Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vežimėlis pametinukams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stebukle
Labutis,
esu laiminga mama, kuria kasmet nutarė aplankyt gandrai tongue.gif Problema tame, kad reiks lapkrity abu vaikus jau i kiema vest, patarkit, kokio vezimo ieskot, kur ieskot, kokios kainos, koks patogus, t.y. kad vaikiukai abu jaustusi patogiai bigsmile.gif Labai laukiu jusu komentaru 4u.gif Nes jau dabar pradedu ieskot VEŽIMĖLIO PAMETINUKAMS 4u.gif
Baltike
Pati auginu pametinukus ir mes sėkmingai išsivertėme su vienu vežimu, t.y. vyresnysis pametinukas be galo laimingas stumdydavo savajame vežime broliuką. Tiesa, tarp vaikų skirtumas 1m. 8mėn. Tačiau vyresnėlį iš vežimuko iškrausčiau kur kas anksčiau - jau nuo metukų daug kur keliavome savo kojytėmis, nes man buvo per sunku tampyti didelį universalą iš 4 aukšto, o dar po poros mėnesiukų vežimukas iškeliavo į rūsį laukti naujo šeimininko.

Mamytėms, kurioms geras pametinukiškas vežimas sunkiai įkandamas, noriu pasiūlyti dar vieną Belgijoje, kurioje pametinukų tikrai daug, nusižiūrėtą idėją. Ten pametinukus labai dažnai vežioja paprasčiausiuose dvynių vežimėliuose: arba sportiniuose "traukinukuose", kuriuose į vieną ištiestą kėdutę įstatytas nešiojamas lopšys, arba universaliuose ar sportiniuose lygiagrečiuose vežimėliuose su dviem atskirai reguliuojamomis nugarėlėmis (taip, kad vienas vaikas galėtų gulėti, kad ir nešiojamame lopšyje, kai kitas sėdi).
Sirdukas
user posted image

o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom! ax.gif

Vokietijoj jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards! smile.gif
Papildyta:
user posted image

Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas! blush2.gif
Michaska
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 18:15)
user posted image

o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom!  ax.gif
Vokietijoj  jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards!  smile.gif
Papildyta:
user posted image
Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas!  blush2.gif
*

tikrai geros idejos thumbup.gif paie tai jau esu girdejusi, tik dar nemaciusi bigsmile.gif bet mano tinginiukui reiktu kazko, kad galetu atsisesti doh.gif nes jei jau tingi eiti, tai ir nestoves blush2.gif
RamuteS
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 17:15)
user posted image

o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom!  ax.gif
Vokietijoj  jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards!  smile.gif
Papildyta:
user posted image
Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas!  blush2.gif
*

mes tokiu stoveliu kaip pirmoje nuotraukoje buvom labai susidomeje,bet labai jau reikia derint prie vezimuko, reik ziuret kad tarpas tarp rankenos ir vezimo butu pakankamai didelis kad vaikutis ten tilptu stoveti, o jei ne ir jis stovi pries rankena tai labai nepatobu vezti .
o antroje nuotrauko atrodo dalykas ir labai fainas, bet velgi paziurekit , kaip mama turi but toli nuo vezimelio kad pasiek rankena, ir kiekviena karta privaziavus salitgatvio krasta vaikui reiks nulipti kad uzvaziuot ant jo. smile.gif
Stebukle
QUOTE(RamuteS @ 2006 07 28, 15:22)
mes tokiu stoveliu kaip pirmoje nuotraukoje buvom labai susidomeje,bet labai jau reikia derint prie vezimuko, reik ziuret kad tarpas tarp rankenos ir vezimo butu pakankamai didelis kad vaikutis ten tilptu stoveti, o jei ne ir jis stovi pries rankena tai labai nepatobu vezti .
o antroje nuotrauko atrodo dalykas ir labai fainas, bet velgi paziurekit , kaip mama turi but toli nuo vezimelio kad pasiek rankena, ir kiekviena karta privaziavus salitgatvio krasta vaikui reiks nulipti kad uzvaziuot ant jo. smile.gif
*

