esu laiminga mama, kuria kasmet nutarė aplankyt gandrai
Labutis,
esu laiminga mama, kuria kasmet nutarė aplankyt gandrai
Pati auginu pametinukus ir mes sėkmingai išsivertėme su vienu vežimu, t.y. vyresnysis pametinukas be galo laimingas stumdydavo savajame vežime broliuką. Tiesa, tarp vaikų skirtumas 1m. 8mėn. Tačiau vyresnėlį iš vežimuko iškrausčiau kur kas anksčiau - jau nuo metukų daug kur keliavome savo kojytėmis, nes man buvo per sunku tampyti didelį universalą iš 4 aukšto, o dar po poros mėnesiukų vežimukas iškeliavo į rūsį laukti naujo šeimininko.
Mamytėms, kurioms geras pametinukiškas vežimas sunkiai įkandamas, noriu pasiūlyti dar vieną Belgijoje, kurioje pametinukų tikrai daug, nusižiūrėtą idėją. Ten pametinukus labai dažnai vežioja paprasčiausiuose dvynių vežimėliuose: arba sportiniuose "traukinukuose", kuriuose į vieną ištiestą kėdutę įstatytas nešiojamas lopšys, arba universaliuose ar sportiniuose lygiagrečiuose vežimėliuose su dviem atskirai reguliuojamomis nugarėlėmis (taip, kad vienas vaikas galėtų gulėti, kad ir nešiojamame lopšyje, kai kitas sėdi). o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom! Vokietijoj jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards! Papildyta: Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas! QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 18:15) o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom! Vokietijoj jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards! Papildyta: Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas! tikrai geros idejos QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 17:15) o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom! Vokietijoj jie nauji apie 40Eu kainuoja... O per E-bay manau ir padeveta galima nusipirkt! Jie vadinas- Kiddy Boards! Papildyta: Buna dar ir tokiu! Manau optimalus variantas! mes tokiu stoveliu kaip pirmoje nuotraukoje buvom labai susidomeje,bet labai jau reikia derint prie vezimuko, reik ziuret kad tarpas tarp rankenos ir vezimo butu pakankamai didelis kad vaikutis ten tilptu stoveti, o jei ne ir jis stovi pries rankena tai labai nepatobu vezti . o antroje nuotrauko atrodo dalykas ir labai fainas, bet velgi paziurekit , kaip mama turi but toli nuo vezimelio kad pasiek rankena, ir kiekviena karta privaziavus salitgatvio krasta vaikui reiks nulipti kad uzvaziuot ant jo. QUOTE(RamuteS @ 2006 07 28, 15:22) mes tokiu stoveliu kaip pirmoje nuotraukoje buvom labai susidomeje,bet labai jau reikia derint prie vezimuko, reik ziuret kad tarpas tarp rankenos ir vezimo butu pakankamai didelis kad vaikutis ten tilptu stoveti, o jei ne ir jis stovi pries rankena tai labai nepatobu vezti . o antroje nuotrauko atrodo dalykas ir labai fainas, bet velgi paziurekit , kaip mama turi but toli nuo vezimelio kad pasiek rankena, ir kiekviena karta privaziavus salitgatvio krasta vaikui reiks nulipti kad uzvaziuot ant jo. va va... as irgi taip mastau, nors jau buvau beveik uzsispyrys toki daikta isigyti, bet pagalvojau taip pat ir nebenoriu
Turiu ABC Design firmos dvynukų vežimėlį. Jis puikiausiai tiks pametinukams. Vaikučiai sėdi vienas šalia kito. Mažiulis gali gulėti, o didesnis vaikutis sakykim sėdėti. Yra nešioklės, tad mažiuką galima neštis, o didesniam iš tos nešioklės galima padaryti miegmaišį. Didžiausias pliusas tame, kad vežimas labai lengvai susilanksto ir išsilanksto, vienu paspaudimu. Yra dveji stabdžiai. Jei kam įdomu galėsiu nuotrauką įdėt ir plačiau parašyt.
Man va šitas ABC Design pametinukų vežimas fainas
Ir ratai pakankamai dideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
pasakykit pametinukų mamytės savo nuomonę
Na, jei kažkas panašaus į šita, tai manau be problemų...
