Na, man taip pat nelabai gražu, bet "na vkus i cviet tovariščia niet" ...
prisiminiau,kaip savo grupiokei praduriau ausis,jai 18 buvo,labai bijojo savo mamos,tai papraše mane kartu su ją eiti,tik įejom į butą,jos motina sužinojus,kad dukra prasidurė ausis,pradėjo spiegti,kad pradurtos,žymetos kiaulės jai nereikia,aš pabėgau,nes išsigandau.tai buvo 1991.
o as galvoju, kad kiekvienam savo.man grazu mazos mergytes su mazais auskariukais.ir gailiuosi, kad dukrai nepraduriau kol visai maza buvo ir nieko nesuprato.pradurem penkiu metu proga, labai norejo, bet bijojo, kai viena diena pareiske, kad siandien nebebijo ir galim eiti.viskas buvo gerai, priziurejom ,valem, bet atejus laikui auskariuku pasikeist nesileido, pratempem puse metu su tais medicininiais, viena diena vistiek isemem, o isegti kitu ji nebesileido, pareiske, kad auskaru nebenori, o is naujo prasidurs ausis kai uzaugs.ir pasibaige tuom viskas, kartais dar paklausiu, gal isiverkim, kol skylutes neuzaugo, ne ir viskas, kategoriskai.
o man labai grazu, nieko pries neturiu, mano mergaite nuo 6 menesiu su auskariukais
QUOTE(zarazna @ 2010 03 06, 18:52) Skonio reikalas, asmeniškai man - net labai negražu ... pritarčiau Jūsų nuomonei
Šiaip man labai gražu mergytės su auskariukais, bet aš tai nedurčiau vien dėl vaiko saugumo. Kai pagalvoju, kad vaikučiai bedūkdami gali išrauti tą auskarą ir perplėšti ausį, tai...
QUOTE(nerilyte @ 2010 04 04, 18:32) Šiaip man labai gražu mergytės su auskariukais, bet aš tai nedurčiau vien dėl vaiko saugumo. Kai pagalvoju, kad vaikučiai bedūkdami gali išrauti tą auskarą ir perplėšti ausį, tai... negali..nebent jeigu iveriate kablius kokius...Auskariukai tvarkingai uzsifiksuoja ir viskas buna savo vietoje..
Pagal daktarus ausis reikia durti sulaukus 18 metu,nes iki tol ausytes auga ir visi esantys jautrus ten taskai,kaip regejimo ir t.t.t auga,todel pradurus per anksti veliau galima tureti visokiu problemu su tam tikrais svarbiais organais.
as savajai jau pusantru metuku praduriau.ir nejuto ir gerai grazei. ne taip kaip sesuo 13m jau viska supranta. viena ausi pradure apalpo paskui po poros val atejo kita issidurt=)
jei nori pati, tada viskas gerai, o jei mama nori tada ne
mes savo panikei isdurem triju,nes labai norejo,ir jau metai laiko kai turi,ir tikrai nemanau kad per naksti....jei natra tureciau,durciau dar anksciau,nes man labai grazu
mes saviskiai pradurem 2men ir iki siol nesiojam jokiu problemu nebuvo,man grazu kai mazos princeses su auskariukais,nematau tame nieko blogo
Jei 5-eriu mergyte pati nori tai kodel gi ne
O kur durti ausytes?
dukrytei 4 metukai ji su auskariukais jau 2 menesei
man paciai grazu paziureti i mazasias paneles su auskariukais,bet savo mergaitei pradursiu tik tada kai pati to paprasys.tegul uzauga iki tokio amziaus kai jai to reikes paciai,o ne man ir tada ieskosim auskaru
Savo dukrytei ausytes pradūrėm trejų metukų.Ji pati labai norėjo,vis prašydavo ir vieną dieną pasiryžom ir nuėjom.Aš galvojau kad jai skaudės,verks.O ji nė krust.Parodė veidrodį, sako kaip gražu,nusišypsojo.Man patinka mažos mergytės su auskariukais.Aš už auskariukus nuo kokių 3-4 metukų,aišku jei mergytė to nori pati.
