Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Praneškite apie problemas su forumu
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kozete
Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti g.gif
Kas čia yra?
Board

QUOTE(Kozete @ 2006 05 22, 09:24)
Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti  g.gif
Kas čia yra?
*

Buvo atsakyta šios temos 4 psl. mirksiukas.gif

QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13)
Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio  mirksiukas.gif
*

Noriu_atgal_i_SM
QUOTE(Laimė @ 2006 05 22, 09:38)
Ma jau leido prisijungti 4u.gif Ačiū Supermamai 4u.gif
Mane, kai neveikė Laimė, prisijungusią kaip dalyvę SOS galima trinti  ax.gif
*

O man vis dar neleidzia verysad.gif
argutiene
Atleiskit,kad trukdau (gal aš čia ko neišmanau) bet mano žinučių kiekis virš 100,o nuotraukyčių prisegti vis dar negaliu... schmoll.gif verysad.gif
Šalnė
Negaunu zinuciu i az (ne visu), vietoj manes jas gauna kita Salne (be lietuvisku raidziu) g.gif , nors siuntejos sako, kad siuncia paspaudusios az po mano postu unsure.gif
Night
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai g.gif
Kuzia
QUOTE(Night @ 2006 05 22, 14:41)
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai  g.gif
*

Man irgi tas pats unsure.gif . Neužkrauna puslapio iki galo unsure.gif .
Ir aplamai labai stringa blink.gif
SuperMama
Visi kas skundiesi, kad negali prisijungti ar kad AŽ nueina tokiam pat nikui, bet be liet. raidžių, patikrinkite ar vis dar turite tokią problemą.
Taistė
NEBETURIU!!!! thumbup.gif
Letaa
Nematau savo parašo, jau senokai ax.gif ...ir šiandien puslapis visas baltas? g.gif Jokios spalvinio lapo- balta , gerai, kad tekstas matosi... biggrin.gif
linaj
Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju unsure.gif Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej mirksiukas.gif
mildunux
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
lysaaja
QUOTE(mildunux @ 2006 05 24, 11:17)
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
*

unsure.gif verysad.gif ir man tas pats buvo verysad.gif unsure.gif
kvaida
Manes irgi neisileido...sad.gif Puse dienos...
Salomeja
man irgi sake , kad neturiu teises skaityti forumo.
Bajm
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)
*

aha man irgi

jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą

išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM
Ernesta
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)

Ir man g.gif taip sakė g.gif , bet ačiū Dievui pagaliau galiu bendrauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 13:57)
aha man irgi
jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą
išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM
*

hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
Alabama
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50)
hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant  serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
*

Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis, apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet. mad.gif mad.gif mad.gif
FAINulka@
Ispejimas - geras dalykas:)
pritariu - rusiskuose forumuose gauni zinute i e-mail apie galimus sutrikimus - kas nevercia prisigalvoti "oi gal ka prisidirbau:) as juk cia dar naujoke..."
smile.gif
Ede
Jo...ir man tas pats buvo doh.gif
-Linda-
Aš irgi galvojau, kam ką pasakiau, kad meta iš forumo be perspėjimo blush2.gif
Dolitlė
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50)
hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant  serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
*

Visiškai pritariu smile.gif Tikrai kad visko prisigalvoji: negi kažką "prisidirbau" , taisykles pažeidžiau ir pan. Būtų šaunu iš anksto sužinoti apie būsimus įvairius techninius forumo pertvarkymus . Tuomet morališkai pasiruoštume galimiems techniniams sutrikimams smile.gif bigsmile.gif hihihi.gif
Žiedė
oc mums siandien tokia problemele iskylo... mano sesuo turi kompa, tai siandien meginau prisijungt SM, prisijungiau, bet virsuje buvo rasoma, kad JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU blink.gif , kodel? mano sesuo irgi bande jungtis, bet taip pat neleido, nes sako NEGALIMA JAI NAUDOTIS.. taip ir nesupratome, kur cia problema g.gif g.gif
Ramsius
QUOTE(linaj @ 2006 05 23, 15:47)
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju unsure.gif Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej mirksiukas.gif
*

Ir man labai tas nepatinka schmoll.gif
Parašai, pricituoji, ir doh.gif Paskui trink, taisyk, vėl bandyk...Nea, nepatinka schmoll.gif
Taistė
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 24, 20:29)
JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU blink.gif
*

Man irgi taip buvo sad.gif
Kutuliukas
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 24, 20:29)
taip ir nesupratome, kur cia problema g.gif  g.gif
*

Šiandien visiems taip buvo.
Akyra
JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU :

Ir man tas tas pats, vakar visą dieną negalėjau prisijungt, jau pagalvojau, gal prisidirbau ką, ir nebeileidžia manęs į SM g.gif
sirse
Kiek supratau, - tai vakar visiem buvo "uždrausta naudotis forumu" schmoll.gif .
Man nuo šeštadienio vakaro niekaip neleido prisijungti prie SM, vis rašė, kad blogas slaptažodis g.gif , nors slaptažodis yra užsaugotas kompiuteryje doh.gif , bandant suvesti rankiniu būdu slaptažodį - vis tiek rašydavo, kad neteisingas doh.gif . Paprašiau, kad "primintų" man mano slaptažodį , parašydami jį į pašto dėžutę, bet..... taip ir nesulaukiau priminimo. Nors, po paros laiko, vis dėl to leido prisijungti prie SM su tuo "neteisngu" slaptažodžiu doh.gif .
rasyte_
Pritariu, del to, kad butu galima perspet del kokiu nors tvarkomu serveriu drinks_cheers.gif
Be to labai nervuoja kai parasai atsakyma, o tave ismeta kaip muse is barsciu, ir vel rasyk viska is naujo doh.gif
pop_mama
sveiki...
o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... blush2.gif
rasyte_
QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38)
sveiki...
o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... blush2.gif
*