![]() Bet jei vienam paprastam vežimukyje talpinti du, tai neįsivaizduoju kaip QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 04, 14:37) Na, jei kažkas panašaus į šita, tai manau be problemų... ![]() Bet jei vienam paprastam vežimukyje talpinti du, tai neįsivaizduoju kaip koks fainas,jau iškart noriu tu čia naujo pvz iš kur ištraukei?naujo tai jau nepirksim,turim dabar gerą,o panaudosim neilgai(jei kitą sugalvosim pirkt),nors sakiau-bus keliem vaikam o viename,tai aš irgi neįsivaizduoju,nors mūsų nemažas,vietos jame daug,bet nedviems QUOTE(Saulės pūga @ 2007 08 04, 14:37) Na, jei kažkas panašaus į šita, tai manau be problemų... ![]() Bet jei vienam paprastam vežimukyje talpinti du, tai neįsivaizduoju kaip
Aš auginu vaikus, tarp jų du metai skirtumas. Tai labai gailiuosi, kad sūnui gimus nenusipirkau dviviečio vežimuko
Va kokį pametinukų vežimuką radau ![]()
įdomi foto
QUOTE(kiškutė @ 2007 08 19, 13:07) įdomi foto Nu tikrai Aš tai peržiūrėjau visus variantus, kiek radau, dar turiu tokį kriterijų, kad vežimėlis būtų siauras ir įsimontuotume į liftą, mat gyvenam 9 aukšte, taigi mums tinka kiek teko rasti TIK šis vežimėlis: http://www.bebecomfort.com/UK/prom_pousset...patibilites.htm nemoku įkelti nuotraukos Žodžiu kiek suprantu prie šio BBC vežimėlio galima tvirtinti lopšiuką ir sportinę dalį, arba sportinė dalį ir mašininę kėdutę, o norint galima tvirtinti tik vieną iš tų dalykų, kas irgi labai aktualu, jeigu kartais mano "didysis" išeitų i darželį Plotis tik 62 cm. - tilpsism į standartinė liftą. Aprašymas tindi rindi parduotuvėje - http://www.tindirindi.lt/about.php?page_id=41 Pardavinėja Tindi Rindi, brangus daiktas QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 20, 17:15) o jus toki daikta jau mate?! Manau, kad labai praktiskai, kai vaikas vyresnis vaiksto, bet daznai pavargsta! Tvirtinasi zemai vezimo ir gali atsistot vaikutis, kai pavargsta eit pesciom! Kažkurios firmos kolekcijoje esu mačiusi vežimuką jau sukomplektuotą su pakojėle antram, didesniam vaikučiui. Kaip tik dabar tokio ieškau, bet nerandu Gal kas žino, kur galima būtų tokį įsigyti?.. Būčiau labai dėkinga už patarimą ar nuorodą
Stabilo, manau, kad neskubek su vezimu pametinukams, juk beveik 2 metukai vyresniam bus, dar neaisku, ar nores sedeti, gal geriau apie ta pakopele pamastykite. O atsilus orams, kai maziukas paaugs, jei bus poreikis, tai nusipirksite 2 sketukus ir sujungsite juos spec tvirtinimais, bet kada sujungti, bet kada atskirti galesite, tai ir i lifta italpinsit.
Del tu pakopeliu, tai ebay maciau nemazai, bet ir lt esu maciusi parduotuveje kazkokioje, bet kai neaktualu buvo, tai nepamenu QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 14:11) Stabilo, manau, kad neskubek su vezimu pametinukams, juk beveik 2 metukai vyresniam bus, dar neaisku, ar nores sedeti, gal geriau apie ta pakopele pamastykite. O atsilus orams, kai maziukas paaugs, jei bus poreikis, tai nusipirksite 2 sketukus ir sujungsite juos spec tvirtinimais, bet kada sujungti, bet kada atskirti galesite, tai ir i lifta italpinsit. Del tu pakopeliu, tai ebay maciau nemazai, bet ir lt esu maciusi parduotuveje kazkokioje, bet kai neaktualu buvo, tai nepamenu Na aš ir neskubu, iš lėto dairausi, kad paskui nereikėtų paskubomis O dėl to, ar norės sėdėti, tai al ir nenorės, bet eiti tai jis tikrai šalia neis Šitas variantas man patinka dar ir dėl to, kad jeigu jau kartais sumąstys mano dydysis tinginukas eiti kartu arba liks namiie arba pradės lankyti darželį, taimontuosiu tik lopšiuką ir viskas Na žodžiu aš dar svarstymuose, žiūrėsiu, gal dar kartais pasidarys paklusnus ir už rankos gražiai vaikščios iki to laiko
