Papildyta @ [mergetime]1090917941[/mergetime]
gal kas gerete kokius nors ir pajutote po to koki geresni ar blogesni poveiki????
vat ir as turiu viena labai man svarbu pastaruoju metu klausimeli. jauciu, kad "streikuoja" mano atmintis. anksciau labai gerai viska prisimindavau, netgi po metu ar daugiau galedavau pasakyti kur koks daiktas padetas buvo... dabar ziuriu jau visai blogai darosi. jeigu ilgesni laika nesutinku kokio tai zmogaus, net ir varda pamirstu
Papildyta @ [mergetime]1090917941[/mergetime] gal kas gerete kokius nors ir pajutote po to koki geresni ar blogesni poveiki????
As pries kiekviena sesija geriu Memor-X tabletes, man padeda
Labai labai padeda eilėraščių ar šiaip kokių nors tekstų mokymasis atmintinai, dar praverstų kryžiažodžius paspręsti.
Kadaise matematikos mokytoja patarė kasdien po ketureilį išmokti. Aišku, aš tuo nepasinaudojau, bet manau, kad turėtų padėti
Ir pas mane ta pati problema
Va va, man atminti, jauciu, tai narkozes pagadino - per nepilnus metus dvi superines dozes. Tuoj ir savo vardo jauciu nebeprisiminsiu.
Mokykloj turejau labai gera atminti, bet dabar tai
Kalbejau su vaistininkem tai man jos irgi rekomendavo Memor-x. O kaip pvz. Bio-Biloba? Ar nieks nebande?
as bandziau Bio -Biloba po menesio jauciu ne gereja o blogeja,nuejau i vaistine prasyt efektyvesniu sako,norint rezultatu reik ilgiau vartot ,tad vartojau 4men ir NIEKO nepadejo O tos narkozes tai tikrai ant smugio atminti sumazina Eilerascius bandau kartu su sunumi mokintis
man tai irgi Memor-x vitaminai visada padeda kai streikuoja atmintis pvz. per sesija
Kaži ar iš tikrųjų narkozė silpnina atmintį.Aš tai jų turėjus,atmintis tikrai pablogėjo,galvojau-gal senstu?
As esu skaiciu kaip galima atminti lavint pvz. kiekviena vakara pries miegant viska pameginti sudelioti ka siandien veikei.
man atrodo, kad labai svarbu tai kiek esi issiblaskes. as seniau visada po penkis kartus reiksmingus ar nereiksmingus dalykus apmastydavau, o dabar is vis kas jau itin svarbu apie tai daugiau galvoju.
As akivaizdzius pokycius pastebejau sugerusi puse pakuote Ginko Forte is ENRICH. Artejant mokslo metams i pabaiga pajutau, kad tuoj nebepavesiu... atsiskaitymai po atsiskaitymu, net issimiegoti normaliai nebudavo kada..
Beje sis preparatasnaturalus, stimuliuoja kraujotaka galvos srityje, taip smegenys gauna daugiau deguonies=maisto ir del to pagereja atmintis. Ir akyse atrode sviesiau, spalvos pasaulio ryskesnes... Preparatas nera labai pigus kaina menesiui- apie 60lt, bet patikekit verta. Geriau viena gero poveikio nei desimt minimalaus, kurio kartais net nepajunti. Ji pirkau is vyro sesers, ji dirba platintoja. Jei reikes telefono, rasykit a.z. Is pigesniu isbandytu vitaminu man buvo vit B kompleksai, tik nepamenu pavadinimo dabar.. kainuoja apie 20lt/men
Vitaminai nepamaisys, o sakoma, kad atmintis lavinama isiminant, mokantis atmintinai. Gal neidomu pastoviai koki ketureili kalti, tai galima isbandyti, kaip jau kazkas minejo prisiminti kuo smulkiau, kaip praejo diena, ar skaitant zurnala, koki straipsni perpasakoti garsiai lyg turetumete auditorija pries save.
Nu baisus dalykas
o as jauciu, kad visiskai atmintis atsisako. turiu viska uzsirasinet, nes net boso nurodymu is kabo isejus nebeatmenu
Man užeina tokiom bangom: tai ištisai pamirštu viską, tai lyg normaliai.
