buciau labai labai dekinga, jei kas pasidalintumet geru fasado tinkuotoju kontaktais:) bet tik geru ne kokiu chaltursciku.
o gal netycia kas ir nuotraukele turetu savo nutinkuoto namuko,butu malonu jei prisegtumet prie AZ:)
buciau labai labai dekinga, jei kas pasidalintumet geru fasado tinkuotoju kontaktais:) bet tik geru ne kokiu chaltursciku. o gal netycia kas ir nuotraukele turetu savo nutinkuoto namuko,butu malonu jei prisegtumet prie AZ:)
Merginos (ir vyrukai
gal kas apie tex-color tinką galite žodį tarti? Gal naudojote? Kokie būtų geri/blogi atsiliepimai? Labiausiai domina akrilinis. QUOTE(axa @ 2009 08 18, 15:02) Merginos (ir vyrukai gal kas apie tex-color tinką galite žodį tarti? Gal naudojote? Kokie būtų geri/blogi atsiliepimai? Labiausiai domina akrilinis. Yra visokiu gandu girdeta QUOTE(axa @ 2009 08 24, 12:27) Aaaa... Nu jei siulo, tai reiskia iprate dirbt ir/arba dar papildomai bonusa uzsidirba pasiule konkretu gamintoja (viesa paslaptis) Jei kaina nera kosmine (su spalva !!!), tai manau viskas ok, galit pasitiket ir sutikt. Blogai buna tada, kai ypatingai pigus produktas arba kreivos rankos O kaina kokia jei ne paslaptis? QUOTE(Tevulis @ 2009 08 24, 12:34) Aaaa... Nu jei siulo, tai reiskia iprate dirbt ir/arba dar papildomai bonusa uzsidirba pasiule konkretu gamintoja (viesa paslaptis) Jei kaina nera kosmine (su spalva !!!), tai manau viskas ok, galit pasitiket ir sutikt. Blogai buna tada, kai ypatingai pigus produktas arba kreivos rankos O kaina kokia jei ne paslaptis? tinkas bus baltas taip, net neslepia kad įpratę dirbti, ir dėl bonuso - labai gali būti kaina gaunasi 20 lt/m2 , t.y. 5.5 lt/kg + PVM (čia tik tinkas! Gruntas dar +2lt/m2 ) Ar ką geresnio už tą kainą galima gauti? QUOTE(axa @ 2009 08 24, 12:43) tinkas bus baltas taip, net neslepia kad įpratę dirbti, ir dėl bonuso - labai gali būti kaina gaunasi 20 lt/m2 (čia tik tinkas! Gruntas dar +2lt/m2 ) Ar ką geresnio už tą kainą galima gauti? Na m2 kaina veliau galima paskaiciuot, nes iki jos daug nezinomuju. Pirmiausia - kokia faktura (samanele ar lietutis), paskui - kokia frakcija (1.5mm, 2mm, 3 mm)? Nuo atsakymu labai priklauso m2 kaina. Pvz: "lietutis" 2mm dekoro iseiga 2.7kgm2, o "samanele" 3mm isega gali buti 4kg/m2. Tai jei 1kg kaina vienoda, tai 1m2 kaina skirsis zenkliai. Zodziu reikia kibiro (25kg) arba bent jau 1kg kainos. Arba parasykit kokia faktura ir frakcija renkates. Kol parasiau, pakoregavot 5.5Lt/kg+PVM = 163,63Lt/kibiras 25kg - labai brangu As siulyciau Caparol. Butu zenkliai pigiau ir nemanau, kad blogiau. QUOTE(Tevulis @ 2009 08 24, 14:09) Na m2 kaina veliau galima paskaiciuot, nes iki jos daug nezinomuju. Pirmiausia - kokia faktura (samanele ar lietutis), paskui - kokia frakcija (1.5mm, 2mm, 3 mm)? Nuo atsakymu labai priklauso m2 kaina. Pvz: "lietutis" 2mm dekoro iseiga 2.7kgm2, o "samanele" 3mm isega gali buti 4kg/m2. Tai jei 1kg kaina vienoda, tai 1m2 kaina skirsis zenkliai. Zodziu reikia kibiro (25kg) arba bent jau 1kg kainos. Arba parasykit kokia faktura ir frakcija renkates. Kol parasiau, pakoregavot 5.5Lt/kg+PVM = 163,63Lt/kibiras 25kg - labai brangu As siulyciau Caparol. Butu zenkliai pigiau ir nemanau, kad blogiau. 