Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Padekit
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Jester
Labas Uz 2 savaiciu turesiu leliuko, vyras daug dirba ir atvaziuoja tik savaitgailais tad as norejau suspet visko nupirkt ir atsitiko taip kad nupirkau be jo vezimeli kuris kainavo 1440lt lopsinis pirkdama nelabai susimasciau kad brangokas. Dabar vyras labai priekaistauja kad tai brangu ir sako kad parduociau nezinau kaip tai padaryt ner gyvenimo pikstames ir pasake neatvaziuos jai neparduosiu ka daryt padekit. Jauciuosiu tokia kalta megot negaliu.
renax
Sa kau priduok atgal i parduotuve ir viskas nei pykciu nei ko .
Renacikas
As irgi manau, kad galima grazinti i parduotuve, jei tik turi ceki wink.gif Siaip pardavinedama tokios kainos uz kuria pirkai sad.gif
$
tai aisku ,kad atiduok i parduotuve,jei dar turi cekius ir pan,tai tikrai manau turetu priimti atgal.o jei nepriims,tai sakyk,kad nusipirksi kita,pigesni.
manau is dalies vyras teisus,vezimukas brangokas biggrin.gif suprask ir ji biggrin.gif gal zmogus dirba dirba o cia bac uz tokia kaina... biggrin.gif
nieko baisaus,atiduok vezimuka atgal ir baigtos problemos biggrin.gif tik pati nesinervuok! heart.gif
Jester
Bet supranti Renax nezinau kaip tai padaryt nes nepatogu ir priverst save tai padaryt negaliu
kendi
vezimas brangus, bet keista, kad vyras tave taip nervuoja ir dar gasdina, kad neatvaziuos wink.gif
galetu pats padet tau ta vezima parduot ir suprast,kad lauki savo 2.gif , nori jam visko kas graziausia, geriausia...ir jei pirkdama nepagalvojai, kad tai dideli pinigai, vadinas jie jusu seimoje nera dideli wink.gif
$
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 13:50)
Bet supranti Renax nezinau kaip tai padaryt nes nepatogu ir priverst save tai padaryt negaliu

nelabai supratau kas nepatogu? juk cia normalu,apsigalvojau ir tiek,pamatei,kad tas vezimukas netinka ar kazkas tokio,tik nueik ir pasnekek su parduotuves vedeja,ar kuom ten!
jokio nepatogu negali but!
nebent tas vezimukas labai patinka,nenori jo atiduoti,tada kagi teks itikinti vyra,kad yra taip kaip yra biggrin.gif
renax
Darai paprastai imi vezimeli ceki ir nuolaidu kuria gavai suma ir grazini vezimeli tegu atskaiciuoja nuolaidas kur dave ir grazina ta suma ir valio .As suprantu vyra Juk vezimelis brangus o tik 6 men ,poto dar kito reiks o parduot toki ir nauja sunku ne uz 1400 uz 1000 butu sunku
Jester
Man vezimas patinka ir del pinigu pas mus nelabai baisu bet jis isitikines kad tai svaistit negalma pinigais jis gi uzdirba o as vadinosi islaidauju, pati i parduotuve nesugebu nueit nes neturiu drasos.
exe
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 12:40)
Labas Uz 2 savaiciu turesiu leliuko, vyras daug dirba ir atvaziuoja tik savaitgailais tad as norejau suspet visko nupirkt ir atsitiko taip kad nupirkau be jo vezimeli kuris kainavo 1440lt lopsinis pirkdama nelabai susimasciau kad brangokas. Dabar vyras labai priekaistauja kad tai brangu ir sako kad parduociau nezinau kaip tai padaryt ner gyvenimo pikstames ir pasake neatvaziuos jai neparduosiu ka daryt padekit. Jauciuosiu tokia kalta megot negaliu.

