Vestina
2005 09 16, 23:56
QUOTE(Spyrga @ 2005 09 06, 15:01) Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. Norejau ileidziamos kriaukles ir prailginto stalvirsio, kad po juo dar butu galima pastumti skalbimo masina. Per daug nesigaudau medziagose, bet spinteles man dare is kazkokios dregmei atsparesnes plokstes. Labai patiko, kad ta plokste galima nudazyti ivairiausiomis spalvomis. Tik blogybe, kad ta plokste siek tiek braizosi, todel man patare stalvirsi daryti is kazkokios kitos medziagos. Tai padare virtuvini. Sake, kad galima daryti ir visokius marmurinius, bet, aisku, viskas atsiremia i kaina, nes ir taip situos baldus pasigaminti pagal individualu uzsakyma kainavo brangiau nei nusipirkti kazka standartinio. Aisku, faina, jei kam patinka Raguvos baldai. Bet nepatiko man jie ir viskas. Nusprendziau, kad geriau kuri laika siek tiek pataupyti ir pasidaryti tai, kas patinka. Kol kas esu labai patenkinta. O kur gaminais ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? Kažkokiam salone užklausiau apie Raguvos baldus, tai man pasakė, kad jie padaryti iš medžiagų netinkančių voniai, siūlė geriau gamintis.
Raganiūkštė
2005 09 17, 13:08
QUOTE(Fretka @ 2005 09 17, 00:56) O kur gaminais ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? Kažkokiam salone užklausiau apie Raguvos baldus, tai man pasakė, kad jie padaryti iš medžiagų netinkančių voniai, siūlė geriau gamintis. Dėl Raguvos baldų: Kas dėl medžiagų - nežinau, bet žmonės turintys Raguvos vonios baldus nesiskundžia, kad jiems kažkas nuo drėgmės darytųsi  . O dėl gaminimo....keliose vietose klausėm, kiek kainuotų gaminti spintą, kokią Raguva Senukuose siūlo už 500 Lt, tai paskaičiuodavo 1200-1600  (čia tipo iš labai gerų medžiagų). Nu tai žinot, aš jau geriau tris kartus naują Raguvos spintą nusipirksiu, negu suplosiu trigubą - keturgubą kainą už vonios baldą  . Taigi viskas nuo kainų priklauso
QUOTE(Fretka @ 2005 09 17, 00:56) O kur gaminais ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? Kažkokiam salone užklausiau apie Raguvos baldus, tai man pasakė, kad jie padaryti iš medžiagų netinkančių voniai, siūlė geriau gamintis. Parasiau tau až apie tai, kur gaminausi. Man labai nepatiko, kad Raguvos balduose labai mazas splavu pasirinkimas - dauguma baldu balti, nors dabar atsirado ir keletas splavotu variantu. Bet kiek zinau, ta balta plokste dregmei atspari.
QUOTE(Spyrga @ 2005 09 06, 16:01) Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. papasakok ir man kur ir uz kiek dareisi baldukus. o dar geriau butu, ir kokia foto imestum. mane domintu spinteles su pastatomomis kriauklemis, mat jau voniose plyteles baigia isdelioti, o ant ko kriaukles pasistatyti, tai ir neturim
Kokia nuomonė apie RIVOS baldus??? Ar kas nors pirkosi iš jų? ( adresas čia) Šiaip tai ten irgi ne koks pasirinkimas, norėčiau kokios nors įdomesnės spalvos, ne baltos ir ne medienos. Gal kas kur rado tokių?
Ar kas bandet uzsakyti vonios baldus gaminancioje firmoje, isikurusioje Baldu rojuje? Geomex ar Geo..kakoito.  As lyg ir vaziuoju pas juos per pietus uzsakineti... Bo normaliai paskaiciavo, ir stendas ju ne kirviu sukaltas. O kaip jusu patirtis?