Man grazu, kai ausytese yra mazuciai, grazuciai auskariukai
QUOTE(Gabija 7777 @ 2010 04 14, 07:49) dukrytei 4 metukai ji su auskariukais jau 2 menesei mes pradurem 1.5m.ausytes.aisku buvo bedu kol suradome tinkamus pakabinti nes vieni issiverdavo,kiti kaindavo ir pan...bet kai radom tokius niekam nekliudancius pasaka
Na mes savo mergytei ausytes pradureme metuku laiko, dabar jau mano mazei penkeri, bet tikrai niekad neturejom jokio vargo, nesiojam mazutes auksines rinkutes
as pries auskarus vaikams - baisiausia ziema, kai reikia rengtis per galva sitiek rubu, bijau, kad kiti vaikai neisluptu, kad ir netycia.... beje zinau begales istoriju kai mazosios damos juos pacios issimineja ir pameta, net neisivaizduoju kada savo panom leisiu
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 04 27, 21:23) Man grazu, kai ausytese yra mazuciai, grazuciai auskariukai Man tas pats buvo, teko maldauti kad pradurtu, vis kazkokios priezastis razdavo kad ne vert. Mano dukrai jau beveik keturi, ir jau pradeda dometis auskaromis,kartai labai jau gloste man ausi su auskaru tai paklausiau ar nori irgi auskariuku, tai nusisipsojo tik. Jauciu jau greit bus prasimai del auskaru.
mes dukrytei pradurem,kai jai buvo 2,5 metukai.bet niekada neleisdavo kad pavalyti,ir pan.dabar pries keles dienas,kai rengeme abu auskariukai iskrito,ir viskas ji jau ju nebenori,tai ir nebekisau per prievarta nes baisiai verkia kai lieciam ausytes,tai pati kai uzaugs jei nores ir prasivers.
sveikos mamytes
tai norejau paklausti kurios jau vedete ar vienu kartu i abi ausytes iveria ar po viena ??
kriksto mama jau vis uzsimene apie auskarus
man asmeniskai, tai negrazu auskaruotos mergaites. Maniskei jau 10m, uzsimane auskaru, nes drauges isiverusios. Bet pasikalbejom, ir praejo tas noras....
Kūdikiui auskarai man net negražu
Na man tai visai gražu mergytės su auskariukais (mažiukais)
QUOTE(Ende @ 2010 05 13, 11:30) Na man tai visai gražu mergytės su auskariukais (mažiukais) na man irgi grazu mergytes su auskariukais.bet manau turi ateiti tas laikas kad suprastu kad reikia priziureti ausytes...
Vyresnėlei įvėrėm 6-to gimtadienio proga, nors prieš tai jau kokie metai zirzdavo, kad jau aplink visos mergaitės nešioja auskarus. Ilgai įkalbinėjau, kad skaudės, kai vers, kad reiks prižiūrėt, kol sugis. Bet maniškė nepasidavė, o dabar viskas puikiai, nes ji išpildė savo pažadą ir tvarkingai prižiūrėjo ausis, kol užgijo. Tik dabar reikia finansų vis naujiems auskariukams, bet dažniausiai tai būna iš jos taupyklės
O man grazu mazom mergaitem auskariukai, mano panai 3,6 metu be su auskariukais ji nuo 1,8 metu. Perveriau nes man labai grazu ir nieko ten neskauda, tokio amziaus bŪdama tai net neverkė tik siek tiek issigando po pirmo "suvio", bet antram leidos visiskai ramiai, isejo linksma is salono , nes net nesuvoke kas nutiko. Uzgijo per menesi be jokiu problemu: nei pŪliavo nei ka, papurksdavau karta per diena ir to pilnai uzteko.Gerai kad tokio amziaus kaip manoji buvo, vaikai dar nesupranta, kad turi auskariukus tai ir neciupineja, visai nekreipia demesio, tik dabar ji jau apziurineja ausytes savo. O va kaimynu mergaitei 6 metu vere auskariukus, tai jai ir puliavo ir siaip visokiu problemu buvo, nes ji jau didele panele ir nori apziuret, pasimaivyt pries veidrodi, pakrapstyt, pasukiot tai tos ausytes ir neuzgija ilgai.
