Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir miomos.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4
ramyra
o as eisiu 34 sav ultragarsa daryt, tada ir paziuresim kokios ji bukles......labai tikiuos nebus didele.. unsure.gif
Valodkaite
O pas mane yra net 3miomos desineje krutyje, tai sake, kad ko gero negalesiu maitinti savo maziukes krutimi, nes nesigamins pienas... doh.gif doh.gif
saule5
QUOTE(Valodkaite @ 2007 12 13, 13:33)
O pas mane yra net 3miomos desineje krutyje, tai sake, kad ko gero negalesiu maitinti savo maziukes krutimi, nes nesigamins pienas...  doh.gif  doh.gif
*

Šiaip tai miomos būna gimdoje, o ne krūtyse biggrin.gif Kiek leidžia mano žinios lotuliukas.gif
spanguolele
QUOTE(Valodkaite @ 2007 12 13, 12:33)
O pas mane yra net 3miomos desineje krutyje, tai sake, kad ko gero negalesiu maitinti savo maziukes krutimi, nes nesigamins pienas...  doh.gif  doh.gif
*

N E S U P R A T A U.........................
T I K R A I NESUPRATAU
Papildyta:
GAL gali pakomentuoti? smile.gif
ramyra
QUOTE(Valodkaite @ 2007 12 13, 12:33)
*

turbut pas tave ne miomos, o kitos kilmes augliukai g.gif

Mioma tai gerybinis gimdos lygiuju raumenu navikas. Taip, kad jis negali but krutyje g.gif
styte74
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie miomas. Pries metus nustate apie 3 cm mioma gimdos sienoje. Dabar esu pastojusi (8 sav.), miom aisaugo iki 3,7 cm. Miomos nestumo metu gali arba augti, arba neaugti arba sunykti, priklausomai kokiu hormonu skatinamos jos auga. Jei moterisku - nestumo metu mioma greiciausiai augs, kaip yra is pas mane.
Kiek supratau is gydytoju nuomones - didziausias pavojus kyla vaisiaus isnesiojimui. Gali buti prieslaikinis gimdymas, persileidimas bet kuriuo metu. Jokios itakos tam negalima padaryti.
Jei vistik viskas butu gerai - aisku turbut planuociau cezari, kad kartu pasalinti ir ta mioma. Bet visu pirma yra labai svarbu stebeti kaip ta mioma elgiasi nestumo metu. Nuo 22 savaites svarbu pasidaryti tyrimus del miomos (pamirsau kaip jie vadinasi), del strategijos kaip toliau su ja elgtis.
Neziurint viso to - svarbiausia nesinervuoti ir neverkslenti, tuo tikrai nieko nepakeisi, o dar tik labiau pabloginsi situacija. As susitaikiau su savo situacija ir tikiuosi geriausiu rezultatu. mirksiukas.gif
Jei ivyktu persileidimas - greiciausiai operuociau mioma ir vel bandyciua pastoti.
Taigi - auksciau nosis visos!! Nepanikuokit, susiraskit gera gydytoja, reguliariai tikrinkites, atlikite visus reikiamus tyrimus ir padarysite viska ka galite.
Sekmes ir stiprybes! 4u.gif
viliuosi
QUOTE(styte74 @ 2007 12 19, 09:31)
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie miomas. Pries metus nustate apie 3 cm mioma gimdos sienoje. Dabar esu pastojusi (8 sav.), miom aisaugo iki 3,7 cm. Miomos nestumo metu gali arba augti, arba neaugti arba sunykti, priklausomai kokiu hormonu skatinamos jos auga. Jei moterisku - nestumo metu mioma greiciausiai augs, kaip yra is pas mane.
Kiek supratau is gydytoju nuomones - didziausias pavojus kyla vaisiaus isnesiojimui. Gali buti prieslaikinis gimdymas, persileidimas bet kuriuo metu. Jokios itakos tam negalima padaryti.
Jei vistik viskas butu gerai - aisku turbut planuociau cezari, kad kartu pasalinti ir ta mioma. Bet visu pirma yra labai svarbu stebeti kaip ta mioma elgiasi nestumo metu. Nuo 22 savaites svarbu pasidaryti tyrimus del miomos (pamirsau kaip jie vadinasi), del strategijos kaip toliau su ja elgtis.
Neziurint viso to - svarbiausia nesinervuoti ir neverkslenti, tuo tikrai nieko nepakeisi, o dar tik labiau pabloginsi situacija. As susitaikiau su savo situacija ir tikiuosi geriausiu rezultatu. mirksiukas.gif
Jei ivyktu persileidimas - greiciausiai operuociau mioma ir vel bandyciua pastoti.
Taigi - auksciau nosis visos!! Nepanikuokit, susiraskit gera gydytoja, reguliariai tikrinkites, atlikite visus reikiamus tyrimus ir padarysite viska ka galite.
Sekmes ir stiprybes! 4u.gif
*