manau kad viskas susitvarkys,o vezima reik parduot,bo tikrai nereali kaina,paduok skelbima,arba su vyru pasitarkit kaip parduot,o gal galima ji tesiog i parduotuve grazint jei turi cekius tai imanoma
Jester
QUOTE (exe @ 2004 07 24, 13:08)
manau kad viskas susitvarkys,o vezima reik parduot,bo tikrai nereali kaina,paduok skelbima,arba su vyru pasitarkit kaip parduot,o gal galima ji tesiog i parduotuve grazint jei turi cekius tai imanoma

jau geros moteriskes sake kad priduot galma bet as jau neturiu nei pasitikejimo savim nei drasos palauzta iki galo uzmigt negaliu del to vis galvoju, o vyras nepades nes baisiai uzpiko
lota
O ko cia bijot cool.gif Eik drasiai, naglu veidu, pasakyk kad taves netenkina vezimelio kokybe wink.gif Nes kiek as zinau, tai kokybiskos prekes jie turi teise nepriimt, bet nekokybiska privalo. Ir nesvarbu, kad vezimelis is tikruju geras ir kokybiskas, tu gali pasakyt, kad tavo nuomone, kaina virsija kokybe smile.gif
Beje, as pati ne karta taip esu sakiusi ir dariusi, kai apsigalvodavau, ir visad priimdavo atgal.
Jester
QUOTE (lota @ 2004 07 24, 13:21)
O ko cia bijot cool.gif Eik drasiai, naglu veidu, pasakyk kad taves netenkina vezimelio kokybe wink.gif Nes kiek as zinau, tai kokybiskos prekes jie turi teise nepriimt, bet nekokybiska privalo. Ir nesvarbu, kad vezimelis is tikruju geras ir kokybiskas, tu gali pasakyt, kad tavo nuomone, kaina virsija kokybe smile.gif
Beje, as pati ne karta taip esu sakiusi ir dariusi, kai apsigalvodavau, ir visad priimdavo atgal.

Siaip vyras norejo kad i automobili lopsis tvirtintusi o mano tai nesitvirtina yra priezastis bet neturiu tokio naglumo gal kas nori padet uz mane paskambint suzinot ar tai imanoma buciau labai dekinga didele nasta nukristu
$
jei paciai nesmagu,pasiimk kartu kokia nors drauge,svarbiausia nebijok,pasitikek savimi,niekas nieko tau nepsakys tikrai,prido,juk matosi,kad esi nestuke.gif biggrin.gif
Zemfira
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 12:40)

Zinai o man atrodo kad pati esi kalta!!! Nepasitarei su vyru, ir pati turbut nedirbi o leidi jo pinigus smartass.gif
lota
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 11:25)
QUOTE (lota @ 2004 07 24, 13:21)
O ko cia bijot  cool.gif Eik drasiai, naglu veidu, pasakyk kad taves netenkina vezimelio kokybe  wink.gif  Nes kiek as zinau, tai kokybiskos prekes jie turi teise nepriimt, bet nekokybiska privalo. Ir nesvarbu, kad vezimelis is tikruju geras ir kokybiskas, tu gali pasakyt, kad tavo nuomone, kaina virsija kokybe  smile.gif

Siaip vyras norejo kad i automobili lopsis tvirtintusi o mano tai nesitvirtina yra priezastis bet neturiu tokio naglumo gal kas nori padet uz mane paskambint suzinot ar tai imanoma buciau labai dekinga didele nasta nukristu

Jokiu budu neskambink ir neklausk ar imanoma, eik tiesiai i parduotuve ir atrodyk ISITIKINUSI, KAD TAI IMANOMA. Tada tikrai nekils problemu wink.gif
$
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 14:25)
gal kas nori padet uz mane paskambint suzinot ar tai imanoma buciau labai dekinga didele nasta nukristu

na paskambint juk gali biggrin.gif paskambink,paklausk ar gali priimt preke atgal ir keliauk!

p.s. kad tik kiekvienam tokios problemos butu! sposus kreti ir tiek,juk nieko cia baisaus!
Jester
QUOTE (Zemfira @ 2004 07 24, 13:27)
Zinai o man atrodo kad pati esi kalta!!! Nepasitarei su vyru, ir pati turbut nedirbi o leidi jo pinigus smartass.gif

Zinai visko cia neparasysi bet as tuo metu skambinau jam ir sakiau kad yra toks ir toks vezimelis tiek kainuoja ar pirkt klausiau jis atsake jei patinka pirk o dabar pats pakeite savo nuomone o kaltina mane sad.gif
Zemfira
QUOTE (teresa @ 2004 07 24, 13:30)
Zinai visko cia neparasysi bet as tuo metu skambinau jam ir sakiau kad yra toks ir toks vezimelis tiek kainuoja ar pirkt klausiau jis atsake jei patinka pirk o dabar pats pakeite savo nuomone o kaltina mane sad.gif