iverem pries menesi (buvo 2m10men), pati pasiprase. Grazu ir dukra labai patenkinta
o jei kada turesiu dar viena dukryte, tai dursim ka tik gimusiai
Nusprendem neskubeti, palauksiu dar metelius ir 5m proga manau tai padarysim
Mano nuomone per anksti.
o ką manot apie auskarus tokio amžiaus berniukams?
Jeigu pati nori kodel ne
QUOTE(miklee @ 2010 05 28, 20:12) O man grazu mazom mergaitem auskariukai, mano panai 3,6 metu be su auskariukais ji nuo 1,8 metu. Perveriau nes man labai grazu ir nieko ten neskauda, tokio amziaus bŪdama tai net neverkė tik siek tiek issigando po pirmo "suvio", bet antram leidos visiskai ramiai, isejo linksma is salono , nes net nesuvoke kas nutiko. Uzgijo per menesi be jokiu problemu: nei pŪliavo nei ka, papurksdavau karta per diena ir to pilnai uzteko.Gerai kad tokio amziaus kaip manoji buvo, vaikai dar nesupranta, kad turi auskariukus tai ir neciupineja, visai nekreipia demesio, tik dabar ji jau apziurineja ausytes savo. O va kaimynu mergaitei 6 metu vere auskariukus, tai jai ir puliavo ir siaip visokiu problemu buvo, nes ji jau didele panele ir nori apziuret, pasimaivyt pries veidrodi, pakrapstyt, pasukiot tai tos ausytes ir neuzgija ilgai.
as savajai praveriau kai jai buvo 4 metukui, kai pati to panorejo, norejau anksciau bet jinai priestaravo, sake kad nenori, kad skaudes, o kai pati panorejo, tai ir neskaudejo
tai kad tema labai slidi
Pažįstu asmeniškai net 4 mergaites, kurioms mamos auskarus įvėrė 6-12 mėnesių amžiuje Tai žiūrint tuo požiūriu- penkiametė jau panų pana
oi tikrai nepervelai,manau pats tas
man mama ivere auskarus kai buvo 5metai,bet tais laikais visi stebejosi o dabar tai ne naujienamjau , kudikiai su auskarais as tai neverciau kudikiui, bet 5metai,pats tas
Man tai, kaip čia pasakius, skonio reikalas.....
as irgi noreciau pasisakyti... na kai pradejau gyventi ispanijoje, pastebejau, kad cia visos mergytes su auskariukais. pasirodo, joms ausytes praduria 7 diena po gimimo
Aš tai savo penkiametei nesiruošiu verti auskarų, įsivers kai pati norės.
o mano sesiamete jau reikalauja ju, o man taip baisu, atrodo ziema neatsargiai patems rengdamasi , uzsigaus, ar vaikai uzgaus
bet nelabai kuo turiu argumentuoti savo NE, tai tikriausiai teks nusileisti.
Maniske, jau su aukariukais, labai skeptiskai ziurejau, bet taip pati norejo... Pagalvojau as savo laiku nepersiveriau, tai dabar tokia neturinti nuomones, viena karta noriu, kita karta nezinau ar man ju reikia
QUOTE(jkrista @ 2010 06 24, 21:45) Man tai, kaip čia pasakius, skonio reikalas..... zodziai man grazu, tai ir reiskia kad grazu ... ir visai nesuprantu kodel reikia laukti kol panele pareiks savo nuomone , nes duodu simta procentu kad anksciau ar veliau ji tikrai uzsimanys tu auskaru
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|