006 09 24, 18:32) Forumas gerai vartosi o kai noriu pisijungt prie asmeniniu zinuciu va ka meta mySQL query error: SELECT COUNT(*) as msg_total FROM ibf_message_topics WHERE mt_owner_id=603 AND mt_vid_folder != 'unsent' mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired mySQL error code: Date: Sunday 24th of September 2006 06:25:17 PM pas mani tas pats
man irgi neleidzia perskaityt zinuciu
Ir man irgi
Tikriausiai visoms tas pats
Kada sutvarkys manau pranes nes dabar negaliu prieit prie az blogai
Kažkoks nesusipratimaks su tom reklamom - kuo toliau, tuo blogiau
man neleidzi issiust asmenine zinute
Atsiprasau ar galit kas nors man paaiskinti, kodel man neatidaro laisko, o ismeta vat ka... http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...in&MSID=1486250
mySQL query error: SELECT m.id,m.name,m.mgroup,m.email,m.joined,m.posts, m.last_visit, m.last_activity,m.login_anonymous,m.title,m.hide_email, m.warn_level, m.warn_lastwarn, g.g_id, g.g_title, g.g_icon, g.g_dohtml, me.msnname,me.aim_name,me.icq_number,me.signature, me.website,me.yahoo,me.location, me.avatar_location, me.avatar_type, me.avatar_size, mt.*, msg.* FROM ibf_message_topics mt LEFT JOIN ibf_message_text msg ON (mt.mt_msg_id=msg.msg_id) LEFT JOIN ibf_members m ON (mt.mt_from_id=m.id) LEFT JOIN ibf_groups g ON (g.g_id=m.mgroup) LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (me.id=m.id) WHERE mt.mt_id=1486250 AND mt.mt_owner_id=34760 mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired mySQL error code: Date: Sunday 24th of September 2006 11:33:25 PM nezinau gal ka netaip padariau? as cia dar naujoke
Aš negaliu perskaityti žinučių
AŽ jau turėtų veikt. Patikrinkit.
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi
jau viskas veikia
Ir pas mane veikia
QUOTE(Auges @ 2006 09 23, 21:45) Jeigu nustatytas naršyklėje aukštas apsaugos lygis, kuris blokuoja visus "coockies", naršyklė "neprisimena" tavo nustatymų. Dėl draudimo skelbt temas: yra tam tikros temos keliuose skyreliuose, kurios užprogramuotos taip, kad jose gali būti tik vienas atsakymas, šios temos yra Konsultacijų skyreliuose - ten nariai negali skelbt atsakymų. Bet apie tai plačiau parašyta "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje. Munika, pasiskatyk šios temos bent du paskutinius puslapius, buvo rašyta, jog buvo vykdomi darbai forume, dėl kurių jis laikinai neveikė. Tikimės, kad tie darbai užtikrins sklandų forumo darbą. Labutis.jau viskas veikia.aciu
O man iš visų temų pradingo favoritai
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09) Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi atėjau to pačio klausimo parašyt laukiam atsakymo
Šiandien 2 kartus bandžiau paskelbti naują temą Skelbimai/Kita, abu kartus permeta į temą su šviežiausiu atsakymo, o manosios neskelbia - kodėl ?
Pasenusi Maximos reklama
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09) Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi pas mane lygiai tas pats |