Deja, nepadeda man jokie vitaminai, nors gėriau ir brangius, atrodo, gerus Dabar draugė patarė nusipirkti ginkmedžio (jei teisingai parašiau
Atmintį reikia LAVINTI.
Ir dar vienas praktiškas patarimas- "nulipti nuo bėgių". T.y.- vis kaitalioti maršrutą nuo namų iki darbo, ar iki kokio prekybos centro, ar iki draugų namų ir t.t. - vis stengtis važiuoti skirtingais keliais, ieškoti naujo, nevažiuoto šunkelio
Visai esu išsigandusi,nes katastrofiškai suprastėjo atmintis. Mokinuosi anglų žodžius, tai jau atrodo išmokau,po poros dienų neatsimenu. bet baisiausia pasidarė,kai pabandžiau išmokti eilėraštuką apie Šaltį(čia kad vaiką pamokinčiaus), o pasirodo niekaip, praeiną pora valandų ir neatsimenu. pati tuo negaliu patikėti. Beje kažkaip man atrodo kad atmintis suprastėjo po narkozės(nors ji buvo ir labai nedidelė,bet jau praėjo 4 mėn o atmintis nesusinormalizuoja). Kažin gal kas žinote ką daryti. Gal yra kokių priemonių atminčiai pagerinti. Kažin ką daryt?
As per sesija visada geriu Neurozan. Gal cia tik isitikinimas, bet man atrodo, kad padeda.
Na tai narkoze ir man"pagelbejo"
Sveikutes
Gal siaip kokiu patarimu turit, kaip cia smegenus savo atgaivinus..? QUOTE(Diksė @ 2005 03 18, 16:13) Sveikutes Gal siaip kokiu patarimu turit, kaip cia smegenus savo atgaivinus..? Siaip siulyciau gerai issimiegoti, bet jeigu taip neisieina .... Siaip as pati dar kai mokiausi tai vartojau viena karta Memorex. Man padejo, bent jau itikini save kad tikrai pades ir padeda O kaip ten is tikruju yra ar jos padeda ar ne, tai net nezinau, bet pasamone tai tikrai suveikia
Geriu Memorexa pries kiekviena sesija
Ieva-Pieva, ar padeda?
as irgi geriu memorexa, bet pradedu 2-3men pries rimtus mokslus. man tikrai veikia,nors tem sudetis ne stebuklinga
Na va.. vakar nusipirkau ir as 100 tableciu MEMOREX pakuote..
QUOTE(Diksė @ 2005 03 19, 15:20) Na va.. vakar nusipirkau ir as 100 tableciu MEMOREX pakuote.. Memorex'a geriu jau nuo rudens be pertraukos. Akivaizdus poveikis pasirode po 1men. Pagerejo nuotaika, padidejo darbingumas, atsirado daugiau energijos, mokytis lengviau, o nauja informacija isisavinu zymiai greiciau. Aisku, jeigu issimiegu normaliai. Bet siaip, tai preparatas liuks- 99 balai is 100. Pamatysi, nesigailesi!!!
as irgi geriau Memorexa pries sia sesija. Nes labai bijojau. Na i egzaminus ejau visiskai rami. Ko nemokejau, nors galima buvo ismokt, is atminties ismasciau kazkaip. Rezultatas- padidinta stipendija. Praeita syki kai tokia issikovojau, naudojausi racijom ir sperom. Kaip bebutu, pasiekiau savo
Vat ir mane pradėjo šis vaistas domint...Išvis,jei nuo kažkokių papildų gerėja atmintis,yra lengviau susikaupt-tai gal ko nors organizmui trūksta?To daikto,kuris yra Memorekse?