163 Lt be pvm uz kibira labai brangu, netgi geresnes kokybes produktai kainuoja 4-4,50 Lt su PVM uz 1kg QUOTE(axa @ 2009 08 24, 10:43) tinkas bus baltas taip, net neslepia kad įpratę dirbti, ir dėl bonuso - labai gali būti kaina gaunasi 20 lt/m2 , t.y. 5.5 lt/kg + PVM (čia tik tinkas! Gruntas dar +2lt/m2 ) Ar ką geresnio už tą kainą galima gauti? LAbas, Na, neturiu patirties su Tex Color, bet už tokią kainą Šiek tiek patyrinėjęs pasirinaku STO tinką (jį forume kažkas jau reklamavo). Šiek tiek pasiderėjęs silikoninį tinką iš karto tonuotą pasteline spalva nukoviau po 5,5 Lt (jau su PVM). Meistrai tokiu dar buvo nedirbę, bet dirbdami nesiskundė. MAn rezultatas visai patinka. Sėkmės paieškose! Au
Nu, pas mane gavosi Caparol silikoninis jau su spalva ~150lt uz 25kg kibira. Ir tai jau Caparol, o ne kazkoks TEX Color
QUOTE(Ausras @ 2009 08 26, 11:20) LAbas, Na, neturiu patirties su Tex Color, bet už tokią kainą Šiek tiek patyrinėjęs pasirinaku STO tinką (jį forume kažkas jau reklamavo). Šiek tiek pasiderėjęs silikoninį tinką iš karto tonuotą pasteline spalva nukoviau po 5,5 Lt (jau su PVM). Meistrai tokiu dar buvo nedirbę, bet dirbdami nesiskundė. MAn rezultatas visai patinka. Sėkmės paieškose! Au Aš irgi nusižiūrėjusi šitą STO tinką. O gal galim foto nutinkuoto namo?
Kur visi dingo
Siaip tai ieskau Vilniuje meistru namo apsiltinimui ir tinkavsmui Dar vienas klausimelis, kaip ten su tais pastoliais
visi pradingo,- turbut fasadus šiltina
gal kas gali pasakyti kiek kainuoja akrilinis tinkas? man siūlo po 92Lt. 25kg kibiriuką po kiek kas pirkote? QUOTE(gegutis @ 2009 09 07, 17:13) visi pradingo,- turbut fasadus šiltina gal kas gali pasakyti kiek kainuoja akrilinis tinkas? man siūlo po 92Lt. 25kg kibiriuką po kiek kas pirkote? o kokios imones akrilinis tinkas? Matot, kaina dazniausiai lemia gamintojas ir produkto kokybe, kai kurie lietuvos vietiniai gamintojai pardavineja po 70 Lt uz kibira, atitinkama ir kokybe QUOTE(Viktoras @ 2009 09 08, 08:30) o kokios imones akrilinis tinkas? Matot, kaina dazniausiai lemia gamintojas ir produkto kokybe, kai kurie lietuvos vietiniai gamintojai pardavineja po 70 Lt uz kibira, atitinkama ir kokybe Dekoratyvinis polimerinis tinkas Kratzputz Vidaus ir išorės darbams Gamintojas Dufa (lygtai vokiečiai) o pilsto lygtai Marijampolėje...
O kaip Kreisel
reikia konsultacijos apie mozaikinį tinką, planuojam tinkuoti namo cokolį. KOkios firmos rinktis? Kokios kainos?
