sveiki,
ne uz kalnu kai mano mergytei reikes eiti i mokykla ir norejau suzinoti kaip si mokykla.
sveiki,
ne uz kalnu kai mano mergytei reikes eiti i mokykla ir norejau suzinoti kaip si mokykla.
As pati baigusi sia mokykla, dabar sesuo mokosi. Man patiko. Mokymo lygis lag irgi neblogas, puikiai baigiau mokykla be jokiu korepetitoriu ir istojau kur norejau
Vienintele problema, kad sioje mokykloje yra didesnis procentas vaiku is labai turtingu seimu (anais laikais partiniu ir visokiu rasytoju) is namu pamiskeje, dabar is velniai zinia kur statomu privaciu namu atvezami su didelem masinom. Jei gyvenat siaip 2 kambariu bute blokiniam... Na tai tiesiog is anksto paruoskit vaika, kad jis nebus lyderis... Pasiturinciu tevu vaikai sudaro branduoli, o kiti jauciasi "utsaideriai". Bet gal taip visur..? O jei jus vieni is tu, kurie turi pakankamai, tai pasidomekit dar ir privacia mokykla esancia antakalny, girdejau ten per menesi reikia moketi apie 1000Lt, taip pat ir vasara, bet uztai klases mazos, apie 12 vaiku. Kita, buvus 22 mokykla, dabar, berods, Dauksos vidurine, jau nuo senu laiku garseja visokiais skandalais, o ir mokymo lygis ne toks... Na bet as ateity pati vis delto rinksiuosi Antakalnio vidurine.
Baigiau sia mokykla, berods greitai ji taps gimnazija...
Mokykloje galbut siek tiek truksta disciplinos, bet juk tokioje aplinkoje ir atsiranda menininku... Mokymosi lygis tikrai geras.
Aš irgi baigiau šią mokykla.Savo vaiko tikrai neleisiu, bent jau kol nepasikeis kai kurie mokytojai.Ten pvz:chemijos,lietuvių,istorijos,jei neklystu tai dar vis tos pačios.Siaubas,net nenoriu prisimint.O vat matematikos ir informatikos labai fainos. Man dar tas nepatinka mokykloje,kad 5-tokai yra gainiojami į papildomą korpusą prie gatvės, ten šalta ir atmosfera nekokia.Bandau daugiau susižinot apie Žirmūnų mokyklas,nors pati iš Antakalnio.Pažystama leidžia savo vaiką į Antakalnio mokyklą, patenkinta,bet aš dar mačiau senų savo mokytojų ir nenorėčiau, kad mano vaikas susidurtų su jais.Dėl poros blogų mokytojų, kenčia visa mokyklos reputacija.
As pati dirbu toje mokykloje, ir esu patenkinta.Ypač direktore, kuri yra konkreti, išmano savo darbą, ir stengiasi matyti kiekvieną mokytoją, nors mokykla be galo didelė.O dėl mokytojų - kiekvienoj mokykloj būna procentas blogų ar netikusių mokytojų...
As taip pat baigiau ta mokykla.. nors dabar ir gyvenu arciau dauksos vidurines, manau kad savo susnu leisiu tik i Antakalnio vidurine.. ten dabar mano sunenas vaiksto ir yra labai patenkintas..
Gal kas galit pasidalinti nuomone apie sąlygas pradinėse klasėse, maitinimą, būrelius ir pan.
Mokykla turi minusą - vaikai mokosi dviem pamainom.
Ar tikrai dviem? Pasižiūrėjau jų svetainėje į pamokų tvarkaraštį-lyg ir panašu, kad viena
Pasidomejau, kad lyg nuo šiemet viena pamaina, nes pradinukai iškeliavo į esančios šalią buvusios rusų-lenkų mokyklos patalpas
Norinčiųjų mokytis I-V klasėse nuo 2007-09-01 registracija prasideda 2007-02-01. Galima ir telefonu 234-18-02.
Kada atvirų durų diena nežinau. Būsimas pirmokų mokytojų pavardes galima perskaityti mokyklos internetiniame puslapyje. Deja, atsiliepimų apie mokytojas neturiu.
