Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgomojo stalas, kėdės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
light blue
Labas smile.gif
Klausimą turiu, gal įsivaizduojat, kiek galėtų kainuoti stiklinis stalas, bet...tas stalas turėtų būti toks, kaip tos kėdės kur prie pianino būna, na kur suki sėdimą dalį ir keičiasi aukštis. Pas mus nenumatyta visai stacionari vieta valgymui, grūstis prie bato nepatogu, tai reikia stalo valgymui, o kai nevalgom nesinori jo aukšto laikyti, tai gerai būtų jei nusileistų kaip žurnalinis staliukas. O gal aš išvis nesąmonę svaigstu, kurios neįmanoma įgyvendinti g.gif
Lupos
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 13:14)
Labas smile.gif
Klausimą turiu, gal įsivaizduojat, kiek galėtų kainuoti stiklinis stalas, bet...tas stalas turėtų būti toks, kaip tos kėdės kur prie pianino būna, na kur suki sėdimą dalį ir keičiasi aukštis. Pas mus nenumatyta visai stacionari vieta valgymui, grūstis prie bato nepatogu, tai reikia stalo valgymui, o kai nevalgom nesinori jo aukšto laikyti, tai gerai būtų jei nusileistų kaip žurnalinis staliukas. O gal aš išvis nesąmonę svaigstu, kurios neįmanoma įgyvendinti  g.gif
*

Sumanymas geras, bet neisivaizduoju ar dideliam stalui taip galima g.gif
light blue
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 02, 14:26)
Sumanymas geras, bet neisivaizduoju ar dideliam stalui taip galima g.gif
*

gali būti nepakeliamas jis lotuliukas.gif
Auksuole
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 14:14)
Labas smile.gif
Klausimą turiu, gal įsivaizduojat, kiek galėtų kainuoti stiklinis stalas, bet...tas stalas turėtų būti toks, kaip tos kėdės kur prie pianino būna, na kur suki sėdimą dalį ir keičiasi aukštis. Pas mus nenumatyta visai stacionari vieta valgymui, grūstis prie bato nepatogu, tai reikia stalo valgymui, o kai nevalgom nesinori jo aukšto laikyti, tai gerai būtų jei nusileistų kaip žurnalinis staliukas. O gal aš išvis nesąmonę svaigstu, kurios neįmanoma įgyvendinti  g.gif
*

Dėl stiklinio tai nežinau ar taip įmanoma. Bet mano draugė pirko medinį 3-jų padėčių stalą. Būna paprastas, išsididina ir nusileidžia iki žurnalinio. Kainavo daug, apie 2600 Lt
Kaliteja
QUOTE(Paranormali @ 2007 04 17, 13:41)
O cia musu stalas......... rolleyes.gif

Ir aš apie stiklinį stalą svaigstu,tik gal sakau matinio stiklo,gal mažiau matosi g.gif
Jūsų labai gražus thumbup.gif Beje kur tokius paveiksliukus pirkote blush2.gif Niekaip nerandu tinkamų.
blaxtiena
QUOTE(Uva @ 2006 08 10, 02:01)
Oi, geras... Taigi čia Baldoros baldai...  lotuliukas.gif  Man teko truputį su jais dirbti...
Teko kurį laiką naudotis stikliniu stalu... Ne permatomu, bet matiniu iš apačios... Na, gal ir nieko, dabar pati apie tokį pamąstau... Tik trūkumas jų toks, kad greitai apsiterlioja, netgi paprasčiausiai palietus rankomis, o jei dar vaikų yra tai iš vis...  doh.gif  nespėtum blizginti, arba tektų susitaikyti kad jis nuolat bus apčiupinėtas... Bet šiap toks stalas gerai, nes nebijo taip karščio ir drėgmės kaip faneruotės arba mediniai...  rolleyes.gif
*

