Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Staigmena
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
gretadan
Sveikos mamytės ir būsimos mamos,
Norėčiau Jums papasakoti savo įsimintiniausią diena gyvenime...(tikiuosi jų dar bus ir daugiau)
Išaušo spalio 18 dienelės rytas...Su draugu susitarėme kad važiuosime apsipirkti į Anykščius (nes buvome kaime)...Tai buvo prieš mūsų abiejų gimimo dienas... Su mumis dar važiavo jo pusbrolis ir jo teta ir visi tylėjo nieko nekalbėjo,man pasidarė labai keista (bet aš nieko jiems nesakiau)
Taigi...Apsipirkome ir nutarėme nuvažiuoti pasivaikščioti prie laimės Žiburio...Aš lipau tais laiptukais ir buvau sugalvojusi norą kad jis kuo greičiau mane vestų .Suskaičiavusi laiptukus ir įmetusi centų prie paminklo atsisukau pasižiūrėti kur yra mano meilė tongue.gif Ogi atsisuku ir pamatau savo žmogutį kurį labai myliu,klupintį prieš mane su dėžute kurioje yra žiedukas wub.gif tada man gyvenimas pro akis prabėgo ir jis ištarė:"ar tekėsi už manęs",o aš nebežinojau ka ir atskyti ir nepagalvojusi pasakiau "tu durnas" blush2.gif bet aš taip net nenorėjau pasakyti ...aš pasimečiau ir taip pasakiau...Tada jis pradėjo juoktis ir aš pasakiau TAIP wub.gif wub.gif wub.gif Man tai yra įsimintiniausia mano dienelė...

Dabar jau kita dienelė laukia,ogi vestuvės,nes mes labai norime turėti vaikučių...

Nepykit kad taip nerišliai parašiau bet taip jau išėjo...
Manau jums tai nelabai įdomu,bet aš norėjau kam nors išsipasakoti

Ačiū kad išklausėte wub.gif blush2.gif
Indre_G.
labux, eik tu sau na ir grazu, tikrai susigraudinau....prisiminiau kai man pasipirso....ech, smagu ir grazu, buk grazi jaunoji ir laimes jusu busimai seimytei clap.gif ir paskui susilaukti tokio 2.gif ir tiesa linksmu vestuviu per daug nepri... drinks_cheers.gif , na sekmes
JOVITA A.

Sėkmės jums wub.gif
gretadan
labi aciū jums už palinkėjimus tikiuosi taip ir bus wub.gif
renute
sveikutes. gal ir negrazu taip i svetima tema ilysti bet paskaiciusi tokias grazias suzadetuves labai uzsinorejau apie savasias papasakoti. taigi va is ryto paskambino man draugas ir paprase kad i darba aiciau biski graziau nei bet kada. as ilgai nesigincijau nes zinodama kad jis yra didziulis romantikas supratau kad kazka sugalvojo. bet niekaip nesupratau ka. taigi po darbo apie 20val susitinkame su juo prie mano darbo ir iteikia jis man didziule puokste baltu roziu!!! siaubas vos nenumiriau is laimes. tada nuvaziuojam i "musu" kavine. kodel ja taip vadinu nes ten pradejo megztis musu draugyste ten ivyko visi mums brangus ivykiai. sedejom valgem, gerem sampana. ir tada pradejau itarti kazka "negero" nes jis visa laika sypsojosi ir juokesi. galvoju kazkas bus... ir tikrai!!! istraukia mano draugas dezute su grazuoliu suzadetuviu ziedu ir papraso buti jo zmona!!! kiek laimes buvo!!! is to susijaudinimo pasakiau ne "taip" o "tai aisku". bet jis suprato mane!:) labai sito laukiau nes pradraugave jau buvome 4 metus. taigi o toliau seke nuostabios vestuves o paskui ir dar nuostabesnes dukrytes gimimas. stai va koks mano pasakojimas. p.s. o tau Gretadan linkiu kuo dideliausios sekmes vedybiniame gyvenime!!!
Selenita
Buvo labai smagu skaityt biggrin.gif Gražių vestuvių ir sėkmės dideliausios vedybiniam gyvenime 4u.gif
Oasis
lotuliukas.gif kątik paskelbiau savąją temą apie savo sužadėtuves. Aš taip pat neatsakiau iš pradžių "Taip" biggrin.gif vadinasi, ne aš viena tokia buvau pasimetus ir laiminga biggrin.gif turbūt taip išeina, kai nesitiki wub.gif gretadan, renuteg, labai fainos istorijos, sveikinimai jums, būkite laimingos su savo mylimaisiais 4u.gif
renute
aciu aciu!!! papasakokit ir jus savo isimintinas gyvenimo dienas. juk taip faina pasidziaugti kito laime...
Ne_gera
gretadan labai jau greitai tavo noras už jo išteketi įšsipildė thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu, kad visi tavo norai pildytusi, taip greitai, kaip ir šitas išsipilde 4u.gif
Sekmės jums 4u.gif
Ir linkiu susilaukti daug ir gražių vaikučių smile.gif
neide
ir as linkiu jums daug laimes wub.gif
renute
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=deeppink]labai aciu!!!
Šypsenėlė24
Smagu clap.gif Ir daugiau jums tokiu graziu akimirku
Vilmoshka
g.gif
O man tai maniškis nepasipiršo! nono.gif
Kažkaip savaime gavosi, draugavom ilgai, dukrelės laukėmės.
Nebuvo ant kelio priklupęs, blemba karamba biggrin.gif