ir tau sėkmės. Šaunuolė, kad taip pozityviai galvoji 4u.gif
ramyra
QUOTE(styte74 @ 2007 12 19, 08:31)
Jei vistik viskas butu gerai - aisku turbut planuociau cezari, kad kartu pasalinti ir ta mioma.
*

Man pirmo cezario metu, nesalino miomos, nes gimdos audinys labai istampytas, gleivine isbujojusi buvo... po nestumo mioma susitrauke.......
dabartinio nestumo metu ziurejo, bet jos nepamate echo, gal vaikas uzstojo, gal placenta uzklojo blink.gif paklausiu gydytytojos, ar bus galima pasalinti ta mioma dabartinio cezario metu......na nezavi manes mintis, kad po kokiu 15 m reiks vel operuotis specialiai del jos schmoll.gif
Selga
QUOTE(ramyra @ 2007 12 19, 16:05)
Man pirmo cezario metu, nesalino miomos, nes gimdos audinys labai istampytas, gleivine isbujojusi buvo... po nestumo mioma susitrauke.......
dabartinio nestumo metu ziurejo, bet jos nepamate echo, gal vaikas uzstojo, gal placenta uzklojo  blink.gif paklausiu gydytytojos, ar bus galima pasalinti ta mioma dabartinio cezario metu......na nezavi manes mintis, kad po kokiu 15 m reiks vel operuotis specialiai del jos  schmoll.gif
*

Kiek kalbėjausi su savo gydytojais, tai jie mane atkalbinėjo nuo miomos operacijos darant Cezario pjūvį, nes gali gautis labai didelis kraujavimas. Sakė, kad geriau tai atlikti po gimdymo, kai gimda susinormalizuoja.
ramyra
QUOTE(Selga @ 2007 12 26, 18:46)
Kiek kalbėjausi su savo gydytojais, tai jie mane atkalbinėjo nuo miomos operacijos darant Cezario pjūvį, nes gali gautis labai didelis kraujavimas. Sakė, kad geriau tai atlikti po gimdymo, kai gimda susinormalizuoja.
*

zinau doh.gif bet tada gausis man jau 3 pjuvis doh.gif
Mazule
O ar būtina jas išpjaut? g.gif na jei pvz. net nejauti g.gif
ramyra
QUOTE(Mazule @ 2007 12 27, 15:45)
O ar būtina jas išpjaut?  g.gif na jei pvz. net nejauti  g.gif
*

kol mazytes tai netrukdo, o ir medikai tik "stebi". bet ilgainiui jos linkusios augti....ypac su amziumi, kai organizme prasideda lyt hormonu pokyciai....

kiek zinau, miomom yra ir paveldimumo faktorius, pvz mano mamai taip pat isoperuota, kai buvo 45 m.
Pieve
QUOTE(ramyra @ 2007 12 29, 16:57)
kol mazytes tai netrukdo, o ir medikai tik "stebi". bet ilgainiui jos linkusios augti....ypac su amziumi, kai organizme prasideda lyt hormonu pokyciai....

kiek zinau, miomom yra ir paveldimumo faktorius, pvz mano mamai taip pat isoperuota, kai buvo 45 m.
*

Miomos padidėja nėštumo metu, tačiau po gimdymo dažniausiai vėl grįžta į pradinį dydį. Jei miomos netrukdo gimdymui, dėl jų operacijos ar konservatyvaus stebėjimo tikslinga spręsti po gimdymo. "Su amžiumi", t.y. kai išnyksta mėnesinės, nustoja hormonus gaminti kiaušidės, miomos taip pat dažniausiai mažėja ir "traukiasi".
Mazule
Na kaip jums sekasi? kur visos prapuolusios? matau, kai kurios jau su leliukais - reiškia viskas buvo gerai thumbup.gif
Aš penkt. einu pas daktarę - labai bijau dėl tos bjaurybės - kad tik labai nedidėtų.......... doh.gif
Informuosi kas kaip 4u.gif
ramyra
QUOTE(Mazule @ 2008 01 29, 11:44)
Na kaip jums sekasi? kur visos prapuolusios? matau, kai kurios jau su leliukais - reiškia viskas buvo gerai  thumbup.gif
Aš penkt. einu pas daktarę - labai bijau dėl tos bjaurybės - kad tik labai nedidėtų...
Informuosi kas kaip  4u.gif
*