taip taip taip, pritariu 4u.gif
Aikutė
Nabuke buvo super stalas, taip svajojau kelias dienas, kol jo nebeliko verysad.gif
dabar mąstau, ar galima padaryti stalą iš baldinės plokštės, pvz., Finų medis, bronza, termopalo. Mums iš tokios virtuvinį gamins, tai galvoju, gal ir stalas derėtų. Tik įdomu, ar ta plokštė tinka, ar nekenks jai karštos lėkštės ir tt?
kaukault
Mes pirkom stalą su 6 kėdėm SBA balduose kaune, kėdės nusitrynė po kokių 2 mėn(ant kėdžių buvo sėdėta kokį 10 kartų) o stalo paviršius pradeda prarasti spalvą. doh.gif
Aikutė
O kokios kėdės ? Stalai tai mačiau jau parduotuvėj apsilupinėjusiais kampais.
Mes SBA kėdes užsisakėm, tokios visos odinės su odinėm kojom, nerandu tokių foto, negaliu parodyt. Rytoj turėtų būti. O stalą dabar Alantoj gal užsisakinėsim. Bet irgi laukt 2 mėn verysad.gif
prunskiene
o koks stalas geriau apvalus ar pailgas? ar apvalus nera tapesnis. t.y. uzima maziau vietos, bet gali susest tiek pat kiek prie didesnio pailgo, gal kas patirties turi?.. verda namie diskusijos ir niekaip nenusprendziam.. ax.gif
mur`miaw
Na man asmeniškai labiau patinka apvalus stalas ir norečiau stiklinio stalo tik nznau ar praktiška tai smile.gif
Viaula
Na keliu temą į viršų ir noriu paklausti, ar patogiai būtų sėdėti dviem žmonėm prie 1,2 m ilgio stalo, ar reiktų ilgesnio?
uogute
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom biggrin.gif jei zinot apie ka as...
uzsienyj maciau labai grazu 2000euru, o lietuvoj panasu maciau tik apvalu.... bet sunkiai rast bus matyt...
daivushkina
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint ax.gif Gal matete kur nors? 4u.gif
OTIORI
QUOTE(daivushkina @ 2008 02 06, 10:38)
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint  ax.gif  Gal matete kur nors? 4u.gif
*

www.stalai.lt
Tai Jaseviciaus baldu bet labai daug galima pasirinkti - net du prailginimus ir t.t., taip pat spalva dydi mediena - na man tai labai patiko smile.gif
norma
Na, cia gal ne visai i tema, bet .... man sitie pinti valgomo stalai su kedem, ir aplamai visi sitie baldziukai thumbup.gif
Kaip tik ieskom stalo su kedem. Va, tokiu tikrai noreciau - pintu, su stikliniu stalvirsiu - blush2.gif , bet turiu toki itarima, kad ju kaina didele, reikes parasyt uzklausa g.gif

http://www.agoora.lt/?lt=1173250729
norma
QUOTE(OTIORI @ 2008 02 07, 12:32)
www.stalai.lt
Tai Jaseviciaus baldu bet labai daug galima pasirinkti - net du prailginimus ir t.t., taip pat spalva dydi mediena - na man tai labai patiko  smile.gif
*

Idomu kokios kainytes ten .... Man atrodo, kad truputi ,,pasikandzioja" g.gif
gazele
QUOTE(norma @ 2008 03 05, 18:26)
Idomu kokios kainytes ten .... Man atrodo, kad truputi ,,pasikandzioja"  g.gif
*

Nu mums viena kede kainavo 650 Lt ,stala turejom ,tai kainu nezinau ax.gif
Drauge turi balinto azuolo komplekta(gaminta ten), dvejus metus naudoja ir jau matosi apdauzytas lakas ir siaip atrodo - naudoti ax.gif
Gal tamsesni nera tokie jautrus,nezinau ,nes musu kedems dar ner metu ir atrodo thumbup.gif
pele
QUOTE(uogute @ 2008 02 05, 15:47)
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom  biggrin.gif  jei zinot apie ka as...
uzsienyj maciau labai grazu 2000euru, o lietuvoj panasu maciau tik apvalu.... bet sunkiai rast bus matyt...
*