QUOTE(Makarska @ 2007 02 01, 10:59) Kada atvirų durų diena nežinau. Būsimas pirmokų mokytojų pavardes galima perskaityti mokyklos internetiniame puslapyje. Deja, atsiliepimų apie mokytojas neturiu. Girdejau, kad gera mokytoja - Ramanauskiene. Jei kas zinot daugiau apie sia mokytoja ar kitas busimu pirmoku mokytojas, parasykit, idomu isgirsti daugiau nuomoniu, nes pasirinkti pirma mokytoja - atsakingas reikalas.
as ir pati sia mokykla baigiau,,mokytoju yra visur ir geru ir blogu,, bet va turciu problema didele,,,,beda su tokiais, kurie nezino kaip savo vaikus papuosti ir patys vaikai jau sugede is vaikystes,,, gaila, kad dar privaciu mazai, daugiau ju ten iseitu
Na nezinau kaip ten su ta mokykla, girdejau nuomoniu visokiu ir daugiau geru, nei blogu, bet.... Kai paskambinau uzregistruoti savo vaika i ta mokykla labai suabejojau savo pasirinkimu
QUOTE(cukinija @ 2007 02 11, 18:37) Girdejau, kad gera mokytoja - Ramanauskiene. Jei kas zinot daugiau apie sia mokytoja ar kitas busimu pirmoku mokytojas, parasykit, idomu isgirsti daugiau nuomoniu, nes pasirinkti pirma mokytoja - atsakingas reikalas. Leisiu nuo rudens i sia mokykla savo dukra. Apie Ramanauskiene esu girdejusi, kad labai "kovoja" uz savo klase, "serga" uz mokinius; yra labiau tokios meniskos pakraipos, todel daug demesio skiria vaiku meniniam lavinimui. Berods, pati yra dar ir dailes mokytoja pagal issilavinima. As zadu leisti i Karklienes klase. Nesu 100 % tikra savo pasirinkimo teisingumu. Tiesiog girdejau, kad si mokytoja labai silta su mokiniais, randa gera kontakta. Bet ji yra jau vyresnio amziaus zmogus. Laukiu atviru duru dienos, kuri turetu vykti kazkada geguze, kad galeciau visas mokytojas pamatyti savo akimis. QUOTE(mammyte @ 2007 03 21, 19:14) Leisiu nuo rudens i sia mokykla savo dukra. Apie Ramanauskiene esu girdejusi, kad labai "kovoja" uz savo klase, "serga" uz mokinius; yra labiau tokios meniskos pakraipos, todel daug demesio skiria vaiku meniniam lavinimui. Berods, pati yra dar ir dailes mokytoja pagal issilavinima. As zadu leisti i Karklienes klase. Nesu 100 % tikra savo pasirinkimo teisingumu. Tiesiog girdejau, kad si mokytoja labai silta su mokiniais, randa gera kontakta. Bet ji yra jau vyresnio amziaus zmogus. Laukiu atviru duru dienos, kuri turetu vykti kazkada geguze, kad galeciau visas mokytojas pamatyti savo akimis. O kodel leisi ne pas Ramanauskiene? As pati irgi dar svarstau, kuria mokytoja pasirinkti, bet bijau, kad geguzes menesi, kai bus galimybe susitikti su visomis mokytojomis, bus pervelu rinktis. Esu girdejusi, kad pas geras mokytojas visi rasosi labai is anksto. QUOTE(cukinija @ 2007 03 26, 16:06) O kodel leisi ne pas Ramanauskiene? As pati irgi dar svarstau, kuria mokytoja pasirinkti, bet bijau, kad geguzes menesi, kai bus galimybe susitikti su visomis mokytojomis, bus pervelu rinktis. Esu girdejusi, kad pas geras mokytojas visi rasosi labai is anksto. Tiesiog apie Karkliene gerus atsiliepimus girdejau is keliu zmoniu, o apie Ramanauskiene ziniu turiu mazai, tik is vieno saltinio. Be to, mano mergaite nera labai is menisku. Bent kol kas nepastebejau tokiu gabumu
Infomacija Mamytems kurių vaikai šiemet nuo rudens planuoja eiti į Antakalnio vidurinę!
Birželio 8 dieną mokyklos aktų salėje vyks busimų 1-klasių mokinių tėvų susirinkimas. Pradžia 12:00 val.
Neturiu kaip palygint su kitom mokyklom, bet man nelabai bepatinka. Vaikų auklėtoja neberado laiko net trimestrų surašyt į pažymių knygeles. Tėvų susirinkimas tik 1 ką tik praėjusiais mokslo metais buvo. Ar čia tik Antakalny taip, ar ir kitose mokyklose taip pasitaiko?