vis dar nestuke.gif liko pora savaiteliu.......planuojamas CZ, ne tiek del miomos, yra ir kitu priezasciu mirksiukas.gif
Mazule
Tai valio 4u.gif o aš taip bijau, tiek visko prisigalvoju, kad tik ta zaraza per daug nedidėtų, kad tik nprmaliai išnešiot, o jau CP ar natūraliai - ne taip svarbu mirksiukas.gif
Na kaip nors 4u.gif
ramyra
Reik tiket, kad viskas bus gerai 4u.gif tai taip ir bus
*Frezija*
QUOTE(Mazule @ 2008 01 29, 12:44)
Na kaip jums sekasi? kur visos prapuolusios? matau, kai kurios jau su leliukais - reiškia viskas buvo gerai  thumbup.gif
Aš penkt. einu pas daktarę - labai bijau dėl tos bjaurybės - kad tik labai nedidėtų.......... doh.gif
Informuosi kas kaip  4u.gif
*

Lauksim info, kaip sekėsi? O beje, koks jau nėštumo laikas ir kokio dydžio ta mioma?

QUOTE(ramyra @ 2008 01 29, 12:49)
vis dar  nestuke.gif liko pora savaiteliu.......planuojamas CZ, ne tiek del miomos, yra ir kitu priezasciu  mirksiukas.gif
*

Kaip smagu, kad jau nedaug liko, sėkmės 4u.gif

Aš taip pat turiu miomą, kuri jau dabar yra paburkusi kartu su gimda (prieš nėštumą buvo 2 cm, o dabar jau 3-4 cm) verysad.gif
Mazule
Sveikutės 4u.gif
raportuoju - šiandien buvau pas daktarę - miomos nematyti bigsmile.gif Kaip aiškino, ji matyt išsitempė blink.gif (gal vėl išryškėti po gimdymo). O kai buvo leliukui 14 sav. - matėsi puikiai ir buvo 3 cm. g.gif Taip kad jokios grėsmės mažiukui neliko - labai džiaugiuosi ir tikiuosi visoms taip gerai bus 4u.gif
** Svaja**
Turejau as mioma pries nestuma buvo 2mm kaskur, i nestumo pabaiga jau isaugo kelios o pagrindine net iki 4cm verysad.gif labai bijojau kad po gimdymo jos augs ,todel kontraceptiku hormoniniu negalimabuvo naudoti.buvau pries menesiuka ultragarsu ir....nieko nera blink.gif blink.gif pasirodo per Cz islukteno ir nebeliko bjaurybiu thumbup.gif thumbup.gif na bet ir toliau stebes ar neaugs ax.gif bet va per 1.5 metu ir nieko pasirodo bigsmile.gif
viliuosi
Laba 4u.gif
Man dabar kai žiūrėjo UG miomos jau nematė thumbup.gif
namiseda
QUOTE(viliuosi @ 2008 02 16, 13:44)
Laba  4u.gif
Man dabar kai žiūrėjo UG miomos jau nematė  thumbup.gif
*

Ne visada nėštumo metu ir mato g.gif Man prieš 5 metus atrado 3 cm miomą,prieš 3 metus,kai nėščia vaikščiojau jos niekas per tuos 9 mėnesius nematė,o kai pagimdžiau ir nuėjau pasitikrinti,vėl matė tokią pačią g.gif Dabar po gimdymo praėjo 2.5 m,bet ji kaip buvo 3 cm ,taip ir yra,niekur nedingo,bet ir nedidėja smile.gif
viliuosi
QUOTE(namiseda @ 2008 02 16, 14:08)
Ne visada nėštumo metu ir mato g.gif Man prieš 5 metus atrado 3 cm miomą,prieš 3 metus,kai nėščia vaikščiojau jos niekas per tuos 9 mėnesius nematė,o kai pagimdžiau ir nuėjau pasitikrinti,vėl matė tokią pačią g.gif Dabar po gimdymo praėjo 2.5 m,bet ji kaip buvo 3 cm ,taip ir yra,niekur nedingo,bet ir nedidėja smile.gif
*

