Kutuliukas
2006 10 13, 21:38
QUOTE(lolakola @ 2006 10 13, 14:20) Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda. Tikiuosi nesklandumai bus ištaisyti. Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati  , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo...
Kutuliukas
2006 10 14, 22:41
QUOTE(Arktos @ 2006 10 14, 15:16) Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo...  Leidžia, greičiausiai tu irgi nusistačiusi ne "standartinį" forumo rodymo būdą.
Sveiki,
noriu issiaiskinti, kodel man neleidziama ideti didesnes apimties savo avataro?
Sveiki,
noriu issiaiskinti, kodel man neleidziama ideti didesnes apimties savo avataro?
Na, gerai, didesnes negalima del kazkokiu priezasciu, tegu.... Bet kai apimti sumazinau, parase, kad as neturiu teisiu ideti si avatara! Prajuokinot!
O kokiu dar reikia teisiu?
braskute_25
2006 10 15, 09:22
man irgi neina csiust zinuciu
Kutuliukas
2006 10 15, 09:32
QUOTE(Airona @ 2006 10 15, 00:49) noriu issiaiskinti, kodel man neleidziama ideti didesnes apimties savo avataro? Tema apie avatarus štai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=2008
Aciu, Patieska, bet paaiskink, jei gali dar viena dalyka apie tas teises, man juk parase, kad as teisiu neturiu isideti avatara. Nieko nesuprantu, apie kokias teises cia kalba, ir prajuokino, ir legvai pribloske  , nes tokio atsakymo nesitikejau  ir nesuprantu, ko is manes nori.....
Kutuliukas
2006 10 15, 12:27
Gal tiesiog paveikslėlis buvo su netinkamu plėtiniu...t.y.ne jpeg, gif ar pan. Tiesiog ne visokie forume tinka. O šiaip man asmeniškai lengviausia norimą paveikslėlį įsikelt į kokį internetinį albumą ir iš ten kelt nurodžius atitinkamus pikselius. T.y. ne per "browse", o per "Įveskite logotipo nuorodą" funkciją nurodant aukštį ir plotį.
KAS SIANDIEN BUVO ATSITIKE FORUMUI??? Ilgai negalejau suprasti ar cia tik manes vienos neileidzia ar SM serveriui kazkas negerai...
Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti  O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus
Vitulka
2006 10 15, 22:34
Šian visą vakarą nėjo prisijungt prie SM, matyt kokie pertvarkymai vyko
ir as negalejau  prisijungti.supermama buvo luzus
QUOTE(crocus @ 2006 10 15, 23:05) Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti  O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus  Pas man irgi tas pats, vakar net isgasdino biski: raso, kad neturiu teisiu skaityti si foruma, nu blin, galvoju kas cia daba ir taip visa sekmadieni, o vaiku tai nemie nebuvo  ir tiek laisvo laiko buvo,  oi negeri dalykeliai dedasi.  tik vat idomu kodel? dar is pradziu maniau kad mano internetas kazkokias nesamones daro, bet matau, kad ne - tai butu idomu zinot kodel taip vyksta... o as vakar vos taip nepadariau
Hm, galetu kas paaiskinti, kas kaip ir kodel.. Ir as vakar visa vakara prasikankinau, vis klaida rode ir kad be teises esu prisijungti..  Naujas kompas, galvoju, kas nors uzblokuota ar ka.. bet jei jau daugeliui problemos, tai ne kompe esme matyt..
Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas. Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis.
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku. Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:
Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą
Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?
vikaliu
2006 10 16, 16:11
QUOTE(Auges @ 2006 10 16, 15:43) Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas. Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis. Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni  Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna  Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus.....
anaid79
2006 10 16, 16:33
Aš irgi vakar niekaip negalėjau suprast, kokiu būdu tas teises prisijungt praradau, vyrui pasiguodžiau, o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi  , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą  .
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 17:11) Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni  Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna  Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus..... o cia dar toks kaltas turi jaustis kad tau sm neveikia ir isdrisai pasiskust  Truksta super mamoj PR'ciku, oi kaip truksta
primavera
2006 10 16, 18:30
ir vel idomus dalykai vyksta bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos. neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary... nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka
Virdzinija
2006 10 16, 19:04
QUOTE(anaid79 @ 2006 10 16, 16:33) o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi  , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą  . ir aš šiokios tokios naudos apturėjau - bent jau nuo kompo atsiplėšiau, namus aptvarkiau
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 17:03) Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku. Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką: Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku? prieš dvi dienas ir aš šito klausiau, bet iki šiol jokio atsakymo
[quote=primavera,2006 10 16, 19:30] ir vel idomus dalykai vyksta bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos. neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary... nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka  [/quote  visiskai sutinku  gal galetu ju ir nebuti? nors suprantama reklama....
Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS!  Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!? (Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka  )
fukuotukaf
2006 10 16, 20:18
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:04) Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS!  Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!? (Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka  ) Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas
Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu
fukuotukaf
2006 10 16, 20:52
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:47) Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu  Tik dydis pas tave yra 100*100, o ne 120*140
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 10 16, 21:18) Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas  fukuotukaf, va, pagaliau pasakei trumpai, aiskiai ir, svarbiausia teisingai! Patvirtinu, patikrinau, tiesa, ir kiti gali pasinaudoti nesivargindami. Dariau su avatarais ka norejau, viskas pavyko, kai keliau is interneto. Malonu, kai "pagauni technologija"...
