Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuri laukiamiausia ir nelaukiamiausia metų šventė?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4
lengvute
Aš, pavyzdžiui, kasmet be išlygų labai laukiu dukrų gimtadienių, Kalėdų ir Valentino dienos (tą dieną galima pašmaikštaut), per Velykas patinka tik dabint butą rolleyes.gif
Dar labai laukiau savo vestuvių (nekasmetinės šventės tongue.gif )...
Nelaukiu savo gimtadienių...
Daisy
as nelaukiu savo gimtadienio, nepatinka velykos ir Valentinas

o laukiu dukros gimtadienio ir Kaledu wub.gif
Soul
Niekada nešvenčiu savo gimtadienio, todėl jo ir nelaukiu, kad sužinočiau kiek man metų kaskart skaičiuoju, atiminėju, painiojuosi...
Laukiu vaiko gimtadienio- jis būna toks laimingas clap.gif ir šių Naujųjų metų- grįžta mano antroji pusė iš ilgametės komandiruotės clap.gif visam laikui...
nerile
Nelaukiu:
1) gimtadienio- pasenstu
2) naujuju- liudna, metai bega, neturime kaip linksmai atsvesti
3) valentino- is didelio noro maza naudos
4) vaiku gimtadieniu- panasiai kaip valentinas.
Laukiu:
1) Velyku- kazkokia biologine pradzia, butinai vaziuojame pas uosvius
2) kartais be progos dideles kazkokio paminejimo.
Siaip nesame linke svesti nieko pompastiskai...
origa
as labai laukiu savo mergaiciu gimtadieniu ir kaledu wub.gif
Encore
Iš tikrųju vaiko gimtadieniai, ypač pirmieji, kažkokie ypatingi, nors ir nešvenčiam labai stipriai wub.gif
Šiaip man patinka visos šventės, tik Velykos kažko nelabai g.gif Gal, kad kiaušinių nemoku (nenoriu) dažyt g.gif laugh.gif
Krisla
Labiausiai laukiu Kuciu ir Kaledu, siek tiek Naujuju metu, Velyku. O gimtadienio nei tai laukiu, nei tai nelaukiu thumbup.gif Jis pats ateina biggrin.gif
Cigale
Labiausiai patinka Kaledos, megstu pirkti dovanas (dazniausiai is anksto), siusti atvirukus. Labai laukiu sunelio gimtadienio wub.gif . Nemegstu Nauju metu. Kartais ir Valentino nelaukiu, aisku, tikrai nepatinka Moters diena, kai vyras tarsi priverstinai turi atnesti tulpiu... Gal vestuviu metiniu nemegsiu: pernai vyrui "nebuvo laiko" jas paminet... Ir gimtadieniu nemegstu...

Isvada: patinka tik Kaledos ir suneliuko pasiekimai unsure.gif
Ramunita
laukiu-visu gimtadieniu(tame tarpe ir savo)
kaledu
naujamecio,
valentino
nelaukiu Veliniu
Velyku-virti kiausiniai mano priesai! blink.gif schmoll.gif
gussste
as tai laukiu kaledu o nelaukiu savo gimtadienio laugh.gif
laiva
Turbūt labiausiai mėgiamos yra Kalėdos, Velykos ir Užgavėnės. Be abejo, ir mažulio gimtadieniai labai laukiami. Tokių, labai nemėgiamų, įtariu, išvis man nėra, visgi šventė yra šventė user posted image Dabar jos visos laukiamos ir švenčiamos, norisi vaiką supažindint su tradicijom, juk jau greit pradės viską suprasti rolleyes.gif
Jicky
Nelabai laukiu gimtadieniu, nes nemegstu ruost jokiu baliu unsure.gif . bet vat kitu gimtadieniu tai labai laukiu. I viena toki varysim si savaitgali thumbup.gif O siaip kartais labai priklauso nuo nuotaikos, buna kad pries pat Kaledas ar Velykas norisi, kad viskas greiciau baigtusi, nezinau kodel g.gif
carramele
Man patinka tokios sventes, kurios nera priverstines ir visuotinai svenciamos. Pavyzdziui, draugystes ivairios sukaktys rolleyes.gif

Kaledu anksciau laukdavau, dabar man jos ne per labiausiai sukelia emociju.