va va... as irgi taip mastau, nors jau buvau beveik uzsispyrys toki daikta isigyti, bet pagalvojau taip pat ir nebenoriu schmoll.gif Ir toks dalykas kaip 1 paveiksliukyje tik tuo sezonu, kai nera sniego, kitu atveju uzsikasi.
loretas
Turiu ABC Design firmos dvynukų vežimėlį. Jis puikiausiai tiks pametinukams. Vaikučiai sėdi vienas šalia kito. Mažiulis gali gulėti, o didesnis vaikutis sakykim sėdėti. Yra nešioklės, tad mažiuką galima neštis, o didesniam iš tos nešioklės galima padaryti miegmaišį. Didžiausias pliusas tame, kad vežimas labai lengvai susilanksto ir išsilanksto, vienu paspaudimu. Yra dveji stabdžiai. Jei kam įdomu galėsiu nuotrauką įdėt ir plačiau parašyt.
ketti
Man va šitas ABC Design pametinukų vežimas fainas thumbup.gif
Ir ratai pakankamai dideli mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
undinuks
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 12, 22:38)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif idomu kiek kainuoja g.gif
*

Vat, ir aš šiandien žurnaliuke tokius apžiūrinėjau. Atrodo tai tikrai fantastiškai thumbup.gif Bet , įdomu kainytė. Jaučiu, nemaža. Nes čia naujausia kolekcija... Bet kaip mums tokio reikėtų smile.gif
**kiškutė**
pasakykit pametinukų mamytės savo nuomonę mirksiukas.gif skirtumas tarp mažylių 1.2m.,galvoju,kaip reaguos didesnioji,kai jos vežimuky gulės kitas mažylis g.gif
Saulės pūga
Na, jei kažkas panašaus į šita, tai manau be problemų...

user posted image

Bet jei vienam paprastam vežimukyje talpinti du, tai neįsivaizduoju kaip smile.gif Mes su seserimi buvom tikros mušeikos, kai ji sėdėjo vežimėlyje, o aš atsistodavau ant pakojo. Kova dėl transporto...
**kiškutė**
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 04, 14:37)

user posted image

Bet jei vienam paprastam vežimukyje talpinti du, tai neįsivaizduoju kaip smile.gif Mes su seserimi buvom tikros mušeikos, kai ji sėdėjo vežimėlyje, o aš atsistodavau ant pakojo. Kova dėl transporto...
*

koks fainas,jau iškart noriu ax.gif
tu čia naujo pvz iš kur ištraukei?naujo tai jau nepirksim,turim dabar gerą,o panaudosim neilgai(jei kitą sugalvosim pirkt),nors sakiau-bus keliem vaikam blush2.gif
o viename,tai aš irgi neįsivaizduoju,nors mūsų nemažas,vietos jame daug,bet nedviems verysad.gif
Margiukas
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 04, 14:37)

user posted image

*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vau,reikia ir man......,nes dukrytei metukai,o broliukui mėn. kokia kaina ir kur gauti...... blush2.gif
Saulės pūga
sad.gif Deja, kaina sugraužtų net ir storesnę piniginę... Kaina be lopšio: 1799Lt. Lopšio kaina: 908 Lt. Prekiauja "Žaislų planeta".
Pingvinukas
Aš auginu vaikus, tarp jų du metai skirtumas. Tai labai gailiuosi, kad sūnui gimus nenusipirkau dviviečio vežimuko ax.gif Dabar tokios klaidos nebedaryčiau ax.gif

Va kokį pametinukų vežimuką radau bigsmile.gif

user posted image

Onora
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 15, 22:41)
user posted image
*

man kazkokia nesamone sitoks, nes jau gale pati sedeti tikrai nenoreciau, klaustrofobija kazkokia smile.gif mano manymu, antrasis kai tik turetu auksciausedeti ir ziureti pirmajam virs galvos g.gif
**kiškutė**
QUOTE(Onora @ 2007 08 16, 11:51)
jau gale pati sedeti tikrai nenoreciau, klaustrofobija kazkokia smile.gif
*

bet čia kažkaip neaiškiai g.gif gal nevisai tas antras už nugaros sėdi??
Isila
Aš auginu vaikus, tarp jų du metai skirtumas. Tai labai gailiuosi, kad sūnui gimus nenusipirkau dviviečio vežimuko  ax.gif Dabar tokios klaidos nebedaryčiau  ax.gif