Raganiūkštė
2005 09 28, 11:36
QUOTE(norge @ 2005 09 28, 11:09) Ar kas bandet uzsakyti vonios baldus gaminancioje firmoje, isikurusioje Baldu rojuje? Geomex ar Geo..kakoito.  As lyg ir vaziuoju pas juos per pietus uzsakineti... Bo normaliai paskaiciavo, ir stendas ju ne kirviu sukaltas. O kaip jusu patirtis? Genmakas turbūt  Nu man tai tie, kur Baldų rojuj išstatyti, tai nepatiko visai, tai ir nesidomėjau daugiau...
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 28, 11:36) Genmakas turbūt  Nu man tai tie, kur Baldų rojuj išstatyti, tai nepatiko visai, tai ir nesidomėjau daugiau... Vat vat- Genmakas. Ekspozicija man patiko. Dizainas man toks netiktu, bet ne i tai ziuriu ekspozicijose. Turiu pripazinti, kad technologiskai jie atrodo daug pazangesni uz kitus mano matytus lietuviu gamintojus. Koks Affinitas salia ju atrodo grynas kaimas. Raguvos modeliai ir iranga irgi labai jau moraliskai pasenus  . Zodziu, gal kaina ner pati zemiausia, taciau bandom Genmaka  . Parasysiu ispudzius.
QUOTE(renax @ 2004 11 16, 12:49) Kad atsparus butu reik plastiku dengt ,o raguvoje reik pirkt 10 vnt ,siaip as noreciau kas dar nori ? Su atvezimu is kauno problemu nebutu ,tada iseina nuolaida . QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 07, 12:20) Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja  Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus). Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500  Lt. Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy? na, tai ar kas užsakinėjot? o gal kas galvojat užsakyt kada? jau kaip ir laikas ir mums būtų vonią tvarkyt
Kai pagal uzsakyma dariausi sau vonios baldus, tai nusiziurinejau nuo vienos kolekcijos. Ikeliu viena paveiksliuka is jos  O siaip gal turetumete ideju, ka galima butu vonioje pakabinti ant sienos? Pas mane vonioje puse sienu isklijuota plytelem, puse - nudazyta. Va ant tos nudazytos ir noretusi pakabinti kazka grazaus. Bet ne lentynele ar pakabuka ranksluosciams  Sitoje nuotraukoje ant sienos kazkokie paveikslai  Bet dregnoje patalpoje gal nelabai gerai paveikslai?
Ieva-Pieva
2006 02 08, 14:59
aš ant dažytos sienos tikrai paveiklsiukus kabinsiu
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 08, 14:59) aš ant dažytos sienos tikrai paveiklsiukus kabinsiu  bet jei tas paveiksliukas - popieriukas po stiklu, ar paskui tas popierius nuo dregmes nesusirauksles?
princiupesa
2006 02 08, 15:04
jei paveikslą, tai reikėtų kaip nors jį labai hermetiškai supakuoti. Gal į įprastus rėmeslius, tik užsandarinant su kokiu silikonu tarpelius?
Na, mums tai architektas siūlė pasidaryti "langą". na, padaryti negilią nišą su lempelėmis ir ją uždengti kokiu matiniu stiklu ar pan. Viena iš galimybių. Tik, jei jau nudažytos sienos - gaila būtų griauti.
Galima gal kokią mozaiką prilipdyti?