Man ne tiek svarbus pats sventes pavadinimas, bet jos praleidimas. Kartais net tokia smulkmena kaip pavasario pradzia galima labai sauniai atsvest, o kartais ir nauji metai buna nykus wink.gif
ŠOKOLADĖ9
Labiausiai laukiu Kaledu clap.gif O as nelaukiu sunaus gimtadienio,zinau,kad jis metais vyresnis darosi,o taip norisi,kad butu leliukas. wub.gif
rusne
Nemėgstu tik velykų... gal dėl to, kad niekad nešvenčiam... tiesiog kažkokia kiaušininė diena, kuri vis kėsinasi sutapt su mano gimtadieniu blink.gif
Visas kitas šventes mėgstu dėl galimybės pabūt su sau mielais, mylimais žmonėmis...
Na dar nemėgstu gimtadienių tų žmonių, kurie man nemieli. Jaučiu pareigą nueit pasveikint, nors visai nesinori jų matyt. Savęs prievartavimas ir tiek... huh.gif
Rigedora
o aš aplamai nemėgstu jokių švenčių sad.gif visos tos velykos ir kalėdos-erzina tuom, kad pastoviai privalu aplankyti uošvius ir tėvus... ir stebėti ypač anytos pompastiką ir vaidybą-kaip čia šventiška, iškilminga ir gražu.. kalėdos žavi tik tada, kai turi galimybę pradžiuginti norimom dovanom artimus žmones ir gali savęs ir savo fantazijos neriboti wink.gif
gimtadieniai namuose... erzina tuom, kad aš viena keletą dienų dulkinuosi su namais, puodais, pirkiniais, paskui su neplautom lėkštėm-visiems šventė, o man tik miego norisi... mad.gif o dar durniausia, kai tokie gimtadieniai užtaiko ant tuščių kišenių mad.gif ėjimas į kitų gimtadienius... jei tai tau mieli žmonės-smagu, tik erzina tai, kad reik sukti galvą dėl dovanos-ir kaip visada man vienai mad.gif o visokius privalomus gimtadienius-tai pakęst negaliu... kančių kančia... tiesiog eu neformatė smile.gif nemėgstu to, kas man primetama, kas privaloma pagal noras, taisykles ir etiketą.. fe...
Keiti
naujieji metai - smagiausia svente smile.gif tada kazkaip labiausiai atsipalaiuoju moraliskai, nera apie ka per daug galvoti, nemegstu savo gimtadienio: per daug demesio nepatinka, per mazai irgi, o vidurio niekada nerandu... aisku buna isimciu... o siaip geriausia svente - romantiskas vakaras su vyru thumbup.gif
Erina
Man tai maloniausios yra Kalėdos, gal ne pačios Kalėdos, o jų laukimas. Visą gruodį aš būnu pakilios nuotaikos.
Dar patinka draugų gimtadieniai, kai pakeiti aplinką ir pabaliavojus tiesiog eini namo ilsėtis biggrin.gif
Labiausiai nemėgstu anytos ir giminių gimtadienių ir įvairiausių sukakčių, kai toesiog privalai ten eiti ir prie stalo miegoti arba klausytis bobų pagyrų apie savo vaikus, marčias, žentus ir anūkus.
Ką tik vyras pranešė "džiugią" žinią: sakė, kad lapkričio 1 d. visa jo mamos giminėlė aplanko močiutės kapą, o vėliau renkasi giminės susitikimui. Vajėėėėėėėėėėėzau, kaip čia išsisukti. Jo giminė dar nežino, kad aš laukiuosi, o lapkritį man jau bus 8 mėnesiai. Aišku mano anyta girsis kad turės anūką, visos tetos mane čiupinės, glostys, kraus pilną lėkštę visokių silkių ir mišrainių ir visaip pataikaus, o aš turėsiu visiems šypsotis. gathering.gif
gutukas
nemėgstu savo gimtadienio,niekada jo nešvenčiu. sad.gif
nepatinka šventės,kurioms reikia ruoštis(namų tvarkymas,maisto gaminimas). doh.gif doh.gif

