Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Aušrinė
Ieškom vonios baldų. Viziją maždaug turim, tačiau gal kokį įdomų variantą praleidom beieškodami.
Kur jūs pirkot vonios baldus? O gal darėt pagal individulaų užsakymą? Ar esat jais patenkinti? Ką darytumėt kitaip?
Asta
Man shiuo metu aktualiai yra virtuves baldai, nes virtuves remontas pabaigon, o vonios darlaukia. Bet i baldelius tai jau ziurejom, ziurejom... Kol kas tai man visai nieko atrodo "Senukuose" vonios baldai. Lietuvishki jie, tik va firmos pavadinimas "zkrito". Dar ir www ta firma turi taiir zbreziniai su ishmatavimais pateikti. O patys tie baldai manau ir dregmei atsparus ir kaina prieinama... Gal tik minusas, kad spalva tik balta.
Aušrinė
Gaila, kad nepameni tos firmos pavadinimo... Pasižiūrėčiau internete. Mes Seniuose irgi apžiūrėjom vonios baldus. Yra neblogų, bet mane ir nervuoja kad visi balti, o jau kur su mediena, tai kaina iškart vos ne dvigubai didesnė. Norisi kokio įdomesnio sprendimo.
*Džela*
Ta firma yra "Riva". Jos adresas internete www.riva.lt
Bet nepasakyciau, kad ten pasirinkimas yra labai didelis.
svetima
Mes pirkom lietuviskus http://www.raguvosbaldai.lt/
Esam labai patenkinti thumbup.gif

Tik siulau bandyt kreiptis tiesiai pas juos, nes gaunasi mazdaug 30 proc. pigiau nei Senukuose.
Aušrinė
QUOTE (svetima @ 2004 07 28, 12:50)

Tik siulau bandyt kreiptis tiesiai pas juos, nes gaunasi mazdaug 30 proc. pigiau nei Senukuose.

Ačiū už gerą patarimą smile.gif
Pasižiūrėjom su vyru internete jų gaminius -yra tikrai fainų.
Tik man neaišku, kur jūs juos pirkot, nes kai aš nusiunčiau užklausimą, atsakė, kad pirkčiau iš Senių blink.gif
Gal galėtum išduoti paslaptį - kur tas "tiesiai pas juos".
svetima
QUOTE (Aušrinė @ 2004 07 29, 05:49)
QUOTE (svetima @ 2004 07 28, 12:50)

Ačiū už gerą patarimą smile.gif
Pasižiūrėjom su vyru internete jų gaminius -yra tikrai fainų.
Tik man neaišku, kur jūs juos pirkot, nes kai aš nusiunčiau užklausimą, atsakė, kad pirkčiau iš Senių blink.gif
Gal galėtum išduoti paslaptį - kur tas "tiesiai pas juos".

Na, mes susiradom ju ofisa, jis bent tada buvo Partizanu gatvej, toks yra ten ofisu pastatukas baltas, mazdaug toj vietoj kur anksciau buvo Dali..Tiksliai adreso nezinau, nes buvo pasake pazistami, kad ten ir viskas, na telefonu gal pasakytu jie.
Na, vyras ten nuvaziavo ir susitare, nors jie perdaug entuziazmo gal ir nerodo, kai ten tiesiai vaziuoji, bet dave katalogus, internetini plsp ir issirinkom baldus, juolab, kad tokio modelio Seniuose net nebuvo..
Atėnė
Man pribrendo reikalas gamintis vonios baldus. Projekteli pati pasidariau, bet........ kur gamintis? Cia Vilniuje. smile.gif
kamilyte
Atėne, siūlau nedaryti firmoj, kuri garsiai reklamuojasi, kad daro nestandartinius baldus. Vajetus kiek mes uz virtuve taip permokejom blink.gif ("Baldu gamoje")

Paieskok per pazystamus, kur "nelegaliai" daro. Galeciau gal is savo kaimynes gauti tel., jie taip virtuve dare, bet ar vonias daro, nezinau..