QUOTE(gitushke @ 2009 09 24, 08:55) reikia konsultacijos apie mozaikinį tinką, planuojam tinkuoti namo cokolį. KOkios firmos rinktis? Kokios kainos? Ieškojau ir aš šito dalyko, tai Atlas firmos pigiausią radau.... dar kol kas nedarėm. Bet truputį pradėjau abejoti šituo pasirinkimu, nes mačiau keletą namų juo apdirbtu, tai jie kažkaip nuskilinėję buvo... Dar būna jų labai brangių, iš natūralių akmenukų QUOTE(Loreli @ 2009 09 24, 11:47) Ieškojau ir aš šito dalyko, tai Atlas firmos pigiausią radau.... dar kol kas nedarėm. Bet truputį pradėjau abejoti šituo pasirinkimu, nes mačiau keletą namų juo apdirbtu, tai jie kažkaip nuskilinėję buvo... Dar būna jų labai brangių, iš natūralių akmenukų neturi skilineti mozaikinis tinkas, nebent skilineja todel kad uzdejo ant neuzarmuoto pavirsiaus. arba neaisku kokio gamintojo medziagas pasirinkot. QUOTE(Viktoras @ 2009 09 25, 16:45) neturi skilineti mozaikinis tinkas, nebent skilineja todel kad uzdejo ant neuzarmuoto pavirsiaus. arba neaisku kokio gamintojo medziagas pasirinkot. Viktorai, ar apie mozaikinį Kreisel firmos nieko blogo nesate girdėjęs? Beje, senukuose Cersit firmos mozaikiam tinkui akcija uz 119 lt. 20 kg siulo
Kam tinkavo fasadą mineraliniu tinku - ar džiovinote bent kiek (nors kai tokie orai, tai gal nelabai ir prasmės yra...)?
Sužinojau, kad šiaip tinkas apie mėnesį turėtų džiūt prieš dažymą QUOTE(zuikis5 @ 2009 10 01, 16:02) Kam tinkavo fasadą mineraliniu tinku - ar džiovinote bent kiek (nors kai tokie orai, tai gal nelabai ir prasmės yra...)? Sužinojau, kad šiaip tinkas apie mėnesį turėtų džiūt prieš dažymą O kokio pagrindo dazai? QUOTE(Tevulis @ 2009 10 01, 17:42) Tai kad dar nepirko dažų, nežinau.... šiaip jie viską daro Kreisel medžiagom. Man išaiškino, kad jei daug pigmento nedėsim ir darysim šviesų tai tada atseit nereik laukt kol išdžius tinkas, o vat jei tamsiai dažyt - tai jau tada atseit reiktų džiovint, nes paskui skilinės. Skamba man kažkaip keistai ir neįtikinamai, apšvieskit prašau kas specas, nes mūsų meistreliai man rodos tempė gumą kol orai geri buvo, o dabar jau pradės forsuot, bijau ka broko nepridaytų. Kokiais dažais galima dažyt o kokiais ne? bandysiu šiek tiek pakontroliuot juos jei ką QUOTE(gitushke @ 2009 09 28, 16:29) Viktorai, ar apie mozaikinį Kreisel firmos nieko blogo nesate girdėjęs? Beje, senukuose Cersit firmos mozaikiam tinkui akcija uz 119 lt. 20 kg siulo jeigu ceresit mozaikini tinka siulo uz 119 Lt ji ir rinkciausi, tik pradziai pasidomekite pries pirkdami, jeigu akcija - yra tiketina kad galiojimas jau i pabaiga, nes nuo metu pradzios ceresit mozaikinis tinkas pilstomas i 25 kg kibirus.
Sveiki,
reikia patarimo - kaip suprantu jau vasara baigėsi, bet.... Situacija tokia: pamatai buvo neapšiltinti, o trinkelės sudėtos Ar dar galima tokiu oru tvarkyt cokolį (na jis kokio sprindžio aukščio) ir kuom - samanėle, mozaikiniu tinku?? Ką jūs manot apie Stomix akrilinį tinką - 25 kg kaina 125 Lt plius spalva?? Gal galit kokią firmelę iš patirties rekomenduot. Labai lauksiu atsakymo QUOTE(Rubkyte @ 2009 11 03, 10:54) Sveiki, reikia patarimo - kaip suprantu jau vasara baigėsi, bet.... Situacija tokia: pamatai buvo neapšiltinti, o trinkelės sudėtos Ar dar galima tokiu oru tvarkyt cokolį (na jis kokio sprindžio aukščio) ir kuom - samanėle, mozaikiniu tinku?? Ką jūs manot apie Stomix akrilinį tinką - 25 kg kaina 125 Lt plius spalva?? Gal galit kokią firmelę iš patirties rekomenduot. Labai lauksiu atsakymo kiek suprantu tai tinkas turi išdžiūt bet gi Jūsų kokia problema? tinkuojasi gi man rodos pamatai kaip tik kai jau aplinka sutvarkyta, argi ne? pas kaimynus bent jau taip - netinkuoja pamatų, kol trinkelių nesusidėjo, nors sienos ir sutvarkytos... juk jei apšiltinot pamatą, tai užpilat smėliuku, susidedat trinkeles, susitvarkot viską ir laukiat pavasario, o kai šalnos baigsis, tada ir nutinkuosit cokolį o dėl tinko - tai specialus yra pamatams, mozaikinis...
