Na cia gal ir keistas pasirodys mano klausimas jums
Jeigu kuri turite panasios patirties bukite gerutes atsakykite
Sveikutes,
Na cia gal ir keistas pasirodys mano klausimas jums Jeigu kuri turite panasios patirties bukite gerutes atsakykite
Kaip matau nelabai kas turite info siuo klausimu
Jei jie oficialiai "uznesti" sklype,tai reikes eiti i apskriti ir prasyti leidimo nugriauti. Kiek kainuos pats griovimas sunku pasakyti. labai nuo daug ko priklauso.
Lomat - eto ne stojit
galbut galima statyti ant jau esamu pamatu, dar ka nors priprojektuojant o statybinio lauzo siulau zmonai neatiduoti, nes ji dabar trupina ir naudoja kaip skalda pagrindams, o nuvalyta sena plyta geriau kimba jeigu turi noro, gali paskaityti cia tik pirma suzinok ar statiniai registruoti
gal kas zino kiek kainuoja griovimo darbai
Papildyta: taip pat gal zinote kiek kainuoja sienu dazymas ir plyteliu klojimas? darbai kaune.
Griovimo darbai kainuoja labai įvairiai. Pvz. firmoj su dokumentais gabaliuko sienos griovimas mums būtų kainavęs apie 1300 Lt., bet laikraštyje pagal skelbimą radom ir išgriovė už 220 Lt.
Plyteles 15-30 Lt./kv.m. Žiūrint kur - sienos ar grindys, kokio lygumo ir pan. QUOTE(Aga @ 2006 03 26, 22:16) Griovimo darbai kainuoja labai įvairiai. Pvz. firmoj su dokumentais gabaliuko sienos griovimas mums būtų kainavęs apie 1300 Lt., bet laikraštyje pagal skelbimą radom ir išgriovė už 220 Lt. Plyteles 15-30 Lt./kv.m. Žiūrint kur - sienos ar grindys, kokio lygumo ir pan. O gal turi pasiulyti kas plyteles gerai kloja? man plyteles Kaune siulo uz 40litu uz kvadr.
gal labai sudetinga ,kad tiek daug uz plyteles praso
Pavartyk Noriu laikraštį, tikrai rasi kas pigiau
Mes mokejom 300 litu uz kuba + 400 litu uz sunkvezimi ir isvezima i savartyna.
Griovem viena siena, tai gavosi mazdaug 1000 litu su viskuo. QUOTE(KristiTal @ 2006 03 27, 17:54) gal mažai kv daug kampų pas vyra tai darbe iki 35lt už kv., nebent labai mažos plytelės ar kas nors sudėtinga tada ir 60 užsiprašo o sienas tai už diena ima tik nežinau kiek bet tokiais darbais tik žiemą užsiima, nes kai atšyla namus apšiltina
kainos statybose auga nedienom o valandom, kas pries pora menesiu kainavo 25-30 Lt/m2 plyteliu, dabar kainoja 35-45 Lt/m2.
jei kalba eina apie 10-20 m2, tai keli litai nera tokie skausmingi, reiktu dziaugtis kad yra kas pakloja
Gal ir kyla, bet ne visur ir ne visi kelia, firmose aišku, kad kyla, o pagal skelbimus, ar pažįstamus gali susitarti visiškai normalia kaina. Niekad nesikreipčiau į firmą
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų kiek mokėjot už 1m2 sienų glaistymą ir dažymą Vilniuje. Mūsų darbininkai užsiprašė 25 Lt už kvadratą. Kaip jums tokia kaina, ar reali
kainos turėtų būti panašios kaip čia
QUOTE(katiniuks @ 2006 04 28, 19:33) Normali???? persiprasau QUOTE(Nerutė @ 2006 04 29, 13:12) Normali???? persiprasau perskaityk pirma žinute,kalba eina apie glaistymą ir dažymą.Nieks tau neis glaistyti ir dažyti už 8lt.vien tik glaistymo kainos yra apie 18-20lt,o kur dar dažymas.