Tada as uz TAVE nestuke.gif
Lexana
Zinot, merginos, o man ir i galva nesautu mintis pirkti toki brangu daikta su vyru tariantis tik telefonu. Juk tai ne 10 ir ne 100 Lt. As pritariu vyrui. Juk tai tikras pinigu svaistymas!!! As zinau, kaip dirba mano vyras, kad uzdirbtu pinigus, pati nemazai dirbu, kad parnesti pinigeliu i namus. Be to, niekada tokio dalyko nerinkciau viena pati, nes vaikelis yra tiek pat vyro, kiek ir mano. Tad jis irgi turejo teise isrinkti vezimeli savo mazyliui.
O tai, kad cia gedijiesi grazinti vezimeli i parduotuve yra gryni paistalai. Sugebejai tokia nesamone padaryti - sugebek ja ir istaisyti nepainiodama kitu.
renax
As zinau kad galima .Nea kokybe motyvuot galima kai broka turi ,bet geriausia netemt laiko ir pasinaudot 14 dienu kada gali grazint ,poto jau problematiska . 14 dienu yra apsisprest ar preke tinka ir gali grazint jei turi ceki ir vezimelis yra komercines bukles .
P.S bet pasakyk vyrui niekas nevertas tavo nescios nervu . Ypac jei to pinigu stygiaus nera .
Nejau neturi nei vienos drauges kuri uz tave ta padarytu ?
Jester
QUOTE (renax @ 2004 07 24, 13:56)
As zinau kad galima .Nea kokybe motyvuot galima kai broka turi ,bet geriausia netemt laiko ir pasinaudot 14 dienu kada gali grazint ,poto jau problematiska . 14 dienu yra apsisprest ar preke tinka ir gali grazint jei turi ceki ir vezimelis yra komercines bukles .
P.S bet pasakyk vyrui niekas nevertas tavo nescios nervu . Ypac jei to pinigu stygiaus nera .
Nejau neturi nei vienos drauges kuri uz tave ta padarytu ?

Per sita nestuma jau tiek nervu sugadinta ne duok deve kam kitam tiek, o drauges lik tai yra bet uzimtos. As gal paskambinsiu bet labai nemegstu tokios situacijos ir bijau atsakymo. Nezinau kodel devas laido man taip padaryt ar as pritraukiu is tiesu tik bedos as jau nezinau, aciu uz patarimus, aciu tau Renax.
Smurka
bet jus (kai kurios) irgi esat kazkokios keistos dry.gif Veiksmas jau padarytas, vezimelis nupirkttas ir dabar tikrai ne metas pulti zmogu ir kritikuoti uz tai, kas jau padaryta. Juolab kad ir tema uzvesta ne tam, kad jos poelgis butu isanalizuotas, o tam, kad issikapstytu is situacijos.

Vezimas brangokas, tikrai. Jei yra galimybe, reikia ji grazinti. Kartu su vyru. Jei jis nesikalba, butu gerai i ji kreiptis rastu. Tai, ka pasakei, greitai uzsimisrsta, o tai, ka parasei, jis gali perskaityti kelis kartus ir pamastyti. Tu tiesiog surasyk jam, ka mastei tada, kai vezimeli pirkai, ka jauti dabar, kai del tokio pirkinio esi kaltinama. Nepamirsk pridurti, kad labai ji myli, kad jautiesi kaip uz muro ir kad sioje situacijoje, kai iki gimdymo liko labai mazai, tau jis ypac reikalingas. Turetu suveikti wink.gif
Zemfira
Kaip ten bebutu mes turim group.gif palaikyti TERESA, linkim stiprybes bandant grazint vezima ir susitaikyti su vyru!!!
Jester
Aciu merginoms uz palaikima is tiesu labai sunkus metas jis isvaziavo ir isjunge telefona tad nezinau kur jis ir su kuo ir ar as jam reikalinga? sad.gif
renax
Na nepradekit apsurdu tik daryti . Nejau vyras vaikas ,kazkokia nesamone. O jei tau gimdymas ar aks kaip tai telefonas isjungtas ,visai jumoras.
Jester
taip mieloji Renax jam turbut tas pats isjunge ir nera jis Baltarusijoje dirba ir nuo penktadienio nieko nezinau jau nervai neislaiko nerupiu turbut ir jam tas pats ar as gimdau ar ne jau tikrai galejau pagimdyt ir ka jis tada darytu nezinau ir pati nezinau kaip i ta reaguot.
zuike
QUOTE (teresa @ 2004 07 25, 12:18)
taip mieloji Renax jam turbut tas pats isjunge ir nera jis Baltarusijoje dirba ir nuo penktadienio nieko nezinau jau nervai neislaiko nerupiu turbut ir jam tas pats ar as gimdau ar ne jau tikrai galejau pagimdyt ir ka jis tada darytu nezinau ir pati nezinau kaip i ta reaguot.