Va kokį pametinukų vežimuką radau  bigsmile.gif

user posted image
*

kažkoks nevykęs šitas vežimukas, tikrai tokio nepirkčiau.
**kiškutė**
įdomi foto bigsmile.gif tokio didumo vaikai sėdi vežimėlyje doh.gif jie patys vežimą su pametinukais turėtų stumt ax.gif tegul parodo,kaip naujagimį ten įmontuot g.gif
Leslie
QUOTE(kiškutė @ 2007 08 19, 13:07)
įdomi foto bigsmile.gif tokio didumo vaikai sėdi vežimėlyje doh.gif jie patys vežimą su pametinukais turėtų stumt ax.gif tegul parodo,kaip naujagimį ten įmontuot g.gif
*

Nu tikrai lotuliukas.gif
Aš tai peržiūrėjau visus variantus, kiek radau, dar turiu tokį kriterijų, kad vežimėlis būtų siauras ir įsimontuotume į liftą, mat gyvenam 9 aukšte, taigi mums tinka kiek teko rasti TIK šis vežimėlis:
http://www.bebecomfort.com/UK/prom_pousset...patibilites.htm

nemoku įkelti nuotraukos verysad.gif

Žodžiu kiek suprantu prie šio BBC vežimėlio galima tvirtinti lopšiuką ir sportinę dalį, arba sportinė dalį ir mašininę kėdutę, o norint galima tvirtinti tik vieną iš tų dalykų, kas irgi labai aktualu, jeigu kartais mano "didysis" išeitų i darželį bigsmile.gif
Plotis tik 62 cm. - tilpsism į standartinė liftą.

Aprašymas tindi rindi parduotuvėje - http://www.tindirindi.lt/about.php?page_id=41

Pardavinėja Tindi Rindi, brangus daiktas verysad.gif - kiek primečiau tai, kas mums būtų reikalinga - važiuoklė, lopšiukas ir sportinė dalis kainuotų virš 2000 Lt., taigi jau pradedu dairytis dėvėto, iki gimdymo gal rasiu biggrin.gif
Pitija
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 17:15)
user posted image

*

Kažkurios firmos kolekcijoje esu mačiusi vežimuką jau sukomplektuotą su pakojėle antram, didesniam vaikučiui.
Kaip tik dabar tokio ieškau, bet nerandu verysad.gif

Gal kas žino, kur galima būtų tokį įsigyti?..

Būčiau labai dėkinga už patarimą ar nuorodą 4u.gif
Onora
Stabilo, manau, kad neskubek su vezimu pametinukams, juk beveik 2 metukai vyresniam bus, dar neaisku, ar nores sedeti, gal geriau apie ta pakopele pamastykite. O atsilus orams, kai maziukas paaugs, jei bus poreikis, tai nusipirksite 2 sketukus ir sujungsite juos spec tvirtinimais, bet kada sujungti, bet kada atskirti galesite, tai ir i lifta italpinsit.

Del tu pakopeliu, tai ebay maciau nemazai, bet ir lt esu maciusi parduotuveje kazkokioje, bet kai neaktualu buvo, tai nepamenu
Leslie
QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 14:11)
Stabilo, manau, kad neskubek su vezimu pametinukams, juk beveik 2 metukai vyresniam bus, dar neaisku, ar nores sedeti, gal geriau apie ta pakopele pamastykite. O atsilus orams, kai maziukas paaugs, jei bus poreikis, tai nusipirksite 2 sketukus ir sujungsite juos spec tvirtinimais, bet kada sujungti, bet kada atskirti galesite, tai ir i lifta italpinsit.