Gal toki turejai galvoje?
stiklinis staliukas
giedre.v
QUOTE(uogute @ 2008 02 05, 13:47)
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom  biggrin.gif  jei zinot apie ka as...
*

turetu buti tas biggrin.gif nes jau labai labai wub.gif

http://www.liquid.lt/index.php?id=238&pid=5292

mirksiukas.gif
pariso
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint  ax.gif  Gal matete kur nors? 4u.gif
*

www.evelekt.ee. Tenyra graziu mediniu stalu istraukiamu( pvz.08700 stalas)
goya
*

Tokį stalą pirkom "Audėjo balduose". smile.gif Skersai išilgai apvažiavom visą Vilnių, bet radom tik ten, nors ir "Nemuno balduose" panašus pasirinkimas, tik kainos didokos g.gif
uogute
QUOTE(pele @ 2008 03 05, 16:31)
Gal toki turejai galvoje?
stiklinis staliukas
*

Jo tipo toks pat tik staciakampis didesnis bigsmile.gif bigsmile.gif

buvau pardej sukau sukau rinkiais pas mus beda kaip parsivezt reiketu, bet jei LT toki gauciau griebciau bigsmile.gif
nuobodžiaujanti
Norėčiau paklausti, gal kas esate pirkę Prestige Rattan, gamina Poznanėje, prekiauja Ergolain Domus galerijoje, pintus valgomojo baldus. Kėdes iš ratano arba abako, ir stalą? Kažin kaip su patvarumu? Šiaip nepigūs baldai. g.gif
Neo_laura
smile.gif Uzsimaniau ir as i valgomaji stiklinio stalo, tik kedutes trauktos odos jau turim, tai kazkaip graziau butu, kad deretu ju kojos. Kiek parduotuvese ziurinejam, daugelis stikliniu stalu metalinem kojom doh.gif Gal kas zinote, kur stikliniu stalu pasirinkimas nemazas? smile.gif
pariso
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 05, 12:12)
smile.gif Uzsimaniau ir as i valgomaji stiklinio stalo, tik kedutes trauktos odos jau turim, tai kazkaip graziau butu, kad deretu ju kojos. Kiek parduotuvese ziurinejam, daugelis stikliniu stalu metalinem kojom  doh.gif Gal kas zinote, kur stikliniu stalu pasirinkimas nemazas?  smile.gif
*

Labas.www.signal.pl
liniokas
Gal esate kuri nors pirkusi šios įmonės gaminamus baldus? Komplektai visai patrauklūs, įdomu kokybė ir kaina ax.gif
Gerbera
mes stala turim, bet kaip tik dabar ieskom kedziu. stala gaminomes, nes norejom sudedamo,kad isskleist eitu. o dabar ieskom kedziu, bet labai sunku. visur vaikstineju ir net nezinau ko noriu. jau supratau, kad noriu neaukstu kedziu, man kazkaip jos graziau atrodo. o stalo stiklinio tai as tikrai nepirkciau. turejom zurnalini stiklini, tai siaubas. valyt ir valyt ir valyt, o vaizdo vistiek ner. tik pirstas ir matos.
masajugi
Sveikos, turiu stala su stikliniu pavirsium ir keikiu ji, kiekvienas padejimas matosi ar puodeli ar bet ka padesi visada lieka zymes. tai sakiau visiem pasakysiu, kad nepirktu stiklinio stalo. pasidarai stalo tarnas doh.gif. niekada nepirksiu stalo su stiklo pavirsium. doh.gif
aitiii
ma ir reikia jau pirkti kedes i virtuve net nezianu kokias rinktis. gal kas foto, nuomoniu.
Neo_laura
Man patiko oda trauktos kedes SBA salone smile.gif Kai pirkom, buvo ivairiu spalvu, issirinkom kremines, jos man lb lb grazios. SBA tinklapy tokiu neradau, bet panasias radau cia http://www.ebaldai.lt/gaminys.php?cat=Stal...ėdės&id=987
aitiii
grazios kedes.
skarinka
QUOTE(liniokas @ 2008 07 07, 21:23)
Gal esate kuri nors pirkusi šios įmonės gaminamus baldus? Komplektai visai patrauklūs, įdomu kokybė ir kaina  ax.gif
*

