Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lilės gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
-Lilė-

Tėtis ypatingai rūpinosi mumis, kol dar buvai mano pilvuke: vežiodavo visur, kur užsimanydavom, pirko visokių skanumynų, švelniai kalbino Tave wub.gif , saugojo ir gynė...

Todėl ir Tavo wub.gif atėjimo į pasaulį dieną taip pat buvo kartu su mumis...

2004 birželio 5 d. apie 12.30 val. su tėčiu sužinojom, kad pagaliau susitiksime su Tavimi wub.gif

Apie 13.00 buvome Vilniaus Gimdymo namų 3 gimdykloj.
Kaklelis buvo atsidaręs 2 cm, mamytei nuleido vandenys ir pradėjom laukti sąrėmių, kurie po truputį stiprėjo.
Prijungė kažkokį aparatą, per kurį girdėjom Tavo mažytės širdutės plakimą... rolleyes.gif heart.gif

Su tėčiu juokėmės, įsivaizdavom Tave wub.gif mažytį kudikėlį ir mūsų gyvenimą trise.
Sąrėmiai stiprėjo ir tada vėl sulaukėm tėčio pagalbos, kuris laikė mamytę už rankos, bandė nukreipti dėmesį tai juokaudamas, tai primindamas, kad reikia kvėpuoti. Šitie veiksmai labai padėjo ištverti skausmą ir "užmušti" ilgą laukimo laiką.
Tu wub.gif ilgai nedelsei, irgi, matyt, norėjai, kad greičiau susitiktume rolleyes.gif

Apie 20.00 val. daktarė pasakė, kad jau gimdom...Liko vos 15-20 min. iki mūsų susitikimo....
Tėvelis stovėjo šalia ir spaudė mano ranką, o aš jaučiausi drąsiau...
Po kelių stumimų pamatėm Tave wub.gif mūsų mažą stebuklėlį, styrančiais plaukučiais rolleyes.gif wub.gif ir išgirdom Tavo verksmą...
Tėtis pilnomis ašarų ir nuostabos akimis pažiūrėjo į manę ir pasakė: "Lilia.... mergaitė!!!"
Nu va, jau ir po visko...
Tavepasvėrė(3300kg), pamatavo(51 cm), suvystė. Man iš karto nedavė, nes plyšau ir reikėjo siūti. Bet man buvo ramu, nes Tave wub.gif saugojo Tavo wub.gif tėtis........
Oooo, pagaliau ir aš Tave wub.gif pamačiau, paliečiau, pabučiavau, mano brangus vaikelį, mano dukrytė...Niekada negalvojau, kad ką tik gimęs vaikas gali būti toks gražus rolleyes.gif
Ir tėtis šalia mūsų, laimingas, plačiai besišypsantis, išdidus.
Abu didžiuojames Tavimi wub.gif , savo gražuole dukrele... heart.gif
zole
labai grazi istorija smile.gif tokia miela miela... wub.gif
Svajotoja
sakes, isivaizduoju, koks tai jausmas rolleyes.gif sveikinu jusu seimynele thumbup.gif stiprios sveikateles ir kad viskas butu gerai wub.gif
Etina
Lilia, kaip graziai aprasei thumbup.gif
Kristina 25
Tikrai nuostabiai aprasytas kudikelio gimimas! wub.gif
Sekmes ir sveikatos jums visiems ! heart.gif
origa
heart.gif clap.gif SVEIKINU clap.gif clap.gif
Heta
Labai graziai papasakojai savo lelytes laukima ir atejima i si pasauli.
Sekmes ir sveikatos jums. soske.gif
SiDo
Labai faina istorija thumbup.gif Ir tavo avataras labai fainas biggrin.gif wub.gif
Elvita
Labai graziai papasakojai thumbup.gif . Vis del to koks nuostabus jausmas, kai pirma karta pamatai savo kudikeli smile.gif
Noja
Labai grazi istorija Tokia pilna meiles tavo dukrytei
Ausriukas1
Labai grazu wub.gif ! Sekmes jums!
Kipšiukas
Labai grazi istorija wub.gif Sekmes JUMS wub.gif
INGO
Super pasakojimas clap_1.gif clap_1.gif
happy
heart.gif
pukelis
Na va, apsiverkiau doh.gif , labai grazu wub.gif . Sekmes Jums kuo dideliausios wink.gif
Racegirl
graziai parasei. lilia wub.gif
bukit sveikos ir laimingos rolleyes.gif
alex
labai grazi istorija thumbup.gif tokia miela ir silta wub.gif
Maksi
Labai grazi istorija. clap_1.gif Sekmės Jums
diamona
dieve kaip nuostabu......
skaitau tas istorija ir verkiu kaip as noreciau dabar lauktis, nors esu visai dar jaunute.....
Pavydziu roziniu pavydu jums......
o kad prabegtu greiciau tie studiju metai..... rolleyes.gif
siaulietuke
Labai faina istorija. thumbup.gif
giedrute25
Labai grazu wub.gif
-Lilė-
Labai malonu skaityt gražius atsiliepimus....
Ačiū visoms 4u.gif
daluzenik
Grazu ir lenva 4u.gif
Kaip matau neseniai vel tapai mamyte antra kart?
Sveikinu 4u.gif
-Lilė-
Taip prieš dvi savaites smile.gif

Ačiū už sveikinimus blush2.gif
ŽuvelėNEauksinė
tikrai grazi istorija thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Raistė
smile.gif
-Lilė-
Smagu ir malonu, kad giriate mano isoriją 4u.gif

Ačiū wub.gif
GudriLapė
4u.gif
egle*
Grazi istorija. Sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.