O kaip vyresnes klases?
as ir pati sia mokykla baigiau,,mokytoju yra visur ir geru ir blogu,, bet va turciu problema didele,,,,beda su tokiais, kurie nezino kaip savo vaikus papuosti ir patys vaikai jau sugede is vaikystes,,, gaila, kad dar privaciu mazai, daugiau ju ten iseitu
pritariu tau 100proc.uršule, čia tikrai didelė problema.Mačiau kaip 5-tokai ėjo į diskoteką, "kablai" mamos, prisidažiusios kaip lėlės, net baisu pasidarė
hilin, tai ten turbut ir mamos tokios pacios, kad kuo daugiau ant saves firminiu rubu uzsdieti .
as baigiau sia mokykla, man ji patiko
palygint su Dauksos vidurine mokykla, tai kaip balta ir juoda
Bet dabar,girdėjau ,Daukšos mokykla labai tvarkosi,vadovauja nauja Direktorė.Tik kad gal gerų mokinių nebelikę.Kiek žinau,daugelis tėvų veda savo atžalas į aplinkines mokyklas-Antakalnio,E.Pliaterytės,Vileišio,nors priklauso Daukšos mokykla.
Ir kaip ten su priėmimu, kaip čia užsirašyt į ją reikia ir kada pradėt, tai nežinau
Galiu dar viena "privaluma"antakalnio vidurines ivardinti,- tai antra pamaina treciokeliams. Visoje apleistoje lelevelio mokykloje tamsiuoju metu laiku mokinsis tik 3 ar 4 devynmeciu klases.
Del priemimo: registracija nuo vasario 1 d. QUOTE(cukinija @ 2007 02 11, 18:37) Girdejau, kad gera mokytoja - Ramanauskiene. Jei kas zinot daugiau apie sia mokytoja ar kitas busimu pirmoku mokytojas, parasykit, idomu isgirsti daugiau nuomoniu, nes pasirinkti pirma mokytoja - atsakingas reikalas. Mano dukra mokesi pas sia mokytoja. Nereali. Ne tik ismoke ir paruose vaikus viduriniam mokslui, bet visa klase sustygavo, pripratimo prie kurybiskumo, iniciatyvos. Mergaite jau seniai ne pradinuke, o vis dar uzsuka pas mokytoja Andra ir ne tik ji o va su aukletoja vyresnese klasese nepasiseke -tevu susirinkimai kar i pora metu. Ateini isklausai tirada, kaip mokytojai engiami ir iseini. vaikai patys tvarkosi pzymiu knygeles, lankomuma, susiziuri renginius ir susiorganizuoja juose dalyvauti. Nes aukletoja pasake, kad del ju laisvo laiko neaukos. Taigi...Ji vis liepia, jeigu kas ateiti asmeniskai ar paskambinti. Viena karta skambinau -daugiau nebenoriu -buvau koliojama kaip mazvaikis iskules langa. Musu vaikai pasirodo banditai, nieksai, antzmogiai, o jei mes tevai tikime tuo ka sako musu vaikai -mums reikia gydytis. Nes visi vaikai potencialus melagiai. Nors del mokslo kokybes dideliu pretenziju neturiu, tik viena problemele: su sia dabar susiduria visos mokylos -nuolat keiciasi anglu kalbos mokytojos
Gal kas zinot - ar lengvai priima sita mokykla vaikus "ne pagal gyvenama vieta " ?
QUOTE(Pusnė @ 2008 02 28, 19:20) Mokykla perpildyta (1500 vaiku). Priima tik tada, jei kas is klases iseina. Ir aisku priklauso nuo amziaus. Bet kazkaip, kad is labai toli kas vazinetu is naujoku -nepastebejau, vadinasi-nelengvai. QUOTE(Kopytė @ 2008 02 26, 09:57) Mano sesuo dirba anglu kalbos mokytoja ir nesiskundzia. Bet siaip. aisku, anglistai vertejaudami uzdirba geriau. Nemanau, kad mokytojų algos patenkina vidutinius jų poreikius.Ypač, jei jauni ir neturi buto. Pabandykit nueit į banką paskolos prašyt su mokytojos alga. Esu dirbus, užtat taip sakau. Nes man pinigėlių per maža buvo, ypač su trim vaikais...
siandien uzrasem savo sunu-busima pirmoka i antakalnio vidurine. Nezinom kokia mokytoja pasirinkti. Bus Sidlauskiene, Siminoviene ir Butkeviciene. Gal kas kazka galite parekomenduoti? Aciu
Semionova, arba Semionoviene, mokytoja labai neprasta, mano klase buvo jos pirma laida kai ji pradejo dirbti, ir tikrai iki pat mokyklos baigimo daznai pas ja uzsukdavom, nes prisiminimai tikrai geri. Atsimenu, darydavom ivairius darbelius mamos dienai ir gimtadieniams, o ir medziaga padedavo issisavinti silpnesniems.