QUOTE(princiupesa @ 2006 02 08, 15:04) jei paveikslą, tai reikėtų kaip nors jį labai hermetiškai supakuoti. Gal į įprastus rėmeslius, tik užsandarinant su kokiu silikonu tarpelius? Na, mums tai architektas siūlė pasidaryti "langą". na, padaryti negilią nišą su lempelėmis ir ją uždengti kokiu matiniu stiklu ar pan. Viena iš galimybių. Tik, jei jau nudažytos sienos - gaila būtų griauti. Galima gal kokią mozaiką prilipdyti? Vat as ir bijau, kad gali buti nehermetiska O nisos jau man neiseis padaryti  Ji jau pas mane vonioje yra  . Toje nisoje itvirtintos 2 stiklines lentyneles. Ir prideta ne tik visokiu sampunu, alieju voniai, bet ir visokiu zvakiu, kriaukliu, statuleliu... Mozaika irgi nelabai tikru Mastau, gal kokia kriaukle remintis  Tik va neaisku, ant kokio ja pagrindo tvirtintu  Jei ant kokio kartono, tai del dregmes irgi gal nelabai gerai butu
Ieva-Pieva
2006 02 08, 15:22
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 08, 15:03) bet jei tas paveiksliukas - popieriukas po stiklu, ar paskui tas popierius nuo dregmes nesusirauksles? taigi popierus po stiklu. ne pirty gi kabinsi
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 08, 15:22) taigi popierus po stiklu. ne pirty gi kabinsi  na ne pirty  bet vis tiek baisu rizikuoti - o vdrug ten bus nesandaru  pamenu, kadaise skaitydavau knygas vonioje  oi, kaip knygu puslapiai susigadindavo  o dabar sumokesi uz paveiksliuka pinigus ir bac susirauksles popierius
princiupesa
2006 02 08, 15:29
Čia dar netyčia kažkokių keramikinių dekoratyvinių detalių radau, gal kas tiks? Ar šiaip, kokia įdėja užgims "Panevežio stiklas"
QUOTE(princiupesa @ 2006 02 08, 15:29) Čia dar netyčia kažkokių keramikinių dekoratyvinių detalių radau, gal kas tiks? Ar šiaip, kokia įdėja užgims "Panevežio stiklas"Aciu  Paziurejus man kilo mintis palaukti Kaziuko muges ir tenai pasidairyti ko nors idomaus  Gal ir pavyktu rasti ka nors originalaus is stiklo, molio, gal net medzio
Ieva-Pieva
2006 02 08, 15:38
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 08, 15:28) na ne pirty  bet vis tiek baisu rizikuoti - o vdrug ten bus nesandaru  pamenu, kadaise skaitydavau knygas vonioje  oi, kaip knygu puslapiai susigadindavo  o dabar sumokesi uz paveiksliuka pinigus ir bac susirauksles popierius  tai aišku, kad knyga raukšlėjas, juk tarp garų laikai  panbandyk į nereikalingus rėmelius popieriuką kokį įkišti, pažiūrėk, kas bus
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 08, 15:38) tai aišku, kad knyga raukšlėjas, juk tarp garų laikai  panbandyk į nereikalingus rėmelius popieriuką kokį įkišti, pažiūrėk, kas bus  Reiks iki Kaziuko pabandyti  Jeigu Kaziuke nieko nerasiu ir remelyje popierius nesusirauksles, tai bus galima drasiau apie paveiksliukus galvoti
evansmum
2006 02 08, 16:21
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 08, 15:28) na ne pirty  bet vis tiek baisu rizikuoti - o vdrug ten bus nesandaru  pamenu, kadaise skaitydavau knygas vonioje  oi, kaip knygu puslapiai susigadindavo  o dabar sumokesi uz paveiksliuka pinigus ir bac susirauksles popierius  Na jei kazka vertingo kabinsi, tai tikrai gaila, bet jei siaip popierine kokia reprodukcija, tai as tikrai negaileciau Juk ta "popieriuka galima isimti ir nauja ideti, kokia nuotruka ar grazu vaiko piesini. O be to, jei jau tokia dregna patalpa, tai ar apsimoka isvis ka nors kabinti (pvz medis pajuos)
QUOTE(evansmum @ 2006 02 08, 16:21) O be to, jei jau tokia dregna patalpa, tai ar apsimoka isvis ka nors kabinti (pvz medis pajuos) Del medzio sutinku  Bet reiktu paziureti, jeigu jisai butu koks nors dazytas ar lakuotas, gal butu visai ir nieko Turbut reiktu daugiau dairytis ko nors grazesnio is stiklo ar molio
vvandene
2006 02 08, 20:21
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 08, 16:42) Reiks iki Kaziuko pabandyti  Jeigu Kaziuke nieko nerasiu ir remelyje popierius nesusirauksles, tai bus galima drasiau apie paveiksliukus galvoti  palauk palauk tu Kaziuko  tikrai visokių dalykėlių būna...atsimenu būdavo tokių kompozicijų gražių iš kriauklių priklijuotų..manu vonioj tiktų..
