Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar laiku gimė Jūsų mažuliai?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
golfa
Man butu idomu isgirsti is tu, kurioms gimdymas prasidejo naturaliai. Kada gime jusu mazuliai? Kokia savaite? Manoji tai 39 sav+2 dienos. Nesulaukeme 40 sav. kaip buvo jums? Kazkaip idomi statistika butu, kaip buna dazniausiai?
As tai lyg bandziau pergyvent, kad per anksti, bet gydytoja sako, kad viskas thumbup.gif .
Parasykite, kada buvo numatyta data ir kada pagimdet.
doma_
Maniskis gime 2 sav anksciau t.y. 38 savaiciu. Gime 2,6kg. sveikas ir grazutis wub.gif Turejo gimti gruodzio 31, o gime gruodzio 13. Siaip tai as labai dziaugiuos kad anksciau gime, nes labai bijojau, kad per tas sventes ligoninese seselems ir gydytojams ne tas galvoj, visi jau gyvena sventinemis nuotaikomis ir nebusiu gerai priziureta...
Happymother

Mano mazylis gime dviem savaitem anksciau 38savaiciu . Pasauli anksciau uzsinorejo. Gime isnesiotas gavo 10 apargart. Kaip sakoma gimiau ,nei per anksti ,nei per velai gimiau paciu laiku laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif .
Noa
Vyresnelis gime punktualiai. Data buvo 21, o jis gime 22... Bet pradejo procesa tai 21, kaip ir parasyta. Is kur jis, vargsas, galejo zinot, kiek tokios atrakcijos trunka? smile.gif Siaip jis ir iki dabar ganetinai tvarkingas ir atsakingas vaikas... Kai neuzsimirsta biggrin.gif

O maziukui buvo paskirta data 18, o jis, parseliukas mazas, gime 27... Nu nedege zmogui smile.gif Nusisaut norejau, kaip visi atakavo - ar jau ar jau ar jau ar jau ar jau arjau jei dar ne tai kada kada kada kada... Be to, as kobra - atsimenu visus, kurie taip klausinejo, nuosirdziai linkiu kad juos kur shikancius sutrauktu dry.gif Kiek prisinervavau del tu nuolatiniu klausinejimu sad.gif

O kai gime, paaiskejo, kad jam zmogui viskas dzin, absoliutus pox**stas, ramus kaip belgas, tik pavalgyt negailek ir sypsena didziausia smile.gif Tai dabar ir mastau. Kas is mano maziuko iseis? Pagal viska iki siol panasiausias i busima alaus megeja... g.gif
Čili
Manoji gime praejus lygiai 9 menesiams nuo pradejimo laugh.gif Turejo gimti 13diena, o gime 18d.,bet nepernesiota ir sveikute,vandenukai irgi skaidrus-nugi nebutinai pagal menesines apskaiciuota data turi buti teisinga laugh.gif
Amžina studentė
Mano mazius gime lygiai ta diena kaip buvo paskirta. biggrin.gif Klausinejau mamos, kada mes su broliu gimem - per anksti ar per velai. O ji atkakliai tvirtino, kad tada, kai buvo paskirta laugh.gif Netikejau ir sakiau, kad neprisimena. Pykau, kad teisybes nesako, nes dukros paprastai gimdo panasiai kaip mama. O man labai rupejo zinot, ko galiu tiketis. Ir se tau - as irgi pagimdziau kaip paskirta laugh.gif
Renacikas
Mano zuikyte gime kovo 29 diena, o turejo gimti balandzio 2 smile.gif Labai pergyvenau, kad negimtu balandzio 1 diena laugh.gif ir labai norejau kad gimtu balandzio 4 diena, per mano gimtadieni laugh.gif
Siaip vandenukai buvo zalsvi sad.gif bet kodel tai gydytojai taip ir nesuprato, nes ir nepernesiota, ir gavo 9-10 balu clap.gif
Tik gime nediduke: tik 49 cm, o svoris buvo 3,520 kg clap.gif
As iki siol stradalinu, del jos ugio, nes kas tik pamato tai visu menesiu maziau duoda sad.gif nors mes esam pakankamai auksti sad.gif 3 menesiuku buvo 58,5 cm sad.gif mazoka pagal lenteles ir esam prie apatines ribos sad.gif
Noa
QUOTE (Renacikas @ 2004 07 24, 22:30)