dar radau vieną vežimėlį agu.ltir taip ir taip mąstau,bet geriau,kad eitų apsieit be jo
QUOTE(kiškutė @ 2007 08 20, 15:13) dar radau vieną vežimėlį agu.ltir taip ir taip mąstau,bet geriau,kad eitų apsieit be jo Na kiek suprantu, kai tau reikės gimdyti dukrytė bus dar tik metukų ir kažkur 2 mėnesių Tas agu.lt tikrai fainas pametinukams Mano situacija truputį kita, nes manop vyresnėlis jau didesnis, ir aš norėčiau tokio, prie kurio galėčiau pritvirtinti tik lopšiuką, jei eičiau be jo, o tik su lėliuku
Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti
Todėl ieškau kompaktiško vežimėlio būtent su pakojėle dukrytei stovėti, - kad būtų tinkamas abiems dar ir kitai vasarai... Esu mačiusi gamyklinį tokį variantą, - nereikia nieko tvirtinti, yra gale toks kaip "laiptelis" stovėjimui. Bet jei nerasiu tokio, tai teks pirkti tą pritvirtinamą pakojį.... QUOTE(Pitija @ 2007 08 20, 19:06) Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti Todėl ieškau kompaktiško vežimėlio būtent su pakojėle dukrytei stovėti, - kad būtų tinkamas abiems dar ir kitai vasarai... Esu mačiusi gamyklinį tokį variantą, - nereikia nieko tvirtinti, yra gale toks kaip "laiptelis" stovėjimui. Bet jei nerasiu tokio, tai teks pirkti tą pritvirtinamą pakojį.... o aš kuo puikiausiai išsiverčiau su pačiu paprasčiausiu pametinukų vežimuku - traukinuku (atrodo Hauk dysney ar pan.). Kaina nesinkandžiojo, o kokybės užteko pilnai. Dabar mums 2,8 ir 1,8 ir vežimo jau nuo pasvasario mums nereikia, visur galiu ir viena su lialiais nueiti, mokau manęs lauke klausyti, jei einam per gatvę tai būtinai rankas paduoda ir šiaip megsta už rankų mane paimti abudu
viena musu rajono mamyte kartais maziuka nesdavosi kenguroje, o vyresneli vezimuke vezdavosi, bet tarp vaikuciu tik lygiai vieneri metukai skirtumas.
QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 20:10) viena musu rajono mamyte kartais maziuka nesdavosi kenguroje, o vyresneli vezimuke vezdavosi, bet tarp vaikuciu tik lygiai vieneri metukai skirtumas. QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 20, 20:39) Aš irgi taip darydavau, bet kai dukra kur nors užlipdavo ar nukrisdavo, tai buvo sunku su nešiokle jai pagelbėti... Nors tarp maniškių pusantrų metukų skirtumas, svorio skirtumas - gal tik virš kilogramo Čia nebent pačioje pačioje pradžioje, kai dar visiškai pipiriukas buvo sūnus... QUOTE(Pitija @ 2007 08 20, 19:06) Tarp maniškių skirtumas - metai ir šeši mėnesiukai, tai turi jie atskirus vežimėlius - dukrytė sportinuką, kuriame ją vežioja auklė, o mažasis - universalą su lopšiu, kurį jau baigiame išaugti Todėl ieškau kompaktiško vežimėlio būtent su pakojėle dukrytei stovėti, - kad būtų tinkamas abiems dar ir kitai vasarai... Esu mačiusi gamyklinį tokį variantą, - nereikia nieko tvirtinti, yra gale toks kaip "laiptelis" stovėjimui. Bet jei nerasiu tokio, tai teks pirkti tą pritvirtinamą pakojį.... Jei dviese tai aišku galima ir su atskirais Bet aš jau taip nusiteikusi, kad teks vienai visur eiti, tai norisi kiek įmanoma patogiau pasiruošti Aš vakar ebay mačiau fainų vežimėlių su pakopėle stovėti, pvz: http://cgi.ebay.com/BABY-TREND-SIT-N-STAND...bayphotohosting šiaip daugiau yra http://search.ebay.co.uk/stroller_Baby_W0Q...rchiZQQsaprcloZ tik nežinau kiek kainuoja parsiuntimas QUOTE(Onora @ 2007 08 20, 21:10) viena musu rajono mamyte kartais maziuka nesdavosi kenguroje, o vyresneli vezimuke vezdavosi, bet tarp vaikuciu tik lygiai vieneri metukai skirtumas. Bet juk kengūroje mažiuko nepamigdysi, o ypač žiemą
Pitija, aš tavo vietoje pirkčiau paprastą dvivietį sportinuką
Man tai pametinuku vezimelis buvo tikras issigelbejimas. As turiu abc traukinuka.