princiupesa
2006 02 09, 10:41
turint daaaaaaug pinigų, galima ir nelaukti www.ona.ltbet turint tikrai daaaaug pinigų
rosenda
2006 02 11, 18:35
 Nanotechnologijų pažanga gali išgelbėti namų šeimininkes nuo kassavaitinio nemalonaus vonios šveitimo ritualo. Australijos mokslininkai sukūrė aplinkai nekenksmingą dangą, kurioje yra nanodalelių, galinčių už mus atlikti valymo ir dezinfekavimo darbus. Turint savaime išsivalančią medžiagą, darbą kokybiškai galima atlikti nenaudojant jokių dezinfekuojančių valiklių ir kitų chemikalų, - sakė mokslininkė Rose Awal, dirbanti Naujojo Pietų Velso universitete (Australija), Dalelių ir katalizatorių tyrimo grupėje, kuri užsiima dangos kūrimu. Reklama Anksčiau savaime nusivalančių medžiagų naudojimas buvo ribotas jos buvo naudingos tik lauke, nes siekiant aktyvuoti dangoje esančias molekules buvo reikalinga ultravioletinė šviesa. Paviršiuje yra mažyčių titano dioksido dalelių, kurios sužadinamos tuomet, kai absorbuoja ultravioletinės šviesos spindulį, kurio bangos ilgis yra 380 nanometrų arba mažiau. Sužadintos titano dioksido molekulės pasižymi oksidacinėmis savybėmis, kurios stipresnės net už chloro pagrindo baliklį. Šios aktyvuotos dalelės gali oksiduoti organinius junginius ir naikinti bakterijas. Naujojoje dangoje yra modifikuotos titano dioksido dalelės, prisotintos kitų katijonų (tokių kaip geležies bei vanadžio) ir anijonų (deguonies, azoto, anglies ir kitų). Ši danga gali absorbuoti didesnio ilgio šviesos bangas, todėl matoma dirbtinė šviesa pavyzdžiui, tokia, kuri šviečia vonioje jau pakankama, kad aktyvuotų dangą. Laboratorinių eksperimentų metu nustatyta, kad šia medžiaga padengtas stiklinis paviršius gali naikinti E.coli (Escherichia coli) bakterijas bei skaidyti nepatvarius organinius junginius jau matomoje šviesoje. Oksidacinės dangos savybės taip pat reiškia, kad ant tokių paviršių negalėtų augti grybeliai. O dėl to, kad paviršius yra hidrofobinis (nemėgstantis vandens), vanduo paprasčiausiai nuslysta paviršiumi, su savimi nusinešdamas bet kokį purvą ir nesirenka į lašelius. Tokią dangą panaudojus vonioms ir kriauklėms padengti, pasak R.Amal, nebūtų jokios rizikos dirginti odą. Kai vonia pripildoma, vanduo sugeria dalį praeinančios šviesos, todėl nemanau, kad paviršius galėtų aktyvuotis. Paviršius bus aktyvus tik tose vietose, kurias šviesa galės pasiekti tiesiogiai, - sakė mokslininkė. Organizacijos Friends of the Earth atstovė spaudai Mary Taylor sakė, kad jei tokio tipo medžiagos gali pailginti padengto objekto gyvavimo trukmę, o tai yra naudinga aplinkosaugos atžvilgiu. Bet ji taip pat įspėjo: Tokia pažangi medžiaga gali turėti ir trūkumų. Pavyzdžiui, turėtume apsvarstyti, ar ji gali būti saugiai perdirbta ar išmesta, bei kiek padidėtų energijos sąnaudos išgaunant šio paviršiaus gamyboje naudojamas žaliavas bei pačios gamybos metu. Visgi ji pripažino: Mintis, kad vonią galima būtų išvalyti gerokai greičiau, skamba labai patraukliai, o be to, gali būti ir labiau specifinių dangos panaudojimo sričių pavyzdžiui, ligoninėse ji būtų labai naudinga.