forever_strange
o mano vyras, tai pasipirso ! Nepamirstama akimirka 4u.gif
Emama
QUOTE(linuoskytej @ 2006 10 27, 08:20)
o mano vyras, tai pasipirso ! Nepamirstama akimirka  4u.gif
*

As jau pasakojau savo istorija Valentino dienos skyrelyje, jei ka. Tik paminesiu, kad maniskis, nors ir visai neromantikas, todel ir buvau be galo nustebusi, per Valentino diena nusiveze vakare i Palanga, ir pasipirso ant tilto tongue.gif Bet vestuviu dar nebus nes maziukas pakeliui i pasauli, tai dar meteliams reikes atideti nestuke.gif
Niviuke
QUOTE(gretadan @ 2006 05 26, 14:28)
Sveikos mamytės ir būsimos mamos,
Norėčiau Jums papasakoti savo įsimintiniausią diena gyvenime...(tikiuosi jų dar bus ir daugiau)
Išaušo spalio 18 dienelės rytas...Su draugu susitarėme kad važiuosime apsipirkti į Anykščius (nes buvome kaime)...Tai buvo prieš mūsų abiejų gimimo dienas... Su mumis dar važiavo jo pusbrolis ir jo teta ir visi tylėjo nieko nekalbėjo,man pasidarė labai keista (bet aš nieko jiems nesakiau)
Taigi...Apsipirkome ir nutarėme nuvažiuoti pasivaikščioti prie laimės Žiburio...Aš lipau tais laiptukais ir buvau sugalvojusi norą kad jis kuo greičiau mane vestų .Suskaičiavusi laiptukus ir įmetusi centų prie paminklo atsisukau pasižiūrėti kur yra mano meilė  tongue.gif  Ogi atsisuku ir pamatau savo žmogutį kurį labai myliu,klupintį prieš mane su dėžute kurioje yra žiedukas  wub.gif  tada man gyvenimas pro akis prabėgo ir jis ištarė:"ar tekėsi už manęs",o aš nebežinojau ka ir atskyti ir nepagalvojusi pasakiau "tu durnas" blush2.gif bet aš taip net nenorėjau pasakyti ...aš pasimečiau ir taip pasakiau...Tada jis pradėjo juoktis ir aš pasakiau TAIP  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Man tai yra įsimintiniausia mano dienelė...

Dabar jau kita dienelė laukia,ogi vestuvės,nes mes labai norime turėti vaikučių...