QUOTE(Fiolita @ 2005 09 09, 00:38) tai gal ko nors organizmui trūksta?To daikto,kuris yra Memorekse? Sudėtyje yra visas kompleksas amino rūgščių (iš jų juk baltymai sudaryti), kurios yra reikalingos smegenų veiklai, vaizdžiai tariant, tai "smegenų statybinė medžiaga" Kartais negaunam reikiamo kiekio šių rūgščių su maistu, kai kurias žmogus pasigamina pats, o kai kurios yra nepakeičiamos, jų galim gauti tik valgant. Aš jau pradėjau gerti nuo rugsėjo pradžios
Memorex'a geriau dar mokykloj, pries baigiamuosius egzaminus. Nu tada tikrai atmintis pagerejo, ka mokiausi, ta atsiminiau.
na,sugundėt-pirksiu ir aš
o as nuo siandien pradejau be gerimaxo gerti ir Bilomag
Aš Bilobil geriau prieš sesijas. Klausiat kaip? Nežinau, bet be skolų universitetą baigiau
Dabar irgi retkarčiais profilaktiškai pageriu. Del visa ko. Kad nepamirščiau, kur automobili pasistačiau
na va bandau atgaivinti temą, gal kas jau iš geriančių tuos visus preparatus atsilieps apie poveikį
Man nereikia kad atmintis pagerėtų tik prieš mokantis, tiesiog noriu kuo greičiau ir efektyviau atgaivinti savo visiškai jau nusibaigusią atmintį atmintis žiauriai pablogėjo po narkozių ir didelių dozių vaistų ypač manau raminamieji visokie prisidėjo, bet deja vaistų nutraukti negaliu geriu jų daug, kadangi sveikatėle tikrai savo džiaugtis negaliu, na ramoinamieji tik vieni iš mano naudojamų vaistų nelabai aš tikiu memorex'u pati vaistininkė man pasakė kad čia tik šeip vitaminai smegenims, o jau mano atveju kai nenoriu tik trumpam pagerint atmintį, bet noriu JĄ SUSIGRĄŽINTI reikia kažko kito, tai galvoju parašysiu čia, gal kam panašiai yra, gal kas ką nors patarsite, nes jau nervai visai nebelaiko, kai pamirštu pačius paprasčiausius dalykus QUOTE(Anandita @ 2006 03 30, 16:54) nelabai aš tikiu memorex'u pati vaistininkė man pasakė kad čia tik šeip vitaminai smegenims, o jau mano atveju kai nenoriu tik trumpam pagerint atmintį, bet noriu JĄ SUSIGRĄŽINTI reikia kažko kito, tai galvoju parašysiu čia, gal kam panašiai yra, gal kas ką nors patarsite, nes jau nervai visai nebelaiko, kai pamirštu pačius paprasčiausius dalykus man tokia pati situacija,pamirštu pačius paprasčiausius dalykus ir niekad negeriau jokių vitaminų ir panašiai.Noriu eit teises laikytis tai ir pradėjau domėtis,gal kas ką gero pasiūlis QUOTE(VILGRA @ 2006 04 03, 20:32) man tokia pati situacija,pamirštu pačius paprasčiausius dalykus ir niekad negeriau jokių vitaminų ir panašiai.Noriu eit teises laikytis tai ir pradėjau domėtis,gal kas ką gero pasiūlis Mane panaši problema į kampą užspeitė prieš beveik porą mėnesių, bet aš vis galvojau, kad kaip nors susitvarkysiu. Bet kai kelis kartus save pagavau viduryje sakinio pamirštančią, apie ką kalbėjau, nekalbant apie pamirštus darbus ir pan., nutariau imtis pertvarkų Tagi pirmiausiai ėmiausi dienos režimo pertvarkų, t.y. pratinu save pasidaryti vyturiuku iš pelėdos, bet manau, kad taip ir liksiu kažkokiu hibridu Dabar jaučiuosi kur kas geriau ir gerokai darbingesnė. Jei ant nosies nekabotų dviguba sesija, tai to MemorTop turbūt nė nebūčiau pirkusi, bet dabar jau bijau be pašalinės pagalbos dorotis su dideliais protiniais krūviais. Tiesiog kai laikiau abitūros egzaminus, negėriau jokių papildų, tik valerijono šiek tiek, ir išlaikiau egzaminus puikiai, bet galva mane pavedė praėjus maždaug dviems mėnesiams, kai teko susidoroti su dideliu informacijos kiekiu. Nuo to laiko taip ir gaivaliojuosi, bet šiemet nutariau imtis ir chemijos. Žiūrėsim kaip bus