kai lankiausi prieš nėštumą, jokios miomos nebuvo. Nėštumo metu buvo pastebėta ir sakė, kad reikės sekti ar nedidėja. O va dabar kai paklausiau, sakė, kad nemato, taigi ir pavojaus nekelia. Tai man dabar kur kas ramiau. Kaip bus vėlaiu-matysim.
*Frezija*
Keliu į viršų temą - nagi nestuke.gif turinčios miomų, pasidalinkit patirtim, kaip sekasi leliukus nešioti, ar netrukdo jos?

Aš turiu miomą, kuri dabar bujoja - iki nėštumo buvo 2 cm, dabar jau net bijau gydytojos klausti kiek (prieš mėnesį buvo apie 5 cm su viršum)... labai bijau, kad neprispaustų leliuko (mums 12 sav.), nes ginė sakė, kad jam lyg ir mažoka vietos verysad.gif
Mairune
QUOTE(*Frezija* @ 2008 03 21, 15:07)

Aš turiu miomą, kuri dabar bujoja - iki nėštumo buvo 2 cm, dabar jau net bijau gydytojos klausti kiek (prieš mėnesį buvo apie 5 cm su viršum)... labai bijau, kad neprispaustų leliuko (mums 12 sav.), nes ginė sakė, kad jam lyg ir mažoka vietos  verysad.gif
*

Sveiki!

Frezija, o kokio tipo Tavo mioma: raumenyje, gimdos isoreje, ar gimdos viduje? Ar ji deformuojanti gimdos ertme? Kaip sekesi pastoti?

Aciu uz atsakyma.

Mairune
*Frezija*
QUOTE(Mairune @ 2008 03 21, 16:37)
Sveiki!

Frezija, o kokio tipo Tavo mioma: raumenyje, gimdos isoreje, ar gimdos viduje? Ar ji deformuojanti gimdos ertme? Kaip sekesi pastoti?

Aciu uz atsakyma.

Mairune
*

Maniškė gimdos sienelėje (vidiniame sienelės sluoksnyje, kaip suprantu ne ant kojytės). Iki nėštumo nieko nedeformavo, dabar nežinau, gydytoja nesakė, tik sakė, kad ji bujoja doh.gif Pastojau be problemų, iš karto, bet vat nežinau, kaip lengvai seksis išnešiot.
Mazule
Na mes laikomės atrodo gerai - 22 sav. kai tikrino - miomos nesimatė (kaip suprantu, ji tiesiog išsitempė ar po placenta pasislėpė g.gif ) - nurimau, kad nebujoja bigsmile.gif
Bet bijau, kad be Cezario vis tiek neprasisuksiu - skersas mano leliukas doh.gif
*Frezija*
QUOTE(Mazule @ 2008 03 23, 20:13)
Na mes laikomės atrodo gerai - 22 sav. kai tikrino - miomos nesimatė (kaip suprantu, ji tiesiog išsitempė ar po placenta pasislėpė  g.gif ) - nurimau, kad nebujoja  bigsmile.gif
Bet bijau, kad be Cezario vis tiek neprasisuksiu - skersas mano leliukas  doh.gif
*

Kaip gerai, kad tau ji dingo - sėkmės ir nebijok cezario smile.gif Manoji tai niekur nedings, didelė ji ganėtinai ir nemažėja schmoll.gif
Mazule
QUOTE(*Frezija* @ 2008 03 25, 10:50)
Kaip gerai, kad tau ji dingo - sėkmės ir nebijok cezario  smile.gif Manoji tai niekur nedings, didelė ji ganėtinai ir nemažėja  schmoll.gif
*

Aš kaip suprantu, jos būna kelių rūšių - tokios "su kojele" nedingta, o jei gimdos raumenyje - išsitempia (nors irgi juk nedingsta - manau po nėštumo vėl matysis unsure.gif ) Kažkaip galvoju, kad ir tavoji apie 20 sav. išsitemps g.gif ......... 4u.gif
cameron
Sveikos, merginos 4u.gif
Man 3 cm mioma nustate pries 5 menesius. Mioma issikisusi i gimdos isore, pusiau raumenyje. Gine neragino operuotis, sake, kad greiciausiai problemu nebus (juolab, kad man neskauda ir nekraujuoja).
Dabar ka tik pastojau, tai vis kirba mintis, ka ta mioma iskres. Po keliu savaiciu eisiu pas gine, paziures, ar auga. Siaip labai palengvejo paskaicius sita temele - tiek daug mamyciu, kurioms miomos nesutrukde isnesiot ir susilaukt sveiku vaikuciu.
Tikiuosi geriausio ir visoms linkiu to paties 4u.gif
Mairune