QUOTE(Stabilo @ 2007 08 20, 09:46) Nu tikrai Aš tai peržiūrėjau visus variantus, kiek radau, dar turiu tokį kriterijų, kad vežimėlis būtų siauras ir įsimontuotume į liftą, mat gyvenam 9 aukšte, taigi mums tinka kiek teko rasti TIK šis vežimėlis: http://www.bebecomfort.com/UK/prom_pousset...patibilites.htm nemoku įkelti nuotraukos Žodžiu kiek suprantu prie šio BBC vežimėlio galima tvirtinti lopšiuką ir sportinę dalį, arba sportinė dalį ir mašininę kėdutę, o norint galima tvirtinti tik vieną iš tų dalykų, kas irgi labai aktualu, jeigu kartais mano "didysis" išeitų i darželį Plotis tik 62 cm. - tilpsism į standartinė liftą. Aprašymas tindi rindi parduotuvėje - http://www.tindirindi.lt/about.php?page_id=41 Pardavinėja Tindi Rindi, brangus daiktas Man irgi patinka sis vezimukas tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali QUOTE(ASSA @ 2007 08 27, 23:07) Man irgi patinka sis vezimukas tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali pries savaite SM pardavinejo toki uz nerealiai maza kaina gali buti kad Stabilo ir nupirko, tik kazkaip dingo is sios temos QUOTE(ASSA @ 2007 08 27, 23:07) Man irgi patinka sis vezimukas tik toki sukomplektuota nenauja vargu ar rast imanoma,bet nupirkus nauja vaziuokle galima rast naudota lopsiuka,kedute ir sportine dali Įmanoma, va Onora prirodė ir nugriebiau QUOTE(Onora @ 2007 08 27, 23:42) pries savaite SM pardavinejo toki uz nerealiai maza kaina gali buti kad Stabilo ir nupirko, tik kazkaip dingo is sios temos Aha aš ir nupirkau, važiuoklę ir sportinę dalį, dabar tik betrūksta lopšiuko Labai gera kaina egrą daiktą gavau, laukiu kada galėsiu pasinaudoti Dėl to matyt ir iš temos dingau, kad vežimiuką turiu, o įspūdžių dar negaliu papasakot
stabilo, nu tai faina kad tau pavyko nusipirkti
QUOTE(Stabilo @ 2007 08 29, 17:36) Įmanoma, va Onora prirodė ir nugriebiau Aha aš ir nupirkau, važiuoklę ir sportinę dalį, dabar tik betrūksta lopšiuko Labai gera kaina egrą daiktą gavau, laukiu kada galėsiu pasinaudoti Dėl to matyt ir iš temos dingau, kad vežimiuką turiu, o įspūdžių dar negaliu papasakot Labai dziaugiuos
na mergaitės pagelbėkit ir mums,kai atsiras antrasis lelius dukrytei bus tik 1,2..tai jau nuo dabar pradedu į pametinukų vežimėlius dairytis
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 15, 22:41) Aš auginu vaikus, tarp jų du metai skirtumas. Tai labai gailiuosi, kad sūnui gimus nenusipirkau dviviečio vežimuko Va kokį pametinukų vežimuką radau ![]() neseniai gryžau ir londono tai ten labai populiarus šitas vežimo modelis, tik man akiai taip neįprasta buvo matytą tą vaiką apačioj sėdintį mes turim traukinuko tipo graco vežimą pametinukams, čia paspaudus nuoroda labai gelbėjo kol mažos buvo dabar jau vis rečiau naudoju, galvoju pardavinėti QUOTE(rinesau @ 2007 09 26, 14:37) na mergaitės pagelbėkit ir mums,kai atsiras antrasis lelius dukrytei bus tik 1,2..tai jau nuo dabar pradedu į pametinukų vežimėlius dairytis http://www.skelbiu.lt/3004729.html va siulo QUOTE(Stellute @ 2007 10 30, 17:51) Aciu, mano svajone buvo toks vezimukas, reiks griebt
Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas tiek dvyniams, tiek pametinukams ar panašaus amžiaus vaikams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas nuoroda į gamintojo puslapį
QUOTE(dragonfly* @ 2007 11 16, 13:05) Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas tiek dvyniams, tiek pametinukams ar panašaus amžiaus vaikams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas nuoroda į gamintojo puslapį vežimėlis tikrai puikus, bet įdomu būtų ir kainytę sužinoti
sveikos mamytes. galiu pasiulyti savo dvynuku vezimeli , bet puikiai tiks ir pametinukams.
Vis kankinuosiu su vienu klausimu, ar verta pirkti vežimuką pametinukams ? Patarkite..
QUOTE(kikutis @ 2008 02 24, 00:38) Vis kankinuosiu su vienu klausimu, ar verta pirkti vežimuką pametinukams ? Patarkite.. Mano 1,5 m. sūnelis vežimo jau nebenaudojo O gal tau vertėtų įsigyti prie vežimo prikabinamą laiptėlį ar kėdutę pametinukui ir kai vyresnėlis pavargs, tai galės atsistot ar atsisėst ir tu jį veši ![]()
|