Nepykit kad taip nerišliai parašiau bet taip jau išėjo...
Manau jums tai nelabai įdomu,bet aš norėjau kam nors išsipasakoti

Ačiū kad išklausėte  wub.gif  blush2.gif
*

super... thumbup.gif
Bliss
Kiekviena pasipirsimo istori labai grazi ir kiekvienam labai svarbi (bent jau kai yra ka papasakoti vaikuciams mirksiukas.gif ). Istorijos nepasakosiu, nes ilga su visokiom priliudijom, bet esme ta, kad mano brangiausias zmogutis nuveze mane prie Atlanto vandenyno ir stovint jame iki keliu pasipirso. wub.gif
Atrodo tai neseniai viskas buvo, bet jau ir vestuves spejome atsokti. Bet tikiu, kad tai tik tokiu wub.gif akmirku pradzia, nes kiekvienam po suzadetuviu seka vestuves, po to vaikuciai ir dar daug daug kitu nuostabiu akimirku.
Linkiu visems didziules sekmes ir neblestancios meiles mirksiukas.gif
pele
Mano tai visai ne tokia istorija g.gif Viskas prasidejo nuo to, kad man i darba paskambino kazkokia teta ax.gif ir pranese, kad mano vyras dalyvavo zaidime ir mes laimejom "pasimatyma MEGOS akvariume" thumbup.gif .
Pora vakaru su instruktoriumi pasimokem nardyti su akvalangu KKI (kuno kulturos inst.) baseine. Ir stai ta diena, kada MEGOS lankytojai stebes kaip mes neriam i ta vandeni su rykliais doh.gif (beje ju net 6. Ai, maziukai tokie mirksiukas.gif ).
Ir ka jus manot, stovim mes dugne ir staiga mano brangusis issitraukia plakata su uzrasu ar tekesi uz manes blink.gif http://public.fotki.com/eveliute2000/suzad...e/img_0127.html biggrin.gif As palinksejau tongue.gif O kai islipom i pavirsiu iteike ir zieduka wub.gif
Cia daugiau nuotraukuciu is akvariumo mirksiukas.gif http://public.fotki.com/eveliute2000/suzadetuves_akvariume/
renute
na jau labai graziai tavo vyras cia sugalvojo!!! wub.gif
super!!! thumbup.gif
Europiete
ech...man irgi smagu savaja meiles istorija prisiminus... blush2.gif
Emama
QUOTE(pele @ 2006 11 21, 11:36)
Mano tai visai ne tokia istorija g.gif  Viskas prasidejo nuo to, kad man i darba paskambino kazkokia teta ax.gif  ir pranese, kad mano vyras dalyvavo zaidime ir mes laimejom "pasimatyma MEGOS akvariume" thumbup.gif .
Pora vakaru su instruktoriumi pasimokem nardyti su akvalangu KKI (kuno kulturos inst.) baseine. Ir stai ta diena, kada MEGOS lankytojai stebes kaip mes neriam i ta vandeni su rykliais  doh.gif  (beje ju net 6. Ai, maziukai tokie  mirksiukas.gif ).
Ir ka jus manot, stovim mes dugne ir staiga mano brangusis issitraukia plakata su uzrasu ar tekesi uz manes blink.gif  http://public.fotki.com/eveliute2000/suzad...e/img_0127.html biggrin.gif  As palinksejau tongue.gif  O kai islipom i pavirsiu iteike ir zieduka wub.gif
Cia daugiau nuotraukuciu is akvariumo mirksiukas.gif http://public.fotki.com/eveliute2000/suzadetuves_akvariume/
*

