Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Praneškite apie problemas su forumu
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kutuliukas
QUOTE(lolakola @ 2006 10 13, 14:20)
Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda.
Tikiuosi nesklandumai bus ištaisyti.
*

Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati wink.gif , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
Arktos
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo... unsure.gif verysad.gif
Kutuliukas
QUOTE(Arktos @ 2006 10 14, 15:16)
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo... unsure.gif  verysad.gif
*

Leidžia, greičiausiai tu irgi nusistačiusi ne "standartinį" forumo rodymo būdą.
Airona
Sveiki,

noriu issiaiskinti, kodel man neleidziama ideti didesnes apimties savo avataro?
Airona

Sveiki,

Na, gerai, didesnes negalima del kazkokiu priezasciu, tegu.... Bet kai apimti sumazinau, parase, kad as neturiu teisiu ideti si avatara! Prajuokinot!

O kokiu dar reikia teisiu?
braskute_25
man irgi neina csiust zinuciu 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(Airona @ 2006 10 15, 00:49)
*

Tema apie avatarus štai čia
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=2008
Airona
Aciu, Patieska, bet paaiskink, jei gali dar viena dalyka apie tas teises, man juk parase, kad as teisiu neturiu isideti avatara. Nieko nesuprantu, apie kokias teises cia kalba, ir prajuokino, ir legvai pribloske mirksiukas.gif , nes tokio atsakymo nesitikejau mirksiukas.gif ir nesuprantu, ko is manes nori.....
Kutuliukas
Gal tiesiog paveikslėlis buvo su netinkamu plėtiniu...t.y.ne jpeg, gif ar pan. Tiesiog ne visokie forume tinka. O šiaip man asmeniškai lengviausia norimą paveikslėlį įsikelt į kokį internetinį albumą ir iš ten kelt nurodžius atitinkamus pikselius. T.y. ne per "browse", o per "Įveskite logotipo nuorodą" funkciją nurodant aukštį ir plotį.
Ikulia
KAS SIANDIEN BUVO ATSITIKE FORUMUI??? Ilgai negalejau suprasti ar cia tik manes vienos neileidzia ar SM serveriui kazkas negerai...
crocus
Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti doh.gif O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus blink.gif
Vitulka
Šian visą vakarą nėjo prisijungt prie SM, matyt kokie pertvarkymai vyko g.gif
eegle
ir as negalejau verysad.gif prisijungti.supermama buvo luzus verysad.gif
gugile
QUOTE(crocus @ 2006 10 15, 23:05)
Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti  doh.gif  O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus blink.gif
*

Pas man irgi tas pats, vakar net isgasdino biski: raso, kad neturiu teisiu skaityti si foruma, nu blin, galvoju kas cia daba ir taip visa sekmadieni, o vaiku tai nemie nebuvo verysad.gif ir tiek laisvo laiko buvo, verysad.gif verysad.gif oi negeri dalykeliai dedasi. verysad.gif verysad.gif verysad.gif tik vat idomu kodel? dar is pradziu maniau kad mano internetas kazkokias nesamones daro, bet matau, kad ne - tai butu idomu zinot kodel taip vyksta... o as vakar vos taip nepadariau bash.gif gun_bandana.gif
Amour
Hm, galetu kas paaiskinti, kas kaip ir kodel.. Ir as vakar visa vakara prasikankinau, vis klaida rode ir kad be teises esu prisijungti.. g.gif Naujas kompas, galvoju, kas nors uzblokuota ar ka.. bet jei jau daugeliui problemos, tai ne kompe esme matyt.. smile.gif
Board
Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas.
Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis.
Katu
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku.
Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:

Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą

Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?
vikaliu
QUOTE(Auges @ 2006 10 16, 15:43)
Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas.
Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis.
*

Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni doh.gif verysad.gif Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna unsure.gif Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų unsure.gif
Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus.....
anaid79
Aš irgi vakar niekaip negalėjau suprast, kokiu būdu tas teises prisijungt praradau, vyrui pasiguodžiau, o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi doh.gif , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą smile.gif .
Taistė
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 17:11)
Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni    doh.gif  verysad.gif      Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna    unsure.gif      Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų        unsure.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o cia dar toks kaltas turi jaustis kad tau sm neveikia ir isdrisai pasiskust doh.gif Truksta super mamoj PR'ciku, oi kaip truksta doh.gif
primavera
ir vel idomus dalykai vyksta g.gif
bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos.
neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary...
nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka g.gif
Virdzinija
QUOTE(anaid79 @ 2006 10 16, 16:33)
o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi  doh.gif  , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą  smile.gif .
*

ir aš šiokios tokios naudos apturėjau - bent jau nuo kompo atsiplėšiau, namus aptvarkiau blush2.gif
krika
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 17:03)
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku.

*

prieš dvi dienas ir aš šito klausiau, bet iki šiol jokio atsakymo g.gif
gugile
[quote=primavera,2006 10 16, 19:30]
ir vel idomus dalykai vyksta g.gif
bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos.
neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary...
nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka g.gif
*

[/quote

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gal galetu ju ir nebuti? nors suprantama reklama....
Airona
Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS! mirksiukas.gif Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!?

(Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka hihihi.gif mirksiukas.gif )
fukuotukaf
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:04)
Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS!  mirksiukas.gif Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!?

(Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka  hihihi.gif  mirksiukas.gif )
*

Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas mirksiukas.gif
Airona
Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu mirksiukas.gif
fukuotukaf
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:47)
Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu  mirksiukas.gif
*

Tik dydis pas tave yra 100*100, o ne 120*140 mirksiukas.gif
Airona
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 10 16, 21:18)
Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas mirksiukas.gif
*

fukuotukaf, va, pagaliau pasakei trumpai, aiskiai ir, svarbiausia teisingai! Patvirtinu, patikrinau, tiesa, ir kiti gali pasinaudoti nesivargindami. Dariau su avatarais ka norejau, viskas pavyko, kai keliau is interneto. Malonu, kai "pagauni technologija"... mirksiukas.gif
Pigalica
Ir vel negaliu iskarto cituoti kelis postus, visas puslapis persikrauna ir nuvaziuoja zemyn. Leidzia atsakyti tik i viena posta
gielux
sveiki 4u.gif . Kodėl man neleidžia skelbimų temoje prisegti paveikslėlio? Seniau viskas buvo gerai blush2.gif . O dabar nėra browse mygtuko doh.gif verysad.gif
zabava
Man tas pats verysad.gif . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas doh.gif . Greiciau pataisykite, please!!!
Aistringa
QUOTE(zabava @ 2006 10 17, 23:03)
Man tas pats  verysad.gif . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas  doh.gif . Greiciau pataisykite, please!!!
*

Prisegti nuotraukas galesi kai surinksi 100 zinuciu ( jei as neklystu) blush2.gif
Andira
norėjau paklaust, kodėl negaliu paskaityti kai kurių temų? rašo, kad "šis meniu buvo išjungtas". verysad.gif
chriss
Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti schmoll.gif
1234567

QUOTE(chriss @ 2006 10 18, 17:48)
Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti schmoll.gif
*

Apie tai jau kalbėta šioj temoj, keletą puslapių atgal
QUOTE(Patieška @ 2006 10 13, 22:38)
Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati wink.gif , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
*

Nastasja
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 16:03)

*

Žinok, aš jau šito klausiu kokį mėnesį, bet jokios reakcijos verysad.gif Moderatoriai, aaaaauuuuuuuuuuuuuuu blink.gif Aš suprantu jus užsiemę, bet gal vis dėlto sureguosi kažkaip.... kai pranešama apie kitas problemas, tai matau, kad atsako, o apie FAVOURITES'us grožio ir kosmetikos skyrelyje jokios reakcijos doh.gif Nors paaiškinkit g.gif
SuperMama
Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas.
gielux
QUOTE(gielux @ 2006 10 17, 21:05)
sveiki  4u.gif . Kodėl man neleidžia skelbimų temoje prisegti paveikslėlio? Seniau viskas buvo gerai  blush2.gif . O dabar nėra browse mygtuko  doh.gif verysad.gif
*