sveikos, gal kas gali parekomenduoti kokius patikimus spakliuotojus (glaistytojus) kaune.. galetu buti kokie 3 darbininkai kad darbai greiciau judetu. dekui
QUOTE(Nele @ 2006 04 28, 15:38) Sveiki, Būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų kiek mokėjot už 1m2 sienų glaistymą ir dažymą Vilniuje. Mūsų darbininkai užsiprašė 25 Lt už kvadratą. Kaip jums tokia kaina, ar reali deja.... QUOTE(katiniuks @ 2006 05 01, 11:40) perskaityk pirma žinute,kalba eina apie glaistymą ir dažymą.Nieks tau neis glaistyti ir dažyti už 8lt.vien tik glaistymo kainos yra apie 18-20lt,o kur dar dažymas. perskaityk mano zinute dar kart Papildyta: QUOTE(svze @ 2006 05 01, 21:40) deja.... kaip bebutu liudna kainos auga kaip ant mieliu QUOTE(Nerutė @ 2006 05 01, 21:52) perskaityk mano zinute dar kart Papildyta: kaip bebutu liudna kainos auga kaip ant mieliu perskaiciau sėkmės derantis.mes tinkuotojus tikrai neblogus turejom. o dabar visa nama glaisto,kokybe darbo skustis negalim.
Ačiū visiems atsiliepusiems
QUOTE(Nele @ 2006 05 02, 10:26) Ačiū visiems atsiliepusiems Mano meistrai pries dvejus metus uz glaistyma, dazyma eme po 8 lt kv.metrui. Dabar juos nusamdziau vel, bet kaina sukele- ims 12 lt uz kv.metra. Gipskartonio montavima su kitais statybininkais (firma) susitariau 16 lt uz kvadrata, cia luboms, nes sienas eina po 12 lt uz kvadrata. Ir tai sakiau, kad brangu, nes 70 kv remontas man is kisenes su medziagoms kainuos apie 8-10 tukstanciu. Kai pamaciau kainas cia nurodytas-zakseti pradejau, ar bent jau domejotes skelbimais, ar puolate prie pirmo pasitaikiusio? QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 10:04) Mano meistrai pries dvejus metus uz glaistyma, dazyma eme po 8 lt kv.metrui. Dabar juos nusamdziau vel, bet kaina sukele- ims 12 lt uz kv.metra. Gipskartonio montavima su kitais statybininkais (firma) susitariau 16 lt uz kvadrata, cia luboms, nes sienas eina po 12 lt uz kvadrata. Ir tai sakiau, kad brangu, nes 70 kv remontas man is kisenes su medziagoms kainuos apie 8-10 tukstanciu. Kai pamaciau kainas cia nurodytas-zakseti pradejau, ar bent jau domejotes skelbimais, ar puolate prie pirmo pasitaikiusio? kokiam mieste tu taip radai? Nes Vilniuje tikrai tokių kainų nesutiksi. QUOTE(katiniuks @ 2006 05 05, 12:45) Butent-Vilniuj QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 13:03) Butent-Vilniuj na tada tau labai pasisekė tokias kainas surast,nes aš turiu pažystamus ir gerus glaistytojus,dažytojus,tai jie sakė,kad kainos apie 18-20lt už kv.m.Na mums kaip ir nereiks daugiau glaistytojų nei dažytųjų,tai tuos savo kitom būtinai įsiūlyk ir dar už tokią kainą. o tie tavo darbininkai vilniečiai? QUOTE(katiniuks @ 2006 05 05, 14:28) na tada tau labai pasisekė tokias kainas surast,nes aš turiu pažystamus ir gerus glaistytojus,dažytojus,tai jie sakė,kad kainos apie 18-20lt už kv.m.Na mums kaip ir nereiks daugiau glaistytojų nei dažytųjų,tai tuos savo kitom būtinai įsiūlyk ir dar už tokią kainą. o tie tavo darbininkai vilniečiai? Taip, vilnieciai. Is pradziu ir jie kainas sake tas pacias 18-20 lt, bet zodis po zodzio-nusiderejau, sakau, neziurekit, kad moteriske, manot, nenusimanau? QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 13:03) Butent-Vilniuj Ar galima butu kontaktus? Papildyta: QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 14:59) Taip, vilnieciai. Is pradziu ir jie kainas sake tas pacias 18-20 lt, bet zodis po zodzio-nusiderejau, sakau, neziurekit, kad moteriske, manot, nenusimanau? O tave deryboms pasamdyt galima?