As iki siol stradalinu, del jos ugio, nes kas tik pamato tai visu menesiu maziau duoda sad.gif

O tu dziaukis. Moterys megsta jaunesnes atrodyt smile.gif
Renacikas
QUOTE (Noa @ 2004 07 24, 21:34)
QUOTE (Renacikas @ 2004 07 24, 22:30)

As iki siol stradalinu, del jos ugio, nes kas tik pamato tai visu menesiu maziau duoda sad.gif

O tu dziaukis. Moterys megsta jaunesnes atrodyt smile.gif

As prisiskaiciau apie tai , kad nedidelis ugis gali buti del augimo hormanu trukumo ir prasidejo mano dvejones sad.gif( NENORIU, KAD MANO ZUIKIUKUI TAIP BUTU
Noa
Eeeeik tu, tie hormonu trukumai buna turbut mazdaug tokiu daznumu kaip kempinlige... O be to, dabar jie gi pagydomi, duoda dirbtinai tu hormonu ir tiek ziniu. Problema tada, kai laiku nesikreipia... Be to, taigi vaikas normos ribose, kad ir ant zemutines ribos. Gi pati sakei, anksciau gime... Ir tavo pacios ugis gal ne 190? smile.gif

Na mes cia ne i tema, be abejo... As cia paguost bandau, kad nesinervuotum be reikalo rolleyes.gif
saules_spindulelis
Manoji taikliai gime, pagal nustatyta termina... smile.gif O gimdymas, o jojoi, koks buvo sunkus,naturaliai gimdziau ir pagimdziau nuo saremiu pradzios iki uzgimimo per 4 h. Kaip sakoma, verta kenteti tokius skausmus, nes as dabar turiu nuostabia mergyte, savo brangiausia turta... smile.gif heart.gif
linum
Mano dukrytė turėjo gimti 25, o gimė 23 dieną. aš taip pat gimusi 23 dieną, tik kito mėnesio, tai man labai patiko jos toks pasirinkimas biggrin.gif .
NENGA
Gydytoja nustate gimdy6mo data - 07 07 ir gime mano Mazoji 07 07 clap.gif .Nors buvo pranasavimu, kad gims anksciau.
Leliuka
Storuliukas gime 1d anksciau .. wub.gif
nors pagal pilvo dydi, jau ashtuntam menesi man sakydavo, turbut jau tuoj, tuoj gimdysi laugh.gif
Soul
Mano zuikis gimė 5-iom dienom pražiopsojęs terminą. O aš iš tų nervų nebežinojau kur dėtis, nes labai bijojau pernešiojimo. Todėl gimdymas nenatūraliai pradėtas, t.y. skatintas, nes mano psichinė stabili būsena buvo ant ribos (prisiskaičiau medicinos enciklopedijoj apie žalius vandenis ir pan.). Bet nieko mano įsivaizduojamo nebuvo, nei vandenys žali, nei placenta perbrendus, nei vaikas susiraukšlėjęs (ačiūdievui).
Bekasė
Pati gimiau 8 menesiu.
Sunus 37-38 sav,
panele 30 sav.
Daisy
39 sav. ir 4 dienu wink.gif
westa
Pirmaja gimdziau 37.5 sav. Pilnai isnesiota thumbup.gif Svoris 4020 gr. ugis - 52 cm
ader
tik trim dienom veliau paskirto termino. Bet jau nuo paskirtos dienos laukiau, laukiau kiekviena minute, o skausmu kaip nera taip nera, taip ju ir nebuvo beveik iki pat pabaigos. Gerai, kad pati i ligonine prisidaviau, o tai gal buciau kur nors pakeliui pagimdzius.
melsva
mano javine gime 4 dienom veliau negu buvo numatyta ir dabar sves gimtadieni kas 4 metai tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif Lindo laukan nenoriai, per visa gimdyma buvo rami, sirdele plake ramiai ir stipriai, gimusi trupputi pasauli padrebino ir taikiai susiraite ant mamos pilvo rolleyes.gif biggrin.gif Vandenys buvo skaidrus skaidruteliai, ji pati gavo 10 balu. clap_1.gif
Gydytojai sake, kad mano drucke galejo drasiai zvejot mano pilvelyje dar pora dienu... wub.gif
Zvirblis
Mano pumpuriukas labai jau nesiskubino gimti... Pagal nustatyta data gime lygiai po savaites, taciau siek tiek su gydytoju pagalba - reikejo skatinti. Taciau viskas buvo gerai: ir ivertino 9 - 10 balu, ir sirdele visa laika plake gerai. Tik pagimdziau labai jau greitai - per 5 val.