As pirkau. Baldai tikrai grazus. Bet kokybe esu nepatenkinta. Stalas su storesnem kojom, tai po keliu savaiciu jau matesi itrukusi sujungimo siule. Kai pasiskambinau, tai is pradziu pradejo aiskinti, kad taip turi buti. Bet nenusiliaidau (turejau, net pakeltu tonu kalbeti), tai avaziavo ir isveze pataisyti. Pasake, kad as esu teisi, kad cia brokas. Dar paaiskino, kad berzas minkstas medis, todel labai lengvai nubraizyti, nuskelti kampa. Atveze pataisyta, bet pamaciau, kad viena koja nubrozdinta, tai zadejo atvaziuoti pataisyti, jau 3 menesius laukiu. Su kedes atlosu kur prisilieciu ir jau idubimas. Mano seima ramiai pavalgyti negali, nes vis drebu del stalo. Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.
liniokas
QUOTE(skarinka @ 2008 07 09, 14:11)
Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.
*

O kiek tau kainavo stalas su kėdėm? ax.gif
Man juos rekomendavo pažįstama. Tinklapio kataloge pateikiami modeliai visai nieko, bet niekaip neprisiruošiu nuvaryt į pardę ir pasižiūrėt realiai. Įdomi ir kaina...
oziarage
Mes stala is Fornesto kaiptik nusipirkom..Ziauriai fainas, toks, kaip Juodam Alksnyje kainuoja 2500 lt. Tik vat kabinam virs stalo sviestuva, bet noriu, kad jis man kabetu zemai, tik vat neisivaizduoju rekomenduojamo aukscio..Gal kas zinote koks tas aukstis turi buti? Tikiuosi supratote apie ka as cia kalbu... blush2.gif
Neffertite_
QUOTE(juratelexxx @ 2008 07 11, 22:33)
UAB "Fornestas" yra labai platus AZUOLINIU stalu pasirinkimas - staciakampiai, apvalus, ovalus prailginami tiek su pridedamais, tiek stalo viduje laikomais prailginimais. Kadangi yra atnaujinamos kolekcijos, todel siuo metu vyksta gaminiu ISPARDAVIMAS patraukliomis kainomis.
Prie stalu pasiulys ir kedes: apvilktas nuimama/skalbiama tekstile bei azuolines kedes su naturalios odos sedyne.
Adresas: Siltnamiu g.7, Noreikiskes, Kauno raj. (prie LZUA).
Darbo laikas - kiekviena darbo diena 8-17 val., pietus 11-12 val.
www.fornestas.lt arba www.tikribaldai.lt
*

O pagal mano individualų užsakymą ir norus galėtumėte pagaminti stalą? blush2.gif

P.S> Kur Kaune ar jo apylinkėse man kas nors galėtų pagaminti valgomojo stalą iš medžio???? Ir dar ne bet kas, bet prašysiu tų pačių baldininkų padengti jį baltu laku. blush2.gif
emrata
QUOTE(oziarage @ 2008 07 15, 19:26)
Mes stala is Fornesto kaiptik nusipirkom..Ziauriai fainas, toks, kaip Juodam Alksnyje kainuoja 2500 lt. Tik vat kabinam virs stalo sviestuva, bet noriu, kad jis man kabetu zemai, tik vat neisivaizduoju rekomenduojamo aukscio..Gal kas zinote koks tas aukstis turi buti? Tikiuosi supratote apie ka as cia kalbu... blush2.gif
*