Labai smagi istorija, keistoka, bet bus bus ka prisiminti. Ir foto SUPER!!!
Assstaaa
Labai smagu buvo skaityti visas pasipirsimo istorijas 4u.gif Gera ir man savaja prisiminti clap_1.gif. Musu istorija nera tokia isskirtine kaip, kad buvo pasakota apie pirslybas akvariume tarp rykliuku, bet...vistiek nepamirstina.
Mano (dabar jau vyras) nera romantikas, beje ir as pati tokia nesu nail.gif
O buvo taip: naujieji metai arteja, as nieko nezinau ka mes veiksmie, kur ir su kuo svesime, maniskis man liepe tuo nesirupinti g.gif Naujametini vakara jis mane kazkur vezas, pakeliui supratau, kad i Palanga nono.gif Na, galvoju, bus smagu dviese sutikti Naujuosius prie juros. Nueiname i kavine, pavakarieniaujame, ramiai pasedime romantiskoje aplinkoje ir artejant vidurnakciui susiruosiame keliauti prie juros. Vidurnaktis, ant tilto daug zmoniu, saudo fejerverkai, visi linksminasi ir staiga maniskis klaupiasi ant keliu, istraukia dezute su ziedu ir praso, kad uz jo tekeciau wub.gif Is nuostabos prarandu kalbos dovana tik palinkcioju ir puolu ji apsikabinti ir pabuciuoti wub.gif
Na, o dabar mes jau 1,5 metukai kaip susituoke wub.gif
renute
na as manau kiekviena istorija yra isskirtine.
neisskiriant ir jusu!!! mirksiukas.gif
labai grazu!!!
wub.gif wub.gif wub.gif
segma
Sveikutės mamytės ir ne mamytės, džiugu skaityti jūsų istorijas, ašaros rieda žandais, kai skaitau. Noriu ir aš pasidžiaugti smile.gif Kartu gyvename jau 4 metukai, buvo visko ir pykčio ir juoko, išsiskyrimų ir susitaikymų . . . Dėl mūsų santykių labiau stengiausi aš nei jis. Gal todėl, kad 5 metai skirtumas tarp mūsų. Tačiau dabar mano draugas skiria man labai daug dėmesio, stengiasi būti dėmesingas ir sakė, kad ruošia man staigmeną. Neturiu aš tos nuojautos, kuria galima nuspėti kas bus, bet būtent dabar manau, kad jis man pasipirš. Apie tai pradėjau svajoti jau po 1 metų mūsų bendro gyvenimo. O dabar ir pati nesuvokiu ar to noriu. Tačiau ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau jis to nori. Jausmas neapsakomas, žiūriu į jį ir nepažįstu žmogaus, kaip gali šitaip viskas apsiversti. Tikiuosi taip ir bus kaip galvoju wub.gif tai turi įvykti rytoj, laukiu nesulaukiu ax.gif
PS: sėkmės jums visoms, o kulminaciją parašysiu ryt . . . arba poryt blush2.gif
renute
QUOTE(segma @ 2006 12 27, 12:40)
Sveikutės mamytės ir ne mamytės, džiugu skaityti jūsų istorijas, ašaros rieda žandais, kai skaitau. Noriu ir aš pasidžiaugti  smile.gif  Kartu gyvename jau 4 metukai, buvo visko ir pykčio ir juoko, išsiskyrimų ir susitaikymų . . . Dėl mūsų santykių labiau stengiausi aš nei jis. Gal todėl, kad 5 metai skirtumas tarp mūsų. Tačiau dabar mano draugas skiria man labai daug dėmesio, stengiasi būti dėmesingas ir sakė, kad ruošia man staigmeną. Neturiu aš tos nuojautos, kuria galima nuspėti kas bus,  bet būtent dabar manau, kad jis man pasipirš. Apie tai pradėjau svajoti jau po 1 metų mūsų bendro gyvenimo. O dabar ir pati nesuvokiu ar to noriu. Tačiau ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau jis to nori. Jausmas neapsakomas, žiūriu į jį ir nepažįstu žmogaus, kaip gali šitaip viskas apsiversti. Tikiuosi taip ir bus kaip galvoju  wub.gif tai turi įvykti rytoj, laukiu nesulaukiu  ax.gif
PS: sėkmės jums visoms, o kulminaciją parašysiu ryt . . . arba poryt  blush2.gif
*