Pigalica
2006 10 17, 10:29
Ir vel negaliu iskarto cituoti kelis postus, visas puslapis persikrauna ir nuvaziuoja zemyn. Leidzia atsakyti tik i viena posta
sveiki  . Kodėl man neleidžia skelbimų temoje prisegti paveikslėlio? Seniau viskas buvo gerai  . O dabar nėra browse mygtuko
Man tas pats  . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas  . Greiciau pataisykite, please!!!
Aistringa
2006 10 18, 11:04
QUOTE(zabava @ 2006 10 17, 23:03) Man tas pats  . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas  . Greiciau pataisykite, please!!! Prisegti nuotraukas galesi kai surinksi 100 zinuciu ( jei as neklystu)
norėjau paklaust, kodėl negaliu paskaityti kai kurių temų? rašo, kad "šis meniu buvo išjungtas".
Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti
1234567
2006 10 18, 16:56
QUOTE(chriss @ 2006 10 18, 17:48) Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti  Apie tai jau kalbėta šioj temoj, keletą puslapių atgal QUOTE(Patieška @ 2006 10 13, 22:38) Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati  , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
Nastasja
2006 10 18, 19:36
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 16:03) Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku. Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką: Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku? Žinok, aš jau šito klausiu kokį mėnesį, bet jokios reakcijos  Moderatoriai, aaaaauuuuuuuuuuuuuuu  Aš suprantu jus užsiemę, bet gal vis dėlto sureguosi kažkaip.... kai pranešama apie kitas problemas, tai matau, kad atsako, o apie FAVOURITES'us grožio ir kosmetikos skyrelyje jokios reakcijos  Nors paaiškinkit
SuperMama
2006 10 18, 20:11
Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas.
Nastasja
2006 10 18, 21:42
QUOTE(SuperMama @ 2006 10 18, 20:11) Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas. Ačiū
Delusion
2006 10 18, 22:48
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 16:11) Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni  Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna  Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus..... Gal SM nesupyks, kad įkišiu savo trigrašį. Įsivaizduokite, kad turite kavinę veikainčią 24 val. per parą, kur visi ateina nemokamai pavalgyti. Ir jums už darbą mokama tik tuomet, kai ateina žmonės į kavinę, o atėjusieji dar priekaištauja, kad nepakankamai skanu, nors maistas ir nemokamai. Bet kad maistą gaminti, tai reikia jį ir paruošti ir pamiegoti, juk dirba žmonės. Na gal kvailas palyginimas, bet ką norėjau pasakyti, kad valdyti tokį forumą, t.y. tokį gigantišką kiekį informacijos nėra lengva. Jūs tikriausiai net nelabai įsivaizduojat kaip kas veikia. Bet supraskit, kad SM administracija nepasodins žmogaus sėdėti ir stebėti forumo darbo 24 val per parą. Kas tikrai gali pilną teisę rėkti, tai reklamų užsakovai, nes jie moka pinigus, o mes eiliniai- galim skųstis, bet ir džiaugtis kartu, kad turim tokią vietą, kur nemokamai galim tiek bendrauti, nes prižiūrėti ir valdyti tokį forumą kainuoja nemažai pinigų- mokėti už domeną, už serverį, už kiekvieną GB statinių duomenų, už duomenų srautus ir atlyginimą administratoriui. Na esmė ne apie pinigus, tiesiog norėjau psakyti, kad ir čia dirba žmonės ir jie dirba 8 val. per parą, o ne 24 val.
aš tai nesuprantu tų žmonių, kurie verkšlena kad sm streikuoja, neveikia, neina prisijungti. nu nėjo prisijungti, tai atrask kitų darbų - šeima, vaikai, galiausiai knygą paskaityk. va čia savaitgalį ir man nėjo prisijungti - a dariau problemą? nea, ėjau kitų darbų nudirbti  kol sm pradės veikti. mes juk turim džiaugtis, kad apskritai SM yra, kad čia randam bendraminčių, surandam draugų, reikalingos informacijos, sm dėka skaniau gaminam valgyti ir t.t. taip kad gerbiamosios, gerbkim SuperMamą, kuri stengiasi dėl mūsų
O as manau sitas forumas ir skirtas tam, kad padetumem SM dirbantiems zmonems - tieisog parasom pastabas kas kur neveikia, nes perziurinet visas forumo klaidas adminui yra sunku. Tiesiog palengvinam ju darba  Du paskutinieji postai kazkokie lyriniai nukrypimai, manyciau, ir dar nelabai i tema...
apie klaidas taip, galim rašyti, bet nepriekaištauti jog viiiisą savaitgalį nėjo prie sm prisijungti. vo čia tai
dažnai susiduriu su problema, kai spaudžiu atsakyti ir man labai dažnai meta klaidą, parėjus keletui minučių viskas susitvarko.
o savaitgaliais labai sunku išvis prisiregistruoti.
Pigalica
2006 10 19, 12:30
 Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute  oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi
QUOTE(valiute @ 2006 10 19, 13:30)  Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute  oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi  tai va būtent kad ne viena minutė būna praėjusi, vos tik prisijungiu spaudžiu atsakyti, man iškart meta klaidą, nors dar iki tol net nebuvau nieko rašiusi
O aš antra diena kaip negaunu pranešimų į paštą apie naujus pasisakymus užziprenumeruotose forumo temose, kažin ar cia visi negauna? Beje "+cituoti" pas mane irgi niekada neveikė
SuperMama
2006 10 19, 19:53
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|