mes is akies kabinom, daugmaz prilaikem prie lubu ir ziurejom ar atsisedus nekliudo sviestuvas, ar sviesa nesvieciai ikyriai i akis ir pan.
Spyglienė
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 07 15, 22:45)
O pagal mano individualų užsakymą ir norus galėtumėte pagaminti stalą?  blush2.gif
P.S> Kur Kaune ar jo apylinkėse  man kas nors galėtų pagaminti valgomojo stalą iš medžio???? Ir dar ne bet kas, bet prašysiu  tų pačių baldininkų padengti jį baltu laku.  blush2.gif
*

beicu baltu g.gif Būtinai pasidalink patirtim. Nes noriu savo stalo beicą pakeist.. Tie, kurie mums gamino, jau pakeitė darbų profilį - tik durim dabar užsiima ax.gif
Ladute
QUOTE(skarinka @ 2008 07 09, 15:11)
As pirkau. Baldai tikrai grazus. Bet kokybe esu nepatenkinta. Stalas  su storesnem kojom, tai po keliu savaiciu jau matesi itrukusi sujungimo siule. Kai pasiskambinau, tai is pradziu pradejo aiskinti, kad taip turi buti. Bet nenusiliaidau (turejau, net pakeltu tonu kalbeti), tai avaziavo ir isveze pataisyti. Pasake, kad as esu teisi, kad cia brokas. Dar paaiskino, kad berzas minkstas medis, todel labai lengvai nubraizyti, nuskelti kampa. Atveze pataisyta, bet pamaciau, kad viena koja nubrozdinta, tai zadejo atvaziuoti pataisyti, jau 3 menesius laukiu. Su kedes atlosu kur prisilieciu ir jau idubimas. Mano seima ramiai pavalgyti negali, nes vis drebu del stalo. Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.
*

Oj, perskaičiau, tai net išsigandau. Mes irgi iš ten pat užsisakinėjom, stalas irgi beržo faneruotės, bet kol kas (tfu tfu tfu) esam labai patenkinti. Šiaip baldai man labai gražūs, o ir kaina thumbup.gif . Kad stalas braižosi, matem jau pardėj - ten stovinčio viršus pabraižytas... Bet namuose užtiesiau gražią staltiesę ir galvos per daug nesuku. Dabar laukiam dar mažo kavos staliuko ax.gif
skarinka
QUOTE(Ladute @ 2008 07 19, 10:34)
Oj, perskaičiau, tai net išsigandau. Mes irgi iš ten pat užsisakinėjom, stalas irgi beržo faneruotės, bet kol kas (tfu tfu tfu) esam labai patenkinti. Šiaip baldai man labai gražūs, o ir kaina  thumbup.gif . Kad stalas braižosi, matem jau pardėj - ten stovinčio viršus pabraižytas... Bet namuose užtiesiau gražią staltiesę ir galvos per daug nesuku. Dabar laukiam dar mažo kavos staliuko  ax.gif
*

Pas mane ne faneruote, o is berzo masyvo (beicotas). Cia visai kita medziaga. Baldai ir man labai grazus, bet dabar jau tiksliai zinau, kad jei gaminti baldus is medzio masyvo, tai reikia rinktis patvaresni medi (pvz. azuola). As ant stalo serveteles laikau, na tokias kvadratines , kad lekstes galeciau ant ju deti, nes su staltiese, tai stalas praranda savo grozi. Cia as apie savo stala kalbu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liniokas @ 2008 07 15, 18:41)
O kiek tau kainavo stalas su kėdėm? ax.gif 
Man juos rekomendavo pažįstama. Tinklapio kataloge pateikiami modeliai visai nieko, bet niekaip neprisiruošiu nuvaryt į pardę ir pasižiūrėt realiai. Įdomi ir kaina...
*

Apie 2500 Lt. Man tai nemaza kaina. Modeliai tikrai grazus ir atrodo prabangiai.
mamuke68
Turim valgomojo stalą, kuris yra 90 cm aukščio. Prie jo paprastos taburetės yra per žemos, o baro kėdės per aukštos. Gal kuri mamytė žino, matė, pirko - pusaukštes kėdes. Esu kažkur mačiusi foto tokių kėdžių, bet dabar nerandu niekur...
Neffertite_
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 16, 10:31)
beicu baltu  g.gif Būtinai pasidalink patirtim. Nes noriu savo stalo beicą pakeist.. Tie, kurie mums gamino, jau pakeitė darbų profilį - tik durim dabar užsiima  ax.gif
*