na butinai papasakok kaip tau sekesi!!! mirksiukas.gif
labai bus idomu isgirsti! 4u.gif
ŽuvelėNEauksinė
thumbup.gif maniskis tai dar tik ruosiasi pasipirst tongue.gif lotuliukas.gif
segma
Tai turėjo įvykti būtent šiuo metu 19.00 h. Bet . . . vakar vakare pasijutau blogai, apsinuodijau, sukilo temperatūra, kankinuosi iki šiol. Kadangi mano meilė buvo užsiminęs, kad turėsiu būti su maudymosi kostiumėliu, tai staigmeną teko atidėti. Jei nepavyks jos įgyvendinti iki sausio 2 dienos, tada tai bus tik po pusės metų, nes jis grįžęs tik atostogoms. Jausmas neapsakomas, jei tai nebūtų susiję su maudymosi kostiumėliu - sukaupčiau paskutines jėgas unsure.gif bet bijau, kad iki naujukų nepasveiksiu ir lovoje pragulėsiu kur kas ilgiau. Liūdna be proto. Apie staigmeną sužinojau prieš porą mėnesiu ir skaičiavau dienas kada tai įvyks ir še tau kad nori, taip jau turėjo atsitikti. Na bet jei jau lemta, tai manau vistiek atsitiks . . . anksčiau ar vėliau smile.gif belieka tik laukti. Kai tik sužinosiu viską jums papasakosiu ax.gif sėkmės
renute
va tai tau...
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Agnyte...
PELE, nerelu!
SEGMA,viso tau ko geriausio ir greitu svajoniu issipildymo!
na o dabar mano istorija...
Kaledos... kaip tycia (o gal is tiesu tycia bigsmile.gif )prisikvieteme daug sveciu, giminiu ir artimuju... kadangi gyvename svetur, tai net ir mano brolis bei mylimiausia teta atskrido, ir teveliai is uz 400km atvaziavo, taciau tai atrode normalu, nes visada buvom labai svetingi ir pas mus nuolatos buriuodavosi zmones. na ir ruosemes graziai Kaledu sventei!tik visiems susirinkus pastebejau, jog mano mylimasis kazkox nekalbus, isitempes ir besiblaskantis. pasirode keistoka, kadangi jis visada itin iskalbingas ir gyvybingas, kompanijos dvasia ir kvepejas, tad nustebau, jog jis tarsi ne savame kailyje, bet kazkaip numojau ranka. tada pastebejau, jog jis dingo kuriam laikui. eme darytis neramu... po keletos minuciu pamaciau, jog musu draugas ateina nesinas video kamera ir paprase visus truputeli suklusti. tada atejo mano mylimasis laikydamas rankose rasteli. tai pasirode dar keisciau, nes jau ko ko, bet zodziu jam niekada nepritruksta. ir taip jis priejo prie manes, priklaupe ir eme sakyti, koks nuostabus gyvenimas, kai jame as atsiradau ir t.t.suklusau ir nepatikejau, ka girdziu. mes buvome kartu tada tik puse metu, bet jau nuo pat pirmos susitikimo akimirkos jauciau, jog tai mano zmogus... ir iki siol nei karto tuo nesuabejojau....o va tada jis klupejo pries mane, jo balsas virpejo, o rankeles drebejo tarsi drebules lapai plevenami vejo... ir netiketai isgirdau as tuos lemtinguosius zodziu:"ar tekesi uz manes"verkiau, sypsojaus ir tylejau. visi prase atsakyt, o as irgi tiesiog pasakiau:"tai aisku!!!"
gera myleti ir buti mylimai...
renute
QUOTE(Agnyte... @ 2007 01 06, 02:21)
na o dabar mano istorija...
Kaledos... kaip tycia (o gal is tiesu tycia bigsmile.gif )prisikvieteme daug sveciu, giminiu ir artimuju... kadangi gyvename svetur, tai net ir mano brolis bei mylimiausia teta atskrido, ir teveliai is uz 400km atvaziavo, taciau tai atrode normalu, nes visada buvom labai svetingi ir pas mus nuolatos buriuodavosi zmones. na ir ruosemes graziai Kaledu sventei!tik visiems susirinkus pastebejau, jog mano mylimasis kazkox nekalbus, isitempes ir besiblaskantis. pasirode keistoka, kadangi jis visada itin iskalbingas ir gyvybingas, kompanijos dvasia ir kvepejas, tad nustebau, jog jis tarsi ne savame kailyje, bet kazkaip numojau ranka. tada pastebejau, jog jis dingo kuriam laikui. eme darytis neramu... po keletos minuciu pamaciau, jog musu draugas ateina nesinas video kamera ir paprase visus truputeli suklusti. tada atejo mano mylimasis laikydamas rankose rasteli. tai pasirode dar keisciau, nes jau ko ko, bet zodziu jam niekada nepritruksta. ir taip jis priejo prie manes, priklaupe ir eme sakyti, koks nuostabus gyvenimas, kai jame as atsiradau ir t.t.suklusau ir nepatikejau, ka girdziu. mes buvome kartu tada tik puse metu, bet jau nuo pat pirmos susitikimo akimirkos jauciau, jog tai mano zmogus... ir iki siol nei karto tuo nesuabejojau....o va tada  jis klupejo pries mane, jo balsas virpejo, o rankeles drebejo tarsi drebules lapai plevenami vejo... ir netiketai isgirdau as tuos lemtinguosius zodziu:"ar tekesi uz manes"verkiau, sypsojaus ir tylejau. visi prase atsakyt, o as irgi tiesiog pasakiau:"tai aisku!!!"
gera myleti ir buti mylimai...
*