Mes irgi kaip tik griaunam vonia siandien biggrin.gif , tai turbut vyras pats darys baldus. Susiprojektuoji, uzsakai plokste (tokiu firmu daug), jie viska padaro, belieka surinkti. Tik kaip del to atsparumo dregmei?...
renax
Kad atsparus butu reik plastiku dengt ,o raguvoje reik pirkt 10 vnt ,siaip as noreciau kas dar nori ? Su atvezimu is kauno problemu nebutu ,tada iseina nuolaida .
dygsnis
Jei domina vonios baldai ir + nestandartiniai, geriausia gamintis firmose, kurios uzsiima nestandartiniais gaminiais. Zinoma reikes pamoketi nemazai, nes tai nestandartas. O kainos priklauso nuo medziagu, jei norite atspariu dregmei, teks pamoketi brangiau, o jei ne - pigiau. wink.gif
Saga
O gal kas turite raguvos baldus jau? ......... domintu ar jie is tiesu atsparus dregmei ir nepageltonuoja.......... kol ruosemes pirkti tai girdejau tik gerus atsiliepimus, butent tai vonios baldai ir t.t. ............. va jau kai nusipirkome dabar prasidejo, kad raguvos baldai nera atsparus dregmei, ilgainiui pageltonuoja ta balta spalva ir t.t. g.gif g.gif g.gif ................ aisku dabar nieko nepkeisi, reikia laukti ir ziuresim kaip cia bus.......... bet vis tik idomu, gal kas turi, kaip jie atrodo praejus pvz metams ir daugiau g.gif
renax
As kol kas girdejau tik geru atsiliepimu , mane domina spinta su veidrodinem durelem ir spintele kabinama ,ju kaina irgi vilioja . Veiksmas vyktu kaune ,jei kazkam problemos su transportu i vilniu galetu jungtis prie musu smile.gif
Saga
QUOTE (renax @ 2004 11 17, 11:22)
As kol kas girdejau tik geru atsiliepimu , mane domina spinta su veidrodinem durelem ir spintele kabinama ,ju kaina irgi vilioja . Veiksmas vyktu kaune ,jei kazkam problemos su transportu i vilniu galetu jungtis prie musu smile.gif

Iki pirkimo mane pasiekdavo irgi tik geri atsiliepimai, bet is ko juos girdejau nei vienas neturi tu baldu........ praeita savaite nusipirkome susistateme, tai va dabar kas ateina, tai jau is keliu girdejau, viena spintele pirkome su kriaukle, o kita pastatoma su stalciais........... tipo uzgeltonuos ir t.t. .............. beje tie neigiamai atsiliepe irgi neturi raguvos baldu spinteliu vonioje........ siaip kazkaip nezinau truputi nesmagu paliko........ aisku dabar nebepakeisi nieko ir kazin ar keisciau, nes vonios baldu pasirinkimai prekybos centre buvo tik raguvos ir lenkiski......... ai koks skirtumas...... wink.gif
Atėnė
Tai kad Raguvos baldai balti gun_bandana.gif
As noreciau pvz. tokiu
Aušrinė
QUOTE (Atėnė @ 2004 11 17, 10:59)
Tai kad Raguvos baldai balti gun_bandana.gif
As noreciau pvz. tokiu

Man tai kaip tik norisi baltų. Mūsų vonia ir taip gana marga, dar baldai spalvoti... Tai išvis makalynė.
O ta spintutė lenktom durelėm ohoho turėtų kainuot blink.gif

Ką tik bedradarbė pasakė, kad perkant Raguvos baldus iš jų turi pirkt ir kriauklę!
Saga
QUOTE (Aušrinė @ 2004 11 17, 12:11)

Ką tik bedradarbė pasakė, kad perkant Raguvos baldus iš jų turi pirkt ir kriauklę!

na gal ne visai tiksliai pasake........... mes kai pirkome, tai spinteliu ispjovimai yra butent pagal kriaukle padaryti............. pvz as norejau pirkti kitos firmos kriaukle negu buvo pavyzdyje, tai is tos kitos firmos issirinkau vizualiai tokia pat kriaukle, taciau ant spinteles uzdejus tarpai liko (cia parduotuveje bandymus atlikau).......... taigi teko pirkti ta kriaukle pagal kuria ispjautos spinteles........ gali kilti papildomu problemu, jeigu asivezate tas spinteles, o kriaukle uzdejus lieka tarpeliai, arba is viso ji ne pagal ispjovimus.....