žodžiu perėjau daug vaistiniu ir aišku visi jie man kišo labai brangius vitaminus ir pan,bet viena vaistininkė man pasiūlė nuvažiuti/kalbėjimo vieta vilnius/ i viršuliškiu parduotuve 'MADA',TEN YRA PRIE TABAKO SKYRIAUS RUSIŠKŲ GAMINIŲ VAISTINĖLE.Super nes vaistai 3k pigiau nei tie visi siūlomi inportiniai
"Super" vaistininkė
Visoms susirūpinusioms savo atmintimi: 1. Lavinkit atmintį - spręskit kryžiažodžius, rebusus, mokykitės mintinai eilėraščius ar šiaip ką, kas jums įdomu; 2. Atminties gerinimui reikalingos aminorūgštys. Rinkitės vitaminų kompleksus, kurių sudėtyje jų yra. Kainos įvairios, galima palyginti koncentracijas, gėrimo dažnį ir pasirinkti pagal save ir savo kišenę. Beje, kai jums sako " čia tas pats tik pigiau" - pasidomėkit kas gamina. Manau, kad yra skirtumas kokybės ir technologijų lygio atžvilgiu kur vitaminai gaminami: Indijoje, Izraelyje ar išsivysčiusioje Europos šalyje... Jums svarbiausia, kad tai ką geriate, jūsų organizmas ir pasisavintų. 3. Ginkmedžio preparatai irgi šiuo atveju tinka, tik juos vartoti reikia mažiausiai pusę metų.
O as geriu Neurozan'a, padeda super
Ko negaleciau pasakyt apie visu cia isgirta Memorex'a, na atminti siek tiek pagerina, bet salutinis poveikis man buvom toks: po kiekvieno buteliuko + 2 kilogramai O Neurozan'u esu labai patenkinta
Neurozan-jokio efekto
Nu cia matyt kiekvienam savo, man Neurozan'as labai patinka, nes tikrai efektyviai padeda, nevaiksau mieguista, kaip anksciau istisom dienom, esu darbingesne, zvalesne, nepavargstu nuo ryto iki vakaro, lengviau isimenu visa informacija.
QUOTE(Diana& @ 2006 05 18, 23:11) Visko gali būti Bet, mano supratimu, vien tik tabletės nepagelbės, jei ir toliau nebus keičiamas gyvenimo būdas, kuris nuvarė į tokią padėtį, kad reikia tablečių griebtis. Banalybių banalybė, bet dienos režimo sutvarkymas jei stebuklų nepadaro, tai labai padeda jiems atsirasti. Dienos režimas turėtų būti sutvarkytas taip, kad iki išnaktų nebūtų slampinėjama ir dirbama, o einama miegoti laiku (iki 23 val.). Keltis reikia anksti ryte - tuomet darbingumas visai kitas, negu išmiegojus tą patį valandų skaičių, bet atsikėlus vidurdienį. Taip pat turėtų būti laiko poilsiui (pasivaikščiojimas, sportas, kita maloni veikla, trumpos pertraukėlės darbo metu). Tik taip organizmas tausojamas ir duoda rezultatų, nei dirbant iš visų jėgų savęs negailint. Tokiu atveju iš pradžių rezultatai gali būti puikūs, bet laikui bėgant "baterijos sėda" ir jas atgaivinti darosi sunku. Čia kaip maratone - jei nuo pat pradžių bėgsi iš visų jėgų, užsilenksi finišo taip ir nepasiekęs Aš savo dienos režimą jau sutvarkiau, geriu MemorTop`ą ir labai puikiai jaučiuosi, nors dabar ir sesija
Sveikos,
kažkaip pastebėjau tokią bėdą o dabar paskutinius 2 metus kažkaip išvis
manau kad tau reik kuo skubiau pas gydytoja maut, čia ne juokai
Aš manau,kad čia jau nelabai ką išlavinsi,juk ne mažas vaikas kuriam reikėtų lavinti viena ar kita.
Su šia problema reikia kreiptis į neurologą ir mano patarimas - nedelsti,nes atmintis streikuoja ne šiaip sau tai gali būti rimtos smegenų ligos priežastis. Na gal aš čia ir grėsmingai pasakiau,tačiau darau tai linkėdama paties geriausio. |