o kokios spalvos jums labiausia derasi? zadam deti virsuje medzio lenteles apacia tinkuoti, gausis kazkur puse ant puse, ir niekaip nenusprendziu kokiom cia spalvom, ar tas lenteles turi buti ryzos ar rudos ir kokia tada spalva labiau deretu, pries to ir stoga derinti, man patinka geltona spalva, bet jei virsuje bus ryzos lenteles tuomet geltona nelabai dera
Sveiki, sakykit,ar protingai pasielgsiu,jei pasirinksiu namo isores tinkavimui austriska Baumit akrilini tinka?.. QUOTE(VyVa @ 2010 03 15, 13:28) Sveiki, sakykit,ar protingai pasielgsiu,jei pasirinksiu namo isores tinkavimui austriska Baumit akrilini tinka?.. Protingai pasielgsit, jei sumokėsit protingą (šių dienų rinkos) kainą Kiek kainuoja dekoras su spalva ir kitos medžiagos? 30Lt čia už ką? Tik dekoras ar visas sumuštinis (klijai, termoizoliacija, armavimo sluoksnis ir dekoras) ? Kai padetalizuosit, tada bus galima atsakyt QUOTE(VyVa @ 2010 03 15, 13:28) Sveiki, sakykit,ar protingai pasielgsiu,jei pasirinksiu namo isores tinkavimui austriska Baumit akrilini tinka?.. o cia kaina su visu siltinimu: putos klijavimu, armavimu ir strukturos dejimu, ar tik struktura, jei tik struktura tai ziuriai daug... nezinau del sios firmos strukturos bet mes patys pries metus nusidazem silikoniniais dazais savo nama ir domejausi struktura yra lsilikonine tai ziauriai fainai nes dulkiu nei vandens neprisiima viskas nbega kaip nuo zasies ir daugiau metu issilaiko... QUOTE(Tevulis @ 2010 03 15, 12:02) Protingai pasielgsit, jei sumokėsit protingą (šių dienų rinkos) kainą Kiek kainuoja dekoras su spalva ir kitos medžiagos? 30Lt čia už ką? Tik dekoras ar visas sumuštinis (klijai, termoizoliacija, armavimo sluoksnis ir dekoras) ? Kai padetalizuosit, tada bus galima atsakyt QUOTE(Noras @ 2010 03 15, 12:09) o cia kaina su visu siltinimu: putos klijavimu, armavimu ir strukturos dejimu, ar tik struktura, jei tik struktura tai ziuriai daug... nezinau del sios firmos strukturos bet mes patys pries metus nusidazem silikoniniais dazais savo nama ir domejausi struktura yra lsilikonine tai ziauriai fainai nes dulkiu nei vandens neprisiima viskas nbega kaip nuo zasies ir daugiau metu issilaiko... Aciu,kad taip greit atsiliepet... 30lt kaina uz m2 vien uz darba (su viskuo-apsildinimas,armavimas,tinko uzdejimas.....).O medziagu kaina derinam dar.Nes kai kur planuojam 5cm apsiltinima,kai kur 10cm...Man tik idomu,kaip tas Baumit.Sako,kad austriskos medziagos,austriska technologija
Preitais metais teko deti baumito tinka.Uzsideda graziai,o kaip jis ten laikys kas ten zino.125 lt mokejo seimininkas uz kibira tik nepamenu ar su pigmentu ar be.Tipo pazystamu turejo ir gavo gera kaina
QUOTE(VyVa @ 2010 03 15, 15:35) Man tik idomu,kaip tas Baumit.Sako,kad austriskos medziagos,austriska technologija Nereikia tikėtis kažkokių stebuklų iš tos vadinamos austriškos technologijos. Kas iš tikro žino kur jis gaminamas. O sudėtis visų jų panaši. 100% duodu, kad eilinis vartotojas (prekybininkas ar net didelė dalis statybininkų) neatskirtų kuris dekoras uždėtas - baumit, ceresit ar caparol. Stebuklų nebūna. Sveikintina, kad renkatės silikoninį dekorą, tik su kaina neprašaukit. Prazonduokit analogiškų medžiagų (caparol, ceresit, stomix...) kainas tos pačios spalvos būtinai ir jei kaina baisiai neišsišoka - dėkit nesukdami smegenų. Papildyta: QUOTE(meistrenas @ 2010 03 15, 19:16) Preitais metais teko deti baumito tinka.Uzsideda graziai,o kaip jis ten laikys kas ten zino.125 lt mokejo seimininkas uz kibira tik nepamenu ar su pigmentu ar be.Tipo pazystamu turejo ir gavo gera kaina Jei silikoninis ir dar su spalva - nebloga kaina.
