Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Praneškite apie problemas su forumu
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
KolJe
As negaliu perskaityti savo az gautu zinuciu verysad.gif ir i kaikurias temas ieit verysad.gif unsure.gif
sysadmin

Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas.

Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau.

Sistemos administratoriai
Bajm
kol kas viskas jėgovai veikia thumbup.gif
Lašelis
QUOTE(sysadmin @ 2006 09 19, 10:29)
Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas.

Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau.

*

Kodėl ši informacija negalėtų "kabėti" kaip reklama , tik įėjus į forumą? g.gif
Irmuska2
Į el. paštą gaunu pranešimus apie naujų atsakymų paskelbimą tipo mano užsiprenumeruotose temose. Tačiau aš jų neprenumeravau, o ir įlindus į tas temas turbūt nė karto nebuvau blink.gif
O į Favorites įlįsti man neleidžia, todėl negaliu pažiūrėti ko gi aš ten "prisiprenumeravus". Paspaudus ant Favorites išmeta tuščią lapą.

Gelbėkit, nusibodo trinti iš el.pašto visiškai nereikalingas žinutes doh.gif
Board
Užprenumeruotas temas reikia žiūrėti ne per Favoritus, o per "Mano valdymo skydas", skiltyje Prenumeratos.
Irmuska2
Ačiū, prenumeratas ištryniau. Bet nesuprantu, kokiu būdu aš jas "užsiprenumeravau" blink.gif - tokiu laiku, kuris buvo nurodytas kaip prenumeratos laikos, mano kompas buvo išjungtas blink.gif

O Favorites man vistiek nerodo, atidaro tuščią lapą. Kodėl?
Ramunka:)
Kodel mane pastoviai atjunge?ieinu i foruma,prisijungiu,randu norima tema noriu ten parasyti sms ir ismeta kad as neprisijungus.arba jau parasau SM ir ismeta kad ivyko klaida ir as neturiu teisiu skelbt ats sioje temoje.
ar as ka ne taip darau?esu dar naujokas ir kompe nelabai gal gaudausi blush2.gif bet jau nervint pradejo ax.gif padekite prasau 4u.gif
ir dar kaip padaryti kad visada butu linijinis tekstas?kad nereiktu pastoviai spaudinet blush2.gif
Kutuliukas
Spėju, kad klausi apie standartinį, o ne linijinį - toki atveju papaust viršuj dešinėj ant užrašo "standartinis"...
1234567
Man Bendraamžių neatidaro unsure.gif išmeta lentelę kažkokią g.gif

tik parašiau ir viskas tvarkoje blush2.gif matyt šiaip kažkoks trumpalaikis nesklandumas ax.gif
Kissa
Uzstrigo Naujokiu burelis (Sportas ir dietos). Neatidaro paskutinio puslapio ir neleidzia rasyti atsakymu unsure.gif
Kissa
Jau viskas tvarkoje
Eva32
Sveikutes!

SOS!!! Reikalinga Klaipėdoje auklė 2m. 3mėn. berniukui. Gal kas galite rekomenduoti?
jėga
Ir aš noriu paklaust. Kodėl visą laiką įeinant į SM turiu prisijungti g.gif Ko čia mane atjunginėjat g.gif Anksčiau taip nebuvo schmoll.gif Užkniso jau mad.gif
Kai pagaliau prisiloginu,rodo tuščius favoritus. Visos temos ir žinutės skaitytos, kurių net nemačiau blink.gif doh.gif
Board
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir uždėk varnelę dar kartą.
jėga
QUOTE(Auges @ 2006 09 21, 14:21)
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir  uždėk varnelę dar kartą.
*

Tai kad ta varnelė visą laiką yra.
Bandysiu perjungt.
Kvaki
QUOTE(jėga @ 2006 09 21, 14:26)
Tai kad ta varnelė visą laiką yra.
Bandysiu perjungt.
*

Kompą reik tvarkyti mirksiukas.gif Per daug apaugų pridėta, tai ir saugo tave nuo visokių hakerių ph34r.gif
krika
o man nepatinka, kai temą įsidedu į favoritus, tai turėtų vėl grąžinti į tą pačią skaitomą temą, o išmeta į pagrindinį forumo puslapį. žinau kad taip nebūdavo ankščiau
sysadmin

Labas rytas, Supermamos nestuke.gif

Informuojame, jog pirmasis forumo optimizavimo darbų etapas jau baigtas, todėl labai laukiame Jūsų atsiliepimų kaip sekasi naudotis forumu, ar greitai veikia, ar nėra sutrikimų ir pan.?

Visos smulkios problemėlės, kurias išdėstėte auksčiau šioje temoje dažniausiai kyla dėl klaidingų nustatymų kompiuteryje ar pan. priežąsčių. Mus labiau domina pats faktas, ar be sutrikimų veikia forumas, kaip greitai ir t.t. Taip pat atminkite, jog forumo greitis tiesiogiai priklauso nuo Jūsų interneto ryšio spartos, todėl jeigu lėtai veikia ir kiti puslapiai, tai jau ne forumo problema..