vilma Liu
Labiausiai laukiu vaiku gimtadieniu, kuciu, kaledu, valentino dienos clap.gif
Nelaukiu Naujuju metu, dar ir savo gimtadienio neipatingai megstu dry.gif
špokutis
nelaukiu švenčių tada, kai būna striuka su Lt...
o šiaip, viska spriklauso nuo savijautos.... kartais pačios laukiamiausios šventės tampa nelaukiamomis... blink.gif
Medona
as laukiu- vaiko gimtadienio ir kaledu, o nelaukiu -savo gimtadienio nes vis senstu, taip ir sukas tas senejimo ratas biggrin.gif
Faina
Pasikartosiu, bet gimtadienio tikrai nelaukiu, o nešvęst nišeina, nors taip norėčiau per gimdienį kur nors išvažiuot. Va tada šventė būtų. O laukiu šv. Kalėdų thumbup.gif .
Rino
aš nelaukiu velykų, nes man ta šventė nelabai patinga, o Kalėdos tai thumbup.gif
Romeo
visada be proto laukiu kaledu, juk stebuklu metas.
Šokoladka
Paskaitinėjau.... prisiminiau Kalėdas.... jau noriu!!!!! O šiaip dar visada laukiu Vėlykų.(labai mėgstu kiaušinius) tongue.gif O nelaukiu tai savo gimtadienio, gal todėl, kad metai bėga....... biggrin.gif
Katusik
o aš visada laukiu Naujųjų ir savo gimtadienio. ir tuo pačiu labiausiai šių švenčių nemėgstu sad.gif

nes lauki lauki, tikiesi pasveikinimo, daug laiko sugaišti planavimui ir organizavimui, o paskui gaunasi grynas šnipštas sad.gif kiek kartų jau taip buvo cray.gif bet baisiausia ir liūdniausia, kai per tas šventes (ypač gimtadienį) net patys artimiausi pamiršta pasveikinti sad.gif
ultraviolet
laukiamiausia - Kalėdos, ne - gimtadienis smile.gif
Cleo_25
Aš tai, atvirai kalbant, laukiu visų švenčių 4u.gif išskyrus vieną - savo gimtadienį. užeina visokios tada pusiau depresinės gyvenimo prasmės-tikslų-pareigų ir bla bla bla mintys doh.gif
Miaška
Laukiu beveik visų... Kalėdų ir Velykų smagumą prigesina tai, kad yra privalomas dalyvavimas pas anytą, kas per daugelį metų užkniso juodai... Labiausiai gal mėgstu vaikų gimtadienius. O labiausiai nemėgstu savojo: kelios dienos po gimtadienio yra artimiausio žmogaus mirties metinės.
liepsnele
QUOTE(Katyte @ 2005 07 14, 08:53)
Aš tai, atvirai kalbant, laukiu visų švenčių  4u.gif  išskyrus vieną - savo gimtadienį. užeina visokios tada pusiau depresinės gyvenimo prasmės-tikslų-pareigų ir bla bla bla mintys  doh.gif
*