Mes tai turejome problemu, kadangi tose spintelese nera ispjovimu vamzdziams.... tai teko kviestis meistra gaminanti baldus kad truputi spinteles pakoreguotu.....
idida
Mes kopijavom LAUFEN baldus. Nesinorejo standartiniu spinteliu rolleyes.gif
Gavosi labai neblogai, aisku tai nera cypianti vokiska kokybe ir gal konstrukcine dalis ne taip tiksliai padaryta, bet atrodo tikrai originaliai ir yra funcionalus.
Spinteliu korpusas fanieruotas ir beicuotas tamsia raudonmedzio spalva, o dureles baltai dazytas MDF. Virsutine spintele su stumdomu veidrodziu ant begeliu thumbup.gif
Atėnė
QUOTE (idida @ 2004 11 17, 13:30)
Mes kopijavom LAUFEN baldus. Nesinorejo standartiniu spinteliu rolleyes.gif
Gavosi labai neblogai, aisku tai nera cypianti vokiska kokybe ir gal konstrukcine dalis ne taip tiksliai padaryta, bet atrodo tikrai originaliai ir yra funcionalus.
Spinteliu korpusas fanieruotas ir beicuotas tamsia raudonmedzio spalva, o dureles baltai dazytas MDF. Virsutine spintele su stumdomu veidrodziu ant begeliu thumbup.gif

Kaip faina! O cia kaip, kur? Patys pasigaminot? Prasome aiskiau smile.gif
idida
QUOTE (Atėnė @ 2004 11 17, 16:33)

Kaip faina! O cia kaip, kur? Patys pasigaminot? Prasome aiskiau smile.gif

Ejom per visas parduotuves ir ziurejom modelius, bet neziurejom i kainas, nes tie modeliai kurie patiko kainavo nuo 20 000 iki 100 000 doh.gif
Labiausiai patiko LAUFEN. Truputi supaprastinom, kad butu imanoma pagaminti lietuvoje ir nekainuotu tiek kiek originialas ir su breziniais nuejom pas gamintoja. Dar psakem kokioj parduotuvej galima apziureti originala, jei kils kokiu klausimu.
Pagamino gana neblogai.
AŠA
QUOTE (renax @ 2004 11 17, 10:22)

o kokia tos spintos veidrodinem durim kaina (Torino, taip?), niekur neradau sad.gif
Realiste
QUOTE (svetima @ 2004 07 30, 09:52)

Tik siulau bandyt kreiptis tiesiai pas juos, nes gaunasi mazdaug 30 proc. pigiau nei Senukuose. [/QUOTE]
Na, vyras ten nuvaziavo ir susitare, nors jie perdaug entuziazmo gal ir nerodo, kai ten tiesiai vaziuoji, bet dave katalogus, internetini plsp ir issirinkom baldus, juolab, kad tokio modelio Seniuose net nebuvo..

Tai pas juos nuvaziavus kataloge galima rast daugiau pavyzdziu nei inete? g.gif O savo ismatavimus ar kazka pan. galima pateikt, ar ten jau nuvaziuoji, pasakai ko nori ir is karto viska nusiperki?
renax
ten nuvaziuoji pasakai ir nusiperki , nzn busiu kaune uzeisiu suzinosiu viska tiksliai ,bet kiek del nestandartiniu tai gal reik pasiskambint ,po viena neparduoda siulo i senukus eit >
Aušrinė
Renax, o kur jie čia Kaune randasi?
Galėčiau nulėkt apsižiūrėt ir jums naujienas perduočiau.
AŠA
Turbut cia...

Komercijos skyrius:
"Raguvos baldai" ir ko,

Butrimonių g. 7-209,

Kaunas, LT - 50218,

Lietuva

Nors, pala, kazin, ar bute jie gali tuos baldus laikyti g.gif
Bet yra tel.
Tel.: (8-37) 311 286
Tel.: (8-37) 709 897

Fax.: (8-37) 311 286

El. Paštas: kaunas@raguvosbaldai.lt

AŠA
Renax, maciau siandien parduotuvej Raguvos baldu spinta veidrodinem durim, atrodo, tai ta pati, kuri ir tinklalpyje yra, bet man idomu, kaip manai ja atidarineti, juk ji be jokiu rankeneliu, o darant liks pirstai ant stiklo g.gif vat tose spintelese, kur pakabinamos, tai nors kazkas panasaus i rankenele, nors ir is stiklo, yra, o cia absoliuciai nieko - lygus veidrodis...
AŠA
Iskilo mums cia bediskutuojant toks klausimas, o ten Kaune galima pamatyt "gyvu" pavyzdziu ar jau reikia konkreciai zinot, ko nori? Kodel klausiu - parduotuvej maciau tokiu ismatavimu kriaukle su spintele, kokiu internetiniam puslapy nebuvo mad.gif
renax
Gal buvo ne raguvos ? Siaip kainas turiu kam reik parasysiu i asmenine .O rankenele yra tik gal parduotuveje nebuvo uzdeta wink.gif Turi ir naujausia kolekcija ,ta kur su medinem durelem smile.gif
AŠA
QUOTE (renax @ 2004 11 25, 17:29)
Gal buvo ne raguvos ? Siaip kainas turiu kam reik parasysiu i asmenine .O rankenele yra tik gal parduotuveje nebuvo uzdeta  wink.gif Turi ir naujausia kolekcija ,ta kur su medinem durelem smile.gif