situacija - nepavydetina...

laikykis!
Jester
Aciu Zuike, greiciau jau pagimdyt nes kankinuosiu ir vaika kankinu jegu nera.
renax
Ir visa tai del vezimo apsurdas kazkoks ,o kas jei rimciau butu . Manau nesikankink o imk ir priduok vezima ir galvok apie vaika jei jau nesigalvoja vyras apie ji .kazkoks marazmas .
Jester
QUOTE (renax @ 2004 07 25, 14:47)
Ir visa tai del vezimo apsurdas kazkoks ,o kas jei rimciau butu . Manau nesikankink o imk ir priduok vezima ir galvok apie vaika jei jau nesigalvoja vyras apie ji .kazkoks marazmas .

as susitariau del vezimo rytoj po pietu vaziuosiu su vedeja kalbet pardavejos nepasake ne tai gal yra vilciu, vezimelis tai gal tik priezastis kad uzpikt ir isvaziuot. Pats nezino ka daro o as nuo jo poelgiu tik tolstu.
renax
Parasyk kaip issisprende viskas .
pjer
moterys, zinokite tikrai yra tokiu vyru, kurie neturi laiko arba noro vaikstineti po parduotuves ir pilnai pasitiki zmona wink.gif gal jis tikejposi uz tokia kaina su distansiniu bus? laugh.gif
o jusu moralai cia tikrai ne vietoje. yra zmoniu, kurie gali sau leisti wink.gif
jeigu nori, galiu su tavimi nuvaziuoti (as Vilniuje). prasyk i asmenine.
sekmes ir stiprybes heart.gif wink.gif saugok save ir 2.gif , as labai suprantu tavo jautruma ir didele itampa
doh.gif tik dabar pamaciau, kad veiksmas turejo ivykti doh.gif bet jeigu dar neisdrysai, tai kreipkis wink.gif
renax
Tai kaip viskas issisprende ?
meduliukas
Zinai brangioji Teresa, manau, kad pinigu jusu seimoje yra bet heart.gif nera... sad.gif Kaip gali vyras taip elgtis mad.gif Man tai nesuprantama g.gif Viena karta susiimk ir uzkurk jam gera pirti, gana visko bijot, kad jis tave islaiko tai nereiskia, kad gali sitaip ignoruoti, o kazi kas namus ant savo peciu laiko, kas kudikeli augins - Tu.Ner tokios algos, kuria jis tau galetu moketi, tiek paprasciausiai neuzdirba, nesijausk jo islaikoma - tu dirbi ir sunkiai taip pat.Ismokink ji gerbti tavo norus ir sprendimus.Buk stipri - laikykis ir sekmingo gimdymo jeigu ka, as tave palaikau visu simtu procentu clap.gif clap.gif clap.gif Nepyk - bet tavo vyras - mulkis mad.gif mad.gif mad.gif O tavo 2.gif bus pats nuostabiausias pasaulyje ir nesvarbu gules jis vezime uz tukstanti ar senam ir nunesiotam.
nerile
Moterys. Supraskime ir vyrus. Juk tai tikrai nemazi pinigai bet kam ir reikejo bent pasitarti pradzioje del kainos apytiksles. As pazistu moteru, kurios gyvena neatsakingai ir tik sia diena. Bet gal Teresa ne tokia ir ja kiek veikia nestumas. Bet is esmes tokiu sprendimu vienam daryti nevertetu, jei jau gyvenate dviese... Kad ir daug uzdirbantys zmones, bet vis tiek pinigu apyvarta turi buti sutvarkyta, kitaip negalima.
Tai ar prieme ta vezima atgal?
happy
Jei dar nepridavei vezimo ir jei tu KAUNE galiu su tavim nueiti
y ta parde ir priduoti.. wink.gif
Heta
Vis skaitineju ta temele ir laukiu,kokia bus ta pabaiga.
Na tai kaip su tuo vezimeliu,pridavei ar ne? g.gif
kregždutė
Nu šakės blink.gif
Kas čia per nervavimai, kai tu lauki lėliuko?????
Jei jam kas nepatinka, tegu pats ir priduoda ir nuperka ar ant galvos atsistoja. Pati nusipirkai be jo pagalbos, o dabar atseit priekaištauja.
Būk rami ir nasinervuok, gal ir brangus vežimas, bet jei tau patinka, tai pasilik ir turėkis. Tegu vyras tau daugiau dėmesio skiria ir nuperka viską ko reikia būsimam lėliukui.
Linkiu sėkmės heart.gif
NERA
Vat ir man labi įdomu kuo viskas baigėsi g.gif . O gal tu jau pagimdei ir mažylį vežiojiesi tame lagendiniame vežime biggrin.gif
renax
laugh.gif laugh.gif Tikrai ydomu kuom baigesi tas viskas
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
$
QUOTE (eglek @ 2004 07 28, 10:16)
Jei dar nepridavei vezimo ir jei tu KAUNE galiu su tavim nueiti
y ta parde ir priduoti.. wink.gif