Lauksime Jūsų atsiliepimų, jie mums labai svarbūs siekiant ir toliau tobulinti forumą.

Dėkojame 4u.gif

Laki
Sveikutės,
Nuo vakar dienos, kai įeinu į kokią nors temą, viršuj rodo pirma žinutę, o apačioj tik medį visų atsiustų žinučių pavadinimus (pačių žinučių teksto nesimato, reikia atskirai įeiti į kiekvieną postą). Anksčiau rodė viską iš eilės su žinučių tektais.
Čia reikia kažkur nustatyti, ar čia visoms taip?
dianux
QUOTE(Laki @ 2006 09 22, 10:05)
Sveikutės,
Nuo vakar dienos, kai įeinu į kokią nors temą, viršuj rodo pirma žinutę, o apačioj tik medį visų atsiustų žinučių pavadinimus (pačių žinučių teksto nesimato, reikia atskirai įeiti į kiekvieną postą). Anksčiau rodė viską iš eilės su žinučių tektais.
*

labas smile.gif pabandyk paspausti virsuje desineje puseje kur parasyta "standartinis" ir turetu viskas but gerai :

Linijinis · [ Standartinis ] · Linijinis+

mirksiukas.gif
Pigalica
QUOTE(sysadmin @ 2006 09 22, 09:09)
Labas rytas, Supermamos  nestuke.gif

Informuojame, jog pirmasis forumo optimizavimo darbų etapas jau baigtas, todėl labai laukiame Jūsų atsiliepimų kaip sekasi naudotis forumu, ar greitai veikia, ar nėra sutrikimų ir pan.?

Visos smulkios problemėlės, kurias išdėstėte auksčiau šioje temoje dažniausiai kyla dėl klaidingų nustatymų kompiuteryje ar pan. priežąsčių. Mus labiau domina pats faktas, ar be sutrikimų veikia forumas, kaip greitai ir t.t. Taip pat atminkite, jog forumo greitis tiesiogiai priklauso nuo Jūsų interneto ryšio spartos, todėl jeigu lėtai veikia ir kiti puslapiai, tai jau ne forumo problema..

Lauksime Jūsų atsiliepimų, jie mums labai svarbūs siekiant ir toliau tobulinti forumą.

Dėkojame  4u.gif

*

Puslapiai atsidaro pakankamai greitai.
Siandien apie 16 val man neleido ieiti i foruma. Pranesime buvo rasoma, kad man draudziama naudotis forumu. blink.gif
Becel
Man viskas veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Board
QUOTE(valiute @ 2006 09 22, 17:07)
Puslapiai atsidaro pakankamai greitai.
Siandien apie 16 val man neleido ieiti i foruma. Pranesime buvo rasoma, kad man draudziama naudotis forumu. blink.gif
*

Taip buvo visiems.
QUOTE(Laki @ 2006 09 22, 12:05)
Sveikutės,
*

Man irgi tas pats.tik jau kelias savaites.nors ir paspaudziu ant standartinio atidaro tik ta puslapi normaliai,o jei nori ieit i kita vel tas pats.

Ir galu gale kiek galima prisijungineti is naujo?pastoviai atjunge arba isvis ismeta kad draudziama naudotis forumu!arba isvis neturite teisiu skelbt sioje temoje!!!!!!!
Board
Jeigu nustatytas naršyklėje aukštas apsaugos lygis, kuris blokuoja visus "coockies", naršyklė "neprisimena" tavo nustatymų.
Dėl draudimo skelbt temas: yra tam tikros temos keliuose skyreliuose, kurios užprogramuotos taip, kad jose gali būti tik vienas atsakymas, šios temos yra Konsultacijų skyreliuose - ten nariai negali skelbt atsakymų. Bet apie tai plačiau parašyta "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje.
Munika, pasiskatyk šios temos bent du paskutinius puslapius, buvo rašyta, jog buvo vykdomi darbai forume, dėl kurių jis laikinai neveikė. Tikimės, kad tie darbai užtikrins sklandų forumo darbą.
renax
Forumas gerai vartosi o kai noriu pisijungt prie asmeniniu zinuciu va ka meta
mySQL query error: SELECT COUNT(*) as msg_total FROM ibf_message_topics WHERE mt_owner_id=603 AND mt_vid_folder != 'unsent'

mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired
mySQL error code:
Date: Sunday 24th of September 2006 06:25:17 PM
akvilyte
QUOTE(renax @ 2006 09 24, 18:32)
Forumas gerai vartosi o kai noriu pisijungt prie asmeniniu zinuciu va ka meta
mySQL query error: SELECT COUNT(*) as msg_total FROM ibf_message_topics WHERE mt_owner_id=603 AND mt_vid_folder != 'unsent'

mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired
mySQL error code:
Date: Sunday 24th of September 2006 06:25:17 PM
*

pas mani tas pats sad.gif
padruske
man irgi neleidzia perskaityt zinuciu
Uliuliuska
Ir man irgi blink.gif
Camile
Tikriausiai visoms tas pats unsure.gif
Tania
QUOTE(Camile @ 2006 09 24, 20:24)
Tikriausiai visoms tas pats  unsure.gif
*

aš irgi negaliu,kada sutvarkis???????? verysad.gif
renax
Kada sutvarkys manau pranes nes dabar negaliu prieit prie az blogai sad.gif
Virdzinija
Kažkoks nesusipratimaks su tom reklamom - kuo toliau, tuo blogiau doh.gif Kažką dirbinėju savo darbe, atsivertusi SM puslapį, kad užbaubs filmo reklama su visa muzika mega_shok.gif reklamininkai kaip netingi braunasi į skaitytojų smegenis gun_rifle.gif
TIKESIU
man neleidzi issiust asmenine zinute blink.gif kodel????
~Dziuliki~
Atsiprasau ar galit kas nors man paaiskinti, kodel man neatidaro laisko, o ismeta vat ka... http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...in&MSID=1486250

mySQL query error: SELECT m.id,m.name,m.mgroup,m.email,m.joined,m.posts, m.last_visit, m.last_activity,m.login_anonymous,m.title,m.hide_email, m.warn_level, m.warn_lastwarn,
g.g_id, g.g_title, g.g_icon, g.g_dohtml,
me.msnname,me.aim_name,me.icq_number,me.signature, me.website,me.yahoo,me.location, me.avatar_location, me.avatar_type, me.avatar_size,
mt.*, msg.*
FROM ibf_message_topics mt
LEFT JOIN ibf_message_text msg ON (mt.mt_msg_id=msg.msg_id)
LEFT JOIN ibf_members m ON (mt.mt_from_id=m.id)
LEFT JOIN ibf_groups g ON (g.g_id=m.mgroup)
LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (me.id=m.id)
WHERE mt.mt_id=1486250 AND mt.mt_owner_id=34760

mySQL error code:
Date: Sunday 24th of September 2006 11:33:25 PM

nezinau gal ka netaip padariau? as cia dar naujoke blush2.gif ar cia mano internetas kazkur grybauja?
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Astuliukas
Aš negaliu perskaityti žinučių blink.gif
Board
AŽ jau turėtų veikt. Patikrinkit.
Nastasja
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif Man kilo problemele su favourite'ais g.gif Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne. unsure.gif Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif
padruske
jau viskas veikia
Camile
Ir pas mane veikia thumb_yello.gif
QUOTE(Auges @ 2006 09 23, 21:45)
Jeigu nustatytas naršyklėje aukštas apsaugos lygis, kuris blokuoja visus "coockies", naršyklė "neprisimena" tavo nustatymų.
Dėl draudimo skelbt temas: yra tam tikros temos keliuose skyreliuose, kurios užprogramuotos taip, kad jose gali būti tik vienas atsakymas, šios temos yra Konsultacijų skyreliuose - ten nariai negali skelbt atsakymų. Bet apie tai plačiau parašyta "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje.
Munika, pasiskatyk šios temos bent du paskutinius puslapius, buvo rašyta, jog buvo vykdomi darbai forume, dėl kurių jis laikinai neveikė. Tikimės, kad tie darbai užtikrins sklandų forumo darbą.
*

Labutis.jau viskas veikia.aciu thumbup.gif 4u.gif
gts
QUOTE(Auges @ 2006 09 25, 06:04)
AŽ jau turėtų veikt. Patikrinkit.
*

jau viskas veikia thumbup.gif
dėja
O man iš visų temų pradingo favoritai g.gif
Night
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09)
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif  Man kilo problemele su favourite'ais g.gif  Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne.  unsure.gif  Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif
*

atėjau to pačio klausimo parašyt 4u.gif
laukiam atsakymo
ypata
Šiandien 2 kartus bandžiau paskelbti naują temą Skelbimai/Kita, abu kartus permeta į temą su šviežiausiu atsakymo, o manosios neskelbia - kodėl ?
nerile
Pasenusi Maximos reklama biggrin.gif Tiksliau: atsidarius NAUJA, bet afisoje blykcioja anos savaites g.gif
Lotari
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra g.gif
QUOTE(Lotari @ 2006 09 28, 19:38)
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra  g.gif
*

Ir man tas pats vakar buvo.
Vilsen
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09)
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif  Man kilo problemele su favourite'ais g.gif  Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne.  unsure.gif  Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif
*

pas mane lygiai tas pats
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.