Raguvos... dar toks melynas lipdukelis su R ar RB raidele, na, kaip ir ant visu...
O kaip manai, ar ta su veidrodinem durim jei "tures kontakta su vandeniu" labai blogai? Dydis tai jos geras, bet kad sone tai paprasta balta DSP niekuo neimpregnuota sad.gif o tos Vigo gyvai nemaciau, bet tikiuosi, kad ji impregnuota kaip ir spinteles po kriaukle...
zujkiz
4u.gif
Norėčiau nusipirkti pakabinama spintelę i vonią su viedrodinėm durim... ax.gif Ir net neįsivaizduoju kiek gi tas malonumas man kainuotų smile.gif Gal kas pirkot neseniai? smile.gif rolleyes.gif Tiesa, spintelė turėtų būti nedidelė ir veiksmas Vilniuje smile.gif
Asiu 4u.gif
agacaga
QUOTE(zujkiz @ 2005 06 29, 20:19)
4u.gif
Norėčiau nusipirkti pakabinama spintelę i vonią su viedrodinėm durim... ax.gif Ir net neįsivaizduoju kiek gi tas malonumas man kainuotų smile.gif Gal kas pirkot neseniai? smile.gif rolleyes.gif Tiesa, spintelė turėtų būti nedidelė ir veiksmas Vilniuje smile.gif
Asiu 4u.gif
*

Tai kad turbut ju visur buna pirkti,kur ir kitokios vonios irangos buna pirkt ax.gif
Siaip kazkadacia nemazai maciau "pasidaryk paciam". O kainos,tai priklausomai gi nuo spinteles dydzio ir ar jinai su lemputem,ar be rolleyes.gif Na ir aisq nuo medziagu kokybes ax.gif Nepatarciau pirkt is paprastos laminuotos plokstes,ypac jei arti vonios stoves, bo va cia musu nuomojamam butuke tokia spintute kabo,tai jau ziuriu vienam kraste ta plokste nuo dregmes issiputus g.gif
Motina
Jei vonia maža, ir spintelė arti dušobus (t.y. nors truputį šlaps), tai jau reikia gerą pirkt. Tokia ir iki 300 kainuot gali.
Pas mus patalpa didelė, dušo kabina sandari, tai pirkom paprastos plokštės Akropolio maximoj (100lt kainavo). O gerų, tai reikia baldų parduotuvėse ieškot, Senukuose nemažas pasirinkimas. Ermitaže, tai gal tik dvi spinteles mačiau ax.gif
Frosted
Tos spinteles, kurios voniai skirtos, brangiai kainuoja del to, kad pati plokstem is kuriu jos yra gaminamos, brangiai kainuoja (200Lt/kvm - cia man meistrai taip sake). Tai va, man irgi reikia, ir as dabar galva suku - pirkt parduotuvej jau gatava ar uzsisakinet? O jei ne baltos norit, o kitos spalvos, tai dar reikes laukti vos ne menesi, nes tokias paslaugas Vilniuje bent jau mazai kas atlieka, o norinciuju daug. Vat ir lauke mano viena pazystama menesi, kol jai spintele nudazys. tongue.gif
Tutsi
o kur ta tavo pazistama uzsakinejo? ir kiek jai kainavo?
Frosted
QUOTE(Tutsi @ 2005 07 03, 11:30)
o kur ta tavo pazistama uzsakinejo? ir kiek jai kainavo?
*

Reikes paklaust, jinai pas kazkokius meistrus daresi. ax.gif Mums patiems reikia ir i vonia ir i tulika... doh.gif
Tutsi
pas mus kadangi bendra, tai atskiru nereikes, bet vistiek vienos nepakaks doh.gif biggrin.gif kol kas pirkt dar neplanuoju, bet reikia bent jau pasidometi, kad zinoti, kiek pinigiuku pataupyt ax.gif
tai lauksiu is taves ziniu 4u.gif
Hilde
as visai neseniai pirkau Senukuose. Pasirinkimas tikrai nemažas. O kainos +/- 200 Lt. Tik nepirkit lenkiškų. Visi sako, kad prasta kokybė.
Laluna
Gal kas žinot gerus ir nelabai brangius vonios baldų gamintojus? Reikia skubiai smile.gif
Olaiva
QUOTE(Laluna @ 2005 07 21, 07:36)
Gal kas žinot gerus ir nelabai brangius vonios baldų gamintojus? Reikia skubiai smile.gif
*