Sveikutes! 4u.gif

Norejau pasiteirauti, ar kuri jusu sugebejo pastoti turedama pogleivine (submukozine) mioma? Jei taip, tai kaip klostesi nestumas toliau?

Is anksto labai dekoju uz atsakymus.
cameron
Norejau paklausti - jei pries pastodamos zinojote, jog turite mioma, ar jautete ja pirmasias nestumo savaites? Nes man vis paraizo viduryje pilvo, kazkur toj pusej, kur mioma yra unsure.gif O gal tai normalu?
cameron
Raportuoju savo naujienas:
Vakar buvau pas gine, preliminariai pasake, kad embrionas implantavesis kitoje gimdos puseje - ne toje, kur yra mioma. Viskas kol kas atrodo gerai, mioma nepadidejusi.
Tikiuosi, i virsu iskelta temele atkreips demesi ir ktios nestukes & mamytes pasidalins savo patirtimi ir naujienomis 4u.gif
*Frezija*
Na, Cikadele, turbūt mes dvi čia tokios miominės doh.gif manoji tai padidėjusi, bet leliukui lyg ir užtenka vietos, pasak gydytojos po paskutinės apžiūros. O placenta įsitvirtino labai netoli miomos, tai nėra gerai, nėštumas taip ir bus rizikingas, bet kol kas lyg ir viskas ok. Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Sėkmės ir tau 4u.gif
vilteee3
Sveikos, mamytes, pas mane tokia pat beda, turejau mioma ir ja turiu. Gydytojai rekomendavo ja issioperuoti pries pastojant, bet nerizikavau, nes visokiu pasaku priseke...Na va, ir pastojau normaliai su mioma, isnesiojau ir pagimdziau irgi normaliai. Bedos buvo tokios: augant vaikeliui, augo ir mioma, Ji pas mane priekineje gimdos sieneleje, raumenyje. Vaisius vystesi normaliai. tik paskutiniais menesiais gydytoja prisikabino, kadangi vaisius nebuvo didelis, o pati svorio priaugau vos 7 kg. Tipo mioma spaudzia vaiko kakliuka ir jis negauna normalaus maitinimo. Norejo 8 menesi guldyti ligoninej ir auginti svori. Nesutikau, nes jauciausi normaliai r vaiko vystymasis atitiko visas normas, tik kad buvo maziukas. Gimdymas buvo su rizika, nes del miomos, kaip aiskino, po gimdymo galiu nukraujuoti, gimda gali nesitraukti ir pan. Rizikavau ir gimdziau pati, nors siule cezari. Gindymas praejo sklandziai, be dideliu kraujavimu ir bedu. Mergaite gime sveika ir zvali. Pagal apgar skale ivertinta 10balu ax.gif svere nedaug, 2,900. Ir gimda susitrauke, ir nekraujavau baisiai. Viskas buvo normaliai. Po gimdymo nuejus pasitikrinti, tos miomos nelabai ir berado, tik ja pastebejo echoskopu, buvo susitraukusi. Stai ir visa mano istorija. O buvau perspeta apie visus galimus pavojus, pasake netgi, jeigu kraujavimas po gimdymo bus stiprus ir nebus galima jo sustabdyt, salinsim visa gimda... na, susitaikiau su viskuom, ir ramiai sau ejau pasitikti stebuklo smile.gif
cameron
QUOTE(*Frezija* @ 2008 04 18, 11:46)
Na, Cikadele, turbūt mes dvi čia tokios miominės  doh.gif manoji tai padidėjusi, bet leliukui lyg ir užtenka vietos, pasak gydytojos po paskutinės apžiūros. O placenta įsitvirtino labai netoli miomos, tai nėra gerai, nėštumas taip ir bus rizikingas, bet kol kas lyg ir viskas ok. Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Sėkmės ir tau  4u.gif
*

oho, *Frezija*, kokie jus jau dideli - 17 savaiciu! wub.gif Labai dziugu girdeti, kad viskas gerai einasi; tikiu, kad viskas gerai bus ir toliau 4u.gif Sekmes ir neuzmirsk parasyti mirksiukas.gif
Beje, jei mioma padidejusi, kokio ji dabar dydzio?