Per ta savaite kiekviena diena laukiau, gal jau (is tiesu tai laukiau jau visa savaite iki termino!). Ir klausinejo visi, ir pati jau nervinausi. Tas mano mazulei turbut neisejo i nauda, bet... ka padarysi su savo emocijom?
Aušrinė
QUOTE (Silvute @ 2004 07 26, 07:33)
Pati gimiau 8 menesiu.
Sunus 37-38 sav,
panele 30 sav.

O aš jau buvau bepradėjus galvot, kad mes čia anksčiau gimę vienos...
Mano dukrytė gimė lygiai 37-ių savaičių (51 cm, 3.400kg - normaliai). Daktarai skaičiavo kiekvieną dieną. Pergyvenimų buvo... Bet viskas thumbup.gif
jurgitask
Maniskis gime 3 dienos po paskirto termino smile.gif
origa
mano didzioji gime beveik laiku gal kokia 1-2 dienos ir iki laiko, net nebepamenu, o jaunesnioji tai labai gerai pamenu kad gime 2 savaitem anksciau laugh.gif
sotto
38 savaitės+5 dienos. 52 cm ir 3140, trūko 10 dienų iki nurodyto termino, mielai dar būčiau ją pilvelyj panešiojus ir lašiniukus jai paauginus laugh.gif
ex-balionas
Mano 2.gif gime 39 sav. Turbut labai norejo susitikt biggrin.gif clap.gif
Kate
Musu princesyte turejo numatyta data kovo 13d., tata labai nervavosi, kad tik ne 13, nes jam labai jau "negeras" tas skaicius. Paskutine savaite ginekologe pasukiojo kalendoriukus ir sako, zinok data keiciasi kovo 14d. Tatai iskart ramiau patapo laugh.gif Visi pranasavo dar + savaite, tipo pirmas kartas veluoja dazniausiai. O mergina eme ir gime 15 diena., tagi 1 diena po numatyto naujo temino biggrin.gif
Aushrinė
2.gif gimė 38 sav. 10 balų pagal Apgar. Ir gerai , kad anksčiau gimė - labai jau aš jo laukiau , ir tėvelis taip pat... 3690 gr./ 52cm. Ir labai gražūs ilgi juodi plaukučiai buvo .
Leida
Maniškis gimė 38sav. Didelis ir sveikas thumbup.gif . 55cm-3850g tongue.gif .
#Mia#
Maniskes tai abi paskubejo: dicke gime 37sav.gavo 9-10balu, o maziuke 38sav +3d. ir I laipsnio pernesiojimas (biskiuka vandenys buvo zali), todel gavo tik 8, bet dabar uz tai ant seses atsigriebia "as dideli, o tu mazke"
karile
manasis gime 5 dienom anksciau. bet kartu su galva ir rankute ejo, tai saldu buvo. bet pagimdziau. jei buciau veliau gimdzius, butu gal cezario reikeje: didesnis kudikis butu buves. dabar gime 3660g 53cm. tik auga labai smarkiai> geria tik piena mano, o sveria budamas triju savaiciu jau 5kg. hm...
Agnuze
Gimė 9-iom dienom vėliau, bet nepernešiota. Ehcoskopija rodė, kad kaip tik laikas ir buvo smile.gif
Taurė
maniske gime 3 d. po termino. 9-10 balu pagal apgar rolleyes.gif
Ele
Pirmasis gime 42 sav., o dukryte- nustatytu laiku 40 sav., po labai aktyvios ginekologines apziuros smile.gif
blondine
Mano abudu nepunktualus buvo, bet dar siaip taip isipaise i normas. Vyresnysis gime 2 sav anksciau, o mazoji 2sav veliau. Abu sveiki, pagal apgar10-10. Ir svoris mazosios buvo tik 200gr. didesnis. Gamta, matyt, zino geriau nei kalendoruis.
tulpe
Mes gimem 34sav ir 3 d gavom 7-9 balus dabar jau bickes ant noses metukai clap.gif
Akvija
Maniškė gimė 42 savaičių.Vietoj liepos 14, gimė 29 wink.gif Peršoko per visą ženklą, turėjo būt ožiaragis o gavosi vandenis laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bet gimė nepernešiota thumbup.gif 8-9 pagal APgar
Limcamca
Gydytoja nustate 05 10 d. o pagal knygas laikas buvo 05.12, tai gime 05 11. Ir pagal visas echoskopijas savaite i savaite issivystymas ejo. Tik priimamojo sesute prigasdino kad pro mano smulkius klubus planuojams leliuko svoris 3.300 g nepralys. O pralindo 3850! taip norejosi kita diena nueit ir i galva pasiulyt... kiek nervu kainavo jos tie zodziai.
Vanesa
Kaip nekeista gydytoja labai tiksliai nustate mano gimdymo diena.Pagimdziau tos dienos anksti ryta.Pati negaliu patiketi tokiu punktualumu. tongue.gif clap_1.gif
Misis X
Man kiekvienas gydytojas savo data nurodinėjo - 01.04, 12.28, 01.09, 01.11. Gimė 12.28- 39 savaičių ir 3 dienų. Pagal mano paskaičiavimus laugh.gif .
slibe
QUOTE (doma_ @ 2004 07 24, 19:04)
Maniskis gime 2 sav anksciau t.y. 38 savaiciu. Gime 2,6kg. sveikas ir grazutis wub.gif Turejo gimti gruodzio 31, o gime gruodzio 13. Siaip tai as labai dziaugiuos kad anksciau gime, nes labai bijojau, kad per tas sventes ligoninese seselems ir gydytojams ne tas galvoj, visi jau gyvena sventinemis nuotaikomis ir nebusiu gerai priziureta...