Tai dabar jus man pasakykite, jei pas mane bus deta apsiltinimui akmens vata FAL 1, tai kaip supratau geriausia deti mineralini tinka????? Namas Romainiuose, netoli miskas ir vanduo. Gal galite konkreciau patarti koki tinka ir kokios firmos deti. Kaip supratau mineralinis nera stiprus tinkas ir gaila, kad ne su pigmentu is karto.
QUOTE(KristiTal @ 2010 03 24, 13:48) Tai dabar jus man pasakykite, jei pas mane bus deta apsiltinimui akmens vata FAL 1, tai kaip supratau geriausia deti mineralini tinka????? Namas Romainiuose, netoli miskas ir vanduo. Gal galite konkreciau patarti koki tinka ir kokios firmos deti. Kaip supratau mineralinis nera stiprus tinkas ir gaila, kad ne su pigmentu is karto. Gali deti mineralini ir silikonini,negalima akrilinio.Patrciau deti silikonini daug tvirtesnis uz mineralini ir su pigmentu gatvai,aisku biskuti brangiau gausis
gal kas galėtų patarti, ar būtina dėti specialų tonuotą gruntą po mozaikiniu tinku cokoliui? pardavėjai sako, kad reikia (gerina sukibimą, spalva neprasišviečia, atsparumas ir tt), meistrai sako, kad tik pinigų išviliojimas. kuo tikėt?
cokolis apšiltintas putplasčiu, užarmuotas ir nugruntuotas. Ačiū
Ieškom darbininkų namo išorei nutinkuoti, apšiltinimas padarytas. Gal galit ką rekomenduoti
QUOTE(zuikis5 @ 2010 04 16, 14:29) gal kas galėtų patarti, ar būtina dėti specialų tonuotą gruntą po mozaikiniu tinku cokoliui? pardavėjai sako, kad reikia (gerina sukibimą, spalva neprasišviečia, atsparumas ir tt), meistrai sako, kad tik pinigų išviliojimas. kuo tikėt? cokolis apšiltintas putplasčiu, užarmuotas ir nugruntuotas. Ačiū Geresne tinko faktura gausis ir nebus prasisvietimu. Vienu zodziu jei negaila pinigu dekit,bus geriau.
Sveiki! Reikia patarimo! Man UAB "Tex-Color sudare samata visai sildymo sistemai:
Fasado apsiltinimo medziagos (nuo putu polistirolo(20 cm storio) iki siloksaninio dekorativinio tinko 2,0mm) kaina gavosi 19240lt. Darbu kaina 10540lt. Sildomas plotas yra 286 m2. Gal kas nors galetu pakomentuoti! Normalios cia kainos ar pernelyg brangu? Ir ar isvis sita sistema verta demesio? Gal uz tokia kaina imanoma isigyti kazka kokibiskesnio? QUOTE(zuikis5 @ 2010 04 16, 14:29) gal kas galėtų patarti, ar būtina dėti specialų tonuotą gruntą po mozaikiniu tinku cokoliui? pardavėjai sako, kad reikia (gerina sukibimą, spalva neprasišviečia, atsparumas ir tt), meistrai sako, kad tik pinigų išviliojimas. kuo tikėt? cokolis apšiltintas putplasčiu, užarmuotas ir nugruntuotas. Ačiū Grunto bet kokiu atveju reikia. O jo pigmentavimas tikrai neturi labai daug kainuoti, nebent labai jau ryski spalva. Kita vertus negi to cokolio labai daug? Pigmentuociau ir nesukciau galvos. Yra ir kitu vietu kur galima sutaupyt. Papildyta: QUOTE(kajot @ 2010 04 19, 22:14) Sveiki! Reikia patarimo! Man UAB "Tex-Color sudare samata visai sildymo sistemai: Fasado apsiltinimo medziagos (nuo putu polistirolo(20 cm storio) iki siloksaninio dekorativinio tinko 2,0mm) kaina