vilteee3, labai aciu uz tavo istorija 4u.gif Paskaicius sia temele labai palengveja - visos bijom tu baisiuju "vadoveliniu" komplikaciju su miomomis, bet daugumai viskas labai gerai ir sklandziai praeina thumbup.gif
*Frezija*
QUOTE(vilteee3 @ 2008 04 18, 12:00)
Sveikos, mamytes, pas mane tokia pat beda, turejau mioma ir ja turiu. Gydytojai rekomendavo ja issioperuoti pries pastojant, bet nerizikavau, nes visokiu pasaku priseke...Na va, ir pastojau normaliai su mioma, isnesiojau ir pagimdziau irgi normaliai.
*

Ačiū, kad papasakojai, tikrai nuteikei optimistiškai 4u.gif

QUOTE(cikadele @ 2008 04 18, 16:09)
Beje, jei mioma padidejusi, kokio ji dabar dydzio?

*

Net nebežinau, kokio ji dydžio, prieš gerą mėnesį buvo apie 5,5 cm doh.gif dar kai mano ginė buvo išvykusi, buvau nuėjusi pas kitą, tai ta sakė, mažiau nervuokis ir nebematuok, tegul sau būna ta mioma, svarbu nesutriktų jos kraujotaka, tai aš ir nebeklausiu kiek jau ji paaugo. Ji deformuoja gimdos ertmę, bet svarbiausia, kad vaikelis sau vietos pasidarė daugiau, negu buvo iš pradžių, ir kol kas mioma nebetrukdo. Tikiuosi ir toliau jam/jai vietos nebepritrūks ir nieko ta mioma nespaus. Aš nusiteikusi optimistiškai smile.gif
vilteee3
Sekmes jums, mamytes nestuke.gif , laikykites ir galvokite tik apie gera...apie savo busima dziaugsmeli 4u.gif o as, vis dar su ta savo mioma, jau galvoju ir planuoju antra lialiuka...
Miško uoga
labas, nestuke.gif mirksiukas.gif
Man irgi įtaria miomą (25mm). Sekantį kartą varysiu birželio mėn. Tikiuosi, kad bus išnykus.. O jei ne, tai paskaičiusi čia nusiraminau, nes galvojau, kad ji gerokai pavojingesnė.. Tikiuosi, kad viskas bus ok mums visoms 4u.gif nestuke.gif
viliuosi
QUOTE(Miško uoga @ 2008 04 26, 11:54)
labas,  nestuke.gif  mirksiukas.gif
Man irgi įtaria miomą (25mm). Sekantį kartą varysiu birželio mėn. Tikiuosi, kad bus išnykus.. O jei ne, tai paskaičiusi čia nusiraminau, nes galvojau, kad ji gerokai pavojingesnė.. Tikiuosi, kad viskas bus ok mums visoms  4u.gif  nestuke.gif
*

aišku kad bus viskas gerai 4u.gif sėkmės 4u.gif
cameron
QUOTE(*Frezija* @ 2008 04 18, 21:01)
Tikiuosi ir toliau jam/jai vietos nebepritrūks ir nieko ta mioma nespaus. Aš nusiteikusi optimistiškai  smile.gif
*

*Frezija*
, kitoj temelej uzmaciau, jog jau zinai, kad turesit mergyte thumbup.gif Sveikinu wub.gif

Keliu temele i virsu... Mano nestumas kol kas be problemu... laukiam ziniu is kitu ax.gif

Mazule
Mes irgi laikomės - mažai jau liko mirksiukas.gif
4u.gif
viliuosi
smagu, kad kol kas visoms viskas gerai 4u.gif
*Frezija*
QUOTE(cikadele @ 2008 05 02, 10:19)

*Frezija*
, kitoj temelej uzmaciau, jog jau zinai, kad turesit mergyte  thumbup.gif Sveikinu  wub.gif

Keliu temele i virsu... Mano nestumas kol kas be problemu... laukiam ziniu is kitu  ax.gif
*

Ačiū, Cikadele, gydytoja spėja, kad mergaitė ax.gif nors mums jokio skirtumo. Beje, manoji mioma niekur nedingo, ir toliau po truputį auga (arba tempiasi) kartu su gimda (miomos dydis apie 6x7 cm doh.gif ), bet bėdų per daug nekelia, vietos vaikeliui užtenka, tai aš ir toliau optimistiškai nusiteikusi.