QUOTE(Spyrga @ 2005 09 06, 16:01) Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. Norejau ileidziamos kriaukles ir prailginto stalvirsio, kad po juo dar butu galima pastumti skalbimo masina. Per daug nesigaudau medziagose, bet spinteles man dare is kazkokios dregmei atsparesnes plokstes. Labai patiko, kad ta plokste galima nudazyti ivairiausiomis spalvomis. Tik blogybe, kad ta plokste siek tiek braizosi, todel man patare stalvirsi daryti is kazkokios kitos medziagos. Tai padare virtuvini. Sake, kad galima daryti ir visokius marmurinius, bet, aisku, viskas atsiremia i kaina, nes ir taip situos baldus pasigaminti pagal individualu uzsakyma kainavo brangiau nei nusipirkti kazka standartinio. Aisku, faina, jei kam patinka Raguvos baldai. Bet nepatiko man jie ir viskas. Nusprendziau, kad geriau kuri laika siek tiek pataupyti ir pasidaryti tai, kas patinka. Kol kas esu labai patenkinta. Gal ir man gali atsiusti tu baldininku kontaktus? As irgi ieskau idomesniu baldu, bet deja nieko kol kas neradau
muminukas
2006 08 03, 14:27
mes vonios baldus standartinius pirkom iš Katauskių firmos Riva. jie Senukuose, Murestoje prekiauja. bet aš tiesiogiai su jais susisiekiau, užsisakiau tai, ko noriu, atvežė vairuotojas į namus. o kainavo keliais šimtais pigiau negu būtume pirkę Seniuos ar Murestoj
Jurgitar
2006 08 23, 16:22
O kaip jums tokie  ? Zadu situos uzsisakyti.
levrete
2006 08 29, 17:57
jei kas pirkotes vonios spintele supraustuvu "Klaudia 55", gal apsviestumet, kiek mokejot, kad zinocaiu, kokia yra normali kaina, kad nepermoket.aciu.
fancycolor
2006 09 02, 10:36
QUOTE(Jurgitar @ 2006 08 23, 18:22) O kaip jums tokie  ? Zadu situos uzsisakyti.  Jei tokius baldus uzsakysite tai tikriausiai didele pas jus vonia? Siaip man jie grazus. Dabar kai visi daro tik baltus baldus arba dalinai is medzio,na tokius man visus vienodus, Manau jus busit gana originalus. Beja gal dar kokiu originaluiu ideju esi nuziurejus, nes dabar man reikia voniai kazka sumastyt, o ka originalaus, neismastau...
gudrene
2006 09 02, 12:30
QUOTE(svetima @ 2004 07 28, 13:49) Mes pirkom lietuviskus http://www.raguvosbaldai.lt/Esam labai patenkinti Tik siulau bandyt kreiptis tiesiai pas juos, nes gaunasi mazdaug 30 proc. pigiau nei Senukuose. Mes irgi pirkom Raguvos, tai labai labai patenkinta super tikrai . Pirkom ta didele kriaukle 1 m ilgio nu kur su medžiu nu vien zodziu labai džiaugiuosi
Jurgitar
2006 09 02, 12:54
QUOTE(jura_jurate @ 2006 09 02, 10:36) Jei tokius baldus uzsakysite tai tikriausiai didele pas jus vonia? Siaip man jie grazus. Dabar kai visi daro tik baltus baldus arba dalinai is medzio,na tokius man visus vienodus, Manau jus busit gana originalus. Beja gal dar kokiu originaluiu ideju esi nuziurejus, nes dabar man reikia voniai kazka sumastyt, o ka originalaus, neismastau...  Jo vonia pas mus bus didele. Esu pamisus del klasikinio stiliaus, kai pamaciau situs, niekaip negaliu galvot jau apie jokius kitus. Sunku man ka patarti. Ikelsiu kelias nuotraukas     
fancycolor
2006 09 04, 12:34
Aciu uz nuotraukytes Jurgitar. Isivaizduoju kaip pas jus vonia bus fainai.  o kokias plyteles vonioje dejote? Ir ar pati bandai klasikini interjera savo namuose padaryti ar tau kas nors padeda?