na maniskis gime gruodzio 30 d. +1 diena ilgiau isbuvo negu buvo numatyta. o daktares ir seseles tikrai gruodzio 31 d. gerai svente. vienai mamytei kur gulejau palatoj blogai pasidare as lekiau ieskot kokios seseles, tai radau gerai jas uzsislepusias prie sventinio stalo. kas keisciausia, kad gruodzio 31 d. ne viena mamyte nepasigimde, o gruodzio 30 d. daug mamyciu su skatinamaisiais pagimde, na cia turbut tik sutapimas huh.gif
lengvute
pirma ir trečia gimė 2d. vėliau, vidurinė-16d. anksčiau.
*valdonė*
Mano sūnelis gimė 2 sav.vėliau ir nepernešiotas.Tikriausiai apsiskaičiavo gydytojai rolleyes.gif
chikita
Mano mazasis Titukas 2.gif gime dviem dienom veliau. Gime siek tiek priduses bet nzn ar del to kad veliau ar del to kad didelis. Siaip gydyt. sake kad saunuole blush-anim-cl.gif juk tokius didelius vaikucius gimdyt sunku... g.gif Svoris 2.gif 3800g ir ugis 53cm smile.gif
nigrita
Maniškė į gydytojų nustatytą terminą nepataikė 9 dienas biggrin.gif, bet pavarė mažoji - 10 balų paskui gavo biggrin.gif Stipriai matyt ruošėsi ir mokinosi biggrin.gif kaip kokiam egzaminui... blush-anim-cl.gif
Vai vai... prisiminus... kaip buvo sunku laukti sad.gif Bet manau, ne termine esmė. Tų lelių nesupaisysi, gimsta kada jiems norisi smile.gif, o ne kai tu nori biggrin.gif
daiwuce
savo pirmaja dukrele pernesiojai 1sav. ir 2 dienas, o antra - 1 sav. ir 3 d smile.gif
*Bambolina*
Mano princesiuke gime 40 savaiciu smile.gif Turejo susipazint suteveliais lapkrycio 10, bet nekantrawo ir susimatem 7 diena 2.gif
nendrelė
Saviškę pernešiojau 6 dienas, turėjo gimt liepos 17, o gimė 23 d. smile.gif Jau taip norėjosi greičiau pamatyt 2.gif
Vasarėlė
Maniškis gimė lygiai 39 savaičių. Gydytojai labai nerimavo, kad priešlaikinis nebūtų, nes visą nėštumą pravaikščiojau su per dideliu gimdos tonusu. laimei viskas buvo thumbup.gif thumbup.gif Sūnelis gimė sveikas kaip ridikas.
leuleu
Mano maziukas pavelavo smile.gif 11 dienu. Tas kankinantis laukimas baisus dalykas, bet gime sveikas, didelis ir stiprus 56 cm, 3,8 kg biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.