QUOTE(Mazule @ 2008 05 02, 18:44)
Mes irgi laikomės - mažai jau liko  mirksiukas.gif
4u.gif
*

QUOTE(viliuosi @ 2008 05 03, 09:40)
smagu, kad kol kas visoms viskas gerai  4u.gif
*

Mazule ir Viliuosi, laikykitės - jūs kaip geras pavyzdys thumbup.gif
cameron
Mano "update": siandien buvau pas gine, nestumui 10 savaiciu, vaikis gerai auga, labai graziai per echo atrode wub.gif Mioma irgi padidejusi - nuo 3 cm iki 4,2cm doh.gif Gine ne i kalbas del jos nesileido - sake, nieko cia tokio, tegu po truputi ta mioma sau dideja - vaisius vis tiek daug greiciau uz ja auga. Zodziu, viskas lyg ir gerai kol kas...
viliuosi
QUOTE(cikadele @ 2008 05 08, 10:26)
Mano "update": siandien buvau pas gine, nestumui 10 savaiciu, vaikis gerai auga, labai graziai per echo atrode  wub.gif Mioma irgi padidejusi - nuo 3 cm iki 4,2cm  doh.gif  Gine ne i kalbas del jos nesileido - sake, nieko cia tokio, tegu po truputi ta mioma sau dideja - vaisius vis tiek daug greiciau uz ja auga. Zodziu, viskas lyg ir gerai kol kas...
*

smagu už jus 4u.gif
Miriam
QUOTE(cikadele @ 2008 05 08, 09:26)
Mano "update": siandien buvau pas gine, nestumui 10 savaiciu, vaikis gerai auga, labai graziai per echo atrode  wub.gif Mioma irgi padidejusi - nuo 3 cm iki 4,2cm  doh.gif  Gine ne i kalbas del jos nesileido - sake, nieko cia tokio, tegu po truputi ta mioma sau dideja - vaisius vis tiek daug greiciau uz ja auga. Zodziu, viskas lyg ir gerai kol kas...
*

Sveikutės,
Aš irgi prisijungiu prie jūsų.
Nėštumas panašiai kaip ir cikadelės 11-12 sav., tik mioma kiek didesnė 6 cm. Šiek tiek liūdna, bet tikiuosi, kad viskas baigsis gerai. Vaikiukas sakė pagal visas normas, tik, kad ta nelemta mioma.
*Frezija*
QUOTE(cikadele @ 2008 05 08, 10:26)
*

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(Miriam @ 2008 05 12, 15:26)
Sveikutės,
Nėštumas panašiai kaip ir cikadelės 11-12 sav., tik mioma kiek didesnė 6 cm. Šiek tiek liūdna, bet tikiuosi, kad viskas baigsis gerai. Vaikiukas sakė pagal visas normas, tik, kad ta nelemta mioma.
*

Sveika, prisijungusi prie šios temelės smile.gif Manau, mums visoms viskas baigsis tik labai gerai mirksiukas.gif
cameron
QUOTE(Miriam @ 2008 05 12, 15:26)
Sveikutės,
*

Miriam, viskas bus gerai - cia pasiskaicius ramiau pasidaro, nes absoliuciai daugumai tos miomos nieko nesukomplikuoja good.gif
O taviske kokioje padetyje - gimdos viduje, isoreje, ar sieneleje?
Miriam
QUOTE(cikadele @ 2008 05 13, 14:55)
Miriam, viskas bus gerai - cia pasiskaicius ramiau pasidaro, nes absoliuciai daugumai tos  miomos nieko nesukomplikuoja good.gif
O taviske kokioje padetyje - gimdos viduje, isoreje, ar sieneleje?
*

Pas mane išorėje. Bet man vis tiek kažkaip neramu darosi. Gal per daug prisigalvoju. O dar širdelė labai lekia (tachikardija). Tai ir nežinau kuo čia viskas baigsis. Dar šiek tiek ir gydytoja išgąsdino. Sakė neperseniausiai išoperavo nėščiai mioma, nes nuo 17 sav. prasidėjo baisūs skausmai. Geriau būtų nesakius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.