Sildlauskiene turejo paraleline klase, tai mum, kaip vaikam, tada atrodydavo, kad ji grieztesne, nei Semionova, bet is Sidlauskienes mokiniu atsiliepimu, jiems ji tikrai patikdavo, iki siol pazistu jos mokiniu ir atsiliepimai tikrai silti.
Tai gal kas turit žinių apie matiekos mokytoją Sinkevičienę? Aš seniai šitą šūlią baigiau, bet sinkės pamiršt negaliu. Nerealiausia lerva. Mano laikais, jei pas sinkę pakliuvai, tai tau šakės. Ir nedvesia bestija...
QUOTE(Guboja @ 2008 04 16, 14:24) siandien uzrasem savo sunu-busima pirmoka i antakalnio vidurine. Nezinom kokia mokytoja pasirinkti. Bus Sidlauskiene, Siminoviene ir Butkeviciene. Gal kas kazka galite parekomenduoti? Aciu Šiandien buvo pirmų klasių mokinių tėvekių susirinkimas - pristatė tris mokytojas, paskaitė pavardes,užregistravo visus. Mes pakliuvom pas Šidlauskienę Įspūdis - sunku pasakyti Nors paminėjo,kad ji vienintelė gavo teisę šiemet dirbti pagal naują lietuvių kalbos vadovėlį, bet vietom atrodė,kad ... ...ir be galo be krašto gyrė buvusią laidą -patys pačiausi patys geriausi argi mums reikia apie tai žinoti ...ir užgalvos suiėmus,kad dauguma berniukai Gal kas turit kokių atsiliepimų apie ją ar kitas Norim vaikui paties geriausio ir labai svarbu - pirma mokytoja
o mes pakliuvom pas Semionovienę
lince, svarbu kad vaikui būtų gerai Kadangi mūsų vaikas gan lėtas ir labai jautrus, mes prašėme "minkštesnės" mokytojos. Laikas parodys kaip pasisekė, tikiuosi viskas bus ok QUOTE(zalias3 @ 2008 06 01, 23:14) Tai gal kas turit žinių apie matiekos mokytoją Sinkevičienę? Aš seniai šitą šūlią baigiau, bet sinkės pamiršt negaliu. Nerealiausia lerva. Mano laikais, jei pas sinkę pakliuvai, tai tau šakės. Ir nedvesia bestija... JI dirba dar nėr ko pergyvent Tikrai mokytoja labai griežta , bet,,,sugeba sukramtyti ir įdėti matematika į smegenys vaikams kurie klausosi, ir jei prieini prie jos ko nesuprasdamas mielai paaiškina, taigi kiekvienam savaip. Visos mokytojos tikrai geros, mano dukra pakliuvo pas Butkevičienę, mokytoja pažystu aš pati, bet šito nežinojau nes pavardė pasikeitusi.Buvau labai nustebinta kai atėjau su ją susipažinti, ji mane iš kart atpažino ir pasakė savo mergautinę pavardę, mano nuostabai tai mano 1-4klasės auklėtoja, ir aš ją pažystu kaip mokytoja. Žinot visą laiką galvojau, kad ji nebedirba jau mokykloje, net negalėjau pagalvoti,kad istorija kartosis su mano vaiku, štai tau ir likimas, dėkoju jam.
as saviske irgi saviske ten uzrasiau ....tiek visko cia prisiskaiciau kad net abejot imu ar vertejio
mes pakliuvo i 1a bet mokytojios pavardes nepamenu ....kaskaip pro ausis praleidau
seip tai dukra
Mes irgi jau galvojame apie šią mokyklą, bet mes eisim nuo kito rudens.
Gal kas žinote apie šias mokytojas: Rita Norkaitienė Regina Savickienė Lina Kumžienė Būčiau labai dėkinga Mes jau nupirkom kuprinę ir aprangai maišelį ir visokių smulkmenų (trintukai, pieštukai, ir t.t)Skaito mažoji visur kur pamato raideles ir džiaugiasi vasara.
gal kas zinot kada svente bus? kelinta valanda?
|