Kaune Raudondvario plente yra tokia firma "Riva".ten nieko modeliai,kainos padorios.va kur Vilniuje yra ju gaminiu

UAB "Senukų prekybos Centra", P.Lukšio g. 34

UAB "Senukų prekybos Centra", Ukmergės g. 244

UAB "Iris", Verkių g. 29

UAB "Iris", Erfurto g. 1

UAB "Iris", Švitrigailos g. 33

UAB "Murestos prekyba", P.Lukšio g. 32

UAB "Celsis", Ukmergės g. 297a

UAB "Arsenalas" EHG", Kalvarijų g. 24a

UAB "Pasidaryk pats", Viršuliškių g. 42

UAB "Vinukas", Vytenio g. 22
peledziuke
vonios baldaiYra ka paziureti biggrin.gif
Raganiūkštė
Man tai RAGUVOS BALDAI visai nieko.Ypač ta jų kolekcija ,,Ankara" (ten dviejų kontrastuojančių spalvų derinys).Tik kiek žinau, jie gamina tik standartą g.gif Pagal konkrečius išmatavimus - nea cry.gif
avectra
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 27, 08:50)
Man tai RAGUVOS BALDAI visai nieko.Ypač ta jų kolekcija ,,Ankara" (ten dviejų kontrastuojančių spalvų derinys).Tik kiek žinau, jie gamina tik standartą g.gif Pagal konkrečius išmatavimus - nea cry.gif
*

Tikrai neblogi baldai, patys turime ir esame patenkinti, plius nebrangūs thumbup.gif
Raganiūkštė
QUOTE(avectra @ 2005 07 28, 09:56)
Tikrai neblogi baldai, patys turime ir esame patenkinti, plius nebrangūs  thumbup.gif
*

O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia ax.gif
Hilde
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 28, 12:54)
O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia  ax.gif
*

Pas mus ir tokie. Kolkas labai patenkinti. Nenusilupo biggrin.gif Pagal kaina tikrai nebloga kokybe. Mes kai rinkomes, tai konsultantas butent juos ir pasiule.
Laluna
Ju nauja kolekcija "Credo" irgi thumbup.gif
avectra
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 28, 12:54)
O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia  ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vandens tyčia nepilam, bet manyčiau, kad kainos ir kokybės santykis labai geras. Jokių nusiskundimų kol kas neturiu. Naudoame daugiau nei pusę metų + mažų vaikų turime.
Spyrga
Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. Norejau ileidziamos kriaukles ir prailginto stalvirsio, kad po juo dar butu galima pastumti skalbimo masina. Per daug nesigaudau medziagose, bet spinteles man dare is kazkokios dregmei atsparesnes plokstes. Labai patiko, kad ta plokste galima nudazyti ivairiausiomis spalvomis. Tik blogybe, kad ta plokste siek tiek braizosi, todel man patare stalvirsi daryti is kazkokios kitos medziagos. Tai padare virtuvini. Sake, kad galima daryti ir visokius marmurinius, bet, aisku, viskas atsiremia i kaina, nes ir taip situos baldus pasigaminti pagal individualu uzsakyma kainavo brangiau nei nusipirkti kazka standartinio. Aisku, faina, jei kam patinka Raguvos baldai. Bet nepatiko man jie ir viskas. Nusprendziau, kad geriau kuri laika siek tiek pataupyti ir pasidaryti tai, kas patinka. Kol kas esu labai patenkinta.
Raganiūkštė
Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja 4u.gif Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus). Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500 blink.gif Lt.
Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy?
bozkute
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 07, 13:20)
Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja 4u.gif Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus).  Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500 blink.gif Lt.
Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy?
*

As tai irgi bandziau rasyti raguvos baldams el laiska, ar galima tiesiogiai is ju pirktis, tai atrase, kad jie tiesiogiai neprekiauja, o gaminiu reikia teirautis Senukuose ir pan.
Raganiūkštė
QUOTE(bozkute @ 2005 09 16, 14:19)
As tai irgi bandziau rasyti raguvos baldams el laiska, ar galima tiesiogiai is ju pirktis, tai atrase, kad jie tiesiogiai neprekiauja, o gaminiu reikia teirautis Senukuose ir pan.
*

Man irgi sake, kad Senukuose, bet cia gi kalba eina apie tai, kad pas juos tiesiai jeigu uzsakyt didesni kieki, tai zymiai pigiau gaunas g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.