Jurgitar
2006 09 04, 14:46
QUOTE(jura_jurate @ 2006 09 04, 12:34) Aciu uz nuotraukytes Jurgitar. Isivaizduoju kaip pas jus vonia bus fainai.  o kokias plyteles vonioje dejote? Ir ar pati bandai klasikini interjera savo namuose padaryti ar tau kas nors padeda? Pati, nieks nepadeda, plyteliu dar neturiu. Bet vyras sake, kad man neleis rinktis, sake cia jau jam turiu palikt. O derinsiu viska prie vonios, nes ant jos krasciuku yra zalio marmuro, tai viska prie to ir derinsim, tikiuosi, kad spinteles stalvirsi irgi bus galima uzsisakyti zalio marmuro, o ne rudo. Vonia jau turim nusipirke, tik dar vonios kambarys pas mus nebaigtas rengti. Tai dar man ilgai laukti, bet viska po truputi, uz tai pagal save
Prisijungiu į vonios baldų paiešką- bet man ir reikia kad išmatuotų . Paskambinau į ievųtaką- jei dabar užsakytume reiktų laukti 3 mėnesius.  Tai labai gaila, matyt jie daug užsakymų turi- padėkit gal žinot dar telefonų- laukčiau ir į až ačiū
Svaigule
2007 05 23, 08:31
Laba diena, Ir mums tokia pati problema dėl vonios baldų - Raguvos nepatinka, nes norisi kažko linksmesnio Labai man patiko kažkurios iš Jūsų nurodytame puslapyje surasta spintelė  Gal kas bandė užsisakyti? Kiek kainavo ir per kiek laiko atgabena? Info iš vonia.lt
QUOTE(gutė* @ 2007 05 23, 08:25) Prisijungiu į vonios baldų paiešką- bet man ir reikia kad išmatuotų . Paskambinau į ievųtaką- jei dabar užsakytume reiktų laukti 3 mėnesius.  Tai labai gaila, matyt jie daug užsakymų turi- padėkit gal žinot dar telefonų- laukčiau ir į až ačiū  nu va, mano irgi toks pat likimas... net kriauklės pirkti negaliu, nes dar neaišku, kaip paskui ją įmontuot į spintelę, gal ne visus modelius galima
QUOTE(LoJoo @ 2007 05 25, 11:36) nu va, mano irgi toks pat likimas... net kriauklės pirkti negaliu, nes dar neaišku, kaip paskui ją įmontuot į spintelę, gal ne visus modelius galima  Teisingai pasidarei, bet jei kriauklę standartas tai įmontuos po to, bet geriausias variantas susirasti interejerą koks patinka ir tada tik pirkti kriauklę. Tad teisingai darai Aš galiu pasidžiaugti išmatavo šiandien mums vonioj ir tualete viską ir važiuosim pasirašyt sutartį (darysim ambingoj- ups negalima reklamuot). Aišku gal ilgai užtruks- bet nieko palauksim. Dar plius vaiko kambario baldus užsakėm
einareja
2007 05 28, 11:44
Atrodo tų baldelių yra, kol pačiai neprisireikė Užsisakysiu tikriausiai pas pažįstamą meistriuką . Man labai gražu pakabinamos spintelės, bet dėl vietos stokos ir talpumo darysiuosi pastatomą.Tik mėtausi dėl kriauklės.Norėtųsi uždedamos, bet nežinau kaip praktiškiau  spėju , kad gal įleidžiama, o ir vaikai su purvinom rankytėm...