gavosi 19240lt. Darbu kaina 10540lt. Sildomas plotas yra 286 m2. Gal kas nors galetu pakomentuoti! Normalios cia kainos ar pernelyg brangu? Ir ar isvis sita sistema verta demesio? Gal uz tokia kaina imanoma isigyti kazka kokibiskesnio? Sunku kazka pasakyt kol nedetalizuota samata. Kiek kainuoja klijai, polistirolas, armavimo misinys, profiliai, dekoras? Reikia ziuret kiekviena pozicija ir tada bus aisku kas brangu, kas pigu ir kas normalu. QUOTE(kajot @ 2010 04 19, 22:14) Sveiki! Reikia patarimo! Man UAB "Tex-Color sudare samata visai sildymo sistemai: Fasado apsiltinimo medziagos (nuo putu polistirolo(20 cm storio) iki siloksaninio dekorativinio tinko 2,0mm) kaina gavosi 19240lt. Darbu kaina 10540lt. Sildomas plotas yra 286 m2. Gal kas nors galetu pakomentuoti! Normalios cia kainos ar pernelyg brangu? Ir ar isvis sita sistema verta demesio? Gal uz tokia kaina imanoma isigyti kazka kokibiskesnio? Nu uz darba tai tikrai brangiai.Vieno kvadrato kaina 36.8 Gaunasi. QUOTE(kajot @ 2010 04 19, 22:14) Sveiki! Reikia patarimo! Man UAB "Tex-Color sudare samata visai sildymo sistemai: Fasado apsiltinimo medziagos (nuo putu polistirolo(20 cm storio) iki siloksaninio dekorativinio tinko 2,0mm) kaina gavosi 19240lt. Darbu kaina 10540lt. Sildomas plotas yra 286 m2. Gal kas nors galetu pakomentuoti! Normalios cia kainos ar pernelyg brangu? Ir ar isvis sita sistema verta demesio? Gal uz tokia kaina imanoma isigyti kazka kokibiskesnio? tikrai labai brangu, as dabar kaip tik sutariau su meistrais kaina uz darba, pas mane irgi 20 cm polisterolis ir iki pat dekoratyvinio tinko, kaina uz darba 24 lt/1 kv... ieskok pigiau... kaina medziagu sunku pasakyti, nes pati vaziuosiu pirkti viska, bet mazdaug skaiciavom 35-40 lt/kv (cia KNAUF medziagos), pas mane bus silikoninis dekoratyvinis tinkas... QUOTE(dier @ 2010 04 20, 15:57) tikrai labai brangu, as dabar kaip tik sutariau su meistrais kaina uz darba, pas mane irgi 20 cm polisterolis ir iki pat dekoratyvinio tinko, kaina uz darba 24 lt/1 kv... ieskok pigiau... kaina medziagu sunku pasakyti, nes pati vaziuosiu pirkti viska, bet mazdaug skaiciavom 35-40 lt/kv (cia KNAUF medziagos), pas mane bus silikoninis dekoratyvinis tinkas... 24 lt/m2 tai cia su tinku padejimu? Gal galit patarti kur geriausiai pirkti medziagas vilniuje,jej patiems viska komplektuoti? Man medziagu m2 gavosi 65 lt/m2 pagal tex-color ir stomix skaiciuotas samatas. Kuria geriau pairinkti? Stomix ar tex-color,nes ju visos sistemos m2 kaina vienuoda? Jej kas gali,patarkit labai reikia patarimo. QUOTE(kajot @ 2010 04 23, 15:03) 24 lt/m2 tai cia su tinku padejimu? Gal galit patarti kur geriausiai pirkti medziagas vilniuje,jej patiems viska komplektuoti? Man medziagu m2 gavosi 65 lt/m2 pagal tex-color ir stomix skaiciuotas samatas. Kuria geriau pairinkti? Stomix ar tex-color,nes ju visos sistemos m2 kaina vienuoda? Jej kas gali,patarkit labai reikia patarimo. taip, cia su tinko padejimu... |