Ne, ne beicu, bet baltu laku. tongue.gif Kai turėsiu - įmesiu foto. Jau radome kas mums tokį pagamins, bet iki valgomojo stalo dar tolokai, porą mėn. minimum. mirksiukas.gif
mamuke68
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 10, 14:56)
Turim valgomojo stalą, kuris yra 90 cm aukščio. Prie jo paprastos taburetės yra per žemos, o baro kėdės per aukštos. Gal kuri mamytė žino, matė, pirko - pusaukštes kėdes. Esu kažkur mačiusi foto tokių kėdžių, bet dabar nerandu niekur...
*

4u.gif prašau...
Spyglienė
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 15, 18:33)
4u.gif prašau...
*

Jei jau prašai smile.gif Minijos balduose prieš metus esam pirkę tokias (atrodo kaip ir baro) ukrainietiškas kėdes. Tada domino pats pigiausias variantas, tai jos kainavo mažiau nei 100 Lt. Taip pat prieš kelis metus, kai dar Alantas gamino kėdes (girdėjau kad nebe), pas juos užsisakėm baro kėdę, kuri - kaip patrumpintas normalios baro kėdės variantas (turim vaikam stalą palangės lygy)
pariso
QUOTE(Spyglienė @ 2008 08 16, 09:18)
Jei jau prašai smile.gif Minijos balduose prieš metus esam pirkę tokias (atrodo kaip ir baro) ukrainietiškas kėdes. Tada domino pats pigiausias variantas, tai jos kainavo mažiau nei 100 Lt. Taip pat prieš kelis metus, kai dar Alantas gamino kėdes (girdėjau kad nebe), pas juos užsisakėm baro kėdę, kuri  - kaip patrumpintas normalios baro kėdės variantas (turim vaikam stalą palangės lygy)
*

Sveikos. Taigi ,kad nuo ALANTO atsiskyre kedziu ir stalu gamyba ir pasivadino TAURU KEDRU
Dodže
Sveikos, gal kas užmatėt Kaune kėdžių metalinėm matinem kojom kur daugiau, nes visą Kauną išmaliau nu nerandu niekur. g.gif verysad.gif
FenG
Sveiki,
nepykit jei pasikartosiu:)
Laaabai daug ir geros kokybes (daniski,naturalaus medzio) stalu,kedziu,indauju,knygu lentynu yra parduotuveje Domino Mobler Fabijoniskese.Tikrai verta uzsukti.Kainos nerealiai zemos uz tai ka gaunate,kitur uz ta pati patikekite kiek suplotumete.
Amžina studentė
Vakar praėjau "Baldų rojų" bet sau tinkamo stalo neradau schmoll.gif Irgi noriu apvalaus, kuris reikalui esant prasiilgintų smile.gif Dvi firmos ten prekiauja kažkuo panašiu, bet reikiamos spalvos nebuvo verysad.gif "Alantas" tik iš masyvo gamina, o man reikėtų iš plokštės. Gal kas žinot, kas Vilniuj gamina tokius stalus? ax.gif
Laurytele
QUOTE(FenG @ 2008 09 30, 14:36)
Sveiki,
nepykit jei pasikartosiu:)
Laaabai daug ir geros kokybes (daniski,naturalaus medzio) stalu,kedziu,indauju,knygu lentynu yra parduotuveje Domino Mobler Fabijoniskese.Tikrai verta uzsukti.Kainos nerealiai zemos uz tai ka gaunate,kitur uz ta pati patikekite kiek suplotumete.
*

o kur tiksliau yra ši parduotuvė? Ačiū smile.gif
Amžina studentė
Gal kas užsisakinėjot stalus iš "Vilniaus baldų"? ax.gif Įdomu, kaip kokybė, kokios kainos g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.