Mes griovem gruodzio menesi, tai griovimas (8 aukstas) su siuksliu isvezimu kainavo 900Lt, dar dejo sarama kuri kainavo 200 Lt. Isgriove anga blokinio namo sienoje 1,5m ir visa tualeta su vonia. Per dvi dienas.
Beje darem oficialu projekta derinom su savivaldybe. Tai dar projektas kainavo 1000 Lt. Bet jau vargo buvo
Labai smalsu, kiek mokat už 1kv.m. sumūrijimą betono silikato blokeliais?
Mūsų meistriukas užziprašė 25lt už 1kv.m... tik už darbą, t.y. jis tik sudėlioja blokelius, o košę maišo ir blokelius padavinėja pagalbininkas (jam mokama būtų atskirai)... Jei galit, būtų labai malonu, kad pasidalintumėte patirtimi...
Pas mus lygiai tas pats, ir mikejom nes norejom greitai. Tik kvadratu buvo mazai, tai kaip priskaiciavo uz kampus, uz saramas, tai gavosi dvigubai daugiau nei pagal kvadratura.
Aiskumelis... vadinasi visur taip pat
Pas mus kvadratu nemazai gautusi, tik esme ta, kad reikia uzmuryt "skyles"- lygias sienas be langu, kampai yra, saramos irgi... na reiks kai kuriuos blokelius perpjaut pusiau ir viskas... Gaunasi, kad sesiu blokeliu "padejimas" - 25lt... tai tos sienos beveik auksines gausis
Sveiki,
25-30 Lt už kavadrata. Prikaluso nuo meistru. STROIBAT
Nu ytong blokeliu suklijavimas apie 40lt/m2 . I kvadratura iena ir durys, ir langai, plius dar saramu padarymas atskirai 1,5m sarama iseina apie 80lt. ir nereikia jokiu pagalbiniu.
gal kas zinote kiek kainuoja radiatoriaus pastatymas Kaune?
Gal žinote kiek meistrai prašo už namo apkalimą plastikinėmis lentelėmis?
QUOTE(Nele @ 2006 04 28, 15:38) Sveiki, Būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų kiek mokėjot už 1m2 sienų glaistymą ir dažymą Vilniuje. Mūsų darbininkai užsiprašė 25 Lt už kvadratą. Kaip jums tokia kaina, ar reali dabar jau man atrodo laibaiu nei normali : kainos taip auga kad baisu Papildyta: QUOTE(Nerutė @ 2006 05 05, 21:19) ech taip ir nesulaukiau labai reiktu plyteliu klijuotojo, sienoms bei grindims ir murytojo, reikia tvorai stulpelius ismuryt
radau tokios info:
Tapetavimas Senų tapetų nuėmimas - 3 Lt/m2 Sienų paruošimas tapetavimui - 15 Lt/m2 Klijavimas - 15 Lt/m2 Dažymas Kreidos nuplovimas - 5 Lt/m2 Sienų, lubų paruošimas dažymui - 20 Lt/m2 Dažymas (du kartus) - 10 Lt/m2 Tinkavimas (rotbandu) Lubų - 25 Lt/m2 Sienų - 20 Lt/m2 Gruntavimas Giluminiu gruntu - 2 Lt/m2 Betokontaktu - 3 Lt/m2 Kampų statymas - 6 Lt/m Gipskartonio montavimas Lubų - 25 Lt/m2 Sienų - 20 Lt/m2 Pertvarų - 28 Lt/m2 Palėpių (pasvirusių) - 35 Lt/m2 Papildomo sluoksnio tvirtinimas - 8 Lt/m2 Palangių statymas - 50 Lt/m Laminato klojimas - 14 Lt/m2 Grindjuosčių tvirtinimas - 6 Lt/m Durų statymas - 100 Lt/vnt. Elektros instaliacija - 30 Lt/vnt. Langokraščiai, plotai( siauresni už metrą), juostos, kampai (ne 90 laipsnių) - matuojama ilginiais metrais. --------------------------------------------------------------------------------
gal kas turite kokiu kontaktu betonavimo meistru? ir zino, kiek mazdaug tai kainuoja?
|