dieve, kaip miela...
wub.gif wub.gif wub.gif
nuostabi istorija!
energija
negaliu patiketi bigsmile.gif , kokiu romantisku vyru dar yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gazuota
Tikrai romantiska istorija wub.gif Susigraudinau net cry.gif As ir laukiu tos dienos
awiux
geras bigsmile.gif prie visų pasipiršo bigsmile.gif , nieko sau drąsus blush2.gif
Agnyte...
aciu 4u.gif wub.gif
nesigraudinkit, kiekviena sutixit savaji, o jei sutikote ta tikraji savo zmogu, tai ir tokia akimirka tikrai ateis! wub.gif o tada buna itin gera...ir ne tik ta vakara, bet visados... wub.gif
segma
Ačiū, apsižliumbiau Agnytės istoriją beskaitydama thumb_yello.gif jėga
Agnyte...
QUOTE(segma @ 2007 01 17, 00:22)
Ačiū, apsižliumbiau Agnytės istoriją beskaitydama thumb_yello.gif  jėga
*

ei, cia nereikia graudintis, o tik tiketi tikraja meile ir jai pasiduoti blush2.gif o ji vis tiek kazkada ateis! ir butent tada, kai jai bus laikas mirksiukas.gif
Emama
MB pries 2 metus man pasipirso Palangoje ant tilto, buvo nerealu tongue.gif
O siemet as jam padovanosiu 3D filmuka su musu leliuko vaizdu ir taip pat pasakysiu ka turesim - mergyte ar berniuka mirksiukas.gif . Manau tai bus pasakinska dovana ne tik jam, bet ir man 4u.gif lotuliukas.gif
Liettuvaitte
Man taip pat fantastiskai pasipirso,.ir jau 7 menesiai kaip vede ax.gif jau pries keleta savaiciu,na iki pasipirsimo sake jog rugpjucio 21 diena turiu buti laisva ir nieko neplanuoti.Na pamaniau gal kazka sugalvojo romantisko,.bet apie pasipirsima negalvojau,.ir liepe pasiimti kepure,.ir kad buciau su kelnemis,.niu jau cia dabar galvoju blink.gif niu jau kad kepures tai tikrai nesidesiu,man ji visai netinka,kaip as atrodysiu pagalvojau,.o jis primygtinai prase,..na nusileidau,.na tai atejo ta diena,.na ir ka manot,..atveda mane i ta vieta kur viska buvo suorganizaves,.pries akis matau oro baliona,..sakes pagalvojau negi cia mes skrisim,..o neeeee sakau,...jis taiippppp,brangioji skrisim. Ir kaip pakilom iki 50 m auksti,.mano brangusis iseme dezute,.atidare ir matau kad ziedelis,.ir graziai paklause ar noriu buti jo zmona. Ta kart nezinau kas atsitiko,.bet labai pradejo pykint ax.gif blush2.gif matyt issigandau to klausimo,.dar visos emocijos skrendant,..dar pajuokaudamas pilotas sako arba sutinki arba krisi zemyn tongue.gif aisku as sutikau,..kai nusileidom,.buvom pakrikstinti,.gavom diplomus uz pirma skridi,.sampanu pavaisino,.daug nuotrauku,..vienu zodziu,.buvo thumbup.gif
as atsiprasau per daug prirasiau,..
Papildyta:
Tiesa kepure buvo tam kad nenusvilciau plauku,.. rolleyes.gif
Emama
Liettuvaitte, vajetau kokia smagi istorija!!!!!!!!! Tikrai nuostabus prisiminimai thumbup.gif
unytia
4u.gif blyn kaip grazu 4u.gif as irgi noriu,kad man taip pasipirstu...bet jau istekejus doh.gif
Liettuvaitte