man irgi panašiai ax.gif
Bet mieliausia šventė tai vis tiek Kalėdos, tokia šeimyninė, šilta, jauki, vidury žiemos, kai aplink balta (na, bent turėtų būt wink.gif), susikuri jaukų stalą, užsidegi žvakes. Nei girtavimų kokių, nei ką smile.gif
smile smile
Pati laukiamiausia svente - Kaledos, ir kodel? O todel, kad man ziauriai patinka pirkti dovanas, ypac vaikams, jas graziai suvinioti, padeti po eglute. Kokios ju reakcijos ryte pasiziureti, kai jie vinioja tas dovaneles. Priperku per Kaledas vaikams kiek galima daugiau dovanu, suvinioju visas atskirai, tai tikrai ispudingai Kaledu ryta eglute atrodo, nu nezinau man tai is Kaledu sventes tai labiausiai isimintina, Naujieji tai nelabai man patinka, gyvename kaime, tai jokiu fejerverku nera kur nueit pasiziuret, beveik eiline diena tik tiek, kad valgyti skaniau pasitaisome, vakare vistiek prie bendro stalo susedame ir ziurime sventine programa, stengiames sulaukti ir neuzmigti iki dvylikos, o tada tik greiciau guti. Tai turbut Naujieji mano nelaukiamiausia svente. Taip pat nuostabus yra vaiku gimtadieniai, savo beveik niekada nesvenciu, bet vaiku visada butinai butinai...
eleniukas
Nuo pat vaikystės pati mėgstamiausia ir laukiamiausia šventė - Kalėdos smile.gif Ir jų laukimas, ir dovanų pirkimas, ir susėdimas prie bendro stalo smile.gif
ewita
Labiausiai laukiu Halloween'o, Kalėdų, Naujųjų metų, savo ir kitų šeimos narių gimtadienių. Patinka pirkti dovanas, jas gauti, valgyti saldainius prie šventinio stalo thumbup.gif Patinka Valentino diena ir Joninės wub.gif
Nelaukiu Vėlykų - esu alergiška kiaušiniams, atsibodo tai aiškinti viseims norintiems mane pavaišinti. doh.gif schmoll.gif
Utiuitiutė
Laukiamiausia- kieno nors veselė ar gimtadienis, nelaukiamiausia- savo tortadienis.Geriau viena žvakutė ir n tortų, nei n žvakučių ir vienas tortas tongue.gif
Indukė
as labiausiai laukiu kaledu thumbup.gif thumbup.gif o labiausiai nelaukiu - savo gimtadienio ax.gif
Paja
Aš labiausiai laukiu Kalėdų, kaifuoju ieškodama visiems dovanų, o ypač savo mergaitėm. thumbup.gif O nelaukiamiausios kaip ir neturiu. ax.gif
Digita
labiausiai laukiu Kalėdų thumbup.gif , labai jau patinka laikas iki Kalėdų, kalėdinė nuotaika, dovanų pirkimas ir t.t. aišku mergaičių gimtadieniai, savo gimtadienio irgi laukiu, man patinka visos šventės thumbup.gif
-zuika-
labiausiai nelaukiu savo gimtadienio- nes jis pries pat naujaka, kada ir taip svenciu pkanka ax.gif
o miegstamiausia svente- naujakas, nes visad buvo linksma ir dug draugu thumbup.gif
melagele
4u.gif Na ka gi dabar as nezinau kokia mano megiamiausia svente, pries tai buvo mano gimtadieniai, laukdavau ju, visi draugai pazystami ir artimieji susirinkdavo, ot faina budavo, o dabar ....mmm net nezinau Gal vyro gimtadienio(tada pas mus keliavimo metas biggrin.gif )labiausiai laukiu koki siurpiza jam paruosiu.Laukiu jo reakcijos o nelaukiamiausios tai gal Padekos diena nes nezinau kaip skaniai iskepti kalaukuta unsure.gif
mykolė
O mes su vyru abu maumai esam ir nemokam švenčių pasidaryti, draugų ratas per pastaruosius kelerius metus sumažėjo iki..na nebeturime tikrų tokių, su kuriais linksma ir gera..Todėl atvirkščiai-ar per asmenines, ar per visuotines šventes man būna labai liūūūdna verysad.gif
sandralita
man visos sventes mielos.9o ypac jei per jas namo i lt pavyksta parvaziuot..
Caculė
Hmmm...pagalvokim... g.gif
Patinka:
1.Kalėdos
2.Naujieji
3.Mano gimtadienis
4.Velykos
Nepatinka:
1.Užgavėnės
2.Helovynas(Halloween),bet čia man apskritai,net ne šventė...
3.Ne mano gimtadieniai,kadangi kažkaip gaunasi,jog visąlaik perku dovanas paskutinę minutę...kažkaip kitaip neišeina blush2.gif Nors ir neblogas išrenku per tą skubėjimą...bet vistiek kažkaip ne taip gaunasi... doh.gif
3lena
megstamiausios: Kaledos, velykos.
nemegiamos: helovynas.
Dujokaukee
Visada laukiama šventė - vėlinės. cool.gif Man tai be galo graži šventė. Tokia ramybė, rimtis.

Niekada nelaukiamos - visos likusios, t.y. visokios Kalėdos, Velykos, Valentinai, gimtadieniai ir t.t. ir pan. gun_rifle.gif Nemėgstu išvis tų krikščioniškų švenčių, švenčiame tik iš tradicijos. Ir nemėgstu švenčių, susijusių su dovanų pirkimu bei gavimu. Ne džiaugsmas, o vien vargas bei nusivylimas, jog paskui nebeturi kur tą šlamštą besukrauti.
Tomutė
o man atrodo kad didziausios sventes yra pats svenciu laukimas ir ruosimasis pavyzdziui kaledos,vestuves 4u.gif
MysticWoman
laukiamos : kaledos, nauji metai,gimtadieniai,vestuves,valentino diena smile.gif
nelaukiamos: velykos, jonines smile.gif
Gustuke
labiausiai laukiu: velykų, joninių, žolinės, visiškai nemėgstu kalėdų dry.gif
3Raminta3
Laukiu Kūčių, nors visiškai nemėgstu Kalėdų... Kūčios man - susikaupimo, šeimos, apmąstymų diena, kai galime tiesiog pabūti kartu su pačiais artimiausiais žmonėmis. O Kalėdos... Panašiai ir su Rasos švente bei Joninėmis. Tiesą sakant, visiškai nesuprantu paskutinės šentės esmės. Proga padauginti alkoholio? Eilinį kartą? blink.gif
-freya-
Kalėdos 000059.gif Pati gražiausia ir laukiamiausia metų šventė, nors šiemet ji bus kitokia, nes vienas šeimos narys jas švęs jau be mūsų angel_sadangel.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.