Del tu pakopeliu, tai ebay maciau nemazai, bet ir lt esu maciusi parduotuveje kazkokioje, bet kai neaktualu buvo, tai nepamenu
*

Na aš ir neskubu, iš lėto dairausi, kad paskui nereikėtų paskubomis biggrin.gif

O dėl to, ar norės sėdėti, tai al ir nenorės, bet eiti tai jis tikrai šalia neis lotuliukas.gif ji daug sveikatos turi lakstyti ten kur pats nori, bet ne ten kur reikia, o kai gims mazasis bus ziema, bet lauke vistiek reikės išbūti kelias valandas per dieną, tai kolkas niekaip nesugalvoju kaip kitaip g.gif
Šitas variantas man patinka dar ir dėl to, kad jeigu jau kartais sumąstys mano dydysis tinginukas eiti kartu arba liks namiie arba pradės lankyti darželį, taimontuosiu tik lopšiuką ir viskas thumbup.gif
Na žodžiu aš dar svarstymuose, žiūrėsiu, gal dar kartais pasidarys paklusnus ir už rankos gražiai vaikščios iki to laiko lotuliukas.gif
**kiškutė**
dar radau vieną vežimėlį agu.ltir taip ir taip mąstau,bet geriau,kad eitų apsieit be jo rolleyes.gif bet kaip-neįsivaizduoju g.gif tikriausiai mažylė užtems su vaikščiojimu,nes dabar gana bėdelių turim su kojytėm verysad.gif tai kovo mėn. aš jos be vežimo į lauką neišsivesiu verysad.gif arba baloje voliosis kus doh.gif
Leslie
QUOTE(kiškutė @ 2007 08 20, 15:13)
dar radau vieną vežimėlį agu.ltir taip ir taip mąstau,bet geriau,kad eitų apsieit be jo rolleyes.gif bet kaip-neįsivaizduoju g.gif tikriausiai mažylė užtems su vaikščiojimu,nes dabar gana bėdelių turim su kojytėm verysad.gif tai kovo mėn. aš jos be vežimo į lauką neišsivesiu verysad.gif arba baloje voliosis kus doh.gif
*

Na kiek suprantu, kai tau reikės gimdyti dukrytė bus dar tik metukų ir kažkur 2 mėnesių g.gif tai tikrai reikės dar sodinti kažkur, mano vaikui dabar 1,8, vaikšto jis lengvai ir gerai, bet kita bėda - neina ten, kur noriu aš, tikėtina, kad ir pas jus bus tas pats, o gal dar tik pradės vaikščioti (kaip maniškis pradėjo 1,2 metuko) ir daug nenueis, o su naujagimiu juk lauke reikia ilgai būti. Nu čia ir man problema g.gif

Tas agu.lt tikrai fainas pametinukams thumbup.gif

Mano situacija truputį kita, nes manop vyresnėlis jau didesnis, ir aš norėčiau tokio, prie kurio galėčiau pritvirtinti tik lopšiuką, jei eičiau be jo, o tik su lėliuku g.gif bet reikės pagalvoti ir gyvai pažiūrėti ir šitą, nes kainų skirtumas labai didelis thumbup.gif
Pitija
Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti unsure.gif Vasarą auklė negalėjo būti su dukryte, taigi, tik tada pasijuto, kad visai būtų puiku vežimėlis dviems, nes jeigu viena noriu kur nors su abiem išeiti, geriausiu atveju galiu trintis prie namų, nes kitur dukrytė pėstute eiti dar per maža (jai dabar dveji metukai).
Todėl ieškau kompaktiško vežimėlio būtent su pakojėle dukrytei stovėti, - kad būtų tinkamas abiems dar ir kitai vasarai... Esu mačiusi gamyklinį tokį variantą, - nereikia nieko tvirtinti, yra gale toks kaip "laiptelis" stovėjimui. Bet jei nerasiu tokio, tai teks pirkti tą pritvirtinamą pakojį....
Anakondaaz
QUOTE(Pitija @ 2007 08 20, 19:06)
Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti  unsure.gif  Vasarą auklė negalėjo būti su dukryte, taigi, tik tada pasijuto, kad visai būtų puiku vežimėlis dviems, nes jeigu viena noriu kur nors su abiem išeiti, geriausiu atveju galiu trintis prie namų, nes kitur dukrytė pėstute eiti dar per maža (jai dabar dveji metukai).
Todėl ieškau kompaktiško vežimėlio būtent su pakojėle dukrytei stovėti, - kad būtų tinkamas abiems dar ir kitai vasarai... Esu mačiusi gamyklinį tokį variantą, - nereikia nieko tvirtinti, yra gale toks kaip "laiptelis" stovėjimui. Bet jei nerasiu tokio, tai teks pirkti tą pritvirtinamą pakojį....
*