AČIŪ mano problema išspręsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Nastasja
QUOTE(SuperMama @ 2006 10 18, 20:11)
Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas.
*

Ačiū smile.gif
Delusion
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 16:11)
Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni    doh.gif  verysad.gif      Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna    unsure.gif      Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų        unsure.gif
*

Gal SM nesupyks, kad įkišiu savo trigrašį. Įsivaizduokite, kad turite kavinę veikainčią 24 val. per parą, kur visi ateina nemokamai pavalgyti. Ir jums už darbą mokama tik tuomet, kai ateina žmonės į kavinę, o atėjusieji dar priekaištauja, kad nepakankamai skanu, nors maistas ir nemokamai. Bet kad maistą gaminti, tai reikia jį ir paruošti ir pamiegoti, juk dirba žmonės. Na gal kvailas palyginimas, bet ką norėjau pasakyti, kad valdyti tokį forumą, t.y. tokį gigantišką kiekį informacijos nėra lengva. Jūs tikriausiai net nelabai įsivaizduojat kaip kas veikia. Bet supraskit, kad SM administracija nepasodins žmogaus sėdėti ir stebėti forumo darbo 24 val per parą. Kas tikrai gali pilną teisę rėkti, tai reklamų užsakovai, nes jie moka pinigus, o mes eiliniai- galim skųstis, bet ir džiaugtis kartu, kad turim tokią vietą, kur nemokamai galim tiek bendrauti, nes prižiūrėti ir valdyti tokį forumą kainuoja nemažai pinigų- mokėti už domeną, už serverį, už kiekvieną GB statinių duomenų, už duomenų srautus ir atlyginimą administratoriui.
Na esmė ne apie pinigus, tiesiog norėjau psakyti, kad ir čia dirba žmonės ir jie dirba 8 val. per parą, o ne 24 val. smile.gif
krika
aš tai nesuprantu tų žmonių, kurie verkšlena kad sm streikuoja, neveikia, neina prisijungti. nu nėjo prisijungti, tai atrask kitų darbų - šeima, vaikai, galiausiai knygą paskaityk.
va čia savaitgalį ir man nėjo prisijungti - a dariau problemą? nea, ėjau kitų darbų nudirbti biggrin.gif kol sm pradės veikti.
mes juk turim džiaugtis, kad apskritai SM yra, kad čia randam bendraminčių, surandam draugų, reikalingos informacijos, sm dėka skaniau gaminam valgyti ir t.t.

taip kad gerbiamosios, gerbkim SuperMamą, kuri stengiasi dėl mūsų 4u.gif
Katu

O as manau sitas forumas ir skirtas tam, kad padetumem SM dirbantiems zmonems - tieisog parasom pastabas kas kur neveikia, nes perziurinet visas forumo klaidas adminui yra sunku.
Tiesiog palengvinam ju darba smile.gif
Du paskutinieji postai kazkokie lyriniai nukrypimai, manyciau, ir dar nelabai i tema...
krika
apie klaidas taip, galim rašyti, bet nepriekaištauti jog viiiisą savaitgalį nėjo prie sm prisijungti. vo čia tai doh.gif
Lotari
dažnai susiduriu su problema, kai spaudžiu atsakyti ir man labai dažnai meta klaidą, parėjus keletui minučių viskas susitvarko.

o savaitgaliais labai sunku išvis prisiregistruoti.
Pigalica
doh.gif doh.gif Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti
Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute ax.gif oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif
Lotari
QUOTE(valiute @ 2006 10 19, 13:30)
doh.gif  doh.gif Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti
Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute ax.gif oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif
*

tai va būtent kad ne viena minutė būna praėjusi, vos tik prisijungiu spaudžiu atsakyti, man iškart meta klaidą, nors dar iki tol net nebuvau nieko rašiusi
Owly
O aš antra diena kaip negaunu pranešimų į paštą apie naujus pasisakymus užziprenumeruotose forumo temose, kažin ar cia visi negauna? g.gif
Beje "+cituoti" pas mane irgi niekada neveikė unsure.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.