Aciu kad paskaitet mano pasakojima,.tikrai ir as pati netikejau kad mano vyras,tada dar busimas vyras galetu taip sugalvot,.tuo labiau kad kainuoja tai nemazai pinigeliu,o tuo metu jis ka tik buvo baiges mokslus,ir isidarbino,ir kaip dabar pasake kad jis visa atlyginima skyre suzadetuvems,ziedelio nupirkimui,oro baliona uzsake.Jis tikras saunuolis thumbup.gif
Agnyte...
Liettuvaitte, puiki istorija!
Segma, kur tavo istorijos tesinys?!?! vis laukiu nesulaukiu...paskaitau karts nuo karto, o kaip ner taip ner... tikiuos sulauxim... wub.gif
Liettuvaitte
Tikrai Segma,.taip ir nesulaukiam is taves jokiu ziniu,..smalsu blush2.gif juk
segma
Agnyte, Lietuvaite ir visos kitos 4u.gif , sveikos ax.gif Man net gėda, kad taip ilgai tempiau, bet pagaliau prisiruošiau biggrin.gif
Pasikvietė jis mane pas save pailsėti į Airiją 3 savaitėm smile.gif . Aš nieko jau nebeįtarinėdama važiavau netekusi vilties apie pasipiršimą, vedybas, bendrą gyvenimą ir t.t. ax.gif Tačiau doh.gif TAI ĮVYKO thumbup.gif
Bet viskas nuo pradžių . . .
Ir užsimaniau vieną dieną (kovo 3) aš eiti išsimaudyti į dušą, o jis man pasiūlė pagulėti vonioje. Taigi sutikau, o dar paklausė ar su putom, tai irgi sutikau biggrin.gif Pagulėjau, nusiprausiau, nutrynė man nugarą, jau kaip galėtų eiti laukan, bet jis vis sėdi, žiūri į mane ir taip keistai šypsosi. Sakau eik - aš toliau pati . . . bet jis, tai išeina, tai vėl ateina, tai išeina, tai vėl ateina (ir vis keistai šypsosi). O aš kaip nesuprantu taip nesuprantu kame reikalas. Tačiau kai išleidau vonioje vandenį . . . supratau kam buvo skirta "vonia", putos, tas paslaugumas ir šypsena . . . Vonios dugne išvydau auksinį žiedelį su akutėm ax.gif , o prieš mane stovėjo JIS ir toliau šypsojosi . . .
Stoviu aš visa šlapia, susuktais į kuodą plaukais, o jis kažką kalba, tik aš jau nebegirdžiu apie ką, tik paskui paklausiau - tai ko tu nori biggrin.gif ? Nes pati realiai tuo momentu nieko nesuvokiau biggrin.gif Kai paklausė, ar būsiu jo žmona, dar spėjau pašmaikštauti - sakiau, kad duotų dvi minutes apsispręsti lotuliukas.gif , bet mano atsakymas būtų buvęs toks pat teigiamas, jei jis būtų to paklausęs ir prieš ketverius metus wub.gif
Tai tokia ta mano istorija blush2.gif , džiugu, kad nors ir po ilgo laiko, bet žmogus susivokia . . . Dabar belieka laukti leliuko ax.gif Esu laiminga, sėkmės ir jums smile.gif
gretadan
4u.gif
grange
QUOTE(gretadan @ 2006 05 26, 14:28)
tada man gyvenimas pro akis prabėgo ir jis ištarė:"ar tekėsi už manęs",o aš nebežinojau ka ir atskyti ir nepagalvojusi pasakiau "tu durnas" blush2.gif bet aš taip net nenorėjau pasakyti ..

wub.gif lotuliukas.gif iš to susijaudinimo viską galima paskayti..

Sėkmės jums 4u.gif ir kuo greičiau turėti lelių wub.gif
elickaa
kaip miela wub.gif
mik
laimes.dziaugsmo thumbup.gif thumbup.gif
Cheba
Smagu, kaip norai issipildo. Ir tokiomis aplinkybemis. Grazu. Sekmes jums
werute007
smile.gif sekmes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.