o aš kuo puikiausiai išsiverčiau su pačiu paprasčiausiu pametinukų vežimuku - traukinuku (atrodo Hauk dysney ar pan.). Kaina nesinkandžiojo, o kokybės užteko pilnai. Dabar mums 2,8 ir 1,8 ir vežimo jau nuo pasvasario mums nereikia, visur galiu ir viena su lialiais nueiti, mokau manęs lauke klausyti, jei einam per gatvę tai būtinai rankas paduoda ir šiaip megsta už rankų mane paimti abudu bigsmile.gif . O ir du vežioti viename vežime jau nebuvo lengva tais mūsų lietuviškais šaligatviais, atkelti (ant bordiūro ar nuo) pilna vežimą labai sunku buvo...
Onora
viena musu rajono mamyte kartais maziuka nesdavosi kenguroje, o vyresneli vezimuke vezdavosi, bet tarp vaikuciu tik lygiai vieneri metukai skirtumas.
Pingvinukas
QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 22:10)
viena musu rajono mamyte kartais maziuka nesdavosi kenguroje, o vyresneli vezimuke vezdavosi, bet tarp vaikuciu tik lygiai vieneri metukai skirtumas.
*

Aš irgi taip darydavau, bet kai dukra kur nors užlipdavo ar nukrisdavo, tai buvo sunku su nešiokle jai pagelbėti...
Onora
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 20, 21:39)
Aš irgi taip darydavau, bet kai dukra kur nors užlipdavo ar nukrisdavo, tai buvo sunku su nešiokle jai pagelbėti...
*

tai sakau- vyresni vaika su vezimeliu veziodavo, o ne palaida
Pitija
QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 20:10)
*

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 20, 20:39)
*

Nors tarp maniškių pusantrų metukų skirtumas, svorio skirtumas - gal tik virš kilogramo blink.gif . Tai man vos ne tas pats ar "mažių" tįsti slinge, ar vyresniąją - nuo abiejų po to nugarai nekas sad.gif
Čia nebent pačioje pačioje pradžioje, kai dar visiškai pipiriukas buvo sūnus...
Leslie
QUOTE(Pitija @ 2007 08 20, 19:06)
Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti  unsure.gif 
*

Jei dviese tai aišku galima ir su atskirais thumbup.gif
Bet aš jau taip nusiteikusi, kad teks vienai visur eiti, tai norisi kiek įmanoma patogiau pasiruošti ax.gif
Aš vakar ebay mačiau fainų vežimėlių su pakopėle stovėti, pvz:
http://cgi.ebay.com/BABY-TREND-SIT-N-STAND...bayphotohosting
šiaip daugiau yra http://search.ebay.co.uk/stroller_Baby_W0Q...rchiZQQsaprcloZ
tik nežinau kiek kainuoja parsiuntimas g.gif mamytės SM prie internetinių parduotuvių tuo užsiima, galima paklausti, nes šiaip tokių vežimėlių mačiau prasidedant nuo 60$.

QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 21:10)
*

Bet juk kengūroje mažiuko nepamigdysi, o ypač žiemą g.gif

Pingvinukas
Pitija, aš tavo vietoje pirkčiau paprastą dvivietį sportinuką ax.gif Jų yra nelabai brangių. Nes jau mažasis tavo ūgtelėjęs, taip tau būtų lengviau 4u.gif
Jurgita.P
Man tai pametinuku vezimelis buvo tikras issigelbejimas. As turiu abc traukinuka. smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patogu, ypac ziema, kai salta. As dar ir dabar ji panaudoju, nors maniskiams vienam jau 3m ir 2men., o kitam 1m ir 9men. bet kai reikia kur toliau pavaziuot pasiimam ji ir jokiu problemu. Jis tinka nuo pat mazojo gimimo, nes isideda lopsys, o paskui pasidaro gale sedima vieta.
ASSA
QUOTE(Stabilo @ 2007 08 20, 09:46)
Nu tikrai  lotuliukas.gif
Aš tai peržiūrėjau visus variantus, kiek radau, dar turiu tokį kriterijų, kad vežimėlis būtų siauras ir įsimontuotume į liftą, mat gyvenam 9 aukšte, taigi mums tinka kiek teko rasti TIK šis vežimėlis:
http://www.bebecomfort.com/UK/prom_pousset...patibilites.htm

nemoku įkelti nuotraukos  verysad.gif

Žodžiu kiek suprantu prie šio BBC vežimėlio galima tvirtinti lopšiuką ir sportinę dalį, arba sportinė dalį ir mašininę kėdutę, o norint galima tvirtinti tik vieną iš tų dalykų, kas irgi labai aktualu, jeigu kartais mano "didysis" išeitų i darželį  bigsmile.gif
Plotis tik 62 cm. - tilpsism į standartinė liftą.

Aprašymas tindi rindi parduotuvėje - http://www.tindirindi.lt/about.php?page_id=41

Pardavinėja Tindi Rindi, brangus daiktas  verysad.gif  - kiek primečiau tai, kas mums būtų reikalinga - važiuoklė, lopšiukas ir sportinė dalis kainuotų virš 2000 Lt., taigi jau pradedu dairytis dėvėto, iki gimdymo gal rasiu  biggrin.gif
*

Man irgi patinka sis vezimukas drinks_cheers.gif
tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali rolleyes.gif
Onora
QUOTE(ASSA @ 2007 08 27, 23:07)
Man irgi patinka sis vezimukas  drinks_cheers.gif
tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali  rolleyes.gif
*

pries savaite SM pardavinejo toki uz nerealiai maza kaina tongue.gif
gali buti kad Stabilo ir nupirko, tik kazkaip dingo is sios temos
Stebukle
QUOTE(Onora @ 2007 08 28, 00:42)
*

maciau tu pakoju yra naugarduko g.
Leslie
QUOTE(ASSA @ 2007 08 27, 23:07)
Man irgi patinka sis vezimukas  drinks_cheers.gif
tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali  rolleyes.gif
*

Įmanoma, va Onora prirodė ir nugriebiau bigsmile.gif

QUOTE(Onora @ 2007 08 27, 23:42)
*

Aha aš ir nupirkau, važiuoklę ir sportinę dalį, dabar tik betrūksta lopšiuko thumbup.gif
Labai gera kaina egrą daiktą gavau, laukiu kada galėsiu pasinaudoti biggrin.gif
Dėl to matyt ir iš temos dingau, kad vežimiuką turiu, o įspūdžių dar negaliu papasakot blush2.gif
Onora
stabilo, nu tai faina kad tau pavyko nusipirkti thumbup.gif
Leslie
QUOTE(Onora @ 2007 08 29, 16:54)
stabilo, nu tai faina kad tau pavyko nusipirkti thumbup.gif
*

Aha ačiū tau aciuks.gif
Kai tik pradėsiu vėžint savo stebuklus būtinai pasidalinsiu įspūdžiais thumbup.gif
ASSA
QUOTE(Stabilo @ 2007 08 29, 17:36)
Įmanoma, va Onora prirodė ir nugriebiau  bigsmile.gif
Aha aš ir nupirkau, važiuoklę ir sportinę dalį, dabar tik betrūksta lopšiuko  thumbup.gif
Labai gera kaina egrą daiktą gavau, laukiu kada galėsiu pasinaudoti  biggrin.gif
Dėl to matyt ir iš temos dingau, kad vežimiuką turiu, o įspūdžių dar negaliu papasakot  blush2.gif
*

