Kas čia yra?
Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti
Kas čia yra? QUOTE(Kozete @ 2006 05 22, 09:24) Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti Kas čia yra? Buvo atsakyta šios temos 4 psl. QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13) Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio
Atleiskit,kad trukdau (gal aš čia ko neišmanau) bet mano žinučių kiekis virš 100,o nuotraukyčių prisegti vis dar negaliu...
Negaunu zinuciu i az (ne visu), vietoj manes jas gauna kita Salne (be lietuvisku raidziu)
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai
QUOTE(Night @ 2006 05 22, 14:41) Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai Man irgi tas pats Ir aplamai labai stringa
Visi kas skundiesi, kad negali prisijungti ar kad AŽ nueina tokiam pat nikui, bet be liet. raidžių, patikrinkite ar vis dar turite tokią problemą.
NEBETURIU!!!!
Nematau savo parašo, jau senokai
Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
Manes irgi neisileido...
man irgi sake , kad neturiu teises skaityti forumo.
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36) man irgi sake , kad neturiu teises skaityti forumo. Ir man QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 13:57) aha man irgi jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50) Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis, apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet.
Ispejimas - geras dalykas:)
pritariu - rusiskuose forumuose gauni zinute i e-mail apie galimus sutrikimus - kas nevercia prisigalvoti "oi gal ka prisidirbau:) as juk cia dar naujoke..."
Jo...ir man tas pats buvo
Aš irgi galvojau, kam ką pasakiau, kad meta iš forumo be perspėjimo
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50) Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot Visiškai pritariu
oc mums siandien tokia problemele iskylo... mano sesuo turi kompa, tai siandien meginau prisijungt SM, prisijungiau, bet virsuje buvo rasoma, kad JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU
QUOTE(linaj @ 2006 05 23, 15:47) Gal as ir ne i ta tema, bet... Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju Ir man labai tas nepatinka Parašai, pricituoji, ir
JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU :
Ir man tas tas pats, vakar visą dieną negalėjau prisijungt, jau pagalvojau, gal prisidirbau ką, ir nebeileidžia manęs į SM
Kiek supratau, - tai vakar visiem buvo "uždrausta naudotis forumu"
Man nuo šeštadienio vakaro niekaip neleido prisijungti prie SM, vis rašė, kad blogas slaptažodis
Pritariu, del to, kad butu galima perspet del kokiu nors tvarkomu serveriu
Be to labai nervuoja kai parasai atsakyma, o tave ismeta kaip muse is barsciu, ir vel rasyk viska is naujo
sveiki...
o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38) sveiki... o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... Jei gerai supratau, kas cia pas tave nutiko, tai pasiziurek virsujekur yra parasyta linijinis, standartinis ir dar kazkoks, tai paspausk ant standartinio. QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38) sveiki... o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... QUOTE(Alabama @ 2006 05 24, 16:19) Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis, apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet. va sitas tai mane baigia jau uzpjauti
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą
Irgi turiu problemų su prisijungimu, ar anksčiau ar dabar. Arba rašo žinutę atsidarius forumą, kad aš negaliu prisijungti šiame forume nes įvyko kažkokia klaida ar neturiu tam teisių, o reklamas matai gerai arba iš vis www.supermama.lt/forumas puslapio atsiųsti negali.
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?
QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 15:49) Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose QUOTE(Monika @ 2006 05 25, 17:22) Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51) Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi? Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13) Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 17:04) Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą? Nu bet nesvarbu Tai man kurti naują temą? QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 18:04) Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą Ačiū, o tai aš jau maniau, kad kokios piktosios jėgos įsimaišiusios QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 19:47) Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą? Nu bet nesvarbu Tai man kurti naują temą? Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 20:52) Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų Viskas aišku Ačiū QUOTE(linaj @ 2006 05 25, 15:33) va sitas tai mane baigia jau uzpjauti zmones taip SM gyvoja,del tu reklamu nebukim savanaudziais
Man kelias dienas vis ismeta, kad negaliu naudotis siuo forumu ir reikia parasyti administratoriui. Palaukiu pusvalanduka isjungusi SM ir vel viskas gerai.
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera. Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti? |