Jei gerai supratau, kas cia pas tave nutiko, tai pasiziurek virsujekur yra parasyta linijinis, standartinis ir dar kazkoks, tai paspausk ant standartinio.
pop_mama
QUOTE(rasyte_ @ 2006 05 25, 14:16)
Jei gerai supratau, kas cia pas tave nutiko, tai pasiziurek virsujekur yra parasyta linijinis, standartinis ir dar kazkoks, tai paspausk ant standartinio.
*

clap_1.gif aciu tau labai!!! notworthy.gif notworthy.gif as jaukelinta diena nervuojosi, nes nesuprantu kas daros... 4u.gif 4u.gif
Taistė
QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38)
sveiki...
*

doh.gif doh.gif i sita klausima vien SITOJ temoj jau buvo atsakyta maziausiai 2 kartus!!!!!!! Bet nebeabejoju kad dar bent viena paklaus doh.gif
linaj
QUOTE(Alabama @ 2006 05 24, 16:19)
Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis,
apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet. mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

va sitas tai mane baigia jau uzpjauti gun_bandana.gif Uzsikrauni foruma, o ten staiposi vaiposi ir mirksi reklamos. Pradzioj ne foruma matai o tas reklamas bash.gif Jau tikrai baigia ''dakasyti''. Gal galima butu visas is forumo reklamas perkelti i 1 SM puslapi mirksiukas.gif Kas nores ir kam reiks, manau tikrai pamatys biggrin.gif
Karmen
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą doh.gif unsure.gif
Asta'J
Irgi turiu problemų su prisijungimu, ar anksčiau ar dabar. Arba rašo žinutę atsidarius forumą, kad aš negaliu prisijungti šiame forume nes įvyko kažkokia klaida ar neturiu tam teisių, o reklamas matai gerai arba iš vis www.supermama.lt/forumas puslapio atsiųsti negali. verysad.gif verysad.gif
Monika
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti g.gif
Kaja888
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi? bash.gif
fukuotukaf
QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 15:49)
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą  doh.gif  unsure.gif
*

Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose 4u.gif

QUOTE(Monika @ 2006 05 25, 17:22)
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti  g.gif
*

Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą bigsmile.gif

QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51)
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?  bash.gif
*

Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti rolleyes.gif

QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13)
Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio  mirksiukas.gif
*

Taistė
QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51)
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?  bash.gif
*

doh.gif kagi.. atsakyta jau 4ta kart.. doh.gif sekantis? rolleyes.gif
Karmen
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 17:04)
Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose 4u.gif
*

Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą? g.gif Man kažkaip atrodo patogiau kai visi klausimai viena ir ta pačia tema randasi vienoje temoje o ne po vieną klausimą dešimtyje temų - tiesiog greičiau randi reikiamą informaciją ir mažiau lapų reikia versti unsure.gif
Nu bet nesvarbu irnesakyk.gif vieniems patogu vienaip kitiems kitaip mirksiukas.gif
Tai man kurti naują temą?
Monika
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 18:04)

Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą bigsmile.gif

*

Ačiū, o tai aš jau maniau, kad kokios piktosios jėgos įsimaišiusios notworthy.gif
Kaja888
Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti rolleyes.gif
*

[/quote]
Kantrybės neužteko doh.gif Dėkui notworthy.gif
fukuotukaf
QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 19:47)
Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą?  g.gif Man kažkaip atrodo patogiau kai visi klausimai viena ir ta pačia tema randasi vienoje temoje o ne po vieną klausimą dešimtyje temų - tiesiog greičiau randi reikiamą informaciją ir mažiau lapų reikia versti unsure.gif
Nu bet nesvarbu  irnesakyk.gif vieniems patogu vienaip kitiems kitaip  mirksiukas.gif
Tai man kurti naują temą?
*

Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų 4u.gif
Karmen
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 20:52)
Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų 4u.gif
*

Viskas aišku bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Dalita
QUOTE(linaj @ 2006 05 25, 15:33)
va sitas tai mane baigia jau uzpjauti gun_bandana.gif Uzsikrauni foruma, o ten staiposi vaiposi ir mirksi reklamos. Pradzioj ne foruma matai o tas reklamas bash.gif Jau tikrai baigia ''dakasyti''. Gal galima butu visas is forumo reklamas perkelti i 1 SM puslapi mirksiukas.gif Kas nores ir kam reiks, manau tikrai pamatys biggrin.gif
*

zmones taip SM gyvoja,del tu reklamu bigsmile.gif
nebukim savanaudziais 4u.gif
Kuzia
QUOTE(linaj @ 2006 05 23, 15:47)
*

20 hihihi.gif
laimulia
Man kelias dienas vis ismeta, kad negaliu naudotis siuo forumu ir reikia parasyti administratoriui. Palaukiu pusvalanduka isjungusi SM ir vel viskas gerai.
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera.
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?
ramonė
g.gif Gana dažnai nįleidžia į forumą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.