Labai dziaugiuos thumbup.gif reiskia bandysiu rast
rinesau
na mergaitės pagelbėkit ir mums,kai atsiras antrasis lelius dukrytei bus tik 1,2..tai jau nuo dabar pradedu į pametinukų vežimėlius dairytis mirksiukas.gif
ciocia
Aš auginu vaikus, tarp jų du metai skirtumas. Tai labai gailiuosi, kad sūnui gimus nenusipirkau dviviečio vežimuko  ax.gif Dabar tokios klaidos nebedaryčiau  ax.gif

Va kokį pametinukų vežimuką radau  bigsmile.gif

user posted image
*

neseniai gryžau ir londono tai ten labai populiarus šitas vežimo modelis, tik man akiai taip neįprasta buvo matytą tą vaiką apačioj sėdintį bigsmile.gif

mes turim traukinuko tipo graco vežimą pametinukams, čia paspaudus nuoroda
labai gelbėjo kol mažos buvo dabar jau vis rečiau naudoju, galvoju pardavinėti g.gif
Stellute
QUOTE(rinesau @ 2007 09 26, 14:37)
na mergaitės pagelbėkit ir mums,kai atsiras antrasis lelius dukrytei bus tik 1,2..tai jau nuo dabar pradedu į pametinukų vežimėlius dairytis mirksiukas.gif
*

http://www.skelbiu.lt/3004729.html
va siulo
belkaa
QUOTE(Stellute @ 2007 10 30, 17:51)

Aciu, mano svajone buvo toks vezimukas, reiks griebt mirksiukas.gif
dragonfly*
Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas tiek dvyniams, tiek pametinukams ar panašaus amžiaus vaikams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas nuoroda į gamintojo puslapį
belkaa
QUOTE(dragonfly* @ 2007 11 16, 13:05)
Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas tiek dvyniams, tiek pametinukams ar panašaus amžiaus vaikams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas nuoroda į gamintojo puslapį
*

vežimėlis tikrai puikus, bet įdomu būtų ir kainytę sužinoti blush2.gif
Princesse
sveikos mamytes. galiu pasiulyti savo dvynuku vezimeli , bet puikiai tiks ir pametinukams. 4u.gif sunglasses2.gif brunette.gif tik nebezinau kaip cia nuotraukas ideti, bet jei ka sudomintu tai parasykit i az tongue.gif
kikutis
Vis kankinuosiu su vienu klausimu, ar verta pirkti vežimuką pametinukams ? Patarkite.. ax.gif parduotuvėje Tindi rindi atkalbinėjo ir sako neverta. Bet niekaip nesuvokiu, kaip vienu metu teks išeit į lauką su vaikais, kai vienas bus ką tik gimęs, o kitam nepilni 1,5m. kaip teks susitvarkyt reikalus... Galvos skausmas. doh.gif
ketti
QUOTE(kikutis @ 2008 02 24, 00:38)
Vis kankinuosiu su vienu klausimu, ar verta pirkti vežimuką pametinukams ? Patarkite.. ax.gif parduotuvėje Tindi rindi atkalbinėjo ir sako neverta. Bet niekaip nesuvokiu, kaip vienu metu teks išeit į lauką su vaikais, kai vienas bus ką tik gimęs, o kitam nepilni 1,5m. kaip teks susitvarkyt reikalus... Galvos skausmas. doh.gif
*

Mano 1,5 m. sūnelis vežimo jau nebenaudojo mirksiukas.gif
O gal tau vertėtų įsigyti prie vežimo prikabinamą laiptėlį ar kėdutę pametinukui ir kai vyresnėlis pavargs, tai galės atsistot ar atsisėst ir tu jį veši mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.