žinau firmą, kuri daro vonios kambario baldus ir pristatinėja į parduotuves, bet galima užsisakyt ir pas juos  tikrai gražus ir kokybiški baldai. tik va kad ji toli įsikūrus, ji yra už Raseinių, Katauskiuose http://www.riva.lt/
Škvalas
2007 09 04, 18:40
http://www.raguvosbaldai.lt/ tikrai daro ir nestandarta, ir virtuvinius daro puikius, ir dazymo paslaugas visoms stabioms imonems teikia (Nabukas, Voke ir pan.) Labai kokybiski baldai ir pagrinde ne lietuvai, deja.
Bute turėjom Raguvos baldus, bet nežinau ar į namą juos vėl pirksiu  Dar konkrečiai baldų į vonią neieškojom, tad sunku pasakyt. Nežinau kas kiek laiko normalūs žmonės vonios baldus keičia, bet trečiais metais raguvos spintelės su kriaukle lentynėlė, man išsiraitė visokiom formom, atrodo, kas čia yr... tik lentynėlė, bet tu nupirk TIK lentynėlę atskirai kur nors  Tai aš ją ir taip, ir anaip sukinau, o kai jau visi kraštai atsilupinėjo, tada išmečiau, ir teko apsimest, kad spintutė be lentynėlės buvus. Nors vandens tikrai vidun nepyliau Sąžiningumo dėlei, reik pasakyt, kad pati spintelė, per tris metus niekuo nepasikeitė, nei kur kas atšoko ar atsiraitė, bet į vidų jie deda pačią paprasčiausią plokštę.
QUOTE(a79 @ 2008 04 07, 23:29) atrodo, kas čia yr... tik lentynėlė, bet tu nupirk TIK lentynėlę atskirai kur nors Gali užsisakyti, kad tau išpjautų reikiamo dydžio plokštę bet kur, kur parduoda tas plokštes. Kai kurie žmonės net visą virtuvę patys surenka iš tokių plokščių  .
Plokštę išpjaut tai juokas, bet kur ją impregnuot  O tai jau po metų vėl visi kraštai atšokinės, o vėliau ir visa kita išsibanguos.
Na, po metų vėl pakeisi  . Gal taip geriau, negu be lentynėlės gyventi? Nebent nelabai ji jums reikalinga  .
Kaip čia pasakius  Bi tik būtų lentyna, o padėt visad rasi ką Dabar tai jau naujųjų šeimininkų bėdos, bet dabar pirkdama baldus į vonią, žiūrėsiu, kad ir vidinės lentynėlės būtų impregnuotos
Plumeria
2008 04 23, 21:55
pirkom senukuose - Minijos baldai- pastatomą  ir pakabinamą  spinteles
Plumeria
2008 04 24, 10:25
pas mus pasirodo ne minijos, o raguvos baldai kadangi nematot vonios kambario foto, tai keliu įmonės produkcijos nuotraukas pastatoma  pakabinama
dalmentina
2008 04 24, 10:44
Mes irgi turim raguvos baldus tai kol kas patenkinti, neaisku kaip bus toliau.
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 11:25) pas mus pasirodo ne minijos, o raguvos baldai tokius kaip tik kazhkuria diena apzhiurinejau, man labai grazhus bandysiu pagal uzhsakyma tokius darytis.. pas mus bus spintele tik po kriaukle, jos stalvirshis turetu but ish plokshtes kur virtuvem stalvirshius daro. tik va klausimas, jei man padarys ish paprastu plokshchiu spintele, tik sujungimus ir ten kur nusipjauna (nzn kaip vadinasi) uzhsandarins gerai, ar ilgai tokie baldai laikys? ar vis tik nerizikuoti ir uzhsakineti su impregnuota plokshte baldus?
|
|