vilniuje...
Jester
QUOTE (pjer @ 2004 07 26, 20:59)
moterys, zinokite tikrai yra tokiu vyru, kurie neturi laiko arba noro vaikstineti po parduotuves ir pilnai pasitiki zmona wink.gif gal jis tikejposi uz tokia kaina su distansiniu bus? laugh.gif
o jusu moralai cia tikrai ne vietoje. yra zmoniu, kurie gali sau leisti wink.gif
jeigu nori, galiu su tavimi nuvaziuoti (as Vilniuje). prasyk i asmenine.
sekmes ir stiprybes heart.gif wink.gif saugok save ir 2.gif , as labai suprantu tavo jautruma ir didele itampa
doh.gif tik dabar pamaciau, kad veiksmas turejo ivykti doh.gif bet jeigu dar neisdrysai, tai kreipkis wink.gif

aciu tau labai tikrai buciau nuvaziavus bet 26.07 00.08 pagimdziau sveika ir grazu vyruka tai tevelis tai isprotejo is laimes kad laido pasilikt aciu visiems kas mane suprato labai dziaugiuosiu kad yra tokiu zmoniu didelis didelis aciu
Daisy
matai, ka gimimas padaro clap_1.gif

sekmes auginant
Jester
dar karta aciu visiems kas palaika buvo istikruju sunku bet tas istvirmingas vyrukas visa pasauli paklojo po savom kojom tai visi linksmi ir patenkinti kartai gal vyra ziuri tik is savo puses o neatkreipia demesi musu bet jis gi musu tevas ir vyras tai vis tiek mylim ji koks gi jis nebebutu aciu
Heta
Viskas gerai,kas gerai baigiasi.Cia kaip toj pasakoj su laiminga pabaiga. biggrin.gif Sveikinu tave ir tavo uzsispyrusi vyra wink.gif su tokiu dziaugsmeliu.Dabar laukiam istorijos,kaip mazylis pasibelde i si pasauli.Bukit laimingi! heart.gif heart.gif heart.gif
Encore
Nu va kaip gražiai baigėsi wub.gif Dabar nupirk kūdikiui labai gražią brangią lovytę wink.gif tongue.gif
Sėkmės mažajam vyrukui 2.gif wub.gif
Jester
perskaiciau dar karta savo istorija ir tikrai atrodo kaip pasaka viena diena rasau problemos ta pacia gimdau ir viskas kaip pasakoje issisprendzia. O mes jau dideli ir grazus, daug valgom, sipsomes ideciau nuotrauku bet dar nezinau kaip tai padaryt.
kazkas klause apie gymdima tai as pagymdziau uz 1,5val lengvai ir sekmingai. Esu dabar labai laiminga ir linkiu visiems tokios dideles laimes kaip pas MANE. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif soske.gif
O dar pridursiu vyras sugalvojo kad nori dar dvieju vaiku?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.